Kirjoittaja Aihe: Irkun töhryt ja tuherot, UUSI Vanessa Hudgens! 27.11.2011 +muita julkimoita :)  (Luettu 6174 kertaa)

Irkku

 • Huimapää
 • ***
 • Viestejä: 95
 • It'll always be you!
Juups, että päätin mäkin tällasen tehdä, kun  onsitä tullu piirreltyä! :) Joo, nää on sit kaikki tooosi laatukuvia, meidän ihana skanneri taas sekoo...
Kommentoida saa (ja pitää!) Risuja ja Ruusuja, kaikki käy! :)
Ethän kopioi, etkä esitä omina!

Kaikki kuvat ovat ikärajaltaan sallittuja!

Julkkiksia

UUSI 27.11.2011
Vanessa Hudgens S,
-Tää on aika uusi, piirsin joskus syyskuun puolella (2011)
-Tää on ihan kiva, näyttää ihan Vanessalta (munmielestä o.O), mut jotenki välkeenpäin jäin ihmettelemään että miten ihmeessä tossa poskessa on tommonen raita, se jotenki vääristää naamaa ihan kummasti, ei voinu mallissa kyllä olla...
- Perus HB
- Ja tämänkin mallista piirtelin!


Johnny Depp S,
-Tää on siis mun ihka eka lyijykynätyö mistään julkkiksesta ikinä! Tykkään ite tästä varmaan eniten mun lyijykynätöistä, jotenkin onnistu ja se kaikenlisäksi jopa näyttää Johnny Deppiltä! :) Vaau!
-Käytetty HB ja 2B lyijykyniä


Orlando Bloom S,
-Joo, tiedän, skanneri pilas tän ihan täysin. Toi on siis oikeesti ihan sairaan paljon tummempi sen siis pitäis näkyä paremmin... toivottavasti saatte tihrustettua jotain...
-Tähän käytin vaan perus HBtä, mallista piirretty :)
-Kulmakarva näyttää ihan sekolta ja toi toinen silmä näyttää ihan sairaan paljon tummemmalta (jota se ei siis oikeesti ole...)


Heath Ledger S,
-Juu, tän siis piti olla Heath, mutta en oo siitä enää niinkään varma... :)
-Tehty HBllä ja 2Bllä


Rihanna S,
-Hyyiii, tää on siis niin karsee... ja kaiken kukkuraksi toi skannerivaloläiskähommeli! Se siis ei ollu siinä alunperin...
-Pää on iiihan liian kapee, jonka takii tää näyttää ihan vääristyneeltä...
-HB ja 4B


Miley Cyrus S,
-Nii... mitäs tästä nyt sanois... silmistä tykkään ja suu onnistu hyvin...
-Vähän lähikuvaksi meni, ei ollu alunperin tarkotus piirtää ihan noin lähikuvaa
-Mallista piirtelin, niinkun kaikki
-Tääkin ihan liian vaalee...
-HB lyijärillä tehty


Taylor Swift S,
-Siis mä en tiiä yhtään miks päätin piirtää Taylor Swiftin. En siis oo ikin kuunnellu sitä, mutt tässä on, mutt ei se yhtään Taylorilta näytä, ei sitte yhtään. Mikäköhän meni pieleen? :o
-Tääkin on ihan karseen vaalee ja skanneri söi lyijäriä... yäääJuu, lisää postailen kun jaksan!:) Kommentoikaa kiltit, kommentoikaa! :D

// EDIT Lisäsin Vanessan tone alkuun! :) Lisäilen pian lisää, esim. yksi Taylor Lautner varastossa ;) Kommentteja, pliiiis! :)
« Viimeksi muokattu: 13.04.2012 18:23:13 kirjoittanut Felicita »
En pelkää huomista, sillä se ei ole vielä tänään!

Garesu

 • Vieras
Vs: Irkun töhryt ja tuherot
« Vastaus #1 : 30.10.2010 13:43:00 »
Osaat sinä piirtää! Tuo Rihanna on varsinkin tosi näköinen ja ihanasti piirsit nuo simmut :-* Hiukset on tosin ehkä vähän liian ''korkealla''. :D Deppistä tykkään kanssa, onnistuit noiden silmälasien kanssa hyvin :) Tuo hattu on mahtava! Taylorissa tuo hymy on aika jännä, muttei mitenkään huono. Mutta jokin siinä häirisee.

Heathista teit kamalan vanhan näköisen! Ehkä lisää tukkaa olis nuorentanu. :D Orlandossa katse on mahti, vaikkei kuva näytäkään paljoa malliltaan. Tykkään ;D

Mileykään ei näytä itseltään, mutta silmät onnistu tosi hyvin :---)

Sha

 • Severus Kärmys
 • ***
 • Viestejä: 382
 • de D'Nash
Vs: Irkun töhryt ja tuherot
« Vastaus #2 : 03.03.2011 22:43:30 »
Olenko hieman myöhässä? :'D Tuota siis, en ole tosiaan vähään aikaan käynyt täällä taidepuolella ja täällähän onkin vaikka kuinka paljon kaikkea uutta! Tulenpa siis myös kommentoimaan :) Katsotaan kuinka pitkä selostus tästäkin nyt tulee... Elikäs:

Johnny: Tästä ensimmäisestä työstäsi jo huomaa, että kyllä taitoa löytyy, olet saanut tähän sen johnnymaisen ilmeen ja olemuksen. Se ei ole kovin helppoa :) Tätä kun vielä vähän jatkaisit, varjostaisit vaatteita ja hattua enemmän, niin tulisi valmiimman näköinen. Nyt vielä vähän keskeneräisen oloinen.

Orlando: Tämänkin heti tunnistin Orlandoksi. No osin kyllä ehkä siksikin, että tuon mallikuvaa on tullut tuijoteltua, itsekin sitä yritin joskus piirtää kunnes turhauduin :D Mittasuhteet ovat hyvin kunnossa, mutta tähän toivoisin vähän lisää tummiakin sävyjä. Tiedän, että skannerit osaavat olla ärsyttäviä kaapatessaan puolet sävyistä pois, mutta siltikin tämä olisi varmaankin alunperin voinut olla vieläkin tummempi :) Tiedän kokemuksesta myös sen, että alussa piirteleminen on hieman varovaisempaa, itsekin tein erittäin vaaleita töitä, siitä monesti huomautettiin, mutta tuntui, etten vain saanut tehtyä tummempaa aikaiseksi. Pikkuhiljaa on kuitenkin alkanut löytyä se suht toimiva tapa tehdä.

Heath: Kyllähän tästäkin tunnistaa, äläpäs vähättele ;D Kasvot näyttävät vähän leveiltä, mutta voi olla, että jos kasvoissa olisi enemmän varjostuksia, tätä ongelmaa ei olisi :)

Rihanna: Ei tämä mitenkään karsea ole. Hiuksia kyllä näyttäisi olevan vähän liikaa, mutta etenkin silmät ja suu hyvin onnistuneet.

Kaksi vikaa naista: Kommentoin nämä samassa, kun ovat sen verran samantapaisia piirroksia. Näihin kaipailisin enemmän varjostuksia kasvoihin ja hiuksiin tummuutta. Varjostukset tuovat niin paljon eloa piirroksiin ja olet sen verran hyvä, että kannattaa ihmeessä jatkaa piirtelyä ja harjoittelemista :)
Kädet kiertyy käsiin, huulet hakee suudelmaa.

"Lakkaa hymyilemästä ja liity seuraamme, Severus!"

Irkku

 • Huimapää
 • ***
 • Viestejä: 95
 • It'll always be you!
Garesu: Kiitos paljon, kiva että tykkäät! Oon ite vaan niin itsekriittinen ja täydellisyydentavottelija, joten... no sanotaan vaikka että en ihan hirveesti itteeni arvosta :)
Sha: Ihanan pitkä kommentti, pistin kaiken muistiin! :) Ja tosta tummuudesta joo, voin suoraan sanoo että oon parantunu siin ihan hurjasti ja pluss, nää työt on ihan alkumateriaalii :) varjostuksiakin osaan tehdä jo paljon paremmin! Kiitos ihanasta kommentista!<3
En pelkää huomista, sillä se ei ole vielä tänään!

Belsissa

 • Ikiunelmoija
 • ***
 • Viestejä: 762
  • Arcane Inspiration - blogini
Vanessa Hudgens
Tässä kuvassa oli huomattavasti voimakkaampi kontrasti kuin noissa muissa, joka on minusta vain plussaa. Näköisyys on vähän niin ja näin. Piirteet ovat jonkin verran liian miehiset Hudgenssiksi. Hän on huomattavasti sirompi. Vastapainoksi taas silmät ovat todella onnistuneet.

Johnny Depp
Johnnyn kyllä tunnistaa ja työ on ihan hyvä pääpiirteittäin, mutta minua häiritsee tuo hattu. Et ole piirtänyt siihen kuin ääriviivat. Siinä olisin kaivannut ainakin varjostusten käyttöä. Lasit ovat aavistuksen verran vinksallaan, mutta se nyt voisi olla muutenkin mahdollista kun kyseessä on kuitenkin Depp. Varjostuksia olisin kuitenkin kaivannut enemmän. Piirteet kyllä osuivat aika lailla nappiin.

Orlando Bloom
Toivottavasti et loukkaannu, mutta Orlando ei oikein näytä itseltään. Ensinnäkin Orlandolla on tummat silmät, sinun työssäsi vaaleat. Ei oikein natsaa. Lisäksi kasvonpiirteet olisivat voineet olla hieman miehisemmät. Mutta joo, satuin kiinnittämään huomiota tuohon nenään ja sen on hyvin onnistunut.

Heath Ledger
Heathissa on paljon samoja piirteitä ja voimakkaammat varjostukset olisivat saattaneet tiehdä työlle ihmeitä.

Rihanna
Hänessä on jo huomattavan paljon yhdennäköisyyttä. Leuka on tosin jonkin verran liian pitkä. Se tekee minun mielestäni pään "hieman vääristyneen näköiseksi" kuten sen itse sanoit. Lisäksi tosiaan tuo kasvojen kapeus. Nuo asiat saisit tässä kuvassa yhä korjattua... Mutta joo, muuten työ on aika onnistunut. Kasvoissa lyijykynää olisi voinut käyttää voimakkaammin, vaikka tässä kontrasti olikin parempi kuin suurimmassa osassa muista töistäsi.

Miley Cyrus
Mileyssä en oikeastaan huomaa muuta yhdennäköisyyttä kuin silmät. Niistä toinen on muuten aika paljon isompi. Suuta tuskin erottaa vaaleuden takia, eikä kasvoissa ole juuri ollenkaan varjostuksia. En kamalasti pitänyt tästä työstä.

Taylor Swift
Aika samat kritiikit kuin edelliseen. Kasvonpiirteet ovat ehkä hieman selvemmät kuin edellisessä. Yhdennäköisyys puutuu.

Mutta joo, sun suurin ongelma on mun mielestä tuo varjostusten vähäisyys ja heikkous. Sillä saisit varmasti tuota yhdennäkäisyyttäkin lisää, kun se joissakin piirroksissasi jäi puutumaan.

Arcane Inspiration - lifestyleblogini
Virvatulilaulu - kirjallisuusblogini