Finfanfun.fi

Vapaa keskustelu => Saivartelija => Aiheen aloitti: Kuukuiske - 14.04.2018 17:11:50

Otsikko: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Kuukuiske - 14.04.2018 17:11:50
Kyseessä on siis Jam Cityn julkaisema peli, joka sijoittuu aikaan ennen kuin Harry aloitti opintonsa. Pelin alussa luodaan oma hahmo, jonka kanssa sitten seikkaillaan Tylypahkassa ja suoritetaan tehtäviä.

Ite oon odottanut pelin julkasua siitä pitäen kun satuin törmäämään tietoon että semmoinen olisi tulossa. Nyt tänään huomasin että peli on App Storessa, vaikka sen piti ilmestyä vasta parin viikon päästä. Pääsin kyllä aika nopeasti etenemään siinä. Juoni vetää mukaansa, mutta toimintoihin tarvittava energia kuluu aivan liian nopeasti. En ole vielä päättänyt, viitsinkö käyttää peliin oikeaa rahaa.

Entä muut? Mitä mieltä olette?
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Lunalotta - 14.04.2018 17:29:34
Millä nimellä se peli pitäs löytyä? Mulla on iphone6 ja kun kirjotin esimerkiks "Harry Potter Hogwards mystery" tai pelkkä hogwards mystery, niin ei löytynyt mitään :(
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Kuukuiske - 14.04.2018 17:45:02
En mäkään sitä aiemmin löytänyt. Etin ihan hakusanalla Hogwarts Mystery. Mä en tiiä, mikä tuossa oikeen on on että se on ilmaantunut saataville jo nyt.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Angelina - 14.04.2018 22:30:35
Millä nimellä se peli pitäs löytyä? Mulla on iphone6 ja kun kirjotin esimerkiks "Harry Potter Hogwards mystery" tai pelkkä hogwards mystery, niin ei löytynyt mitään :(

Kyllä mulla ainakin löyty, aloin kirjottaan vaan Hogwarts mystery, niin heti ehdotti Harry Potter: Hogwarts mysteryä. Huomaa, että Hogwarts, ei Hogwards, voiko johtua siitä? En kyllä itelleni vielä ladannut. En yleensä syty puhelinpeleille, enkä varsinkaan jos niihin just laitetaan noita koukkuja, että joudut käyttään rahaa että pääset etenemään (tai vaihtoehtoisesti odottaan jonkun viis tuntia, että saat lisäelämiä tms).
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 14.04.2018 22:58:41
Ai joko se on julkaistu? :0 Oho.
Ennakkorekkasin siihen joskus aikoinaan, ja aion kyllä kokeilla sitä nyt sitten lähipäivinä. Mulla on tosin ihan mieletön määrä kännykkäpelejä, mutta eipä yksi lisää haittaa mitään XD Toi ainakin vaikuttaa ihan jänskältä.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Lunalotta - 15.04.2018 13:12:02
Aivan, johtui siitä että kirjotin vähän väärin :D No nyt se asentuu munkin puhelimelle ja pääsen sitä pian kokeilemaan! Innolla odotan mitä siitä tulee :)
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 15.04.2018 20:08:07
Googlen Play Storessa tuota ei ole vielä saatavilla :( On vain se mahdollisuus ennakkorekisteröityä ja sen alla teksti "tulossa pian". No, täytyy sitten vielä odotella. Sinällään harmi, kun olen utelias pelin suhteen. Toisaalta on tämä huhtikuu vielä aika menoa ja meininkiä niin eipähän ole "ylimääräisiä häiriötekijöitä" :D
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Neiti Syksy - 15.04.2018 20:50:05
Ehdottomasti haluaisin kuulla lisääkin mielipiteitä! Minäkin nyt jäin odottelemaan peliä tuonne Google Play Storeen ja vähän turhaudun, kun ei ole edes minkäänlaisia kuvia tai mitään kyseisestä pelistä.  ::) Mutta tosiaan, youtubesta löytyi traileri (https://www.youtube.com/watch?v=rAFYdUbWLMg) ja nyt odotan oikein innoissani. Hui kamala, kuinka voikaan odottaa jotain peliä!

Kuukuiske, minkälaisiin toimintoihin sitten pitäisi käyttää rahaa kyseisessä pelissä? Tai minkälainen itse pelaaminen on. Kiinnostaa kauheasti tietää! Tai kun se syö aika paljon intoa, jos joka toiseen asiaan pitäisi käyttää oikeaa rahaa tai vaihtoehtoisesti odotat viikon jonkun asian tapahtumista. Toki varmasti pelissä on ja pitääkin olla jotain vähän extraa oikealla rahalla saatavaksi, mutta näin muuten!

- Syksy
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: mimamu - 16.04.2018 16:51:29
Tässä mun arvio parin päivän ilmaispelailun perusteella:

Plussaa:
+ Oikea Harry Potter -tunnelma! Grafiikat ja musiikit toimivat hyvin. Opettajat näyttävät samalta kuin leffoissa. Taustamaisemat on nättejä.
+ Oman hahmon ulkonäköä saa säätää yksityiskohtaisesti. Hahmo on ilmeikäs. Tuvan saa valita.
+ Juoni on mielenkiintoinen.
+ Vaikuttaa siltä, että pelin voi ihan hyvin pelata läpi ilmaiseksikin, vaatii vain kärsivällisyyttä.

Miinusta:
- Mobiilipeli -> Maailma on suppea, toiminta lineaarista ja dialogi tekstipohjaista.
- Hyvin vähän varsinaista pelaamista tai strategisia päätöksiä. Peli lähinnä klikkaillaan/tökkäillään läpi.
- Ei sovi kärsimättömälle. Peli alkaa äkkiä ruinata rahaa. Käytännössä tökkäilet viisi minuuttia, odotat pari tuntia ja toistat tätä. Ymmärrän kyllä, ettei pelikehitys ole ilmaista, mutta tällainen tyyli, jossa rahanmeno naamioidaan erilaisiin pseudovaluuttoihin, ärsyttää mua.
- Kalkaros on puupökkelö :(

Kaikesta huolimatta aion pelata pelin läpi, koska haluan viettää hieman lisää aikaa Potterlandiassa. Jos olet samaa maata, suosittelen myös peliä Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World (http://harrypotter.wikia.com/wiki/Fantastic_Beasts:_Cases_from_the_Wizarding_World)
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Kuukuiske - 16.04.2018 19:08:36
Kyllähän se odottelu jurppii, mutta on mahtavaa että voi vihdoinkin luoda oman hahmon, jolle voi vieläpä valita tuvan. Saattaa kyllä olla että peli alkaa toistaa itteään, mutta toistaiseksi olen tyytyväinen.

Pakko kyllä myöntää että osin grafiikat tökkii, eteneminenkin takkuaa ilman timantteja. Jos rahaa ei halua käyttää, pelaamiseen menee varmasti aikaa.

Hahmot kuitenkin ovat mielenkiintoisia. Ystävyyssuhteiden kehittyminen on mukavaa seurattavaa. Valinnanvaraakin on sen suhteen miten asioita kohtaan toimii. En kyllä tiedä miten se vaikuttaa tarinaan. Voiko tarina olla samanlainen, vaikka kuuluisikin vaikkapa Korpinkynnen sijasta Luihuiseen?

No katsotaan.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Lyra - 25.04.2018 17:03:35
Minäkin olen nyt ladannut pelin ja kokonaisuutena tykkään! Oman tuvan valitseminen oli mukavaa, vaikka lajittelusta, samanlaisen testin kuin vaikka pottermoressa  kautta, olisi voinut saada jopa mielenkiintoisemman vaihtoehdon. Minusta tuli luihuinen ja olisi mielenkiintoista kuulla miten muiden tarinat menevät. Kirjoitan loppuviestin spoilerin alle, koska kerron miten minun pelini tarina on tähän mennessä edennyt.
Spoiler: näytä
Ilmeisesti hahmollani on siis veli, joka on aikaisemmin aiheuttanut ongelmia koulussa ja erotettu. Veli oli myös luihuinen niinkuin minä. Sain jo viistokujalla kaverin, josta tuli myös luihuinen, henkilön nimi on kai Rowena. Koulussa on ärsyttävä ekaluokkalainen luihuinen,jonka nimi on Merula. minut on lukittu jo huoneeseen jossa jouduin ongelmiin kasvin kanssa ja sen lisäksi olen menettänyt ja saanut kymmenen pistettä. saa nähdä miten tarina etenee ja olisi mielenkiintoista kuulla muiden peleistä, jotta saisi tietää onko valinnoilla mahdollisuus muokata tarinaa


// sitä piti vielä sanoa, että ärsyttävän paljon joo menee tuota energiaa ja koko ajan pitää olla odottelemassa
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Neiti Syksy - 25.04.2018 17:09:54
Lyra (vastaus minullakin spoilerissa),
Spoiler: näytä
Minullakin tarina mennyt täysiä kaavoja pitkin. Valitsin Korpinkynnen tuvaksi, ja tämä Rowen on myös Korpinkynsi sekä kadonnut veljeni on myös Korpinkynnestä. Eli todennäköisesti tarinat menevät aivan samoja ratoja pitkin, paitsi jos tietenkin esimerkiksi niissä ystävyydennousu-tehtävissä saisi tahallaan huonon tuloksen? Vai tulisikohan vain sitten, että kokeile uudestaan.


Energiaa ja aikaa kyllä menee, mutta minua se ei niin haittaa tässä koulun ja työn lomassa. Ehtii sopivasti pelailla aina välillä. Tykkään grafiikasta ehkä kaikkein eniten ja siitä, kuinka loitsuja tehdessä tehdään oikeasti kuvio. Tavallaan avaa enemmän minulle ainakin sitä sauvankäyttöä, kun aiemmin olen ajatellut sen lähinnä vain heilutteluksi sinne tänne, vaikka onhan Wingardium Leviosassakin tietynlainen sauvan heilautuskuvio.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Tomsessed - 25.04.2018 18:23:19
Grafiikat on kyllä mahtavat! Energia taas on ongelmallinen, sillä joissain tilanteissa (esimerkiksi tunneilla) se kuluu minuutissa tai parissa ja kun tahtoisi edetä, niin latautuminen kestää ikuisuuden. ;D Onhan tuo peli aika paljon vain klikkailua, mutta toisaalta se ei haittaa mua. Tykkään tosi paljon niistä keskusteluista ja aidon näköisistä taustoista, ja niihin pystyy keskittymään ihan eri tavalla, kun omaa hahmoa ei tarvitse ihan koko ajan ohjata, vaan peli etenee osittain itsekseen.

Spoiler: näytä
Mulla on tupana rohkelikko ja ihan samaa kaavaa täälläkin, veli lentänyt koulusta ja se aiheuttaa hahmolle ongelmia. Noissa ihmeen ystävyystehtävissähän tais olla joku juttu, että ellei tee tarpeeks hyvin, ei siitä pääse läpi. Että kai se on vähän niinkuin pakkoystävyyttä sitten, kun ei saa tehdä huonoa tulosta. ;D

Mun kokemus tähän mennessä on se, ettei tässä hirveästi ole valintoja, joiden perusteella tarina muuttuisi. Siis joo, onhan siellä niitä keskusteluja, joista saa valita mieleisensä vastauksen ja tilanne sitten etenee sen mukaan. En osaa sanoa, miten lopputulos eroaa eri vastausten suhteen, kun itse olen tietysti nähnyt vain sen oman valintani seuraukset.


Tykkään grafiikasta ehkä kaikkein eniten ja siitä, kuinka loitsuja tehdessä tehdään oikeasti kuvio. Tavallaan avaa enemmän minulle ainakin sitä sauvankäyttöä, kun aiemmin olen ajatellut sen lähinnä vain heilutteluksi sinne tänne, vaikka onhan Wingardium Leviosassakin tietynlainen sauvan heilautuskuvio.
Sama täällä! Toki niissä kuvioissa taitaa olla joku ohjelmointi, että kun sitä alkaa piirtää, niin se menee täysin sen ohjeen mukaan ja lopputulos on aina mahtava. En oo testannut, voiko sitä tehdä pieleen, joten elän siinä uskossa, että oon täydellinen oppilas. ;D
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Crysted - 25.04.2018 20:21:58
Mua vähän harmittaa, ettei pelissä oo mitään minipelejä varsinaisen juonen lisäks että vois vaikka liittyä johonkin kerhoon jossa vaikka sitten tehdään jotain. Latasin pelin varmaan tossa pari viikkoo sitten mutta en oo hirveesti jaksanut pelata ku ärsyttää se että siinä on niin vähän valinnanvaraa.

Grafiikat ja musat on kyl ihan jees mun mielestä, tosin se on nii hassun näköstä ku on suorittanu jonkun kohdan oikein esim tunnilla, niin se tyyppi jää virnistelemään siihe sillee ihan oudon näkösesti joksku viideks sekunniks niiku se ois tehny jotai ihan ihmeellistä, mun mielestä siihen ois voinu vaikka laittaa jonkun dialoginpätän vaikka "jee onnistuin" ni ei olis nii awkwardin näkönen mutta se nyt on aika pieni juttu.

Mä olen Luihuisessa (yllätysyllätys) ja täytyy sanoa kyllä yks asia, mikä pelissä tuntuu vähän epärealistiselta nimittäin se, että Kalkaros vei multa 20 pistettä koska aloitin kaksintaistelun :( Eihän Kalkaros nyt oikeasti miinustais Luihuisilta pisteitä :D No mutta joo tajuan kyllä että se ois vähän epäreilua muiden tupien pelaajille jos niin ei kävis, mutta newsflash: elämä on epäreilua :D

Mua ei kyllä sillee haittaa ne että energia kuluu nopeasti, koska en mä mitenkään maratoonissa sitä haluaiskaan/ehtiskään pelata. Sellasen 1h oppitunnin ehtii hyvin täysillä energiolla pelata (ainaki sit myöhemmillä tasoilla, taidan olla tasolla 9) ja sitten tietty voi käydä ettimässä käytäviltä niitä lisäenergioita.

En kyllä ihan ymmärrä mikä idea tässä pelissä on kerätä kolikoita, joilla voi ostaa vaan sellasia karseita vaatteita yms? Muutenki ku oppitunneilla kaikki muutki käyttää koulupukua ni tuliskoha vähä sanomista jos menisin t-paidassa :D En oo kokeillu. Tai ehkä niitä voi käyttää sitte ku pääsee Tylyahoon. Toivotaan.

Yhteenveto: En oo mitenkää täysin hype tästä pelistä, mutta on se ihan kiva peli ja aion silti pelata sen loppuun koska olen pottertrashiä.

Niin ja olen erittäin iloinen siitä, että apin pikkukuvakkeessa etusivulla on Kalkaros :)
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Gil Galad - 27.04.2018 00:21:40
Minua vähän harmittaa, kun minun kännykässä on liian vähän ram muistia pyörittämään peliä. Eikä huvita uusia vielä lähes täysin toimivaa puhelinta joka ei ole ollut vielä kahtavuottakaan.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: .joyriding. - 27.04.2018 16:12:16
Latasin tän kyseisen pelin pari päivää takaperin ja tähän asti oon kyllä ollut suhteelisen tyytyväinen. Grafiikka on kyllä ison plussan puolella, tykkään ihan äärettömän kovasti! Pelimaailman suppeus on kyllä vähän meh, mutta, no… kaipa sellasta osaa mobiilipeliltä vähän odottaakin. Sitten on se ainainen yksi pieni mutta, tässä tapauksessa energia. Sille sais kyllä tehdä jotain, koska sen keräämisessä tuntuu tosiaan menevän ikuisuus ja se hupenee minuutissa, kuten joku jo tuossa aikaisemmin kirjoittikin. Ei kyllä huvita alkaa maksamaan siitä, että pääsis eteenpäin.

Toki niissä kuvioissa taitaa olla joku ohjelmointi, että kun sitä alkaa piirtää, niin se menee täysin sen ohjeen mukaan ja lopputulos on aina mahtava. En oo testannut, voiko sitä tehdä pieleen, joten elän siinä uskossa, että oon täydellinen oppilas. ;D
Eh, älkää suotta menkö testaamaan, sen nimittäin voi tehdä väärin. Mun puhelin ei näköjään ole minkään sortin ”lääppijän” unelmavävy – yritin nimittäin tänään suorittaa niinkin vaikeeta liikettä kuin alhaalta ylöspäin sliippaamista. Puhelin päätti ettei piirrä, otin sormen näytöltä → sinne meni se brilliant. ::)

Yks juttu mihin kiinnitin huomiota on tupapisteet. Tykkään siitä, ettei ne ainakaan mun käsittääkseen synny itsestään minkään npc-hahmojen kautta, vaan pelaajat joutuu itse keräämään ne (korjatkaa toki, jos oon väärässä).
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 27.04.2018 16:46:58
Mä en oo ehtinyt ku vasta eilen illalla vähän testaamaan tota peliä. Vaikuttaa kyllä ihan hauskalta, mitä nyt ehdin peräti ensimmäiselle oppitunnille menemään ja sinne jäämään :D Hahmostani tein puuskupuhin, oma tupa niin tuntuu kotoisimmalta. Vähän kyllä mietin, että olisko kokeillut sittenkin jotain muuta, mutta nääh, Puuskupuh on hyvä <3
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Kosmik - 27.04.2018 16:48:13
Tietääkö kukaan, miten voi deletoida pelissä nykyisen tilinsä? Haluan aloittaa pelin alusta, kun se alku meni vähän typerästi. En ole siis pitkälle pelannut, olen vasta Viistokujalla, mutta haluan silti aloittaa alusta, mutta se pelihän jatkaa aina samasta kohtaa, mihin on jäänyt. Pelin poistaminen ja uudelleen lataus ei auttanut, vaan aina se heittää mut siihen kohtaan, mihin jäin.

// Löysinkin googlettamalla jo ohjeet ja sain tuon tilin poistettua. Piti linkittää se peli jotenkin faceen, sitten poistaa se peli puhelimesta ja kirjautua ulos facesta. Sit facesta piti poistaa se sovellus ja ladata uudelleen tuo peli puhelimeen ja sitten se alkaa alusta hahmonluonnilla. On kyllä hemmetin vaikeaksi tehty tuo tilin poistaminen. ::) Ensituntumalta en ole kovin vakuuttunut pelistä, mutta ehkä se muuttuu paremmaksi, jahka pääsen Viistokujaa pitemmälle. :'D
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: pate - 27.04.2018 22:54:03
Mä kyllä tykkään tästä pelistä vaikka juoneen (tai mihinkään muuhunkaan) ei hirveästi voi vaikuttaa ja energian kerääminen kestää. Mutta mikä tahansa Potteraiheinen juttu kyllä kiinnostaa tässä vaiheessa, kun itse kirjat ja leffat on tullut kahlattua niin monesti läpi.

En oikein ole päässyt perille noista tupapisteistä: tunneilla käyminen tuntuu kerryttävän pisteitä melko vähän, ja kun on vihdoin saanut oman tuvan ykköseksi, saavat jonkin pelin etapin ylitettyä kaikki tuvat automaattisesti x määrän pisteitä, ja oma tupa on taas tippunut viimeiseksi... :D Noh, ehkäpä se tässä ajan mittaan selviää, mikä on tehokkain tapa kerätä tupapisteitä, vai onko pelin juonella joku oma suunnitelma siitä, kuka voittaa.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: serafina II - 01.05.2018 15:37:58
Aaah suunnaton pettymys kun yritin ladata peliä play kaupasta, niin totesi ettei alusta tue mun käyttöjärjestelmää, taitaa siis olla liian vanha päivitys androidilla (kitkat).  :'(  Ei nyt pelin takia viittis uutta puhelintakaan hankkia, vaikka se muuten onkin edessä kyllä vähän ajan päästä.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Kosmik - 01.05.2018 18:10:39
Olen nyt tätä peliä vähän pelaillut ja on ollut ihan ok kokemus. Ei nyt mikään elämää mullistava peli ja lähinnä ajanvietteenä olen pelaillut aina sopivassa välissä. Energiahomma on tosiaan ärsyttävä, mutta sellainen tuppaa olemaan melkein jokaisessa puhelimeen ladattavassa pelissä. Ja hahmonluonti oli aika yksinkertainen ja mun ukko on ihan uunon näköinen, mutta olkoon. ::) Tein tyypistäni tosiaan luihuisen ja muakin ihmetytti, että Kalkaros vihaa niin paljon oman tupansa edustajaa. ::) On tuo nyt ihan pelattava peli, mutta ei sellainen, jonka haluaisin heti tahkoa nopeasti läpi. Se kadonneen veljen mysteeri on ihan hauska elementti pelissä. Oppitunnit on aika puuduttavia, kun jossain vaiheessa loppuu energia kesken ja joutuu sen latautumista odottaman ja jos ei muista mennä tekemään sitä tuntia loppuun, niin joutuu aloittamaan sen alusta, kun se aikaraja umpeutuu, mikä on rasittavaa. ::) Lisäksi pakollinen vihamies pelissä on aika kliseinen elementti, mutta siitä olen pitänyt, että luihuisena voi tulla toimeen myös muiden tupien edustajien kanssa, eikä ole sellaista samanlaista kärjistettyä tilannetta, mitä kirjoissa on (luihuinen versus muut tuvat).

Pystyykö tuon ekan vuoden jälkeen jatkamaan heti toiselle vuodelle vai joutuuko tokan vuoden julkaisua odottamaan?
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Crysted - 01.05.2018 18:25:57
Kosmik, pystyy jatkamaan heti tokalle vuodelle, periaatteessa siinä on kesäloma mutta sitä ei  pelata vaa se hyppää heti lukuvuoden päättäjäisistä kakkosvuoden alkajaisiin.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Tomsessed - 02.05.2018 12:04:00
En oo ihan varma, tarviiko tää spoilerin vai ei, mutta laitan nyt kuitenkin. Eli tupapisteistä:

Spoiler: näytä
Mulle tuli jossain vaiheessa sellainen tunne, että kun oma tupa on jatkuvasti viimeisenä, niin vuoden lopussa tapahtuu jotain ja siitä tuleekin eniten pisteitä kerännyt. Näinhän siinä kävi, viimeistelin tässä aamutuimaan ykkösvuoden ja oma tupani eli rohkelikko sitten kiilasikin kummasti ykköspaikalle. ::) Tän perusteella olettaisin, että näin käy jokaisen tuvan kohdalla, onhan täällä jo todettu juonen samankaltaisuus tuvasta riippumatta.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Tuittu - 03.05.2018 11:22:07
Vähän tylsä peli ehkä, mutta onneksi en ole kovin kriittinen pelien suhteen joten pelailen silti :D Minusta olisi kiva jos juoneen voisi vaikuttaa vähän enemmän, vaikka sinänsä onkin hyvä, että peli etenee tiettyä juonta pitkin. Ärsyttää vaan välillä, kun hahmot tekee ihan tyhmiä juttuja ilman että voin asialle mitään ::) Mutta ainakin kaikki kääntyy aina hyväksi eikä peliä voi hävitä.

Spoiler: näytä
Mulle tuli jossain vaiheessa sellainen tunne, että kun oma tupa on jatkuvasti viimeisenä, niin vuoden lopussa tapahtuu jotain ja siitä tuleekin eniten pisteitä kerännyt. Näinhän siinä kävi, viimeistelin tässä aamutuimaan ykkösvuoden ja oma tupani eli rohkelikko sitten kiilasikin kummasti ykköspaikalle. ::) Tän perusteella olettaisin, että näin käy jokaisen tuvan kohdalla, onhan täällä jo todettu juonen samankaltaisuus tuvasta riippumatta.
Ihan niin kuin kirjoissakin, Dumbledore antaa vuoden lopussa niin paljon pisteitä että tupamestaruus voitetaan ::) En kyllä tiedä, miksi se haluaa suosia juuri minua ja minun tupaani...
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: mimamu - 16.05.2018 22:46:27
Jos peli ei toimi omalla laitteella tai ei jaksa tuota rasittavaa energiasysteemiä tai jos haluaa vain nähdä, miltä peli näyttää korpinkynsipojan näkökulmasta, niin täällä voi katsoa tarinan ilman pelaamista :)

https://www.youtube.com/watch?v=aRcgDVJH7Eg
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 16.05.2018 23:07:16
Oon tässä itsekseni laskeskellut, että jossain vaiheessa peliä pitäisi myös Percyn (ja jos laskin oikein, niin myös kaksosten) aloittaa opiskelut Tylypahkassa. Odotan innolla. Toivoisin myös, että jossain vaiheessa voisi ystävystyä Charlien kanssa, kun Billinkin kanssa voi. (Olenkin "nimennyt" tämän pelin uudestaan: "I fucking love Bill Weasley so much" :'D koska Weasleyt on rakkaus ja Bill on ihana). Charlie olisi oman hahmon kanssa saman ikäinenkin, mutta toistaiseksi hänet on näkynyt vain tupapistelistassa...

Pelaan tällä hetkellä tokaa vuotta, 8. lukua. Minua kiinnostaa kolmosvuosi, kun pääsee vihdoin tutustumaan Tonksiin. Myös se kokonaan uusi korpinkynsi, Tulip, vaikuttaa jänskältä. Mitenköhän häneen tutustuu... Tai siihen luihuispoikaan, josta mainitaan vain, ettei ole selvillä, miten häneen tutustuu. Jänskää.

Tuntuu kans tosi oudolta, että Kalkaros on antanut mulle tupapisteitä! :0 No joo on se niitä vienytkin, mutta silti... Ehkä se on vähän siedettävämpi jos ei ole Potter tai joku hänen tuttunsa :D Onnistun kanssa jotenkin aina tossa tupapiste-rankingissa menemään kärkeen niin, että olen ansainnut enemmän pisteitä kuin minun perässäni olevat kolme yhteensä. Nytkin olen tienannut rankingin mukaan 218 pistettä, ja seuraavana oleva 76... Ja silti Puuskupuhin valvojaoppilas (ja kaikki muutkin) jaksaa jankuttaa pisteiden ansaitsemisesta :D

Onko kukaan muuten uskaltanut vastata "kyllä", kun Kalkaros kysyy, näyttääkö hän pelihahmon mielestä kotitontulta? :'D Mulla olisi rohkeustaso riittänyt siihen, mutta oma rohkeus ei XD Niin kuin joku tumblrissakin totesi siitä: "This game is literally asking me if I want to be murdered".
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: FractaAnima - 17.05.2018 08:31:29
Lainaus
Onko kukaan muuten uskaltanut vastata "kyllä", kun Kalkaros kysyy, näyttääkö hän pelihahmon mielestä kotitontulta? :'D Mulla olisi rohkeustaso riittänyt siihen, mutta oma rohkeus ei XD Niin kuin joku tumblrissakin totesi siitä: "This game is literally asking me if I want to be murdered".
Oh yes, parasta koko pelissä tähän mennessä on ollut juuri tämä. ;D ;D ;D ja Bill Weasley!! Oon myös jatkuvasti innoissani kun tapaus Cursed Vaults etenee. Tykkään tästä kyllä kuin hullu puurosta ja mä kuulun siihen kastiin, joka on hyvin usein tyytyväinen siihen, mitä annetaan kun kyse on Pottereista. Olen yksinkertaisesti vain niin iloinen, että saadaan jotain uutta! <3 mutta kyllä muakin ärsyttää energioita odotella, the struggle is real :-X

Voin linkata myöhemmin kuvat siitä mitä tapahtui kun Severusta vertasi kotitonttuun, koska pitihän screenshotit saada. Täytyy pudottaa ne kuvat vain ensin jonnekin mistä linkata. :)
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 17.05.2018 10:50:54
Mäkin oon ihan into piukassa ku tulee lisää matskua velhomaailmasta. Oon kans erityisen iloinen siitä, että tähtäimessä ei nyt ole Harry ja kumppanit. Nyt muilla hahmoilla on enemmän mahdollisuutta "loistaa". Tykkään myös siitä, että kokonaan uusia hahmoja on valokeilassa (vaikka voisinkin ihan mielelläni hengata koko pelin ajan Billin kanssa :'D)  Ja Tylypahkan tuttu henkilökunta tuo jotain ihanaa turvallisuutta, ettei kaikki ole jotain uutta ja vierasta.

Energian täyttymisen odottelu on kyllä turhauttavaa. En kuitenkaan ole halunnut tuhlata roposiani timanttien osteluun, kun yritän pikemminkin säästää rahojani syksylle. Ilmaisia timantteja olen pari kertaa käyttänyt energian osteluun, kun on käynyt niin, että muuten olisi oppitunti mennyt pieleen (kun olen unohtanut liian pitkäksi aikaa käyttää energioita palkin täyttöön), enkä ole halunnut aloittaa alusta. Nopeaa tämä pelaaminen ei aina ole, mutta sitäkin hauskempaa :D Tai ainakin mulla on ollut hauskaa. Sitä odotellessa, että pääsee tutkimaan kirottuja holveja.

Ja joo näen mielelläni, mitä Kalkaros tuumaa kotitonttuvertailuista :'D Tällee pelkkien kuvien kautta uskallan kokea senkin XD


// Kaverilista on päivittynyt! "Mystisen" luihuispoika Barnaby Leen voi nykyisten tietojen mukaan tavata kolmantena vuonna. Lisäksi listaan on lisätty Korpinkynnen Andre Egwu, jonka tapaa neljäntenä vuonna. JA CHARLIE ON LISTASSA MYÖS aaaaaaa. Hänetkin tapaa tosin vasta nelosvuonna :< Nyyyh.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Kosmik - 22.05.2018 15:56:38
Mitä enemmän peliä pelaa, sitä enemmän se tuntuu toistavan itseään. ::) Ja mua raivostuttaa se, kun teet jotain tehtävää, jossa pitää painella niitä sinisellä rajattuja kohteita ja sitten kun se peli valittaa, että energiat loppui ja tarjoaa, että voi pinkeillä timanteilla ostaa lisää energiaa, niin olen nyt jo ainakin kahdesti vahingossa ostanut niillä perkeleen timanteilla sitä energiaa. Olen yrittänyt säästää niitä helvetin timantteja uuteen hiustyyliin, niin jaaha, siinä taas meni tänään kiva määrä niitäkin hukkaan, kun vahingossa painoin taas, että osta lisää energiaa... -__- En tiedä, toi peli ei oikein enää nappaa, mutta kaipa sitä tulee pelailtua silti. Aika tylsä ja itseään toistava peli loppujen lopuksi...
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Kulovalkea - 27.05.2018 21:32:47
Vosinpa minäkin nyt vaihteeksi jättää oman arvioni ja mielipiteeni tästä pelistä. Poistin tämän eilen tilan takia ja siksi, että ei enää tullut pelattua. Jaksoin kolmannen vuoden alkuun, mutta siihen lopahti innostus. Tarina ei jatkunut ennen kuin oli suorittanut kaikki vaaditut tunnit ja niitä oli aivan valtavasti. Muuten kyllä pidin ja olen yleensä melko kärsivällinen odottelun ja muun sellaisen suhteen. Minuakin rasitti tuo, että ei oikeastaan mitään erityistä tekemistä tökkimisen lisäksi pitänyt tehdä. Kaksintaistelut oli kyllä kivoja ja minusta hyvin tehty. Juoni ei ainakaan itseäni mitenkään hetkauttanut. Oli jotenkin vähän tylsä ja lopulta ei voinut juurikaan itse päättää että menikö nyt jonnekin kielletylle käytävälle vai ei. Tavallaan kuitenkin tykkäsin tosi paljon.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: FractaAnima - 05.06.2018 18:50:14
Toisiksi edellinen päivitys vei mennessään Severus-kuvakkeen pelistä, mutta onneksi Severus sentään pysyi mukana eikä kadonnut kokonaan puhelimen näytöltä! :o
Mutta siis, vihdoin ja viimein muistin ja ehdin tulla laittamaan näitä screenshotteja siitä Severuksen vertaamisesta kotitonttuun. Laitan spoilertagin alle, ettei kukaan vasten tahtoaan näe näitä etukäteen. ::)

Spoiler: näytä

(https://i.imgur.com/FN1xrWg.jpg)

(https://i.imgur.com/vz8BhCS.jpg)

(https://i.imgur.com/3AqGjxX.jpg)

(https://i.imgur.com/5yltzvI.jpg)

(https://i.imgur.com/wVO2ykI.jpg)

(https://i.imgur.com/LfWtsVS.jpg)
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 05.06.2018 22:03:19
Kalkaroshan on yllättävän chilli tässä pelissä xD

Ja aaa mä oon niin lähellä saada Barnabyn puolelleni... Vielä vajaa tunti niin pääsen etenemään (koska timantteja en tuhlaa tämmösissä tilanteissa).
Peliin on myös tullut kivana pikku lisänä mahdollisuus pelata kitakivillä tai jutella suuressa salissa ystävien kanssa, ja siten parantaa ystävyystasoja. Ei niitä hirveän tiuhaan tahtiin voi tehdä, mutta eipä se haittaa. Ei voi nostaa jokaisen ystävyystasoa pilviin hetkessä :D Luin myös jostain, että ystävien kanssa pitäisi voida myös juoda kermakaljaa Tylyahossa, mutta itse en ainakaan ole siinä onnistunut. Ehkä se mahdollisuus tulee myöhemmin pelissä.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Tuittu - 05.06.2018 23:03:17
Minä pääsin jo kolmosvuoden loppuun, ja valitettavasti siihen peli toistaiseksi loppuu. Nyt voin vain kohotella rohkeus-, empatia- ja tietopisteitä ja noita ystävyyspisteitä (myös kermakaljalla). Minusta vaan olisi hauskempaa, jos saisi valita kenen kanssa ystävystyy, eikä aina vaan niitä samoja tyyppejä...
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 13.06.2018 11:55:11
Mä pääsiin tänään nelosvuotta niin pitkälle, ettei toistaiseksi ole enempää tarinaa pelattavana. Ääääh, jäi mielenkiintoiseen kohtaan. No, nyt on kyllä sitten hyvin aikaa parannella omia taitojaan ja ystävyyssuhteita (Andre vaikuttaa aika työmaalta :'D No, onpahan tekemistä). Ja oon ihan into piukassa noista Patapalon oppitunneista. Ties kuinka monta vuotta olin halunnu nähdä sen Potter-universumissa :D Vaikuttaa mielenkiintoiselta häiskältä. 
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: pate - 15.06.2018 13:30:36
Mä oon myös päässyt nelosvuodelle, ja jossain vaiheessa noi tupapisteet tuntui muuttuvan ihan kummallisiksi. Esim. kolmosvuonna loppuun mennessä omalla tuvallani oli reilu 1000 pistettä kun taas muilla vain n. 600 pistettä. Nyt neljännellä vuodella, vaikka vuosi on vasta ihan alussa, muilla tuvilla on jo yli 700 pistettä ja minun tuvalla vain 400. Tuntuu eriskummalliselta, jos tunteja pelaamalla pitäisi saada piste-ero kurottua umpeen, kun pisteitä saa kerralla 1-10..
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: LillaMyy - 28.06.2018 08:51:15
No juu, josko sitä nyt itsekin voisi sanasen sanoa tuosta pelistä...

Ihan kiva pelihän tämä on, hauska päästä pöllöilemään ympäri Tylypahkaa jonain toisena aikana. (: Nuo oppitunnit vaan alkavat olla jo tosi ärsyttäviä (olen siis vasta aloittanut neljännen vuoteni), kun ensin pitää kerätä kauhea kasa tähtiä, että saa sen oppitunnin avattua ja sitten pitää taas kerätä kauhea kasa tähtiä, että oppii sen asian. Huoh. Etenkin, kun yleensä yhden tähden saamiseen vaaditaan melkein puolet energiasta. Välillä tuntuu muutenkin, että vaikka peli onkin itsessään maksuton, sen helppoon läpipääsyyn vaaditaan rahaa. Se on tehty ihan liian helpoksi vahingossa käyttää niitä timantteja, että saa lisää energiaa, vaikka tämänkin vahingon voisi estää ihan yksinkertaisella "oletko varma, että haluat käyttää 55 timanttia lisäenergian ostoon?" -varmistuksella. Tällöin pelaajat eivät turhautuisi siihen, että käyttää vahingossa vaivalla säästämiään timantteja.

Hieman ehkä vaivaa myös se, että vaikka pelissä onkin vähän vaihtoehtoja, eivät seikkailut juurikaan muutu pelaajan valitsemien vaihtoehtojen mukaan. Joskus joku saattaa sanoa vähän eri asioita, mutta muutoin peli kulkee aivan samoja uria pitkin jokaisen pelaajan kohdalla valinnoista riippumatta. Olisi kiva, jos näistä valinnoista voisi tulla jotain vähän erilaisia tapahtumaketjuja, vaikka kaikista suurimmat jutut pysyisivätkin samoina... Pakko muuten kysyä vielä muilta, jotka ovat eri tuvissa kuin minä (=Puuskupuh), että ovatko nuo ei-canoniset hahmot missä tuvissa teidän peleissä? Rowan Khanna taitaa kaikilla olla aina samassa tuvassa kuin pelaaja itse(?), ja Merula Snyde on varmaankin aina luihuinen(?), mutta mites nämä muut? Penny Haywood, Ben Copper, Tulip Karasu, Barnaby Lee ja Andre Egwu?

Kaikille niille muuten, jotka olette kironneet noita energioita, oletteko huomanneet, että joitain juttuja napsauttamalla saa lisää energiaa? (; Voin tökkiä ne kaikki spoiler-tagin alle, jos joku haluaa vaikka itse löytää ne. Tietääkseni näitä on 9 kappaletta piilotettuna käytäville ja ulkotiloihin. (:
Spoiler: näytä
1. Tylyahossa Kolmen luudanvarren ja Hunajaherttuan välisen kujan päässä oleva vilkuttaja +1
2. itäisessä alakerroksessa kirjaston vieressä olevalla penkillä olevat kirjat +1
3. linnan pihamaalla Tällipajusta oikealle oleva risu +1
4. tyrmissä keittiön ja liemiluokan välissä kököttävä kotitonttu +1
5.&6. läntisessä alakerroksessa Suuren salin vierellä oleva palamaton soihtu +1 & palamattoman soihdun vieressä olevat haarniskat +1
7. länsitornissa valvojaoppilaiden kylpyhuoneen ja Rohkelikkojen tuvan välissä oleva taulu +1
8.&9. itätornissa ennen loitsuluokkaa oleva taulu +1 & ennustusluokan edessä oleileva Riesu +1
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 28.06.2018 12:10:50
Rowan on ainoa, jonka tupa (ja sukupuoli) menee pelaajan mukaan. Muiden tuvat ovat vakiot.

Noita energiajuttuja ei tietääkseni ole enempää. Itse löysin nuo kaikki osin sattumalta. Tai no, vahingossa löysin yhden ja sen jälkeen vietin tovin tökkiessäni kaikkea :'D

Mua ärsyttää, kun eilen pelin päivitettyäni sain taas lisää main storya, pari uutta avattavaa oppituntia ja yhden sivu questin, mutta myöhään illalla ne katosivatkin yhtäkkiä :/ Kun sain sivu questin yhden osan suoritettua, se katosi sivusta ja main storynkin kohdalla lukee taas se "be patient". Kaksintaistelukerho ei kuitenkaan kadonnut (tosin siinä saavutin jo palkintoihin vaaditut voitot, ja kulutin kaikki lippuni). Lemmikitkin pysyivät. Luin facebookista, että muillekin kävi niin, että nuo uusimmat tehtävät ja tunnit katosivat. Joku pohti, että ehkä niitä ei pitänytkään vielä julkaista vaan ne tulivat näkyville vahingossa. Mä myös olin betatestaaja, mutta en tiedä, olenko enää vai loppuiko se :/ Toisaalta tiedän, että kaikki eivät ole vielä päässeet kaksintaistelukerhoon lainkaan.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Tomsessed - 03.07.2018 20:50:25
Niiden tähtien kerääminen oppitunteja varten on ärsyttänyt muakin. Mulla jää luvut aina roikkumaan nimenomaan oppitunneista, kun ei ole motivaatiota kerätä tähtiä ja sitten se muu tarina loppuu eikä pääse eteenpäin. ;D Välillä tuntuu, että peliä on pitkitetty tahallaan niiden tähtien avulla.

Tupapisteet on toinen juttu, mitä en ymmärrä. Käytännössä heti nelosvuoden alussa kaikki muut tuvat olivat parisensataa pistettä edellä, eikä ero ole sen jälkeen kaventunut. Tällä hetkellä tilanne on se, että muilla on yli 1400 pistettä, kun taas oma tupani ei ole saavuttanut edes tuhatta... Todella ärsyttävää. Eipä taida tulla voittoa tänä vuonna.

Noista energioista sen verran, että mainittujen lisäksi oon löytänyt vielä yhden (joka tosin vaatii sen, että on tarpeeksi pitkällä). Pistän senkin spoilerin alle, niin halukkaat saavat kurkata.

Spoiler: näytä
Kielletyssä metsässä oleva hämähäkinverkko antaa muiden tapaan +1 lisää energiaa.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Aelina - 21.07.2018 16:31:29
Latasin pari päivää sitten tylsistyneenä itsekin pelin ja olen nyt 1. vuoden puolivälissä käsittääkseni (ainakin lukujen mukaan). Ihan kivat grafiikat. Yksi oppitunti meni sivuun, koska aloitin vajailla energiamäärillä. :( Olisin toivonut jotain testiä tuohon tuvan valintaan, koska arvoin jonkin aikaa, minkä otan.

Minäkin klikkasin vahingossa kotitonttua, jolloin sain lisää energiaa. Sen jälkeen klikkailin vähän kaikkea, ja nyt en saa enää lisää. Toivoisin kyllä jotain pelejä, joista voisi saada lisää rahaa, energiaa yms.

Sinänsä ihan kiva, mutta energian latautuminen kestää rasittavan kauan.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Gil Galad - 30.07.2018 13:39:40
Pystyin lataamaan eilen pelin itselleni, kun vanha kännykkä sanoi sopimuksen irti ja peli toimii uudessa puhelimessa.

Olen tällä hetkellä menossa 1. vuoden 4 luvun lopussa. Tähän asti peli on ollut ihan kiva pelata. Lataus ajat ovat pitkiä jos ei halua käyttää pelin timantteja niiden lyhentämiseen.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: summerblue - 07.10.2018 21:48:24
Vieläkö ihmiset jaksatte tätä pelata? :)

Itsekin naputtelin peliä jonkun aikaa eteenpäin. Ensi alkuun en välittänyt hitaasta etenemisestä, vaan peli oli sellainen kiva aktiviteetti, johon pystyin aina muutaman minuutin päivässä käyttämään. Lopulta kuitenkin kävi niin, että itseään toistavia oppitunteja oli naputeltava läpi aivan liikaa siihen nähden, minkä verran tarinassa sitten pääsi eteenpäin. Olen kuitenkin pelannut mobiilipelejä, joissa on päässyt ihan mukavassa, rauhallisessa tahdissa etenemään, vaikka ei ole peliin senttiäkään laittanut rahaa. Tarinasta, hahmoista, ja grafiikoista kyllä tykkäsin, mutta ehkä tämä ei ollut ihan minun juttuni.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Aelina - 07.10.2018 22:29:05
Yhä ladattuna puhelimeen, mutta en minäkään ole jaksanut enää pelata, vaikka idea kiva. Yhden oppiaineen tunnit jo itsessään noudattavat aina tismalleen samaa kaavaa. Lisäksi kun pitäisi hankkia niitä seitsemää tähteä, niin ei. Pitäisi pelata sen verran monesti se sama tunti läpi. Muuten olisi mielenkiintoinen.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 08.10.2018 20:24:40
Minä pelaan vielä ja ihan hyvällä mielellä. Mua ei haittaa hidas eteneminen eikä tuntien toistuvuus. Ja mulle se hidas eteneminen lähinnä meinaa sitä, että oon aina odottamassa uusia lukuja tarinaan  ::)  Mielenkiinnolla seuraan tuota tarinaa ja haaveilen salaa, että hahmoni voisi joskus alkaa seurustella Barnabyn kanssa...
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Tuittu - 09.10.2018 09:18:50
Minäkin pelailen vielä. Oppituntien naputtelu tarinan sisällä ei niin haittaa, silloin sentään tuntee edistävänsä peliä jotenkin, mutta lukujen välinen odottelu... Siksi oikeastaan olen tyytyväinen jos lukujen pelaamisessa kestää kauan, niin ei joutuisi sitten odottelemaan siinä välillä niin kauaa. Vähän kyllästyttää, kun niissä ystävyysjutuissa on aina samat kysymykset, mutta nyt onneksi tuli uusi ystävä kehitettäväksi ja lisääkin ilmeisesti on tulossa, joten saa vähän vaihtelua :)
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Ingrid - 02.07.2019 17:55:37
Mie olen taas löytänyt innon pelata tätä! Latasin pelin jo heti silloin kun se ilmestyi ja pelasin sitä aktiivisesti. Sitten puhelin vaihtui pariinkin kertaan ja jouduin aloittamaan pelin alusta - ei kiitos. Viime viikolla kuitenkin löysin vanhan puhelimeni ja sain vanhan pelin hahmoineen, suhteineen ja timantteineen Google -tunnuksella talteen ja näin ladattua tähän uuteen luuriini.

Nythän pelissä on meneillään paljon sivujuonia varsinaisen tarinan ja oppituntien lisäksi - muun muassa sairaalasiipeen ja taikaeläinten hoitoon liittyviä sivujuonia on tarjolla toisen lukuvuoden aikana, ja ne ovat ainakin toistaiseksi olleet kivoja. Lisäksi pelissä voi osallistua nykyään kaksintaistelukerhoon, mikä myös on ihan hauskaa. Kolmannella luokalla odottavat Tylyahon vierailut ja viidennellä vuosiluokalla sitten voi osallistua jopa V.I.P -tutkintoon. :)

Minuakaan tarinan verkkaisempi edistyminen ei oikeastaan haittaa. Päivässä voi kuitenkin pelailla useitakin kertoja, eikä tarvitse napittaa kännykän ruutua ihan koko aikaa. Oppituntien rakenne kenties toistaa itseään, mutta uusia loitsuja on silti ollut kivaa oppia. Ja yhtään rahaa en minäkään ole tähän peliin laittanut, joskin kuuluin peliä ensimmäisinä pelaavien betaryhmään, joten sain siitä hyvästä ensimmäisen lukuvuoden lopussa hirvittävän suuren timantti- ja kaljuunalähetyksen. :D Vielä en niitä kuitenkaan ole käyttänyt edes nopeampaan etenemiseen vaan odottelen, josko eteen sattuisi kivoja esineitä tms, johon niitä voisi sitten tuhlailla.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 02.07.2019 18:03:02
Mä oon puolestani ollut eniten kikseissä siitä, että just äsken lisättiin sivutehtävä/tarina, jossa pääsee treffeille :D Mä menin ylläripylläri Barnabyn kanssa, koska se on precious baby ja aaaa niin ihana. Treffitarina ei menny ehkä ihan miten olisin halunnut, mutta oli se kyllä söpö. Etenki loppu, hih <3

Eipä enää kauaa, niin on kutosvuoden aika. Vaikka mua surettaa, että Bill lähteekin koulusta (elättelen toivoa, että se pysyis jollain tavalla osana juonta), odotan ihan into pipona kaksosia ja Cedriciä. Percyä ei kaverilistalle saa (nyyh), mutta jos ny saisin sinne ees kaikki muut Weasleyt ennen kuin oma hahmoni lähtee koulusta niin se olis upeeta.
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Tuittu - 03.07.2019 13:20:29
Minäkin tykkäsin että vihdoin tuli treffijuttu! Oli kyllä hieman ärsyttävää kun hahmo teki koko ajan jotain kiusallisia juttuja ilman että pystyin vaikuttamaan mutta noh, ihan kiva silti. Ja olisin halunnut valita treffikumppaniksi Diegon, mutta sitä ei voinut valita niin otin sitten Andren. Se oli vähän hassua ehkä kyllä kun Andre myös suunnitteli ne vaatteet.

Nuo V.I.P.-kokeet oli kyllä kivat kun niissä piti oikeasti osata jotain. Sain kuusi Upeaa ja yhden Odotukset ylittävän.

Ennen rahat oli koko ajan täynnä ja niitä piti väkisin kuluttaa että mahtuisi lisää, mutta nyt kun tuli kaksintaistelukerho niin siihen saa kulutettua rahaa kyllä niin paljon kuin riittää. Oikeaa rahaa en peliin ole laittanut.

Minua kyllä häiritsee tuossa kaksintaistelukerhossa se, että se yrittää esittää että siinä pelattaisiin oikeita ihmisiä vastaan, vaikka selvästikään niin ei ole ::) Sama joissain pisteidenkeräyseventeissä. Niissä se häiritsee oikeastaan vielä enemmän, kun en tiedä millä logiikalla niitä pisteitä muille "pelaajille" tulee, niin en voi taktikoida :D
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: Larjus - 03.07.2019 14:01:31
Oon jostain lukenut, että vaikka kaksintaisteluissa käytännössä pelataan konetta vastaan, ne hahmot olisivat muiden pelaajien hahmoja. Mutta tiedä sitten, onko se totta.
Kaiketi ne myös noissa eventeissä ovat oikeita pelaajia, jotka kerää pisteitä ihan samalla lailla kuin muutkin. En tiedä tosin, onko siellä miten paljon botteja/huijareita liikkeellä, koska kerran joku onnistui keräämään yöunieni aikana yli sata pistettä. Mikä on reilulla pelillä mahdollista vain, jos käyttää hekutisti rahaa (mikä sekin on periaatteessa mahdollista mutta ei kovin todennäköistä). Joskus näin screenshotin ihan selvästä huijaritilistä, sillä timantteja oli joku 2 miljoonaa...
Otsikko: Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery-peli
Kirjoitti: LillaMyy - 09.07.2019 12:35:59
Minäkin pelailen vielä tätä aina välillä, kun ehtii ja muistaa. :D Nuo sivujuonet ovat välillä ihan hauskoja, mutta ärsyttää tosi paljon, kun niissä on aikaraja, kun sitten jos/kun en ehdi pelata niitä loppuun asti, niin ne jäävät kummittelemaan sinne saavutuksiin saavuttamattomina juttuina. ): Olisi oikeasti paljon kivempaa, jos ne voisi pelailla kaikessa rauhassa loppuun asti, tai sitten niistä tulisi saavutukset vain, jos niissä onnistuu, eikä ne jäisi sinne vaivaamaan aina, kun joku jää välistä, kun ei ole mahdollisuutta pelata niin usein kuin selvästikin tarvitsisi.

Hidas eteneminen on minustakin ihan vain hyvä juttu, kun sitten ei tule tällaisia typeriä taukoja niin usein, kun saa taas odotella lisää lukuja, vaikka nyt pitäisikin päästä vain vitosvuoden päättäjäisjuhlaan. Pitää muuten kysyä, että onko teillä muilla vitosvuoden päättävillä käynyt niin, että taikajuomissa rauhanjuoma (draught of peace) on jäänyt oppimatta, vaikka kaikki olisi pitänyt tulla jo käytyä tähän mennessä?

Minä en tehnyt tuota treffijuttua kuin vain vähän, kun en jaksanut, hävetti niin paljon hahmon puolesta välillä eikä aikaakaan olisi kyllä ollut. V.I.P.-kokeet oli kyllä pakko tehdä ja myönnän myös käyttäneeni silloin timanttejakin vähän nopeampaan etenemiseen, ettei se vain jäisi kesken. Itse en nyt mitään huipputuloksia saanut, mutta olen kuitenkin aika tyytyväinen niihin. (: Etenkin taikuuden historiasta olen tyytyväinen, että pääsin edes läpi, kun tuntui vähän, etten osaa vastata mihinkään niistä kysymyksistä oikein. :'D