Kirjoittaja Aihe: Naruto, Strawberries | S, One-shot  (Luettu 3987 kertaa)

Liar

  • ***
  • Viestejä: 222
Naruto, Strawberries | S, One-shot
« : 24.07.2009 21:14:19 »
Author; Liar
Beta; No-One
Rating: S //Snoop. lisäili ikärajan myös alkutietoihin.
Disclaimer; En omista hahmoja
Warnings; Vähän slashiä
Pairings; SasuSaku (VihaanVihaanVihaan *Repii hiuksia päästä*) LeeSaku (ykspuolinen) ja tulkinnanvaranen Lee/?
Genre; Jaa'a... Drama?
Fandom: Naruto Yukimura lisäsi fandomin myös alkutietoihin.
Summary; Lee miettii ihastustaan Sakuraan ja suhteita yleensä.
A/N; Omat ajatukset ficiks...

Huulet erkanivat toisistaan ja pari jäi tuijottamaan toisiaan syvästi silmiin. Olivathan he suloisia ja kuin toisilleen luotuja. Tulevan suhteen pystyi ennustamaan jo ensimmäisistä silmäyksistä, joita Sakura Sasukeen loi.

 Asiat tuntuvat aina toimivan siten, että ihastuneet tytöt saavat haluamansa, mikä on sääli ja niin väärin. Vaikka ei olisi poika mitään huomiota osoittanutkaan alussa. Suhde vain näyttää toimivan. On myös aina meitä kateellisia sivustakatsojia, jotka toivovat saavansa sen toisen paikan. On myös aina henkilöitä, jotka ansaitsisivat parempaa, mutta tässä maailmassa näyttää vain olevan saamattomia poikia, sekä takertuvia tyttöjä, jotka ovat liian täydellisiä ollakseen todellisia ja joiden mukaan maailma pyörii... On toki myös tyttöjä huonolla itsetunnolla, jotka ansaitsisivat paljon parempaa kuin takertuvat Mary-Suet ja heitä ei edes huomata.

 Mikseivät ihmiset ymmärrä etsiä kunnon onnea hieman kauempaa, vaan tyytyvät ensimmäiseen vastaantulevaan. Laiskuus ja luottaminen ennakkoluuloihin... Minä olen tehnyt kaikkeni ollakseni se oikea Sakuralle ja suojellut häntä, arvostanut häntä. Silti hän välittää ainoastaa Sasukesta, joka on hänet aina sysännyt syrjään, eikä hänestä pahemmin ole välittänyt... Jos tytöt näin paljon välittävät voisin vain antaa olla, ehkei hän ole arvoiseni.

 Voisin verrata tyttöjä mansikkoihin... Ensimmäisenä valitaan hyvin muodostuneet, kauniin väriset ja muutenkin parhaan näköiset ja yleensä juuri nämä maistuvat happamille, vetisille tai ovat muuten vain mauttomia, mutta ennakkoluuloista ei pääse helposti eroon... Juuri näissä kauniissa mansikoissa on yleisimmin se niin pelätty mato sisällä. Kun sitten taas hieman sitä kauniin punaista tummemmat, pehmeät ja ei niin hyvin muodostuneet marjat ovat mehukkaita ja koostumukseltaan mukavia syödä ja ne ovat aina nämä mansikat jotka pilkotaan ja laitetaan pakastimeen odottamaan talvea.

Ehkä etsin sellaisen mansikan, joka pystyy arvostamaan huolenpitoa ja välittämistä, toisin kuin suurin osa... Sellaisen joka ansaitsee minut ja toisinpäin. Toivon todella että ihmiset avaavat silmänsä ja näkevät maailman ja sen asukkaat oikein. Toivon että parit näkevät ovatko he todella toisilleen tarkoitettuja ja tasavertaisia. Suhde ei toimi jossei välittäminen ole tasapainossa...
Pojat, avatkaa silmänne ja katsokaa yli syliinne hyppivien huomionkipeiden Mary-Suiden ja nähkää tyttöjä, jotka ovat teille sopiva vastine. Yhtä takertuva tai yhtä etäinen, muuten syntyy vain suruja.

Ovatko asiat olleet näin aina? Ovatko naiset aina olleet typeriä miesten vuoksi? Sukupuolten tunneskaala ei ole muutenkaan samanlainen...

Katsahdan vielä pariin, huokaisen ja käännän katseeni pois. Näen hahmon nojaavan seinään ja hän tuijottaa suoraan silmiini. Hän punastuu ja ihmettelen; olisiko minunki aika avata silmäni? Olenko ollut sokea, kun en ole nähnyt tätä ennen? Ennakkoluuloja hyvinkin... Henkilö edessäni on kääntymässä pois ja kävelen hänen peräänsä...

"Kiitos kun autoit siinä koulutehtävässä eilen, kukaan muu ei vaivautunut selittämään... Ja siitä että toit minulle läksyni kun olin sairas..."

Saatat löytää yllättävänkin henkilön joka on sinulle oikea, minä huomaan. En nähnyt tätä ennen samalta kantilta. Saattoi joutua ennakkoluulosta, että samaa sukupuolta olevat eivät voi välittää toisistaan samalla lailla kuin tyttö ja poika... Tästä lähin elän avoimena kaikille mahdollisuuksille, niin on toisinaan helpoin löytää onni.

A/N2; Joo.. Koulujutut aika AU... Mary-Suet saa ite ettii Googlesta jossei tiiä... Ja +-henkilön ite aattelin tosi OoC-Gaaraks : D Mansikoilla on itsetunto-ongelmia!
« Viimeksi muokattu: 10.04.2014 22:33:23 kirjoittanut Snoop. »

emmöö

  • ***
  • Viestejä: 85
  • jöö vinkvink
Vs: Strawberries
« Vastaus #1 : 25.07.2009 00:09:26 »
Kyllä kyllä..
En todellakaan ikinä koskaan milloinkaan lue mitään ihme japsijuttuja, mutta kaikki sun jutut pitää toki tsekata.
En jaksanu kaikkia pilkkuja ruveta nussimaan, nämä muutamat tyydyttivät tarpeeksi (okei, ei koskaan tarpeeksi, mutta tarpeeksi kuitenkin).

Quotea kehiin.
Lainaus
Tulevan suhteen pystyi ennustamaan jo ensimmäisistä silmäyksistä, joita Sakura Sasukeen loi.
= joita, ei mitä
Lainaus
Vaikka ei olisi poika mitään huomiota osoittanutkaan, alussa suhde vain näyttää toimivan.
se pilkku sinne siis
Lainaus
On myös aina henkilöitä, jotka he ansaitsivat parempaa,
<---!??!?!??!??!!?!? wtf? tajusit siis.
Lainaus
Voisin verrata tyttöjä mansikkoihin...
Tähän kohtaan nämä mansikat joista puhuttiin.. Sinä ja sun Kokkolan murtees..
Lainaus
...pehmeät ja ei niin hyvin muodostuneet marjat ovat mehukkaita ja ja koostumukseltaan mukavia syödä...
ja tässä se tsajajajajaja

Kirjotappas jotain mitä mäkin jaksaisin betata! Hej då then
riisitikken, you know
Roar, roar, Gryffindor!