Kirjoittaja Aihe: Musiikki #2  (Luettu 92847 kertaa)

Arte

 • Puuskupuh
 • ***
 • Viestejä: 5 405
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #280 : 29.06.2019 23:04:58 »
Dido, Mikko Harju, Álvaro Soler, Cecilia Cheung... Onpas mulla kirjava musiikkimaku nykyään! Japanilainen ja korealainen pop on tuttua mutta:
S. H.E-nimisen ryhmän musiikki on koukuttavaa. (Mandopop)
Löytämäni artisti on Cecilia Cheung. Lajityyppi Cantopop. Oon ihan hurahtanut kiinalaiseen musiikkiin. YouTubessa on laulujen käännöksiä.
Kiitos näistä suosituksista! Oon kiinnostunut kiinalaisesta musiikista, mutta yllätys yllätys sitä on tosi vaikea löytää, koska eihän sitä soiteta yhtään missään.

Itse tykkään tästä biisistä. Se kertoo eräästä kiinalaisesta tarusta, jota en kyllä enää muista, koska kiinan oppitunneistani on jo vuosia aikaa. :D Mutta kuten kuvituksesta näkyy, liittyy kuuhun. Muistaakseni liittyy kiinalaiseen Kuu-festivaaliin ja tähän legendaan.“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 074
 • BANG BANG!
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #281 : 11.07.2019 10:30:44 »
Lainaus
Ja Odo miulla on kans sama ongelma, etten ole uutta materiaalia juurikaan kuunnellut, The Marrow of a Bone on miulle edelleen se "uusin" albumi. :-D Ja on tuo Miyavikin vissiin tulossa käymään syksyllä Suomessa, et en tiiä pitäisikö sitäkin koettaa käydä katsomassa.
Sama levy juuri itsellänikin viimeisimpänä. :D Vähän näyttää oma talouteni sille, etten lähde Diruja katsomaan. Tuota en tiennytkään ennen viestiäsi, että Miyavikin tulee ja noista kahdesta nykypäivänä valitsisin varmaan Miyavin. Sisko saattaisi innostua mukaan, kun pari vuotta sitten suunnittelimme matkaa Moskovaan katsomaan tuota herraa esiintymässä, mutta se tyssäsi sitten viisumeiden hintaan (ilmeisesti niin lyhyen visiitin olisi saanut tehdä ilman viisuamiakin?). Miyavi voisi siis olla jees, oletuksella, että lippujakaan on enää jäljellä. Molemmat olen kertaalleen nähnyt, Miyavin itseasiassa juuri tsunamin jälkeen ja mietin silloin, että englannin taitoni puute harmitti ihan suunnattomasti, kun Miyavi puhui aiheesta ja siitä, mikä suru Japanissa on menetettyjen ym. puolesta. Paraskaverini kertoi, mistä se puhui myöhemmin, mutta olisihan se ollut kivaa ymmärtää. Se oli koskettava puhe, vaikka ymmärsin vähän vain sieltä täältä.

Itse haluaisin hölistä Nekoconin musiikkiohjelmasta! Ohjelmassa on paljon anime- ja peliaiheista musiikkia, josta oon niin innoissani. <3 Siellä on kolme konserttia, joista kaikki aion käydä katsomassa. Koko Kuopion kaupungin orkesteri soittaa loppuillan kohokohdan animebiiseineen ja olen nähnyt sen esityksen kolmesti. Aivan mahtava esitys, jonka takia pelkästään voisi conilipun hinnan maksaa, koska on se niin mahtavaa. Illan tullen pääsen myös reivaamaan ja kuuntelemaan konemusiikkia, jolla on oma paikkansa sydämessäni, että Nekocon oikeasti tarjoaa musiikkielämyksiä, joita odotan innolla. <3

Kaarne

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 9 335
 • Lunnikuningatar
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #282 : 14.07.2019 20:38:11 »
Pakko kyllä nyt tänne sanomaan, että kun Okakettu aiemmin puhui tuosta Hadestownista ja kaikki sen uudemman musikaalilevyn kappaleet alkavat olla jo Spotifyssa, niin minulla onkin nyt sitten hirveä tunnekynnys kuunnella niitä! Se levy on vain kokonaisuutena niin pakahduttavan kaunis ja surullinen, että en oikein pysty kuuntelemaan sitä edes paloissa, ja kylläpä kismittää! On jotenkin pöljää, ettei lempilevyään voi kuunnella, koska se on niin onnistunut. Vaikka musiikki (ja erityisesti lyriikat ja lauluäänet) koskettavat minua muutenkin paljon, en kyllä ole aiemmin törmännyt ihan näin pahaan ongelmaan. :D

Onko teillä koskaan käynyt niin, että joku levy koskettaa niin syvästi, että sen kuunteleminen on tosi vaikeaa?


someone i loved once gave me a box of darkness.
it took me years to understand that this, too, was a gift.

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 074
 • BANG BANG!
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #283 : 18.07.2019 00:28:03 »
Nekoconin musiikkiohjelma on nyt tsekattu! Pääsin katsomaan Antti Pylsyn pianokonsertin, joka oli aivan ihana. Kannattaa käyä tsekkaamassa hänen Youtube -kanavansa täältä. Myös mainitsemani kaupungin orkesterin animekonsertti oli täyttä kultaa, ei sitä voi kuin ylistää vuosi toisensa jälkeen. Parasta, että sinfoniaa omasta kiinnostuksesta pääsee kuulemaan myös marraskuussa, samaisella Musiikkikeskuksella Kuopiossa. Jos pelimusiikki, klassinen ja näiden yhdistelmä korkea- ja populaarikulttuuria kiinnostaa, tsekatkaa tämä. Itse intoilen tuonne pääsemisestä niin paljon.  <3 <3

Musaohjelmasta jäi näkemättä sunnuntain Sinfinian, johon pitää kyllä paremmalla aikaa perehtyä, kun kiinnostaa aika kovasti. :) Illan reivit vetivät veronsa, mutta kunnon konejytä pistää kyllä tanssijalan vipattamaan, jos ei muuta. Onko täällä muita elektronisen musiikinfaneja?

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 074
 • BANG BANG!
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #284 : 07.08.2019 00:52:39 »
Aaa, pakko hehkuttaa, että Machinae Supremacyn keikka oli ihan huisi. ♥♥ Se oli perjantaina, mistä taisinkin puhua jossain Finissäkin ja olin niin täpinöissäni, että ei tosikaan! Kaikenlisäksi saatan päätyä hyvällä tuurilla musavideolle, kun  ne kuvaa keikoilta musavideo -matskut ja olin suoraan kameran edessä jollain kuvaushetkellä. :D Machinae Supremacy on ehdottomasti lempibändini, josta olen nauttinut jo viisi kertaa livenä! :)

Onko muut päässeet musa-, festari-, tms. videoihin? :D Välillä törmää, että tuttu on päässyt! Sitten se, onko teillä ollut kivoja festareita, keikkoja tai muita musiikkihommia kesällä? :)

Natura Morta

 • Iha Namo vaa
 • ***
 • Viestejä: 91
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #285 : 13.08.2019 18:00:00 »
Odotatteko te jotain keikkoja?

Ihanaa, et pääsen hypettää jollekin :D
Syyskuussa, Hatarin keikka. Tätä oon jo maaliskuussa haavellut, haave toteutui kesäkuussa, kun keikka julkasiin ja siitä lähtien oon tätä odottanut. Saatan kuulostaa oudolta, mutta en oo koskaan nähny itselle rakasta bändiä livenä ja nyt se vihdoin toteutuu. Oon niin onnellinen, et joka kerta, kun kuuntelen Hatarin musiikkia, tajuan uudelleen, et tuun kuulemaan sen biisin livenä.


Onko muut päässeet musa-, festari-, tms. videoihin? :D Välillä törmää, että tuttu on päässyt! Sitten se, onko teillä ollut kivoja festareita, keikkoja tai muita musiikkihommia kesällä? :)

Tähän voidaan varmaan laskee, et olin oikee linssilude Ruississa 2015. Ensin näyn hyppimässä aivan keskellä kuvaa, yleisn joukossa Studio Killersin aikana, Sannin kohdalla, aina kun kuvattiin yleisöä takaapäin, siin oli mun selkä. Ja paras oli Apulannan päätteeksi. Olin eturivissä kaverini kanssa ja keikan päätteeksi Sipe Santapukki tulee alas lavalta, mä kurkotan sen aidan yli (en tiedä, mitä ajattelin tapahtuvaksi, mutta tein sen) ja Sipe halaa mua. Sen jälkeen oltiin kaverin vaa sillee "That just happened" ja halattiin toisiamme. Ja tää koko hali-episodi meni Yle areenaan joksikin aikaa :D
« Viimeksi muokattu: 13.08.2019 18:06:13 kirjoittanut Natura Morta »
"Maybe if we started looking what's the SAME instead always looking what's DIFFERENT"

LillaMyy

 • ekoterroristi
 • ***
 • Viestejä: 3 641
 • "Oot pönttö :D <3" "ja ylpeä siitä! :D"
  • Sulkakynän rapinaa
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #286 : 14.08.2019 15:37:33 »
Onko muut päässeet musa-, festari-, tms. videoihin?
Valitettavasti joo. :D En aio linkittää, mutta bändillä White Flame on nimeltämainitsematon musiikkivideo, joka on kuvattu Tampereen Kukkaisrockissa vuonna 2012 muistaakseni. Tällä kyseisellä videolla näyn myös minä siellä eturivissä tosi kiinnostuneena ja muuta... :D Muutenkin olen päässyt ehkä vähän liiankin moneen fanin kuvaamaan videoon keikalta x ja y, kun se on kuvattu taaempaa ja itse riehun eturivissä. Sitten on tietysti aivan asia erikseen Provinssi, etenkin tämän kesän Provinssi, jossa aika varmasti päädyin kerran jos toisenkin videoitavaksi Beast in Blackin keikan aikana, koska eturivi paras rivi!

Sitten se, onko teillä ollut kivoja festareita, keikkoja tai muita musiikkihommia kesällä?
Provinssi!!!! Kolme päivää putkeen alkaa olla vähän liian rankkaa vanhalle, mutta ai että, en silti olisi jäänyt sieltä kyllä pois, vaikka olisi maksettu! Oli kyllä niin huippua siellä, ettei mitään rajaa, vaikkakin parina päivänä ne parhaat artistit oli aivan väärillä lavoilla vääriin aikoihin. Mutta oli siitä huolimatta kyllä ihan paras Provinssi varmaan ikinä, mitä olen siellä käynyt! (Eikä tämä johdu ainakaan kokonaan edes siitä, että olin puoliskoni kanssa siellä. xD)

Odotatteko te jotain keikkoja?
Beast in Black Jäähallissa joulukuussa!!! Lippuja ei vielä ole, kun en tiedä, että pitääkö mun olla työjutuissa seuraavana päivänä vai ei, mutta kunhan sen saan tietää, niin sitten on kyllä hommattava liput keikalle ja joku yöpaikkakin vielä. Mutta siitä tulee sitten kyllä niin hauskaa taas, ettei mitään rajaa! ((:

"Durin's folk do not flee from a fight."
ava & banneri © Ingrid

Lunalotta

 • Valon ja ilon tuoja
 • ***
 • Viestejä: 1 067
 • Kuinka mielettömäksi kaipuu kasvaa nopeesti
  • Smaragdien säihke
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #287 : 11.09.2019 21:29:14 »
Oi, sopivasti avasin tämän topan - rakastan siis Indicaa! Itse kuuntelen spotifysta, mutta ne levyt olisi kyllä kiva saada fyysisenä myös itselle (vähän samoin ajattelen toisen suosikkibändini Within Temptationin levvyistä, ne on pakko saada kerättyä kaikki myös fyysisinä hyllyyn!). Suosikkilevyä ei ole, en osaa ikinä valita kokonaista suosikkilevyä, vaan aina valitsen lempi kappaleet. Rannalla, Pidä kädestä, Ikuinen virta... Siinä muutamia mainitakseni. Aivan ja Lapsuuden metsä! Englanniksi ei toimi mielestäni yhtä hyvin, usein ohitan englanninkieliset versiot. Jos olisi tehty aivan uusia kappaleita englanniksi eikä versioita suomenkielisistä, voisin olla eri mieltä. :D Jonsun ura ei ehkä vielä oo huipussaan, eihän häneltä ole muistaakseni tullut kuin pari kappaletta vasta (ja jos on tullut albumi, niin kiroan itseni etten oo huomannut). Muistaakseni Jonsu on saanut/saamassa lapsen, mikä voi osittain olla ehkä syynä hiljaisuuteen musiikkiuralla. :)
Ex-SparklingAngel
Tupani on Puuskupuh
Kaakao ja suklaa ovat lähellä sydäntä <3
Laittakaa ihmeessä yksityisviestiä jos haluatte jutella tai tutustua, ilahdun suuresti :)

listaus

Avasta kunniat Fractalle <3

Larjus

 • жаман бала
 • ***
 • Viestejä: 5 618
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #288 : 18.10.2019 18:39:07 »
Minä \o Olin ahkera fanittaja etenkin joskus 2008-2010, mutta kuuntelen edelleen. Suurin osa suosikeista on valitettavasti hajonnut... (Ja jos totta puhutaan, ayabien lopettaminen oli ehkä se eka ja isoin "askel" mikä sai mun j-rock-fanituskauden päätökseen, koska aika pian sen jälkeen kaveriporukatki hajos jne. en kyllä syytä itse ayabieta tästä :D). Onneksi musiikki on jäljellä. Ja oon iloinen, että osa bändeistä tekee välillä vähän comebackia, kuten vaikka juuri mainitsemani ayabie, ja Psycho le Cému näyttäs puuskuttavan eteenpäin hyvällä tahdilla! (Mikä on kiva, koska kun ehdoton lempparini Mix Speaker's,Inc. lopetti, olo oli tyhjä...)

Myönnän kyllä sen, että uusiin bändeihin en oikeastaan ole tässä myöhemmin noiden kovimpien fanivuosieni jälkeen tutustunut. Ainoaksi poikkeukseksi voisi sanoa Royzin, jota aloin kuunnella 2014, ja One Ok Rockin, joka oli mulla hyvin tiedossa kaaauan ennen kuin aloin kuunnella vähän enemmänkin.
Жүрегім сені таңдады.

Vlad

 • Sudenmorsian
 • ***
 • Viestejä: 3 330
 • Loveatar
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #289 : 18.10.2019 18:58:35 »
Lainaus
Kuunteleeko joku j-rockia?
Kai :D Itse kuuntelen jonkin verran japanilaista musiikkia (esim. Yuya Matsushita ja Perfume), mutta j-rockiin tuli tutustuttua tässä joku aika sitten vähän paremmin. SID on aika usein soitossa, se alun alkaen oli enemmän ehkä visual kei -henkinen bändi, mutta nykyään se on tainnut siirtyä pois siitä skenestä - ja mun mielestä se on kuitenkin rockia (ottamatta sen suuremmin kantaa siihen, onko se kuinka visual/oshare kei). Oon tähän mennessä ollut aika nirso musiikkini suhteen, koitan kyllä suht aktiivisesti etsiä muutakin j-rockia, josta ehkä voisin tykätä. SID kolahti saman tien, muiden kanssa ei ole ollut samanlaista kolahdusta. The Gazettesta tykkään kanssa, mut noin muuten oon lähinnä pitäytyt yhdessä ja samassa :D

Oon kyllä tosi nirso ihan länsimaisen rockin kanssakin. Montaa toki kuuntelee sillain "ei oo muutakaan kuunneltavaa", mutta semmosia joita jaksais kuunnella pidempiäkin aikoja on aika vähän.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2019 19:02:21 kirjoittanut Vlad »
I love not man the less, but N A T U R E more.

私は悪魔で執事ですから。"Always"
1946-2016

Simma

 • The Witch
 • ***
 • Viestejä: 388
 • banneri © Ingrid
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #290 : 18.10.2019 21:38:34 »
Minä kuuntelen myös. Löysin j-rockin joskus 2007, unohdin sen joskus öö 2011(?) ja sitten löysin sen uudestaan vuosi pari sitten. En tiedä noista genreistä oikein mitään, niin en osaa sanoa millaista kuuntelen, kai noista bändeistä suurin osa menee sen visual kei -kategorian alle, mutta soittolistoilla on myös monia epävisuaalisia helmiä popista metalliin ja teknoon ja punkkiin ja vaikka mihin! Oon jämähtänyt ehkä enemmän vanhaan rokkiin, kun parhaiten uppoaa esim. X, D'erlanger, By-Sexual, Dir en grey, Loudness ym. mut nyt viimeisinpänä oon koittanut löytää enemmän industrial-tyylistä musiikkia. Ja myös vähän uudempaa kuin noita jotka on ollut pinnalla 30 vuotta sitten :'D

Ja en tiiä teistä muista, mut ai vitsi ku välillä kaipaan sitä aikaa kun j-rock oli in, kun en sillon ujona lapsena uskaltanut olla mukana missään eikä ollut samanhenkisiä kevereita tai muuta kivaa. Luin vaan fikkejä kaiket päivät. Oon nyt koittanut uudelleen vähän vanhempana ja rohkeampana päästä juttuihin mukaan paremmin.

Lainaus
Ja harmi kun en ole löytänyt Spotifysta Malice Mizerin musiikkia.
Se on kyl harmi kun itellänikin monet lempparit uupuu Spotifystä. Tosin miusta ollaan menty nyt lyhyen ajan sisällä huimasti eteenpäin, vähän aikaa sitten siellä ei ollut melkein yhtään j-bändiä. Nykyään sieltä löytyy vaikka mitä!

On aina ihana kuulla jos joku muukin kuuntelee vielä näitä, vaikka ne kulta-ajat olivatkin joskus 10 vuotta sitten. : DD

Kaarne

 • Unenkutoja
 • ***
 • Viestejä: 9 335
 • Lunnikuningatar
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #291 : 04.03.2020 18:03:49 »
Kuulkaas! Mistäs te löydätte uutta musiikkia? Mä oon kotoisin sellaisesta ajasta, jona sitä löytyi last.fm-sivustolta ja 8tracksista, mutta niitä ei käytä ihmiset enää, joten se ei enää toimi. Spotify on siitä hankala, että sen algoritmit on mun kohdalla ihan sekaisin ja syöttää esimerkiksi instrumentaaleja toisinaan Discover Weeklyn täydeltä. En tiedä, notta miksi.


someone i loved once gave me a box of darkness.
it took me years to understand that this, too, was a gift.

Larjus

 • жаман бала
 • ***
 • Viestejä: 5 618
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #292 : 04.03.2020 19:18:39 »
Mä oon viime aikoina löytänyt uutta musiikkia lähinnä niin, että YouTube on suositellut jotain mun kuunteluhistorian perusteella ja oon sitten niitä randomisti klikkaillut. Oon aina ollut toooosi laiska itse aktiivisesti "etsimään" itselleni uutta kuunneltavaa, oikeestaan kaikki on tullut mulle enemmän tai vähemmän vastaan niin, että oon itse vaan ollut passiivinen "vastaanottaja" :D Sillä tavallakin löytyy kyl paljon hyvää musaa kuunneltavaks, vaikka on tuuristakin kiinni, mitä oikein tulee vastaan.
Жүрегім сені таңдады.

Simma

 • The Witch
 • ***
 • Viestejä: 388
 • banneri © Ingrid
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #293 : 04.03.2020 20:09:06 »
Mä oon ehkä vähän vanhanaikainen, mut käytän edelleen aktiivisesti last.fm:ää. :D

Pidän Spotifyssa kans aika kätevänä toisten tekemiä soittolistoja, mitä tykkään selailla ja napata kuunteluun sieltä täältä biisejä ja mistä tykkään ni lisään sit omille listoille. Jos esim. on fiilis että haluun kuunnella jotain 80-luvun fuusiofazzia, etin toisten käyttäjien listoja mihin on valmiiksi kerätty hittejä eikä miun tarvitse itse käydä kaikkia artisteja läpi. :D Sen sijaan harvoin löydän mitään noiden listojen kautta, mitä Spotify valmistaa miulle itelleni valmiiks. Niissä pyörii aina ne samat artistit mitä kuuntelen jo valmiiks tai sitten jotain mikä ei ole yhtään sellaista mitä just silloin haluaisin kuunnella. Viikon suosituksista ehkä joskus löytyy joitain kivaa.

Rosmariini

 • Tulesta syntynyt
 • ***
 • Viestejä: 778
 • Created by fear
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #294 : 04.03.2020 22:13:25 »
Kuulkaas! Mistäs te löydätte uutta musiikkia? Mä oon kotoisin sellaisesta ajasta, jona sitä löytyi last.fm-sivustolta ja 8tracksista, mutta niitä ei käytä ihmiset enää, joten se ei enää toimi. Spotify on siitä hankala, että sen algoritmit on mun kohdalla ihan sekaisin ja syöttää esimerkiksi instrumentaaleja toisinaan Discover Weeklyn täydeltä. En tiedä, notta miksi.

Spotifya käytän enimmäkseen itsekin, mutta minä kuuntelen niin paljon, että algoritmit osaavat suositella minulle aika hyvin kaikkea. Jossain varmaan tästä mainitsin jo, mutta esim. viime vuonna kuuntelin yhteensä 72 tunnin edestä Spotifysta musiikkia :"D. Mutta usein nuo Daily Mixit pyörittävät samoja vanhoja biisejä, jonka takia käytän aika paljon Spotifyn Browse-toiminnon kautta löytyviä listoja, erityisesti "Fiilis"-genren alta. Sieltä suosikkilistojani ovat esim. "Most Beautiful Songs in the World" ja "You & Me." Myös "Poppia työpäivään" ja "Aamukahvi" kuuluvat omiin lemppareihin. :D Youtube-suositukset ovat monesti myös ihan yllättävän hyviä!

Käytin last.fm:ää aktiivisesti nuorempana, mutta jossain vaiheessa Spotifyni lopetti siihen synkkaamisen. Nyt kuitenkin tästä keskustelusta inspiroituneena päätin aktivoida sen uudelleen, joten minutkin löytää nyt uudestaan kyseisestä palvelusta nickillä moodrose. :P


i think if i gave you my heart, you would treat it tenderly.

Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 203
 • ava + bannu: Ingrid
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #295 : 04.03.2020 23:23:29 »
Tulen myös suosittelemaan Spotifya. Se alkaa ehdottamaan omia listoja niiden perusteella, mitä itse kuuntelee ja mitä enemmän kuuntelee, niin sitä toimivampia ne listat yleensä on ollu. Esim. "Daily Mix" -listoja, joissa on sekaisin sellaisia biisejä, joita jo löytyy omasta soittolistasta ja sitte uusia, siis tuon Viikon suositukset -listan lisäksi. Niissä mulla ainakin on ollut enemmän valinnanvaraa, koska Spotify osaa jotenkin jaotella ne genren mukaan, eikä mulla ainakaan tuu tavisbiisien sekaan asmr-ehdotuksia. :D Ja tietty eri genreille ja kaikelle on omat listansa, ja viikottaisille uutuuksille.

Toinen tapa on mennä Youtubeen kuuntelemaan jotain ja antaa automaattisen toiston etsiä seuraava biisi. Aika usein se tosin ainakin mulla löytää vaan niitä, mitä on ennenkin kuunnellut, mutta kyllä se joskus jotain uuttakin ehdottaa. :D Ja usein musavideoiden sivuun tulee uusia suosituksia, joita voi kuunnella. Youtubesta löytyy myös soittolistoja. Ja jos löytyy, niin joissain tapauksissa myös jotkut on voinut tehdä Viikon/Kuukauden uutuudet -listoja, jos on jostain tietystä genrestä tms. kyse.
Hyppää lehtikasaan!

Simma

 • The Witch
 • ***
 • Viestejä: 388
 • banneri © Ingrid
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #296 : 05.03.2020 14:53:09 »
Käytin last.fm:ää aktiivisesti nuorempana, mutta jossain vaiheessa Spotifyni lopetti siihen synkkaamisen. Nyt kuitenkin tästä keskustelusta inspiroituneena päätin aktivoida sen uudelleen, joten minutkin löytää nyt uudestaan kyseisestä palvelusta nickillä moodrose. :P

Hihi jes, hienoa että muutkin sitä vielä käyttää. : D Miullakin oli tässä vuosia välissä etten muistanut koko juttua, tosin se oli kyllä koko ajan kiinni Spotifyssa, mutta ei tullut käytyä katsomassa profiilia että miltä se oikein näytti (meni vähän motivaatio silloin kun tuota sivustoa päivitettiin eikä se ollut enää läheskään niin kiva käyttää kuin mitä ennen). Nyt oon taas käyttänyt tuota aktiivisemmin ja vähän väliä tulee käytyä vilkuilemassa noita listoja että mitä oon kuunnellut milloinkin ja kuinka paljon. Seurasin siua, vaikka ollaankin vaan low :--D varjokopio siis olen siellä.

Larjus

 • жаман бала
 • ***
 • Viestejä: 5 618
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #297 : 05.03.2020 15:09:33 »
Nyt kun täällä tosta last.fm:stä puhuttiin niin pitipä mennä kurkkaamaan omakin profiili sieltä :D Oon näköjään viimeksi kuunnellut musaa lastiin scrobblaten vähä reilut kolme vuotta sitten... Profiilissakin lukee vielä, että olisin 21 XD

En kyl oo enää aatellut, että last.fm:ää käyttäisin, mutta hauska mennä katsomaan tota omaa profiilia. Oon kyl edelleen sitä mieltä et toi uusi sivudesign on ruma (vaikken oo varma miten uusi toikaan nyt on :D)
Жүрегім сені таңдады.

Abarat

 • ***
 • Viestejä: 612
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #298 : 22.03.2020 09:26:25 »
Erään artistin keikka siirrettiin maaliskuulta lokakuulle. Harmi kun musiikkielämykset on nyt vähissä. Spotify-musiikki on nyt ykkönen. Oon kuunnellu Linkin Parkin musaa. Siinä bändissä oli asennetta! Ja juuri nyt soi Dead by Sunrise.
« Viimeksi muokattu: 22.03.2020 19:12:49 kirjoittanut Abarat »

Larjus

 • жаман бала
 • ***
 • Viestejä: 5 618
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #299 : 27.03.2020 19:57:25 »
Linkin Park on tosi hyvä! Etenkin Breaking the Habit on mulle tärkeä biisi. Tykästyin siihen jo silloin, kun se ilmestyi, ja edelleen uppoaa. Siinä on myös tosi mieleenpainuva musiikkivideo. Montaa musavideota en lapsuusajoiltani muista, mutta Breaking the Habit on yksi niistä.


Mä oon tämän vuoden puolella päätynyt vähän sattumien kautta kuuntelemaan Q-poppia (eli kazakstanilaista poppia). Aika monessa näistä on jotain k-pop-vibaa, mutta kuitenkin ihan oma meininkinsä :D Ja hitsit ku kazakki kuulostaa laulettuna kivalta! Niin paljon rohisevaa ärrää ja suhisevaa ässää ♥ Etenkin oon rakastunut Aydana Medenovan kappaleeseen Menimen Bile (tää on musta semmosta "ei niin k-poppimaista" :D). Tosi kaunis kipale (+ Aydana iteki on niin kaunis niinku mitä miten joku voi olla niin nätti). NINETY ONE on myös kova, niillä on paljon hyviä biisejä. Lempparini on varmaan BARI BILED.

Samojen sattumien kautta löysin myös sellaisen uzbekistanilaisen laulajan kuin Sogdiana, ja ne biisit, mitä häneltä olen kuullut, on upeita. Etenkin tykästyin hänen kappaleeseensa Veter Dognat'.

Oikeestaan ainoo valittamisen aihe mulla on, etten pääse kielimuurin takia nauttimaan näiden biisien sanoituksista (muuta kuin sen verran, miten kivalta kazakki, venäjä jne. kuulostaa laulettuina). NINETY ONE toisaalta on lisännyt about jokaiseen videoonsa englanninkieliset käännökset, mistä olen erittäin kiitollinen. Ymmärtää ainakin biisien merkityksen vaikkei pääsekään nauttimaan tarkoista sanavalinnoista ja niiden sävyistä/merkityksistä.
Жүрегім сені таңдады.