Kirjoittaja Aihe: Japanilainen populaarikulttuuri  (Luettu 241979 kertaa)

Yukimura

 • Mrs. Kurosaki
 • ***
 • Viestejä: 1 558
 • Ava by Tuhkatriinu
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #120 : 09.10.2010 20:47:04 »
puolipro, nykyään on enää tosi vaikea lukea netistä mangaa, kiitos kustantajien. Muttamutta mitäs mä sulle voisin suositella.. Mulle tulee kato mieleen vaan tunnettuja sarjoja. No ööö mä voisin listata tähän sellaisia sarjoja joita itte suosittelen, voit sitten kattoa tästä vaikuttaako mikään mielenkiintoiselta.

~ Bleach
~ Vampire knight
~ GDW/GNG/GDR
~ Wolf's Rain
~ Avatar (en ole 100% varma onko tämä anime vai ei, jotkut sanoo ettei ole ja jotkut sanoo että on. Suomalaisissa kansissa lukee kyllä anime, mutta tää on kai tehty amerikassa? Pirun hyvä sarja siltikin)

Tuossa on nyt muutama sarja joka tulee näin äkkiseltään mieleen. Laitan tänne vaikka heti lisää kun muistan jonkun hyvän sarjan. :)

Ootko muuten lukenu ouranin viimeisen luvun? Harmi kun sekin loppui..

Norsuntappaja

indichyra

 • Vieras
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #121 : 10.10.2010 00:00:37 »
Jei, onnistuin pitkästä aikaa löytämään oikeasti hyvän animesarjan :----D Pari viime päivää on kipeänä ollessa tullut tuijoteltua Sayonara Zetsubou Senseitä, ja pakko myöntää että ihastuin sarjaan heti ensimmäisistä minuuteista. Harvan sarjan ensimmäinen jakso alkaa kohtauksella, jossa päähenkilö on hirttämässä itseään kirsikkapuuhun, tulee superpositiivisen koulutytön "pelastamaksi" ja huomaa pian olevansa samaisen tytön luokanopettaja. Sarja keskittyy siis itsetuhoisen lukionopettajan ja hänen sekopäisten oppilaidensa elämään. SZS (eng. Goodbye Mr. Despair) sisältää animesarjaksi harvinaisen mustaa huumoria, ja se voidaankin käsittää satiiriksi japanilaisesta yhteiskunnasta.

Mitään pelkoa selkeän juonen kehittymisestä ei ole, sillä käsiteltävät aiheet ja hahmot vaihtuvat useita kertoja jaksossa ilman aikajärjestystä. SZS:ää on sanottu Japanin Simpsoneiksi, mikä on sinänsä aika osuva vertaus - SZS:n huumori on tosin hiukan syvällisempää ja sarjassa esitetään toisinaan jopa ihan vakavasti otettavia elämänfilosofioita. Sarjaa on tehty kolme kautta ja lisäksi muutama OVA, yhteensä suunnilleen 40 jaksoa. Suosittelen, jos tykkää mustasta ja absurdista huumorista :----D Muhun tää sarja kolahti kovasti, katson nyt jo toista kertaa ja koko ajan löytää uusia juttuja.

Ja noista FMA:n suomennosten kaksimielisyyksistä tuli väkisinkin mieleen FMA-leffan virallinen dvd-tekstitys, jossa Envy yhdessä kohtaa tokaisee Edille: "Hohenheimin poika! Nyt minä otan sinut!" ---> kotikatsomossa tapahtui eeppinen total reps. Mikä puusilmä se kääntäjä oikein oli, ehehe :------D

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 11 247
 • Now, shut up & follow me.
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #122 : 10.10.2010 13:57:34 »
puolipro, tuo norsuntappaja kerkes jo ehdottaa melkein kaikkea mitä minä meinasin ehdotella, mutta no huomasin lukiessani noita sinun sarjojasi, että suurin osa on myös minunkin suosikkejani, joten ainakin tuo Bleach ois semmoinen, jota suositelen (vaikka norsuntappaja sen jo sanoikin).  :) Sitten voitaisiin mainita tietysti myös Death note (ei nyt kovin pitkä 12mangaa, 37 jaksoa), sitten on näitä muutamia lyhyempiä sarjoja, kun itselläni monet pitkät jääny kattomati, eli NGE, Trinity Blood ja Hellsing kaksi jälkimmäistä ovat mielestäni todella hyviä vampyyrianimeja/mangoja, joita suosittelisin Vampire Knightin ohella paljonkin, jos vaan vampyyrit innostaa. :)

Ja tosissaan mä rupeen nyt laittamaan sen animemiitti-topan pystyyn ja linkkaan sen sit tännekkin. :)

» Love for the dead is pointless.
We fight to keep them alive, that's all. »

Yukimura

 • Mrs. Kurosaki
 • ***
 • Viestejä: 1 558
 • Ava by Tuhkatriinu
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #123 : 10.10.2010 14:04:59 »
Lainaus
Ja tosissaan mä rupeen nyt laittamaan sen animemiitti-topan pystyyn ja linkkaan sen sit tännekkin. :)
Jeij! \o/ En malta odottaa, että saat sen pystyyn. Mä pursuan jo ideoita meidän ryhmäcossia varten. :D

Norsuntappaja

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 11 247
 • Now, shut up & follow me.
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #124 : 10.10.2010 14:29:42 »
Cosplayryhmä-miitti topic on nyt pystyssä! Olen toivoton tekemään noita miitti juttuja, joten olkaa rakkaita ja sanokaa, jos siellä on epäselvyyksiä hirmuisesti.  :D Eli kaikki innokkaat ilmoittatumaan suunnitteluun täältä.

Tuli hieman lyhyt viesti, mutta lupasin ilmoittaa, joten...  ;D
Eli siis suunnittelu vaihe on alkanut, ohjeita ym. voitte lukea topasta.

» Love for the dead is pointless.
We fight to keep them alive, that's all. »

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 11 247
 • Now, shut up & follow me.
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #125 : 11.10.2010 01:06:22 »
Lainaus käyttäjältä: Vanilla M.
Musta olis tosi kivaa lähteä mukaan cossaamaan, mut oon niin sukka kaikessa ompelemisessa ja sellaisessa, joten sen cossin täytyisi olla hyyyyvin yksinkertainen, jotta suoriutuisin siitä.
Älä huoli Vanilla, täällä koko systeemin perustaja nyt myöntää omaavansa kauniin 6 numeron käsitöiden kohdalla todistuksessa, mm. siitä syystä, ettei opettaja tunnistanut villasukkaani villasukaksi... No jaa kuka on ennenkään kantapäätä tarvinnut? Joten ei se ole kuin kiinni innostumisesta ja yrittämisestä, me voidaan tässä, että miitti topassa keskustella ja auttaa toisiemme parhaamme mukaan ja ajattelinkin, että kunhan sarja saadaan valittua niin kaikki vois jakaa neuvoja toisilleen niin kyllä se siitä. :) Joten lähe ihmeessä mukaan vaan jos innostaa, jossei onnistu voit silti tulla conittaan ilman pukua.  ;) Tuu mukaan, jos innostaa!

» Love for the dead is pointless.
We fight to keep them alive, that's all. »

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 11 247
 • Now, shut up & follow me.
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #126 : 12.10.2010 23:06:14 »
Vanilla, jee saadaan sutkin mukaan, cossaatpa tai et. :) Mulla taas käsityötaidoista huolimattani tilanne saattaa näyttää sille, että joudun tekemään kaks cossia ens vuodelle :D Koska, jos Bleach ei tule valituksi, mun pitää tehdä siihen miittiin joku muu cossi! Koska oon jo periaatteessa hurahtanut ja päättänyt, että tahdon olla Bleachista Hitsugaya ja partnerikin löytyy! Mutta, mun sukka taidoilla tulee olemaan ongelmia, mutta noo... Liittykö taas asiaan, ei. Oli vaan pakko kertoo. :D

Ja suosittelen Bleachia! Ellet oo jo tutustunut, en muista mitenkään, et ketkä täällä oli jo Bleachiin hurahtaneita ja ketkä käännytettiin FMAhan jne., mutta ainkin mun FMA yllytykset on toiminu ja seuraavaks aloitan valloitan maailman Bleachilla-tekniikan, se on todella pitkä sarja, kannattaa tutustua jos haluaa oikeasti seurata jotain "ei lopu koskaan"-sarjaa, koska ainakin vielä se pysyy mielenkiintoisena ja fanimäärät huomioiden myös jatkossakin. Suomeks mangaa on ilmestyny 15 osaa, ja lisää tulee tsiljoona ja animea on tehty nyt päälle 200 jaksoa, että se on ainakin pitkä! :D

» Love for the dead is pointless.
We fight to keep them alive, that's all. »

Yukimura

 • Mrs. Kurosaki
 • ***
 • Viestejä: 1 558
 • Ava by Tuhkatriinu
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #127 : 13.10.2010 15:43:43 »
Lainaus
Suomeks mangaa on ilmestyny 15 osaa, ja lisää tulee tsiljoona ja animea on tehty nyt päälle 200 jaksoa, että se on ainakin pitkä!
Joo, tuo Bleach on varmaan yks pisimmistä manga -sarjoista. Nyt siitä on ilmestynyt Suomeksi tosiaan tuo 15 pokkaria, Englanniksi ollaan mennossa nyt luvussa 423 (josta tulinkin avautumaan tänne) ja Japaniksi siitä on ilmestynyt varmaan sama määrä ja se jatkuu edelleen.

Ja nyt mä tulin avautumaan teille Bleachin 423 osasta, vaikkei tämä olekkaan avautumis -topic. Mua jäi vaivaamaan tää asia tosi pahasti, joten tulin kertomaan siitä teillekin. Toivottavasti joku olis lukenu tän luvun ja osais antaa mulle henkistä tukea. *Sniff*

Teksti sisältää spoilausta Bleachin luvusta 423! Lukeminen omalla vastuulla!

Luin tässä eileen tuon uusimman luvun Bleachista ja yllätys yllätys, Ichigo menetti taas shinigamin voimansa! Mutta nyt se ehkä menetti ne lopullisesti, jollei se sitten saa hankittua niitä jollain ihmekeinolla takaisin ja saa 10 kertaiset voimat. Siis, niin musta ainakin tuntuu, koska Ichigo oli ollut ilmeisesti melkein kuukauden tajuttomana. Ja jos oikein ymmärsin niin Ichigo ei enää kauaa näe Rukiaa. Sitten mä melkein itkin kun Ichigo sanoi Rukialle; ''Bye Rukia'', ''Thank you.'' D: Sehän sanoi sille mun käsityksen mukaan hyvästit?! Eikäää..! Ihan varmasti Ichigo hankkii vielä voimansa takaisin! Kun tuskin ne nyt Bleachia lopettaa sen suosion takia. Ja varmaan rahallisistakaan syistä. Kyllä se Ichigo ne voimansa saa vielä takaisin.. Pakko sen on saada. :)

Ja sitten mä oon vielä puun ja kuoren välissä Tsukiconin suhteen. Mä haluaisin mennä sinne, toisaalta en haluais. Kaverit on kyllä menossa sinne, mutta en tiedä kehtaanko taas pyytää rahaa kun olin just Chibiconis. Argh.

Norsuntappaja

Violetu

 • Thorttu
 • ***
 • Viestejä: 4 648
 • ava & bannu Felian käsialaa
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #128 : 14.10.2010 00:47:22 »
Hmmmm. Norsuntappaja, tuo edellinen viestisi aiheutti omituisen mielihalun alkaa lukea Bleachia netistä (ei pelkästään satunnaisesti kirjastosta, kuten tähän saakka olen tehnyt).
Tänään sain luettua Bleachia mangaan numero 14 saakka, eli periaatteessa seuraavan voisi ostaa, eikös 15 ollut uusin?
Oli aika kämmää lukea Bleachia ruotsiksi, suomennoksessa on niin hyvin(?) moni ilmaisu alkuperäisessä muodossaan (shinigami, hollow), mutta ruotsinkielisessä kaikki tuollaiset on käännetty (dödsgud jne). Olin hetken vähän pihalla, mutta kun ei kerran suomeksi sattunut löytymään, niin...

Ja sitten vielä vähän Bleach-hehkutusta, 6 ensimmäistä animejaksoa (2 tuntia??) meni yhdessä hujauksessa. Jumalat. TATSUKI<3<3<3<3<3 *teinisydänten liikakäyttöä*
Orihimen ääni on rasittava, mutta muut vastasivat aika lailla mielikuviani, tosin eihän tässä vielä todellakaan pitkällä olla. Jotenkin tämä avartava kokemus vain vahvisti sitä ajatusta, että addiktoitumiseen vaaditaan hyvin usein sekä anime, että manga, toinen vain yksinään harvoin riittää.
Sama ketju pätee myös nyt vaikka Narutoon ja Ouraniin (joissa omalla kohdalla anime tuli kyllä ennen mangaa).

Tulipa Bleach-painotteinen viesti... ::) Pidän koko ajan silmät auki cossattavien hahmojen varalta :D
« Viimeksi muokattu: 14.10.2010 00:49:07 kirjoittanut Violet Baudelaire »

And yet, here we are.

puolipro

 • ***
 • Viestejä: 497
 • BANG
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #129 : 14.10.2010 14:27:00 »
Lainaus käyttäjältä: Violet B
mikä tarkalleen on pitkä?

mulle pitkä on vähintään se 40 kirjaa :D suurin osa niistä sarjoista, joita rakastan eniten, on tähän mennessä yli sen 40 osaa ja jatkuu. ja kiitos tuosta ehdotuksestasi, voisin katsastaa sen *3*

Lainaus käyttäjältä: Norsuntappaja
~ Bleach
~ Vampire knight
~ GDW/GNG/GDR
~ Wolf's Rain
~ Avatar (en ole 100% varma onko tämä anime vai ei, jotkut sanoo ettei ole ja jotkut sanoo että on. Suomalaisissa kansissa lukee kyllä anime, mutta tää on kai tehty amerikassa? Pirun hyvä sarja siltikin)
bleachia olen kokeillut, mutta se ei ole iskenyt minuun kunnolla. sama vampire knightin kohdalla, hieman tökkii minun kohdallani. avataria olen taasen katsonut välillä, mutta kaikkia näitähän voisi tietysti kokeilla uudestaan jos uppoisi. kiitos ehdotuksista :b

Lainaus käyttäjältä: Odoshi
Sitten voitaisiin mainita tietysti myös Death note (ei nyt kovin pitkä 12mangaa, 37 jaksoa), sitten on näitä muutamia lyhyempiä sarjoja, kun itselläni monet pitkät jääny kattomati, eli NGE, Trinity Blood ja Hellsing kaksi jälkimmäistä ovat mielestäni todella hyviä vampyyrianimeja/mangoja, joita suosittelisin Vampire Knightin ohella paljonkin, jos vaan vampyyrit innostaa.

death noten olen lukenut niin monta kertaa etten osaa edes sanoa, se on jotain järkyttävän hienoa♥ nge ei ole minuun iskenyt, yritys on ollut hyvä mutta en vain ymmärrä sitä. trinity blood ja hellsing eivät ajatuksensa puolesta kiinnosta kovinkaan paljoa, juuri vampyyrien takia (= mielestäni vampyyrit toimii vain ihmisnäyttelijöillä). kiitos ehdotuksista myös !

Vanilla M. kiitos myös ehdotuksesta♥
can't you see, in my handwriting
the curve of my g? the longing

Garesu

 • Vieras
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #130 : 26.10.2010 14:54:55 »
Apua, hätätila! :o

Mun animangan kattelu on jääny tosi vähälle kesän jälkeen, nyt haluaisin elvyttää harrastukseni jälleen! Ehdottakaapa tosi koukuttavia animangoja, jotain hetfluffya olis kiva lukea. I don't feel like yaoi now. Karinia ajattelin lukea, mutta muitakin saa ehdotella. Joitain keskivertopitkiä? :D

Yukimura

 • Mrs. Kurosaki
 • ***
 • Viestejä: 1 558
 • Ava by Tuhkatriinu
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #131 : 26.10.2010 15:35:19 »
Garesu, et sie sattumoisin ole ourania lukenut? Se on pääasiassa humoristinen sarja, mutta söpöilyäkin löytyy paljon. Itte oon lukenu sen alusta asti enkä ole kyllä yhtään pettynyt siihen. Alkupäässä on tosi paljon huumoria, mutta sarjan edetessä se muuttu enemmän söpöilyksi. :)

Siitä on tehty animekin, mutta sitä en oikein suosittele. Anime on ihan erilainen kuin manga ja sen tarinan kulkukin on erilainen. Ja loppu! Siihen petyin. :<

Norsuntappaja

Violetu

 • Thorttu
 • ***
 • Viestejä: 4 648
 • ava & bannu Felian käsialaa
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #132 : 26.10.2010 16:17:42 »
Lainaus
Ehdottakaapa tosi koukuttavia animangoja, jotain hetfluffya olis kiva lukea. I don't feel like yaoi now. Karinia ajattelin lukea, mutta muitakin saa ehdotella. Joitain keskivertopitkiä?
Garesu, nyt pistit kyllä pahan.  Karin on hyvä valinta, se on vaan jotenkin ihana<3
Se, mikä tässä tuottaa ongelmia on tuo "hetfluffy"... tässä sitä huomaa, miten oma lukeminen ja katsominen nähtävästi rajoittuu sinne shonen ain ja tappelun puolelle.

Pitää olla Norsuntappajan kanssa vähän eri mieltä tuosta Ouranin animesta, itse katsoin sen ennen mangan lukemista, ja tykkäsin hirveästi. Loppuuhan se kesken jos verrataan, mutta parasta, ettei ouran animea ja mangaa edes lähde keskenään vertaamaan. Molemmissa on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, mutta molemmat ovat kuitenkin hyviä.

Siitä on pari viikkoa kun erehdyin lainaamaan kirjastosta Pichi pichi pitchin kaksi ensimmäistä osaa, joista minun piti tulla heti tänne avautumaan, mutta ilmeisesti unohdin. Kamalaa pehmopornoa(??) ja ensimmäinen sarja, jossa fancervice on oikeasti häirinnyt. Siltä päähenkilöpojalta repesi varmaan joka luvussa vähintään kerran paita päältä :'D Luin myöhään yöllä ja nauroin vedet silmissä, kun sitä oli ihan mahdotonta ottaa tosissaan.
Toki kulmien kohottelua aiheutti myös se 13-vuotiaiden jumalaton rintavarustus. Piirrosjälki on Tanemuramaisen nättiä, mutta paljon muuta tosissaan hyvää sanottavaa ei sarjasta varsinaisesti olekaan. Jos masentaa ja haluaa oikeasti heittää aivot narikkaan, niin kannattaa kokeilla tällä sarjalla. En vastaa seurauksista ::)

And yet, here we are.

Garesu

 • Vieras
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #133 : 26.10.2010 16:37:00 »
Norsuntappaja, oon Ourania lukenu aika paljon mutten iiihan loppuun asti. Animenakin on katottu melko paljon. :D Ihan hyvä se on, Mori on niin <3 :D Ja siinä on mahtavia sivuhenkilöitä :3 Voisihan sen lukasta uudestaan!

Baude, jos löytyy jotain fluffyshounen-aita niin saa toki laittaa, mutta hirveen hardcorea ei pliis :D Vähän JR:n animen tapasta? Se mangahan on melko HC mutta se anime ei niinkään. ;) Semmonen olis kiva. n__n

Garesu

 • Vieras
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #134 : 26.10.2010 16:59:06 »
Epik, Gravi on mun vanha tuttu :D Se on kahlattu aivan liian monesti... Ja animena voisin suositella jos shounen-ai kiinnostaa niin Junjou Romanticaa :3 Se on paljon parempi animena vaikkakin jää vähän kesken n__n Löytyy kaks kautta.

Pichi pichi pitchiä en oo pystynyt lukemaan, kun siitä on Raito - niminen hahmo... Ei sellaista voi ottaa vakavasti. ;D

// no nyt kun asiaa rupesin miettimään niin voisin katsoa Gravin pitkästä aikaa n__n Eirin ääninäyttelijä :3<3
« Viimeksi muokattu: 28.10.2010 14:42:58 kirjoittanut Garesu »

Yukimura

 • Mrs. Kurosaki
 • ***
 • Viestejä: 1 558
 • Ava by Tuhkatriinu
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #135 : 31.10.2010 15:36:46 »
MULTA MENI HERMOT BLEACHIIN! AAAAAAAAAARGH.

Ei mulla muuta.

/Paitsi, suositelkaa mulle K-18 animea. Ei mitään kauhean pervoa, lähinnä verellä leikkimistä.

Norsuntappaja

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 11 247
 • Now, shut up & follow me.
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #136 : 31.10.2010 16:00:12 »
MULTA MENI HERMOT BLEACHIIN! AAAAAAAAAARGH.

Ei mulla muuta.

/Paitsi, suositelkaa mulle K-18 animea. Ei mitään kauhean pervoa, lähinnä verellä leikkimistä.

Norsuntappaja

O_O Hermot? Mitä, mitä, mitä? Tai älä spoilaa, mutta siis kuis se nyt silleen - jos asian voi ilmaista spoilaamatta? D:
En ymmärrä, jäi häiritsee miten sulla meni siihen hermot, ku oot yhtä sekaisin sarjasta ku mä!  :o

Ja miten olisi Hellsing Ultimate? Taitaa tosin joissain maissa olla K-15, mutta kyllä mä laskisin sen K-18 tavaraksi.  ;)

» Love for the dead is pointless.
We fight to keep them alive, that's all. »

Yukimura

 • Mrs. Kurosaki
 • ***
 • Viestejä: 1 558
 • Ava by Tuhkatriinu
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #137 : 31.10.2010 16:40:03 »
Odoshi, älä pelkää, mä oon vieläkin sekaisin Bleachista. Aivan ihana sarja. Ehdottomasti mun lempisarja. ^^ Mulla menee vain hermot tuohon pituuteen, musta tuntuu ettei se näe koskaan loppua. Sitten mua vielä pelottaa se, että tuo loppuu mun mielestä väärällä tavalla. :D Vaikea selittää ilman spoilausta. Ja asiaa ei auta se, että mä luen toisten teorioita siitä mitä tuon uusimman luvun jälkeen tapahtuu. Nyt tulee ihan vähän spoilausta, tavallaan. Joku vielä sanoi, että sillä on sellaiset fiilikset, että Orihime, Chad ja Ishida jäisi sarjasta pois. Teorioita nuokin vain on, mutta mun fiilikset on nyt tosi sekaiset. D: Mua muuten harmittaan etten voi spoilata tuosta uusimmasta luvusta. Nyt tekisi mieli spoilata. Eli, kyllä mä olen vieläkin sekaisin Bleachista. Itse asiassa mä olen lukenut koko viikonlopun Bleach -ficcejä. :D

Nyt kun tuli tuo Bleach puheeksi niin ootko ostanut & lukenut uusimman pokkarin? Mä ostin sen perjantaina ja luin sen loppuun eilen. :D Ei jaksaisi odottaa vielä kuukautta 17 pokkariin. Jos mä oikein muistan niin Ichigo saa pelastettua Rukian ihan kohta.

Mä muuten kävin eilen jo kattomassa kankaita cossia varten. Löysinkin ihan sopivaa kangasta Konin pukua varten, kun musta tuntuu, että me päädytään kuitenkin siihen Bleachiin. :P Mä en oikeasti jaksa odottaa kesään asti..

Hmm. Toi sun ehdottama sarja kuulostaa hyvältä, kerrankin joku ehdottaa sellaista sarjaa jota mä en tiedä. Mä taidankin vilkaista sitä heti.. ^^

/Hups. Tästä tuli öö aika pitkä viesti. :’D Noh, ei voi mitään..

Norsuntappaja

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 11 247
 • Now, shut up & follow me.
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #138 : 31.10.2010 17:19:43 »
Norsuntappaja, aaa sellaisia fiiliksiä - tuttu tunne miettiä sarjan loppua ja pituutta ja kaikkea. Mullakin tulee se varmasti jossain vaiheessa Bleachin kanssa, toivottavasti ei ihan vielä! o_o Liian ihana se on, joten pituus (ei vielä) tuo harmaita hiuksia, mutta koeta selvitä sen kanssa. Ja määkin toivon, että loppu tulis olemaan hyvä. Eikä joku hutaistu, koska sarja itsessään on mahtava.

Ei sitä kolmikkoa saa jättää pois o_o..vaikka teorioita ovatkin, silti tuntuisi ihan kummalta jos ne vaan lähtis sarjasta jossain jaksossa miljoona ja yksi, kun ne on pysyny alusta asti. Ja katottuani vähän aikaa sitten tuon Gentle arm jakson animea, joka on numero 12 (?) aloit pitämään Chadista jollain tapaa hirmuisesti. :) Se on sellainen surullinen hahmo, en tiedä. ^^

Aa, Bleach-fikkejä! Niitä on liian vähä finissä, o oikeasti. :<

Ja tosiaan ei mulla oo viel 16! Ku en oo vkl käyny kaupassa ollenkaa paitsi tänään, eikä siel oo mangoja. Pitääkin heti huomenna käydä ostamassa.. :)

» Love for the dead is pointless.
We fight to keep them alive, that's all. »

Violetu

 • Thorttu
 • ***
 • Viestejä: 4 648
 • ava & bannu Felian käsialaa
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #139 : 03.11.2010 02:06:50 »
Purriainen, toivoit shoujo ai -suosituksia... en ole katsonut yhtään sarjaa kokonaan, Strawberry Panicia muutaman jakson, mutta se lähti niin hitaasti liikkeelle ja oli muutenkin... epäuskottava?
Noh, jotenkin ajauduin Youtubessa katselemaan shoujo ai/yuri -videoita ja sieltä tarttui mukaan useampien sarjojen nimiä:

-Kannazuki no miko (2 mangavolumea, 12 animejaksoa)
-Ga-rei zero (vaikuttaa mielenkiintoiselta)
-Blue drop
-Yamito boushito honno (13 animejaksoa)
-Tabibit Kyoshiroto Towano Sora (12 animejaksoa)

Toivottavasti joku noista olisi katsomisen arvoinen :)

Olin tonttu ja lainasin kaikesta sanomastani huolimatta kirjastosta Kaito Kidin kaksi viimeistä osaa. Ei kai se enää voi ainakaan huonommaksi muuttua?

//Minulla on ongelma. Osaisiko joku ihana kertoa, missä jaksossa Gwendal ja Günter istuvat kellarissa(?) nauramasssa ja juttelemassa, kun ovat hengitelleet huumaavia höyryjä? Se on niin ihana pätkä ja saa minut aina hyvälle tuulelle, mutten löydä sitä :'(
Olettaisin, että se on joku ensimmäisistä 42 jaksosta, mutta en mene takuuseen... varmasti ainakin ennen jaksoa 76... (ei: 5, 18, 43, 44,45).
« Viimeksi muokattu: 12.11.2010 19:29:52 kirjoittanut Violet Baudelaire »

And yet, here we are.