Kirjoittaja Aihe: Karhuvahdit, S  (Luettu 1423 kertaa)

Fairy Feller

  • ***
  • Viestejä: 605
Karhuvahdit, S
« : 03.02.2010 19:02:24 »
Author: Spider
Genre: Drama
Disclaimer: J.K. Rowling omistaa Potterversumin, enkä minä saa siitä kirjoittelusta mitään palkkaa.
Characters: Ron ja Harry
Rating: S / Neme lisäsi ikärajan myös otsikkoon, jossa se on pakollinen.
Summary: Pojat ovat lähteneet hiukan matkustelemaan sodan jälkeen.
A/N: Njaa. Tämä ficci syntyi eräänä vähemmän talvisena iltana, kun Spiderin teki mieli kirjoittaa. Spiderilla ei kuitenkaan ollut aihetta josta kirjoittaa, joten hän nappasi hyllystään siskonsa vanhan lehden ja alkoi selata sitä. Pian Spider löysi pienen jutun lehdestä ja päätti kirjoittaa vähän siihen liittyvän ficin. Siitä johtuvat ficin erikoinen aihe ja ficin ympäristö. Spider päätti myös liittää ficcinsä Sataseen sanalla 026. - Toverit.


Karhuvahdit


”Ron! Ron! Herää!” Harry supatti hiljaisesti ystävänsä korvaan. Ron venytteli ja haukotteli niin, että suupielet olivat revetä.
”Mitä nyt?” hän kysyi.
”Katso!” Harry supisi ja osoitti kohti vähän matkan päässä makaavaa lehmänraatoa.

Pojat olivat päättäneet Tylypahkan taistelun jälkeen lähteä hermolomalle kiertelemään Eurooppaa. He olivat yrittäneet taivutella Hermioneakin mukaansa, mutta tyttö oli ensin halunnut etsiä vanhempansa käsiinsä ja palauttaa heidän mielensä ennalleen. Niinpä pojat olivat päättäneet aloittaa matkan kahdestaan, Hermione liittyisi seuraan myöhemmin.

Nyt oli kiertovuorossa Suomi. Harry ja Ron olivat matkustaneet Kuusamoon heti Ruotsin jälkeen, ja jästejä esittävät pojat olivat saaneet kehotuksen kokeilla yöpymistä karhujenkatselukopissa. Mikäli maahan jätetty raato houkuttelisi paikalle karhuja, olisivat pojat kokemusta rikkaampia.

Ja juuri nyt oli valtava, takkuturkkinen kontio vainunnut heidän jättämänsä raadon ja päättänyt alkaa aterioida.

”Hemmetti, että osaa olla iso”, sanoi Ron kunnioitusta äänessään. Harry nyökkäsi ja katsoi majesteettisen olennon ruokailua. Pian Ron osoitti ääneti metsän reunaan, missä näkyi toinen karhu. Sitä ilmiselvästi houkutti tulla syömään, mutta se ei tuntunut pitävän suuremman otson läsnäolosta.

Vartin kuluttua ensimmäinen karhu oli ilmeisesti saanut kyllikseen lihaa, ja toinen mesikämmen uskaltautui vihdoin raadolle. Pojat katsoivat ääneti toisiinsa. Tietäisipä Hermione vain, mitä menetti.
« Viimeksi muokattu: 13.07.2012 03:40:18 kirjoittanut Nemethys »
What does God mean with a starship?

leofurioso

  • ***
  • Viestejä: 1 078
  • Kiitos Koiranruusulle avasta aikoinaan. <3
Vs: Karhuvahdit
« Vastaus #1 : 13.07.2012 02:16:31 »
Taidanpa tulla taas kirjoittelemaan kommenttia, kun kuitenkin törmäsin tähän epävirallisessa kommenttihaasteessa, joka pyörii Finiläisten keskuudessa fb:ssa. Otsikko oli mielestäni erinomainen ja olin iloisesti yllättynyt, kuinka Harry ja Ron olivat päätyneet katselemaan karhuja Suomeen. Mieleeni ei muistu, että olisin koskaan vastaavaa lukenut ja sen vuoksi koenkin, että ficissä oli ennenkuulumattomia vivahteita. Se oli mielestäni hyvä, vaikka toki tälläistä ficciä olisi pidempäänkin jaksanut lukea, mutta tällaisena toimii erittäin hyvänä päivän piristyksenä ja iltasatunakin jossain mielessä. Kiitos tästä ja ikävää vain se, etten oikein osaa sanoa muuta kuin sen, että toivottavasti jatkossakin saamme lukea yhtä taidokkaita töitä, joissa lukijan on helppo antaa vain virran viedä.  :)
endless rain,fall on my heart, kokoro no kizu,let me forget, all of the hate, all of the sadness....by X- Japan

Fairy Feller

  • ***
  • Viestejä: 605
Vs: Karhuvahdit, S
« Vastaus #2 : 15.07.2012 21:36:21 »
leofurioso, kiitän kovasti kommentistasi. Piristi kivasti tätä vähemmän kesäistä kesäiltaa, kun pitkästä aikaa eksyy Finiin ja huomaa jonkun vielä lukeneen näinkin vanhoja ficcejä! :) Hyvä että tykkäsit! Ai kamala, mä vaan hymyilen täällä ton kommentin jälkeen...  :D
What does God mean with a starship?

Parris

  • menteur artistique
  • ***
  • Viestejä: 2 883
Vs: Karhuvahdit, S
« Vastaus #3 : 11.11.2019 03:12:16 »
Stalkkerisivulta tämän bonganneena päätin tipauttaa pari sanaa, koska tykkäsin tästä! En yhtään ihmettele, että Harry ja Ron ovat päätyneet kaikkien Tylypahka-vuosiensa jälkeen seikkailemaan ympäri Eurooppaa, ja etenkin karhunkatselu kuulostaa tasan sellaiselta vähän vaaralliselta jutulta, joka heille sopii kuin nenä päähän. Ronin reaktio karhuun ("hemmetti!") tuntuu hahmolle luontevalta ja muutenkin eritoten juuri Ron on tosi vahvasti oman itsensä tuntuinen venyttelevänä, haukottelevana raatona, hihi :D Hauska teksti, kiitos!