Kirjoittaja Aihe: Mustesydän, Niittykukkia | Inkheart fluffy, one-shot, S, Meggie/Doria  (Luettu 1448 kertaa)

VampireHeart

  • Vieras
Title: Niittykukkia
Author: VampireHeart
Beta: -
Genre: fluffy
Rating: S
Disclaimer: Mikään, minkä voit tunnistaa olevan kirjasta lähtöisin, ei ole minun vaan Cornelia Funken, trilogian kirjoittajan. Minä vain leikin sillä, enkä saa kirjoituksestani minkäänlaista palkkiota, materiaa, rahaa tai muutakaan. En siis omista Meggietä ja Doriaa tai Närriä. Minä vain leikin.
Pairing: Meggie/Doria
Fandom: Inkheart eli Mustesydän näin kotosuomella
Summary: Hempeilyä ja niittykukkia
Warnings: Siirappia/ hempeilyä!

NIITTYKUKKIA

Meggie PoV

Aamun ensimmäinen yllätys. "Meggie, katso. Viimeiset kukat ennen talvea." Doria, aina nii huomaavainen. Hymyilin pojalle ja istuuduin niityn pitkään heinään. Doria istui viereeni ja kietoi kätensä ympärilleni, jotten palelisi. Hän silitteli kättäni ja sanoi, kuin ohimennen: "Närri on Ombrassa ja veljesi on hänen mukanaan. Sinut jätettiin tänne, minun huomaani." Nyökkäsin. Hiljainen huokaus karkasi huuliltani. Katseeni viipyili kukkasilla.

"Odota, minä haen sinulle kukkia."

Niin huomaavainen. Kukaan ei ollut niin avulias ja kiltti kuin Doria. Pian poika palasi ja ojensi minulle poimimansa kimpun kauniita, tuoksuvia niittykukkia. Otin ne punastellen vastaan ja poika painoi suukon huulilleni. Punastuin rajusti, mutta vastasin kuitenkin.

"Meggie, minä rakastan sinua. Ikuisesti."

Hymyilin. "Niin minäkin sinua." Nousin seisomaan ja niiasin. Tämä oli väärä järjestys, mutta kuinka muuten olisin voinut kertoa, mitä halusin. "Saanko luvan?" Doria kumarsi ja veti minut tanssiin. Tanssimme kahden kesken kauniilla niityllä. Pääni painui pojan olalle ja suikkasin tälle nopean suukon. Rakkaus oli ihana tunne. Myös täällä, Mustemaailmassa.

"Doria."

Kuiskaus oli lempeä, utelian, hiukan kysyvä. Täynnä minun rakkauttani.

Niiittykukkia, ihanan tuoksuisia ja rakastetun antamia.

A/N: Jotenkin olen ihan innoissani tästä one-shotista. Puhkaiskaa joku kuplani tai antakaa jotain intoani vahvistavaa palautetta, please!
« Viimeksi muokattu: 17.11.2014 16:07:20 kirjoittanut Beyond »