Originaalit > Sanan säilä

Kotivoitto | S | Janne/Roope | Fluffy

<< < (2/2)

Sokerisiipi:
Vaihdokkaista tervehdys!

Todella lämmin ja hellyttävä aamuhöpöily tosiaan! Roopen kaipuu on saanut täyttymyksen, ja ei ole ihanampaa tunnetta kuin olla aivan kiinni toisessa pitkän ikävöinnin päätteeksi ^^ Minäkin pidin runsaasta kuvailusta ja yksityiskohdista. On jäykkää nilkkaa, jalkakarvoja ja miehistä parransänkeä. Aitoa ja arkista. Myös hirveän tärkeää tuo, että paikan lisäksi toinen ihminen on se koti. Etäsuhteen raastavuus kuvattiin myös hienosti, mutta sen parempi palkinto, kun viimein päästään taas saman katon alle! En tiedä lätkästä yhtikäs mitään, mutta tuo kotivoitto toimii hyvin otsikkona juurikin sen kaksoismerkityksen vuoksi :) Ihanaa, että Roope on noin päättäväinen siitä, että Jannehan pysyy hänen elämässään. Itsekin vähän tuhahtelin noille mustikansinisille silmille, mutta mitäpä yksi pieni epärealistinen yksityiskohta muuten realistisen tekstin lomassa. Joskus ei tarvitse sanoa mitään. Läsnäolo, kosketukset ja läheisyys ovat riittävästi. Kiitos tästä :) 

Waulish:
Iltaa Kommenttikampanjasta! :)

Ensimmäinen ajatukseni oli, että onneksi luin nämä nappaamani Janne/Roopet näin päin! Aallonpohjalla oli niin synkkä lukukokemus, että oli mukavaa saada sen päätteeksi tällainen loppukevennys, varsinkin kun tässä sivutaan samoja koettelemuksia mutta jälkikäteen, uudesta perspektiivistä, kun ollaan jo voiton puolella yhden kauden osalta. Erityisen mukavaa on lukea Roopen näkökulmasta, koska siitä välittyy ihanasti se, miten paljon Janne Roopelle merkitsee. Roopellakaan ei ole ollut helppoa, mutta Janne on kuitenkin kaiken taistelemisen arvoinen.

Tekstistä välittyy raukeutta ja levollisuutta, sitä kun saa vain olla pitkän ja raskaan raatamisen jälkeen. Kaksin verroin paremmalta se varmasti tuntuu, kun saa vihdoin herätä oman rakkaan vierestä. Pidän kovasti tuosta, miten Roopen vatsassa humahtaa, kun nilkka osuu Jannen karvaiseen sääreen. Siitä jos mistä tajuaa, että nyt on asiat aika hyvin! :-* Parransänkikin on ihana miehekäs yksityiskohta.

Pidän myös otsikosta. Tämä jos mikä on todellinen kotivoitto, ja varmaan myöskin ihan kotivoittojen kärkikastia Roopen lätkäuralla!


--- Lainaus käyttäjältä: Dokumentti - 19.06.2017 22:45:32 ---Helsinki, Janne, Töölö, koti.
--- Lainaus päättyy ---
Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan lempikohtani. Noihin neljään asiaan tiivistyy takuulla niin paljon hyvää!

Kiitoksia tästä hyvän mielen luettavasta! -Walle

Vendela:
Awwwww ♥ ♥ ♥

Olen vähän tarkoituksella säästellyt näitä etten ahmisi kaikkea yhdessä päivässä, joten olipa ihanaa aloittaa aamu tämmöisellä suloisella ja pörröisellä tekstillä näistä kahdesta. Viime pätkät ovat olleet niin täynnä kaipuuta ja yksinäisyyttä että tämä tuli todella tarpeeseen :)

Tässä oli kivoja pieniä yksityiskohtia joista pidin kuten tuo Jannen sänki ja Roopen nilkkaan osunut kiekko. Kaikki nivoutui kuitenkin ihanaksi kokonaisuudeksi ja päällimäiseksi nousi juuri tuo kosketuksen merkitys. Myös se oli mukavaa, että tunnelma säilyi tämmöisenä raukeana eikä heti oltu repimässä housuja pois jalasta, senkin aika on kyllä varmasti ollut ja tulee vielä olemaan, mutta mahtavaa että nämä tyypit osaavat myös nauttia toisistaan ilman seksiä.

Tässä korostu jotenkin tosi kivasti se, ettei Roope aio luovuttaa Jannen suhteen. Muutenkin oli kiva, että tämä oli Roopen näkökulmasta sillä edelliset olivat niin paljon Jannea. Mutta tuo, että Roope on viisi vuotta sitten tehnyt töitä että on saanut Jannen itselleen, eikä ole valmis luopumaan siitä nyt oli suloista ja antaa toivoa, että ehkä näiden etäsuhde voi sittenkin kestää!

Vielä olisi yksi pätkä jäljellä, joten nähdään siellä :D

Vendela

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta