Kirjoittaja Aihe: The Walking Dead (tv-sarja)  (Luettu 55409 kertaa)

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 702
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #220 : 10.10.2020 21:56:51 »
Aloitin pari päivää sitten katsomaan tuota kymppikautta. Vaikka tässä on noin vuosi välissä viime katsomisesta, tuntui ettei välissä ole ollut kuin muutama kuukausi. Alkujaksoissa ainakin välittyi sama tunnelma, mitä viimeksi. Vähän raotettiin menneisyyttäkin. Tunnelmaan pääsee muuten paremmin kun katsoo jaksoja illalla kun on jo pimeää eikä pidä paljoa valaistusta kotonakaan.  ;D

*

EDIT:// Katsoin eilen 15.10. jakson 9. ja ei helskutarallaa oli kyllä oksat pois. Varmaan kaikkein kammottavin jakso koko sarjassa ja siis mua kammotti
Spoiler: näytä
ne saamarin kapeat luolaston tunnelit, joihin ihan kohta joku jää jumiin, niinkuin sitten jäikin.
Kulkijat, kuiskaajat ja Negankin on jo nähhty, mutta tuo vain aiheutti sellaista selkäpiitä karmivaa tunnetta ei pahempaa kiitos.
« Viimeksi muokattu: 16.10.2020 16:05:05 kirjoittanut Fairy tale »

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 702
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #221 : 19.09.2022 13:29:21 »
Sain justiinsa 11. kauden katsomisen pakettiin.
Vaikka alkaahan tässä jollain tasolla sama juonikuvio toistamaan itseään, niin kivasti uudet henkilöhahmot tuovat uusia tuulia sarjaan.
Ja saatinhan se "Stephanie" sieltä viimein kuvioihin.

Se, että uusia kausia ei enää tule ja sarja jäi "aivan kesken" eli viimeiset sekunnit ikäänkuin lupaavat jatkoa, mutta se jatko taitaa jäädä muualle (sarjakuviin). Tai en tiedä myötäilikö tämä viimeien kausi myös sarjakuvaa kuinka uskollisesti. Ei ole omalla tavallaan vaikea arvailla mitä kauden 11 jälkeen tapahtuu. Jokainen yhteisö on jossain suhteessa korruptoitunut ja siellä vallitsee sortava hierarkia, että aina joku on köyhä ja kärsii tilanteesta.

Quibbler

 • Luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 168
 • Potterhead? Always.
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #222 : 19.09.2022 18:40:27 »
Nyt kyllä jännittää, kun pian viedään viimeisiä jaksoja. Innolla odotan ja samalla pelottaa miten hyvin saadaan pakettiin tämä pitkään kestänyt televisiosarja. Kun niitä spin-off sarjoja jo kolkuttelee ovella, niin vähän tutisuttaa, että tuleeko päätös jäämään vajavaiseksi tai keskeneräiseksi eikä näin ollen kovin onnistuneeksi/tyydyttäväksi.

Itse ehkä jätän katsomatta monet noista sivusarjoista joten olisi ihana saada tähän kunnollinen loppu kuten kuuluu. Muuten jää paha maku suuhun ja käy samoin kuin huhujen mukaan Game of Thronesille. Sitä kohtaloa ei tälle sarjalle halua. Vaikka mistäs tiedän jos jotkut ovat siitäkin lopusta pitäneet, kun ei ole sen tarkempaa tietoa. Haikea olo tulee hyvästellä sarja, mutta ihan sopivaan aikaan loppuu, eiköhän nuo 11 kautta riitä (ei näköjään). Sitten on aina kiva katsella uudestaan ja uudestaan kun sopiva määrä katsottavaa (8 kausi nyt aika heikko, 7 jonkun verran huono kans ja 10 kaudessa pari kuolettavan tylsää jaksoa omasta mielestäni). Jos eivät siis pilaa tätä loppua. Mitä fiiliksiä muilla?

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 5 420
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #223 : 02.10.2022 18:18:23 »
Olen vähän jäljessä jo edellisistäkin jaksoista, kun ne ovat nyt siellä Disney+:n puolella. Minusta on ihan hyvä saada tarinalle päätös, mutta toivottavasti se on kunnollinen eikä mikään ihan kamala.

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Kosmik

 • ***
 • Viestejä: 3 725
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #224 : 29.11.2022 17:17:48 »
Aloitin tällä viikolla katsomaan Walking Deadia ihan alusta asti, kun lopetin aikoinaan katsomisen kesken, vaikka monta kautta seurasinkin sarjaa julkaisutahdin mukaan. Muistan että jossain kohdin sarja ikään kuin lässähti ja kun Rick jäi pois, niin taisin niillä paikkeilla lopetella seuraamisen.

Jos joku on katsonut kaikki kaudet, niin onko oikeasti sarja kokonaisuudessaan katsomisen arvoinen? Että onko mitään järkeä lähteä maratoonaamaan kaikkia 11 kautta? :'D

Näitä ekoja jaksoja kun katsoo, niin muistan nää yllättävän hyvin, mutta en kyllä sitä muistanut, miten suloinen Glenn tässä alussa on. :'D

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 2 702
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #225 : 29.11.2022 17:29:49 »
Kosmik, maratoonaa ihmeessä. Toki jos tiiviissä tahdissa kaudet katsoo läpi voi tulla toistoähkyä, koska se sama teemahan siinä keskiössä koko ajan on. Lyödään zombeja tohjoksi ja pelätään muita eläviä porukoita. Mutta kun katsoo sarjaa osiltaan uudelleen, niin löydät varmasti myös niitä taitekohtia, joissa ollaan jonkun uuden äärellä. Mähän katsoin nuo 9 kautta ensin yhtä rytkyä. Ja kympin kun se ilmestyi ja nyt tuon viimeisen kauden. Aina siellä on jokin koukku tai täky, mikä laittaa katsomaan lisää. Ja mielestäni tilaa olisi vieläkin uudelle kaudelle.  :)

Karvis

 • Legenda kahvitauolla
 • ***
 • Viestejä: 5 997
 • Kuppi kahvia päivässä, kymmenen parhaassa
Vs: The Walking Dead (tv-sarja)
« Vastaus #226 : 29.11.2022 17:44:13 »
Lainaus
Jos joku on katsonut kaikki kaudet, niin onko oikeasti sarja kokonaisuudessaan katsomisen arvoinen? Että onko mitään järkeä lähteä maratoonaamaan kaikkia 11 kautta? :'D

Ei.;D Tosin en ihan päässyt loppuun niin en saisi sanoa, mutta loppua kohti hermot menee.  ;D Jossain vaiheessa kaikki on vaan yhtä ärsyttäviä ja alkaa toivoa kaikkien kuolemaa ja lopulta hyytyy keskelle kymppikautta.  ;D Niin mulle kävi enkä saa otettua itseäni niskasta, kun joku siinä ketä on jäljellä kaivaa ja ärsyttää, mutta suosittelen katsomaan ja kertomaan käykö niin vai ihan eri tavalla.
« Viimeksi muokattu: 29.11.2022 17:45:45 kirjoittanut Karvis »
Ei ole muuta sivistystä saanut kuin rokotuksen.

- suomalainen sananlasku