Finfanfun.fi

Originaalit => Pergamentinpala => Aiheen aloitti: GuruLove - 21.09.2012 13:43:28

Otsikko: Angel in her Heart - K11 - GL - 'One-shot' - angst, death
Kirjoitti: GuruLove - 21.09.2012 13:43:28
Nimi: Angel in her heart
Ikäraja: K11
Genre: Angst, death
Varoitukset: Kuolema.
By: GuruLove
Inspiraatio: http://www.youtube.com/watch?v=3K-JIz06CDU&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=3K-JIz06CDU&feature=related)

Angel In Her Heart

Soittorasian pehmeät sävelet täyttävät huoneen, balettitanssija sen sisällä tanssii omaa hiljaista tanssiaan. Tyttö vaaleineen hiuksineen hymyilee säteilevästi, siniset silmät tuikkien kuvan lasin läpi. Suuri matto keskellä huonetta on revitty, järsitty ja keskellä sitä nukkuu pieni koira, nuuskuttaen hiljaisesti uniinsa vaipuneena. Terassin ovi on auki ja tuuli saa verhot heilahtelemaan hiljaa, tanssimaan omaa tanssiaan.

Hän makaa hiljaa sängyllään, silmät katsoen tyhjästi ulos ikkunasta, haaveet lentäen kohti kuun säteilevää valoa. Kuivuneet kyyneleet tahrivat poskia, hiukset ovat sekaisin ja kiillottomat. Kevyt yömekko peittää vain puolet reisistä, saaden viileän yöilman hivelemään hänen jalkojaan. Arvet nousevat näkyviin kuunvalossa. Niitä on kaikkialla, jaloissa, käsissä, kaulalla. Kaikki näkevät vain arpien himmeän hehkun, mutta eivät enkeliä tytön sydämessä. Enkeliä, joka alkaa menettää toivonsa, enkeliä joka on tiputtanut siipensä.

Kuoleman voi havaita tytön silmistä, hänellä ei ole enää vaihtoehtoa. Kylmyys kietoo häntä syleilyynsä ja kuoleman herran voi jo kuulla astelevan käytävällä kohti huonetta. Tikarin terä kiiltää hiljalleen ja ohuet, surun kuihduttamat sormet hivelevät sitä hitaasti, koittaen kerätä rohkeutta ottaa siitä kiinni. Ja niin sormet kietoutuvat puisen kahvan ympärille, tuntevat siinä ilon ja jotain parempaa kuin surun verhon, joka on laskeutunut tytön ylle. Tikari painuu kohti vaiteliaana iskevää sydäntä, painuu lävitse ihon, täynnä arpia. Veri nousee hitaasti pintaan, valuu pitkin kylkiluita ja hetken hän tuntee vielä lämmön, ennen kuin silmät sulkeutuvat. He näkivät vain arvet hänen ihollaan, mutta eivät enkeliä hänen sydämessään.

A/N: *Piiloutuu kukkapurkin taakse ja valmistautuu juoksemaan karkuun*
Otsikko: Vs: Angel in her Heart - K13 - GL - 'One-shot' - angst, death
Kirjoitti: LoveForever - 07.10.2012 22:33:46
Ööö, mitäköhän tähän nyt sanois.? Tää oli tämmönen perusangst ficci. Ja tyksin silti. Kuvailet ja kirjoitat mielestäni hyvin ja hienosti. Ficin sanoma tuli harvinaisen selkeäksi eli kirjotat tosi selkeesti mikä on tosi hyvä juttu. Miusta ainakin.
Lainaus
Kaikki näkevät vain arpien himmeän hehkun, mutta eivät enkeliä tytön sydämmessä.
Tuossa on virhe -> sen pitäisi olla: ..tytön sydämessä.. Ei: tytön sydämmessä. Mutta toi on kyllä mun mielestä ihan yleinen virhe ja silleen, että ei mitn huolta! Joo, ja nyt kun tarkemmin kattoo ni korjaa noi kaikki sydän -jutskat eli yksi m vaan kaikkiin.. Muuta virhettä en sitten löytänytkään.
Otsikko: Vs: Angel in her Heart - K13 - GL - 'One-shot' - angst, death
Kirjoitti: GuruLove - 27.11.2012 20:20:06
Kiitoksia kommenista Love!

Ohops, tuo onkin aivan typerä virhe - en ilmeisesti ole ajatellut loppuun asti kirjoittaessani tuota ficciä. Tietoinen olen siitä, että sydämeen mahtuu vain yksi m, mutta virheitä sattuu. :p

Kiitos!

~GL