Finfanfun.fi

FinFanFun => Rehtorin kanslia => Aiheen aloitti: Waulish - 17.11.2020 21:23:11

Otsikko: Yhteistyössä FinFanFunin kanssa
Kirjoitti: Waulish - 17.11.2020 21:23:11
YHTEISTYÖSSÄ FINFANFUNIN KANSSA

Tähän ketjuun on koottu yhteisöjä, jotka ovat vaihtaneet linkkejä yhteistyössä FinFanFunin kanssa molemminpuolisen mainostuksen ja samanhenkisten ihmisten kanssa verkostoitumisen edistämiseksi. Tarkoituksena on siis yksinkertaisesti vinkata käyttäjille muista mahdollisesti kiinnostavista yhteisöistä ja samalla ehkä myös löytää Finiin uusia, innokkaita kävijöitä sopivista kohderyhmistä. Yhteistyö ei ole millään muotoa kaupallista.

Mikäli ylläpitämäsi sivusto tai yhteisö keskittyy fanifiktioon, kirjoittamiseen tai muihin Finissä tärkeisiin aihepiireihin ja haluaisit vaihtaa linkkejä Finin kanssa, otathan yhteyttä admineihin (https://www.finfanfun.fi/index.php?topic=4497.0)! :)
Luutakomero (https://linktr.ee/luutakomero)
Luutakomeron Discord (https://discord.gg/cajCRZZ) (linkki johtaa Discord-serverille)
Luutakomero on helsinkiläinen Potter ja fantasia -yhteisö, joka järjestää mm. miittejä ja pelitapahtumia.


(https://i.imgur.com/GfQQwSW.jpg) (http://marbles.jcink.net/index.php)
Marbles on 1920-luvulle sijoittuva foorumiroolipeli. ”Elämme ensimmäisen maailmansodan jälkeistä vallattomuutta ja vapautta New Yorkissa. Arkea varjostavat muun muassa kieltolaki ja järjestäytynyt rikollisuus. Velhot elävät ei-taikovien joukossa, kukin omalla tavallaan suurkaupunkiin sulautuen. Asukkaat joutuvat kuitenkin alati vilkuilemaan olkansa yli, sillä illan hämärtyessä ei voi tietää, kuka tai mikä kadunkulmilla odottaa. Oletko sinä valmis astumaan jazzmusiikin, flappereiden ja järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan?”


(https://i.imgur.com/EH6Gbkn.jpg) (https://varjojenriimu.net/roperinki2/)
Roperinki-sivusto tarjoaa oppaan tarinankerronnallisiin verkkoroolipeleihin eli ropettamiseen. Sivustomme on alati kehittyvä ja pyrimme tarjoamaan tuoreinta tietoa. Haluamme olla lähellä käyttäjäkuntaamme, jotta sisältö vastaisi mahdollisimman monen tarpeisiin.


Ropettajien Safe Place (https://discord.gg/SqzrkUd8jY)
(linkki johtaa Discord-serverille)
Tarinankerronnallisia tekstiroolipelejä harrastavien roolipeliyhteisö, jonka ensisijainen tavoite on tarjota alusta roolipeliseuran hakemiselle ja löytämiselle ja erilaisten tekstipohjaisten roolipelien mainostamiselle.