Kirjoittaja Aihe: Alice in Wonderland, Hirttoköysi punaisista hiuksista (S)  (Luettu 3408 kertaa)

Meryl

 • mrs. Dalloway
 • ***
 • Viestejä: 51
// Alaotsikko: Alice in Wonderland, Red Queen & White Queen, S //Kupla lisäsi fandomin otsikkoon.

Author: Clarissa
Rating: S
Genre: angst, drama
Disclaimer: En omista Red Queenia, White Queenia, Anne Hathawayta, Helen Bonham Carteria ja Alice In Wonderland-kirjaa + elokuvaa.
A/N: outoo tekstiä :'---D oli tylsää.


On outoa vihata siskoaan. Päivästä päivään katson ikkunasta ulos, elättelen toivoa siitä että hän tulisi takaisin, hymyilisi ja pyytäisi anteeksi kuin silloin lapsina.
Ei hän halua tulla takaisin ja minä tiedän sen. Tiedän, että hovi nauraa minulle selkäni takana ja tiedän, että tuhlaan aikaani. Tiedän, ettei hän edes osaa tulla takaisin, hän on unohtanut kaiken.
Vaikea kuvitella, ettei hän muistaisi, miten leikimme puutarhassa piilosta. Ne naurun täyttämät hetket ovat lukittuina vintille ruman, punertavan lipaston ylimpään luukkuun. Välillä piika tulee valittamaan säikähdystään kesken siivoushetken, kun muistot rymistelevät ja yrittävät päästä ulos tuosta ainoasta värillisestä esineestä linnassani.
Joskus joku niistä onnistuu laihtumaan tarpeeksi ja livahtamaan jostain raosta ulos. Sitten se hiipii hiljaa, etteivät palvelijat kuulisi, ja hyppää uneeni muuttaen sen painajaiseksi. Muistot ovat kieroja, vahingoniloisia varjoja, jotka tuoksuvat vanhalta kirjalta - aavistus suklaata, kahvia ehkä ja pölyä.

Onkohan hänen hovissaan viattomia haaveita? Tuskinpa. Tekoneniä, kyllä, niitä siellä riittää, tekoneniä valmiina työntymään toisten asioihin.
Ja hän. Tekemässä ihmisiä hulluksi, tottelemaan häntä ja pukeutumaan punaiseen. Korttisotilaat pitävät partiotaan pystyssä, mikään ei pystynyt järisyttämään sitä julmaa, raakaa tyyneyttä.

Sellainen sisko oli aina ollut. Satoi tai paistoi, hän juoksenteli huoneissa kirkuen mestauskäskyjä.
« Viimeksi muokattu: 10.06.2012 13:57:47 kirjoittanut Yukimura »
Mrs Dalloway said she would buy the flowers herself.

Wild Child

 • Lionheart
 • ***
 • Viestejä: 117
 • Mornië alantië
Vs: Hirttoköysi punaisista hiuksista
« Vastaus #1 : 29.07.2010 00:02:20 »
Kirjani loppui ja kovasti kaipasin jotain lukemista. Tästä olen kovin kiitollinen ja se oli huomattavaa vaihtelua Liisa/Tarrant- parituksiin joihin suhtaudun... hmm... katkeran surullisesti, tai siis, minusta ihmiset käsittivät (en nyt siis yleistä kaikkia ihmisiä) väärin.
 Anyway. Onnistuit luomaan Ihmemaan juuri oikealla tavalla vinksahtaneen totisesti ja lyhykäisyys sopi tähän loistavasti. Ihastuin muistoihin ikäänkuin elävinä olentoina, juuri kuten voi kuvitella Ihmemaassa niin olevan. Ehdottomasti paras lause oli tuo viimeinen; se kruunasi kaiken.
 Koska olen väsynyt enkä muutenkaan mikään tiukkapipo ja pidin tästä ficistä, keskityin vain hyvien puolien kirjaamiseen ja viittasin kintaalla vähänkin negatiivisille asioille.
(Kaikille tulee parempi mieli. -pling- ;))

    Kiitän ja kohotan hattuani,
                                                         With love & take car(e),
                                                                                                           -Wild Child-
 
Hyvää yotä minun puolestani kaikille kirjottaville tai lukeville yökyöpeleille!
We are Robin Hood.

-jjassuu

 • Vieras
Vs: Hirttoköysi punaisista hiuksista
« Vastaus #2 : 29.07.2010 16:47:49 »
uu me likes loves ♥
Lainaus
Muistot ovat kieroja, vahingoniloisia varjoja, jotka tuoksuvat vanhalta kirjalta - aavistus suklaata, kahvia ehkä ja pölyä.
toi oli aivan ihana kohta :)
en viitsi toistaa kaikkea, joten lainaten edellistä kommentoijaa:
Lainaus
Onnistuit luomaan Ihmemaan juuri oikealla tavalla vinksahtaneen totisesti ja lyhykäisyys sopi tähän loistavasti. Ihastuin muistoihin ikäänkuin elävinä olentoina, juuri kuten voi kuvitella Ihmemaassa niin olevan.
rakentava juoksi kaappiin piiloon sry :(
but yeah, tykkäsin ja lisää saa tietty aina kirjottaa :D

j

Meryl

 • mrs. Dalloway
 • ***
 • Viestejä: 51
Vs: Hirttoköysi punaisista hiuksista
« Vastaus #3 : 01.08.2010 17:24:22 »
Kiitos, rakastan kommentteja <3
Mrs Dalloway said she would buy the flowers herself.