Kirjoittaja Aihe: Pottereihin liittyviä muistoja  (Luettu 74667 kertaa)

niiina

  • Ylikuolonsyöjä
  • Administrator
  • *****
  • Viestejä: 5 126
  • Malfoysexual
Vs: Pottereihin liittyviä muistoja
« Vastaus #180 : 03.05.2020 17:02:06 »
Pakko nostaa tätä topikkia! Olen tässä vähän pidemmällä vapaalla kolunnut taas kerran läpi kaikki Potter elokuvat ja voi että mitä muistoja ja nostalgioita taas nousi pintaan.

Muistan sen niin elävästi kun täällä foorumilla arvuuteltiin kuka tulee mihinkin rooliin, muistan kun foorumilaiset linkkaili huhuja tai kuvia mitä oli paljastettu tulevista elokuvista ja sen pettymyksen / innostuksen jos roolitus sattui joko nappiin tai jonkun mielestä ei. Mulla on niin ikävä sitä! Kun nyt elokuvia katsoo, niin vaikka muutaman roolin olisi saattanut itsekin jakaa jollekin toiselle niin kyllä tuo kokonaisuus silti jaksaa aina lämmittää mieltä ja nyt kun ne taas kerran loppui eikä välttämättä viitsi heti aloittaa uudestaan niin on todella tyhjä olo. Olisin voinut katsoa noita nyt ja silloin aikoinaan paljon enemmänkin!

Uskomatonta ehkä kuinka jostain on voinut vuosien aikana tulla itselle niin tärkeä juttu ja senkin vuoksi rakastan Finiä aivan järjettömästi, koska meillä on täällä niin iso joukko pitämässä samoista asioista ja jakamassa sitä intohimoa asioihin. <3

Tuntuu kun itse on ollut tämän viikon noin muutenkin aika heikossa hapessa henkisestikin, niin oon tässä parin päivän aikana nauranut ihan kippurassa, itkenyt silmät päästäni tai kaikkea siltä väliltä sekoillut niin olo on jotenkin lohduttava ja turta.

Muistan kun viimeinen Potter kirja aikanaan ilmesty niin itkin kauheasti, kun en halunnut, että se loppuu (silti luin sen päivässä...). Sitten kun viimeinen elokuva tuli, itkin vielä kovemmin koska se tuntui vielä lopullisemmalta, että enää ei ollut mitään mitä odottaa siltä saralta. Nämä ihmeotukset yms. ei ole koskaan saanut minulle sellaista samanlaista fiilistä, vaikka kovasti samaan kastiin meneekin, mutta kyllä nää Potterit on ne ainoat ja oikeat minulle.

Pakko todeta, että luultavasti yksi isoin syy oli aikanaan kun rakastui fikkeihinkin, että sai tavallaan elää edelleen siinä samassa maailmassa mutta hiukan erilaisilla ajatuksilla. Sai enemmän irti ja lisää kaikkea. Täytyy siis selkeästi yrittää taas palata ainakin siihen lukemisen ihmeelliseen maailmaan, että saisi vähän jotain lisää irti tyhjiöönsä. ;)

/ Aa, pakko lisätä että minulle lempparit on varmasti nuo ensimmäiset kirjat ja elokuvat siinä kun rakastan itse tuota taikamaailmaa. Jotenkin kuitenkin elokuva elokuvalta mennään synkempään ja vakavampaan suuntaan ja vaikka sekin on mieleen, niin kyllä se kaikkein rakkain asia on tuo tietty kevyempi ja leikkisämpi hetki kirja/elokuvasarjassa.
« Viimeksi muokattu: 03.05.2020 17:04:35 kirjoittanut niiina »

niiina
Dramione
Bughead