Kirjoittaja Aihe: Muistot valokuvien tuovat hyvän fiiliksen // Päiv. 30.11.14  (Luettu 10524 kertaa)

Ales

 • Fanficcari
 • ***
 • Viestejä: 521
 • Ilo on sisäpiirin homma
  • My life, my party!
Mustaa ja valkoista laitetaan.
 Minun käteni maalaa maisemaa.


-Olavi Uusivirta - Me ei kuolla koskaan-

Heips! (:

Meikä on 17-vuotias ja kotoisin Lohjalta. Rakastan valokuvausta ja kirjoittamista. Tästä osiosta löydät valokuvia, tekstit löytyy täältä. Valokuvaus tapahtuu perus Canon EOS 1100D järjestelmäkameralla.Muistot valokuvien tuovat hyvän fiiliksen


Ongenkoho, S

Sormus, S

Ilotulitus, S

Käpy, S

Lisko, S

Joutsen, S

Sateenkaari, S

Omenankukka, S

Kynttilä, S Uusi!

Jouluvalo, S Uusi!

« Viimeksi muokattu: 30.11.2014 12:56:02 kirjoittanut Ales »

© Raitakarkki

Ales

 • Fanficcari
 • ***
 • Viestejä: 521
 • Ilo on sisäpiirin homma
  • My life, my party!
Uusia kuvia lisäilty (:

-A

© Raitakarkki

Rouge

 • ***
 • Viestejä: 19
Tosi kauniita kuvia, joissa on kaikissa omat, ihanat tunnelmansa! Omia suosikkejani ovat Sormus, Joutsen ja Omenankukka (: Pidän tuon sormuskuvan mustavalkoisuudesta, jolle sormuksen punainen keskusta luo hyvää kontrastia, ja korun pienistä yksityiskohdista. Joutsenkuvan fiilis on tyyni, seesteinen ja ajaton. Värit ovat rauhalliset ja hyvin kauniit! Omenankukkakuvasta tulee iloinen ja virkeä olo, voin ihan tuntea raikkaan, keväisen tuulen kasvoillani :D Tähän sopii hyvin tuo yksinkertainen, poutapilvinen tausta! Rakastan näitä.
Jouluvalo-kuvassa on tosiaan lämpöä ja tuo erityinen seinän pinta on hieno yksityiskohta, mutta mielestäni kuva näyttää ehkä hieman paljaalta - olisi ihanaa nähdä vaikkapa jonkinlaista koristenauhaa, jolloin teema olisi selkeämmin jouluinen c: Kenties olet tarkoituksella jättänyt sen riisutuksi, mikä on hyvä sekin!
step by step, to the valley of imagination

Vlad

 • Sudenmorsian
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 550
 • Loveatar
Mulla on jostain syystä sellanen fiilis, että haluan kommentoida nimenomaan valokuvia :) En yleensä ole niin ihastunut tälläisiin kuviin, mutta tykkään kyllä näistä paljon. 

Tykkäsin Ilotulitus-kuvassa siitä, että heilahtaneisuudesta huolimatta ilotulituksen varsin nätti muoto erottuu selkeästi. Tavallaan nimenomaan tuo heilahtaneisuus tuo tähän sellaista jotain jännää lumoavuutta. Toi heilahtaminen tuo kuvan muotokieleen jotain pehmeyttä, kun ei olekaan todella terävää kuvaa ilotulituksesta, vaan phmeä, tähtimäinen kuvio, joka ainakin itselleni tuo ehdottomasti mieleen jouluntähden. Ja omalla tavallaan tämä kuva on ehkä jopa rauhallisempi kuin sellainen viimeisen päälle terävä kuva, joka taas helposti muuttuisi jo turhankin levottomaksi.

Joutsen nousi kanssa nopeasti omien suosikkieni joukkoon. Rakastan lintuja ja erityisesti joutsenissa on jotain salattua rauhaa, joka kyllä omasta mielestäni välittyy tästä kuvasta täydellisesti. Taustalla oleva horisontti kuitenkin näyttää keikahtaneen hieman vinoon ja omasta mielestäni kuvasta olisi tullut ehkä vielä jopa parempi, jos horisontin olisi jättänyt kokonaan pois ja täyttänyt kuva-alan vedellä. Tällöin veden todella kauniit ja herkät pastelliset sävyt olisivat ehkä päässeet vielä enemmän oikeuksiinsa, vaikka tämä on kyllä todella kaunis kuva näinkin. Ja kyllä toi taivas omalla tavallaan on kaunis toistaessaan veden pastellinsävyjä horisontin yläpuolella. Siitä kyllä tykkään erityisesti, että joutsenen katseella on tilaa eikä rajaus ole liian ahdas. Tää on kyllä kaunis kuva, oon tuijottanut tätä nyt jo jonkin aikaa miettiessäni, mitä tästä sanoisin ja ei hitsit kun tää on vaan ihana!

Omenankukka on kanssa todella kaunis. Jotenkin sininen, kevyesti valkoisen raidoittama taivas tuo kuvaan ihan mielettömän harmonian ja pakko sanoa, että mun mielestäni toi omenankukkaoksa on sijoitettu kuvaan ihan täydellisesti. Vähän mutristelen vasemman alanurkan pienelle vihreälle ilmestykselle, mutta se on vain pieni pahe, johon hädintuskin edes kiinnittää huomiota. Tykkään myös siitä, että toi kuvan keskiössä oleva kukkarypäs on melkein kultaisen leikkauksen kohdalla, mikä vaan korostaa kuvan harmoniaa. Huh, tää on niin kaunis kuva, että mulla ei tästä taida olla edes sanottavaa. Vaikka kuva-ala on suhteellisen väljä, niin siellä ei silti ole yhtään tyhjää tilaa (siis siinä mielessä tyhjää, että sinne toivoisi jotain täytettä). Tää kuva on ehkä mun mielestä tän ryppään helmi, tää on mykistävä, ihan tajuttoman kaunis ja ehdottomasti sellainen, jonka mielellään ottaisi seinälleen tauluksi, jos olisi tapana valokuvia seinille ripustella. Tämä on vaan sanalla sanoen kaunis kuva.

Tykkäsin toki muistakin kuvista, mutta nämä olivat nyt ne, joista oli eniten sanottavaa ja jotka puhuttelivat itseäni eniten. Mielelläni näkisin kyllä lisääkin kuvia :)
A King only bows down to his Queen.

The only difference between try and triumph is a little umph."Always"
1946-2016