Kirjoittaja Aihe: Ajan pyörä, Cry for you, S  (Luettu 1062 kertaa)

Dria

  • ***
  • Viestejä: 947
  • Femmeilijä
Ajan pyörä, Cry for you, S
« : 11.11.2010 15:43:48 »
Fandom: Ajan Pyörä -jjb lisäsi fandomin otsikkoon
Kirjoittaja: Dria
Ikäraja: S //Säde lisäsi
Genre: Drama, Romance, Angst
Pari: Moiraine/Nynaeve
Yhteenveto: Kolme hetkeä Nynaeven elämästä

Haasteet: Shuffle II, Fandom 10, Perspektiiviä parittamiseen (Angst)
A/N: En omista Ajan pyörää tai kappaleita, joita käytin raapaleissa (ja otsikossa).Cry for you


Prodigy – No good
Varovainen suudelma poltteli Emondinvainion Viisauden huulilla, kun hän tuijotti kummastuneena hivenen kysyviin tummiin silmiin. Hän kieltäytyi hyväksymästä yksinkertaista totuutta, että Moiraine Damodred oli juuri suudellut häntä huulille. Kuin rakastavaiset.

Miksi ihmeessä? Tai hehän eivät tulleet edes toimeen keskenään. Kuitenkin Viisaus veti Aes Sedain lähemmäs itseään ja hamusi tämän huulia. Hän halusi tuntea saman tunteen kuin aiemmassa suudelmassa.

Hukuttava tunne pyyhkäisi jälleen hänen ylitseen ja sulki ulkopuolisen maailman pois. Sinä hetkenä vain he kaksi olivat läsnä, ja kaikki muut olivat kadonneet.
Seuraavissa suudelmassa ei ollut mitään varovaista, molempien taistellessa hallinasta.

Nynaeve tunsi sisällään lämpimän tunteen. Rakkautta se ei ollut, pikemminkin sähköinen vetovoima, joka ympäröi heitä. Miksi hän ei ollut huomannut sitä aiemmin?


Alex C – Sweetest ass in the world
Nynaeve makasi selällään vuoteellaan ja katsoi kattoon surkeana. Valkoinen Torni tuntui paljon kylmemmältä kuin Andorin ankarimmatkaan talvet.
 Kun hän sulki silmänsä, hän saattoi yhä kuulla Moirainen pehmeät samat, tuntea naisen kevyet kosketukset. Milloin hän oli rakastunut naiseen, jota hän oli vannonut vihaavansa? Rajamailla? Vai jo Shadar Logothissa? Siitä tuntui olevan ikuisuus.

 Hän oli aikonut kostaa Moirainelle, koska tämä oli vienyt pojat Kaksvirroilta, mutta päivä päivältä hänen tahtonsa oli murentunut.

Miksi asiat olivat menneet näin? Nynaeve vihasi itseään rakastuttuaan viholliseen. Paitsi, ettei hän voinut ajatella Moirainea vihollisenaan. Hän näki mielessään naisen pehmeän hymyn, kun he olivat kietoutuneina toisiinsa ja yrittivät saada hengityksensä tasaantumaan Far Daran linnoituksen hylätyssä huoneessa.

Hänen ei ollut tarkoitus rakastua naiseen. Niin vain oli käynyt.


September – Cry for you
Tieto Moirainen kuolemasta oli ollut järkytys hänelle. Vaikka hän mitä teki tai väitti, se oli totuus. Nynaeve oli oppinut myöntämään itselleen totuuden, kun Moiraine oli kyseessä. Aes Sedai oli poissa, eikä hän näkisi tätä enää koskaan. Ei tuntisi kevyttä kosketusta, eikä voisi suudella naisen pehmeitä huulia.

Oli niin paljon asioita, joita hänen olisi pitänyt sanoa. Niin paljon asioita, joita hän oli suunnitellut tekevänsä Moirainen kanssa. Kaikki haaveet olivat murentuneet, kun ter’angreal oli nielaissut cairhienin hyljätyn kanssa.

Nynaeve oli päättänyt, ettei hän itkisi, joten hän pakotti kyyneleet pois polttelemasta silmiään. Hän pääsisi naisen yli. Oli helpompaa uskotella, ettei Moiraine ollut rakastanut häntä, vain juoninut ja käyttänyt häntä kuten poikiakin.

 Nynaeve tiesi, ettei se ollut totta.
Yksi kyynel pääsi karkaamaan hänen poskelleen.

***
Fin
« Viimeksi muokattu: 11.11.2014 17:12:37 kirjoittanut Beyond »
"Ajan pyörä pyörii ja aikakaudet tulevat ja menevät jättäen jälkeensä muistoja, joista tarinat syntyvät. Tarinat haipuvat myyteiksi, ja myytitkin on jo kauan sitten unohdettu, kun ne luonut aikakausi jälleen koittaa."
Ava by Cea