Finfanfun.fi

Muiden fandomien ficit ja RPF-tekstit => Toinen ulottuvuus => Aiheen aloitti: Sirina Black - 14.06.2014 19:18:13

Otsikko: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Sirina Black - 14.06.2014 19:18:13
Nimi: Kuin Romeo ja Julia konsanaan
Fandom: Paulig, Pirkka, Presidentti, Costa Rica → kahvimerkit
Ikäraja: K-11
Paritus: Pauligin Presidentti tummapaahto/Pirkan Costa Rica
Genret: draama, romantiikka, jonkunasteiseksi huumoriksi tämän voinee laskea, angst
Varoitukset: Jos kyseessä olisi ihmiset, tuo olisi käytännössä itsemurha, joten niin...
Vastuuvapautus: En omista Presidenttiä, Pauligia, Costa Ricaa enkä Pirkkaa enkä K-Supermarketia joka tässä on (ainakin) kertaalleen mainittu, joten en saa minkäänlaista maksua tästä. En tahdo loukata tällä ketään ja jos joku Pauligin tai Pirkan tai K-Supermarketin johtoportaasta tai mistä tahansa portaasta koskaan saa tätä käsiinsä, pyydän jo etukäteen anteeksi.
Yhteenveto: Kun Pauligin ja Pirkan perheiden matriarkat ja patriarkat saivat tietää mitä heidän lapsensa tekivät salaa heidän selkiensä takana...
A/N: Joo, siis. Omistan tämän Ansalle, koska hän pyysi minua kirjoittamaan tämän.


Presidentti tummapaahto Paulig oli tylsistynyt seistessään päivät pitkät paikallaan K-Supermarketin hyllyssä. Ihmiset kävelivät ohitse kärryinensä ja välillä jotkut pysähtyivät valitsemaan yhden tai toisen paketin hyllyltä, mutta hän itse oli ollut samalla paikalla jo useamman päivän. Hän tiesi syyn olevan se, että ihmiset (nuo oudot kaksijalkaiset otukset) pitivät hänen kaltaisiaan hieman liian elitistisinä ja kalliina kumppaneina ostoksiaan koristamaan. Vain harvat ihmiset olivat valmiita maksamaan laadusta ja useimmiten ihmiset tyytyivätkin joko Presidentin veljeen Juhlamokkaan tai sitten johonkin vieläkin halvempaan merkkiin. Kuten Pirkka-perheeseen. Pauligin ja Pirkan perheet olivat olleet verisiä vihamiehiä jo pitkään, sillä Paulig katsoi olevansa se ainoa oikea kahviperhe. Pauligit toivoivatkin aina, että Pirkat (tai mitkä tahansa muutkin merkit) asuttaisivat eri hyllyjä kuin he, koska sillä tavalla he erottuisivat joukosta paremmin.

Pitkään Presidentti tummapaahto Paulig oli ollut perheensä kanssa samoilla linjoilla Pirkan perheestä, kunnes oli kohdannut kauniin punaiseen puetun, vaaleapaahtoisen, hienon ja täyteläisen, neiti Costa Rican. Neiti Costa Rican punainen asu sopi täydellisen hyvin yhteen Presidentti tummapaahdon vihreän asun kanssa ja he korostivatkin toisiaan upeasti seistessään vierekkäin kahvihyllyllä. Alkuun neiti Costa Rica oli kylmä Presidenttiä kohtaan, mutta minuuttien ja tuntien kuluessa, tämä lämpeni vierustoveriaan kohtaan niin paljon, että alkoi vastailla tämän kysymyksiin, ensin yksisanaisesti, pian jo pidemmänkin kaavan kautta, kuten niin monet naiset yleensäkin.

Pian he olivat erottamattomat, joskin kaikki piti tehdä salaa, sillä kummankaan perheet eivät olisi hyväksyneet heidän suhdettaan. Kahdenkeskinen aika ei kuitenkaan ollut helppoa toteuttaa, sillä yleensä hyllyt olivat täynnä muitakin yksilöitä, mutta Presidentti tummapaahto ja Costa Rica osasivat käyttää aikansa hyödykseen.

Eipä aikaakaan kun Presidentti tummapaahto Paulig ja Costa Rica Pirkka olivat totaalisen rakastuneet toisiinsa eivätkä he enää kyenneet pitämään salaisuuttaan perheiltään. Kun Presidentti tummapaahdon perhe sai tietää tämän suhteesta  Pirkan Costa Ricaan, he antoivat uhkavaatimuksen, että suhteen oli loputtava tai piru olisi merrassa. Presidentti tummapaahto oli kuitenkin itsepäinen eikä suostunut jättämään Costa Ricaa vain, koska Paulig oli rikas ja elitistinen perhe, joka ei hyväksynyt omasta mielestään alempikastisia joukkoonsa. Ja vaikka Pirkka oli hyvinkin ihmisläheinen ja konstailematon perheenä, ei Costa Ricankaan suku ollut tyytyväinen tämän suhteeseen Presidentti tummapaahdon kanssa.

Perheiden välille syntyi armoton sota, jonka keskelle Presidentti tummapaahto ja Costa Rica jäivät. Molemmat olivat onnettomia sillä heidät yritettiin erottaa toisistaan vaihtamalla Presidentin hyllypaikkaa niin, että Juhlamokka ja Pirkan Luomu siirrettiin heidän väliinsä. Tuntien kuluessa hitaasti ja rakastavaisten joutuessa viettämään aikaansa erillään, luoden toisiinsa lemmenkipeitä katseita sisarustensa takaa, molemmat olivat surullisia ja hautoivat synkkiä ajatuksia sisällään.

Kesti muutaman päivän ennen kuin Presidentti ja Costa Rica tulivat molemmat päätökseen, että jos he eivät saaneet elää yhdessä kahvihyllyssä, he eivät halunneet elää siellä ollenkaan. Joten viikkoa sen jälkeen kun heidän perheensä olivat erottaneet heidät toisistaan, Presidentti tummapaahto Paulig ja Costa Rica Pirkka odottivat oikeaa hetkeä, tietämättä toistensa ajatuksista mitään, toteuttaa suunnitelmansa ja näyttää perheilleen mitä nämä olivat heille tehneet.

Ja sitten se oikea hetki koitti, kun pienessä sievässä oleva asiakas törmäsi kahvihyllyyn koko painollaan, saaden näin hyllyn heilahtamaan voimakkaasti. Presidentti tummapaahto ja Costa Rica vilkaisivat toisiaan kuin huomaamattaan ja antoivat sen jälkeen painovoiman tehdä tehtävänsä. Vain hetkeä myöhemmin molemmat makasivat lattialla vierekkäin ja tunsivat kuinka kahviporot valuivat ulos pienistä repeämistä, jotka heidän kylkiinsä olivat tulleet putoamisen seurauksena.

Presidentti tummapaahdon ja Costa Rican lyhyet, mutta jännittävät elämät päättyivät yhdessä ja he saivat toisensa tuonpuoleisessa elämässä.
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Ansa - 14.06.2014 19:27:51
I. Love. You. Palkitsisin sinut pimeänpiirrolla, jos se olisi mahdollista (voin yrittää "suostutella".) Oon ihan hurmoksessa tämän tekstin takia, tämä on taidetta. Tässä on kaikki elementit mestariteokseen; rakkautta yli luokkaerojen, kielletty hedelmä, salailu, sota, epätoivo, yllättävä käänne ennen loppua ja itsemurha. Tämä on nyt jo legenda. Tästä kuullaan vielä.

Olisin ehkä pitänyt vielä enemmän lopusta, jossa he sulautuisivat yhteen suodatinpussissa, mutta sit varmaan ikäraja nousisi. :D

Kiitos tästä murunen, olet paras. ♥

-Ansa!
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Sirina Black - 14.06.2014 19:36:18
Ansa, Pimeän piirto olisi kyllä aika hieno. Olen iloinen, että tykkäsit, koska itsehän nautin aivan äärettömästi tämän kirjoittamisesta.  ;D Toivon voittavani tällä Nobelin kirjallisuuspalkinnon, sillä tämähän on nyt melkein kuin itsensä William Shakespearen sulkakynästä lähtöisin. Jos Nobel on liian korkealla tavoitteissani, kyllä Finlandia-palkintokin kelpaa paremman puutteissa.

Olisin ehkä pitänyt vielä enemmän lopusta, jossa he sulautuisivat yhteen suodatinpussissa, mutta sit varmaan ikäraja nousisi. :D
Tämä alkoi elää liikaa omaa elämäänsä ja Presidentti tummapaahto Paulig ja Costa Rica Pirkka tahtoivat ehdottomasti tehdä avustetun itsemurhan ja tippua hyllyltä. Ja tragedia on uusi komedia, tai jotain sinne päin. Itku pitkästä ilosta ja sitä rataa.


Kiitos kommentoimisesta.  :-* Olet ihana.
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Karvalakkirakastaja - 15.06.2014 00:08:57
Tämä on nerokas ja traaginen tarina. Kahvimaailmaan sovitettu Romeo ja Julia, jossa perheet eivät tajua mitään rakkauden poltteesta ja ajavat nuoret onnettomuuteen. No toi juoppo olisi tappanut ne muutenkin, mutta jos ne olisi saaneet olla hyllyllä vierekkäin, ne olisi edes pudotessaan sekottunut toisiinsa. Ehkä ne sekoittuivat sitten roskiksessa. :D
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Sirina Black - 15.06.2014 00:16:34
Karvalakkirakastaja, ihanaa saada muiltakin kommenttia kuin Ansalta, joka tätä pyysi. Alunperin tarkoituksena oli kirjoittaa ihan erilainen loppu (heidän oli tarkoitus sekoittua keskenään samaan suodatinpussiin), mutta tällä tarinalla oli oma tahtonsa ja näin tosiaan nyt kävi. Kenties joskus kirjoitan tälle alternative end:n ja he saavat toisensa kahvinkeittimen sisällä tai jotain sitä rataa. Kiitos paljon kommentoimisesta.  :D
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: tulitukka - 17.06.2014 21:28:51
Voi hyvä ihme! Ihana, kekseliäs, lämmin ja ah! Niin traaginen tarina!  ;D Vaikka yleensä olenkin onnellisten loppujen ystävä, niin kyllä tällainen päätös tälle hienolle tarinalle oli ehdottomasti paikallaan. Lisävirnistelyjä aiheutti sekin, koska olen ollut töissä K- marketissa ja etenkin Pirkka- tuoteperhe on tullut sitä kautta tutuksi. Tosin koskaan en ole nähnyt siitä kirjoitettavan fiktiota.

Kiitos tästä iltani piristyksestä.  :D
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Sirina Black - 17.06.2014 21:33:10
tulitukka, kiitos mahdottoman paljon kommentistasi. Piristävää saada välillä muiltakin kuin ns. vakikommentoijiltaan tietoa siitä, että ficistä on pidetty. Ja kerta se on ensimmäinenkin kun joku kirjoittaa jostain muustakin kuin vain ihan ns. kunnon fandomeista. Olen oman tieni kulkija aina toisinaan ja kirjoitan juuri tällaisia outoja juttuja (mm. Danonen(?) Pikkunälkä-hahmosta tullut kirjoitettua), kun haluan saada hieman etäisyyttä Pottereihin. Ehkä kirjoitan joskus lisääkin Pirkka-fandomista, kuka tietää. :D
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: jossujb - 17.06.2014 21:47:49
Tää oli kyllä aika tosi helmiˆˆ Hihittelin oikein antaumuksella koko tekstin ajan. Ei minulla mitään sen järkevämpää sanottavaa kyllä ole kuin että, voi kun traagista. Ja hassua. Ja todellakin kirjoittamisen arvoista. On ainakin meikäläisen huumorintajua myöten tämä tämmöinenˆˆ
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Sirina Black - 21.06.2014 21:39:54
jossujb, olin jo melkein unohtanut kokonaan vastata kommenttiisi. Ihanaa, että löysit tiesi tänne ja hienoa, että pidit tästä. On tämä kuitenkin hieman erilaista verrattuna mitä about 95% kirjoituksistani yleensä on. Kiitoksia paljon kommentistasi.  :-*
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Kaatosade - 22.06.2014 06:42:46
Kahvinarkille pakollista aamuluettavaa juuri tällaisena päivänä. Haha. <3

Selkeästi oli kyllä Romeo ja Julia tunnistettavissa, kuten otsikko jo lupasikin, perheitä myöten. Voi tuota rakkautta yli luokkarajojen ja sukuvihan. Lollailin myös Presidentin harmistukselle siitä, etteivät ihmiset halua maksaa laadusta. ;D

Tällaisia on aika mahdotonta kommentoida järkevästi, mutta piristi aamuani tämä. Kiitoksia. <3
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Wisteria - 22.06.2014 10:24:33
Haha! Voi miten kekseliäs tarina Romeo ja Julia-viboilla. Kaikki on tässä samaan aikaan niin hassua ja traagista. Varsinkin toi kun rakastavaiset erotettiin toisistaan ja sitten tietysti loppu. Pakko muuten myöntää, että mä en edes koko aikaa tätä lukiessani tajunnut ajatella noiden hahmojen olevan kahvipaketteja. En sitten tiedä, mitä ihmettä oikein ajattelin.

Tykkäsin siis kovasti, vaikka en kahvia juokaan.

- Wisteria
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Sirina Black - 22.06.2014 18:15:25
Pics, tämä todellakin on sopivaa luettavaa kahvinarkille. Itse olen ehkä enemmän teenarkki, mutta kyllä sitä kahviakin joskus tulee tarvittua.  :) Kiitos paljon kommentistasi.

Wisteria, kiitos sinullekin paljon kommentistasi.
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Tala Sohalia - 31.07.2014 20:46:11
Oot löytänyt parituksen, jota ei vain voi ohittaa. Mahtava idea ja siellä oli mukavia oivaluksia seassa, jotka myös tällainen kahviajuomaton luopiokin tajusi.
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Epäeläin - 08.08.2014 16:14:40
Ahh, ihana paritus <3
Tunteellinen tarina. Kahvipakettien "pukeutuminen" oli kivasti kerrottu :)
Lainaus
Pian he olivat erottamattomat, joskin kaikki piti tehdä salaa.
Kröhkröh

Kiitos iltapäivän nauruannoksesta :)
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: DulzGraham - 12.08.2014 21:23:24
Haha, ikävä tuli kahvia, kun näiden eräiden ääneen sanomattomien, kuukausittaisten vaikuttajien takia en oo pystynyt edes haistamaan kahvia kohta neljään päivään (on piru merrassa, kyllä, kun ei kahvia voi niin pitkään aikaan juoda) vaikka tavallisesti oon kunnon narkki vimosen päälle ja vierotuspäänsärkyäkin valitettavasti esiintyy juuri sopivasti tähän koulujen alkuun... Jes!

Joten tähän saumaan tämä sopi ihan mahtitäykysti<3 Sovitaan, että tässä tuli mun neljän päivän korvaava kahviannos, eiks jeh? (Älä kysy, miksi tätä ei ole tullut luettua ennen tätä, en tiedä) Kiitos mun pelastamisesta!<3

<3 Klassikkoaines (kahvi + tragedia + kaikki se muu) yhdistettynä ihanan urbaaniksi lopputulokseksi, eikä paritusta voi parjata, mitenkään. Voi voi, kyllä meilläkin sitä Juhlamokkaa juodaan, ja toisinaan Presidentti tummapaahtoa, Pirkkaa ei sitten koskaan, porvareita kun ollaan (eikä olla, isä nyt on isä ja laatua aina tietyissä asioissa<3 Kuulostipas häröltä... ei pitänyt)

Pff... ei siis rakastan tätä tekstikultaa (ja kahvia<3) ja toivotan sulle hyvää jatkoa (ps. se suodatinpussiseksi olisi käynyt myös :D Siis mitä mä höpötän, kahvistahan tässä puhutaan ja tuosta saa vain mielikuvia... Ja kuka muka laittaa Pirkkaa ja Pauligia samaan keittimeen coctailiks? Me ficcarit toisaalta tehdään kummallisempiakin uhrauksia<3) ja poistun kiireesti ottamaan oikein tuplapitkän oooikein nautinnollisen suihkun ennen kuin joku lukee tämän kommentin... ;D

-Duzku
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Sirina Black - 14.08.2014 21:59:30
Tala Sohalia, onpa mukavaa saada uusia kommentteja tarinoilleen ja turinoilleen. Kiitos paljon kommentistasi.

HiemanJälkeenjäänyt, kiitos paljon sinullekin kommentistasi.

DulzGram, no toivottavasti tämä tarinaturina helpotti edes jonkinaikaa kahvihampaasi kolotusta ja sitä rataa. Kiitos oikein paljon mahtavasta kommentistasi.

Olette kaikki niin vallan ihania, että pakko alkaa miettiä Alternative ending:n sisältävän ficin kirjoittamista. ;)
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Maissinaksu - 09.09.2014 23:03:09
Still a better love story than Twilight. :D

Luin tämän jo joskus aiemmin, mutta palasinpa tämän pariin uudestaan. ;D Veljelle ja parille kamulle tämä hieno tekele oli myös pakko esitellä.

Aluksi pohdin, että miten kummassa jollakulla riittää mielikuvitusta alkaa kirjoittamaan kahvipaketeista fanfictionia, vieläpä Shakespeare-teemalla. Sitä ei olekaan nähnyt vielä kaikkea... Tämä oli eeppinen ja herttainen tarina, luonnollisesti loppu vähän raasu. Kahviparat. :D Hekotin tälle ihan onnessani.

- Ayu
Otsikko: Vs: Paulig/Pirkka: Kuin Romeo ja Julia konsanaan, K-11, draama, romantiikka, angst, jonkinasteinen hüümorikin
Kirjoitti: Ansa - 14.02.2021 03:28:40
Luin erään toisen kahvitarinan tässä hetkinen sitten, ja se sai ajattelemaan tätä. Ah, ihanan hauskat muistot ja yhä herkullinen tarina. ♥️