Kirjoittaja Aihe: Alice in the Wonderland, Valo ja Varjo, S  (Luettu 3556 kertaa)

Dria

 • ***
 • Viestejä: 939
 • Femmeilijä
Alice in the Wonderland, Valo ja Varjo, S
« : 10.10.2010 19:53:50 »
Fandom: Alice in the Wonderland
Kirjoittaja: Dria
Ikäraja: S
Pari: Malice, eli Mirana/Alice
Disclaimer: En omista kyseistä leffaa, en saa rahallista korvausta tästä… jne. jne.
Yhteenveto: Alicea ja Miranaa ennen ja jälkeen Jabberwockyä.
Haasteet: Shuffle II

A/N: piti kirjoittaa vähintään kolme, mutta kirjoitin vähän useamman. (10 jos ollaan tarkkoja)

 Alice on Alice, ei Liisa tässä koska minä saan päättää ja pidän enemmän Alicesta. Jabberwocky on pelkoraisti tai pelkoraali suomeksi, mutta olen tottunut käyttämään englanninkielisiä nimiä. En edes muista suomenkielisiä sanoja tarkkaan...

Nämä ovat vähän tökköjä, mutta sääntöjen mukaan on vain kappale aikaa kirjoittaa ja sen jälkeen saa korjata vain typot pois. Wordin korjaus on muuten tosi hyvä arvaamaan oikein... välillä ^^


Valo ja varjoKindom Hearts tunnusmusiikki - Simple and clean

Mirana katsoi kuinka Alice käveli poispäin. Hiljainen kuiskaus ”Ole kiltti, älä mene”, karkasi tuulen mukaan. Eikö Alice ollut heidän pelastajansa?

Mirana epäili hetken tulevaisuutta, entä jos Iracebeth voittaisi?

Hän oli tavannut Alicen vasta hetki sitten pitkän eron jälkeen, mutta tytön seurassa hän tunsi itsensä puhtaaksi ja hyväksi. Hän oli kehittänyt lukemattomia sääntöjä pitääkseen pimeän puolensa aisoissa, mutta missä on valoa, on myös varjoa. Hän tunsi olevansa varjossa, ja Alice oli valo, joka ajoi hänen sisällään uinuvat demonit pois.

”Alice!” Mirana huusi tytön perään. Hän halusi kertoa tytölle, kuinka paljon hän tarvitsi tätä. Valkoinen kuningatar halusi tuntea olevansa todella valkoinen, ei varjojen tahraama harmaa-musta olento.

”Älä mene!”


Cinema Bizarre - Get off

Alice juoksi kauhuissaan linnan loputtomalta tuntuvaa käytävää pitkin. Hänenkö pitäisi taistella sitä hirviötä, Jabberwockya, vastaan? Mutta hän ei ollut sankari, hän ei ollut edes oikea Alice!

’Sinä pystyt siihen’, oli kuningatar sanonut. Hyvähän kuningattaren oli puhua! Hän ei ollut kohtaamassa sitä otusta.
Alice pysähtyi ja nojaisi seinään. Hän haukkoi kivuliaasti henkeä, kun keuhkot kirkuivat hapenpuutteesta.

Mirana uskoi häneen. Se oli tärkeä muistaa. Hän oli Valkoisen kuningattaren sankari. Aika toimia sen mukaan.


Cinema Bizarre - forever or never

Alice seisoi puutarhassa hermostuneena. Huomenna hänen täytyi kohdata Jabberwocky, mutta sitä ennen vastassa oli pelottavampi haaste. Hänen piti kertoa tunteistaan Miranalle. Kuinka nainen reagoisi hänen sanoihinsa?

Oliko naisen sallittua rakastaa toista naista alhaalla? Hänen maailmassaan se oli aivan kauhistuttava rikos, loukkaus uskontoa, ja luultavasti sekä hallitsijaa että miehiä kohtaan. Mistä sitä koskaan tiesi…

Hänen oli laitettava pantiksi sydämensä ja koska oli todennäköistä, että hän kuolisi huomenna, mitä hävittävää hänellä oli?


Britney Spears – If you seek Amy

Mirana kiersi puutarhaa ympäri. Hänen oli löydettävä Alice jostain.
’Tavataan puutarhassa’ oli lukenut lapussa. Mirana tiesi sen olevan Alicen käsialaa, mutta hän ei tiennyt, miksi tyttö halusi tavata kahden myöhään yöstä.

Valkoinen kuningatar näki tuttuja hahmoja puutarhassa.
”Oletteko nähneet Alicea, Tweedledee ja Tweedledum?”
”Kyllä”
”Ei”
Kaksoset vastasivat kuorossa. Mirana huokaisi. Hänen oli löydettävä Alice ilmiselvästi omin avuin. Tämä oli haaste hänelle.Murray head -  One night in Bankok

Alice katsoi kuningattaren huoneistoa silmät levällään. Kaikki oli valkoista, kuten muussakin linnassa, lukuun ottamatta pientä nallekarhua.

Alice tunnisti pehmolelun. Hän oli kadottanut sen viisivuotiaana. Mirana oli siis löytänyt ja säilyttänyt sen! Hän tunsi kyynelten kohoavan silmiinsä.

”Alice?” kuningatar kysyi varovaisesti hänen takaansa.
”Tuo nalle…” tyttö vaikeni sanattomana.
”Niin… Sinä jätit sen viimeksi tänne”
Alice veti kuningattaren tiukkaan halaukseen ja hautasi kasvonsa tämän kaulaa vasten. ”En voi uskoa että säilytit sen.”
”Niinkö?” Mirana vastasi. Hän ei keksinyt parempaakaan vastausta. Alice oli selvästi liikuttunut nähtyään nallekarhun.
”Niin” tyttö irrottautui halauksesta ja veti kuningattaren mukanaan sängylle.Ani Lorak – Shady Lady

Taistelu oli alkamassa ja Alice tunsi jännityksen kuplivan vatsanpohjassaan. Hän ei enää pelännyt epäonnistuvansa. Viime yönä Mirana oli vakuuttanut hänet hyvin painokkaasti.

Puutarhan varjot olivat kätkeneet kaksi toisiinsa kietoutunutta naista, jotka riensivät hetkeä myöhemmin kuningattaren makuukamariin. He olivat joutuneet vaihtamaan reittiä, koska palvelijoita oli tullut vastaan, mutta se oli tehnyt pelistä jännittävämmän.

Alice ymmärsi, että tässä oli samasta kyse. Kiinni ei saanut jäädä.ATC - Mistake nro. 2

Mirana katsoi sisartaan sakkilaudan toisessa päässä. Hän tiesi sen virheen, joka oli johtanut tähän taisteluun. Valkoinen kuningatar tiesi, että jos hän nyt kävelisi pois, hän tekisi toisen virheen. Samalla hän säästäisi takuuvarmasti Alicen hengen. Jos hän luovuttaisi, punainen kuningatar saisi vallan.

Hänet lukittaisiin takaisin linnaan, mutta Alice saisi pitää henkensä. Iracebeth joko lukitsisi tytön Miranan kanssa samaan linnaan, tai lähettäisi tämän takaisi ylämaailmaan. Molemmat vaihtoehdot kelpasivat Miranalle. Kunhan Alice eläisi…

”Mirana?” tyttö sanoi hiljaa, arvaten tämän ajatusten kulun.
”Niin?”
”Haluan tehdä tämän”
”Mutta—”
”Sinun vuoksesi”Tokyo Hotel – Heilig

Taistelun tuoksinassa Alice tunsi veren kohisevan korvissaan. Hän kumartui kun piikikäs häntä sivalsi hieman hänen ylitseen ja pirstoi kivipylvään.

’Jos tuo osuu…’

Hän tiesi, että jossain kaukana Mirana katsoi häntä, sankaria, jonka piti lyödä Jabberwocky. Mahdotonta, mutta Alice saattoi ajatella 5 mahdotonta asiaa ennen aamiaista ja hän oli jo syönyt aamiaisen.

Mitä yhden ison liskon lyömiseen mukaa vaadittiin? Rohkeutta taitoa… Alice keskeytti ajatustensa kulun.
Hän löisi Jabberwockyn, koska Mirana oli pyytänyt sitä. Sitten hän saisi tavanomaisen palkkion, suudelman prinsessalta. Pelostaan huolimatta Alice onnistui virnistämään.

Miranan vuoksi!Cinema Bizarre – I came 2 party

Ennen kuin Alice palasi omaan maailmaansa, Ihmemaassa oli suuret juhlat. Sankarina hän oli tietenkin oikeutettu toimimaan Valkoisen kuningattaren seuralaisena. He tanssivat läpi yön yhdessä, nauroivat typerille jutuille ja katsoivat hatuntekijän leiskuporska-esitystä.

Kaikki huolet olivat haihtuneet, kukaan ei muistanut Jabberwockya. Kun Alice halusi kysyä hirviöstä, valkoinen kuningatar vaiensi hänet suudelmalla ja sanoi, että sillä ei ollut väliä. He olivat selvinneet hengissä ja nyt oli aika juhlia.

”Miksi siis emme juhlisi, Alice rakas?Lauri tähkä – Reikäinen taivas

Eron hetkellä Alice halusi sanoa jotain. Hän halusi ainakin kiittää kuningatarta ja hatuntekijää. He molemmat olivat opettaneet hänelle paljon. Alice halusi kertoa, että hän tulisi kaipaamaan heitä. Koska se oli totuus.

Hän katsoi heitä ja pullollista Jabberwockyn verta. Violetti neste oli hänen paluukeinonsa. Hetken ajan Alice halusi heittää sen menemään. Hän voisi jäädä alamaailmaan ja elää heidän kanssa, mutta… Ylhäällä oli keskeneräisiä asioita.

"Palaan pian", hän sanoi ja tarkoitti sitä. Hän oli menettänyt sydämensä alamaailmaan.


***
Fin


AN2: Kommenttia? Jaksoitteko lukea edes loppuun asti?
« Viimeksi muokattu: 10.06.2012 17:35:22 kirjoittanut Yukimura »
"Ajan pyörä pyörii ja aikakaudet tulevat ja menevät jättäen jälkeensä muistoja, joista tarinat syntyvät. Tarinat haipuvat myyteiksi, ja myytitkin on jo kauan sitten unohdettu, kun ne luonut aikakausi jälleen koittaa."
Ava by Cea

Euron-juusto

 • Vieras
Vs: Valo ja Varjo, S
« Vastaus #1 : 21.01.2011 16:15:25 »
Voi kun ihana ficci tämä on! Hyvin kirjoitettu ficci!
 Tykkään tästä ficistä ;D

Dria

 • ***
 • Viestejä: 939
 • Femmeilijä
Vs: Valo ja Varjo, S
« Vastaus #2 : 21.01.2011 17:00:27 »
Mirinia: Kiitos kommentistasi  :D Mukava kuulla että pidit.
"Ajan pyörä pyörii ja aikakaudet tulevat ja menevät jättäen jälkeensä muistoja, joista tarinat syntyvät. Tarinat haipuvat myyteiksi, ja myytitkin on jo kauan sitten unohdettu, kun ne luonut aikakausi jälleen koittaa."
Ava by Cea

Dorothée

 • Extreme-noob
 • ***
 • Viestejä: 34
 • U don't wanna piss off da Morso.
Vs: Valo ja Varjo, S
« Vastaus #3 : 21.01.2011 17:02:59 »
Ihana ficci <3  :'( he erosivat byää :D
mutta en huomannut yhtään kirjotusvirhettä tai mitään se oli hyvin kirjotettu munkin mielestä.
Don't cha wish your girlfran was a freak like me?

Dria

 • ***
 • Viestejä: 939
 • Femmeilijä
Vs: Valo ja Varjo, S
« Vastaus #4 : 21.01.2011 19:19:51 »
Jutunen: Eivätköhän he tapaa vielä uudestaan... Ainakin jos innostun kirjoittamaan lisää Malicea. ;) Kiitos kommentistasi, oli mukava kuulla että pidit ja ylipäätään on kiva tietää, että tällä parilla on lukijoita  :D
"Ajan pyörä pyörii ja aikakaudet tulevat ja menevät jättäen jälkeensä muistoja, joista tarinat syntyvät. Tarinat haipuvat myyteiksi, ja myytitkin on jo kauan sitten unohdettu, kun ne luonut aikakausi jälleen koittaa."
Ava by Cea

Solembum

 • ***
 • Viestejä: 1 827
Vs: Valo ja Varjo, S
« Vastaus #5 : 22.01.2011 11:05:03 »
Suloinen

Ja siis itkeä vai nauraa? Miksi lähdit, Alice?
Se kohta että, miten se meni?
Lainaus
Veti kuningattaren mukana sängylle.
Mukanaan?

Loistava loistava!
Haluan ehdottomasti lukea lisää
« Viimeksi muokattu: 21.12.2011 09:58:22 kirjoittanut Solembum »

Dria

 • ***
 • Viestejä: 939
 • Femmeilijä
Vs: Valo ja Varjo, S
« Vastaus #6 : 23.01.2011 19:23:54 »
Kiitos kommentistasi ja virhebongauksesta Solebum. Mukava kuulla, että pidit tästä. Seuraavalla kerralla pitää kirjoittaa onnellinen loppu  ;)
"Ajan pyörä pyörii ja aikakaudet tulevat ja menevät jättäen jälkeensä muistoja, joista tarinat syntyvät. Tarinat haipuvat myyteiksi, ja myytitkin on jo kauan sitten unohdettu, kun ne luonut aikakausi jälleen koittaa."
Ava by Cea

Ferope

 • ***
 • Viestejä: 162
Vs: Valo ja Varjo, S
« Vastaus #7 : 23.01.2011 21:20:49 »
Voih mikä ficci :)
Alicella ei ois mun mielestä ollu mitään menetettävää ylämaailmassa, mut kuten joku sanonta kertoo, et tosirakkaus kestää aina. Voi Valkoista kuningatarta varmaan raukka ollu ton jälkeen surunmurtama :D

<3

People go in one end, and meat comes out the other.