Kirjoittaja Aihe: Japanilainen populaarikulttuuri  (Luettu 352151 kertaa)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #20 : 16.08.2010 08:30:05 »
Lainaus käyttäjältä: Baude
Häh, onko Ghostissa juoni?
Joo luin kolmosen, ja kyllä tää taitaa olla taas yksi niitä juonettomia tarinoita, jossa sivujuonena sitten pyörii vain se pääparin yhteen saattaminen. Kolmonen siis luettu ja nyt odotellaan, miten tuohon saadaan järkevä loppu. Luultavasti sillä, että Mitsuo vain rakastuu kappasvain Hasunumaan (oliko se edes noin, vaikea nimi) ja päng ne on oikeasti sitten pari.

Muutenkin vähän tuo kolmos pokkari ampui yli, ehkä. Jos johonkin "juonen poikaseen" kuului tuo haamujen näkeminen niin eiköhän kolmannessa osassa mennyt yli - en nyt rupea spoilailemaan, mutta pelkästään mainitsemalla sanan "vauva" kertoo jo tarpeeksi ainakin kolmas osan lukeneille. Olin vähän WTF, siinä kohdassa. Muutenkin olen alkanut huomata, että hahmot ovat liian samanlaisia ja nimissä menee sekaisin (en ymmärrä miksi) ja se on hieman haitannut lukukokemusta...

Silti olen edelleen sitä mieltä, että Ghost on ihan okei ja oikein söpö shonen ai.
Ja siitä ikärajasta, se on todellakin liian pieni. Huomasin asian laidan konkreettisesti juuri tässä kolmannessa osassa.
SPOILER GHOST 3 MANGA: Kun Mitsuo yritetään raiskata kolmannessa osassa menee minusta manga reilusti yli sen k-13, järkytyin jotenkin. Ei siinä, että raiskausta mangassa enää tässä iässä säikähtäisin, saatikka yritystä mutta kun miettii ikärajaa!
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Violetu

 • Draamaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 6 076
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #21 : 16.08.2010 11:55:13 »
Huomaan hihittäväni typerästi aina kun huomaan tuon Baude-lempinimen jossain :D

En kyllä voisi olla enempää samaa mieltä tuosta Ghostin kolmososasta, tuntuu, että piirtäjä on lähinnä miettinyt sellaisia juttuja, mitä haluaa tehdä, ja lähtenyt sitten toteuttamaan niitä heivaten samalla sen ns. järkevän "juonen" hevonkuuseen.
Ja tosiaan ne hahmot on monet harmillisen samannäköisiä (olisiko ollut kakkospokkarissa kun jouduin miettimään, että kuka tämä tyyppi on ja mistä se on tullut), ja sitten se olikin joku vanha tuttu. Lisäksi onnistun aina siinä kuukauden odottelun aikana unohtamaan hyvin monta sivuhahmoa, ja nimistä nyt on hyvä, jos muistaa edes kahden päähenkilön nimet.

Toisaalta mangaa nyt on tullut luettua sen verran paljon, ja eri nimiä on tullut vastaan sen verran paljon, että onko tuo ihme.
 Kuvailkaa ihmiset omaa hahmojen nimimuistianne? Tai ylipäätään olisi kiva saada keskustelua aikaan hahmojen nimistä :D

Sometimes a girl just needs to shoot.
.

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #22 : 16.08.2010 16:32:32 »
Lainaus käyttäjältä: Baude
Kuvailkaa ihmiset omaa hahmojen nimimuistianne? Tai ylipäätään olisi kiva saada keskustelua aikaan hahmojen nimistä :D
Hihittele nyt siellä, kun käytän jälleen tätä nimeä! Oliko se nero Garesu joka sen alunalkaen keksi? :'D

Niin, mutta siis nimet. Yleensä nimi muistini on kohtalaisen hyvä esimerkiksi kutsumanimet jää aika hyvin mieleen ellei ne sitten ole jostain syystä hirvittävän vaikeita muistaa. Otetaanpa nyt vaikka esimerkkinä Hasanuma Ghostista. Ensinnäkään mulla ei ole hajuakaan siitä, että kirjoitetaanko se noin koska mulla vaan menee sekaisni ne tavut. Ehkä se on Hamusuma, Hasunuma tai jotain Hanusumuja ei hajuakaan. Siinä on vaan liikaa tavuja. :'D

Yleensä ottaen tosin muistan hyvin hahmojen nimiä, lukuun ottamatta niitä muutamia poikkeuksia tai sivuhahmoja. Ajatellaanpa vaikka nyt Bleachia tai FMAta niin kyllä minä niistä ne hahmojen nimet muistan oikein mainiosti, mutta sitten kun taas mietitään vaikka juuri tätä Ghostia tai Narutoa niin eijeij. Riippuu vähän sarjasta ja siitä, että erottaako hahmot hyvin toisistaan. Liian samannäköiset hahmot tai oikeasti liian isohahmo kaarti tuottaa ongelmia, kuten myös ei nyt niin kiinnostavat hahmot/sarjat hahmoineen.

Mutta no, suosikeista muistaa aina. FMAssa tuskin on ketään, jonka nimeä en muistaisi. :''D Ehkä joitain oikein sivusivu-henkilöitä ja yksi niistä Greedin apureista (se iso kaveri!), mutta muuten kyllä nimet tulee muistettua aika hyvin. Jos joku nyt ottaa musta jotain selvää.

Lyhyesti nimi muisti on siis ihan okei, kai. :D
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #23 : 16.08.2010 18:18:22 »
Jeap, se on kyllä totta että FMA nimet on länsimaalaisia. :D Itse en onneksi ole joutunut sekoittelemaan eri käännöksiä, kun mangan osalta olen pysynyt suomennoksissa kuten myös animen. Onneksi brotherhoodissa ei sentään ole enää eritavalla, vaikka englannin kielisillä subeilla katsonkin. Muuten olisin ihan sekaisin. :D

Ja niin tosiaan, kyllä nyt kun mainitsin Roan nimen niin muistui mieleeni. :) Muuten tuskin olisin muistanut, haha.

Yleensäkkin kun kysymyshän kuuluu että keskustelua nimistä niin kummat nimet miellyttää enemmän japanilaiset vai länsimaalaiset? Itse tykkään toisaalta molemmista, kunhan kaikki pysyvät omalla maallaan. Okei amestris ei ole länsimaa (kai?), mutta sinne sopii länsimäiset nimet, mutta taas sitten selvästi japaniin sijoittuviin paikkoihin kuuluu japanilaiset nimet ja jotenkin vain olen tottunut siihen, että yleensä mangassa on japanilaiset nimet. :D toinen poikkeus on tietysti myös Hellsing, en voisi kuvitella Alucardia millään muulla nimellä, eikä mikään muu nimi oikein sopisikaan koska Alucardhan on toisinpäin Dracula. Vampyyrimytologioihin kuuluvasti vampyyri ei vaihda koskaan nimeään, ainoastaan kirjoitus asua. Joten se ja sama, mutta se on myös niitä sarjoja joissa länsimaalaiset nimet vain nappaa paremmin.
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Garesu

 • Vieras
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #24 : 16.08.2010 19:13:54 »
(Minähän sen Bauden väänsin :D)

Animangojen hahmojen nimiä on kyllä vaikea muistaa! Muistan vain suosikeistani kaikki, mutta esimerkiks Narutossa on jo pieniä ongelmia :D Siitä muistan vain tärkeimmät hahmot. FMA:ssa sama juttu. Siitä muistan vain Winryn, Edin ja Alin. Just nyt en edes muista sen tulialkemistin nimeä. Alkoiko se ärrällä? Apua, nyt vaivaa!

Mutta NANAssa muistan kaikkien hahmojen nimet vaivattomasti. Nana, Hachi, Nobuo, Shin, Yasu, Ren, Leila, Takumi, Naoki, Jun, Kyosuke, Shouji, Sachiko, Asano, Misato... NANAssa hahmojen nimet ovat niin yksinkertaisia, että ne muistaa ihan helposti. Ja ne toistuu niin usein. :D Joissakin sarjoissa ei vain jaksa keskittyä hahmoihin täysiä, kun ne nimet on periaatteessa merkityksettömiä.

(Tuo Squall-pehmis on hieman pelottava. Tuo pää, se on ihan omituinen! :D)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #25 : 16.08.2010 19:25:46 »
Lainaus
Just nyt en edes muista sen tulialkemistin nimeä. Alkoiko se ärrällä? Apua, nyt vaivaa!
Roy Mustang, kyllä mä muistan! Eikä Royta nyt voi unohtaa, koska se on yksi suosikeistani ja ehdottomasti Roy/Jean on OTPni FMAsta, katos jos kukaan ei oo vielä huomannut :''DD Haha, sainpahan taas kertoa sen parituksen ihanuudesta, hih.  :-*
Muutenkin jostain syystä FMA hahmot jää mieleen, nyt tosin tuli alkemisteista mieleen toinen hahmo jota en muista; hopea alkemisti, mutta eihän se paljoa esiintynytkään. Oikeastaan vain silloin, kun Scar sen tappoi ja ohimennen näytetty pariin kertaan muistellessa ishvaalin sotaa. Meinaan siis tätä puujalka-tyyppiä. Muuten kait alkemistit ja yleensäkkin armeijan väki jää hyvin mieleen. :D

Haha, mutta OTPsta puheen ollen, mikä on teidän animanga OTP?   ;)
Itse vastaan kysymykseen Jean/Roy, Full metal alchemist, muitakin tietty löytyy mutta se on vain se one true pairing, mistä ei päästä yli-eikä-ympäri. Onhan Ed/Roykin söpöä, mutta kyllä Jean Edin hakkaa!  :D
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Garesu

 • Vieras
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #26 : 16.08.2010 19:57:31 »
OTP... Hitsi, tämän minä tiedän! Olikos se sitä että se paritus ei oo oikeasti siinä sarjassa mutta se on muuten vaan hyvä?

No siinä tapauksessa mun suosikki-OTP on Furuban Tohru/Hatori ja -onko tämä edes OTP?- Tohru/Kyo. <3 Tohtori (;D) on jotenkin niin ilmiselvä - Tohru muistuttaa Kanaa ihan mielettömästi, miksei Ha-san ihastus - rakastuis -  siihen? Okei, onhan siinä se ikäero mutta ei se Junjoussakaan mitään estä... :D Tokyo (keksin ihan itse!) on aika ilmiselvä. :D Hitsi mä keksin hienot lyhenteet nuille, oon ylpeä :')

Kettu

 • Porngod
 • ***
 • Viestejä: 546
 • Sweet like chica cherry cola
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #27 : 16.08.2010 21:33:42 »
Mulla nimien muistaminen on alussa toooosi hataraa. :D Varsinkin silloin kun vasta tutustuin animeen/mangaan, niin vieraskieliset nimet ei pysyny päässä. Nykyää ehkä hieman paremmin kun niille on altistunut niin paljon. Mutta ei mullakaan ne "mitättömättömien", tarinan kannalta aika yhdentekevien hahmojen nimet ei jää muistiin. Ja varsinkin silloin jos hahmo ei ole erityisen mieleenpainuva, "erikoinen" luonteeltaan, hyvännäköinen tai muuten vaan syötävän ihana.

Lemppari OTP... mulla on niin monia. Ja niin monista sarjoista. :---D Jos saa sanoa monta, niin Bleachista Ichi/Hime. Ehdottomasti. Orihime on jotenkin vaan kaikessa hölmöydessään niin ihana, että sopis Ichigolle. :D En voi sietää IchiRukia ollenkaan, sillä Rukiakin kuuluu Renjille. :P
FMA:sta tietysti Ed/Winry ja Roy/Riza. Tykkään paljo tämmösistä perusparituksista, myönnän. :D Yritän joskus ihan tietoisesti kattoa fanivideoita tai lukea erikoisilla parituksilla varustettuja tekstejä.
Trinity Bloodista Abel/Ester.
HP:sta tietty perusparitukset H/D, R/Hrm, S/R, mut luen paljon kans erilaisilla parituksilla ja tykkään myös niistä.

Mulle yaoi on aina asia erikseen. Aika harvoin paritan ns. heterohahmoja toisilleen. Soi Fon/Yoruichi on poikkeus, mutta paritan Yoruichia myös Uraharalle joten...

Tulipas sekava viesti.
« Viimeksi muokattu: 16.08.2010 21:37:21 kirjoittanut Haplo »
Man, what a rush! I’d like to thank the academy, my agent, my family and the Lord baby Jesus. Naw, just kidding. Fuck this shit

Ex-Haplo

Violetu

 • Draamaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 6 076
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #28 : 16.08.2010 22:22:28 »
Lainaus
Millä perusteella muuten tykkäätte tai olette tykkäämättä tietystä parituksesta? Johtuuko se siitä, että tykkäätte molemmista hahmoista, siitä että teidän mielestänne canonissa on vihjeitä siihen suuntaan vai jostain monimutkaisemmasta syystä?
Aaaaah, ihanaa, paritusasiaa taas<3
Minulla on liian monta OTP:tä, koska fandomeja on niin monta ja nekin parit kamppailevat kausiluontoisesti ykköspaikasta.
Otetaan nyt tähän vaikka Naruto/Gaara ja Naruto/Sai, jotka vaihtelevat aika tiheään ykkössijaa. Molemmissa pareissa tykkään kummastakin henkilöstä, ja (vähintään yksipuolisia) SaiNaru-viittauksia näkyy mielestäni myös canonissa.
GaaNarussa taas viehättää koko lähtökohta, että pojat ovat samanlaisia "hirviöitä", ja siksi ainoita, jotka voivat ymmärtää toista täysin.

Fruits Basket on kehittynyt minulle varsinaiseksi paritussopaksi, muutamia suosikkeja ovat nyt vaikka Shigure/Kureno ja Yuki/Haru. Tykkään hahmoista ja joko niihin on viittausta canonissa (Y/H) tai canonin tilanne on niin mahdoton, että parittamista on pakko lähteä yrittämään (S/K).
"Paritusleikit" ovat ihan parhaita, ja niistä voi saada myös ficci-inspiksiä. Esim. Miten parittaisit keskenään Furuban Yukin ja Hatorin? Tai minkä parituksen sijoittaisit juna-asemalle?

Sometimes a girl just needs to shoot.
.

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #29 : 16.08.2010 22:47:18 »
Tästähän heräs keskustelua, jee!
Tosin nyt olitte kirjoittanut niin paljon, etten kyllä ihan kaikilta ihan kaikkea jaksanut lukea vaan hypin silmämääräisesti, sori! :D

Mutta niin, kuten jo sanoin oma OTPni on se Jean/Roy, Full metal alchemistista, vaikka rakastankin muita parituksia. Kysyitte miksi joku on teidän suosikkinne ja sekin vaihtelee ihan riippuen siitä, että onko kyseessä canon-paritus vai ei. Yleensä canon ei iske, lukuun ottamatta muutamia poikkeuksia, kuten vaikka nyt se Ritsuka/Soubi.<3 Se vain on sellainen ihana, eikä niinkään klisee. J/R tykkään juuri sen takia, että pidän molemmista hahmoista, mutta myös siitä syystä että heillä on sellainen pidempi aikainen ystävyys takana ja toiseksi siitä, ettei kumpikaan koskaan hanki vakituista naista saa nopeasti revittyä heille salsasuhteen (mielikuvitus!<3), jotenkin kieroutuneesti. Ja totta pidän molemmista hahmoista, mutta jotenkin vain Havoc alistamassa/suojelemassa Royta on vain niin ihana ajatus. Jokin siinä parissa vaan kiehtoo, eikä ole niin klisee kun Ed/Roy (vaikka tykkään siitäkin). Muutenkin olen kova parittamaan FMA hahmoja, kuten Royta voi parittaa Jeanille (yllätysyllätys), Edille sekä Rizallekkin oikein mainiosti. Ja joskus luin Roy/Kimbly ficin, muistaakseni Venomin kirjoittaman joka oli aivan uskomattoman ihana. Eikä se vaineskaan ole ainut kiero paritus FMAsta jonka olen saanut aikaiseksi, koska Envy on suosikkini ja niin kiero sadisti että sitä voi parittaa kenelle tahansa, etenkin Edille koska rakastan ficeissä Edin rääkkäystä. (KIEROA<3). Sitten jos jotain suloisempaa Envylle haluaa luoda sadistisilla mielihaluilla höystettynä tulee tietenkin Zolf/Envy, enkä yleensä pistä pahaksi Greed/Envyä tai Wrath (anime)/Envyä. ;)

Aaah FMA sepostusta, mutta voisimme kai vielä mainita, että uusin ideani alkuperäisen animen pohjalta on Alphonse/Scar. Aion kirjoittaa siitä ficinkin! Okei kieroa, mutta silti haluan kirjoittaa niistä jotain suloista. ;D

Ja niistä muista parituksista Ichigo/Renji on mainittava, kuten myös sitten Gravitationista Yuki/Shuichi ja Tatsuha/Shuichi. Kappas miten nää kaikki on shonen-aita?... No kuuluu siihen myös shojo-aita, kuten Riza/Winry on ihana (FMA), Integra/Seras (Hellsing), Maria/Riza (FMA). Ja jostain syystä haluaisin kovasti lukea/katsoa Asuka/Misatoa (NGE), hassua vain niiden saattaminen yhteen ei ole helppoa kun Asukalla menee tuon tuostakin hermot Misatoon, samperin Kaji-san!

Ja, no fanficcarin maailmassa kaikki on mahdollista samoin kuin doujinsissa.  ;D

Tuli taas sekavaa sepostusta, äh.

//Entäs animanga-fanfictionista? Oletteko törmänneet joihinkin ihaniin, haluatteko suositella jotain? Ja mikä ettei, jos jotain kiinnostaa harvinaisemmat paritukset niin miksemme voisi toivoakkin toisiltamme jotain, tai vaikka sellaisia animanga-ficcejä joita ei ole vielä julkaistu. :D

Itse ainakin toivoisin kovasti Bleach-ficcejä, Renji/Ichigoa tai Hime/Tatsuki tai Hime/Chizuru! Ihastuin Chizuruun ja Tatsukiin, mutta harmi niitä on vain niin vähän mangassa. :( Ja molempia voisi niin hyvin parittaa Himelle! ~ Kirjoittakaa joku ihana mulle ;)
« Viimeksi muokattu: 16.08.2010 22:52:25 kirjoittanut Odoshi »
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Violetu

 • Draamaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 6 076
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #30 : 16.08.2010 23:06:45 »
Lainaus
Hime/Tatsuki tai Hime/Chizuru! Ihastuin Chizuruun ja Tatsukiin, mutta harmi niitä on vain niin vähän mangassa.  Ja molempia voisi niin hyvin parittaa Himelle!
Ah, varmasti vielä joskus otan kynän kauniiseen käteen ja tulee Hime/Tatsukia, mutta se vaan vaatii ensin parempaa tutustumista hahmoihin (menen pokkarissa...öö kahdeksan? Ehkä). Jos nyt muistan edes niin paljon oikein, että Tatsuki on se Himen poikamainen kaveri, joka näkee myös hollowta. Tosin Bleachissa niitä tuntuu näkevän vähän kaikki...

Omat suosikit näytti olevan (köh oli) vähän hyvin yaoipainotteisia, joten korjataanpa vähän. Kyllä minä ihan oikeasti muutakin kuin yaoia luen...
Canonissa tykkään ihan hettipareistakin (Shikamaru/Temari, vaikka ei se 100% canon ole). Ja sitten Karinista Karin/Kenta on tosi suloinen paritus. Ja pakko kai se Love Hinan Keitaro/Naru on tähän mainita. Kumma kyllä, vaikka se sarja on täynnä söpöjä tyttöjä, ei ole pahemmin tullut mieleen parittaa niitä keskenään O.o asia pitänee korjata.

Sometimes a girl just needs to shoot.
.

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #31 : 16.08.2010 23:33:10 »
Lainaus käyttäjältä: Baude
Love Hinan Keitaro/Naru on tähän mainita. Kumma kyllä, vaikka se sarja on täynnä söpöjä tyttöjä, ei ole pahemmin tullut mieleen parittaa niitä keskenään O.o
Hassua, minäkin olen huomannut, että Love Hina on täynnä söpöjä tyttöjä ja kiero mieli on kyllä niitä parittanut. :D Kynää tosin en ole saanut kauniiseen käteen vielä kertaakaan. Shinobu/Kaolla on söpö ja olihan heistä pientä fanserviceä pusu-jaksossa. Ooij, mutta myös ah-rakastan-Kitsunea parittaminen jollekkin (en ole vielä keksinyt kenelle) olisi uskomattoman houkutteleva ajatus. Ehkä Motokolle, mutta Motoko on niin...Motoko?

Ja kyllä Tatsuki on juuri se Himen poikamainen kaveri, awww. ~
Ihania, ja Chizuru taas Bleachin ainut real-lesbo, jos asian nyt näin voi ilkaista eikä hänen himonsa Himeen ole jäänyt huomamatta, haha. :D Mutta toisaalta, mangan kasipokkariin asti lukeminen ei haittaa hirveästi, koska myöhemmissä osissa Tatsuki unohdetaan kokonaan, ää! En spoilaa, mutta siihen on syynsä. Ehkä se tulee vielä takaisin joskus 13 osan jälkeen, koska näkeehän hänkin shinigameja, joten pakko!

Osaakos kukaan suositella Jean/Royta suomeksi? En voi olla ainut joka sitä kirjoittaa! :''DDD
« Viimeksi muokattu: 16.08.2010 23:44:16 kirjoittanut Odoshi »
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Garesu

 • Vieras
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #32 : 17.08.2010 17:08:53 »
Sarelon, no oli se melkein oikein :D Oon melkosen huono näissä termeissä, ne on aina hukassa.

Mutta ei nuo Tohru/Hatori ja Tohru/Kyo väärin olleet, suosikkeihin ne silti kuuluu. :D Potterissa suosin hoodeetä ja Harry/Tomia (tai Harry/Voldemortia).

Tykkään yleensä animangojen alkuperäisistä parituksista, esimerkkinä Shuichi/Eiri, Ryo/Dee, Misaki/Usagi, Nana/Ren... Jotkut hahmot ovat vain sellaisia, joita ei osaa kuvitella kenellekään muulle. Nana/Hachia en välttämättä menisi lukemaan, sillä he ovat vain niin ystäviä. En osaa kuvitella sen enempää. Bauden mainitsema Naruto/Gaara on musta aika mahdoton kuvitella, sillä Gaara on niin ärsyttävä hahmo. Eräs mun nettituttu joskus sanoi, että parituksessa edes jomman kumman pitää olla hyvä tyyppi, mikä on itseasiassa aika totta. Mutta jos se toinen on tosi hyvä tyyppi ja toinen ei, niin en sitten lukis sitä. :P

Odoshi, kuka se Jean olikaan? Mulle tulee mieleen vaan Armstrong :D

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #33 : 18.08.2010 23:11:51 »
Garesu, ei Jean ole Armstrong! Herranjumala sentään ei :D Voisi muuten olla aika kieroa....Roy/Armstrong... ;D
Mutta niin niin, Jean Havoc on tuo minun avassani esiintyvä kaveri. Tyyppi, jonka monesti tunnistaa tupakasta huulessa sekä no ei miestä ole älynlahjoilla pilattu, mutta vahva ja taitava sotilas hän kyllä on. Royn joukoista. Mitenkäs muuten selittää, no, miehellä ei ole onnea naisten kanssa (itäiseen esikuntaan jäi yksi tyttöystävä, uusi olikin oikeasti Lust ja lisä-osassa löytynyt tyttö lähes prinsessa Armstrongin pikkusisko halusikin veljensä kaltaisen miehen. Ei onnaa!). Muuten en nyt kyllä äkkisiltään osaa selittää, kun kuvakin näkyy juuri tuossa avassa, ha. Ihana hahmo.  :-*

Mitenkäs täällä on muuten ollut näin hiljaista? Minusta tuntuu, että siitä on ikuisuus kun kävin viimeksi finissä...hassua...tai sitten kävin eilen, enkä muista :'D Vain yksi uusi viesti minun jälkeeni, monesti on ollut viisi romaania!
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Violetu

 • Draamaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 6 076
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #34 : 19.08.2010 10:13:39 »
Löysin eilen kaupasta Fruits Basket 22 pokkarin, ja tulossa ankaraa avautumista liittyen siihen ja sarjaan muutenkin.
SPOILEREITA TULEE VASTAAN.


Miksi, oi miksi kaikki slasharinunelmani pitää niin julmasti rikkoa? Muutaman pääparituksen hyväksyn juu, mutta miksi kaikilla pitää olla joku?? Ensimmäinen(?) pettynyt huokaus tuli, kun siinä yhdessä osassa hemmetti Kakerulle piti laittaa tyttöystävä. Täysin tarpeetonta ja hajotti ikävästi sirpaleiksi mielikuvan YunYunista ja Kakerusta yhdessä. Mutta pahinta on kuitenkin se, miten Toorun ystävät piti mennä parittamaan Sooman suvun "vanhemmille" miehille. Joo, olihan Arisa/Kureno söpöä sillä ensimmäisellä kerralla, mutta rrrrraaaaggghhhh, miten minua raivostutti lukea 22:sessa niistä kahdesta. Eikö se vitsi ollut juuri siinä, että kyseessä oli onneton rakkaus, josta ei voisi koskaan tulla mitään? Hanajimasta ja Mestarista en halua edes aloittaa. Sitten jos niiden "suhdetta" aletaan ruotia syvemmin, niin minulle riitti.

Sometimes a girl just needs to shoot.
.

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #35 : 19.08.2010 14:01:29 »
Baude, oon sanonu jo tuossa aiemmin etten ole pahemmin ehtinyt seurailemaan tuota Furubaa, mutta hahmot, pääidea ja alku on hallussa -  nyt sitten luin tuon spoilerin, uteliaisuudesta. :D

Mutta kuitenkin, kommentoin tuota spoileria,
eli VAROITUS SPOILAA FRUITS BASKET 22 (tai viittaa siihen muulla tavoin)
Joo tuo on kyllä jotenkin,..miten sen sanoisi inhottavaa! Ei pelkästään siinä mielessä, että slashunelmat kaatuvat sen siliäntien vaan myös siitä syystä, että mielestäni sarjat, joissa kaikki saavat onnellisen rakkauslopun ovat pahempia kuin ne, jossa kaksi ihmistä löytää toisensa ja elää elämänsä loppuun asti päläpälä! Eikö sitä muka muuten voi tulla onnelliseksi? Kaiken lisäksi Hana paritettiin mestarille vai? Hana on ollut yksi suosikki hahmoistani, mitä nyt olen seuraillut eikä ole antanut sellaista vaikutelmaa, että hän hankkisi oman rakkaan ja pälä pälä vaan pidin häntä itsenäisenä...sellaisena, no ei niin paha, että se on löytänyt jonkun, mutta silti! Ja jos kaikille löytyy joku...


Enkä ymmärrä miksei onneton rakkaus olisi niin voinut päättyä vaan sillekkin tarinalle pitää saada onnellinen loppu? ...Ymmärrän pettymyksesi, etenkin kun sinä olet fani! Mua nyt järkyttää tuommonen juonenkäänne, vaikken fani olekkaan (hyvä sarja se kyllä on), mutta silti!


Muuta sitten, ettei mee ihan vain spoilaukseksi koko viesti. BLEACHIN 13 ON TULLU <3 IHANAA, EN OO VIELÄ LUKENUT, MUTTA KYLLÄ SITÄ ON ODOTETTUKIN! Ostin eilen ja todellakin odotan sitä Ichigon taistelua sitä tyyppiä vastaan (en muista nimee nyt,tuli black out ;<). Toisaalta toivoisin, ettei Ichi voittaisi, koska joka taisetlun voittajana Ichistä tulisi rasittava hahmo.. vähän niinku Pokemon, Pikachu ei koskaan hävinnyt...paitsi niille kummituspokeille, mutta nekin sitten Ash voitti sillä omalla kummituspokemonilla..! Toivottavasti Bleach ei tee Pokemon virhettä! Ichi ei ole Pikachu! :P
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Garesu

 • Vieras
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #36 : 19.08.2010 14:38:27 »
Odoshi, no kieltättä Roy/Armstrong olis aika kieroa ;D Armstrongia ei osaa kuvitella kenellekään :'D Se on niin... semmonen!

Luin eilen aika hyvän NANA-ficin täälä finissä, nimi tais olla Poikaystävä ja basisti. :P Parituksella Ren/Shin. En jaksa nyt ruveta linkitteleen mutta jos tulee vastaan niin lukekaa. :D

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #37 : 19.08.2010 17:52:45 »
Gare, jeap Armstrongia ei voi kuvitella kenellekkään...haha. :D Ehkä jollain hyvin hullulla mielikuvituksella...mutta edes minulta ei löydy niin paljoa mielikuvitusta... :''D

NANA-ficci, surullista kun en voi mennä lukemaan sitä, koska en ole lukenut NANAakaan (voi minua sivistymätöntä!).  :-[ Kun jos en tunne silleen hahmoja tai mitään niin on aika huono lukea ficciä, etenkään jos siinä on spoilereita ja ajattelin joskus lukea sen sarjan! Sitä on kehuttu ja se vaikuttaa oikein mukavalle. :)

Minä taas voisin suositella FMA faneille taitaa olla Venomin kirjoittamaan Kiertelevä helvetti (tai jotain sinne päin), jossa parituksena on Roy/Kimbly! Ihmettelin hetken paritusta, mutta koska rakastan molempia hahmoja se piti lukea ja tässä tapauksessa heidät sai paritettua oikein synkällä tavalla. Kannattaa lukea!
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 554
 • 707
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #38 : 20.08.2010 10:24:34 »
Ahaa, Epik keksit sitten Armstrongillekkin parituksen! :D Alphonse...hmmm... No kävisihän se sekin, mutta pitäisi olla kyllä todella hyvin kirjoittettuna! Mutta no, sitten olisi tietysti Olivia/Armstrong (puhuinko mä jo siitä vai oonko nähny unta), mutta siinä tulee sitten taas insesti...ja muutenkin Olivia on, öh, varsin voimakasluonne, joka ei mitään miestä tarvii! Vaikka tosin, rakastan lukea Olivia/joku parituksia, koska se on niin hieno hahmo!  ;D<3

Äää, ficeistä  ja parituksista puheen ollen, mä oon kohta pulassa Bloodfestin kanssa.. Mulla on FMA aiheella osallistuminen, taitaa olla pakollisina sanoina kylmä, silpoa ja sit niitä jotain muita ja jos ajattelin yhdistellä tätä jonkun muunkin haasteen kanssa asiaan pitäisi tunkea angstia ja/tai paritus. Ää, mitä mä teen? Dline lähestyy ja menee hieman offaamiseksi, mutta liittyhän tämä animanga-ficcailuun. :D

Ja sitten vielä, en jaksa etsiä (anteeksi,anteeksi), mutta onko tämä yhteisö vain Animelle, mangalle ja J-doramalle, vai lasketaanko mukaan myös J-musiikki? Ihi, itse ainakin olen japanilaisen rokin ystöäävä, kuten myös joidenkin poppisbändienkin. Ja tietty Miyavin, vaikka korealainenhan herra on, eikä japanilainen! Silti.<3

Lainaus
Itse olen aina ollut sitä mieltä, että Nalle Puhin Tiikeri ja Kani ovat selvä pari. Kaikkihan huomaavat perusasetelman: äksy uke, joka ei tykkää siitä kun seme hyppii päälle julkisilla paikoilla.
Ystäväni ovat taas ihan toista mieltä asiasta.
Ei herranjumala, enpä ole koskaan tullut ajatuksiini tuollainen... :''D Pitää joskus kirjoittaa tähteen ja julkaista ehkä täälläkin. Mielikuvituksella herkkua tuollainen tieto, haha ;D
“People can have lovers.
They can have friends. They can be together.But when you think about it,
you’ll see that originally, we’re alone.”

Violetu

 • Draamaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 6 076
Vs: Anime, manga ja J-dorama
« Vastaus #39 : 20.08.2010 12:13:08 »
Lainaus
Itse olen aina ollut sitä mieltä, että Nalle Puhin Tiikeri ja Kani ovat selvä pari. Kaikkihan huomaavat perusasetelman: äksy uke, joka ei tykkää siitä kun seme hyppii päälle julkisilla paikoilla.
Ystäväni ovat taas ihan toista mieltä asiasta.
Ihanaa, joku muukin ajattelee näin :D Kani on ihan selkeästi tiikerin uke! <3 Anteeksi offi.

Ja tuosta nuoren tytön parittamisesta vanhemmalle miehelle, sitä vastaan minulla ei ole mitään, mutta Furubassakin sellaisia pareja alkaa olla vähän liikaa. Kyooko/Katsuya (Toorun vanhemmat) taitaa olla oma suosikkini tuollaisen asetelman pareista Furubassa. Muissa sarjoissa ei ole tainnut tulla pahemmin vastaan. Yaoissa joskus vähän liiankin yleistä... (Opettaja/oppilas, Firman johtaja/vasta palkattu nuori työntekijä...)

Lainaus
Ja sitten Death Noten L/Raito. Aivan mahtava
Jep, L/Raito on yksi kuolematon, ja sitten kun sotketaan mukaan Matsudan yksipuoliset tunteet Raitoa kohtaan...  ;D

Sometimes a girl just needs to shoot.
.