Kirjoittaja Aihe: Fanart  (Luettu 25718 kertaa)

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 6 487
Fanart
« : 15.07.2007 13:57:35 »
(Tälläinen topic oli Fin vol2:ssa ja ajattelin tehdä sen tännekkin.)

Eli, linkittäkää tänne kuvia suosikki fanarteistanne. Parituksilla yms. ei ole mitään väliä, kaikkea tänne vaan. Linkin lisäksi voi sitten tietysti vähän kertoa, että mitä kuva sisältää jne, ettei sitten tule turhan shokkeeraavia yllätyksiä ^^.

Tuun itse paremmalla ajalla linkitteleen omia lempikuviani, mutta te muut voitte jo alottaa ;)Fanfictionin ohella myös Fanart on yksi osa fanikulttuuria ja suoraan suomennettuna se tarkoittaa fanien tekemiä taideteoksia, jotka perustuvat esimerkiksi elokuviin, tv-sarjoihin, kirjoihin tai vaikka yksittäisiin julkisuuden henkilöihin. Oletko sinä tehnyt koskaan fanartia (piirroksia, maalauksia, sarjakuvia, videoita jne.) vai oletko vain tyytynyt katselemaan muiden taideteoksia sivusta? Miten ja milloin eksyit fanart-maailmaan? Millaisista fanarteista pidät? Onko sinulla suosikkifanartia tai fanartin tekijää? Jos teet itse fanartia, onko sinulla jokin tietty tyyli, jota käytät aina vai vaihteletko tyyliä ja toteutustapaa fandomista ja henkilöistä riippuen? Jos katselet/etsit muiden fanien töitä, kumpi on sinulle tärkeämpää: tyyli vai fandom? (= Tykkäät katsella enemmän kuvia, jotka liittyvät tiettyyn fandomiin kuin töitä, jotka on toteutettu tietyllä tavalla/tyylillä tai toisinpäin.)

Kertokaa siis omia kokemuksianne ja tuntemuksianne aiheeseen liittyen sekä jakakaa vaikka parhaimmat vinkkinne ensimmäistä fanart-työtään suunnittelevalle, jos näin haluatte. Sana on vapaa.

Yleispätevät, lyhyet säännöt topicin käyttöön:
- Voit halutessasi linkittää viestiisi esimerkkejä fanarteista, mutta muistetaanhan, että topicin tarkoitus on ennen kaikkea keskustella aiheesta, ei listata töitä. Listaamista varten löytyy Hormipulverista Fanart-topic.
- Muistakaa ikärajat ja varoitukset linkkeihin, jotka fanarteihin vievät. Apua ikärajoihin ja varoituksiin löytyy ikärajoittamisoppaasta.
- Jos linkittämäsi fanart spoilaa kirjaa, elokuvaa, tv-sarjaa yms. joka ei ole vielä Suomessa ilmestynyt tai se on ilmestynyt ihan vasta, muista ilmoittaa siitä linkkisi yhteydessä.

//Yhdistetty DH Fanartin kanssa -Lallu
// 12.4.2014: HP-fanart ja yleinen fanart -topic yhdistetty toisiinsa ja aihe laajennettu koskemaan yleisesti fanartia - Herkku
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 15:33:51 kirjoittanut Herkkuoone »


ava & bannu © Inkku

Lontoo

 • ***
 • Viestejä: 112
Vs: Fanart
« Vastaus #1 : 30.07.2007 18:23:53 »
Deviantin parhaimpia Pottertaiteilijoita, piirtää kaiken juuri niin kuin minä kuvittelen enkä vieläkään käsitä miten se on mahdollista. Upeaita töitä MUTTA SPOILAAVAT SITTEN DEATHLY HALLOWSIA OIKEIN OLAN TAKAA suurilta osin, eli pysykää kaukana seuraavasta linkistä jos ette ole lukeneet kirjaa: http://makani.deviantart.com/ - ja käykää katsomassa kun kirjan lopetatte.

Deviant on täynnä muitakin hienoja fanartisteja, mutta makani vetää suurimmat pisteet kotiin lennokkaalla tyylillään, upeilla värityksillään ja töiden suurella määrällä ja vaihtelevuudella.

Älkää nirhatko minua, jos tämä viesti oli punaisen suuren tekstin takia finissä laiton, ilmoittakaa niin poistan ja pysyn kaukana tästä topicista!

//Herkku korjasi linkin
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 15:27:57 kirjoittanut Herkkuoone »

Scrat

 • ***
 • Viestejä: 156
Vs: Fanart
« Vastaus #2 : 30.07.2007 21:46:54 »
Lainaus käyttäjältä: Lontoo
[size=200]MUTTA SPOILAAVAT SITTEN DEATHLY HALLOWSIA OIKEIN OLAN TAKAA[/size][/b] suurilta osin, eli pysykää kaukana seuraavasta linkistä jos ette ole lukeneet kirjaa: http://makani.deviantart.com/ - ja käykää katsomassa kun kirjan lopetatte.

Deviant on täynnä muitakin hienoja fanartisteja, mutta makani vetää suurimmat pisteet kotiin lennokkaalla tyylillään, upeilla värityksillään ja töiden suurella määrällä ja vaihtelevuudella.
olen aivan samaa mieltä noista makanin piirrustuksista. Jo pari vuotta niitä katsellut, enkä vieläkään saa tarpeekseni. makanin Lucius on nams. :D Ja kaikki muutkin hahmot. Kyllä sitä aina välillä toivoo että osaisi piirtää noin hyvin ! Muita en oikein osaa nimetäkään, fanarteista olen katsellut lähes vain makanin töitä (köh :D)

//Herkku korjasi linkin
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 15:44:08 kirjoittanut Herkkuoone »
Hopeisten teekannujen lordi

"If it's true that our species is alone in the universe, then I'd have to say that the universe aimed rather low and settled for very little." - George Carlin

Lallu

 • freak bitch
 • ***
 • Viestejä: 1 256
 • dynamite
Vs: Fanart
« Vastaus #3 : 07.08.2007 19:45:36 »
Kun olin kirjan lukenut, niin suuntasin heti deviantiin etsimään hienoja taideteoksia.  Olisi kiva tietää, onko joku löytänyt jotain hienoja kuvia tähän kirjaan liittyen. Ite kun en osaa piirtää niin täytyy ettiä muiden tekemiä juttuja. Liitän tähän pari mun omaa suosikkia..

Unicornus (sallittu)
by: MandyPandaa
Mä oon nauranu tälle kuvalle niin monta kertaa. "inbreeding is bad" xDD

Ylisöpö pikku-Harry (sallittu)

Erecto (sallittu)
by: Shmivv

//Herkku lisäsi ikärajat linkkeihin
« Viimeksi muokattu: 11.04.2014 22:48:44 kirjoittanut Herkkuoone »
[

Lontoo

 • ***
 • Viestejä: 112
Vs: Fanart
« Vastaus #4 : 07.08.2007 20:46:15 »
Olen itsekin seikkaillut Deviantissa ja tällaiset ovat etenkin miellyttäneet - naurattaneet tai itkettäneet.

Not my brother you bitch! (sallittu)
My favourite. Absolutely.

So sad (sallittu)
Varmaan yksi upeimmista koskaan näkemistäni fanarteista. Aihe, ilmeet, värit... Kaikki täydellistä. Tälle taisin jopa tirauttaa silloisessa herkässä mielentilassani pari kyyneltäkin.

I open... at the close (sallittu)
Tästä kohtauksesta oli tällaisia töitä varmaan sata, mutta tämä sisäisti mielestäni parhaiten Harryn tuntemukset väreillään, ilmeellään ja jäljellään.

Exactly as cruel as her sisters (sallittu)
En tiedä onko tämä nyt niin erityisesti Deathly Hallows -fanarttia, mutta hyvät naurut se irroittaa!

Molly and Bella (sallittu)
Hienosti tiivistetty tuo upea kohtaus.

Poor Draco (sallittu)
Niin. Draco-parka. Suosittelen kokonaisuudessaan makanin gallerian läpikäymistä, etenkin jos olet Malfoy-fani!

Ja LaLuna tuo Harry-vauva on ihan ylisöpö, kuten sanoit!

//Herkku korjasi linkit ja lisäsi ikärajat
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 15:48:55 kirjoittanut Herkkuoone »

Makisuke

 • Killan ex-Ylinoita
 • ***
 • Viestejä: 486
 • Mäksä
Vs: Fanart
« Vastaus #5 : 07.08.2007 21:44:07 »
Voi, mitä hienoa fanarttia! Aaah, näissä on juuri niitä kirjan parhaita hetkiä, tuo valokuva, Severuksen suojelius, "I open at the close" (aaaaaa, kyynel!), Mollyn ja Bellabitchin tappelu, Lily/Severus. Repesin ehkä hieman tuolle Andromeda/Ted Tonks kuvalle. ;D  En vain pääse yli siitä, kuinka mahtava kirja tuo oli. :D Nyt minun tekee itsekin mieli piirtää fanarttia. Taidanpa mennä tekemään juuri sitä.

 Tuo Erecto ei näy minulla, mitenkäs muilla?


//Edit: Nyt näkyy!  :D  teidä sitten mistä tuo ongelma johtui...
If you do not believe in any kind of magic, you might as well be dead. - Albert Einstein

Celeporn

 • Vieras
Vs: Fanart
« Vastaus #6 : 07.08.2007 22:40:53 »
Ah, seiskakirja toi mukanaan uuden ihanan parituksen, jossa on kaksi nuorta, pitkätukkaista nättiä poikaa… Kyllä, aivan, Albus Dumbledore/Gellert Grindelwald! Tässä siis pari piirrosta söpöläisistä, kaivettu LJ:N grindeldore-yhteisöstä. Kaikki kuvat ovat PG-tasoa.

nimetön (sallittu)
by fabledtruant

//: Lontoo, ei todellakaan! Huh, minä ainakin nykyään vaan kuolailen Albusta... En kyllä odottanut, että sellaista päivää tulisi, mutta kerrankos sitä erehtyy ;)

//Herkku poisti toimimattomat linkit
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 15:50:32 kirjoittanut Herkkuoone »

Kalypso

 • ***
 • Viestejä: 3
Vs: Fanart
« Vastaus #7 : 10.08.2007 13:36:59 »
OIjoi kun on ihania kuvia, etenkin Lilysta ja Severuksesta olevat.  Minäkin olen sen verran herkkis että itkuhan siinä pääsee kun näin traagisia kuvia katselee. Snapen muotoiselle aukolle tuli kirjassakin naurettua ja erectossa kieltämättä on kaksimielinen vivahde. Enkä olisi uskonut että Dumbledoresta saisi tehtyä näin hyvännäköistä fanarttia, vaikken homoilusta perustakaan.  :P Täytyykin etsiä itse lisää hyvin piirrettyä DH-kuvia.
And now, let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

bobbo

 • ***
 • Viestejä: 22
  • http://
Vs: Fanart
« Vastaus #8 : 29.08.2007 18:26:59 »
Heavenly news (sallittu)
Tuo sarjakuva on aivan ihana!! Love it 8)

Löysin Deviantartista paaaljon upeita DH-aiheisia kuvia, mutta en nyt jaksanut linkittää kuin nuo kaksi.

// Herkku poisti toimimattoman linkin ja lisäsi ikärajan
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 15:59:30 kirjoittanut Herkkuoone »

Heli

 • ***
 • Viestejä: 7
Vs: Fanart
« Vastaus #9 : 06.09.2007 18:13:51 »
Heh oma potter piirtäjäni DeviantArtista on Hito ehdottomasti, ei spoilaa DH lainkaan (koska omien sanojensa mukaan odottaa ranskan kielistä versiota) ja kuvat ovat aivan valloittavia kekseliäisyydessään. Ylläoleva kuva on oiva esimerkki Hiton nokkeluudesta. Rakastan tuota kuvaa, Remus on niiiin..~ Hän kuvaa hahmot juuri niin kuin olen ne ajatellutkin.

// Herkku poisti toimimattoman linkin
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 16:00:24 kirjoittanut Herkkuoone »

Lorris

 • ***
 • Viestejä: 118
  • LJ
Vs: Fanart
« Vastaus #10 : 19.09.2007 12:50:21 »
Reallycorkingilta löytyy mahtavia DH-töitä LJ:stä. Tämän uusimman (sallittu) muutamat yksityiskohdat pistivät hirnumaan oikein tosissaan (tosin olen myös hirveän väsynyt). Eli se on "Seven Potters" -kohdasta, ja jos skrollaa alemmas sieltä löytyy myös aikas huvittava Fleur!Harry/Bill.  ;D

// Herkku korjasi linkin ja lisäsi ikärajan
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 16:01:49 kirjoittanut Herkkuoone »
Weasley is my king.

Ficcini.

Corpse Bride

 • Vieras
Vs: Fanart
« Vastaus #11 : 23.09.2007 09:48:27 »
Ooh, nämä jotkuthan ovat aivan upeita. Tässä on tällainen jonka joku taisi chatissa linkittää: Ron keksii ennustuksia omasta päästään kolmantena vuonna. (sallittu)

Hirnun tuolle aivan hulluna. Niin osuva, ja piirrostyyli on herkullisen pelkistetty!

// Herkku korjasi linkin ja lisäsi ikärajan
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 16:03:54 kirjoittanut Herkkuoone »

Mirandel

 • Kentaurin tytär
 • ***
 • Viestejä: 52
Vs: Fanart
« Vastaus #12 : 26.09.2007 01:02:13 »
Tivination (sallittu)- löysin tämän keskellä yötä. Piirustustyyli ei ehkä kaikkia järin houkuttele, mutta... lukekaa!!! Harry ja Ron ovat ennustustunnilla ja ihme kyllä... käyvätkö Ronin ennustukset todella sitten toteen?  Aiheutti minulla ainakin hirmuisen repeämiskohtauksen. X'DD

// Herkku korjasi linkin ja lisäsi ikärajan
« Viimeksi muokattu: 12.04.2014 16:04:39 kirjoittanut Herkkuoone »
"Don't cry because it's over. Smile because it happened."

TheGoldenTrio.org suomalaiset Harry Potter Trio-fanisivut

Mersy

 • ***
 • Viestejä: 59
 • Pöydällä höyryää kahvikuppi
Vs: Fanart
« Vastaus #13 : 14.03.2008 09:47:51 »
Ää, miksei melkein mikään näistä linkeistä toimi minulla? Melkein kaikkiin tulee joko "sivua ei voi näyttää" tai deviantartin joku juttu, ettei kuvaa ole siellä. :s Mistähän se johtuu?

//Oi, kiitos vinkistä. :) Kokeillaanpa.
// No sehän toimi. ^^ Ehdottomasti paras oli se, kun Ron "veteli päästään" niitä ennustukisa. :'D
« Viimeksi muokattu: 18.03.2008 19:31:01 kirjoittanut Mersy »
You can't have rainbows
without a little rain

Ansku-Ransku

 • aurinkoaddikti
 • ***
 • Viestejä: 453
Vs: Fanart
« Vastaus #14 : 17.03.2008 21:15:43 »
Sama juttu täällä, suurin osa ei näy. Harmittaa vietävästi, kun niin maukkailta vaikuttaisivat : /     Missä vika?  ???

Mutta nuo kuvat jotka näkyvät ovat hienoja. Olen pahoillani, kun ei itselläni linkkiä ole ja silti tänne kirjoittelen, muttakun kuvat eivät näy.
Nyyh, mistä kaikesta jäänkään paitsi?     

A-R

//Okei, kiitos Arte, täytyypi kokeilla tuota :)
// Joo, ainakin osaan toimii :) Ja pakko sanoa, tuo Harry ja kuolleet on ihana <3
« Viimeksi muokattu: 18.03.2008 18:14:22 kirjoittanut Ansku-Ransku »
Ava by raitakarkki.

Arte

 • Puuskupuh
 • ***
 • Viestejä: 5 391
Vs: Fanart
« Vastaus #15 : 17.03.2008 21:44:39 »
Mersy ja Ansku-Ransku
Kuten varmaan tiedätte, Finissä on ollut tagi-ongelmia, joten nämäkin linkit ovat siis sekaisin. Kun klikkaatte vaikka Deviantiin, niin siellä linkin perässä on joku tällainen hökellys: :299k39. Eli teidän täytyy pyyhkiä : jälkeen tulevat numerot ja kirjaimet + : pois, että näette kyseisen sivun.

Toivottavasti tajusitte. ^^


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Magenta

 • ***
 • Viestejä: 9
 • pallosalama
Vs: Fanart
« Vastaus #16 : 17.03.2008 21:49:40 »
Ah, snapesnoggerin Severus-piirustukset ovat kyllä ihania. Rakastuin niihin, erityisesti siihen sarjakuvaan, mikä on kohtaus DH:sta Seven muistoista. I <3 Snivellus. :d Muakin ärsyttää se, että suurin osa näistä linkeistä vie joko 'Not found-sivulle tai 404-sivulle. Ja kiitos Arte ohjeesta!

// Annien linkittämä Remus ja Tonks on ihana! :o
« Viimeksi muokattu: 17.03.2008 21:52:16 kirjoittanut Magenta »
I solemnly swear I am up to no good.

LunaLoony

 • Tähtiintuijottelija
 • ***
 • Viestejä: 154
 • Sydämeni on sinun.
Vs: Fanart
« Vastaus #17 : 22.03.2008 12:05:36 »
Oi voi, hajosin lievästi sanottuna tuolle "You are cute, Harry, but dumb as a troll" -sarjakuvalle!  ;D Aivan loistava! :D :D
Hermionen FAIL-ilme on jotain niin loistavuutta ja Ronin facepalm. :''D
Loistavia fanarteja ootte tänne keräillyt. :) Suurin osa minunkin lemppareista on jo tänne kerätty, niin en viitsi linkittää uudelleen. :P
"We accept the love we think we deserve."


Avatar by laaksokukka

LeidiMarmelaadi

 • ***
 • Viestejä: 72
 • Where are you..
Vs: Fanart
« Vastaus #18 : 23.03.2008 15:56:29 »
Mä meinasin kuolla nauruun parin kuvan kohdalla*olin kirjoittaa Kihdillä* paras oli missä McCarmiwa seisoi ja vieressä ikkuna oli rikki..Selitys on paras -.-
Love potion ...

Lynx

 • Vieras
Vs: Fanart
« Vastaus #19 : 24.03.2008 18:22:38 »
Jonkinsorttista pilaa..

http://koenta.deviantart.com/art/HP-100-000-hits-danke-68575485

Onko laitettu jo aiksemmin? ???

toimii jos on toimiakseen...
« Viimeksi muokattu: 24.03.2008 18:41:03 kirjoittanut Lynx »