Kirjoittaja Aihe: Oliverin opissa | Draco/Oliver | S | Ficlet-sarja 2/× | päivitetty 9.2.  (Luettu 273 kertaa)

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 652
Ficin nimi - Oliverin opissa
Kirjoittaja - Dokumentti
Beta - LunaLotta
Ikäraja - S
Genre - YleisDraama
Paritus - Draco Malfoy/Oliver Wood
Vastuuvapaus - Rowlingille kaikki kunnia kaikesta tunnistettavasta, en saa tästä korvausta.
Summary - Draco on päässyt Rapakon Palloseuran varaetsijäksi. Elämä on heitellyt nuorta miestä, eikä kotityötkään aivan ole hallussa. Onneksi joukkueessa on mukava pitäjä.

Haasteet :
Paritusgenetaattorihaaste #2
FanFic100 - 094.  Itsenäisyys.
One true Something 20 #2 - Slash
A/N - sain paritusgenetaattorista tämän parituksen ja hetken kyllä jouduin miettimään miten nämä herrat saan yhteen muka sopimaan. :D Noh, ficlet-sarjalla mennään ja pyrin, että tähän tulisi alle kymmenen osaa. :)Oliverin opissaEnnakkoluulot


”Onko sinulla harjoituksia tänään?” Oliver kysyy tullessaan teekuppinsa kanssa olohuoneeseen.

”Ei. Huomenna on minun vuoroni", Draco vastaa ja kääntää laiskasti huispauslehtensä sivua.

”Tekisitkö ruuan tänään?” Oliver ehdottaa istuutuessaan sohvalle.

Draco murahtaa myöntävästi. Pojan elämä on muuttunut melkoisesti vuoden aikana. Tylypahkan sodan jälkeen kaikki muuttui. Draco oli joutunut osallistumaan useisiin oikeudenkäynteihin ja vaikka hänet todettiin syyttömäksi, kiitos maailman pelastaja-Potterin, on hän käytännössä silti luopunut elämästään. Malfoyn suvun rahat kartanoa myöden olivat menneet sotakorvauksiin ja Draco oli jäänyt tyhjän päälle puhdistetun oman maineensa kanssa. Ministeriö oli toki tarjonnut hänelle asunnon, pienen pienen kopin viistokujalta. Draco oli joutunut viettämään siellä kolme kuukautta ennen kuin oli päässyt onnenpotkun ja taas sen kirotun minä pelastan sinutkin -Potterin ansiosta Rapakon Palloseuran varaetsijäksi. Siitä ei maksettu paljoa, mutta siitä edes maksettiin. Oliver, joukkueen pitäjä, oli tarjonnut Dracolle oman kotinsa sohvaa käytyään kerran Dracon luona toimittamassa sopimuspapereita. Vanha Draco ei olisi koskaan suostunut luuhaamaan kenenkään nurkissa, mutta kolme kuukautta vetoisassa kopissa sai hänetkin nöyrtymään. Etenkin, kun hän oli vieraillut Oliverin pyynnöstä tämän kodikkaassa kaksiossa. Sohva voitti muhkuraisen sängyn.

Oliver lähtee harjoituksiin ja Draco jää yksin. Oliverin koti on mukava kaksio Lontoon laitamilla rivitalon päädyssä. Draco oli yllättynyt, että nuorella Oliverilla oli varaa sellaiseen, mutta hänen yllätyksekseen Woodin perhe ei ollutkaan köyhimmästä päästä ja Oliverin vanhemmat olivat ostaneet pojalleen asunnon. Draco oli joutunut jo siinä vaiheessa myöntämään etteivät hänen kaikki ennakkoluulonsa entistä rohkelikkoa kohtaan pitäneet paikkansa. Oliver oli reilu, sanavalmis ja ystävällinen, kuten kunnon rohkelikolta saattoi odottaakin, mutta tässä oli myös muita puolia. Oliverilla oli sarkastinen huumorintaju ja tämä sanoi Dracolle vastaan jämerästi, jos tämä intoutui kiukuttelemaan, mutta kuitenkin ilkeilemättä. Aluksi Draco oli kiukutellut kotitöistä ja osaamattomuudestaan, mutta kärsivällisesti Oliver oli perustellut miksi pojankin täytyi osallistua ja opettanut muutaman kätevän kotityö-loitsun, sekä kolme perusruokaa, jotka Draco hallitsee jo kohtalaisesti. Draco ei olisi koskaan uskonut, että voisi olla jollekin niin kiitollinen. Etenkään ihmiselle, joka oli tuvasta, jonka oppilaita hän oli lähtökohtaisesti vihannut vain hieman yli vuosi sitten.

Draco saa lehtensä luettua ja päättää valmistaa jo ruuan. Oliver on neuvonut myös säilyvyysloitsun, jolla  ruoka pysyy vasta valmistettuna muutaman tunnin. Draco on oikeastaan aika ylpeä siitä mitä on vuoden aikana oppinut. Ensin hän oli kauhuissaan elämästä ilman kotitonttuja ja suurta kartanoa, mutta tottui ajatukseen yllättävänkin nopeasti. Päästyään isänsä pikkutarkan silmän alta hän on kokenut elämänsä olevan vapautunutta. Hän saa itse päättää miten käyttäytyy ja mitä tahtoo elämällään tehdä. Draco nostelee ruokatarvikkeet pöydälle kerraten samalla päässään Oliverin ohjetta perunoiden ja lihapullien valmistukseen. Kananmunia ja vettä hän ainakin tarvitsisi. Draco saa täytettyä suuren kattilan vedellä juuri, kun keittiössä välähtää. Draco pelästyy ja vettä roiskuu ympäriinsä hänen pudottaessaan kattilan kolisten lattialle.

”Jackson loukkaantui, tule harjoituksiin", valmentajan ääni kumisee seinistä keittiöön ilmestyneen karhun muodossa. Draco oli nähnyt ensi kertaa puhuvan suojeliuksen vasta asuttuaan kuukauden Oliverin luona, eikä vieläkään ollut tottunut niihin.

Draco huitaisee sauvallaan kuivausloitsun läikyttämäänsä veteen ja ryntää vaatekaapilleen. Hän hulmauttaa laivastonsinisen huispauskaavun päälleen ja kaikkoontuu poksahtaen.
« Viimeksi muokattu: 09.02.2018 12:34:00 kirjoittanut Dokumentti »
Ava @Ingrid 
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.

Vendela

 • Teeholisti
 • ***
 • Viestejä: 196
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Oliverin opissa | Draco/Oliver | S | Ficlet-sarja 1/×
« Vastaus #1 : 09.02.2018 11:32:21 »
Olipas mielenkiintoinen aloitus. Ensin on pakko sanoa parituksesta, että se oli se minkä takia klikkasin tämän auki. En ole tainnut koskaan lukea Oliver/Dracoa, mutta kerta se on ensimmäinenkin :D Kivasti olit kuitenkin tuonut tähän tuon huispauksen. Lisäksi tarina vaikuttaa uskottavalta juuri siksi, että Oliver on rohkelikko ja kuka tahansa rohkelikko toimisi juuri tuolla tavalla.

Tällä on myös hyvin, hyvin mielenkiintoinen nimi. Mietinkin jo, että mitähän kaikkea Oliver mahtaakaan opettaa Dracolle. Tosin ikäraja näyttää olevan tuolla alhaalla, joten... Jään seurailemaan ja odottelemaan jatkoa!

Kiitos tästä,
Vendela
I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 652
Vs: Oliverin opissa | Draco/Oliver | S | Ficlet-sarja 1/×
« Vastaus #2 : 09.02.2018 12:33:37 »
Vendela - En itsekään ole koskaan lukenut tällä parituksella ficciä, joten oli mielenkiintoista kirjoittaa tätä. :D Huispaus kuitenkin yhdistää heitä ja siitä oli "helppo" lähteä. Hyvä kuulla, että tarina vaikuttaa uskottavalta! :)
Ihanaa, etten ole ainoa, joka saa heti kaksimielisiä ajatuksia tuosta otsikosta. :'D Alunperin harkitsin meneväni PWP kautta ilman että tarvitsisi selittää sen suurempia, mutta halusin kokeilla vähän erilaista näillä nyt. :)
Kiitos paljon kommentistasi!<3 Jatkoa saatkin jo Nyt! :)
Miellyttäminen


”Ei mieleesi tullut tarkistaa loitsun toimivuutta?” Oliver kysyy rauhallisesti. 

”Ei, minulla oli kiire", Draco vastaa vaihtaen painoa jalalta toiselle. Oliver kuivaa keittiön vedestä, jonka Draco luuli kuivanneensa lähtiessään. Hän oli onnistunut kuivamaan vain pienen läntin kaapiston edestä. Eikä hän ollut tajunnut tarkistaa asiaa. 

”Eikä mieleesi tullut, ettei raakaa lihaa kannata jättää pöydälle?” Oliver jatkaa rauhallisesti leijuttaessaan lihapaketin roskakoriin. 

Draco mutisee taas kiireestä ja raapii niskaansa. Draco ei ole myöntänyt vielä kunnolla itselleenkään kuinka kovasti tahtoo miellyttää Oliveria. Tahtoo tehdä asiat oikein, eikä mokata koko ajan. Oliver on häntä monta vuotta vanhempi, mutta ei hänkään ole typerä. Kuitenkin monesti hän tuntee itsensä tuon miehen seurassa suorastaan idiootiksi. Se ei ole kiinni Oliverin asenteesta, tämä ei koskaan alenna Dracoa, eikä pilkkaa. Se johtuu Dracon oudosta tarpeesta miellyttää toista. 

”Anteeksi", Draco mutisee. Sana istuu vieläkin huonosti hänen sanavarastoonsa. Ennen Draco ei pyydellyt anteeksi keneltäkään, isältään ehkä lapsena, mutta muihin hän ei ole sanaa kuluttanut. Eikä ole ollut tarvettakaan. 

”Tehdään jotain muuta", Oliver naurahtaa kättään huiskaisten ja taputtaa Dracoa olkapäähän. ”Kuorisitko perunat?” 

Draco nappaa perunapussin Oliverin vierestä ja leijuttaa kuorimaveitsen perunoiden kimppuun. Hän joutuu keskittymään enemmän kuin Oliver, joka pystyy pitämään kauhan liikkeessä kattilassa, lastan paistamassa kanaa, veitsen pilkkomassa porkkanoita ja toisen leikkaamassa leipää. Draco ei voi kuin ihailla toisen ruuanlaittotaitoja. 
Draco hypähtää työtasolle tiskialtaan viereen, jossa perunat kuoriutuvat hänen valvovan silmänsä alla. Oliver luo häneen moittivan katseen, mutta Draco vain virnistää. Hän tietää ettei Oliver erityisemmin pidä, että hän istuu pöydällä, mutta Oliverin vihainen katse on niin hellyttävä. Tuntuu kuin mies ei edes osaisi olla vihainen. Paitsi huispauskentällä, siellä Oliveriin syttyy liekki, joka saa mieheen päälle taistelutahdon ja tarvittaessa vihankin. Huispausoliver on täysin oma lajinsa. 

Oliver tönäisee ohi mennessään lantiollaan Dracoa alas pöydältä, mutta toinen hypähtää siihen heti takaisin virnistäen Oliverin alistuneelle huokaukselle. 

”Kakara", Oliver virnistää ja kurottautuu sotkemaan Dracon hiuksia entisestään. Harjoitusten jälkeen ne eivät muutenkaan ole aivan järjestyksessä. Draco näyttää aikuismaisesti kieltä ja leijuttaa kuoritut perunat odottamaan vuoroaan leikkuulaudan viereen. 

”Kattaisitko pöydän?” Oliver kysyy ainesten leijuessa kiehuvaan veteen. 

Draco hyppää vihdoin alas pöydältä ja nostelee lautaset ja ruokailuvälineet ruokapöydälle. 

”Mukavaa, kun saa tehdä ruokaa toisellekin", Oliver hymyilee heidän istuessaan pöytään. 

Draco hymyilee takaisin ja kauhoo kanakeittoa lautaselleen. Hän nauttii heidän rennosta ilmapiiristään. Malfoyn kartanossa ruokailu valtavassa kartanon ruokasalissa oli aina jähmeää ja kuulumisia käytiin läpi pinnallisesti. Tylypahkassa luihuisen tupapöytä oli ollut täynnä häliseviä oppilaita ja siellä Dracolla ei ollut ystävää joka olisi oikeasti ollut kiinnostunut hänen elämästään. Ministeriön tarjoamassa asunnossa tapahtuneita ruokailuita Draco ei edes tahdo miettiä, hän oli usein syönyt kylmää ruokaa istuen sängyllään. Oliverin kanssa he puhuivat huispauksesta, toistensa kuulumisista ja hyvä ruoka vain oli suuri bonus. Uudessa elämässä hänellä oli monia uusia asioita, eivätkä kaikki niistä olleet miellyttäviä, mutta Draco oli onnellinen että Oliver oli häntä opastamassa siinä.


Ava @Ingrid 
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.

Vendela

 • Teeholisti
 • ***
 • Viestejä: 196
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Jatkoa tulikin sitten aivan kuin tilauksesta ;D Kiitos!

Vaikka olenkin PWP:n ystävä, niin olen silti iloinen ettet lähtenyt sille linjalle. Uskon, että tällä ikärajalla saat paljon enemmän aikaan ;) (Vaikka ei minua haittaisi jos jossain osassa tuo ikäraja olisi hieman korkeammalla... *köh*)

Oliver on ihanan kärsivällinen. Draco taas täysi pentu ;D Mutta luulen, että se on suojakuorta. Se, että Draco haluaa miellyttää on uutta varmaan hänelle itselleenkin. Mutta minusta on hienoa, jos Draco voi myöntää virheensä ja ottaa opiksi, monessakin mielessä.

Kiitos,
Vendela
I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

mimamu

 • ***
 • Viestejä: 637
  • ficcilistaus
Oletpas saanut mehevän parituksen! Virkistävän harvinainen, muttei silti ihan päätön.

Tykkäsin tosi paljon siitä, millaisen Dracon olit valinnut! Olisihan hän voinut jollain ilveellä säilyttää asemansa sodan jälkeen, mutta tällainen rikkauksista ryysyihin pudonnut uusavuton torvelo on kieltämättä paljon mielenkiintoisempi. Kontrasti kypsään Oliveriin tuo tarinaan hyvin toimivan jännitteen. Ja vau, mikä "Jamie Oliver" Oliver onkaan keittiössä. Voisi tulla mun luo kokkaamaan koska vain ;)

Ensimmäinen osa tuntui hieman raskaslukuiselta. Ehkä kaikkea taustatietoa ei olisi tarvinnut tuoda heti kättelyssä esille? Toisessa osassa olikin jo sopivasti ilmavuutta dialogin ja toiminnan lomittuessa Dracon mielenliikkeisiin. Oli tosi sööttiä, että Draco tajusi pyytää anteeksi töhöilyään. Oliver on kadehdittavan kärsivällinen, ja näillä kahdella on kiva meno päällä. Sitä oli ilo lukea.

ficcilistaus: Fini | AO3

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 7 164
 • Luihuisen kingi
Onpas hauska paritus! Oliverin takia tänne eksyin, mutta toki myös parituksen. Tässä on kieltämättä ihan hyvät lähtökohdat, kun huispaus on keskeisenä teemana. Oma OTP:ni on Marcus/Oliver, mutta miksipäs ei tällaista luihuisparitustakin Oliveriin voisi kokeilla! Jään siis innolla seuraamaan, miten parin käy!

Kaikenkaikkiaan tässä on todella kiva idea. Musta on jotenkin todella virkistävää lukea tällaista arkista, missä ruuanlaittokaan ei ole niin yksinkertaista, kun oikeastihan se ei sitä ole. Voin hyvin samaistua Dracon kokkauspulmiin ja tällainen samaistuttava slice of life ihan arkisista asioista on hauska tapa lähteä rakentamaan tätä paritusta. Myös se, että huispaus on läsnä on ihan huippua, koska oon armoton huispausfani henkeen ja vereen sekä tietty se sopii hahmoille.

Mainio kirjoitustyyli on myös ehdottomasti plussaa, että tätä on ilo lukea jo senkin puolesta! Semmoinen sopivan rento. Joten kiitokset näistä alkupaloista, jatkoa odottelen! <3

"You know nothing, Jon Snow"