Kirjoittaja Aihe: Invasion, Love is, S. | Larkin/Russell.  (Luettu 1157 kertaa)

Cih

  • ***
  • Viestejä: 33
Invasion, Love is, S. | Larkin/Russell.
« : 16.01.2011 15:56:36 »
Fandom: Invasion
Raiting: Sallittu
Pairing: Larkin/Russell
Summary: Larkin kertoo aviomiehelleen odottavansa heidän esikoistaan.
Disclaimer: En omista hahmoja, kunhan vain leikin niillä.

A/N: On jo pitkään tehnyt mieli kirjoittaa jotain lyhyttä ja söpöä näistä kahdesta, ja nyt tuli tekaistua tällainen tuplaraapale. Lisää tällaisia pätkiä saattaa tulla sekä näistä kahdesta että muista Invasionin hahmoista.. katsoo nyt jos joku edes lukee. (:

Osallistuu Multifandom-haasteeseen sekä Kukkia ja mehiläisiä-haasteeseen.

- - -

LOVE IS

"Sehän.. sehän on.." Russell ei saanut sanaa suustaan; mies oli kuin puulla päähän lyöty. Hitaasti hänen kasvoilleen suli leveä, onnellinen ja lähes epäuskoinen hymy. Mies ojensi kätensä siepatakseen nuoren vaimonsa syliinsä, ja pyörähteli ympäri huonetta naisen nauraessa heleästi hänen korvaansa. "Russ, laske minut alas!"
Viimein mies laski Larkinin alas käsivarsiltaan, suuteli häntä vielä huulille ja tunsi toisen kietovan omat hennot käsivartensa hänen selälleen. Larkinin ruskeissa silmissä oli vielä hetki sitten tuikkinut epävarmuus, mutta nyt tuo jo saalisti vaativasti miehen katsetta, kunnes sielunpeilit löysivät vertaisensa.
"Mitä?" Russ kysyi aidosti hämmentyneenä. Juuri nyt mikään ei kyennyt häivyttämään miehen leveää hymyä.
"Kulta.. minä tiedän että olemme puhuneet tästä tuhansia kertoja.. mutta minun täytyy saada tietää silti. Se on sinulle siis täysin okei? Sinä haluat tätä yhtä paljon kuin minäkin, eikö?" Larkin kysyi ja puri epävarmana huultaan, laski katseensa hetkeksi painaessaan päänsä vasten miehen rintakehää. Hänen aviomiehensä halasi häntä tiukasti, suuteli hänen otsaansa ja veti hänet sitten hellästi käsivarrenmitan päähän.
"Tietenkin haluan", Russell sanoi, ja miehen silmissä loimusi lempeä tuli. "Tämähän on se mistä olemme aina haaveilleet. Meistä tulee viimeinkin aivan oikea perhe."
Larkin hymyili. Naisen sormet saalistivat miehen kättä, löysivät viimein parinsa, ja hän kosketti hennosti toisen vasemmassa nimettömässä olevaa sormusta.
"Rakastan sinua."
« Viimeksi muokattu: 10.06.2012 16:28:04 kirjoittanut Yukimura »
I hope your wish came true, mine betrayed me.