Kirjoittaja Aihe: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all  (Luettu 35420 kertaa)

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 2 401
 • Hyvän tuulen kotisatama
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #480 : 08.05.2017 20:31:54 »
Fiorella, rakastan sun nimityksiä pokemoneille! Mietin itse usein samansuuntaisesti niitä xD
Kiitos tästä. Pelkään aina salaa että muita ärsyttää kun en osaa/muista noita nimiä ulkoa. xD Enkä jaksa viestin kirjoittamiseksi lähteä etsimään ensin puhelinta toisesta huoneesta ja avata peliä että näen mikä mikäkin on.

Sain männynkävyn kehitettyä taistelualuksen näköiseksi möröksi. Samoin Chikorita, jota en ole tähän mennessä edes nähnyt, löytyi ruohoeventin myötä ja sen verran monena kappaleena vielä että sain senkin kehitettyä toiseen muotoon. :) Sunkerniäkin löytyi riittävän monta, että saisin kehitettyä, mutta on niin matalat pisteet että mietin, kävisinköhän vielä iltalenkillä katsomassa jos löytyisi edes hiukan parempi. Kun siihen tarvitsee sen erikoiskivenkin (jonka viimein sain!) ja sen verran olen teiltä oppinut että ihan kaikkea ei tarvitse heti kehittää välittömästi kun pisteet riittävät.

Veljenpoikani opetti viikonloppuna miten tehdään kierreheitto. Enpä tuotakaan tiennyt ennestään, vaikka olen jo aika pitkään pelannut. Tämän seurauksena olen heitellyt melkein kaikki pallot hatelikkoon harjoitellessa, kun ne lähtevät pyörityksestä ihan eri suuntaan kuin pitäisi. xD Pitäisi käydä pelkkien pokestoppien pyörityskierros tai pari, että saisi pallovarastot täyteen taas. Yleensä kyllä minullakin näyttää aina vähän päästä, että bag is full, ja joutuu poistamaan jotain.

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Kosmik

 • Pathfinder
 • ***
 • Viestejä: 917
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #481 : 08.05.2017 21:31:15 »
Violetu, mun mielestä se ominaisuus, jonka se tiiminjohtaja mainitsee ensimmäisenä, kertoo, mikä on sen pokemonin vahvin ominaisuus ja luulisin, että se toimii Tyroguen kohdalla niin, että sen kehitysmuoto määräytyy sen ominaisuuden mukaan, jonka se tiiminjohtaja mainitsee ensimmäisenä. Varma en tästä tietenkään ole, kun itsellä ei ole ollenkaan tuota Tyrogueta, joten en ole sen evolvaamista pääsyt vielä kokeilemaan. :'D Mut jos se mainitsee sen HP:n ensimmäisenä, niin kuvittelisin, että siitä kehittyisi sitten se Hitmontop. :)
"Welcome to the family, son!"

Tuittu

 • ***
 • Viestejä: 44
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #482 : 08.05.2017 22:10:43 »
Minun tietääkseni se tulee randomilla niiden kahden (tai kolmen) väliltä, jos ne on yhtä hyviä. Eli tässä tapauksessa Hitmontop tai Hitmonchan.

Minullakin välillä reppu täyttyy, mutta ei se nyt niin paha ongelma ole. Pokemontilan täyttyminen sen sijaan on, olen ostanut siihen aika paljonkin lisätilaa ja silti se täyttyy, kun en raskisi poistaa periaatteessa ihan hyviä pokemoneja.

Kosmik

 • Pathfinder
 • ***
 • Viestejä: 917
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #483 : 19.05.2017 17:15:34 »
Pogossa on meneillään nyt joku kivieventti ja buddy-pokemonin kilsamäärät on vaan neljäsosa tavallisesta. Eli nyt sitten vaan kaikki kävelyttämään pokemoneja. :'D

Sain tänään kymppimunasta Chanseyn ja nyt on sitten hyvä yksilö Blisseytä varten ja karkkejakin nyt 33, joten otin sen kaveriksi, kun sen kanssa pitää kävellä tän eventin ajan vaan 1,25 km per nami, kun kyseessä on siis viiden kilsan kaveri. :D Ehkä nyt vihdoinkin alkaisi todella häämöttää se Blissey jo horisontissa. :'D Flaaffyllekin on jo yli 70 namia. Toi ranneke on ollut kyllä suureksi avuksi noiden kilsojen kartuttamisessa työpaikalla. Vapaa-ajalla ei enää oikein jaksa pelata, kun työ on niin fyysistä. :<

Mites teidän muiden pelailut on sujuneet? :) Innostaako nää eventit avaamaan pogoa useammin?
"Welcome to the family, son!"

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 2 401
 • Hyvän tuulen kotisatama
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #484 : 19.05.2017 17:59:04 »
Ohoh, vau! Tällaista eventtiä on todellakin kaivattu! :D Eli nyt satakertaisesti kävelyttämään niin ehkä nuo minunkin pokemonit saisi viimein kehitettyä. Laskeskelin taannoin että ei minulta nyt enää hirveästi noita edes puutu. Olikohan niin että 19 entistä ja 33 uutta pokemonia vain puuttuu? :) Ja pari on enää jokusen candyn päässä, tai muutaman kymmenen. Tuoreimmat uudet oli iso lammas (juuri tuo Flaaffy?) ja iso Kabuto.

Chanseytä pitäisikin nyt itsekin alkaa kävelyttämään. En ole ikinä nähnyt sellaista kuin vain tuon yhden munasta onnekkaasti joskus saamani (plus tietysti niitä mitä muilla on saleilla) ja siinä taitaa peräti olla 6 candya eli kävelyä riittää! ;)

« Viimeksi muokattu: 22.05.2017 20:14:39 kirjoittanut Fiorella »

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Rae

 • Laatikkokani
 • ***
 • Viestejä: 405
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #485 : 19.05.2017 18:04:32 »
Mun pelaaminen oli tauolla talven takia, ja nyt kun olisi ollut kiva pelata taas niin unohdin käyttäjätunnukseni. :< Yritin saada niitä lähettämään mun sähköpostiin mun käyttäjänimen, mutta ei se jotenkin onnistunut miljoonan yrityksenkään jälkeen. -- Paitsi nyt kun tätä viestiä tässä kirjoitin niin päätin yrittää vielä kerran ja se onnistui! Lähettivät sen käyttäjätunnuksen, kun salasanan kyllä muistan niin nyt pääsen taas pelaamaan! n_n

Pihalla kun on nyt superlämmin niin täytyykin heti lähteä kävelemään!

Lainaus
Innostaako nää eventit avaamaan pogoa useammin?
Joo ehdottomasti mua ainakin kaikki menneet eventit on innostanut. Jotenkin se perus peli meinaa alkaa nopeasti aina hetken pelattua tympäsemään, mutta nuo eventit nimenomaan tuovat taas lisäintoa pelaamiseen! Tai toivottavasti nyt taas tuovat kun yritän aloittaa pelailemaan uudelleen.

// Ai siellä on nyt uus eventti menossa! Hitsi pitääkin äkkiä päivittää pogo ja lähteä todellakin pelaamaan! :>

It's only after we've lost everything that we're free to do anything

Tuittu

 • ***
 • Viestejä: 44
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #486 : 19.05.2017 20:04:16 »
Aerodactyl-eventtiä olen pitkään odottanutkin, ja se tuotti tulosta heti illalla, kun sain Aerodactylin lähipuistosta. Ihan mahtavaa. Nyt tosin harmittaa entistä enemmän, etten onnistunut löytämään Laprasta vesieventin aikaan (ja erityisesti se, että en etsinyt tarpeeksi ahkerasti, silloin oli niin paljon huonommat säät), se on nimittäin nyt ainoa minulta puuttuva ykkösgenin pokemoni (paitsi tietty alueelliset ja legendaariset).

Löysin myös Macgargon ja paljon Slugmia. Ja Houndour-pesän, niin olen nyt taas hieman lähempänä Houndoomia. Se pesä vaan on aika kaukana meiltä, niin en ihan koko ajan pääse siellä käymään. Buddyksi otin nyt Larvittaren, kun sen kävelyttäminen normaalisti on niin hidasta.

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 777
 • Damn it feels good to be a Lannister
  • tumblr
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #487 : 19.05.2017 22:04:14 »
Slugmia ja Houndoureja satelee täälläkin. Aika jännä, kun ne ei ole kivityyppiä. Vai oliko niiden ilmestymiselle joku erillinen syy? :0 (mul on menny ohi jos ne on mainittu eventin tiedoissa.) No, en valita, että niitäkin sataa joka puolella, koska kumpaakin kaipaan.

Toivon kans, että saisin tän eventin myötä ykkösgenen valmiiksi. Puuttuis vielä Kabutops ja Dragonair (ja regionaalit toki). Sudowoodokin (tai Usokkie, kuten mä oon sitä tottunut kutsuu) puuttuu vielä :/ Tänään näin semmoisen, mutta mokoma karkas heti, vaikka heitin keltasella pallolla vatun kera -.-
Let me show you what I like
Then you can be it on my tiny cupcake

Kosmik

 • Pathfinder
 • ***
 • Viestejä: 917
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #488 : 20.05.2017 13:53:12 »
Slugman seuraava muoto (Magcargo) on tuli/kivi-tyypin pokemon, joten siksi se on tässä eventissä mukana. :D Houndourista taas en osaa sanoa, kun se ei ole ainakaan kivityyppiä. Houndoureja itse en ole nähnyt tämän eventin aikana, mutta toisaalta en ole vielä päässytkään kunnolla pelaamaan, joten siksi kai en ole siihen törmännyt. Houndoureille olisi kyllä käyttöä, kun olen vain yhden sellaisen onnistunut nappaamaan ja sekin on huono. ::)

Larjus, nyt on ollut sitä Sudowoodoa tän eventin ansiosta paljon liikkeellä, joten toivottavasti onnistuisit sen nappaamaan. Mä olen niitä saanut munista ja luonnosta ihan riesaksi asti. :'D

Rae, kivaa kun innostuit taas pelaamaan ja sait käyttäjätunnuksenkin selville. :D Mustakin nää eventit on hyvä tapa aktivoida ihmisiä takaisin pelin ääreen. :)

Eilen oli muuten Lapras tässä äidin kodin lähellä, mutta en lähtenyt sen perään, kun Laprakselle ei ole mulla enää tarvetta. Ei niitä viitsi enää paljoa power uppaillakaan, kun tuossa taannoin sen CP:tä laskettiin niin roimasti alaspäin. ::)
"Welcome to the family, son!"

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 777
 • Damn it feels good to be a Lannister
  • tumblr
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #489 : 20.05.2017 15:51:03 »
Joo vähän mietinkin, että Slugman kohdalla toi vois olla syy. Nyt sain senkin kehitettyy ^^ Sain myös Kabutopsiin tarpeeksi karkkeja, joten nyt Dragonite on ainoa ykkösgenestä puuttuva, jonka voin Suomessa saada. Sudowoodojakin ilmestyi pari, jotka sain napattua. Ihan oon tyytyväinen saaliiseeni. Vielä ku löytäis Larvittaren (ja sen kehitysmuodot). Yksi näkyi tänään nearbyssa, mutta olin tietty silloin bussissa.
Let me show you what I like
Then you can be it on my tiny cupcake

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 2 401
 • Hyvän tuulen kotisatama
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #490 : 22.05.2017 20:14:14 »
Sopivasti sain sen oikean evoluutiokiven nyt kun oli tuo kivieventti, ja saa pyydystettyä myös Onyxeja, niin sain sen ison Onyxin kehitettyä. :) Lisäksi myös Sandslashiin tuli käveltyä viimeiset puuttuvat candyt ja nyt olen vuorotellut Charmanderia ja Dratinia, joilta molemmilta puuttuu kolmisenkymmentä candya ja toivon että ehtisin vielä vähän vaikka sitä Chanseytakin kävelyttää, mutta se on ehkä jo liikaa toivottu.

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 6 003
 • Luihuisen kingi
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #491 : tänään kello 12:31:02 »
Minä olen taas saanut pelailtua vähäsen. Kyllä nämä kelit vaikuttaa heti siihen, miten jaksaa pelailla. Kävin tuommoisella metsälenkillä, minkä lopussa on useampi salikin, jossa luulisi Pokemonien pysyvän pitkään. Valitettavasti yksi niistä oli 7 levelin sali, joissa kaikki oli niin kovia, etten olisi koskaan saanut omaa Pokemonia sinne, toiseen mahtui juuri se yksi Pokemon ilman taistelua, ja kolmannen olisin saanut kahdella hakkauskerralla niin, että omanikin olisi mahtunut. No tietysti akun piti sanoa siinä vaiheessa yhteistyösopimus irti, kun olisin saanut sen toisen kerran hakattua. :D

Mutta olen saanut nyt useamman Kabuton ja uutena jopa muutaman Omanyten! Jälkimmäistä en ollut edes nähnyt koskaan aiemmin, joten olin aika iloinen, kun sain sen ensimmäistä kertaa. Sain myös kaksi uutta Pokemonia, mutta en muista niiden nimiä. Ne oli 2. genestä ja niitä en oikeastaan tunne, joten nimetkään ei jää päähän. Toinen oli semmoinen sininen otus, jolla oli hassu virnuileva naama ja toinen sitten jokin kilpikonna, jolla oli semmoinen tosi pyöreä suikelo pää ja jotain "lonkeroita", varmaan ne kuitenkin oli sen jalat. Siinä taisi olla keltaista ja punaista, mutta en jaksa nyt tarkistaa. Sain myös power upattua itselleni ensimmäinen yli 2000cp:n Pokemonin Rhyhornista.

Ihan kivaa on ollut taas pelailla. Jos kelit taas jossain vaiheessa suosii niin voisin käydä keskustassa keräilemässä palloja ja haaveilla, jos nappaisin lisää jotain uusia. Keskusta vaan ei ole ollut kovin antoisa pelipaikka uusien Pokemonien suhteen, mitä olen siellä jossain vaiheessa enemmän pelaillut. Yleensä löytyy paremmin, kun lähtee vähän kauemmaksi. Sieltä tosin ainoastaan saa kunnolla palloja, joita olisi hyvä keräillä varastoon niin voi pelata muuallakin. Uusin päivityskin oli kiva, harmi, että tämä kestää niin vähän aikaa, kuten muutkin eventit. Oon kuitenkin ymmärtänyt, että niitä olisi ollut nyt aika useasti ja minua ne ainakin aktivoivat pelaamaan edes vähän, kun pitkään olin avaamatta koko peliä ollenkaan. Tosin kaikki kävelytystä vaativat extrat ei paljoa minua ole lämmittänyt, kun en ole sentään niin paljoa pelannut, että huomattavasti kertyisi hyötyä.

Teillä kaikilla on ihanan paljon saaliita, kun itselläni on vielä miljoona Pokemonia, mitkä puuttuu. Ehkä minäkin tulen hitaasti perässä ja saan joskus kovempiakin Pokemoneja kuin nuo nykyiset. Ei mitenkään hurjan vahvoja ole oikeastaan yhtään. Rhyhorn on ihan hyvä, iskut 15 ja 120 ja hp:ta taisi olla 140. En ole kyllä Candelalta kysynyt, mitä mieltä se on siitä. Jossain vaiheessa sain munasta sellaisen käpyotuksen, mikä on kuulemma tosi huippuyksilö. Olisin sitä mieluummin ottanut kyllä jonkun uuden ensimmäisen genen Pokemonin, kun kerran vihdoin sain yhden kymppikilsan munan.