Kirjoittaja Aihe: The Dream of Light ja muita.  (Luettu 1688 kertaa)

Lyn

  • Poet of the Mist
  • ***
  • Viestejä: 102
  • Mahzirikhi zu gang ghukhil
    • My mind
The Dream of Light ja muita.
« : 05.10.2010 20:17:37 »
Heippatirallaa, minä täällä, Lyn. Jeps, eli nyt on kyseessä sellainen asia, että poistin vanhan topicin kun en sitä jaksanut alkaa selvittelemään, joten tässä on uusi. Täällä on nyt sitten photomanipulationia, eli näin suomeksi kuvien muokkausta (?), valokuvia ja onpa joukkoon muutama piirroskin eksynyt. Nyt on asia vielä sillä lailla, että linkit vievät deviantArt:iin, kyseisten teosten sivuille, sillä olen aivan liian laiska lisäämään kaikkia ensin photobucketiin tai johonkin vastaavaan. Ja sieltä löytää miun muitakin sotkuja, kaikkia en tänne vielä linkannut


Photomanipulation


Don't lose your dreams S Uusi!
Kuunnelkaa kappale: 4united - Don't close your eyes

Hidden desires SUusi!
Omasta silmästä otettu kuva ja muoksittu. Tack :D

The walk of life SUusi!
Tätä tein jo paljon aiemmin, mutta koneeni päätti tiltata kesken kaiken. Minulle se edusti sen hetkistä elämäntilannettani jotenkuten.

The Mist in the Ocean S Uusi!
Tämänlainen vanhahko työ löytyi, linkkasin tänne kuitenkin

The Dream of Light S
Yksi uusimmista töistäni, jossa on kuvan päällä tuommoinen runonpätkä, omasta runostani sekin on mutta koko runoa en ole löytänyt, ehkä senkin joskus jostain. Kuitenkin, inspiraatio lähti oikeastaan tylsyydestä ja taustan löytämisestä. Eipä tässä oikeastaan mitään sen monimutkaisempaa olekaan.

The Mist in the Ocean S
Tämä on nyt sitten uusin. Minun teki mieli tehdä jotain kaipaukseen liittyvää, koska itsellä on kamala ikävä erinäisiä ihmisiä.

Fear S
Taas vaihteeksi tylsyyden aikaansaannos, olen jokseenkin huomannut että työni tuppaavat olemaan aika masentavia. Tämä ei onnistunut niin hyvin kuin visio päässäni, siitä tuntuu puuttuvan jotakin joka tekee sen kokonaiseksi. Mikä se sitten on, no, sitä minäkin mietin.

Sight of Goddess S
Tässä mennään sitten taas jo pidemmälle, aikaan kun tein vielä värinmuokkauksia. Ensimmäinen jossa vaihdoin ihon väriä. Inspiraation sain telkkarista kun joku teki siellä intialaista meikkiä.

Cry S
Taitaapi olla kyseessä toinen muokkaukseni. Itse en siitä enää niin välitä, iiris on selkeästi epätasainen ja muutenkin kuva on mielestäni tylsähkö, mutta hyvä näistä on aloittaa.


Photography


Small Piece of Earth S
Tämä on sellaiselta pieneltä saarelta Turun lähistöllä (kuten aika moni muukin näistä). Opettelin käyttämään kamerani makro-toimintoa, ja mikäs olisi parempi kohde kuin kukka?

Left Alone S
Mökkimme takana oli pieni lammikko, ja joku oli unohtanut ämpärinsä sinne. Tänä vuonna kun kävimme siellä uudestaan, lampi oli kuivunut ja ämpäri kaatunut.

Love S
Tehty käsillä ja jaloilla, kastelemalla ne ensin vedessä. Sitten tuli koira ja käveli koko hoidon yli.

The Path to Sea S
Saunalta lähtevä polku rantaan, tämä on taas näitä zoomin kokeiluja, mikä toimii miten.

Silhouette S
Tämä on rajattu kuva alkuperäisestä, sillä siinä jäi aivan turhaan ylimääräistä tilaa. Lintu säikähti kameran ääntä, ja olen onnellinen että tämä kuva ei tärähtänyt.

Rainbow Dust S
Minulla on huoneessani valokuvakehys joka heijastaa sateenkaaria ympäri huonetta kun siihen osui auringonsäteitä. Peilini oli vähän pölyinen, ja heijastus oli mielestäni kaunis.

Roses Are... S
Viime talvena huoneeni oli täynnä kuivattuja ruusuja, ja mielestäni ne loivat kauniin kuvan balleriinanuken kanssa.

Translucent S
Taas saaresta, vesi oli siellä todella kirkasta, ja illallakin joissakin kohdissa pohjaan näkyi vielä pitkältä matkalta.

Rainbow Sky S
Saaressa, erään päivän auringon lasku loi mielenkiitoisen värimaiseman.Drawing


Vanhoja piirustuksia

Flute S
Elf S
Angel S
Sent from Heaven S


// Illusia lisäsi ikärajat.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2012 07:26:07 kirjoittanut Illusia »
Write your poems to sand of dream
Feel the distance, cry and srcream
Love with all you might and heart
And pray that you will never fall apart.
Art is part of my soul
I wish you a safe journey