Kirjoittaja Aihe: Sheikahin sekalainen seurakunta K-11 (uutta 18.9.2020)  (Luettu 18558 kertaa)

sheikah

 • ***
 • Viestejä: 48
Tykkään mallista piirtämisestä todella paljon. Mitä haasteellisempi, niin sen parempi. Tällä hetkellä henkilöhahmo piirrokset on in. Pelihahmoja tulee väkerrettyä aika paljon. Paheeni piirtämisessä on se, että olen hidas piirtämään. Työ ja elämänkiireet ovat rajoittaneet aikaani, joten piirtelen lähinnä silloin kun aikaa on. Jonkin verran myös valokuvaan, joten saatan hyviä otoksia sillointällöin lisätä tänne. :)

10.10.2019 ~ Minun pitäisi varmaan siistiä tätäkin postausta jossain vaiheessa. Ehkä otan sen sivuprojektiksi. En edes muista milloin liityin tänne finiin, mutta jo yli 10000 vierailijaa postauksessa. Kiitos teille kaikille, jotka käytte silloin tällöin vilkaisemassa, tai seuraamassa töitäni. <3 Olen tällainen hiljainen kummituskäyttäjä netin suhteen, mutta olen vielä täällä kyllä.

12.12.2020 ~ Siivoilin hieman postausta ja päivitin osiin töihin linkit, jostain syystä eivät toimineet. Poistin myös joitain linkkejä vanhoihin töihin, osa silti katsottavana Deviantartissa.
 

NEW

18.9.2020 Access (S)


Mangoista:

10.10.2019 Fin Fish remake (S) -2019

Olen joskus yläasteella piirtänyt kyseisen kuvan ja nyt noin 10 vuotta myöhemmin (olenko jo niin vanha??) halusin piirtää kuvan uudestaan. Nykyisin taitaa olla hieman enemmän kärsivällisyyttä yksityiskohtien osalta. Haluaisin niin piirtää seuraavaksi Acccesin. Haluaisin kyllä piirtää niin monta muutakin asiaa, mutta aika on rajallista, argh. Alla linkki vanhaan piirrokseen. Melkein hävettää katsoa...

Kamikaze Kaitou Jeanne - Fin Fish VANHA -2009 (S) S

Midnight Secretary part 3 -2017 S

En taida koskaan saada tarpeeksi kyseisestä mangasta. Tämäkin piirrustus on odotellut valmistumistaan jo pidemmän aikaa, onneksi sain sen vihdoin julkaistua. Pahoittelut taas laadusta. Skannaan paremmat versiot, viimeistään joulukuussa.

Kyoko & Miaka S

Tämän piti valmistua ystävänpäiväksi, mutta myöhästyin. Olisi sopinut teemaan. Tässä sitä lupaamaani Arina Tanemuran mangasta piirrettyä taidetta. Manga siis Time Stranger Kyoko. Tätä oli hauska piirtää. Mitä enemmän yksityiskohtia, sitä hauskempaa.

Yuri Ishtar K-11
Yuri Ishtar Red River mangasta. Onko kukaan muu lukenut? Suosittelen!
Luin intissä Red River mangaa vapaa-ajallani ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Hiusten piirtäminen on ollut aina itselle se hankalin osa piirtää. Niin se oli tässä työssäkin, mutta olen ihan tyytyväinen lopputulokseen.

Kikyo no tama S

Aloitin pitkästä aikaa lukemaan hyllystäni Inuyasha -sarjaa ja siitäpä inspiraatio tälle kuvalle. Olen sitä mieltä, että Kikyon olisi pitänyt olla tarinan päähahmo, koska pidän vahvoista ja itsenäisistä naisista. Kagomen riippuvaisuus Inuyashaa kohtaan alkaa sarjaa pitemmälle mentäessä ärsyttämään. Piirsin siis oman näkemykseni siitä, mitä olisin halunnut Kagomelle käyvän.

Halusin Kagomen makaavan ikivanhalla taistelukentällä, joten jouduin piirtämään valtavasti kukkia.

Kamikaze Kaitou Jeanne S

Midnight Secretary 2 S

Löysin uusia tekniikoita piirtää lyijykynillä pehmeää jälkeä. Kayan mekkoa oli hauska piirtää ja toivottavasti onnistuin tekemään silkkisen vaikutelman pehmentämällä kynien ääriviivoja. Halusin lisätä taustalla hieman omaani, joten väkertelin ruusun terälehtineen. Tekstin lisäsin vain antamaan taustalle lisäeloa, mutta en oikein tiedä istuuko se nyt kuvaan loppujenlopuksi niin hyvin.

Takuto and Meroko S

Taidetta Full Moon mangasta. Pidän kyseisestä sarjasta. Arinan parhaimmistoa. Meroko ja Izumi ovat söpö pari, mutta päädyin piirtämään Neki ramen kaksikon.

Fin Fish 2 S
- Kului muuten yksi päivä tussata "essun" pientä väkerryskukkakuviota. Toisaalta nautin sen tekemisestä, kun tykkään tehdä pikkutarkkaa kuviota.  Rasterin tapaiset harmaat ruusut eivät ihan onnistuneet haluamallani tavalla. Lisäksi olin jo niin puutunut koko työhön, että käytin suosiolla photarissa Clone stamp toolia ja väkersin tyhjiin ammottaviin valkeisiin aukkoihin ruusutäytettä. Hope you like it!

Midnight secretary - Kaya and  Touma K-11 (Lähinnä taustan veriroiskeitten takia)
- Uusimpia töistäni. Rakastan tätä mangaa ja vampyyrin ja ihmisen suhde on jotain niin ihanaa. Eniten kuvissa nykyään häiritsee naisen kasvot, koska ne ovat hieman mutkilla. Photarissa käynnin jälkeen osa varjoista päätti myös kadota ja siksi vaatetus näyttää hieman laimealta. Taustaan olen tehnyt vapautuksen ja tehnyt suunnilleen kaiken omasta päästä.

Inuyasha - Sesshoomaru - 2009 S
- Yksi lempihahmoista sarjassa. Ensimmäisiä töitä, joihin rupesin tussia ja rajauskyniä käyttämään. Jälkeenpäin tosin miekka harmittaa, kun se on vääntynyt turhankin paljon.

Timestranger Kyoko - Kyoko Suomi -2009 S
- Tussata pitäisi tämäkin. Nuf... mitä tässä sanoa. Päätin ajankuluksi taas alkaa piirtämään jotain yksityiskohtaista kuvaa ja Tanemuran mangaan päädyin.

Inuyasha - Bankotsu -2010 K-11

Inuyasha - Sango -2009 S
- Tämä on siltä ajalta, kun omistin piirtolaudan. Ja sitten se perhana otti ja hajosi, enkä sen koommin piirtämään koneelle ole päässyt. Tämän kanssa meni monia viikkoja ja kädet kuoli, kun yritti saada hyvää jälkeä Trustin laudalla. Seuraavana ostoksena voisi harkita Wacomin lautaa. Mutta joo. Tausta on aika mitäänsaamaton, mutta olen ihan tyytyväinen kuvaan.
(päivitys 12.2.2019) Omistan muuten vieläkin kyseisen laudan, en ole edes testannut toimiiko. En sitten koskaan tämän pitemmälle oppinut piirtolaudan tekniikoihin syventymään. :)

Chici S

Lunch S6.8.2015

Muotokuvat


Salma Hayek 2014 S

From dusk till dawn elokuvasta on tämä nainen. Pidän Salma Hayekin kohtauksesta, jossa tämä tanssii käärmeen kanssa ja taustalla soi after dark biisi. Aaaah <3

Loki 2013 S

Tämän piirsin kaverille tuparilahjaksi. Ehkä yksi huonoimmista töistäni, mutta kaveri tykkäsi onneksi. Tom näyttää vain niin vanhalta tässä piirrustuksessa, että ihan hävettää! :D
Tappelin viikkoja itseni kanssa, että lähetänkö kuvan julki vai en, koska koneelta katsonnuna kuva näyttää vielä kamalammalta. Mutta toisaalta toivon, että saisin apua ja kommentteja teiltä, jotka osaatte paremmin muotokuvia piirtää kuin minä. Tekniikoita muotokuvien piirtämiseen otan ilolla vastaan. Etenkin miten naaman tummennuksista, rypyistä yms. saa pehmeämpää jälkeä. Itse käytin tekniikkaa pumpulipuikot ja sillä yritin siloittaa sitten kasvoja ja hiuksia.

Olen iloinen, jos edes jotkut tunnistavat hahmon ja näyttelijän...

Robert Downey jr. -2011 S
- Vanha kuva, jota en ole näemmä jaksanut loppuun asti tehdä. Ja loppuun en todennäköisemmin tee, koska muut haasteet odottavat.

Robert Downey jr. -2009 S
- Nuoremmilta vuosilta herrasta tein työn. Jälkeenpäin oikeanpuoleinen silmä vähän tuppaa naurattaa, jos liikaa rupeaa tuijottamaan.


Ayumi Hamasaki -2011 S
- Ensimmäinen suurempi työ, jossa kokeilin noita watercolor pencelejä. Skanneri hieman tuhri kuvaa, mikä vähän harmittaa. (12.2.2020 Tämän kuvan annoin mummolle, koska hän toivoi itselleen jonkin piirrustuksistani. Oli kiva nähdä, että se on edelleen kehyksissä tallella, kun mummoa käy moikkaamassa.)


Pelihahmot

Okami -2018 S
Poikaystävä halusi seinälle jotain ja pyysi taulua. Värikynät tai maisemat eivät todellakaan ole vahvuuksiani. Idea syntyi, kun luin japanilaisesta mytologista kertovaa kirjaa. Halusin piirtää toriin ja Fuji-vuoren ja siitä ajatus kameista lähtikin. Koska poikaystävä pitää Okami pelistä kuten itsekin, sain ajatuksen eksyneestä Amaterasusta, jonka vaeltaja ohjaa takaisin kotiin.


Jill Valentine 2015 S

Tämä työ oli oikeasti ikuisuusprojekti! Aloitin työn 2014 kesällä. Resident Evil pelit ovat vain niin hyviä!

Albert Wesker 2013 S

Puoli vuotta tuli säilytettyä tätä kuvaa komeron perällä ennenkuin inspiraatio iski ja halusin tehdä työn loppuun saakka. En ole kovin tyytyväinen Weskerin kasvoihin. Otsa pitäisi olla korkeampi, nenän pienempi ja hiukset ovat vähän mummomaiset, mutta toisaalta kuva onkin nuoremmasta Weskeristä. Resident evil 5:ssä Albertin asu on vähän liian monimutkainen piirrettäväksi. Aseita en ole kovin kauheasti piirtänyt ja tässäkin vapaan käden tulos näkyy, kun ase ei mene kovin linjakkaasti joissain kohtaa.

Ensimmäinen 3D hahmosta tehty lyijykynäpiirros. Weskeriin tykästyin Resident evil 5:ttä pelatessa ja en ole tainnut edelleen päästä lopullista taistelua läpi... :DValokuvia:
12.2.2020, tein siivouksen niin Deviantartin puolelle, kuin tänne. Valokuvia on vaikka millä mitalla ja haluaisin ladata uusimpia otoksia koneelle. Toistaiseksi vanha läppärini ei jaksa pyörittää edes Photoshop CS3, joten en juurikaan koneella käy saatika editoi valokuvia. 2019 kävin mm Japanissa kirsikankukkien aikaan. Paljon on tässä vuosien varrella tullut matkusteltua ja luontokuvia yms. on kertynyt. Otankin 2020 haasteeksi tämän osion päivityksen aloittaen poistamalla vanhoista postauksista ne huonoimmat ja lisäilemällä niitä parhaimpia otoksia.

Berlin zoo S -2017
Kävin 2017 viettämässä kaupunkiloman Berliinissä. Yksi päivä menikin kierrellessä eläintarhaa. Tukaania kuvatessa kamera zoomasi verkon läpi kivasti jättäen kuvaan hienon efektin.

Panda S 2020 Kiina, Peking

Kävin toukokuussa serkun kanssa Kiinassa Pekingissä. Kuvia tuli räpsittyä ihan mukavasti ja ajattelin laittaa jossain vaiheessa lisää kuvia reissusta tänne. Tämä veikeä panda löytyi Pekingin eläintarhasta. Valitettavasti elinolosuhteet kaikille eläimille ei ollut mainioin. Suututtaa todella paljon miten vähän kiinalaiset luontoa kunnioittaa!


Rockyrock´s queens S
- Siskoni koirat Frida ja Tuisku. Oli onnea että sain ikuistettua kuvan, koska sekunti myöhemmin, niin ei olisi koirat enää olleet yhtä mahtavassa poseerauksessa. (12.2.2020 Tuisku, joka kuvassa pentu on jo kunnioitettavassa eläkeiässä. Frida noutaa sorsia pilvilinnojen tuolla puolen nykyisin.)

Milla S
- Tässä kuvassa on vaan jotain, mitä jään aina tuijottamaan. Millan kasvot vain heijastavat jotain kissamaista ylpeyttä. (12.2.2020 Millakin nykyisin metsästää hiiriä taivaan tuolla puolen. Hän pääsi kunnioitettavaan 19 vuoden ikään.)

Dragon S
- Leikin pyörän taskulampulla pimeässä huoneessa.


Muut

Geisha S  -2018
Vanha puinen laatikko kaipasi hieman väriä ja päätin restoroida sen baarikaapiksi.


Spirited away S -2016

Kenttäsairaanhoitaja käski eräänä iltana, että voisitte jokainen piirtää meille taulun tänne piristämään mökkiä. Koska deadline oli kaksi päivää, niin mitään kovin työlästä piirrustusta ei voinut piirtää. Koska veksin päivystys oli niin Studio Ghibli painotteista, niin oikeastaan leffojen innostamana syntyi tämä. ~

Dreamhunters S -2011
- Neil Gaiman oli aika uusi sarjakuvatuttavuus ja rakastuin dreamhunters sarjaan. Sarjakuvan lopussa olikin vaihtoehtoisia kansisuunnitteluja ja päätinpä piirrellä sieltä erään kuvan. Naisen kristallipallo tai vastaavan sisältöön vaihdoin hieman aiheen ja värin. Ja hei opin vihdoin käyttämään watercolour pencilejäni... 8)// Lauchuo muokkasi ikärajat vastaamaan uusia ohjeistuksia
// Herkkuoone päivitti topicin otsikon ikärajan uusien ikärajasääntöjen mukaiseksi
« Viimeksi muokattu: 18.09.2020 18:35:25 kirjoittanut sheikah »

Tuulevi-Hillevi

 • viimeinen lohikäärme
 • ***
 • Viestejä: 385
 • Anna mun elää mun omassa legomaailmassa.
Vs: Sekalainen seurakunta
« Vastaus #1 : 31.07.2010 18:50:09 »
Waau. Pidin etenkin viimeisestä, miten??  :D Ihana väri- ja valomaailma. Myös Robert oli hieno, pakko asanoa että olet tosi hyvä piirtämään. Sanoo ihminen jonka 1.luokalla piirtämää rehtorin muotokuvaa ope luuli opossumiksi.

sheikah

 • ***
 • Viestejä: 48
Vs: Sekalainen seurakunta
« Vastaus #2 : 08.08.2010 19:32:34 »
Heeh kiva jos tykkäsit kuvista. En siltikään sano että olisin vielä niin hyvä piirtämään, koska jos pitäisi ruveta päästään piirtämään, niin tekeleet ovat aika kömpelöitä. Ehkä miulla on silti jonkinsorttista silmää jäljittelyssä, mutta jooh. :P

Se lohikäärme kuva on otettu siten, että kamera oli tasaisella alustalla missä se ei pääse heiluu hirveesti. Sit aukkoa vaan isolle ja suljinnopeutta pienelle ja lampulla lohikäärmettä valottamaan, muttei liikaa ja sit taskulampulla osottaa kameraan ja heiluttelee sitä ympäriinsä nopeasti. Jotenkin niin se kuva syntyi. Koulussa kaveri opetti tuon tekniikan… :P Loppujenlopuksi aika simppeli tekniikka, mutta sillä tosissaan luo tunnelmallisia kuvia. :)

Mutta jooh. Asiasta toiseen ja kukkaruukkuun. Uusi kuva lisätty. Tällä kertaa suunnittelin Okami pelistä itselleni tatuoinnin. 8)

// Uusia kuvia lisätty 11.1.2011


// Illusia yhdisti tuplapostauksen.
« Viimeksi muokattu: 31.08.2012 01:20:17 kirjoittanut Illusia »

Claire

 • tuulikannel
 • ***
 • Viestejä: 491
Vs: Sekalainen seurakunta
« Vastaus #3 : 27.02.2011 02:11:39 »
Oho, vau, ei tässä oikein muutakaan osaa sanoa.

En tiedä olenko mikään paras sanomaan mitään taiteesta, mutta ainakin minusta nämä olivat tosi hienoja. Tykkään itsekin hirveästi piirtää mangaa ja siksi aiheesi ovatkin erityisen lähellä sydäntä, jos näin voisin sanoa. Eniten pidin Inuyasha-aiheisista piirustuksistasi, näyttivät täysin samoilta kuin alkuperäiset, varsinkin Bankotsu; upeaa työtä! Fin Fish oli muuten todella yksityiskohtaisesti ja hienosti piirretty, jalat vain ehkä vähän ihmetyttivät, mutta en oikein viitsi valittaa, koska tiedän kuinka haasteellista - vaikkakin kyllä kivaa, kuten sanoit - on jäljentää Tanemuran töitä.

Oletko muuten joskus lähettänyt töitäsi julkaistavaksi Inuyasha-pokkareihin, tai kun siellä viimeisillä sivuilla oli silloin tällöin muutama fanin lähettämä kuva? Ainakin Sesshoumaru näytti kovin tutulta, vaikkakin saatan sekoittaa siihen kohtaukseen kirjassa, jossa tuollainen kuva oli. Äh, en minä tiedä. Tuntuu, etten taas tänä yönä tiedä mistään mitään. :D

Joka tapauksessa tykkäsin kovasti näistä ja eipä tässä muuta. Toivottavasti saat taas pian lisää ihasteltavaa julkaistavaksi! :)
Look, if you had one shot or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?

Distinctive

 • Vieras
Vs: Sekalainen seurakunta
« Vastaus #4 : 27.02.2011 09:30:45 »
Hienoja <3
Kommentoin valokuvaa lohikäärmeestä ja piirrosta Finistä tuolla DeviantARTissakin, mutta en sitten takaa englannin kieleni ymärrettävyyttä :/

sheikah

 • ***
 • Viestejä: 48
Vs: Sekalainen seurakunta
« Vastaus #5 : 02.03.2011 22:38:07 »
Claire : Kiitos! Kivaa jos Inuyasha aiheiset raapustelut tykästyttivät. Sitten meitä on kaksi manga hörhöä. :P Sesshoomarun piirsin yhdestä luvun aloituskuvasta. En nyt muista monennessa numerossa se oli. Pokkareihin en ole itse lähettänyt mitään kuvia, kun olen aina piirrustusten kanssa myöhässä. (Toinen sarja kerkeää alkaa, ennenkuin ajattelenkaan lähettämistä.)
  Fin Fish taidetta tulen lähettämään tässä kohtapuoliin varmaan. Itseasiassa parempi kuin edellinen ja olet oikeassa, että tuossa vanhemmassa Finin kuvassa jalat voi törröttää. Näin myöhemmällä iällä kuvasta kyllä huomaa pieniä anatomisia outouksia ja vinksahtaneita silmiä ja päitä yms. Mutta todella suuret kiitokset kommentista. : )

Distinctive: Ei se minunkaan englannin kirjoitustaito mitään kultaluokkaa ole, mutta kyllä ne kommentit ihan ymmärsi. Ja taisin vastatatakin niihin takaisin omalla sotkuhörhöenkullani. Ja superkiitokset myös sinulle, että kehtasit kommentoida tänne, että arttiin! : )

// Uusia kuvia lisätty 22.11.2011

En ole kiireiden takia kerennyt uusia lyijykynäteoksia piirtämään, mutta pieni valokuvapläjäys tällä kertaa.

Valokuvauksen kohteena Nöpö. Meidän uusi 10 viikkoinen kissanpentu. Äidin puolelta ripaus Norjalaista metsäkissaa. Todella hyvin kotiutunut taloon, vaikka vähän pelotti ensin, että tuleeko arempi kissa kahden viikon aikaisemman luovutusiän takia. Kattia kanssa! Nöpö on todella sosiaalinen kissa ja menossa mukana. Aamuisin roikutaan jalassa kiinni ja nautuaan huomiota. Ruokahalu kasvaa mitä enemmän saadaan sekokohtauksia ja juostaan ympäri taloa ihan päättömästi. Kameralle osaa poseerata ja näyttää kuka tässä talossa on se suloisin otus.


// Illusia yhdisti tuplapostauksen.
« Viimeksi muokattu: 31.08.2012 01:23:20 kirjoittanut Illusia »

Nikita

 • Epäinhimillinen
 • ***
 • Viestejä: 24
Vs: Sekalainen seurakunta, töiden takana Sheikah
« Vastaus #6 : 22.11.2011 16:24:46 »
Vau! Piirrän itsekin todella paljon mangaa, mutta ne ovat vähän *köh* epämuodostuneita :-X
Ihailen sun tyyliäs varjostaa ja tehdä oikean näköistä kangasta, mutta oli muutamia kohtia, jotka jäi vaivaamaan esim.
Timestranger Kyoko - Kyoko Suomi -kuvassa korva on minusta liian alas piirretty ja
Fin Fish 2 -kuvan kämmenet ja sormet kummastuttavat. Ihania kuvia muuten ja alkoi itsekin heti tehdä mieli taas piirtää ;)
Auringon paiste
sadepiraroiden kaste
kaunis kuin kuolema
olemassaolostaan epävarma

sheikah

 • ***
 • Viestejä: 48
Vs: Sekalainen seurakunta, töiden takana Sheikah
« Vastaus #7 : 23.11.2011 08:20:12 »
Nikita: Kiva kun tykkäsit. Mukava kuulla, että tykkäät itsekin piirtää mangaa. Harjoittelemalla oppii! Uskon, että virheitä löytyy joistain piirtämistäni kuvista varsinkin vanhemmista tuotoksista. Jotkut anatomiavirheet voivat johtua siitäkin, että itse mangakan kuvissa on jo valmiiksi joitain virheitä, jotka sitten olen tunnontarkasti piirtänyt. Tanemuran kuvissa varsinkin käsien anatomia on yleensä vähän hassuhkoa. Pitäisi harjoitella jäljennöksen ohella korjaamaan virheitä itse ja päästä eroon tunnontarkasta seurauksesta.
   Tanemuran piirrustuksia tykkään piirtää ja yleensä panostan juuri vaatteiden piirtämiseen, kun tykkään näperrellä pikkutarkkojen kuvien kanssa. Varsinkin Fin Fishin ruusuinen mekonhelma oli hauska tehdä, vaikka olikin työn ja tuskan takana. :)

Mutta eikun ihmeessä kynä käteen ja piirtämään, jos siltä tuntuu! Piirtäminen on mukavaa! :)

// Uutta taidetta lisäilty 6.2.2012

Pääsinpäs pitkästä aikaa taas kynien ja tussauksen pariin. Kahta henkilöä on todella vaikea yrittää piirtää, kun vapaalla kädellä ei aina hahmota paperin kokoa. Siksipä osa piirrustuksesta jäi tilan takia rajojen ulkopuolelle. :(

// Uusia kuvia lisätty 29.7

Kävin toukokuussa pienellä reissulla Kiinassa. Jossainvaiheessa ajattelin koostaa pienen valokuvakokoelman, joten sitä odotellessa. Lukijoita hemmotellen lisäsin silti kuvan pandasta, joka mussuttaa bambua. :)

En ole nyt kerennyt juurikaan piirtämään, kun kesäloma on mennyt töissä ja omakotitaloa kunnostaessa. Projekteja kyllä pukkaa päässä ja toivonmukaan syksyllä ja talvella olisi aikaa piirtää taas enemmän. Pääsin myös opiskelemaan ammattikorkeakouluun tradenomilinjalle jee! Toivottavasti opiskelu maittaa ja helpottaa tulojen suhteen keikkatyö, jota sitten opiskelun lomassa.

Hauskaa loppukesää kaikille!


// Illusia yhdisti tuplapostaukset.
« Viimeksi muokattu: 31.08.2012 01:25:59 kirjoittanut Illusia »

sheikah

 • ***
 • Viestejä: 48
Vs: Sheikahin sekalainen seurakunta K-13
« Vastaus #8 : 10.03.2014 09:17:23 »
Nyt on selkeästi iskenyt joku piirrustusvimma, kun postailen näinkin ahkerasti tänne foorumille, vaikka hiljaistahan täällä on.

Katsoin vähän aika sitten From dusk till dawn elokuvan ja joka kerta Salma Hayekin käärmetanssi saa minut fiiliksiin. Selailin googlesta sitten kuvia ja löysin niin ihanan kuvan nätillä värimaailmalla, että oli ihan pakko piirtää muotokuva naisesta. Samalla harjoittelin taas värikuvan tekemistä Watercolor pencil-kynilläni. Enjoy!

(Toki myös kommenttie ja kritiikkiä otetaan vastaan)

Salma Hayek S

sheikah

 • ***
 • Viestejä: 48
Vs: Sheikahin sekalainen seurakunta K-11 (uutta 24.2.2017)
« Vastaus #9 : 27.11.2017 15:58:37 »
Midnight Secretary part 3 S

Huh, onko tässä taas vierähtänyt sen puoli vuotta, kun viimeksi olen piirtänyt? Tämäkin piirrustus on lojunut jo kuukauden päivät pöydällä, mutta nyt vihdoin lomalla sain aikaiseksi tehtyä loppuun. Olisin taas halunnut parempilaatuisen kuvan, mutta kun ei tuota skanneria ole. Yritän siistiä joulukuussa topicia ja skannata paremmat kuvat viime aikaisista kuvista.

Ruusujen teko oli yhtä tuskaa, niinkuin myös mustien hiuksien väritys/tussaaminen. Ensi kerralla piirrän blondeja...

Kiitos kaikille topicin seuraajille! Vaikken itse täällä äänessä olekaan, niin oli kiva huomata, että olin jossain vuoden piirtäjä kisassa saanut 3. sijan. :3

Sheikah kiittää ja kuittaa ja palaa taas uuden piirrustuksen kanssa joku kaunis päivä ~

Hyvää joulun odottelua kaikille!
« Viimeksi muokattu: 23.10.2019 11:13:53 kirjoittanut Avaruuspiraatti »

sheikah

 • ***
 • Viestejä: 48
Vs: Sheikahin sekalainen seurakunta K-11 (uutta 30.11.2018)
« Vastaus #10 : 30.11.2018 19:38:50 »
Heipä hei! Vuosi taas kulunut entisestä postauksesta. Toivoisin todella, että minulla olisi aikaa piirtää enemmän. Raskaan työpäivän jälkeen paras hetki on, kun voi ottaa kynän käteen, laittaa musiikkia soimaan taustalle ja uppoutua piirrustuksen yksityiskohtiin. Vaikka hartiat olisikin jumissa ja päätä ja niskaa särkee, kun näkee työn lopputuloksen, on se sen arvoista. Eikun seuraavia piirrustushetkiä kohti! ~

sheikah

 • ***
 • Viestejä: 48
Vs: Sheikahin sekalainen seurakunta K-11 (uutta 10.10.2019)
« Vastaus #11 : 10.10.2019 17:00:17 »
10.10.2019
Hei taas! Vaihtuiko vuosi muka jo viime postauksesta ja kohta uudelleen? Olen silti täällä! Niin kuin postaukseen päivitin, olisi kai korkea aika siivota sitä. Poistaa joitain linkkejä ja lisätä Deviantartiin esim. uusia valokuvia. Olisi kiva myös piirtää enemmän. Istua sohvalle, laittaa villasukat jalkaan ja teekupponen viereen. Ottaa piirrustusvehkeet esille ja aloittaa piirtämään. Valitettavasti on se arki ja työ. Olisi se 10 projektia, jotka olisi kiva jossain vaiheessa saada valmiiksi. Ainiin kai pitäisi muistaa parisuhdekin. Piirrustustahtini ei ehkä ole kovin suuri, mutta piirrän silti, kun innostus tulee. En tiedä kiinnostaako ketään, seuraako kukaan mitä tänne postailen, mutta ilahduttaa silti, kun täällä käyn ja näen, että postausta on käytä vilkaisemassa. Siten jaksan tätä päivittää. Kiitos teille, keitä ikinä olettekin, jotka käytte postaustani likkaamassa, vilkaisemassa. <3

sheikah

 • ***
 • Viestejä: 48
Vs: Sheikahin sekalainen seurakunta K-11 (uutta 18.9.2020)
« Vastaus #12 : 18.09.2020 18:44:23 »
18.9.2020
Heippa taas!
Mihin tämä aika menee, eihän siitä pitkä aika ollut, kun sain Fin Fish työn tehtyä, niin nyt jo melkein vuosi mennyt, kun sain seuraavan työn valmiiksi. :o
Samaan Kamikaze Kaitou Jeanne sarjaan tämäkin kuva menee, koska olen jo pitkään halunnut piirtää myös Accessin. Vihdoin kunnollinen työpöytä ja työtuoli sekä uusi tietokone, joten selkä kiittää!

Access (S)

Ajattelin myös alkaa lisäilemään joitain napsimiani valokuvia. Käytän kuvien käsittelyyn Adobe Photoshop CS3, kamerana toimii niin vanha uskollinen järjestelmäkamerani kuin kännykkä.

Berlin zoo (s)

Croatia Plitvice (S)

Plitvice