Finfanfun.fi

Vapaa keskustelu => Saivartelija => Aiheen aloitti: ssatine - 10.07.2007 12:37:18

Otsikko: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: ssatine - 10.07.2007 12:37:18
Nonniin finiläiset, haluaisin tietää kaiken teidän HP-fanikamoistanne.
Onko teillä
-julisteita
-kirjoja
-kyniä, kumeja, penaaleja ynm
-vaatteita, pyyhkeitä, laukkuja
-jotain muuta, mitä?

En ole ennen muistaakseni ainakaan nähnyt tällaista topiccia, ja koska aihe on mielestäni hyvin... Öh, mielenkiintoinen, halusin siitä kysellä  ;D

Aloitan itse ensin. Minulla tuota fanikamaa riittääkin. Ainakin jonkun verran. Omistan...

-kaikki Potterkirjat, sekä Huispaus kautta aikojen ja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat
-HP- kortit
-Runoalbumin
-koulukalenterin
-valokuva-albumin
-2 tarra-albumia
-värityskirjan (vanha, sain monia vuosia sitten)
-Kynän ja kumin
-monia julisteita
-HP ja viisasten kivi trivia-pelin
-Kaikki elokuvat (isällä, DVD:itä kaikki), sekä äitin luona AV
-kortteja, sekä taikuuskortteja
-kirjanmerkin
-kännykkäkotelon
-tarrakirjan, jossa mooonia HP-tarroja
-tatuointeja tuhansittain
-oli HP- seinäkalenteri vmallia 2005
-AV soundtrack

Edittailen tähän sitten aina kun muistan/ostan tavaroita.

Ystävälläni on HP-pyyhe ja laukku, olen kateellinen  >:(

Mutta kommenttia ja keskustelua aiheesta!

~ssatine
Otsikko:
Kirjoitti: Slytherin - 10.07.2007 13:46:17
Mulla ei oo mitään, mutta mun puolveljellä on Harry-nukke (veli on 9 v ). Se on semmone ihan kangasta, ja  tällee ^^  Puolveljelle tää nukke on tosi tärkeä, kerran koko konkkaronkan piti ettii sitä kun se hävis
^^
Otsikko:
Kirjoitti: Corpse Bride - 10.07.2007 13:58:19
No, mulla on kirjat nelosesta kutoseen, muut osat on siskon hyllyssä (4-6 myös enkunkielisinä), kaikki leffat, vielä vähän kesken oleva luihuishuivi ja Bellatrix-paita, sekin vielä tekeillä. Siis sellainen tiukka musta trikoopaita, jossa on kirjontaa rintamuksessa, ylipitkät hihat jotka on kiinnitetty paitaan sellaisella narusysteemillä. Jos on muuta niin en ainakaan muista. Ficcikansio tietokoneella tietysti, pari avataria ja netistä ladattu taustakuva....  :D

// Pääsi unohtumaan: minulla on vihreistä ja harmaista helmistä näperrellyt S:n muotoiset riippukorvakorut. En vain voi käyttää niitä, kun läpi menevän osan metallin koostumuksesta ei ole mitään tietoa.  :(
Otsikko:
Kirjoitti: destine - 10.07.2007 14:46:04
Mitäs kaikkea dessun kaapeista sitten löytyykään? Jonkin verran on tosiaan tuota "Potter-krääsää" kerääntynyt nurkkiin vuosien varrella.

Suomeksi löytyy kaikki kirjat aina Viisasten kivestä Puoliveriseen prinssiin asti, kun taas englanniksi löytyy vain Order of the Phoenix ja Half-Blood Prince. Lisäksi löytyy Harry Potter kumppani, jonka lopulta päädyin ostamaan.

Julisteita on myös kertynyt jonkin verran. Elokuvajulisteita minulta löytyy kaikista elokuvista, paitsi Salaisuuksien kammiosta ja tietenkin Feeniksin killasta. Myös yksittäisiä näyttelijäjulisteitä on jonkun verran. Minulla on myös kirjajuliste kuudennesta kirjasta.

Kuudennetta kirjaa hakiessani sain kirjakaupasta paidan, jossa on suomenkielisen kirjan kannen kuvan. Muuten minulla on painettuna muutamia Potter-paitoja, mikäli oikein muistan, kolmisen kappaletta.

Olen itse tehnyt Tylypahka- ja Korpinkynsi -merkit, jotka koristavat joskus laukkuani ja joskus paitaani. Riippuen täysin tilanteesta. Minulla on myös laukkuun kiinnitettävä musta 'liina', jossa lukee keltaisella tekstillä "Harry Potter".

Omistan myös kaavun ja viitan, jotka olen mammani kanssa tehnyt. Olen myös kerännyt eri vaatekappaleista itselleni Tylypahkan koulupuvun, johon kuuluu sinivakoinen kravaatti, kauluspaita, slipooveri, musta hame tai vaihtoehtoisesti housut, sekä mustat kengät ja Korpinkynnen itsetehty kaulaliina.

Jonkinlaisen taikasauvan olen myös itselleni puuvajasta veistellyt. Olen myös ostanut itselleni sulan, josta taiteilin sulkakynän. Minulla on myös miittivihko, jonka kannet muistuttavat hieman Salaisuuksien kammio -elokuvassa näkyvää Tom Valedron päiväkirjaa.

Myös kaikki elokuvat on tullut ostettua, kaksi ensimmäistä elokuvaa omistan sekä VHS:nä että DVD:nä, mutta muuten kaikki elokuvat löytyvät DVD:nä. Elokuvien lisäksi lehtiä, joissa on Pottereista ollut juttua, olen lopulta armotta ostanut. Yksi ruotsinkielinen juttu LP:stäkin on löytänyt tiensä kokoelmiin x) Mutta sen sain kaveriltani.

Syntymäpäivälahjaksi sain muutama vuosi sitten jonkinlaisen Harry Potter -nuken, epäilen vahvasti sen olevan joku Rohkelikoista. Kaverini ostivat minulle myös Potter-väritys- ja puuhaakirjat *laugh*

Toisin sanoen, onhan sitä Potteriin tullut jonkin verran tuhlattua ^^

EDIT. Ai niin, olen myös kahtena peräkkäisenä jouluna saanut joululahjaksi Potter-pussilakanasetit. Toisin sanoen, yöt nukun mukavassa Potter-peitossa ja pää Potter-tyynyssä.
Otsikko:
Kirjoitti: Cokada - 10.07.2007 14:46:43
Minulta löytyy kirjat ja leffat. Sitten on kolmisen kappaletta niitä Älä häiritse, luen Potteria -ovikylttejä, tyyny jossa Harry on luudalla, leffajulisteita, paperikassi jossa on FKn kirjan kansi, pelikortit LP leffasta, Voldemort sukat, rohkelikon tupakaulaliina.

Olisiko tuossa ollut kaikki. Potter pyyhe olisi kiva, mutten ole vielä semmoiseen törmännyt
Otsikko:
Kirjoitti: Polina - 10.07.2007 15:07:13
Minulla on tietenkin kaikki kirjat, ja VK & SK videoina. Omistan myös yhdet muoviset Potter-lasit, jotka oli kerran pakko ostaa lastenosastolta. :D Muuten en pahemmin krääsästä välitä... Alkaa välillä melkein tökkimään kaikki oheiskrääsä, niitä kun on niin älyttömät määrät, pyyhkeistä avaimenperiin.
Otsikko:
Kirjoitti: Fairy tale - 10.07.2007 17:56:57
Olen liian vanha kerätäkseni kauheasti mitään rojua nurkkiini. Kirjahyllyllänkin komeilee ainoastaan 6-kirja ja sekin englanninkielisenä. Se saa kohta kaveriksi 7-kirjan. Krääsäksi en voi lukea itse väkertämiäni Harry ja Draco nukkeja. Nehän ovat mun vauveleita.  :D
Tein sitten itselleni luihuisen tuvan kaulahuivin, jota ei välttämättä heti tunnista, koska se ei ole aivan standardien mukainen vaan sovellettu ja hapsutettu.
Otsikko:
Kirjoitti: Bootstrap - 10.07.2007 21:51:52
Mulla ei ikävä kyllä ole kuin kolme kirjaa (ykkönen, nelonen ja kutonen), tarkoituksena on kyllä ostaa ne kaikki vielä joskus.
Kaikki elokuvat hyllystä kyllä löytyy.
Julisteita minulta löytyy todella paljon, niin elokuvista kuin näyttelijöistä.
Kortit vielä ostan sekä teen varmasti Rohkelikon ja Luihuisen kaulahuivit :)

// hei, onhan mulla vielä AV ja LP PS2 pelit  ;D
Otsikko:
Kirjoitti: Idwen - 11.07.2007 20:03:41
Kirjoja  on, mutta ei niistäkään kaikkia CoS ja OotP puuttuvat. HBP on suomeksi ja englanniksi PoA on englanniksi ja LP ja VK suomeksi. Eikö ole ihanaa lyhenteiden käyttöä? Elokuvia minulla ei ole yhtään, enkä ole edes nähnyt kaikkia.

Joskus minulla oli sellainen vihreä "kivi"-koru, jossa oli sisällä pieni kuva Snapesta. Harmi kun se hävisi, oli ihan hauska kapine. Jonkin näköistä kaapua (joka suurella todennäköisyydellä ei ole musta) on tekeillä, sillä pukeudun Tonksiksi seuraavassa RopeConissa. Pinkki vuori siihen ainakin tulee.

Puuskupuhin kaulahuivi pitäisi jostain tehdä. Voisi pyytää yhtä kaveria kutomaan sellaisen. Olen itse aivan onneton kutomisen ja virkkaamisen kanssa.

Julisteita ei ole, tosin pari erään taiteilijan tekemää kuvaa tulostettuina seinillä kehyksissä.
Otsikko:
Kirjoitti: Scar - 11.07.2007 22:00:48
Kirjat 1-6 suomeksi, sekä kutonen englanniksi. Kohta niiden joukkoon ilmestyy myös 7 englanniksi.
Julisteita on kertynyt huima määrä. Lähes kaikissa on Harry, Ron ja Hermy.. Muutama netistä tulostettu kuva "julisteina".
Sitten minulla on tarravihko ja siellä Harry Potter-tarroja asianmukaisesti. ;)
Harry Potter-penaali on, loitsuvihko, ovimerkki 'älä häiritse, luen Potteria', kaulahuivi Rohkelikon väreissä, HP-lautapeli, korttipeli, leffat 1-4.. Siinä taitavatkin olla. Muoksin jos lisää löytyy. Kyllä sitä huomaamatta HP-roinaa on kertynyt.

~Scar
Otsikko:
Kirjoitti: hermyli - 11.07.2007 23:01:55
No kirjat löytyy tietysti 1-6 suomeksi sekä 5, 6 ja 7 englanniksi. Hyllystä löytyy myös Huispaus kautta aikojen ja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. Ostin myös hetken huumassa Harry Potter kumppanin ja sitä olen katunut.

Elokuvat löytyy kaikki dvd:inä ja ykkönen myös videonakin. Lompakosta löytyy kaikki Potter-elokuvien leffaliput. (Tutkin aina hullunkiilto silmissäni valtavaa leffalippupinoani.) Kaapista löytyy myös Viisasten kivi playstationpeli. Tosin olen jumittunut Irvetaan, enkä pääse eteenpäin, niin siitä ei ole mitään iloa.

Sain joskus ulkomailta onnettoman Harry Potter ja Azkabanin Vanki pyyhkeen, jonka kuva on ruma ja se kuivaakin huonosti. Muodon vuoksi säilytän sitä kaapissani. Sain myös joskus pussilakanasetin ja aina joskus innostun nukkumaan niissä :)

Laatikosta löytyy kaksi HP aiheista vihkoa. Toinen on erityisesti runoja varten. Kannessa ainakin lukee poetry album. Jossakin lymyää Potter -lyijykynäni, teroittimeni ja viivoittimeni. Vanhoista tarravihoista löytyy Potter-tarroja mukaanlukien erityisen herkullinen Snape :D Ja on myös yksi tarravihko Potteria. On myös sellainen siirtotarravihko ja sellainen, mihin kerätään kaikki tietyt tarrat ja laitetaan tiettyyn kohtaan kirjasessa. Niin ja Harry Potter aiheisia postikortteja on lukuisia! Ainiin! Onhan tuolla hyllyssä tuo kätevä HP -valokuva-albumikin! Se oli kiva kun sinne oli tilaa sellaisille kuvatekstilapuille!

Seinälläni tässä tietokoneen yläpuolella roikkuu taulu. Harry liemiluokassa tutkii kirjaa noidankattilan takana ja Snape mulkoilee takana ja Ron ja Hermione pällistelevät taustalla.

Ja sitten on sellaiset pyöreät sieppi pelikortit (HUKASSA! :'() ja "tavalliset" pelikortit, jotka eivät ole tavalliset, vaan niillä voi tehdä taikatemppuja! Julisteita löytyy jostain laatikoiden pohjalta, koska en harrasta niitä oikein enää. Sitten on sellainen oviripustin, minkä sai jostain kirjakaupasta kun osti Potterin.

Sitten on kaksi lautapeliä. Se Viisasten kivi tietokilpailusysteemi ja sitten se Cluedon tapainen, jossa täytyy selvittää kuka loitsi kehen ja minkä loitsun. Ai niin ja kaksi palapeliä, jota en ole ikinä osannut/jaksanut tehdä!

Sitten on jotain lehtileikkeitä (Daniel Radcliffe puolinakuna!!!). Niiin, ja itse tehdyt S/R ja Remus♥ paidat. AINIIN ja sellainen piirustuslehtiö elokuvakuvalla kannessa. Rukoilen, että tuossa oli jo kaikki n__n''

Edit// Leeloon viestistä tuli mieleeni, että mulla oli joskus ala-asteella Harry Potter seinäkalenteri, en tiedä onko se vielä jossain kaapissa. Toivottavasti, siitä saisi leikattua kivoja kuvia :) Ja tosiaan, yhdestä laatikosta löysin juuri sellaisen peltisen keksirasian, mutta siinä ei taida olla kantta!

Edit2// Ai niin ja kirjepaperia!! Oikein kahta eri laatua!
Otsikko:
Kirjoitti: Chárlotte - 11.07.2007 23:21:42
Ooh, itse asiassa voin ylpeänä esitellä omistavani "henkeäsalpaavia" FK-TARROJA :D Bongasin ne kiireesti tänään kassan vierestä kun olin ostamassa äitille jotakin. Katoin vaan että oho, Harry ja Hermione kuoressa, täytyypä ostaa ja kattoa kotona että mikä tää on. No, FK-tarrojahan ne sitten oli! :D Ihan kivoja, vois ostaa toisenkin pakan ;) Nää on vähän kuin Pokemonit joskus aikoinaan. Kiva keräillä.

Ja onhan mulla toki HP-elokuvajulisteita (LP ja FK), jotain pikkukuvia näyttelijöistä, postikortteja, kirjepaperia (se on muuten aivan mahtavan näköistä, Rohkelikon väreissä ja mini!Harry nurkassa) ja tietty HP-kirjoja. Voin raskain sydämin todistaa omistavani vain PP;n omana, kaikki muut olen lukenut kirjaston kautta (joo, mun Pottervillitys alkoi vasta pari, kolme vuotta sitten), ja äiti ei suostu sponsoroimaan mulle niitä muita kun oon lukenut ne jo. Okei, ehkä tuossakin logiikassa on hyötynsä.. 8)
Otsikko:
Kirjoitti: ssatine - 20.07.2007 17:53:05
Kiva että olette kertoneet tavaroistanne.
Minulla olisi yksi kysymys, ja se koskee tuota "Harry Potter kumppani"- kirjaa. Olen kuullut siitä monta kertaa, mutten ikinä lukenut tai edes kai (muistaakseni) nähnyt sitä. Haluaisin hiukan tietää siitä, että millainen se on?

hermyli, minua hymyilytti kun luin kommenttisi. Sinulla oli yllättävän paljon samoja tavaroita kuin minulla (:

Minun HP- fanitukseni alkoi 6-7 vuotta sitten. Ja aina kun törmää kaupassa HP- aiheisiin tavaroihin/vaatetuksiin, tekisi mieli ostaa, mutta kaikkeen vain ei ole varaa. :/

~ssatine

PS. Deathly Hallowsia odottelen innolla.
Otsikko:
Kirjoitti: Leeloo - 20.07.2007 18:11:27
Aah, onhan tässä jotain tullu keräiltyä.

"Virallista kamaa"
- AV, FK ja PP suomeksi, GoF enkuksi
- Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -kirja
- Philosipher's Stone- ja Order of the Phoenix -soundtrackit. Vikaa en ole koeajanut vieläkään. -.-
- Neljä ekaa leffaa deeveedeenä.
- Kahesta ekasta leffasta tehdyt Gameboy Color-pelit. Lol sanon minä.

Oheistavaraa
- Mulla oli joskus semmonen kaupasta ostettu "taikasauva," joka oli vain ruma, muovinen ja ruskea pötkylä. Hyi.
- Mulla oli myös joskus semmonen pieni lautapeli, jossa oli ainakin Harry, Ron, Hermione ja Hagrid... En muista millainen se oli, se tais mennä perhetutulle loppujen lopuksi.
- Pörrö -lelukin oli joskus, en tiiä missä se nyt on. Mennyttä kai.
- Söpö vaaleanpunainen pöllö kirjeineen. KUVA (http://http://i70.photobucket.com/albums/i92/neruri/hp-pll2.jpg)
- Harry Potter -seinäkalenteri 2007.
- HP-keksirasia, vähän rujo mutta hyödyllinen kumminkin.
- HP-penaali, liila, ei käytössä kun se on niin ruma.
- Feeniksin kilta -juliste.
Otsikko:
Kirjoitti: Kao - 20.07.2007 18:11:39
Eli meiltä löytyypi kirjat 1-6 ja voitte vain uskoa millaisessa kunnossa jotkut niistä ovat. Ykkönen, kakkonen ja kolmonen ovat kellastuneita ja kannet melkein repeilee irti. Nelosen minä tuhosin kerran ottamalla sen talvella ulos ja se kastui. Kannet on irti ja sivut sellaisia, no tiedätte kai mitä paperille käy kun siihen kaatuu vettä. Sivujakin on tainnut lähteä irti, nyyh.

Vitonen ja kutonen ovat ainoat, jotka ovat hyvässä kunnossa. Sitten kun seiskan suomennos ilmestyy niin sekin sitten ostetaan heti. Hmm, ai niin onhan meillä vitonen muuten myös englanniksi.

Sitten muista rojuista, mitä silloin pienenä ja erityisesti Viisasten Kivi -leffan aikaan on osteltu. Tarroja löytyy, myös sellaisia tatuointeja ja se tarra-albumi. Sitten on muutamia julisteita, Azkabanin vangin juliste (joka on kyllä siskon, mutta never mind) komeilee huoneen ovessa. [size=59]Me ollaan pistetty Harrylle siinä tekoviikset, joo kröhöm.[/size]

Mulla on myös postikortteja, vihko (vaikka sen taisin lahjoittaa kaverille), kirjepaperia, lyijäreitä, kumeja, terotin, penaali, legoja (jee n__n), joku lautapeli, Tällipaju-peli, tietokonepelit 1-5 (nyyh, vitonen se on niin vaikea) ja sitten joku huispauspeli kanssa, Hermione-nukke, pelikortit, sellaisia ihme kiviä, pari leffan soundtrackia ja leffat 1-4. Siinä ne taisi olla.

Kuten sanottu nuo on hankittu joskus kauan sitten. Ai niin ja on se Feeniksin killan mukana kirjakaupasta saatu ovilappu tms. :---)

//Ai niin, multakin löytyy se keksirasia, jonka kyllä eräs kaverini tallasi pilalle. Olen katkera.
Otsikko: potterkamat
Kirjoitti: Violetu - 20.07.2007 19:12:14
Kaikki kirjat löytyy suomeksi, englanniksi VK, FK ja PP, huomisen jälkeen toivon mukaan myös DH.
Kaikki Potter-leffat on DVD:llä. Kolmonen kahteen kertaan, kun yksi on piraatti.
Ai niin, ja Ihmeotusten olinpaikat löytyy myös.

Sitten "krääsää"...
-Potter taikatemppukortit
-Penaali
-Itse painettu Puoliverinen Prinssi -paita
-Joskus maailmassa on ollut Potter-pyyhekumi
-Paaljon Potter-julisteita

Se on kivaa tuunata "vanhoja" tavaroita uuteen uskoon tekemällä niistä Potter-tyyppisiä. ;D
- Kaiversin yhteen pyyhekumiini "Murder me Harry." xD

Olen ajatellut tehdä seinälle jonkinmoisen Potter-kollaasin, johon leikkaisin kuvia ja juttuja vanhoista lehdistä, jos vaan raaskin.

Nyt en ainakaan muista että omistaisin enempää...
Otsikko:
Kirjoitti: Kirppu - 20.07.2007 19:29:22
Okei.
Omistan kaikki kirjat suomeksi, paitsi kakkosen (salaisuuksien kammio, jos joku ei tiennyt ^^) ja huomenna aion herättää äitin aikasin hakemaan seiskaa.
Itse krääsää en omista, ellei jonkun Pirates of the Caribbean- julisteen takana piileksi jotain näyttelijöitä vahingossa. o_O Suunnitteilla olisi kyllä kutoa Luihusten kaulahuivi, jos nyt jaksan. : D

Eli krääsätön olen.
Otsikko:
Kirjoitti: Kopiokuolema - 21.07.2007 03:08:22
Minulta ei löydy Potter-krääsää mitenkään erityisen paljon, mutta jonkin verran kuitenkin:

- Kirjat 1 - 6 suomeksi. AV on joku ihme muinaispainos (kannessa se "Harry Potter" lukee tuttujen salamoitten sijasta tummankeltaisilla pölkkykirjaimilla).
- Kirjat 5 ja 6 englanniksi.

- 1- 4 kirjojen mukana kirjakerhosta saatu LP-juliste. Siis sellainen pienehkö (n. A3) juliste joka on aivan kuin LP:n kansi, mutta vain isompana.

- Mattelin "Potter-Barbeista" sekä Harry että Hermione. Niistä siis ne "hienommat" versiot, joilla on kämmenissä magneetit ja joilla oli siinä pakkauksessa kaikkia varusteita (kuten esim. Harrylla luuta ja Hermionella sellainen jännä matka-arkku). Nyt niistä on varmaan kaikki vaatteet ja tavarat hävinneet ja nuketkin ties missä...

- PP:tä ostaessa Akateemisesta kirjakaupasta saatu Potter-juliste ja t-paita.

- Potter-tarroja ja postikorttikirja jotka olen saanut joskus viimevuonna kaveriltani. Ne olivat pyörineet hänellä vaikka kuinka kauan ja päätyivät sitten minulle loppusijoitettavaksi.

- Potter-postikortteja on joskus myös tullut ostettua.

- Äidin työhuoneen kirjahyllyssä on vieläkin niitä Potter-karkkeja, joissa oli jotain kirpeää mömmöä sisällä ja jotka oli kääritty yksittäin papereihin. Viuhpiiporeita varmaan yrittivät olla.

- Huispauksen MM-kisat-tietokonepeli.

- Sellaset melko isokokoiset LP-pelikortit. Jotain Musta Pekka-tyyppisiä ne muistaakseni on.

- SK-leffa videona ja AV ja LP dvd:nä.

- Ja sitten se kaikista rakkain Potter-"roinani", eli DIotDA (http://http://i153.photobucket.com/albums/s207/prettyregal/finfanfun/DIotDAbag_02.png?t=1184976374)-laukkuni. Maksoi rahteineen (tilasin WB Shopista, eli paketti tuli USA:sta) aika paljon ja sitä sai odottaa kolme kuukautta, mutta harvoin minä olen viimeisen vuoden aikana missään ollut ilman "Vladia" (kyllä, laukuillani on nimet). Huono kuva, mutta vaakunan etummaisessa viirissä lukee siis "Durmstrang" ja sen takana olevassa sama kyrillisillä aakkosilla.

[OFF] Tämä on muuten ensimmäinen viestini uuteen Finiin. [/OFF]
Otsikko:
Kirjoitti: Violetu - 21.07.2007 18:51:43
Kopiokuolema täältäkin löytyy pottereita pölkkykirjaimilla, LP  on ensimmäinen salamatekstillä. :D
Ja nyt löytyy myös DH, josta en ole tosin lukenut vielä muuta kuin takatekstit.

Ai niin, ja SK-tietsikkapeli löytyy myös. Uskomattoman raivostuttava. ;D

//Ai niin, olen minä kanssa homepää. Meiltä löytyy myös Ykköskirjaan tehty Pottertrivia. (enkä vieläkään ole sujut sen kanssa, että yhden vastauskortin mukaan Norbert puri Hagridia jalkaan, vaikka oikeasti purema osui pohkeeseen.)
Otsikko:
Kirjoitti: piladel - 21.07.2007 19:26:21
Minulta löytyy kaikki kirjat suomeksi. Englanniksi löytyvät Chamber of Secrets, Goblet of Fire, Order of the Phoenix, Half-Blood Prince ja Deathly Hallows. Haluaisin myös ensimmäisen ja kolmannen ja ostan ne mitä pikimmin. Kirjallisuuden pohjalta minulla on englanninkielinen, Englannista ostettu So you think you know Harry Potter-teos, jossa on yli 1000 kysymystä neljästä ensimmäisestä kirjasta. Sain myös hiljattain tässä kirjan Harry Potter kumppani, faktaa, fiktiota ja kansantaruja, johon en ole vielä ehtinyt tutustua, mutta joka kannen kuvauksen perusteella sisältää Yli 300 hauskaa ja kiehtovaa faktaa Harry Potterin maailmasta - myyttejä, legendoja, kirjallisuutta ja historiaa. Minulla on myös J.K.Rowling Elämäkerta: Harry Potterin luoja, jonka on kirjoittanut Sean Smith.

Julisteita minulle on kertynyt lehdistä. Ostin myös kakkosleffan leffajulisteen ja sain kaksi leffajulistetta ykkösleffastakin.

Elokuvat omistan myös kaikki. DVD:llä on kaikki 1-4 ja VHS:llä myös kaksi ensimmäistä.

Minun ja veljeni on myös aina pakko saada uusin Potter-peli. Meillä on ykkönen ja kakkonen Play Station ykköselle ja kolmonen ja nelonen Play Station kakkoselle. Nyt pitäisi hankkia se vitonen. x)

Vaatetuspuolelta minulla on äidin kutoma luihuiskaulahuivi (tosin se on mitä ilmeisimmin hukassa) ja itse kutomani luihuistumput. Hyypsäkkä teki minulle pari joulua sitten paidan, jossa on etupuolella teksti: One simple rule of dating Draco Malfoy ja takana: be Harry Potter.

Lisäksi pienempänä minun oli pakko saada kahden ensimmäisen Potterin värityskirjat ja ykkösleffan jälkeen sain kaksi tarrakirjaakin. Netistä tulostelin joskus "suklaasammakkokortteja" ja jostain laatikosta löytyy myös keräilytarroja. Kun olin ostamassa kuutoskirjaa Englannista sen julkaisuaamuna, sain hienon pahvikassin, jossa oli kirjan kannen kuva. Se on hieno ja edelleen tallessa.

Muuta minulta ei taida löytyä, tuossa on kyllä ihan tarpeeksi. :D

// Edit.
Ai joo, heti unohtui. Meillä on myös "Tylypahkan arvoitus" lautapeli ja minulla on nelosleffan kuvilla kuvitettu "happy families" korttipakka, sekä pari Potter-aiheista kirjanmerkkiä :D
Otsikko: Re: Rakkaat rojut
Kirjoitti: hobby - 28.07.2007 08:05:26
Minä en omista muuta kuin kirjat (enkä kyllä niitäkään kaikkia; kakkonen puuttuu) ja leffat.

Ja sitten itsekudotut tumput ja villasukat rohkelikkovärityksellä. Sekä tietysti kaverilta saadut tumput luihuisvärityksellä. <3 Ne on ihanat.
Otsikko: Re: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Violetu - 29.07.2007 20:38:00
Täältäkin löytyy vitosen mukana tullut oviläppä (käytän kirjanmerkkinä).
Ja sitten löytyy vanhoja Potterlegoja vino pino.
Löytyy VK:sta Kolmannen kerroksen kielletty käytävä, pörrö ja pirunnuorahuone.
Sitten löytyy jonkinmoinen minikokoinen viistokuja ja tyrmät. Ukkeleista löytyy Harry, Ron, Hermione x2 (toinen oli aina Parvati), Draco, Crabbe ja Goyle, kahdella viimeksimainitulla on Ronin ja Harryn naamat takaraivoissaan...  ;D

Ai niin ja sitten löytyy myös "Viistokuja"-lautapeli, joka on uskomattoman raivostuttava.
Otsikko: Re: Rakkaat rojut
Kirjoitti: thirdy - 29.07.2007 22:10:30
Minulla ei ole varmaan mitään fanitavaraa? Eh, mitä edes tekisin niillä.. pilaisin hyvän sisustukseni (jotai ei siis ole). Jos jostain löytyisi mustavalkoisia elokuvakohtauksiin liittyviä julisteita niin awwz huoneeni olisi jo tapetoitu.

Eikun hetkinen.. taitaa minulla jokin ihme potter kansio olla.. ja miljoona tarraa, ja postikortteja....... ne ovat vuodelta -78 joten..===) (ja ehheheheee.. leffateatterista sai ilmatteeksi potter tarrakirjan ja kasan tarroja (jotka oli joissain vihoissa erilaiset, joten julmasti keräilin niitä niiden vihkojen välistä.. miksi ihmeessä?) kun menin katsomaan FK:n..)
Otsikko: Re: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Eruru - 10.08.2007 11:12:22
-Kirjat 1-6 suomeksi
-Deathly Hallowsin ostan varmaankin tänään
-Elokuvat 1, 2 ja 4
-Pleikkaripelit 2, 3 ja 4
-Jotain tarroja
-Kaksi laminoitua palapeliä
-Demistä tullut juliste
-Kansio
-Viisasten Kivi -tietokilpailulautapeli (olipa pitkä sana :D)

Siinä oli varmaankin kaikki.
Otsikko: Re: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Jinx - 11.08.2007 04:48:29
No kirjat nyt ainakin löytyy, kaikki suomeksi ja vitosesta ylöspäin myös enkuksi. Leffoista omistamme (siskolle se kyllä kuuluu...) vain Liekehtivän pikarin, ehkä voisi ne muutkin joskus jostain halvennuksesta hankkia, mutta kuitenkaan en niin paljon leffoista perusta, että olisin tähän mennessä vaivautunut. Nelonen nyt vaan oli niin slashi että se oli pakko hommata. ^^

PC-pelejä meiltä myös löytyy, ykkösestä kolmoseen. Niitä sitten aina silloin tällöin pelaillaan huviksemme, niin että sisko liikkuu ja minä taion. XD Tulee ihan nostalgisia muistoja mieleen, kun muistenlen niitä aikoja, kun saimme ykköspelin ja pelasimme sitä aina... Voro-kohta oli niiiin kauhean vaikea! :'D

Hhm, mitäs sitten vielä? No ainakin jotain Harry Potter -kirjepaperia mulla joskus oli, se oli aika söpöä. Ja tarroja ja kortteja oli tietysti, sekä jonkun kirjan mukana tullut oveen laitettava lappu, joka ilmaisee toiveen häiritsemättömäksi tulemisesta (? jotenkin oudosti sanottu..) Potteria lukiessa. On kyllä jokin hämärä mielikuva semmoisesta julisteesta, jossa on luudalla lentävästä Harry ja jonka olis saanu jonkun neloskirjan suomennoksen yhteydessä... Ja onhan noita leffajulisteita ainakin mökin vinttiä koristamassa.

Oliskohan tuossa kaikki? En minä Potter-oheiskrääsärojuja kovin innokkaasti ole kerännytkään, että hyvin mahdollista..

//ainiin olihan meilläkin se Viisasten kivi -tietovisapeli, mutta missä ihmeessä se luuraa nykyisin?? :'D
Otsikko: Re: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Izanai - 26.08.2007 10:51:16
[size=90]Mitähän minulla on? Oikeastaan ei paljoa mitään mutta kuitenkin aika paljon. Hihi.

Kirjoista meillä on VK, AV, FK ja PP. Kunhan DH ilmestyy suomeksi niin luulen että sekin
meillä on jo ensimmäisinä päivinä. <:
Loput olenkin sitten aina lainannut kaverilta, ja Huispaus kautta aikojen + ...se toinen pikkukirja .___.,
 ne lainasin kirjastosta joskus (kuin myös J.K. Rowlingin elämänkerran ja Harry Potter kumppanin).

Joskus omistin AV-leffan julisteen, ja olin ihan ihastunut Danieliin siinä. ^___^ Ahihi hyvä etten antanut
joka ilta suukkoa sille. Lopulta se repesi ja katosi, en ole tuon jälkeen nähnyt. Ja olihan minulla joskus pieni juliste
jossa oli Daniel, Rupert ja Emma. Sekin kadonnut aikojen saatossa, mutta ei se koskaan seinälle asti ehtinytkään.

Elokuvana on vain Viisasten kivi, sellainen ihana rätisevä VHS. <: Sitä oli kiva katsella talvella flunssassa. Naapurilta taisimme saada.

Nyt iskeytyi mieleeni että joskus ennen kuin olin kirjoja lukenutkaan, omistin HP-kynäsetin. o_O
En ymmärrä mistä sen sain, ehkä lahjaksi tai vastaavaa. Muistan sen tummansinisen kynän jonka päässä oli sieppi. Mukana taisi olla myös pyyhekumi, viivoitin ja teroitin.[/size][size=60] Ja se kynä oli ihan sairaan hyvä, sellainen... sopiva. Hyvä kirjoittaa.[/size]

[size=90]En taida omistaa HP-vaatteita, mitään aitoja sellaisia. Olenhan minä monesti pukeutunut velho/noita-vaatteisiin mutta vaatekappaleet ovat olleet ihan randomeita kauluspaitoja, kravatteja ja säärystimiä. Suunnitelmissa olisi tehdä tupakaulaliina mikäli ehdin ja on kiinnostusta ja saan lankaa. Ehkä luihuisen väreihin... *pohtii*
Pikkuveljelläni taitaa olla tummansininen huppari jossa lukee salamakirjaimin Harry Potter ja sellainen (kamalan)vihreä paita jossa on Harry. Ja toisella pikkuveljellä oli muinoin Harry Potter-reppu! Se oli kyllä aika kamala. <:

Pelejähän meillä riittää. PlayStationille on 3 Viisasten kivi-peliä ja Salaisuuksien kammio, ja PC:lle VK ja SK.
Sitten on vielä Viisasten kivi-trivia-lautapeli. Ja Harry Potter-pelikortit...

Pienenä olin hirvittävän kateellinen parhaalle kaverilleni kun hänellä oli Potter-päiväkirja. ;<

Muoksin jos tulee lisää mieleen.[/size]
Otsikko: Re: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Taukkikaheli - 28.08.2007 18:20:21
Hmm. Ihanaa.

-kirjat nelosesta seiskaan (loput siskolla, ja ainoastaan seiska enkunkielisenä, nelosessa ameerikan kannet)
-elokuvat (ei omia kylläkään)
-Tulisalama<3
-viitta (rohkelikon, pitäisi olla kyllä Korpinkynnen)
- kahdet Korpinkynsi -villasukat (kiitos mummi)
-julisteita
-muovikassi ja paperikassi
-kirjanmerkkejä
-paitoja (itsepainettuja)

On niitä varmaan muitakin, mutta ainakaan nyt ei tule mieleen.
Ja sitten on vielä J. K. Rowlingin elämänkerta, jos sitä lasketaan.: D

TK

/Lauta- ja tietokone pelit!
//postikortti!
///Ja taikasauva tietysti!
Otsikko: Re: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Wilwarin - 28.08.2007 19:01:51
Ajattelin kun aloin lukemaan tätä topikia, että eihän mulla ole mitään. Kun lueskelin tätä sitten, niin tajusin että mikä mun kaapeissa vie tilaa. (:

Ensinnäkin,
Kirjat 1-6 suomeksi ja DH enklanniksi[/b]. [size=85](ykkönen on muuten kahteen kertaan, kun sain muistaaksen ekan painoksen joululahjaksi hamassa menneisyydesä, enkä edes tiennyt mikä se on. Muutama joulu sitten sain lahjaksi poksin, jossa oli neljä ekaa kirjaa.)[/size]
Leffat 1-2 VHS ja 3-4 DVD[/b] [size=85](viideskin hankitaan!)[/size]
Pleikkapeleistä VK ja AV[/b] [size=85](AV on itseasiassa varmaankin pikkuveljen, en ole varma..)[/size]

Ja loput:
VK - trivialautapeli
Viistokuja-peli
Julisteita kasakaupalla
, [size=85]myös pelk. näyttelijöistä[/size]
Penaaleja kaksi kappaletta
Siirtokuvakirja
[size=85] (LP (!) ) [/size]
Värityskirjoja
Värikynät
[size=85]( O.o ) [/size]
Monta lyijykynä+kumi+viivotin+jne.-pakettia [size=85]vuosien varrelta, lyijärit tynkiä ja kumit kadoksissa (:[/size]
Kirjepaperia, [size=85]johon ei voi kirjoittaa mitään koska se on niin täynnä kuvioita.[/size]
Vihkoja
Kaksi kansiota
Kaksi lehti-sellaista-telinettä
[size=85](miksi niitä kutsutaan?), Jyskistä sai halvalla. [/size]
Tarroja

Hmm, enempää ei yhtäkkiä tule mieleen. Paljon niitä kuiten on, kun mummo ei voi millään uskoa, että mua ei välttämättä ihan kiinnosta kaikki lautapelit yms.

Wilwarin
Otsikko: Re: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Aryachia - 01.09.2007 21:15:07
Minulta löytyy vaikka mitä:

- Kaikki kirjat lukuun ottamatta Deathly Hallowsia jonka odotan ilmestyvän suomeksi.
- Kolme erilaista AV julistetta (lempileffani) joista yhden pitää olla kaapin oven sisäpuolella koska minua häiritsee se, että kuvakulma saa Lupinin näyttämään paksulta (oikeasti.)
- + muut julisteet.
- Kaikki DVDlle ilmestyneet Potter leffat
- Yksi muki jota käytän usein.
- Kaksi tarrakirjaa, taitavat kuitenkin olla jo molemmat roskissa tai jossakin ihan ihme paikassa.
- Harry Potterin pelikortit ja niiden lauta (vähän niin kuin Pokemon pelikortit mutta ei sinne päinkään)
- AV ja LP PlayStation 2selle ostan FK kunhan saan rahat siihen ja olen yrittänyt VKta ja SKta etsiä nettikaupoista.
- Muutama Potter hahmopalapeli, toinen oli Hermionesta ja toinen taisi olla Dracosta, en ole koonnut pitkään aikaan.
- Suklaasammakoiden kortteja kun niitä myytin oheistuotteina Citymarketissa joskus, harmi että lopettivat niiden myynnin. Taisivat olla liian kalliita jos oikein muistan.
- Sekalaista sälää mitä sai kun vuokrasi uunituoreen Potter leffan R-kioskilta (Kuten se AVn mukana oleva Siriuksen "Have you seen this wizard?" etsintäkuulutusjuliste.)
Otsikko: Re: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Heli - 06.09.2007 17:38:55
Hmm olen niin myöhäisessä iässä alkanut kiinostumaan Pottereista joten nuo rojut ovat jääneet ostamatta. Hyvin vähän siis löytyy mitään, mutta 1,2,3 + 6 kirjat löytyvät omana (en tajua miksen ole muita ostanut omaksi..), elokuvista 1,2 VHS, 3 DVD ja 4 DVD, Rohkelikko huivin olen itse neulonut ja on melko aktiivisessa käytössäkin (ajattelin ostaa viikonloppuna lankaa ja neuloa samantien Rohkelikko pipon ja lapsetkin, Luihuis huivikin olisi mukava tehdä), huomattava määrä netistä tulostettuja kirjanmerkkipohjia jotka sitten olen vain päälystänyt kontaktimuovilla (ovat niin kauniita~) ja siinä ne sitten olivatkin.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: wiffe - 11.01.2009 10:39:20
No aaww.. miksi tämä on mun mielestä jotenkin suloinen aihe? ^w^ Okei, joo..

Mullekin on tota krääsää vuosien varrella kertynyt jonkin verran varsinkin niinä kaikkein "pahimpina" aikoina, jolloin oli päällä ihan hirvittävä Potter-buumi (joka on kieltämättä tekemässä comebackin~).. Eli, muistini mukaan omistan..

~ kaikki kirjat suomeksi.
~ kaikki leffat lukuunottamatta salaisuuksien kammiota (+ viisasten kivi vain videona...). nakertaa hieman, musta henkilökohtasesti SK on kuitenkin paras tähän asti ilmestyneistä leffoista.
~ sellanen valkonen pehmopöllö (ihan rrandom vaan, jostain leluosastolta ostettu), joka on aina ollut mulle hedwig ! ♥
~ löytyy myös kynä, kumi, terotin + muuta tollasta pikkukrääsää.
~ tarroja + tarravihko.
~ sellanen hermione-nukke, (ei aivan barbin kokoinen.. pienempi, ei pehmeä, vaan kova), jolla tuli mukana mm. noidankanttila ja arkku, jossa makaa koukkujalka. arvatkaa jumaloinko sitä kun pienempänä sain synttärilahjaksi? jumaloisin vieläkin, jos tietäisin, mihin pikkusiskoni sen oikein on piilottanut.
~ norbert-avaimenperä-virtuaalilemmikki. se oli niin ihana, kun sitä sai ruokkia ja pelata.. mutta aina loppu patterit.

(+ oli julisteita, jotka kaveri oli mulle antanut, mutta ystävyyden loppuessa vaati takaisin *kiukkuista jupinaa*)
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Daala - 17.01.2009 04:54:01
Jostain syystä Potter -fanikama ei juuri lainkaan kiehdo minua - siis jos nyt puhutaan penaaleista, julisteista, kalentereista, paidoista jne.
Yleensä toteutus on kovin ei-minun-mieleiseni ja yleensä kuvaan on lätätty joku ihmekolmikosta, jota sattumoisin satun näin sattumalta melko lailla vieroksumaan.
Ylipäätään en ole törmännyt oikeastaan mihinkään fanitavaraan, jonka itselleni haluaisin. Hahmot, joista satun pitämään, ovat sen verran sivuhahmoja kuitenkin, ettei heitä pahemmin näy koristamassa fanituotteita.
Olen tosin kyllä pohtinut ostavani Bellatrixin ja Luciuksen figuurit Amazonista, kun vaikuttavat olevan sangen laadukkaan näköisiä.
Onhan minulla muuten toki tuo pahvinen Lucius koristamassa huonettani. :D Ja Feeniksin kilta -tarra-albumi löytyy paria tarraa lukuunottamatta täyteen kerättynä.
Siinäpä ne taitavat tosiaan olla. Itsetehtyä taikasauvaa, viittaa, noidanhattua ym. larppikamaa tuskin lasketaan mukaan..?

Kirjat toki omistan suomeksi, pari englanniksi ja yhden venäjäksi. The Tales of Beedle The Bard löytyy myös. Elokuvista kolme ensimmäistä.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Neme - 17.01.2009 05:36:13
Giladra, pahvinen Lucius? Herätit mielenkiintoni :D

Minulta löytyy kans aika nihkeästi tavaraa:
-Potterkirjat 1-7, englanniksi 6 ja 7 myöskin.
-Meillä oli semmoinen Potter -cluedotyyppinen peli, missäköhän se muuten on? :D
-Hagrid-figuuri. Maksoi viis euroa prismassa joskus vuonna soosi, pakkohan se oli hankkia.
-Potter UNO-kortit, jostain lentokentältä ostetut :)

Suunnitteluasteella:
-Luihuisen tupahuivi, ehkä myös rohkelikon ja siihen soveltuvat hansikkaat!

// No siltä kuulostaakin :D Aika veijari!
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Daala - 17.01.2009 05:49:44
Giladra, pahvinen Lucius? Herätit mielenkiintoni :D
Sellainen about 120 cm korkea pahvikuva (todella harmi ettei ole reaalikoossa), jollaisia oli leffateattereissa Feeniksin killan aikainen. Lucius siis seisoo siinä ennustus kädessään.
Itse en tuota tavallaan hankkinut, vaan sain sen eräältä henkilöltä. Oikea aarre. :D
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Milgia - 17.01.2009 13:08:14
Mitähän krääsää mulla on? *miettii*

- Kaikki seitsemän kirjaa suomeksi
- Julisteita, joista rakkain onAzkabanin vanki <3
- Vaaleanpunainen(!!) muovinen penaali jossa on Harry ja Draco, mukana tuli viivoitin, kynä, kumi ja klipsu (H/D faneille kuin unelma)
- 1-3 videoina, 3-5 dvd:llä
- Viisasten kivi pleikkari peli
- Semmonen metallinen keksipurkki
- 2x Harry figuuria kirpparilta halvalla, Harry näkymättömänä ja huispauskuteissa
- lukematon määrä kuvia arkistoissa, koneella ja kaikkialla
- muutama itse tehty pinssi
- Feeniksin kilta tarra-albumi puoliksi täynnä (vain... )
-  Severus Kalkaros tarra Viisasten kivi albumista
- Viisasten kivi sieppi kirjoitusvihko
- Punainen koulureppu jossa kolmikko metsästää avaimia luudilla, vetoketjuissa salamat yms.
- Huispauspeli kortit
- Kaverini minulle tekemä Tonksin takki
- Feeniksin kilta paperikassi ja kirjanmerkki
- Roikkuva FK dvd mainos, jonka sain makuunista
-  Kaikkien leffojen liput (jossain)
 
Eipä kai muuta, luulisin ainakin ^^ tästä huomaa että omistan krääsää, mitään en kylläkään ole itse ostanut (paitsi takin maksoin itse, 3 dvd:n ostin omilla ja tarrat myös), koska rakas mummuni on ostanut ne kaikki :''D
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Yove - 17.08.2009 10:51:38
Omistan kaikki kirjat suomeksi ja englanniksi + 2 & 3 ruotsiksi. Sitten omistan yhen korttipelin, minkä äiti löysi joskus eurolla jostain :P
Ja dvd't 1-4. Eli ei oikeen mitään krääsää.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: venomoth - 20.08.2009 12:38:22
Tästä se lähtee, ensimmäinen viesti foorumiin kyseessä siis. :'D Asiaan, kirjahyllystäni löytyy Potterit ensimmäisestä viimeiseen suomeksi, sekä Siuntio Silosäkeen tarinat, ja elokuvat omistan myös.

krääsäksi luokiteltavat:
- AV & LP -pelit xboxille
- pari lautapeliä
- Potter -aiheinen laatikko ja joku lehtiteline
- sininen penaali, jossa lukee Harry Potter
- muutama juliste, mutta seinälle ne eivät ole päätyneet :''D
- pari itsetehtyä pinssiä
- 2x joku kirpparilta löydetty Harry -figuuri 8'D
- itsetehty luuta, heh
- taikasauva, totta kai

muuta en muista omistavani.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: sunnywolf - 20.08.2009 18:54:46
Tämähän on hauska topic  ;D

Listausta omista aarteistani:

- Kaikki kirjat suomeksi
- pari VHS-kasettia (Viisasten kivi ja Salaisuuksien Kammio)
- melkein kaikki ilmestyneet pelit joko PC tai PS2 versioin
- kaksi tarrakirjaa
- Luihuinen-avaimenperä laukussa
- n. 200 keräilykorttia
- pelikortit

näitä ennen oli myös julisteita, mutta vanhenemisen myötä ne jäi pois. :(

Mistä tätä tavaraa oikein tulee?  ;)
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Deathwish - 20.08.2009 19:33:03
Tässä on nyt jotain -kaikkia kun en todellakaan muista-:

- Kaikki kirjat suomeksi.
- Jästit ja taikuus -kirja.
- The Tales of the Beedle the Bard -kirja (englanniksi siis).
- Kaikki tähän asti ilmestyneet DVD:t.
- Viisasten kivi videona.
- Kaksi hiirimattoa.
- Kolme korttipeliä.
- Viisi pinssiä.
- _Paljon_ julisteita.
- _Paljon_ toiminta figuureja ym.. mitä nyt niissä mukana tulikin..
- Kaksi tarra-albumia + paaaaljon tarroja.
- Avaimenperä.
- Muki.
- 2-5 sekä Huispauksen maailmamestaruus kisat pleikka peleinä.
- Pahvikyltti (makuunista saatu).
- Joku ihme lelu kuolonsyöjä naamari+sauvahomma.
- Harry Potterin ilmestys -kirja.
- Lompakko.
- Poimittaislinja ja tylypahkan pikajuna pikkuauton tapaisina leluina.
- Kirjanmerkki.
- Palapeli.
- 4 postikorttia.
- Joku ihme storyteller figuuri Harrysta, ja vastaavan lainen missä on kolmikko ja Pörrö (tosin tämä jälkimäinen oli HIEMAN kärsinyt. esim. Harry puuttui kokonaa, ja oliko se että Ronilta puuttui käsi (jalka?) ja Pörröltä yksi korva ja kaulapannan piikkejä.. ym.)
- Paperikansio.
- HBP seinäkalenteri.
- PALJON muuta itsetehtyjä juttuja (luuta taikasauvoja, paita ym.ym..)

Enemmänkin olisi varmaan, noi nyt muistui mieleen.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Penny L - 22.08.2009 17:40:13
Mä oon aina kuvitellut, etten oo kovin materialistinen Harry Potterin suhteen. Tai siis en oo mitenkään tietoisesti keränny aiheeseen liittyen ku kirjat ja leffat, mutta kun asiaa rupesi oikeen ajattelemaan niin löytyyhän täältä kämpästä vähän muutakin. Eli ylimalkaisesti listattuna:

- kaikki kirjat suomeksi ja yhtä vaille englanniksi. Noita englanninkielisiä versioita oon lähinnä pyydelly lahjaksi.
- kaikki leffat
- kirpparilta löytynyt paita, jossa on kuvana luudalla lentävä Harry.
- pelikortit
- kaksi värityskirjaa (oon saanu lahjaksi kummatki, jostain syystä ovat vielä ilman värejä :'D)
- postikortteja
- tarroja
- taikasauvan mallinen mustekynä. Sain kylkiäisenä kun kävin ostamassa Feeniksin kilta -dvd :')
- The Tales of Beedle the Bard -kirja
- 1001 frågor om Harry Potters magiska värld -kirja
- The Science of Harry Potter -kirja

(Jotain saatoin unohtaa, mutta eiköhän tossa ollu ne tärkeimmät.)

Siskonpojalla on myös joku HP-aiheinen lautapeli, jonka oon luvannut periä sen jälkeen kun se ei enää hänelle kelpaa...
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Lauren - 22.08.2009 20:14:04
Jaha, mitähän multa löytyy:

- kirjat (tietysti) suomeksi 1-7 (jostain syystä ykkönen x2) englanniksi 1-7
- Siuntio Silosäkeen tarinat (vaimikäsenytoli)
- Pollomuhku ja posityyhtynen
- kaikki leffat DVD, 1&2 VHS
Lainaus käyttäjältä: wiffe
~ norbert-avaimenperä-virtuaalilemmikki. se oli niin ihana, kun sitä sai ruokkia ja pelata.. mutta aina loppu patterit.
- samanlainen, mutta Hedwig :)
- kaksi tarra-albumia (toinen kyllä siskon, mutta...) + tarroja
- Potter-kaapu
- silmälasit (jee!)
- Nimbus 2000 (!)
- pelikortit (sellaset normit ja sit jotku ihme huispauskortit)
- leluja (esim. nukkeja: Harry, Ron, Hermione)
- 1+4 pelit PC
- keräilykortteja, jotka sain joltain finiläiseltä (kiitoskiitoskiitos) miitissä
- sellasia ihme keräilytarroja, joita laitettiin sellaseen albumiin
- julisteita

Kyllä muutakin varmasti löytyy, mutta nyt ei muistu mieleen
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Susihukka - 23.08.2009 10:07:48
Katsotaas...

- kaikki kirjat 1-7 suomeksi
- Siuntio Silosäkeen tarinat
- Pollomuhku ja Posityyhtynen
- kaikki ilmestyneet DVD:t (1-5)
- Potterlasit
- taikasauvoja (2)
- kaikki ilmestyneet Potterpelit, PC
- sulkakyniä (3)
- Kaapu
- Suippohattuja (3)
- Potter- peli
- Julisteita (paljon)
- kirjanmerkkejä (2)
- postikortti
- Potteraiheisia sellasia lehtilaatikkoja (4, :_D)
- Pari tarraa
- Ja sitten tietysti ficcikansio, jossa ei kyllä kehumista ole, :_D

- Harry Potter figuureja
- Harry Potter matto
- Harry Potter and Philosopher's Stone

Huh, paljon roinaa ja lisää vaan haluaisin hankkia.   :D

Giladra, pahvinen Lucius? Herätit mielenkiintoni :D
Sellainen about 120 cm korkea pahvikuva (todella harmi ettei ole reaalikoossa), jollaisia oli leffateattereissa Feeniksin killan aikainen. Lucius siis seisoo siinä ennustus kädessään.
Itse en tuota tavallaan hankkinut, vaan sain sen eräältä henkilöltä. Oikea aarre. :D

Ää, vähän olen kade.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Vergessen Kind - 30.11.2009 19:37:28
Hmm mitähän minulla nyt onkaan?

-kaikki kirjat suomeksi
-Siuntio Silosäkeen tarinat
-Harry Potter kumppani -kirja
-Jästit ja taikuus -kirja
-2 paitaa, joista toinen on pieni
-kaikki elokuvat, paitsi puoliverinen prinssi, mutta sen ostan varmaan tällä viikolla tai joskus
-pelikortit
-kirjepaperia
-muutamia postikortteja
-vanha kalenteri liekehtivästä pikarista
-julisteita (+lehtijuttuja)
-muutama tatuointi (siis niitä, jotka lähtee pesussa pois)
-tarroja
-Potter -peleistä viisasten kivi, salaisuuksien kammio ja liekehtivä pikari
-pari pahvikansiota (tai mitä ikinä ovatkaan)
-palapeli, jossa on Harry ja Hagrid
-joku viistokujalautapelihöskä
-kaksi värityskirjaa ja yksi pisteestä pisteeseen -kirja :''D
-avaimenperä
-muki Englannista (<3)

Sitten löytyy myös iso läjä kaikkia kuvia koneelta ja on se lippu Harry Potter ja Puoliverinen prinssi -leffaan. (:

// muoks. HAHA. Joululahjaksi sain ihan keräilymielessä Potter -pyyhkeen.
Ja viimein sen Puoliverinen prinssi -leffankin. (:
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: cooperaur - 29.12.2009 01:37:48
Suloista lukea noita teidän viestejänne. 8)

Pentuna mulla on ollut varmaan jos jonkinmoista krääsää; julisteita nyt ainakin, HP-legoja ja muuta saissea. Tähän päivään mennessä ne on kaikki hävinneet ties minne, moneen vuoteen ei oo näkyny eikä kuulunu. Toisaalta hyvä että oon ehtiny kadottaa kaikki turhat roinat nurkista jo pienenä - muuten ne lojuis vieläkin jossain laatikossa enkä raaskis heittää niitä pois.

Enää ei multa siis paljon krääsää löydy.

- kirjat suomeksi ja englanniksi
- Siuntio Silosäkeen tarinat
- Suuri Velhouskirja
- Jästit ja taikuus -kirja
- leffat 1-8
- PS2 -pelit 4-6, PS3 -peli DH pt.1
- kaksi figuuria, Snape ja Voldemort
- Hogwarts Student -hattu
- Deathly Hallows pt. 2 -paita ("The Battle Of Hogwarts")
- leffateatterista saatu Snapen/Rickmanin pahvikuva tai semmonen !
- kolme julistetta on tallessa, kaikki viimesistä leffoista
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Julma-Nala - 08.01.2010 17:25:44
Hmm, mietitäänpäs ;D

*kirjat 1-7 enkuksi ja suomeksi, kakkonen ruotsiksi, ykkönen enkuksi pokkarina, 2-3 jenkkipainokset
*Siuntio Silosäkeen tarinat, suomeksi ja enkuksi
*Fantastic Beasts and Where to Find Them, enkuksi
*Quidditch Through the Ages, enkuksi
*kirjaboksi kirjoille, kirjakaupasta löysin
*postikortti, joka tuli vikan kirjan mukana
*kirjanmerkkejä, Tammelta sain
*ÄLÄ HÄIRITSE, luen Harry Potteria -merkki
*T-paita, Tammelta sain
*kaksi viallista Feeniksin kilta -kirjaa (kunnollisen lisäksi), Tammelta sain
*leffat 1-5, tupla-DVD
*leffa 6, DVD
*leffa 6, Death Eater's Mask Box Deluxe 2-Disc Edition DVD
*leffat 1-2, VHS
*Harry Potter -tietokilpailupeli, huispaus-korttipeli, levitaatiopeli, palapeli, jossa erikokoisia paloja
*videopelit 1-6, PC:lle
*videopelit 1-4, PS2:lle
*Hermione-mollamaija
*taikasauva (tylsää puukässäntunnilla)
*pikkulegoja, paljon
*seinäkello
*pyyhekumi, penaali, kynä, teroitin ja muutama muovinen sieppi
*paperikansioita
*valokuvakansio
*tupalapaset (itse tein)
*pelikortit (risti, pata, ruutu, hertta)
*pelikortit (Trading card came, italiankieliset)
*pergamenttia (itse tein)
*sulkakynä
*kalenteri vuodelle 2003 (en raaskinut heittää roskiin, täynnä Azkabanin vanki -leffan kuvia)
*järjettömän iso piirretty juliste, julkaistu ennen ekaa leffaa
*norjalainen röpelöniska -muki

Täydentelen listaa, jos muistuu jotain mieleen :D Kaikkea sitä on tullut kerättyä nurkkiin...

Ja nuo Tammelta (suomalainen kustantaja) saadut kamat tuli siitä hyvästä, kun löysin Feeniksin killasta virheen (1. painos, sivu 210, etsi nimeä Vauhkosilmä ::))

Mitäänhän en pois heitä ;D

~Nala~
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: *ssalla - 11.03.2010 19:02:37
Olen teille kaikille niin.... JÄRJETTÖMÄN KATEELLINEN!!!!

Minulla on vain:

* 2x Potter1 taulua
* Kaikki ilmestyneet DVD:t tupla levyinä
* Kaikki ilmestyneet pelit ps2:lle, 1&2 ps1:lle ja pc:lle 3,4&5
* Kaikki kirjat paitsi 5, nyyh :'( + huispaus kautta aikojen
* Leegoja
     - Dumstragin laiva
     - bussi
     - Draco Malfoy et Hiinokka
     - Lupinin työhuone
     - Ja vanhempaa leego mallia: Potter et peikko
     - lajittelu seremonia leggojuttu
* Potter1 valokuva albumi
* Potter1 2x päiväkirjaa
* Potter1 huispaus pelikortit
* Potter1 tavalliset pelikortit (toiset kortit ovat värikkäitä ja toisen mustavalkoisia)
* Potter1 pyöreät pelikortit 2x
* 5x Top trums kortit (potter4)
* Potter 6 pelikortit joissa on se magic box (ostin elokuvateatterista)
* Potter1 kansio
* 2x hiirimatto (1:sestä ja 2:sesta kuva)
* 2:sen värityskirja ja 3:sesta varmaankin 4 värityskirjaa
* 1:sen tarrakirja, 2x 5:sen tarrakirja ja 6:sen tarrakirja + PALJON tarroja niihin
* 3x (potter1) palapeliä
* Potter1 tietokilpailu -peli
* 2x Potter t-paitaa (toinen musta, toinen keltainen-oranssi; ostettu vapputorilta)
* suklaasammakko kortteja (kyllä, niitä myytiin joskus)
* Potter4 lompakko
* 4:sesta pussilakana & tyynyliina
* 1:sestä pelkkä pussilakana
* paljon julisteita
* Pallomuhku ja Posityyhtynen Jaana Kapari-Jatta kertoo työstään potterin parissa
* Potter1 tarroja
* Suurisali ja Tarvehuone sekä tosi paljon Potter nukkeja, en jaksa kaivaa niitä kaapista kun ne on niin hyvin laitettu sinne + taikkikset jotka tuli niitten mukana
* Ford Anglia (semmonen pieni) + Potter&Ron (nekin pikkuisia)
* maatuska, suomessä tehty, pudasjärveltä ostettu ;)
* oma tekemäni taikasauva
* oma tekemäni surkea luihuisen tupamerkki
* oma tekemääni pergamenttia
* hirnyrkki x>
* oma tekemäni Weasleyn welhowitsit t-paita (tehtiin kamun kanssa 6:sen ensi-iltaa varten)
*ÄLÄ HÄIRITSE, luen Harry Potteria -merkki
(* minulla on vihreä hopee rannullinen huppari/neule jota nimitän luihuishuppariksi :))

ja kohta avaimenperä jos kaverini tuo sen minulle. Lupasi sen minulle kun olen niin Potter hullu ja häntä ei voisi vähempääkään kiinnostaa potter. ;D

 Toiselle kaverilleni olen niin kateellinen kun hänellä on Potter muki ja kangas. Järjettömän kateellinen olen myös siitä, että hän teki luihuistumput. Voisin minäkin kutoa, mutta kukaan ei ole koskaan opettanut minua... :( Tosin hän on minulle vielä kateellisempi - en ymmärrä syytä...

löve, *ssalla
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: naskalihammas - 16.04.2010 22:10:26
Pahin Potter ihkutus vaihe mulla oli siinä 6-7 vuotiaana joten suurin osa tavaroista on siltä ajalta  :D

Mutta multa löytyy:

- Kaikki kirjat
- Kaikki leffat
-Lakana ja tyynyliina
- viitta
-Ihmeotukset ja niiden olinpaikat - kirja
- Huispaus kautta aikojen - kirja
-Pollomuhku ja posityyhtynen - kirja
-Itsetehty Nimbus 2000 *nauraa* ;D :D <--- Missäköhän se nykyään on...? ???
- taulu
- Tarrakirja   *köhköh*    :-[
- Sellanen hieno "kuutio juttu" ? :D <--- siis niitä käännellään ja niistä tulee eri kuva ;D
- Avaimenperiä
-  legoja
- Harry Potter Cluedo
- X-Box ja PlayStation pelejä
- TopTrums kortit (LP)
-Suklaasammakko korttejaKaikkee sitä on tullu hommattuu ;))
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Pakastesim - 10.05.2010 17:38:08
Multa ei löydy paljon potter tavaraa : ( Mistä voisi ostaa? Onko olemassa jotain verkkokauppaa? Mutta on mullakin jotakin:

-Kaikki kirjat suomeksi
-Kaksi julistetta, kummassakin Harry
-Googlesta esitelmää varten tulostetut kuvat, (Hermione, Voldu, Ron, Draco ja Severus)
-Leffat 1-6
-Harry nukke, jolle on veljet tehny, eh, ihmeitä...
-Ficci kokoelma koneella, toki : D
-Kaks pahvista taulua, ykköskirjan pohjalta
-Taikasauva

Tarkotuksena olis saada:

-Kaapu (Yhyy, mulla ei oo semmosta : (


Nuo ainakin : D Ja toki kaikkea muuta lisää...
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Skottiruutuinen_aamutakki - 22.08.2010 17:58:11
Kyllä tätä HP-kamaa jonkun verran myös mun huoneen nurkista löytyy:

-Kirjat 1-7 suomeksi + Huispaus kautta aikojen, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, Siuntio Silosäkeen tarinat ja Pollumuhku ja Posityyhtynen, siis se potterien suomentajan suomentamisesta kirjottama kirja. Yhteensä nämä vie liki main puoli metriä mun kirjahyllystä... : D
-Leffat 1-3 videoina ja 4 dvd:nä
-Kaks Harry Potter-lautapeliä (joululahja seitsemän vuoden takaa) ja joku enkunkielinen HP-korttipeli, jonka ohjeissa mun (kahdeksan vuotta vanhemmalla) serkulla oli selittämistä mulle ja mun toiselle serkulle meidän (siis minun ja toisen serkkuni) ollessa alle 10-vuotiaita : D
-Harry Potter -ystävänikirja (tämäkin tais olla joku joululahja?)
-Kaks jotain vanhaa Harry Potter -muistikirjaa
-Lego-Poimittaislinja ja -Hermione-avaimenperä. Mulla oli vielä vähän aikaa sitten myös kaks jotain piempää HP-legojuttua ja semmonen peltipurkki, mutta myin ne tänä kesänä
-Muutama juliste

Lisäks mulla oli muistaakseni ykkösluokalla semmonen musta collegepaita, jossa oli joku kuva HP ja Salaisuuksien kammio-leffasta. En tiedä, missä kyseinen paita nykyään on. Joskus mulla tais olla myös kaks HP-värityskirjaa, niidenkään nykyisestä olinpaikasta mulla ei ole mitään tietoa.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Lizzy McSun - 13.09.2010 00:05:17
En liene tähän vastannut, vaikka rakastankin kaikkea potterkrääsää. Niillä on paljon tunnearvoa! ^^

Viralliset fanikamat:
- Potter-kirjat 1-7 (englanniksi & suomeksi)
- Huispaus kautta aikojen (suom.)
- Ihmeotukset ja niiden olinpaikat (suom.)
- Siuntio Silosäkeen tarinat (eng. & suom.)
- J. K. Rowling -elämäkerta
- Harry Potter -kumppani
- Elokuvat 1-6 tupla DVD:nä
- Draco Malfoy figuuri (valmistettu 3000 kpl)
- Lakanat (piirretty, eka kirja)
- 3 mukia (joista hienoin hävinnyt)
- Palapeli (tämäkin hävinnyt, ei helkkari)
- Pelikortit (PP)
- Metallinen kirjanmerkki + "Älä häiritse, luen Harry Potteria"
- Kaksi paitaa (PP, jonotuksesta saatu)
- Pinssi (FK)
- Päiväkirja + vihkoja (joskus oli hieno sieppikynäkin)
- Tarrakirja
- Trading cards -pakka
- 2 tarrapakettia + vihkossa paljon + tatuointeja
- Postikortteja jos jonkinlaisia
- Avaimenperiä
- Julisteita niin virallisia kuin lehtienkin välistä kymmeniä (osa suhteilla Italiasta)
- Lehtijuttuja + erikoisnumeroita (esim. Episodien monisivuiset + englanninkielinen teemalehti)
- Hiirimatto (SK)

Epäviralliset fanikamat
- Kaapu
- 2 viittaa (surkeita molemmat)
- Itse tehty huivi (kyllä mä sen virallisenkin vielä joskus...)
- Itse painettu paita
- Taikasauva (Fantsuun tuli muuten just Dracon taikasauvoja, taidanpa käydä siellä, kun virallinen uupuu...)
- Sulkakynä ja mustetta
- SK:n äänilevy eng., yks tyyppi latas sen levylle mulle (vaikken ees pyytäny)
- 2 noidanhattuja
- Itse ottamia kuvia Phelpsien veljeksistä

Mitä teillä ihmisillä muuten on vielä hankintalistalla? Itse haluaisin hommata vielä aidon Harry Potter leathercasen, jota ei saa varmaan enää kuin eBaysta, Tylypahka legolinnan sekä lisää figuja. Nuo viralliset lisäkirjat olisi ehkä ihan mukava saada vielä englanniksi: olen kyllä ylpeä, kun ne jo suomeksi omistan. Muistan, kun niitä metsästettiin hullun lailla, ja lopulta luokkatoverit tyrkkäs ne mun käteen ilmaseks. ^^ Äänikirjat kuuluvat mulla siihen ehkä-listaan.  Ai niin... ja pelithän ois ihan siisti omistaa myös!Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Brianna - 15.09.2010 13:24:46
Vaikka itselläni nämä kaikki krääsät ei enää korista jokaista huoneen nurkkaa, niin kyllä kaikilla on ihan hirveästi tunnearvoa ja niitä tuli muutama-pari vuotta sitten keräiltyä ihan kunnolla. Kun asuin Englannissa, sieltä pystyi helposti ja nopeasti hankkimaan kaikenlaista jos vaan oli taskurahaa. Lisäksi on tullut kyllä paljon tilailtua ihan netistäkin.

- Kaikki kirjat (englanniksi ja suomeksi)
- Huispaus kautta aikojen (englanniksi)
- Ihmeotukset ja niiden olinpaikat
- Siuntio Silosäkeen tarinat (englanniksi)
- Posterikirja, jossa kerrotaan kuvien ja lyhyiden tekstien avulla Pottereiden tarina LP:hen asti
- Kaikki elokuvat jotka on tullut markkinoille
- Hermione -muki
- Offical -storesta kaveriporukan tilaama synttäri- ja tervetuliaislahja; Luihuisen medaljonki ♥ (oon niin ylpeä tästä että tulee joskus käytettyä ihan muutenkin kuin vain huoneessa koristeena)
- Pyyhe (VK)
- Paita (PP)
- Ron figuuri
- Harry Potter pelikortit (joita tuskin on enää ihan viittäkytäkahta tallessa)
- Pinssejä/rintanappeja
- Luihuisen tupahuivi (tilattu)
- Kirjanmerkkejä, julisteita, kuvia, arvosteluja yms.
- Avaimenperät: huispaus ja Luihuinen
- Sellanen huispauksen leegokokoelma juttu

Täällä on joillain ihan hirmuisen pitkiä listoja ! Tokihan huomaan itseltänikin nyt tämän katsauksen ja päivittelyn jälkeen löytyvän ihan kivasti tuota krääsää. Tarvinee käydä vähän tuolla penkomassa noita esiin ja muistella niitä aikoja kun kaikkea tuli tilattua ja osteltua. Nyt huoneestani löytää kylläkin koristeiden joukosta tuon medaljongin, Ronin figuurin ja kaikki kirjat siististi rivissä. Ja leffat. Muut ovat tallessa ja turvassa ullakkohuoneessani.
Hankitalistalla ei ole tällä hetkellä mitään. Paitsi no tietenkin uusimman leffan deeveedee kun se tulee kauppoihin, mutta muuten ei enää ole ollut suunnitelmissa hankkia tuota krääsää. Mulla on noita mielestäni jo ihan mukavasti, ja tuolla kasalla saa jo kivasti muisteltua niitä villeimpiä Potter -aikoja ! Toki jos joku lahjaksi roudaa jottain Potterjuttuja, otan tietenkin ilomielin vastaan, heh. :--)
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: lilSam - 15.09.2010 23:04:06
Minulla on kaikki kirjat suomeksi ja 7. englanniksi.
Olen löytänyt kirpparilta rohkelikon kravatin, ylpeä löydöstäni :D!
Olen tehnyt luihusenn tupalapaset ja rohkelikkoa olen tekemässä.
Olen tehnyt itselleni taikasauvoja (3), mutta vain 1 niistä on 'käytössä'.
 Omistan myös harry potter kirjepaperia! :D
AV:n soundtrack on mp3:na
Elokuvat 1-5 taitavat löytyä.
Sulkakynän omistan, iso valkoinen :]
Rohkelikon tupasukat, pitkävartiset

nyt en muuta muista
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: daisugar - 20.11.2010 16:16:39
mulla ei oo kauheesti mitää krääsää... Haluaisin kyllä kaiken mitä on mhdollista saada...
omistan jopa...:
-The tales of Beedle the Bard (enkuks)
-julisteita
-itse tehty tupahuivi
-tarroja.
Mutta odotan innolla joulua, koska pikku veljeni saa tylypahkalegolinnan joululahkaksi. arvatkaapas kumpi leikkii sillä enemmän, minä vai veljeni???
 ;D ;D ;D
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: Neme - 01.12.2010 14:01:00
Tähänkin topiciin tulen nyt kitisemään, että tää muistuttaa liikaa listaamista. Herätellään sitä keskustelua taas, vaikka tää saattaakin olla hieman hankalampi aihe.

Mikä on suosikkisi Potter-aiheisista "rojuistasi"?
Mitä tavarat merkitsevät sinulle?
Onko jokin esine, minkä haluaisit?
Uskotko, että keräilyharrastuksesi jatkuu vielä (pitkään), kun viimeinen Potter on katsottu, luettu ja koettu?


//-Bri lisäsi kyssärin.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: redrose - 07.03.2011 17:42:01
Elikkä pistän itekin pienen listan omista keräilyistäni:

-Kaikki kirjat (tottakai mulla on ne : D)
-Kaikki dvd:t
- 2,3,4,5 Pc pelit
-kuutosen ja seiskan juliste
-Tom feltonin juliste
-Harry Potter sukupuu (äiti löysi lehdestä aikoja sitten ja antoi mulle)
-6 Potter mukia
-tarrakirja ja tarroja

no ei niit nyt niin kauheesti ollukkaa... :P

Nyt oon suunnitellut tekeväni Rohkelikon kaulahuivin ja veistää puusta taikasauvan. :)
En ajatellut pitää huivia päälläni, vaan pikemminkin pistää se mun huoneeseen esille niin että kaikki näkee sen.  Niinkuin myös sauvan. Haluan näyttää ihmisille kuinka paljon tykkään Pottereista, vaikka välillä tuntuu et vanhemmat menettää hermot ku fanitan sitä niin paljon :D

Oon miettinyt että pitäisikö hankkia jostain mustetta ja sulka josta olen niin kauan unelmoinnut. Kerran kokeilin tehä itse sulan, mutta siitä ei tullut mitään niin ostan sellasen sitku saan rahaa. :P

Ainakin itse olen suunnitellut jatkaa keräilemistä. Haluan että mun huoneessa on paljon Potter tyyppisiä tavaroita. Joskus mietin et oonko mä liian vanha tälläseen keräilyyn ku oon kuustoista, mut en voi sille mitään. Harmi ettei mulla oo ketään tuttua joka fanittaa niin paljon Potterii et ymmärtäis tätä mun intoa. :(

Otsikko: Vs: Rakkaat rojut
Kirjoitti: leikisti - 15.03.2011 22:48:02
- Kirjat 1-7 suomenkielisinä
- Leffat 1-3 vhs:nä, 4-7part1 dvd:nä
- Pollomuhku ja Posityyhtynen -kirja
- Musta isohko t-paita, jossa lukee edessä valkosella Harry Potter ja Kuoleman varjelukset. Sain seiskakirjan mukana, nytkin päällä ♥
- Pyyhe, jossa on iiiiiso Harryn pää ja taustalla pienemmät Ron ja Hermione. Törmäsin tähän joskus monta vuotta sitten Virossa ja anelin äitiä ostamaan sen :--D
- Huispaus-peli (Playstation 2)
- Pinssi, jossa on Harry ekaluokkalaisena ja vissiin Dumbledore ja Hagrid taustalla :-D
- Joskus vuosia sitten taisin tehdä puutöissä taikasauvan, mutta en tiedä yhtään, missä se on nykyään

Julisteita oli ennen, mutta onnistuin hajottamaan aika monta, joten laitoin niitä pois. On tuolla varmaan pari jossain.

En nyt voisi sanoa tätä keräilyharrastukseksi, kun en ole niin innostunut krääsän keräämisestä, varsinkin kun mulla tuppaa vähäinenkin tavaramäärä kasautumaan mun huoneeseen ja sit se on ihan sekaisin. :-D Jotain laadukkaita julisteita voisin kyllä ostaa, ja kirjat englanniksi. 7 part 2 dvd on myöskin hankintalistalla!
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: vaapukka - 18.11.2011 23:37:13
ihan varta vaaten metsästin tän topan jotta saisinleijua keskustella potterfanikrääsistä, ja aikamoinen keskustelu löytyyikin!! Ja näitä edellisiä luettuani mieleen muistui läjäpäittäin fanikrääsää jota en jaksanut enää muistaakaan.. :D noh, koitampa minäkin listata.


-Kirjat toki kaikki, suomeksi ja siskolla pari englanniksi(lasketaanko?)? Suomenkieliset kirjat omassa hassussa boksissaan, jonka sai KVta ostaessa.
-leffat
-Tales of Beedle the Bard
-järjetön läjä legoja (haaveeni on vielä ainakin kerran koota se valtava tylypahka koko komeuteensa..)
-jotai herttaisia mukeja, Hedwig ainakin.
-Harry ja Hermione-nuket, jotain barbien ja figuurin väliltä.. Valitettavan kärsineessä kunnossa nykyään, niin paljon niillä on leikitty...
-Harry-figuuri
-läjä (pieniksi jääneitä) kaapuja ja hattuja, noidankattiloita ja sammakoita.. Nekin olleet kovemmassa käytössä kuin niiden muovinen olemus sallii.
-Rohkelikkokaulahuivi, ehdoton
-omistin vielä pari vuotta sitten ihania pinssejä, mutta ne katosivat silloisen samettitakkini mukana jonnekkin toiseen ulottuvuuteen. Yhä mitin, kuka voi hukata samettitakin...?
-ihana 2ndhand-paita, hyvin varhaisilta ajoilta

-Kotikutoinen kuolonsyöjän naamari, joka on muuten jumalattoman hieno, vaikka itse sanonkin. Maalasin sitä tuntikausia kesäöinä, tottakai KV #2 ennakkonäytökseen. Sen kanssa peläyttelin tuttuja leffateatterin aulassa, sen taakse piilotin levinneet meikkini ja punottavat kasvoni, ja sen läpi katsoin järkyttyneenä iaääni; 'Se on vaan elokuva...' Oi voi
-Edelliseen kuului myös Kuolonsyöjän kaapuni+huppu jonka vedän n. kerran viikossa päälleni, fiilistelyä fiilistelyä.

-Mutta suurin aarteeni(rajattoman ymmärryksen jälkeen toki), jota halusinkin täällä hehkuttaa on Seljasauvani, Kuolonkeppini, Kohtalonsauvani... What ever you like it. Ja kyseessä on siis 'virallinen', täysi kopio leffoissa käytetystä.. Häpeän materialistisuuttani, mutta siinä on esine jota rakastan. Lontoossa kävin Hampeysilla, valtavassa lelukaupassa vähän fiilistelemässä, ja kohta löysin itseni jonkinmoisesta Fantasianurkkaukseata, voi taivas... Sinne ois voinu jäädä asumaan. Siellä kirosin köyhyyttäni, kun ei ollut ylimääräisiä satasia sinne tuhlattavaksi. Panostin kuitenkin jonkun 20 puntaa, ja ostin tuon aarteen, olihan se pakko saada... Ja nyt olen onnellinen, violetti, sametilla vuorattu rasia yöpöydälläni.

PS. Ihmettelin, kun en löytänyt mitään keskustelua 'The Noble Collectioniara' koko finistä (tai sitten hakukone kiusii).. Kyseessä on siis öömitensennytselittäisi, kokoelma eri leffojen oheistuotteita, sellaista krääsää mitä leffoissa on merkittävässä osassa. Valikoimissa tietysti eri hahmojen taikasauvoja, Valtasormus, Hirnyrkkejä... Katsokaa ja ihastukaa;
http://www.noblecollection.com/index.cfm?fa=products.catagory&catid=21
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Fevier - 21.11.2011 22:02:42
En mä oikeastaan näitä tavaroita mitenkään keräile, jos nyt vaikka kirpparilla satun näkemään jotain Potteriin liittyvää ja tiedän, että siittä on sitten mulle jotakin iloa. Olisin viikonloppuna ostanu kirpparilta Potter-pelikortit, mutta kun en valitettavasti osaa ollenkaan pelata mitään pelejä korteilla (okei hädin tuskin pasianssia, mutta en oo kuitenkaan aivan perillä niistäkään säännöistä. : D) joten ne jäi sitten sinne hyllylle. Itseltäni löytyy kuitenkin;

- Melkein kaikki kirjat (PP ja LP vaan puuttuu, mutta luulenpa, että saan ne joululahjaksi)
- Kaks lautapeliä (Tylypahkan arvoitus ja Viistokuja lautapeli)
- Kaikki leffat
- Julisteita kauhea määrä
- FK tarra-albumi + tarroja
- Luultavasti kuminen taikasauva mutta se on katkennu ja se on jossain hukassa ja aaaaivan liian pienet muoviset Potter-lasit jotka on kans hukassa.
- Joskus hyvin kauan sitten sain kirpparilta Pörrö-lelun ja sen peikon mikä esiinty VK:ssa. Luultavasti jossain veljen lelulaatikossa nyt. (Se peikko oli jotenkin inhottavan näkönen xd)
- Harry ja Ron figuurit (en ole aivan varma löytyykö Hermioneta)
- Joitain pelejä (en nyt muista mitä ne oli) pelikonsoleille

Ehdottomasti tärkeimmät tavarat (jos nyt ei kirjoja lasketa) on mun pieni vaaleanpunainen ( ???) Hedwig-pehmopöllö. Sillä on jalassa kiinni sellanen pergamentin pala jossa on jonkun taikaliemi pullon kuva. Se on musta vaan todella söpö ja roikkuukin tossa mun yöpöydän lampussa niin, että voin katsella sitä iltaisin. :) Toinen tärkeä esine on mun sieppi kynänkoriste (siis semmonen joka tungetaan kynän päähän). Se on aina tossa mun hyllyllä niin, että voin katsella sitä. En mä sillä oikeastaan mitään tee, mutta se on musta vaan hirveen hieno. (:

Ai niin, mun olis tarkotus oppia kutomaan et voisin tehdä Luihuisen tupakaulaliinan. Näkee sitten mitä siittäkin tulee. Tähän mennessä mun täti on aina kutonu mulle kaikkea kun se aina ilo mielin haluaa kutoa mulle kaikkea jännää. Se on tehny mulle Rohkelikko tumputkin, mutta epäilenpä et saan ne vasta jouluna, kun ei se oo niitä mulle luovuttanu vieläkään vaikka ne onkin olleet jo pitkään valmiit.  :D
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: katt - 26.11.2011 21:27:09
Itselläni ei ole kovinkaan paljon Potter-tavaraa. Hyllystä löytyy suomenkielisenä kirjat 1-7 ja näiden lisäksi Harry Potter kumppani, Huispaus kautta aikojen sekä ihmeotukset ja niiden olinpaikat. Leffoista löytyy 1 ja 2 VHS:nä ja 3-6 + 7 osa 1 DVD:nä.  Lisäksi löytyy leffajulisteet muistaakseni VK:sta ja PP:stä, joku sukupuu-juliste ja kasa kirjanmerkkejä. Niin ja kaksi peliä, VK aiheinen palapeli ja myöskin VK aiheinen "Tylypahkan arvoitus" lautapeli.

Hankintalistalla on tällä hetkellä ainoastaan KV osa 2 dvd:nä ja Siuntio Silosäkeen tarinat haluaisin myös. Samoin englanninkielisten kirjojen ostamista olen miettinyt, saa nyt nähdä jos jostain suht halvalla löytäisin niin voisinkin ostaa. Muut oheistuotteet eivät enää oikein iske, vaikka pienempänä olisinkin halunnut kaikkea mahdollista potter-aiheista tavaraa.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: flawless - 03.12.2011 21:53:10
PS. Ihmettelin, kun en löytänyt mitään keskustelua 'The Noble Collectioniara' koko finistä (tai sitten hakukone kiusii).. Kyseessä on siis öömitensennytselittäisi, kokoelma eri leffojen oheistuotteita, sellaista krääsää mitä leffoissa on merkittävässä osassa. Valikoimissa tietysti eri hahmojen taikasauvoja, Valtasormus, Hirnyrkkejä... Katsokaa ja ihastukaa; http://www.noblecollection.com/index.cfm?fa=products.catagory&catid=21
Oi, onpas tuolla kaikkea ihanaa! Ajattelin jo päätyneeni yli tästä vaiheesta, mutta nyt alkoi himottamaan ties mitkä korut (Luciuksen käärmesormus ja ajankääntäjäriipus!) ja sauvat ja vähän kaikki. Noita selaillessa osui kyllä silmiin vaikka mitä kivaa, taidankin viettää seuraavat puoli tuntia haaveillen kaikesta tuosta ihanasta krääsästä, jolla tekisi mieli hyllyni täyttää.

Siuntio Silosäkeen tarinat haluaisin myös.
Se oli kyllä suloinen pikku kirja. Minultakaan ei sitä löydy, vaan kirjastosta olen lainaillut muutamaan otteeseen, mutta se tosiaan on sellainen minkä voisin vielä halutakin. Muista Potteraiheisista rojuista kun on mennyt vähän maku iän myötä.


Minultakaan ei paljoa mitään lyödy, kirjat ja elokuvat toki, ja sitten jotain irrallista sälää kuten päiväkirja ja nukkeja. Muistan edelleen, kuinka minua pikkuisena sapetti, kun olisin kovasti tahtonut Ron-nuken, mutta jäljellä oli enää Harry ja Hermione (jotka sitten ostin lohdutukseksi) ja kaupan kassajonossa edelläni seisovalla pojalla oli kädessään sellainen Ron-nukke. Silloin kyllä tuli mökötettyä maailman julmuutta... ;D

Isäni häpeäksi Makuunireissulla bongasin Harry Potter -kahvimukeja, ja sellaisen ostin hymyssä suin isän jupistessa että olen liian vanha tuollaisiin hömpötyksiin. Uhkasin käydä ostamassa muutaman muunkin, pääasiassa koska valinnanvaikeus iski enkä osannut valita niistä erilaisista, minkä tahtoisin, mutta eipä ole vielä tullut toteutettua uhkaustani. Ehkä sitten joulun jälkeen, kun rahaa on taas ylimääräistä laittaa tuollaiseen, voisin käydä täydentämässä kaappiani toisella Pottermukilla.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: vaapukka - 21.07.2012 23:45:35
Vähän mietin että mihin topaan mä tästä avautuisin, mut kaipa tä tänne kuuluu, paremmin kuin muihin topiin :-----)

mulla on meinaan suussani just Bertie Bottin Jokamaun Rakeita! Tai siis no yks kappale tietenkin kerrallaan.... Mun kaveri oli just lontoossa ja toi mulle näitä tuliaisiksi, ja oikeesti, nä on hullumpia kun oisin uskonukkaan. Just söin pippurin makusen, polttaa vieläkin suussa. Saippua oli erittäin saippuainen suussa ja mustikka perusmakea, ja makkara, ihan oikeesti savusen makkaran makunen!! nä on aivan mahtavia. En millään uskaltais maistaa mätää kananmunaa taikka oksennusta, mut kai se on pakko. Nä ois niin mahtavaa bilenaposteltavaa. Muilla kokemuksia tästä herkusta? :--------D
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: thefirenationattacked - 16.09.2012 18:47:52
Itekkin tulin pari päivää sitten kotio Lontoosta ja mukaan oli tarttunut kaks kassillista potter-kamaa studiolta, en kadu mitään ;) Studiokierros oli muuten aivan mahtava, kun aamulla mentiin niin vältyttiin ruuhkaltakin. Huono puoli oli sitte se, ettei siellä aamutuimaan ollut niitä kaikista hulluimpia faneja, jotka olisi ollut ihan täysillä mukana kierroksen alussa, kun 'ohjaaja' (nyt tuli joku katkos, kun en parempaa sanaa keksinyt) selitti siinä kaikkea, ja kyseli tyyliin 'onko täällä rohkelikkoja?', 'tiedätte varmaan, kenen asut nää on?' jne. Enkä sitten yksin viittinyt siellä sekoilla..

Joo, asiaan. Mukaan tarttui kolme julistetta, vk'sta yksi ja kv'sta kaksi, puuskupuh-kaulahuivi, t-paita jossa lukee hogwart-express, Bellatrixin sauva, Siuntio Silosäkeen tarinat (aivan ihana kirja, oli pakko ostaa omaksi), sellainen ihme lautanen, jonka voi ripustaa seinälle, the making of Harry Potter-kirjajuttu, Pörrö-pehmolelu, ja pakotin iskän ottamaan avainmenperän, jossa oli Luihuisen logo, koska isäni on ihan true-Luihuinen (siis kiva ukko on, mutta silti). Ja nyt minulla ei ole rahaa, aamen.

Ja sit tähän viimeiseksi sellainen kysymys, että voisiko joku suositella jotain paikkaa netissä, missä myytäisiin potter t-paitoja, mieluusti halvalla? Ebaysta olen katsellut, mutta joo, tuota [jokin selitys tähän].........
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: sienna - 30.12.2012 18:28:33
Itekkin suuntasin Lontoossa käydessäni Warnerin studiokierrokselle ja ah, se oli niin mahtava kokemus, että en kestä. Meidänkään ryhmässä ei niitä hulluimpia faneja ollut (itseni lisäksi), joten tyydyin sitten itsekseni tuulettelemaan Luihuisten puolesta kun sen aika tuli. :-D En edes tajunnut olevani niin tunteet pinnassa siellä ennen sitä filmipätkää, joka näytettiin siinä kierroksen alkupuolella. Olin ryhmän ainoa, joka alkoi vollottamaan, kun näytettiin vanhaa kuvaa VK:n ajoilta, hahhah.

Rahaa sinne sai kyllä uppoamaan. Ensinnäkin oli tietenkin pakko ostaa muistoksi kuva itsestäni luudanvarrella! Nauroin sisäisesti itselleni, kun varmaan ainoana täysi-ikäisenä menin innoissani sinne sekoilemaan ja sitten vielä pulittamaan hirveää ylihintaa saadakseni jonkun huonosti käsitellyn kuvan mukaan. Ihan itse kaupasta mukaan tarttui sitten tietysti Bertie Bottin rakeita, suklaasammakoita, The Hogwarts Library ja kaikista ihanin Deathly Hallows -koru. :-) King's Crossin Potter -kaupasta kävin sitten samalla reissulla hakemassa vielä Page to Screen -kirjan ja kuvan itsestäni laiturilla 9¾ :-D

En yleensä ole materialisti, mutta ehkä Potter merch on poikkeus.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Clearwater - 22.03.2013 17:56:48
En pidä meteliä itsestäni Potteristina, koska se tulee ja menee, mutta on tässä kuitenkin kerääntynyt vähän:

>> Omistan kirjat 1-7, joista SK:sta KV:hen ovat kummeiltani joululahjoja tai synttärilahjoja
>> Kirpparilta löysin Huispaus kautta aikojen -kirjan ja olen siitä edelleen niin hitsin ylpeä
>> Siuntio Silosäkeen tarinat löytyy myös, äiti kilttinä toi minulle käydessään ostoksilla, kun sairastelin
>> Suuren velhouskirjan sain nimipäivälahjaki, niinikään kummeiltani
>> Kaikki leffat omistan DVD:nä. Ärsyttää vaan, että Feeniksin kilta taitaa olla enemmän tai vähemmän hajalla...
>> Jotain tarroja Puoliverisestä prinssistä löytyy tuolta lipastosta. Ostin joskus Prismasta silloin PP:n aikoihin
>> Lehtijuttuja ja muuta kivaa
>> Taikasauva, jonka tein ukkini avustuksella
>> Itsetehtyä pergamenttia löytyy
>> Tarkoitus olisi tehdä tupakaulaliina, en tiedä vielä mikä tupa

Olen aina halunnut Lontooseen ja käymään tuollaisella Warnerin kierroksella. Jospas joskus pääsisi pujahtamaan, vaikka tämä innostus Potteriin on taas vaihteeksi vähän laantunut.

Mistä te yleensä tilaatte fanitavaraa, jos netistä tilailette? Ihan mielenkiinnosta kyselen.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Minorea - 07.05.2013 15:40:38
Itsellä ei ole liiemmälti Potter aiheisia tavaroita. Kirjat tottakai löytyy ja muutama elokuva, mutta en ole oikeastaan leffojen fani niin yhtään. Ehdin kirjana kuvitella jo kaiken päässä, eikä leffat vastaa omia mielikuvia niin yhtään.

Kuitenkin ala-asteella(vai oliko yläasteella, milloin potter ilmestyi?) pyysin äitiäni neulomaan minulle keltapunaisen kaulahuivin, joka tunnusti Rohkelikkon värejä. Ylpeänä kuljin sitten tuon kaulahuivin kanssa kaikkialla.

Kun 2004 menin elämäni ensimmäiseen (ja viimeiseen, aivan kamala pelikokemus) Harry Potter larppiin tein itselleni kaavun sekä taikasauvan. Näitä muokkasin sitten uudempaan versioon vuonna 2009, jolloin tein Draco Malfoy cosplayn (https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/307715_181310995338456_854839716_n.jpg) Traconiin ja edelleen kaapu sekä taikasauva minulta löytyvät. Kaapu on aivan kamala ja vihaan sitä yli kaiken, sillä vihreä vuori on siihen lisätty jälkikäteen ja jälki on sen mukainen. Minulta myös loppui yöllä kesken musta lanka, joten ompelin kaavun kasaan harmaalla langalla, joka vielä on kurtussa osista kohti, kun ompelukone päätti pistää hanttiin. Olen useasti meinannut heittää kaavun menemään ja tehdä uuden, mutta jostain syystä en pysty. Muistot ovat positiiviset tuosta cossista, joten ei onnistu.

Onko muilla jotakin vastaavia vaatehepeneitä tai "roskaa" jota ei pysty heittämään pois koska Potter?
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: KaraMore - 24.09.2013 14:38:20
Mua kyllä hävettää ku on näin vähän, mutta:

- kaikki kirjat
- Kaikki leffat
- Seljasauva
-Seven sauva
- Itse koottu koulupuku
-  paljonLegoja mm. Tylypahka, kotikolo, pikajuna, siriuksen pako, hautausmaataistelu....
- Liikaa julisteita
-Monta tuunattua Potter- juttuja, mm. kyniä, vihkoja..
- Harry Potter kumppani.
- ite tehtyjä taikasauvoja

Saattohan tosta unohtuu jotai...
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Ristiriita - 25.09.2013 19:34:57
Vähemmän listausta, enemmän keskustelua ystävät rakkaat. :) Tiedetään että listaukset olis hirveän kivoja ja helppoja tehdä tähän topaan, mutta se on kiellettyä ja lisäksi keskustelua muiden on helpompi ja kivaisampi lukea. Kertokaa siis vähän enemmänkin kuin vain mitä omistatte. Vaikka mistä olette saaneet tavaranne ja mitä ne merkitsevät teille?
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Resonanssi - 06.05.2014 11:36:39
Itselläni on kaikki leffat ja kirjat, luihuisen koulukaapu (ebaysta) ja äidin tekemä luihuisen kaulaliina  :D
Näistähän oon tosi onnellinen, kaapuakin pidän joka paikassa... ;D

Sitten on muistaakseni yksi juliste, Deathly Hallows part 2, harmikseni en ole onnistunu löytämään enempään  :(
Tarkoituksena olis kuitenkin hankkia Bellatrixin asu ja ehkä muuta Potter-sälää vielä :D
Taikasauvakin olisi kiva.

Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Cassiopeia - 17.06.2014 02:06:29
Voi eiii....
Minä kävelevä katastrofi lähden yön pimeinä tunteina finiin ja löydän tän ihanan topicin. Ja sitten eikun etsimään kaikkea sitä romua mitä on. Ei taskulamppua, ei yövaloa, ei kattolamppua. Lamppu palanu, ei toimi, yövalo on liian himmeä ja taskulamppu huitsin kuusessa aina kun sitä tarvitaan.

Aloitin öisen tutkimusmatkani yöpöydältä. Ensimmäisenä silmiini iski yövaloni varjostin. Se on siis ihan tavallinen valkoinen Clas Ohlsonilta ostettu varjostin, johon kävin teetättämässä kuvan Kelmeistä. Aivan ihana kapine<3
Yöpöydän vetolaatikon avaaminen oli täysi virhe. Sieltä löytyi VK:n lisäksi ties mitä turhaa romua suklaalevyn (sulaneista) jäänteistä kameraan.
Potterkamaa siinä laatikossa oli sis VK, FK:sta jotain tarroja, Harryn taikasauva (tilattu jostain) ja ihanaakin ihanampi Kelmien kartta.

Tietenkin olicpakko myös tutkia samantien sängynalus. Sieltä löytyi muutama juliste, roskia (ihan niin kuin kaikkialta huoneestani) ja avaamaton laatikko Bertie Bottin jokamaunrakeita. Mulla taitaa olla huomenna karkkipäivä.

Matkani jatkui työpöydälle. Pöydän kulmalla oli juliste, itsetehty taikasauva ja KV osa 2 DVD. Kynäni majailevat itsetehdyssä Harry Potter kynäpurkissa, jossa komeilevat Remus, Tonks, Sirius ja Kalkaros. Muutama lyijykynäkin löytyi, täysin käyttämättömänä. En raaski käyttää niitä. Olen myös tehnyt kirjoitusalustan, jossa komeilee Feeniksin killan kaikki jäsenet. Työpöydän laatikoista (3 kpl) löytyi vaikka mitä kivaa.
Ylimmässä laatikossa oli SK, suklaasammakko, Luihuinen-avaimenperä, Rowlingin nimmari<3 se on tosi rakas aarre. Ja lisäksi tietenkin pino leffalippuja.
Keskimmäinen laatikko oli suurimmaksi osaksi täynnä roskia, tosin sieltä löytyi ykso tarra ilmeisesti VK:sta.
Alimmassa laatikossa oli Harry lasit (makso saa***asti kun kävin silmäasemalla tai jossain en muista missä teetättää sellaset voimakkuuksilla kun mä joudun käyttää laseja) ihanat<3 siellä oli myös Ruikulin taikasauva, Ajankääntäjä ja Kuoleman varjelukset -riipus.

Kirjahyllyssä oli kaikki muut kirjat paitsi ne, jotka löysin aiemmin jostakin muualta. Lisäksi siellä oli myös kaikki mahdilliset oheiskirjat joista osa oli myös englanniksi. Valokuva-albumikin löytyi.

Vaatekaapissa oli vino pino ostettuja ja itsepainettuja potter paitoja. Käytän niitä joka päivä.

Huoneeni on sis ihan älyttömän piei, joten tänne ei paljoa tavaraa mahdu. Vähät tavarani ovat potterkrääsää. Kaikesta muusta olen melkein jo luopunut. Olen ihan ääri-potterholisti. Elämäni taitaa pyöriä pottereiden ympärillä.

Kaikki leffat löytyy. Niitä on ihana katsoa. Ja nyt kun olen saattanut kierrokseni ploppuun huomaan nukkuvani potter-lakanoissa itsepainettu potter-pyjama päällä. Ja vihdoin myös taskulamppuni löytyi tyynyni alta. Unohdin että säilytän sitä siellä. Ja potter taskulamppuhan se on.

Seinälläni on tietenkib myös julisteita näyttelijöistä ja hahmoista, muutama taulu ja kehystetty palapeli sekä piirtämiäni kuvia hahmoista. Jossakin on myös kaikkien tupien tupakaulaliinat. Luultavasti kaappien perällä oottamassa ensitalvea.

Kaikki pottertavarani merkitsevät mulle ihan älyttömästi. Kerrankin kun en löytänyt VK:ta mistään, tuntui kuin sydäntä olisi viety rinnasta. Myönnän rehellisesti ett olen riippuvainen pottereista.

Toiveinani on saada koulupuku (Luihuisen mieluiten) ja luihuisdn huispauskaapu. Voldemortin taikasauvan tilasin viikko sitten, saa nähdä millon se tulee. Ja luuta olisi ihan huippu. No okei myönnän et haaveilen selllasesta potter valokuvatapetista missä olis tylypahka. Sellane ois ihan mut maksaa iha sairaasti. Lomen kolkon sormus olis myös ihana, samoin valedron päiväkirja ja rohkelikob miekka.

Äitini pitää mua ihan pikkutyttönä kun keräilen kaikkea potterkrääsää. En mä siitä välitä. Tää on mun harrastus josta mä tykkään ja muulla ei sirten ole väliä.

Älkää välittäkö noista pienistä kirjotusvirheistä. Kello on kaks aamuyöllä jotem psrempaa en saa aikaseks.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: mangos - 12.09.2014 16:13:34
Haha, ei tätä kai voi tavaraksi laskea, mutta mulla on tatuointi mistä löytyy täysikuu, pala kelmien karttaa ja kirjaimet M & P. Kukin miettiköön itse selitystä tälle  ;D Ei yleensä aukea ihmisille, mutta niiden kanssa joille aukeaa saa usein hyvät keskustelut käyntiin heti suorilta.

(Ennen kuin kukaan kauhistuu niin ei, en ole enää teini-ikäinen ja kyllä, oli ihan pitkään harkittu juttu.)
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Larjus - 15.09.2014 22:48:15
Innostuinpa Traconissa hieman ja ostin ihan hetken mielijohteesta itselleni Death Note -mukin ja -julisteen, joka ei mahdukaan mun huoneeseen XD Ajattelin laittavani sen huoneeni oveen, mutta se on liian leveä... Kyllä se on pakko johonkin saada! Olisin ostanut Death Note -paidankin, muttei ollut sellaista, jossa olisi Yagamin kuva :<< En halua mitään L-paitaa. Yks paita Ryukulla oli ja se oli kyllä ihan hieno, mutten raaskinut ostaa... Light olisi ollut eri juttu :D
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Talviomena - 16.09.2014 09:28:16
Kävin läpi Potter-kauteni joskus ihan penskana, mutta en ole raaskinut heittää mitään vähistä potterkamoistani pois (tai no, Potter-pelikortit yritin myydä kirpparilla 70 sentillä, eivät menneet). Sängyn alta laatikosta löytynee vielä Potter-legoja aiheesta liemiluokka. Kirjahyllyssä on kaiketi kaikki kirjat, vaikka ne kyllä ovat veljen. x3 Leffat löytyy Feeniksin kiltaan asti, ykkönen ja kakkonen kyllä ihan videokasetteina. :P Peleistä minulla on pleikkari kakkoselle Viisasten kivi ja joskus oli Huispausten MM-kisat. Joskus pienenä myös askartelin kaikkea nastaa, mutta ne ovat jo aikoja sitten hajonneet tai kadonneet. Työpöydältäni löytyy sulkakynä, mutta en taida laskea sitä Potter-kamaksi, vaan muuten vain koristeeksi.

Onkos täällä muuten mitään yleisesti eri fandomien krääsään liittyvää topiccia? Oletan, että saan ainakin mainita täällä omistavani yhden Loki-julisteen, pelottavan kokoisen kasan Mustakaapu-sarjakuvia ja melkein kaikki Forgotten Realms -kirjat, joissa esiintyy Jarlaxle. : D Ai niin, ja Traconista ostin tänä vuonna Legend of Zelda -topin.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Hömöpöllö - 30.10.2014 19:08:56
Pakko kyllä tunnustautua pakanaksi kun en omista kuin kaksi ekaa Potter-leffaa ja olen nähnyt niistä vain neljä  :-X Joten höpisen muusta

Lähes kaikki mun fanitavarat on manga juttuja ja niistäkin ainakin puolet Kuroshitsujia   :D Rakkaimmat Kuroshitsujitavarat lienee Grell ja Sebastian pehmot, seinälläni roikkuu myös saman sarjan juliste ja postikorteista tehty taulu. Muuhun manga krääsään kuuluu Vampiere knight taidekirja, Naruto- juliste jossa on Itachi ja Sasuke ja Naruto-sarjasta minulla on myös Gaara-pehmo ja Kakashi-avaimenperä. Kaikkein rakkain manga-juttu on kuitenkin Nana-sarjan Renin lukkokaulakoru avaimella :-*

Tällä hetkellä kaikkein rakkain fanitavara on kuitenkin Game of thrones- sarjasta tuttu Khal Drogo figuri jonka kaverini minulle bongasi Traconista, en ollut ajatellut ostaa sitä mutta kun se eteen sattui ja oli suht halpa (figurimaailman mittakaavassa halpa) oli pakko eikä kaduta. Nyt hän vartio untani kirjahyllyn päältä ja silitän hänen päätään aina kun menen ohi. Outoako?  ;D

Näiden lisäksi sitten on mangaa, kirjoja, pelejä, leffoja ja pari DVD-boxia. Mustan tikarin veljeskunta- sarjalle on pyhitetty oma hylly ja enkunkielinen The King tuijottaa minua Drogon vieressä.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Quibbler - 08.05.2015 08:05:51
Minulla on:
- Kaikki Potter-kirjat (+ Puoliverinen prinssi myös englanniksi)
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi-elokuva (ja isältä on lainassa ne muut... varmaan ikuisesti, joten on kai ne tavallaan omistuksessa)
- Harry Potter ja Feeniksin kilta-peli
- HP-legopeli 4-7
- Harry Potter Poster Book eli julistekirja
- Harry Potter - Legenda (kirja)
- Harry Potter - Suuri velhouskirja ja sen mukana tulleet kamat
- Harry Potter Time Turner Sticker Kit (mukana ajankääntäjä ja pieni tarrakirja)
- Harry Potter Snitch Sticker Kit (mukana sieppi, sille tuki ja pieni tarrakirja)
- Harry Potter ja viisasten kivi-tietokilpailupeli
- Harry Potter - Maaginen maailma (kirja)
- Luna Lovegood Funko Pop
- Kaksi Ihmeotukset-kirjaa
- Queenie Goldsteinin taikasauva
- Tylypahkan päiväkirja
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Sokerisiipi - 09.04.2016 13:33:33
Hetken jo ajattelin, että tuskinpa minulla enää mitään on vaan onpa sittenkin :D Yritän pelkän listauksen sijaan kertoa kaikesta jotakin, koska pelkän omistamisen sijaan, tarina tavaroiden takana on mielestäni se kiinnostavampi juttu. Ja tosiaan, kysehän on Harry Potter -tavaroista.

Kirjat
Olen kyllä yhdessä vaiheessa omistanut kaikki seitsemän kirjaa ja Kuoleman varjelukset omistan edelleen englanniksi. Olen kuitenkin uusperheen jäsen ja se aiheuttaa välillä tahattomia omaisuuden vaihtoja. Liekehtivä pikari ja Viisasten kivi taisivat lähteä reissulle sisaruspuolteni äidin luokse toiselle paikkakunnalle sieltä koskaan palaamatta. Yritin niiden perään kovasti kysellä, mutta sanoivat, ettei heillä niitä siellä ole. Ei kovin paljoa vakuuttanut, mutta minkäs sille voi. Liekehtivä pikari puuttuu edelleen, mutta viime jouluna sain sen uuden kuvitetun (taiteilijana Jim Kay) Viisasten kiven joululahjaksi. Tiesin kyllä kuvittamisen olevan käynnissä, mutta yllätyin silti, kun näin kirjan kaupoissa ja kirjattomana minulla oli ihan syyni toivoa sitä. Ehkä sarjan täydellistämisen tähden kuitenkin tulen hankkimaan Viisasten kiven ja Liekehtivän pikarin samana sarjana kuin nuo muutkin. Näyttää paremmalta kirjahyllyssä :D

Edellinen Feeniksin kilta meni niin hajalle, että ostin tilalle uuden ja sekin on alkanut repsottaa kannen vasemmasta sivusta. On vaan niin pahuksen paksu kirja. Rispaantuu liian helposti, jos vaikka matkustaa kirjan kanssa. Pitäisikö se päällystää vai mitä? Edeltäjää tosiaan ihan teippailin ja silti siitä lähti lopulta etukansi irti ja mitähän kaikkea. Nyt, jäljessä, mutta noista kirjakatoamisista viisastuneena, olen laittanut nimeni jokaiseen kirjaan. Vaikka tällä hetkellä asun yksin, siitä voi olla hyötyä myöhemmin, koska aika moni noita kirjoja omistaa ja jos tulen asumaan sellaisen ihmisen kanssa, niin tiedänpä omani. Kuoleman varjelukset aiheuttivat niin suuret fiilikset, että olen kirjoittanut pienen puheen etulehdelle. En lainaa sitä tähän, koska hävettää liikaa. 12-vuotias minä ei ihan ollut sanailun mestari ja turhan dramatiikkaankin taipuva :D Piti se sinne kuitenkin jättää, muistoksi.

Elokuvat
Viisasten kiven omistin joskus VHS:nä! Joka vuosi ilmestyessään, leffat ostin itselleni, mielellään oheismatskun kanssa. Joskus katsoin moneen kertaan lisämateriaalit, haastattelut sun muut, vaikka kaikissa ei ollut edes tekstityksiä. Kiinnosti näyttelijöiden fiilikset elokuvien takana. Sitten joskus pari kolme vuotta sitten, kun tuli tämä boksi, jossa on kaikki elokuvat dvd:nä, toivoin sitä joululahjaksi ja se boksi on edelleen hyvässä kunnossa ja tallella. En pidä sitä kuitenkaan nykyisessä kämpässäni vaan vanhempieni luona, jossa niitä leffoja voi sit maratoonata sisarusten kanssa ^^

Pelit (PC)
Potter-pelit ovat lempipelejäni ikinä! Joskus lapsena näin serkkuni pelaavan Potter-kakkosta, itse asiassa kahden serkkuni, toinen koneella ja toinen pleikkarilla. En ole koskaan omistanut pleikkaria, joten innostuin koneversiosta, joka ilmeisesti oli Saksasta ostettu. He sitten ystävällisesti polttivat pelin levylle ja antoivat minulle koodeineen. Niitä on ilmeisesti vähän eri versioita. Ainakin pleikkarin ja koneen ero oli huima. Kakkospeli oli kuitenkin niin vaikea, etten koskaan itse saanut sitä läpi vaan pistin veljeni pelaamaan sitä (sorruin jopa lahjontaan, josta seurasi ongelmia ja sotkua.) Haluaisin edelleen pelata peliä, mutta koodi on hukkunut eikä nämä koneet niitä varmaan pystyisi enää pyörittämäänkään. Jäi kuitenkin harmittamaan, koska en itse saanut sitä koskaan läpi! Murr. Voi että, nyt tuli kamala halu. Ehkä se olisi vielä jotenkin mahdollista.

Salaisuuksien kammion lisäksi Feeniksin kilta on ylivertainen suosikki. Se on niin ihanaa, kun saa seikkailla ympäri linnaa, joka on tosi ISO ja siellä riittää löydettävää, korjattavaa ja pelattavaa. Aivan loisteliasta pelisuunnittelua! Itse taistelutaiat ovat mielestäni vähän tylsiä. Menee nopeasti itu niihin luihuisiin, jotka menee maahan, kun niitä pari kertaa posauttaa ja varsinaisest taistelukohtaukset eivät ole kovin vaikeita ja nopeasti ohi. Pitäisi varmaan säätää vaikeusastetta, niin tulisi enemmän haastetta kyseiseen peliin :D Liekehtivä pikari on vähän tympeä kenttämäisen rakenteensa takia ja missä ihmeessä lukee, että onko jossain "kentässä" vielä niitä kilpiä vai eikö? Olen kerran saanut pelin läpi. Voldemortin päihittäminen oli ärsyttävää kaikessa kinkkisyydessään ja ne koetukset! Niihin vasta menikin hermo, kun piti saada tarpeeksi hyvä tulos päästäkseen eteenpäin. Puoliverisessä prinsissä hauskinta on liemien keitto. Muuten peli onkin vähän lame ja huispaus tylsää. Lennän renkaiden läpi, voi kun hauskaa. Kuoleman varjeluksista eka osa on Wii:lle. Ei kannata. Sinänsä kiinnostaisi koneversiot. Ehkä ne tulee joskus hankittua.

Muut fanitavarat
Juuri vastikään kävin Lontoossa ja pitihän siellä King's Crossin aseman Harry Potter Shopissa käydä. Ostin sieltä rohkelikkojen tupahuivin, tätä (http://www.lochaveninternational.com/sitepix/products/large/large_DSCF1880%20altered.jpg) mallia. Kuten siskoni osuvasti sanoi, se on kiva siksi, että asiasta tietävät näkevät sen olevan tupahuivi, mutta se ei silti aivan kilju, että POTTER!!1! Ostin myös ajankääntäjä-avaimenperän, mutta se hukkui hotellilla. Siskolla asuu kuitenkin poikaystävä Lontoossa ja sisko on luvannut ostaa (äidin rahoittamana) mulle uuden, mitä arvostan kovasti. Olisinhan halunnut ostaa kaupasta vaikka mitä, mutta hinnat olivat sen verran kovia, että olen ihan tyytyväinen näihin hankintoihin. Huivi on tosi hyvä! Hyvännäköinen ja lämmin. Lapussa lukeekin: 100% lampaanvillaa, made in Scotland. Kyllä laadun huomaa <3
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Larjus - 01.05.2016 20:15:11
Mua ei sais päästää verkkokauppoihin pahimpina fanityttöilyhetkinä. Se tietää PayPalin laulutuokiota ja äkkilähtöä rahoille.
Nytkin ihan vain saatoin tilata CDJapanista itelleni yhden lehden, koska siinä tulee Osomatsu-san-juliste... Ja kaikki varmaan arvaa, ettei lehtien tilaaminen Japanista ole kaikkein halvinta, varsinkin kun haluan kaiken vähintään kirjattuina kirjeinä ellen peräti EMS:inä. (Joten postarit on about kaks kertaa niin paljon kuin se lehti </3)
Ja tokihan tässä on tullut tilattua kaikkea muutakin, ihan vain koska fanitus. Huoneeni on kohta täynnä Hetalia- ja Osomatsu-san-sälää...

Päätin kans hankkia itelleni kaikki Matsuno-nendoroidit. Karamatsun ja Osomatsun olen jo ennakkotilannut. Muut sitten kun se on mahdollista. Ja oon melkein iloinen, että ne julkaistaan vasta syksymmällä, niin ei tarvitse vielä maksaa niitä XD Koska kaikkea muuta roipetta mulle tulee joka tapauksessa ja kesällä julkaistaan DMMd:n Clearista nendoroid (jonka oon senkin jo tilannut aikoja sitten). Paljon jo, mitä odottaa, ja hankin vain koko ajan lisää odotettavaa! XD Onko muilla tätä ongelmaa?

Fanikrääsän kerääminen on ihan liian hauskaa...
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Le croisant - 24.06.2016 22:59:46
Mulla nyt ei ihan hirveesti mitään tollasta fanikamaa ole, mutta jotain löytyy:
-Kaikki kirjat suomeks (aattelin toivoo valmistujaislahjaksi englanninkieliset)
Leffoja en omista, mutta olen kyllä nähnyt kaikki
-Harry Potter suuri otuskirja, -hahmokirja ja -velhous kirja
-Suuri hahmokirja ja suuri otuskirja - kirjojen mukana tuli kolme julistetta, jotka nyt koristavat vaatekaappiani
-Korpinkynsi kännykänkuoret
- Playmobil (about 20cm pitkä muovinen ukko) nuken, joka näyttää ihan Harrylta (siinä pakkauksessa ei kyl lue et se ois Harry Potter, mut siläl on: musta pörrönen tukka, pyöreet silmälasit, ja samassa pakkauksessa tuli myös taikasauva ja valkonen pöllö, että ihmettelen mikä se sit on, jos ei Harry)
- Myös yks niistä Pimennon opetusasetuksista on päässy mun seinälle, ja se tuli sen velhouskirjan mukana

Ei nyt just tuu muuta mieleen. Haluisin kyl ainaki viel Potter lakanat ja sit noi Siuntio Silosäkeen tarinat, Huispaus kautta aikojen ja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat- kirjat

Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Karma91 - 14.07.2016 21:27:27
Olen joskus menneinä aikoina omistanut kaikki suomenkieliset Potter-kirjat, mutta ne ovat kaikki päätyneet siskoilleni muuttojen myötä. Nyt ollaan kuitenkin siskon kanssa muuttamassa yhteiseen kämppään, joten ainakin osa noista kirjoista palautuu takaisin. Englanninkielisenä omistan Viisasten kiven, ja aikomuksena on loputkin englanninkieliset kirjat ostaa. Myös kaikki leffat omistan, ja kaikki videopelit, paitsi ne Lego-versiot. Viisasten kiven romppu on tosin kadonnut jonnekin, enkä ole vieläkään onnistunut sitä löytämään. Pitää varmaan käydä kaikki videopeli ja dvd-kotelot läpi, koska mulla on vähän paha tapa lykkiä niitä vääriin koteloihin, kun se oikea ei satu olemaan ihan siinä lähettyvillä XD

Myös jonkun lautapelin olen joskus omistanut, mutta se katosi muuton yhteydessä jonnekin. Sitten minulla on neljä pakkaa noita Toppsin pelikortteja. Löytyy Azkabanin vanki, Kuoleman varjeluksten, Feeniksin killan, Puoliverisen prinssi. Myös Liekehtivän pikarin setti minulla on ollut, mutta ne taisivat unohtua jonnekin Viikkarin hyttiin.

Muuta Potter-kamaa en sitten omista, mutta FB mainostaa sivullani jatkuvasti ajankääntäjäkaulakorua, joka on kyllä todella hieno, ja tekisi mieli ostaa sellainen. Pitää kattoa jos nyt jäisi tilistä viimein sen verran ylimääräistä, että voisin viimein sen hankkia.

Kaikkea muuta fanikamaa minulla onkin sitten enemmän. Minulta löytyy muutama One Piece -figuuri, Chopper-avaimenperä, Salapoliisi Conan -sarjan Vodka-avaimenperä, Hetalia ja One Piece teemaiset pelikortit, bändipaitoja ynnä muuta kivaa. Eniten minulla on urheilukamaa. Keräilykortteja, tarroja, kiekkoja, Pelicans-huppari ja t-paita, sekä kaikista rakkaimpina fanitavaroina kaksi aitoa Gameworn-paitaa. Piti tilata myös suosikkipelaajani paita, mutta ne meni niin nopeasti, että en ehtinyt sellaista ostaan. Toivottavasti harjoituspaidat tulee kans sitten myyntiin, koska ne ei oo ihan niin tyyriitä. Viimeisin paitaostos maksoi 200€, ja sitten mä ihmettelen, että miksi mulla ei oo koskaan rahaa.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Larjus - 14.07.2016 21:48:43
Toi on kyl niin tuttua, että ostelee hirveesti fanikamaa (kallistakin), ja sit ihmettelee, että mihin rahat hupenee :D Tänäänkin just katoin, että toi mun yks paitaostos maksaa mulle 9684 jeniä eli noin 75 euroa + tullimaksut siihen päälle (pelkän paidan hinta on 5400 jeniä). Tuntuu ihan älyttömältä maksaa tollaisia summia yhdestä paidasta, MUTTA kun Osomatsu-san...
Ja sitä paitaa oli saatavilla vain animaten sivuilla, jolloin tarttee välityspalvelun, niin maksuja kertyy. (Myöhemmin kyl nyt huomasin, että Aitai Kuji on ottanut sen valikoimiinsa, jolloin ei tarttis välityspalvelua, mutta loppusumma olis about sama, niin eipä mitään...)

Vaikka toi paita onkin huomattavasti kalliimpi kuin monet muut mun ostokset, se on vain pieni osa niistä rahoista, joita latelen fanikamoihin. Mutta toisaalta, ne tuo mulle paljon iloa, ja pidän huolen, että rahat riittää kaikkeen oleelliseen, joten mitäpä se haittaa. (Tänäänkin hain postista uuden Choromatsu-tyynyliinani ja voi että kun tulin niin onnelliseksi sitä katsoessa... Choro on siinä niin ihana... >w<) Omat on rahani ja tavarani (tyhmistä työpäivistä selviää aina miettimällä, mitä kivaa sitä itselleen tilais :D).
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Räntsäke - 02.08.2016 10:32:10
Mun on kyllä pakko sanoa, että mullon ihan hirvittävän vähän mitään fanitavaraa. Joskus ihan kakarana (ennen ku menin ees yläasteelle) saatto olla joku satunnainen juliste, mut siitä kun kasvoin vanhemmaksi, kaikki julisteetkin hävisivät. En tykkää julisteista... : D

Potter-kirjatkin hankin hyllyyni vasta aikuisiällä. Kuoleman varjelukset sain vanhemmilta sillon kun se ilmesty, oisinko ollu 14 sillon. Mut ne kaikki muut hankin hyllyyni vasta paljon myöhemmin. Mä aina vaan juoksin kirjastossa sitä mukaa, kun mun teki mieli lukea niistä joku. Ja mähän ramppasin paljon, koska siis Potteritha on pitäny lukea niin tuhanteen kertaan uudestaan, ettei itekää enää tiedä, monestiko ne on kahlattu läpi. Mut siis voi sitä riemua, ku mä lopulta sain ne kaikki kirjat hyllyyni siistiin riviin!! Mun piti ihan ottaa siitä valokuva, koksa siis... ♥

Seuraava asia taitaakin olla niiden leffojen hankkiminen hyllyyn. Mulla taitaa olla niitä vaan neloseen asti. Mut siis toistaiseksi se on tuntunut turhalta hankinnalta, kun mun uudessa kämpässä ei ole minkäänlaisia videolaitteita. Vaikka hankkisinkin ne leffat, en pystyis kattoon niitä ennen ku hankin laitteet sitä varten.

Viitan ja noidanhatun (tosi hienot sellaiset!) olen hankkinut itselleni pilapuotista, ja kaveri teki mulle taikasauvan. Mut taikasauva on kyllä valitettavasti nyt jossain vähän liian hyvässä tallessa, kun en ittekään enää löydä sitä. : D Hups.

Mut eipä se tavaran määrä olekaan niin kauhean oleellista. Kirjojen puuttuminen mua ennen kaikkea häiritsi, mut onneksi oon sen puutteen saanut korjattua. : D
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: repa - 08.08.2016 06:24:37
Voi, mä en oo kova fanityttöileen tai kerään krääsää, mutta koska Potterit niin multa löytyy jopa jotakin!

Eli ne tärkeimmät: koko sarja suomeksi. <3

Niiden lisäksi ajankääntäjä kaulakoru, slytherin-huppari, joku ikianha pleikkapeli, ja koska Potter-studio niin lippuja sinne (käytettyjä), pari pinssiä ja tulossa on Potter-taulu, johon laitan kuvia studiolta, "Harryn kutsukirjeen Tylypahkaan" (niitä siis jaettiin siellä) ja muuta sälää tyyliin linnunsulkia. : D

Nää Potterit on ollu niin pitkään elämässä, että jopa minä olen onnistunut haalimaan jotakin, mikä on oikeasti ihan älytön ihme. Taikasauvan haluisin ihan hirmuisesti. Joko Luciuksen tai Bellatrixin, ylläri. Pitää varmaan tehdä itse, että saa järkevään hintaan. Ja sillon Bellan sauva on helpompi tehdä. Se vois mennä HP taulun yläpuolelle sit koristukseksi :'D

En usko, että älyttömästi tulen hankkimaan mitään sälää, mutta näillä nyt ainakin mennään. Pitäähän se potterpääkkyys näkyä jossain ees. : D
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Virhrearvio - 21.08.2016 11:21:32
Itelle fanikamaa on kertynyt vasta nyt, pitkän fanituksen jälkeen x) Nuorempana  en oikein osannut etsiä mistään mitään kivaa.
Löytyy tärkein eli kirjat suomeksi!! Osa on myös englanniksi. Äänikirjoja suomeksi sekä englanniksi, elokuvat ja suuri velhouskirja.
Koruina on ajankääntäjä kaulakoru sekä sieppi korvakorut sekä kaulakoru.
Vaatteina löytyy luihuisten huivi ja paita sekä korpinkynnen hanskat.
Sekä pinssejä.
Ohan sitä tullut keräilyä mukavasti kun nyt miettii x)
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Nava - 21.08.2016 12:58:23
Oon niin kateellinen kaikille onnellisille ajankääntäjä-korun omistajille! Taidan kirjoittaa pukille tänä vuonna, jos oisin ollut tarpeeks kiltti... Miekään en nuorempana ostellut oikein mitään fanikamaa, ja nyt niitä ei tuu juuri missään vastaan. Nettikaupat oon selaillut läpi, mut haluisin päästä hipelöimään niitä. Enkä haluu ostaa mitään sen takia, et kyljessä lukee Harry Potter, vaan sen pitäis muutenkin miellyttää silmää. Ja jostain syystä mikään ei oikein miellytä.

Haaveena ois tehdä Potter-tauluja, joihin sen teeman piilottais jotenkin semi-hienovaraisesti. Mukitkin ois kivat, mut niitäkään ei löydy mistään. Ei ainakaan sellaisia, jotka kelpuuttaisin kaappiini. Mut ei kai posliinin maalaus niin vaikeeta voi olla...? :D Voi olla, et jää tekemättä, mut ainahan saa haaveilla.

Toivon kovasti, et Ihmeotukset ois fanituksen arvoinen juttu, ja että kaupat täyttyis sen julkaisun jälkeen kaikella kivalla fanikamalla. Eihän se tietenkään oo sama kuin Potter, mutta jonkun söpön Ihmeotus-pehmon voisin nurkkiini ottaa. :)
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Virhrearvio - 22.08.2016 21:55:11
DemureKyl ajankääntäjiä pitäs löytyy koruina, pukille vaan listaan nii varmaan löytääkin. Ehkä emp:stä tai tilaamalla ulkomailta. Ite sain lahjaksi niin ei tietoa alkuperästä ^^
Mulla on yksi ihana muki!! (Unohdin ihan mainita) Löysin sen conista sattumalta, en ole ennen törmännyt. Jos käyt coneissa tai sulla on tuttuja jotka käy nii kannattaa ettiä jos löytäisit/ kysyä jos tutut löytäis :)
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Ansa - 22.08.2016 22:58:15
Mulla on turhaa fanikamaa aika paljon, mutta tärkeimmät kaksi on jokapäiväisessä käytössä; LotR Arwenin iltatähti riipus ja Amazing Book Is Not On Fire (okei, se on niin uusi että varmaan on uutuudenviehätystä tämä vielä.)

Potterkamaa en ees laske fanikamaks. :D Tai siis... kyllähän multa löytyy kirjat moneen kertaan suomeks ja enkuks ja kaikki oheiskirjat (Huispaus kautta aikojen, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, Legenda, The tales of Beedle the Bard etc...)

Fanikama! <3

-Ansa
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Eririn - 30.08.2016 17:49:48
Multakin löytyy fanikamaa, niin Potterkamaa kuin muutakin. King's Crossin Harry Potter -kaupasta tuli toukokuussa hommattua Puuskupuh-haalarimerkki ja -kaulakoru (olisin varmaan kaulaliinankin hommannut, mutta se oli törkeän hintainen, että kudon mieluummin sitte itse), ja sitten on totta kai kirjat. Potter-legojakin on kertynyt lapsuuden ajalta melkoinen määrä, ja Tylypahka on edelleen esillä ikkunalaudalla. Samoin mulla on myös Hobitti/LotR-legoja, jotka olen itse asiassa hommannut aikuisiällä (Repunpää, Synkmetsä, Erebor ja Moria). Hobitti/LotR-kamaa on muutakin, kuten Filin sinettisormus, Tauriel Funko Pop -figuuri, LotR-leffat kahteen kertaan (teatteriversiona ja pidennettynä), Hobitti-leffat, Thorinin avain ja mitä kaikkea onkaan kertynyt. Sama juttu myös Star Warsin kanssa, kaikenlaista kertyy kun on fanityttöilykohtaus.

Rakkain esine on kyllä se Filin sinettisormus, käytän sitä päivittäin kaulakorussa (koska sormeen se on hitusen liian iso). Sen kanssa on leikitty Klonkkua ja sihisty "Myyyyy preciouuuusssss" kerran jos toisenkin xD

Välillä tulee kyllä mietittyä, että mihin hemmettiin sitä on taas rahoja pistetty, mutta toisaalta en kadu ainoatakaan fanikamaa mitä multa löytyy. Ne on kaikki omalla tavallaan rakkaita ja samalla ne kertoo paljon mun elämästä.

(Mietin kyllä vähän, että mitähän mun lapset, jos sellaisia joskus saan, tulee niistä ajattelemaan xD)
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Waulish - 09.08.2017 22:55:33
Minä omistan aika vähän fanikamaa, mutta tänään en kerta kaikkiaan voinut vastustaa heräteshoppailua, kun Worldconissa oli kaikkea ihanaa esillä ja myynnissä! Sieltä tarttui mukaan Harry Potter -muki, joka vaihtaa väriä lämmön vaikutuksesta. Normaalitilassa se on ulkopuolelta tumma ja siinä kulkee pienet jalanjäljet ja lukee "I solemnly swear that I am up to no good", mutta kun siihen kaataa kuumaa nestettä, se muuttuukin vaaleaksi ja siihen ilmestyy kelmien kartta. Ihmeellistä taikuutta, olin ihan fiiliksissä äsken kun leikin tuolla mukilla! ;D Väriä vaihtavat mukit sinänsä ovat tuttu juttu, arvelen nähneeni tuollaisen Potter-version ennenkin ja tuollainen varmaan aika monelta Potter-fanilta löytyy, mutta olen silti ihan onnessani siitä. Ihana piristys arkeen. ♥

Ostin myös TARDIS-matkamukin, jossa on silikoninen kansi. Sekin on superhyperhieno, enkä malta oottaa, että pääsen kanniskelemaan sitä ympäriinsä. Apua, kuinkakohan paljon minä vielä ehdin törsätä fanikrääsään tämän conin aikana... ::)
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Fairy tale - 23.08.2017 12:49:57
Viimeisin fanikamani on itselleni synttärilahjaksi ostamani lippis. Halusin jonkun Lontoo-aiheisen lätsän ja netistä tilasin mustan lippiksen jossa lukee 221B.
Olen saanut huomata, että eipä ole kyselty perään mitä hittoa se meinaa. Minulla on sen verran ikää (lue: kaksi kertaa niin paljon kuin monilla Finiläisillä) että ei minun ikäisistäni monikaan fanita juttuja ihan tällä tyylillä. Sitten on omat fantasiaporukkani, jotka ymmärtävät jutun juuren samantien. Lippis on mukanani tällä hetkellä melkein aina.

Kirjahyllyäni koristaa Tardis, joka on rahalipas. Sinnehän mahtuu miljoonia, eikä se tule koskaan täyteen. Ei vaineskaan, kyllä sitä on rahantarpeessa tyhjennelty.
Kirjahyllyni on muutenkin hieman poikkeava koristeiltaan. Sieltää löytyy pieniä pehmoleluja, täytetty orava ja fanikamoista kolme pientä LOTR/Hobitti -legosettiä. Haaveilen vielä yhdestä isommasta legosetistä, jossa on Repunpää, Bilbo ja 5 kääpiötä. Bilbo-lego mulla jo on, mutta kääpiöitä ei vielä yhtään. Klonkku löytyy ja haltioita ja Gandalf.

Vaatteita mulla on itse tehty haltiaviitta ja rapakon takaa tilattu Bofurin hattu. Ja olenpa tehnyt ihan omin kätösin 40 paunaisen pitkäjousen punatammesta. Toimii muuten oikein hyvin. Sillä metsästetään örkkejä, puput ja oravat jätetään rauhaan. Tein itselleni aikoinaan luihuisen kaulahuivin ja samanväriset villasukat. Villasukat on muuten edelleen ahkerassa käytössä.

En osaa kirjoja ja filmejä ajatella fanikamoiksi, mutta niitäkin löytyy. TSH ja Pottereista 2 viimeisintä kirjaa englanniksi. LOTRit ja Hobitit kaikki extended-versiot täyttävät hyllyäni, kuten myös sountrakit näistä. Löytyy multa pari Keski-Maa julistettakin, joista toinen on makuuhuoneen ovessa. Ovi on kyllä yleensä auki, joten juliste jää piiloon.

Pirates of the Caribbeanista löytyy leffat 1-3 ja soundtrakit 1 ja 3. Tästä päästääkin Hans Zimmerin musiikin fanittamiseen ja sitä kautta siihen, että hänen musiikkiaan löytyy myös piirrosanimaatiosarjasta Madagascar, joka on mielettömän ihana fanitettava piirretty. Leffat löytyvät hyllystäni (vaikka lapsia mulla ei olekaan). Ei siihen muksuja tarvita...
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Crys - 23.08.2017 13:37:49
Heh, mullahan on oikea hylly omistettu HP-kamalle, enimmäkseen asteettisesti vihreää ja hopeaa roinaa olen sinne kasannut :D Siellä mulla on kaikki hp kirjat, Severus Kalkaros funko-hahmo, syömäpuikoista+kuumaliimasta+maalista itsetehtyjä taikasauvoja sekä luihusen vaakuna kehystettynä. Viiimekesän Lontoon reissulla tarttui mukaan paljon HP-kamaa: Luihuisen huivi (josta muuten tein pesän sille snape funko hahmolle :D) ja medaljonki, sekä pikkukrääsää jotka on kaikki myös sillä hyllyllä. Samalta reissulta sattui mukaan myös pokkarin kokoinen pienoismalli Tardis ja game of thrones vihkonen, johon en ole vielä kehdannut raapustella mitään. Eipä mulla sitten kai muuta ole, niin no Dean Winchester funko-hahmo. Ikuisena haaveena on myös joskus hankkia Castiel (jotta voisin laittaa sen pussailemaan Deanin kanssa), mutta se pitäisi melkeinpä tilata netistä enkä ole saanut sitä aikaan (en luota nettikauppoihin).
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Odo - 23.08.2017 23:42:45
Minä oon varmasti kirjottanut tänne joskus, mutta tulenpa toisenkin kerran. Voi fanikamat. <3 Omistaisin huomattavasti enemmän, jos en katselisi kukkaroani niin usein surumielisenä. Pidän esineistä ja olen jonkun sortin materialisti, mutta siihen nähden, mulla on aika vähän tavaraa loppujen lopuksi. Eniten harmittaa se, ettei Potter-kamaa ole kovin paljoa, mutta ehkä asia korjaantuu tulevalla Lontoon reissulla. Eli katsellaan kahden viikon päästä, mikä on tilanne. :D

Tällä hetkellä Potterista omistan taikasauvan, kuoleman varjelukset kaulakorun, (omistin ajankääntäjänkin, mutta annoin sen pikkusiskolle). Sitten tietysti kirjat ja leffat, mutta niitä ei nyt lasketa. Niin ja tietysti löytyy luihuisen tupahuivi ja luihuisen kravaatti! Kirjahyllyn päällä nököttää myös pöllöpehmolelu, vaikkei se "virallinen" Potter-krääsä olekaan! TSH:sta minulla on aarteideni aarre eli Sormus! Se on vielä EMP:n joku rajoitettu painos ja aivan ihana.

Sitten päästäänkin figuurikokoelmaan, olin näihin joskus hulluna, nykyisin olen kiinnostunut vain Sephirotheista ja Cloudeista, mutta uusia en ole aikoihin hankkinut. Kirjahyllyjen päällä on siis kolme erilaista Sephirothia (Kingdom Hearts, FF VII: Advend Children ja Dissidia 12), kaksi Cloudia (Kingdom Hearts, Dissidia 12), Jack Sparrow, FMA:sta Winry, Ed, Alphonse, Maes, Envy. One Piecestä Nico Robin, Hellsingistä Integra. Pehmoleluna tietysti kätyri-Bob ja FF VIII:n Squall Leonhart.

Eikä pidä unohtaa, että hamstraan töistä leffajulisteita (t. videovuokraamon täti), mutta tällä hetkellä noita ei ole seinille. Uudelle kämpälle varmaan ripustan Kaunotar ja Hirviö-leffan julisteen, mutta muuten ei varmaan tuollaisia tule laitettua. Haaveissa olisi Westerosin tai Keski-Maan kartta. Ja ylipäätään GoT-sälää niin maan perkeleesti. :D Siitä sarjasta mulla on kuitenkin sohvatyynyt, Stark ja Targaryen, mitkä on aika jees. Ja niin on mulla Bertie Bottinkin joka-maun-rakeita, siis Potteria.

Että sellaista ja Lontoosta varmaan paljon kaikkea lisää. Nyt pinnalla on GoT, joten siitä varmaan ja tietysti sitä Potteria. Ja ikuinen haaveeni on saada iso Ace-figuuri One Piecestä. Olen kuolannut sitä jo liian monessa conissa, että varmasti vielä joku päivä ostan sen. ♥
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Fredu - 28.08.2017 07:24:33
Omistan kokonaisen kirjahyllyn Pottereille pyhitettynä. :D Tässä (http://www.thepicta.com/media/1513145840200797574_470757723) hieman vanhentunut kuva, tuohon on tullut yksi taulu lisää, kirjanmerkkejä puuttuu, GameBoy Color!Viisasten kivi puuttuu, Luihuishanskat, Luihuishuivi, Luihuisen logolla varustettu nahkakantinen muistikirja, yksi pipo, yli kymmenen paitaa, kahdet sukat, yksi muki ja yksi hologrammijuliste. Keräilen siis Pottereista fanikamaa ihan hulluna ja jos olisin miljonääri, posti laulaisi koko ajan. (Joku linkkasi aikaisemmin sen Noble Collectionin linkin ja kirjaimellisesti itkin, HALUAN KAIKEN!) Mikään muu fandom ei ookkaan sitten saanut mua yhtä hulluksi tuon oheistuotteiden määrän suhteen. Olisihan se kiva omistaa The One Ring mutta en sitä ainakaan vielä ole hommaamassa.

Ai niin joo, onhan mulla Assassin's Creed -taskukello. :'D

Fairy tale, kadehdin tota sun TARDISia! Minäkin tahdon!
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Eririn - 09.01.2018 00:46:16
Taas on fanikamaa kertynyt, just nyt Star Wars -kamaa. Tänään hain postista EMP:stä tilaamani The Last Jedi -paidan, jossa on etumuksessa Rey, Finn, Poe, Rose ja Chewie, ja takana kirjotettuna kaikki leffat ja niiden ilmestymisvuodet. Ja se on vielä mu vuosia himoitsema cold shoulder -paita <3 (ja siis hommasin sen aika paljon sen takia, että kerrankin siinä on mun suosikit, eikä ainuttakaan avaruusuusnatsia)

Kirjahyllyssä puolestaan on Rey, Finn ja BB-8 Funko Popit. Nyt kun sais vielä aikaseks hommattua Poen ja Rosen niin oisin kokoelmaan tyytyväinen^^ no, miksei Leia, Luke, Han ja Landokin voisi sitä koristaa. Pitää kattoo mihin rahat riittää. Mutta sanoisin, että keskityn Star Wars -kamaan, se on kumminkin mun isoin aktiivinen fandom just nyt.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Angelina - 09.01.2018 01:05:39
Eikä pidä unohtaa, että hamstraan töistä leffajulisteita (t. videovuokraamon täti), mutta tällä hetkellä noita ei ole seinille. Uudelle kämpälle varmaan ripustan Kaunotar ja Hirviö-leffan julisteen, mutta muuten ei varmaan tuollaisia tule laitettua. Haaveissa olisi Westerosin tai Keski-Maan kartta.

Ooo unelma! Jos oisin videovuokraamon täti niin veisin varmaan kaikki leffajulisteet itelleni! Olin pitkään niiiiin kateellinen mun serkun mahtavanupealle Darth Vader-julisteelle, jonka sen porukat oli napanneet sille jostain. (toki typerä mieheni vihaa Star Warsia, joten en sitä seinälleni saiskaan...) Keski-Maan kartta ois kyllä aivan mahtava, kiitos vaan tästä ideasta :'D Pitääkin ruveta etsimään!

Mulla on yllättävän vähän mitään fanikamaa siihen nähden, millainen ihkuttajanörtti olen. Mulla on muutama lahjaksi saatu Star Wars-muki, jotka on kyllä kovassa käytössä, samaten kun muutama aiheeseen liittyvä paita (mm. R2D2 ja BB-8). Potter-kamaa mulla ei kirjojen ja leffojen lisäksi ole mitään, mikä on itseasiassa aika yllättävää. Legolas-julisteita mulla oli joskus, mutta niistä oon kyennyt luopumaan tullessani "aikuiseksi". Hoh. Eihän mulla oikeesti ole mitään leffa/kirja-aiheista fanikamaa! Suurin osa mun fanikamoista liittyy lätkään, sillä niitä löytyykin sitten kaulahuiveina, pipoina, pelipaitoina...
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Fiorella - 23.08.2018 22:40:21
Olen joitakin noita HP-legosettejä nähnyt mutta tuo linna on kyllä melkoinen! Ja vielä nuo perustajat mukana, aika hieno lisä kokonaisuuteen. Katselin että ihanat nuo siirtyvät portaat ja tutut kohtausten tapahtumapaikat. Melkoinen on kyllä hintakin! Kuinkahan moni tuollaisen todellisuudessa raaskii ostaa... ;)

Minä en ole kovin suuri fanitavaran kerääjä, mutta sen myönnän, että Daryl Dixon (TWD) -tavaraa on jotenkin tullut kyllä hankittua. Coraline -elokuvaan ja kirjaan liittyvää tavaraa voisin melkein sanoakin keräileväni, samoin Lilo&Stitch -juttuja. Minulla on yksittäisiä esineitä eri fandomeista, mutta olen päätynyt niihin lähinnä, koska ne ovat kiinnostaneet esineinä itsenään.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Resonanssi - 19.04.2019 01:06:35
Oli pakko tulla päivittämään, että nyt olen hankkinut lisää luihuis-vaatteita koulupukuun ja tilannut Seamus Finniganin sauvan  ;D Mitä muuta tyttö voisi toivoa...
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Ansa - 16.02.2021 14:33:15
Äh, fanikama! ♥️

Mulla on;

Harry Potter;

-Hedwig figuuri koristeellisessa lintuhäkissä
-Bertie Bottin jokamaunrakeita emalisessa näköisrasiassa
-Tylypahka taulu, minkä tuttava maalasi
-Pop up joulukalenteri
-Farkkuliivi, missä on koko selän kokoinen pimeydenpiirto
-Pimeydenpiirto t-paita
-Ystävän huovuttama Voldemort figuuri
-Skottiruutuisen_aamutakin neuloma autenttisen näköinen paksu Luihuisten tupahuivi ♥️
-Pinssejä
-Avaimenperiä
-Tylypahkateemainen nahkalaukku
-Pari kahvimukia
-2019 ja 2020 Lego joulukalenterit
-Pari minifiguuria
-Punakultainen puuarkku omalla nimellä
-Flanellikauluspaita missä selässä Luihuisen vaakuna
-Musta Avada Kedavra, Bitch t-paita
-Pimeyden voimilta suojautuminen peli
-PS pelejä
-Tupapelikortit
-Bellatrixin kuolonsyöjänaamio
-Tom Riddlen päiväkirja
-Basiliskin hammas
-Kuvitettu pop up viisasten kivi
-Kirjat
-Huispaus kautta aikojen
-The tales of Beedle The Bard
-Fantastic Beats The original screenplay
-Taikuuden historia
-HP Trivial pursuit

Doctor Who:

-Tardis mekko
-Kaudet 1-7
-The husbans of River Song
-The Legends of River Song
-Time lord Fairy tales (16 kirjaa)
-11th muki
-River Song figuuri
-Dalek figuuri

Pokemon:

-Charmander pehmolelu
-Julisteita
-Pipo
-Psyduck kahvimuki
-Pokemon Monopoly

Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: mursuhilleri - 16.02.2021 15:00:31
Nyyh! Oon niin kateellinen kaikille, joilla on hirveästi fanikrääsää :P Onhan mullakin jonkun verran jotain, mutta sydämeni halajaa lissää <3

Mun most precious aarre on puuskupuhin tupahuivi, jonka Crys toi mulle Lontoosta sieltä Harry Potter studiolta. Mulla iski melkoinen sydänkohtaus kerran, kun se jäi yhteen ravintolaan! Onneks oltiin vasta parkkipaikalla niin ehdin juosta sinne meidän pöytään nappaamaan sen takaisin <3

Sit mulla on avaimissa killunut jo 7-8 vuotta, nykyään melko kärsineen näköinen kuoleman varjelukset -avaimenperä, jonka oon ostanut teininä Lontoon Harrodsista. Sieltä ostin myös kolmen kirjan paketin, missä on Siuntio silosäkeen tarinat, Huispaus kautta aikojen ja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat.

Kirjoista puheen ollen! Mulla on mustakantiset Potter-pokkarit, ja nyt hiljan keräsin uudet 20v-juhlakantiset kovakantiset Potterit. Sitten oon alkanut just keräämään enkkupottereita puuskupuh-kansilla! Mulla on vasta kyllä kolme ekaa. Siinä taitaapi olla mun Potter-kirjat.

Sit mulla on funko pop -figuureja Voldemort (jonka oon saanut taas Crysiltä, oisko ollut joululahjaksi), sitten Daryl Dixon ja sellainen avaimenperä-funko Aragorn. Ajattelin jossain vaiheessa, että alan keräämään niitä, mutta totesin sen puuhan turhan kalliiksi ja tilaavieväksi :D Aion kyllä kerätä lisää jos tulee vastaan jotain kivoja, mutta en nyt varsinaisesti ala keräilemään.

Sit mulla on kolme (?) Potter-kahvikuppia! Joista kaksi vaihtaa väriä kun laittaa kuumaa nestettä. Toinen niistä joutui kerran vahingossa astianpesukoneeseen ja se värinvaihtoefekti vähän meni pilalle :(

Onko mulla muuta? Ei varmaan. Ei tuu mieleen ainakaan. Tietty mun kuoleman varjelukset -tatuointi <3 Joskaan se ei oo fanikrääsää, mutta enivei :D

Haluaisin ihan hirveästi jotain Potter-vaatteita tai -asusteita! Ei oo tullut ostettua, kun ne on aika hintavia kuitenkin.
Otsikko: Vs: Rakkaat rojut || keskustelua fanitavaroista
Kirjoitti: Salem - 16.02.2021 17:12:33
Futisjuttuja on jonkun verran kertynyt :D Aarteina on neljä eri pelipaitaa, ja vaikka ne olivat meikäläisen budjettiin nähden tosi isoja ostoksia, niin kyllä ne vieläkin tuossa seinällä roikkuessaan laittavat hymyilemään. En seurannut ollenkaan futista noin 3-4 vuoden aikana mielenterveysongelmieni takia, mutta silloinkin ne tuntuivat tärkeiltä tavaroilta.

Mulla on myös jonkin verran FC Barcelona- ja Bayen München-fanituotteita. Löytyy säästöpossua, avaimenperää, magneettia, muistikirjaa, kolikkokukkaroa, kirjoitussettejä ja huivi siitä ainoasta Barcelona-ottelusta, jonka olen nähnyt. Barcelonaa joskus kannatin varsin intohimoisesti. Bayern Münchenin tuotteita olen ostanut matkamuistoina paikan päältä, kun heidän kotikaupunki on itselleni tärkeä paikka.

En ole koskaan itse ollut Espanjassa, vaikka aikoinaan oli unelmana mennä näihin futismestoihin :D Mulle ovat kuitenkin paikan päällä käyneet kaverit tuoneet jotain juttuja, ja jotenkin kuristi kurkkua hyvällä tavalla, kun tuijotti sitä fanituotetta, ja mietti miten kaveri, joka ei ollenkaan seuraa lajia, oli onnistunut valitsemaan sen oikean jutun. ♥