Finfanfun.fi

Muiden fandomien ficit ja RPF-tekstit => Rinnakkaistodellisuus => Aiheen aloitti: Maissinaksu - 14.05.2022 01:31:31

Otsikko: The Witcher: Noiturin tehtävä, S, Geralt, raapale
Kirjoitti: Maissinaksu - 14.05.2022 01:31:31
Ficin nimi: Noiturin tehtävä
Kirjoittaja: Maissinaksu
Fandom: The Witcher (Netflix)
Ikäraja: S
Pääosassa: Geralt
Genre: Apea hahmoavautumistöräys

A/N: Olin jokunen kuukausi sitten aloitellut tätä pätkää, ja nyt sain hyvän inspiraation vääntää muutama lause raapaleeksi (meinasin kirjoittaa raamatuksi, syytän kellonaikaa). :D Eipä tämä mitaltaan tai sisällöltään mikään megakummoinen ole, mutta siksipä juuri määrittelin tämän töräykseksi. Osallistuu Teelusikan tunneskaalaan välinpitämättömyydellä.***Toisinaan kuuli sanottavan, etteivät noiturit tunteneet surua tai muita inhimillisiä tunteita. Geralt ei ollut monesti välittänyt oikaista väitettä, sillä oli yksinkertaisempaa myötäillä huhupuheita kuin pysähtyä ajattelemaan.

Hänen tehtävänsä ei ollut ajatella liikoja.

Pakahduttavat tunteet laskettiin lähes ylellisyydeksi, ja noiturin osa oli vaativa. Tunteettomuus toi turvaa ja suojaa, sen Geralt oli ymmärtänyt jo ihmisikä sitten. Sielu oli taottava hallan- ja roihunkestäväksi, jotta kykeni askeltamaan kohtalon osoittamalla polulla.

Oli opittava olemaan välittämättä liikaa. Moni rakas ihmiselämä oli hiipunut ennen häntä, hiipuisi vastedeskin. Menetykset jättivät sisimpään huomaamattomia arpia, eikä suru virrannut määräänsä enempää.

Geralt oli tyytynyt osaansa valittamatta, tietenkin. Noiturin tehtävänä oli tyytyä.

Otsikko: Vs: The Witcher: Noiturin tehtävä, S, Geralt, raapale
Kirjoitti: Thelina - 12.06.2022 18:05:37
Tämäpä herätti ajatuksia. Olet hienosti katsonut Geraltin yrmeyden taakse ja onkin aika raastavaa, että sieltä löytyy tällaisia ajatuksia. Oli hienosti kuvattu, että pakahduttavat tunteet ovat lähes ylellisyyttä ja selvitäkseen ne on jätettävä taka-alalle. Kiitos tästä, hieno raapale!
Otsikko: Vs: The Witcher: Noiturin tehtävä, S, Geralt, raapale
Kirjoitti: Larjus - 12.06.2022 21:46:32
Lainaus
hahmoavautumistöräys
😂😂😂

Lainaus
sain hyvän inspiraation vääntää muutama lause raapaleeksi (meinasin kirjoittaa raamatuksi, syytän kellonaikaa). :D
Siinä oiski ollu hyvä inspiraatio jos päättää väsätä muutaman lauseen pohjalta jotain raamattumittaista 😂😂

Oli kyllä hieno raapale tämä! Eipä sitä aina tarttekaan olla mitään "erityistä" sisältöä, koska musta ainakin on muksaa lukea ihan vain jonkinsorttista hahmoanalyysia. Tässä tulee hyvin ilmi se, että Geralt on muutakin kuin vain kova kuori, vaikka moni toisin ajattelisikin. Sinne kuoren alle tosin sitten vain harva pääsee näkemään. Omalla tavallaan surullista, mutta ei kai se oikein muutenkaan vois mennä. Sitä voinee pitää yhtenä osana "noituriuden hintaa" 🤔