Kirjoittaja Aihe: Twilight: Siitäs sait Bella | S | Fluff/Humor | Jacob.B/OC ONESHOT (Käännösficci)  (Luettu 2275 kertaa)

Nakkilapsi

  • ***
  • Viestejä: 24
  • Otan todellisuutenne, ja teen siitä omani...
Nimi: Siitäs sait Bella
Kirjoittaja: Nakkilapsi
Genre: Huumori, Fluff
Ikäraja: S
Varoitukset: Bellan haukkumista
Paritus: Jacob / OC
Lupa kääntämiseen ja postaamiseen on saatu Kanadalaiselta ystävältäni Caseyltä, joka innostui ideasta että muutkin lukisivat hänen juttujaan.


Siinä he taas olivat

Jacob ja Bella.

Se tosiasia että nuo kaksi oltaisiin voitu nykyisin luokitella pariksi, antoi Ninalle uuden aiheen sydän suruihin. Yleensä hän vältteli heitä. (Ja jos ei pystynyt siihen hän yleensä tuli vain niin lähelle että he olivat ainoastaan näköpiirissä.)
Tänään tilanne oli kuitenkin erilainen, ottaen huomioon että Ninan täti lähetti tämän Billy Blackin luo, tälle tarkoitetun kakun kanssa ja antamaan samalla työtarjouksen tämän pojalle.

Nina käveli pitkin tienreunusta kuin hän olisi ollut menossa omiin hautajaisiinsa. Hän ei voinut edes kärsiä noloudestaan rauhassa, kun hän huomasi että Blackien talon kuistilla eivät istuneet vain Billy, Jacob ja Bella, mutta myös suurin osa ryhmästä, jota hän oli alkanut kutsua ”Samin jengiksi” Koska he olivat aina yhdessä.

“No kukas se siinä. En ole nähnyt sinua täällä pitkään aikaan Nina. Luulin että minun on jäljitettävä sinut näinä lähipäivinä että löytäisin sinut. ”

Billyn hymy oli lämmin ja avoin, hän oli aina ollut kiintynyt Ninaan. Se ei ollut mitenkään shokeeraavaa.
Se tosiasia että Jacob oli noin parin askeleen päässä hänestä (Ja tämän turvakuplan alueella) kun Nina katsoi tätä. Ja hämmentynyt, ihaileva katse hänen silmissään (ja se seikka että ne tapittivat Ninaa herkeämättä) Kun hän yhtäkkiä avasi suunsa ja sanoi hämmästyneenä.

“…Olenko… ikinä kertonut… kuinka kaunis sinä todella olet…?”

Se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun Nina näki Sam Uleyn alkaen yhtäkkiä tanssia ilosta, osoittaen ja nauraen samalla Jacobin entiselle rakkaudenkohteelle.
« Viimeksi muokattu: 20.12.2011 23:25:13 kirjoittanut Nakkilapsi »
What am I? Fried chicken?
Melkein aikuisen naisen pukuiluharrastus: http://ananas-pukuilijanpivkirja.blogspot.com/