Kirjoittaja Aihe: Fazza piirtää (huonosti)  (Luettu 2077 kertaa)

Fazza

  • ***
  • Viestejä: 6
Fazza piirtää (huonosti)
« : 08.06.2011 18:08:38 »
Samat piirrokset nähtävillä Kylässä, vuotiksessa (Mus mus nickillä) ja FFFINissä (Ajatusliekki nimellä)


7.6.2011

Omakuva pt.2 (S)

Uusi omakuva, oikeastaan maalaus. Hienoin työni tähän asti, olen kyllä paljon velkaa maalaustekniikalle, jonka avulla tämä on hyvinkin helppoa. Ne jotka ovvat nähneet minut miitissä voivat sanoa, kuinka onnistuneesta maalauksesta on kyse.


2.6.2011

Hohenheim (S)

Taas kerran väähensin mallin käyttöä. Ihan onnistunut omasta mielestä.

8.5.2011

Edward Elric = 2. Yritys (S)

Toinen yritykseni piirtää Edward. Tämä onnistui jo paremmin. Mallia käytetty todella vähän, siksi kuva ei vastaa täysin mallikuvaa (Joka oli kait 13.pokkarista otettu kuva)


1.5.2011

Don't Shoot! (S)

Halusin piirtää Winryn ja Scarin kohtauksen, mutta Winryn piirrettyä Scarille ei riittänyt enää tilaa paperilla. Näinpä sitten vaan textasin nopeasti "DON'T SHOOT" tekstin.

23.4.2011

Scar - Rain of Grief (S)

Yksi Suosikkipiirroksistani. Scaria nyt on vaan niin helppo piirtää, ja pidin tästä kuvasta jo mangassa. Tämän piirtäminen oli hieman haasteellisempaa verrattuna edelliseen hyvinkin yksinkertaiseen Scarin naamaan. Tykkään, ainakin nyt, myöhemmin varmasti löydän tusinan virheistä.


Alphonse Elric (S)

Alphose on aika vaikea piirtää haarniskassa. Minulla on varmaan tusina epäonnistunutta Alphonsea pyödänlaatikossa, tämä on ensimmäinen edes säädyllisen näköinen. Taustalla verisinetti ja Barryn yksi letkautuksista.


22.4.2011

Sora (S)

Vanha piirros Sorasta. Piirros antaa homohtavan vaikutelman, mitä en tavoitellut piirtäessä, siksi tämä ei ole koskaan ollut suosikkejani.


Omakuva Luonnos (S)

Koulussa piti luonnostella omakuva. Vaikka onkin melko onnistunut, niin luonnosmaisuuden takia en hirveästi pidä.


Scar & Roy Mustang (S)

Scar on lempihahmoni FMA-mangassa ja animessa (Taidan olla yhden ihmisen vähemmistö :D) Niimpä päätin luonnostella hänet paperille. Tein myös Mustangin, kun tilaa riitti paperilla. Loppuun laitoin sitaatin mangasta. Mustangilta puuttuu toisesta silmästä kulmakarvat kokonaan. Huomasin vata nyt. prkl...


Edward Elric (S)

Kokeilin tehdä Edwardia, vaikka hänet on mielestäni vaikea piirtää. Käsien anatomia on todella huonoa, ei voi mitään. Pitänee yrittää myöhemmin piirtää hänet uudestaan.


6.2 2009

Kingdom Hearts (S)

Tähän tuli akoinaan panostettua paljon. nyt kun katselen uudestaan kuvaa, löydän lukuisia virheitä. Kairin osuus kuvassa on niin hirveä, etten halua edes miettiä. Disney hahmot ovat piiretty päin hevon... Joka tapauksessa, täällä se yhä on.


Kingdom Hearts 2 (S)

Jatko osa ylemmälle kuvalle. Ihmisruumiin anatomia on tässäkin kuvassa pahasti hakusessa, mutta ihan hyvä se on minusta, kun ottaa huomioon kuvan iän.


Seitsemän - neljä kääpiötä (S)

Seitsemän kääpiön luonnostelua


// Illusia lisäsi ikärajat.
« Viimeksi muokattu: 12.04.2012 12:12:39 kirjoittanut Illusia »