Kirjoittaja Aihe: APH, Vesipeto, S (Lukutaitoisille)  (Luettu 1801 kertaa)

Nippanee

  • Little Banana~
  • ***
  • Viestejä: 11
APH, Vesipeto, S (Lukutaitoisille)
« : 15.07.2011 20:52:21 »
Title: Vesipeto
Author: Nippanee
Rating: Sallittu
Fandom: Axis Powers Hetalia //Kupla lisäsi näkyviin myös otsikkoon.
Warnings: Nouups.
Hahmot: Suomi,Ruotsi,Norja,Tanska ja Islanti
Betaus:
Betaajan lisäys: Hahaha : D
Disclaimer: Hahmot (c)Himaruya Hidekazille Tarina (c) Nippanee


Hän oli seissyt siinä jo puolituntia. Hänen ilmeensä oli peruslukemilla ja hänen vaaleat hiukset liihottivat heikon tuulen vireen mukana tanssahdellen. Hänen naamansa oli kalpea. Silmälasit olivat nenän päällä ja jalat tutisivat pelosta. Aurinko oli noussut jo puoleen väliin, eli se tarkoitti että oli aika.  ‘’ Noniin Berwald… Hyppää jo!’’ Tanska huudahti Ruotsille, joka seisoi vielä nelimetrisen kallion liepeillä, jonka alla oli sininen hiljalleen lainehtiva vesi. ‘’ Ei sinun tarvitse hypätä Su-san!’’ Suomi yritti lohdutella, Ruotsi vain tutisi. Mathias ja Eirikur olivat jo hypännyt kirkkaaseen lähdeveteen. He tahtoivat jo kaikki veteen. Tai ainakin Mathias, tämän porukan ‘vesipeto’ tahtoi jo Norjan hyppäämään veteen, että pääsisi tuon ‘kimppuun’. Lukas huomasi Mathiaksen ilmeestä, että tuo suunnitteli taas jotain typerää mielessä, joten Lukas ei raaskinut hypätä… Ainakaan vielä.
 Berwaldin varpaat olivat kohti lähdettä, joten olisi aika hypätä. ‘’Noniin köntys, hyppää jo!’’ Mathias huusi virne kasvoillaan. Silloin Ruotsi hyppäsi pää edellä veteen.
Blomp.
Berwalldi oli laskeutunut veteen pehmeästi ja kivuitta. Tuo mulkaisi Mathiasta, joka oli haukkunut Ruotsia köntykseksi. Tinon ja Lukaksen vuoro olisi hypätä. ‘’Tino… Pyytäisin palvelusta…’’ Lukas mutisi hermostuksissaan. Tinon pupillit laajenivat jännityksestä. ‘’Niin?’’ Lukas meni Tinon lähelle ja kuiskasi tuolle. ‘’ Mathias… Hän ei anna minun uida teidän kanssa rauhassa, Tiedäthän? ‘’ Tinon ilme kirkastui ja tuo pidätteli tirskahdusta ja vastasi hilpeänä. ‘’Tiedän kyllä.’’ Se oli hänen mielestä niin hauskaa katseltavaa, kun Lukas ui Mathiasta karkuun ja uhkailee hirttää tuon kun pääsee vedestä. Lukas Pyöräytti tuskallisena silmiään. ‘’ Niin voisitko hypätä kanssani kalliolta alas. Niin että edes vähän Mathiaksen mieli kalpenisi. Tino nyökkäsi avuliaasti ja otti Lukaksen kädestä kiinni. Lukas huokaisi syvään helpotuksesta. He juoksivat käsikädessä pari askelta ja hyppäsi.
BLOMPS.
Mathiaksen naama oli kalpeat ja silmät viirulla. Tuo mulkoili Tinon suuntaan. Mutta ei tuo Mathiasta pysäyttäisi.  Tanska oli lähdössä uimaan kohti Lukasta, mutta Islanti nappasi tuon jalasta kiinni ja pudisti päätään. Tanska potki jaloilla hullunlailla, mutta ote ei irronnut. Mathias lopetti räiskyttämisen ja kääntyi Eirikurua kohti, joka päästi hitaasti irti. Mathias pinkosi niin nopeasti Lukasta kohti, ettei kukaan voinut havaita mitään. Paitsi… Berwald… Hän nappasi Mathiaksen hius pehkosta kiinni ja nosti tuon hiuksensa varaan ilmaan. Mathiaksen ilme oli kivulias ja tuon silmät anoivat vapautta. Berwald nosti Mathiaksen roikkumaan uimahousuistaan puun oksaan. Tuo roikkui siinä sen hetken, kunnes uimahousut rätkesivät, ja tuo tipahti ison kivenlohkareen päälle. Kaikki kiinnittivät huomionsa häneen, koska housujen rätkähdus oli aika voimakas ääni. Mathia makasi selkätaivasta kohti kiven päällä. Mathias katsoi linnun pesää joka oli tuon kainalossa. Tuon pupillit pienenivät. Lokki laskeutui hurjaa vauhtia Tanskan päähän ja alkoi nokkia tuon kalloa niin lujaa, että Mathiaksen silmistä valahti ‘ilon’ kyyneleitä. Mathiaksen piti nousta seisomaan. Vaikka olikin ilkosillaan. Tuo joutui juosta 10 metriä kallion päälle ja laittaa oman punaiset housut jalkaan. Vastaan tulevat ihmiset katsoivat silmät pyöreinä ja yksi lapsi kysyi isältään. ‘’ Miksi tuolla on tuollainen roikkuva juttu tuossa. Eikö sen napaa ole vieläkään leikattu isi?’’ Tanskan ilme oli silloin aika hapan. Ylhäälle saavuttua Tuo puki housuna jalkaan ja hyppäsi kalliolta alas.
Blomps.
Veteen päästyä, maha edellä eli kivuliaasti. Ketään ei näkynyt vedessä. ‘’ Voi siis lol.’’ Tuo ähkäisi ja tunsi jotain jalkojensa alla. Tuon ilme muuttui kalpeaksi ja tunsi, kuinka nousi koko ajan ylöspäin. yhtäkkiä veden pinnalle tupsahti Berwaldin hiukset ja nenän varsi. Silmäparit ja korvat. Tuo mulkaisi Tanskaa. Ruotsin pään puoliska, ei oikein vaikuttanut hilpeältä. Sitten hän tunsi, kun jokin vetäisi tuon veden pohjalle. Se oli itse Norja. Tanskan naama vihdoin kohtasi Norjan, leveän virneen. Norjan pehmeät huulet kohtasivat Tanksan kylmiä, oluelta haisevia huulia… Eirikur katsoi veljeänsä aliarvioisesti. Tanska ei silti ymmärtänyt. Ettei oikeasti Norja häntä suudellut, vaan Tino Väinämöinen. Joka oli vain pukeutunut Norjan vaatteisiin. Itse Norja oli noussut jo rantaan ja yrittänyt kommunikoida Ruotsin kanssa.
Message
Lukas:- Moi
Berwald:- …
Tino:- Moi! Vihdoin säkin tulit tänne meseen Lukas! :)
Mathia:- Niin LUKAS <3
Lukas:- Oonny hiljaa…
Mathias:- I<3U I<3U I<3U I<3U I LOVE YOUUUUUU!
Lukas:- Voi oonny.
Mathias:-  I<3U I<3U I<3U I<3U I LOVE YOUUUUUU! RRRRRAKAAAS!
Eirikur:- …
Tino:- Mathias… Mä sua suutelin ei Lukas.
Mathias:- Mut …
Berwald:- …
Eirikur:-… :)
Mathias:- …
*Berwald on ulos kirjautunut*
*Eirikur on ulos kirjautunut*
*Tino on ulos kirjautunut*
*Lukas on ulos kirjautunut*
Mathias:- …… I… <3...U

« Viimeksi muokattu: 10.06.2012 23:27:27 kirjoittanut Yukimura »
MoiMoi O3O