Kirjoittaja Aihe: Fanart  (Luettu 17338 kertaa)

Remoteness spectator

 • Call Me By Your Name
 • ***
 • Viestejä: 2 088
 • Sanokaa Remoksi vaan
Vs: Fanart
« Vastaus #20 : 09.04.2012 18:02:55 »
Linkitän tänne nyt alkajaisiksi ensimmäisen viestin, joka toimikoon myös esimerkkinä (toivottavasti!):

Tässä on siis alkajaisiksi pari Sherlock Holmes- luonnostelmaa Sherlock/Watson parituksella, jotka on piirtänyt Mr.K. Kuvat ovat hänen deviantart- galleriastaan.

Sherlock/Watson 1 (K-15)

Sherlock/Watson 2 (K-11)

Kyseisellä piirtäjällä on Holmes- taidetta lisääkin, ja mielestäni piirtää oikein taidokkaasti ja persoonallisella otteella. Hivenen korkeamman ikärajan materiaalia löytyy häneltä myös, ja tosi hienoa muidenkin fandomien taidetta. Onko kellään muulla Holmes- taidetta jemmassa?
« Viimeksi muokattu: 09.04.2012 18:10:59 kirjoittanut Felicita »
It is time
to break the chains of life
If you follow you will see
what's beyond reality

           

~Dark designs~

Giril

 • Vieras
Vs: Fanart
« Vastaus #21 : 09.04.2012 18:12:54 »
Mä piirrän itsekkin paljon fanarttia ja sitä tulee etittyä tylsyyksien puuskissa ja inspiraation haussa varsinkin DeviantArtista, jossa on ihan käsittämättömän paljon uskomattomien fanarttien piirtäjiä! Hmm... Koska olen nyt rakastunut palavasti kaikenlaiseen Frerruiluun ja MCR'ään, niin päätin linkata lemppari piirtäjäni taidetta tänne. Ehkä jotkut Frerruilusta innostuneet ja muutkin pitävät näistä.

Kuva yksi angstipangstia, frerardia, k7, Kuva kaksi, angst, frerruilu, s, Kuva kolme söpistelyä, frerard, k13, Kuva neljä söpöilyä, frikey, k13

Noin, listaten joitan mun lemppareitani. Mä pidän todella paljon kyseisen piirtäjän tyylistä ja muutenkin noi kuvat ovat kaikki aika pur :3

Ja tässä vielä pari muualta netistä löytämääni fanarttia, myöskin MCR'ää: Kuva yksi söpöily, frerard, k15, Kuva kaksi, söpöilyä, frerard, k13, Kuva kolme aaw♥, frerard, varmuuden vuoksi k18, tää kuva on mun suosikkini, ihana!

We♥it sivustolla on myös paljon sulosia fanartteja, jos vain tietää mitä laittaa hakusanaksi. Yleensä kuvat on toisaalta kopioitu Devistä... Etsivätkö muut inspiraatiota erilaisten fanarttien parista?
« Viimeksi muokattu: 09.04.2012 19:32:46 kirjoittanut Giril »

syysmyrsky

 • ***
 • Viestejä: 197
Vs: Fanart
« Vastaus #22 : 09.04.2012 18:23:11 »
Viime aikojen ehdottomat suosikkini Harry Potter-fanarteista ovat olleet maarian Harriet Potter-luomukset, joissa sarjan hahmot esiintyvät genderbent-versioina.

Harriet Potter 1 ja 2 (molemmat S)

Erityisen mieleenpainuvia nämä ovat siksi, että ne innostivat leikittelemään ajatuksella enemmänkin. Ainakin näiden kuvien perustella genderswäpätty Potter-maailma kuulostaa hauskalta ja ennen kaikkea toimivalta idealta. Olisi hauskaa lukea itse kirjat tällaisina. :D

Remoteness spectator

 • Call Me By Your Name
 • ***
 • Viestejä: 2 088
 • Sanokaa Remoksi vaan
Vs: Fanart
« Vastaus #23 : 09.04.2012 18:44:39 »
syysmyrsky: Katsoin nuo linkittämäsi kuvat, "You're a witch, Harriet" :'D Hagrid oli mielestäni aika hyvin "bendattu", mikä lie hänen nimensä nyt naisena olisikaan.

Pengoin itse konettani Harry Potter taiteen varalta ja tällaista löytyi (Harry/Kalkaros parituksella):

Harry/Severus suudelma (K-13)

Harry/Severus sänkysuudelma (K-15)

Harry ja Severus sateessa (K-11)

Kuvat ovat tunnetun yukiponin käsialaa. Olen huomannut että moni tunnistaa hänen piirroksensa netissä.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2012 23:01:18 kirjoittanut Felicita »
It is time
to break the chains of life
If you follow you will see
what's beyond reality

           

~Dark designs~

Yukimura

 • Mrs. Kurosaki
 • ***
 • Viestejä: 1 558
 • Ava by Tuhkatriinu
Vs: Fanart
« Vastaus #24 : 09.04.2012 19:05:49 »
Etsivätkö muut inspiraatiota erilaisten fanarttien parista?
Mä! Deviantart + Youtube on pettämätön yhdistelmä. Saan helposti inspiraation musiikista ja tasokkaasta fanartista. Mulla on kovat vaatimukset fanartille, vaikka itse olenkin surkea piirtämään. Millaisia vaatimuksia te asetatte fanartille? Mä asetan fanartille fandom uskollisuuden, omaperäisyyden uskollisuudesta huolimatta ja laadun. Ennen kaikkea mä kiinnitän huomiota laatuun ja pidänkin enemmän piirtopöydällä piirretyistä kuvista kuin käsin piirretyistä.

Mä olen törmännyt muutamaan suomalaiseen Deviantartissa ja yksi on noussut ylitse muiden omaksi suosikiksi, nimittäin käyttäjä Ruhje. Rakastan Ruhjen tapaa pirtää fanarttia ja myös orginaalia (mikä ei kuulu nyt aiheeseen). Erityisesti mä rakastan hänen tapaansa piirtää Hopeanuolta.

Riki, Hopeanuoli, sallittu ja lähde Deviantart ellei toisin mainita
Karhukoira, Hopeanuoli, sallittu? Tällaisissa kuvissa on vaikea asettaa ikärajaa, modet saa syödä mut vapaasti jos laitoin liian matalan ikärajan.
Mew, Pokémon, sallittu

Joskus etsin aktiivisesti fanartia Potterista, mutta sitten kiinnostus tähän fanartiin loppui ja nykyään en kauheasti innostu Potter -fanartista, mutta tuo Harry ja Severus sateessa oli taitavasti piirretty ja jokin siinä nosti ihokarvat pystyyn. Ihana kuva. :D

Remoteness spectator

 • Call Me By Your Name
 • ***
 • Viestejä: 2 088
 • Sanokaa Remoksi vaan
Vs: Fanart
« Vastaus #25 : 09.04.2012 21:57:19 »
Yukimura: Itse en sinällään aseta vaatimuksia, vaan annan taiteen yllättää itseni. Suosin kuitenkin eniten sellaista materiaalia, mikä vastaa mielikuvaani kyseisestä fandomista/hahmoista. Sellainen mikä miellyttää tavalla tai toisella. Piirtopöydällä piirretyt kuvat, tai ylipäätään koneella väritetyt kuvat voivat toki olla aidompia siinä mielessä, koska ne antavat enemmän nähtävää ja täydentävät mielikuvitusta. Tilanne on tuolloin vielä helpompi kuvitella. Osaan kuitenkin arvostaa myös ihan yksinkertaisia lyijykynäpiirroksia tai hahmoitelmia, vaikkei niissä olisi edes taustaa, koska niissäkin se tunnelma voi välittyä niin hyvin katsojalle, ettei mitään muuta vaadita. Toisinaan tällainen pieni kikkailu vaan tuo kuvaan lisää sisältöä, ja nimenomaan sitä taiteen tuntua.

Nyt, ystävät hyvät, haluan "rikkoa jään" ja linkittää hieman K-18 materiaalia sitä kaipaaville. Törmäsin kerran BBC Sherlock- taiteeseen joten tässäpä sitä on sarjaa seuraaville, tai ylipäätään näitä parituksia kannattaville ja koko kansalle : )
Kyseessä siis Sherlock/John, ja Sherlock/Lestrade paritukset. Ekat pari kuvaa ovat by Marie V. Näissä kuvissa ei ole sitten mitään sensuroitua, eli jos ette sellaista halua syystä tai toisesta nähdä, niin älkää katsoko. On muuten aivan uskomattoman elävän näköistä taidetta!

Sherlock/John (K-18)
Sherlock/John on tha bed (K-18)
Sherlock/Lestrade on tha bed (K-18)

Enjoy : )

Oisko kellään lisää, tai johonkin toiseen telkkarisarjaan perustuvaa taidetta?
« Viimeksi muokattu: 09.04.2012 22:04:37 kirjoittanut Remoteness spectator »
It is time
to break the chains of life
If you follow you will see
what's beyond reality

           

~Dark designs~

Iloinen Sipuli

 • Potterhead forever
 • ***
 • Viestejä: 417
 • the rainbow captain
Vs: Fanart
« Vastaus #26 : 19.01.2014 23:41:52 »
Yritän epätoivoisesti herätellä tätä lähes kuusi vuotta (!) sitten kuollutta topicia...

Nyt on itselläni kauhea potter-kausi menossa, ja etsiskelisin kovasti hienoa fanarttia, joka voi lievittää pahinta ikävää pottermaailmaa kohtaan. Googlestakin löytyy, mutta olisi hyvä, jos osaistte itse suositella jotain erityistä! Suosikkipiirtäjiä/kuvia?

En etsi mitään tiettyä hahmoa, kohtausta yms., vaan ylipäätänsä jotain hienosti tehtyä, olisi se mistä vain. Varmasti tiedätte jotain!

Vieläkös niitä linkkejä tulee, vieläkö voisitte suositella jotain, olisiko mahdollista herättää tämä topic jälleen eloon?

Voin itsekin sanoa löytäneeni jotain, tämä (sallittu) upea DH-"kollaasi" on ehkä hienoin koskaan näkemäni fanart, ainakin potterista. Kertakaikkiaan loistava, en voi lakata ihailemasta.

Entäs te?

-Onnistumisen toivossa oleva Iloinen Sipuli

// Herkku lisäsi ikärajan
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 16:31:32 kirjoittanut Herkkuoone »

Florette

 • ***
 • Viestejä: 10
Vs: Fanart
« Vastaus #27 : 20.01.2014 16:17:06 »
Pidän hänen tyylistään: http://kyla79.deviantart.com/gallery/


Nämä ovat hienoja
http://mary-dreams.deviantart.com/art/Hold-me-HP-HBP-RON-E-Hermione-33503781 (sallittu)
http://mary-dreams.deviantart.com/art/Harry-Potter-Avada-Kedavra-47225066 (sallittu)

Ja tämän piirtäjän sarjikset jaksaa aina piristää  ;D
http://slinkers.deviantart.com/gallery/


Ottaa ihan hiukkasen päähän, kun muistaa miljoona hienoa kuvaa, mutta ei piirtäjiä, eikä osaa edes hakea kuvia oikeilla sanoilla  :'(

// Herkku lisäsi ikärajat
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 16:33:53 kirjoittanut Herkkuoone »
"Ihmisen elämässä on kaksi suurta päivää — se, jona hän syntyy, ja se, jona hänelle selviää miksi."

Ilomiete

 • ***
 • Viestejä: 338
 • Ava Crystedin, joulukalenterista
Vs: Fanart
« Vastaus #28 : 21.04.2014 12:18:35 »
Tälläsen löysin kun googlailin, ihanaa piirrustusjälkeä.

http://www.zerochan.net/162443#full (sallittu)

Ja tämä oli kanssa todella hellyyttävä Ron/Hermione parituksella

http://favim.com/orig/201105/21/fanart-harry-potter-harry-potter-fanart-hermione-hermione-granger-hogwarts-Favim.com-52283.jpg (sallittu)


//Lisäilen myöhemmin lisää
orbis unum