Finfanfun.fi

Muiden fandomien ficit ja RPF-tekstit => Toinen ulottuvuus => Aiheen aloitti: Maissinaksu - 21.12.2019 02:05:18

Otsikko: My Hero Academia: Rubiininpunaa, k-11, Kirishima/Bakugō, 10 x raapale
Kirjoitti: Maissinaksu - 21.12.2019 02:05:18
Ficin nimi: Rubiininpunaa
Kirjoittaja: Ayu
Fandom: My Hero Academia
Ikäraja: k-11
Paritus: Kirishima/Bakugō
Genre: Slice of life, pieni läheisyys

Summary: Ehkäpä hänen oli syytä tehdä tukalleen vaihteeksi jotain.

A/N: Oikein rauhallista joulua, Röhkö! <3 Intouduinpa oikein kunnolla raapalehtimaan tämän kanssa...***I"Näyttääkö hirveältä?" Kirishima hymähti Bakugōn solisluulle pötkötellessään kotoisasti puolittain tämän päällä. Se tosiasia, ettei kirkkaanpunainen ollut hänen luonnollinen hiusvärinsä, oli aluksi näyttänyt hämmentävän Bakugōa kohtalaisesti, mutta sitä nykyä tämä kiinnitti hänen tyvikasvuunsa huomiotaan siinä missä hänkin.

"Melkoinen tervaesiintymä täältä tunkee", Bakugō tokaisi sukiessaan ronskisti hänen hiuksiaan. "Saavat pian alkaa sanomaan sua Root Riotiksi."

Kirishima purskahti sen sortin hekotukseen, että kykeni jatkamaan elämäänsä vasta saatuaan pari läimäystä ohimolleen.

"Lopeta tuo ihmeen hirnuminen!" Bakugō murahti ja liikahti hänen allaan kuin olisi halunnut livistää tilanteesta.

"Hei, se oli ihan loistoläppä!" Kirishima hautasi kasvonsa Bakugōn kaulaan.

Ehkäpä hänen oli syytä tehdä tukalleen vaihteeksi jotain.II


"Mikä sun mielestä näyttää parhaalta?"

Bakugō tiiraili hiusvärihyllyä otsa rypyssä. "Moni näyttää ihan samalta."

"Melkein, muttei kuitenkaan!" Kirishima virkkoi ja poimi pari punaisen eri sävyä. "Meillä olisi tässä joko tällainen tomaatihtava... tai mansikka..."

"Onko ne oikeasti nimetty noin tyhmästi?"

Kirishima virnisti. "Eivät sentään! Toinen on Titan Vermilion ja toinen Ferrari Red."

"Aha."

"No, mikä on paras?"

"Mitä sä multa sitä penäät?" Bakugō murahti. "Joku mahdollisimman verenpunainen varmaan, en mä välitä!"

"Hei, tiiraapa tätä!" Kirishima innostui ja nappasi pakkauksen ylähyllyltä. "Ruby Passion! Aika päheä, eikö? Intohimoinen kuin mikä ja oikein tihkuu miehekästä energiaa...!"

"Ihan miten vain", Bakugō tuhahti pieni virne suupielissään.III


"Mitähän helkkaria tälle on käynyt?" Bakugō tutkaili Kirishiman kerran vaaleaa pyyhettä, joka oli nyt yltä päältä täynnä punaisia tahroja. "Heitä nyt jo hornan tuuttiin tällainen rätti!"

"Se on mun värjäyspyyhe ja palvelee vielä vallan mainiosti!" Kirishima virkkoi vaihtaessaan ylleen kuluneen Twisted Hysterian bändipaidan, joka sekin oli saanut osansa hiusväristä. Yhtä kammottavaa rytkyä tuli vastaan harvoin.

"Mihin sä paitaa edes tarvitset?" hän tiukkasi. "Helpompaa se varmaan olisi tehdä ilman?"

"Mä tapaan aina sotkea sen verran, että parempi vaan pukea jotain päälle", Kirishima totesi ja virnisti hänelle ärsyttävästi. "Ellet sä sitten ole halukas pesemään mun selkää jälkeenpäin?"

Bakugō pyöräytti silmiään.IV


Bakugō nojaili kylpyhuoneen ovenkarmiin pohtien, oliko hänellä kenties vähän liikaa vapaa-aikaa. Kirishima suti osio kerrallaan väriä hiustensa tyveen niin näppärin ottein, että sitä oli oudon kiehtovaa seurata.

"Mä luulin, että sä värjäisit punaiseksi?" Hän kurkisti pieneen muovikulhoon, johon Kirishima oli sotkenut vaaleaa tököttiä.

"Mustaan ei oikein pure värit, joten parempi se on vaalentaa ekaksi. Yhh, nämä käryt kirvelee silmiä..."

Bakugō tuhahti itsekseen. Kaikkea sitä.

"Noin, eiköhän se", Kirishima mutisi sipaisten sotkua vähän kulmakarvoihinsakin ja asetti kännykkäänsä hälytyksen. "Kolmisen varttia riittää."

"Niin kauan?"

"Siinä katsos menee aikansa, ennen kuin se alkaa tehdä ihmeitään!"

"Aha..."

Bakugō ei toden totta tiennyt mitään hiustenvärjäilypuuhista.V


Kirishima suki pyyhekuivia hiuksiaan ja tarkasteli peilin avulla, oliko onnistunut kuolettamaan tyvikasvunsa joka puolelta. Päädyttyään positiiviseen lopputulemaan hän kääntyi iloisesti kohti Bakugōa ja nautti suuresti tämän kyräilevästä ilmeestä.

"Jumaliste että näyttää hirveältä."

"Eikö?" Kirishima virnisti takaisin. "Pitäisikö ihan huvikseen jättää joksikin aikaa tällainen kiva kusenvaalea juuri ja kulmat? Pahikset ne säikähtäisi kaikki tiehensä jo kättelyssä!"

"No ihan varmasti..."

"Sitten ei muuta kuin tomaattia kehiin!" Kirishima virkkoi napatessaan punaisen väripaketin ostoskassistaan. "Ei kun rubiiniahan tämä olikin..."

"Anna tänne."

"Hm?"

Bakugō kohautti olkiaan. "Ei se niin vaikea homma voi olla."

"Ei yhtään, varsinkaan jos koko tukan värjää!" Kirishima tokaisi.

"No sitähän mäkin!"VI


Epäilemättä yksi syy Bakugōn äkilliselle avuliaisuudelle oli tämän vankkumaton halu oppia uutta, oli kyse sitten niinkin yksinkertaista jutusta kuin hiusten värjääminen.

"Mikäs sua nyt huvittaa?"

"Tuntuu vaan niin kivalta tuo päähieronta."

"En mä kyllä tajua, miten sä olet aina osannut olla niin rähmäkäpälä, että tavaraa menee paidalle asti. Penskakin tämän osaisi."

"No jaa, kaikilla meistä ei ole kampaajan taipumuksia", Kirishima naurahti.

"Ei tämä homma kysy muuta kuin huolellisuutta!" Bakugō tarkensi. "Se nyt ei kyllä ole mikään yllätys, että sulta puuttuu sellaista..."

"Noh, älä nyt..."

Bakugō hymähti ja sipaisi hänen hartiaansa ylijäänyttä väriä.

"Vooi, sydäntäkö sä piirrät?"

"En vaan kirkkovenettä."

"Heei!"VII


Näytti kohtalaisen inhalta, kun punaiset virrat juoksivat lattiakaivoon Kirishiman huuhdellessa hiuksiaan värjäyksen päätteeksi. Aluksi näytti siltä kuin tämä olisi saanut massiivisen haavan päähänsä ja vuotanut hyvä ettei kuiviin, ja viimeiset hoitoaineen mukana valuvat rippeet puolestaan muistuttivat laihaa tomaattikastiketta.

"Katokin, ettei tänne lennä mitään punaisen jämiä", Bakugō murahti, kun Kirishima viittasi häntä kääntymään ympäri voidakseen pestä hänen hiuksensa.

"Eipä hätää, se on kaikki viemärissä!"

"Paras ollakin..."

Bakugō rentoutui Kirishiman levittäessä shampoota hänen päänahkaansa, eikä voinut olla hengähtämättä syvään notkeiden sormien lähettäessä kylmiä väreitä hänen selkärankaansa. Ihmekös se, että Kirishima kehui hänen päähierontataitojaan — hän kun oli sattunut ottamaan hiljaista oppia itse mestarilta.VIII


"Katso ja kavahda, itse Red Riot on täällä taas!" Kirishima velmuili rubiininpunainen hiuspehko joka suuntaan sojottaen ankaran kuivaamisen perästä. "No, eikö olekin päheä väri?"

Osa Bakugōsta olisikin ehkä halunnutkin myöntää jotain sen suuntaista, ellei se olisi tuntunut niin epämiehekkäältä. Tytöt ne tapasivat kehua toisiaan hiuksista ja kuteista.

"Voisi olla pöljempikin", hän tokaisi lopulta.

"Haah, mä tunnen oloni ihan uudestisyntyneeksi!" Kirishima intoili haroen hiuksiaan tavalla, joka ei olisi saanut näyttää niin pahuksen kuumalta. "Kiitti vain avusta!"

"Pikkuhomma", Bakugō tuhahti ja nielaisi, kun Kirishima astui lähemmäs ja liu’utti käsiään hänen kylkiään pitkin.

"Pitäisiköhän sitä... käydä tästä pehkuihin?"

Bakugōa hymyilytti.

"Nukkuako sä aioit?"IX


Huolimatta siitä, että Kirishiman kosketukset saivat hänet sekopäiseksi halusta, Bakugōn oli vaikea keskittyä hyväilyihin pisteliään tuoksahduksen leijaillessa jatkuvasti hänen nenäänsä.

"Torahammas hei...!" hän kähähti. Kirishima kohottautui hänen päältään ja lakkasi härnäämästä hänen nännejään. "Tuo sun tukka haisee ihan karsealta..."

"Ai, joo!" Kirishimalla välähti. "Se haiskahtaa vastavärjättynä aina vähän."

"Kiitti vaan tietoiskusta", Bakugō murahti. "Henkeä olisi ihan kiva saada..."

"Sori vain", Kirishima virnisti anteeksipyytävästi ja laski päänsä takaisin hänen rintakehälleen kuitenkin nyt kuljettaen huuliaan ja kieltään hitain liikkein yhä alemmas hänen kehollaan.

"Onko yhtään parempi?" tämä hymähti ja näykkäili kiusoittelevasti hänen sisäreittään. Bakugōn iho kirmasi kananlihalle.

"Mmh, älä vaan nouse sieltä..."X


Kännykän herätys pirisi aivan liian aikaisin. Havahtuessaan hereille Bakugō tajusi nukkuvansa naama suoraan Kirishiman vastavärjätyssä hiuspehkossa. Hän kampeutui äreänä istumaan, napautti herätyksen kiinni ja poimi punaisen hiuksen suupielestään. Huolimatta siitä, että hän oli tieten tahtoen pyrkinyt nukahtamaan selkä Kirishimaan päin, hän oli näköjään silti saanut osansa tuoreen värin lemusta.

"Mhuomenta..." Kirishiman aamukäheä toivotus leijaili hänen alitajuntaansa.

"Mmmmh."

"Saitko sä nukuttua?" Kirishiman huulet painautuivat kevyesti hänen olkapäälleen. Bakugō murahti myöntävän vastauksen ja nojautui lämpimään syliin, johon uppoutuminen olisi houkuttanut odottavia päivän velvollisuuksia rutkasti enemmän. Kirishiman huulet hakeutuivat hänen niskalleen, ja Bakugō tarttui tämän hiuksista suoden niille leikkisän nykäisyn.

"Lähdettäisiinkös suihkuun, Räjähdyspoju...?"


Otsikko: Vs: My Hero Academia: Rubiininpunaa, k-11, Kirishima/Bakugō, 10 x raapale
Kirjoitti: Röhkö - 22.12.2019 16:34:13
Kiitos paljon ihanasta joululahjasta! <3

Hiustenvärjäys oli jotenkin tosi kiva teema, koska tuli mieleen se kun värjäsit mun hiukset ja kiinnitti tän tarinan tosielämään.
Repeilin monessa kohdassa, mutta parhautta oli tämä:

Lainaus
"Vooi, sydäntäkö sä piirrät?"
"En vaan kirkkovenettä."

Oikeasti se varmaan piirsi sydäntä muttei kehdannut myöntää!
Bakugoa ei varmasti olisi koko touhu kiinnostanut, jos kyseessä olisi ollut joku muu kuin Kirishima. Hyvä huomio muuten tuo, että tyyppi on värjännyt myös kulmakarvansa..  ;D

Pojat olivat jälleen kerran IC (tai vähintään mun faanon-IC). Kirishima kyselee Bakugon mielipidettä ja huolehtii, ettei tällä mene hermo. Bakugo taas yrittää edes vähän kiinnostua.

Kiitän <3 Hyvää joulua sulle!
- Röh
Otsikko: Vs: My Hero Academia: Rubiininpunaa, k-11, Kirishima/Bakugō, 10 x raapale
Kirjoitti: Maissinaksu - 27.12.2019 22:14:17
Oho, en ollutkaan vastannut mitään! Kiitos ja hyvät uudet vuodet, Röhkö! <3

Hiusten värjääminen on juuri sellainen mukava arjen palanen, joka pohjimmiltaan on yksinkertainen homma, mutta silti sen kanssa voi töhöillä mennen tullen ja palatessa! Bakugonkin suurin ongelma tuossa mahtaa olla se, ettei se osaa jotain asiaa ja siksi haluaa oppia ihan vain huvikseen. Pääseehän siinä samalla vähän Kirishimaa kiusaamaan, thehe. Meinasin ihan unohtaa tuon kulmakarvajutun olemassaolon, kunnes sitten viime hetkellä välähti. :D

- Mai