Finfanfun.fi

Vapaa keskustelu => Saivartelija => Aiheen aloitti: Bella - 07.04.2011 10:04:58

Otsikko: Unia Pottereista
Kirjoitti: Bella - 07.04.2011 10:04:58
Eli, millaisia Pottereihin liittyviä unia olette nähneet.

Yksi mikä mikä on todella jäänyt mieleeni, niin olin luokkanikanssa jossain telttaretkellä (taisin nähdä tämän viime vuonna, eli kun olin 15) sitten sinne tuli kuolonsyöjät. En muista mitä ne oikein tekivät, tais polttaa telttoja. Sit ainoo kuolonsyöjä minkä mä siitä unesta muistan oli Yaxley. En tiedä miten sainn pähäni, että se on Yaxley, mut kuitenkin. Muuta mä en sit siitä enään muista.

Yks mikä mua aina naurattaa, niin muutama vikko mun pikkusisko (14) kertoi unestaan minkä oli nähny. Se mun pikkusisko ja mää oltiin siinä unessa Ideaparkissa, sit sinne tuli yhtäkkia Voldemort jolla oli yllään pelkät kukikkaat kalsarit.  :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: redrose - 08.04.2011 20:54:02
Mul tuli yks mieleen. Eli mä olin siinä Hermione ja mul oli kuvauspäivä, jolloin me kuvattais se Godricin notko-kohtaus, eli see Harryn vanhempien hauta kohtaus.
No sit alko eka otto ja sit mä pistin jossain kohtaan mun pääni lohduttavasti Danin olkapäälle (niinku elokuvassaki, mut en ollu viel nähny sitä) ja sit tunsin ku sen hiukset koski mun poskee ni olin ihan aww!! :D Aika outo uni mut yks ihanimmist. <3

Aijoo ja oonhan mä nähny sellasenki unen jossa mä olin etsimässä hirnyrkkejä mun äidin kaa mut se oli jotain todella kummallista enkä kehtaa kertoo sitä. :D Ja sit et olin jossain ulkomailla perheen kaa ja sit ku me mentiin syömään jonnekki ulkoravintolaan ni sit siellä olevast telkkarist alko tulla kuoleman varjeluksien ykkös osaa, siin mä katoin sitä. (Ja sekin uni oli ennen ku olin nähnyt leffan joten ihan erinlainen ku oikee leffa)

Ja onhan niitä tullu kymmeniä muitakin Potter aiheisia unia mut nyt en muista hirveesti.. kerron sit joskus ku tulee mieleen. ;)

Mä oonki jo alkanu vähän miettii et onkohan tä mun Potter fanitus menny liian pitkälle ku nään vahintään kerran viikos jonkun unen siitä aiheesta, mut kiva tietää jos en ole ainoo. :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Peacock - 09.04.2011 21:05:07
Yks mikä mua aina naurattaa, niin muutama vikko mun pikkusisko (14) kertoi unestaan minkä oli nähny. Se mun pikkusisko ja mää oltiin siinä unessa Ideaparkissa, sit sinne tuli yhtäkkia Voldemort jolla oli yllään pelkät kukikkaat kalsarit.  :D

Tommosen Voldemortin miekin haluaisin nähdä. :'- D

Mie taas olen nähnyt oikeastaan eniten unia Dracosta. Eräässä unessa oli meneillään tanssiaiset/disco ja mie tanssin siinä Alan Rickmanin kanssa. Ja olin just alkamassa tanssia Dracon kanssa (jolla - btw - oli vaaleat platinablondit hiukset niin kuin HBP:ssä ja sellainen musta puku) kunnes iskä herätti miut...

Toisessa taas oli Kuoleman Varjelusten lopputaistelu. Hyvät voitti ja päätettiin lähteä juhlistamaan voittoa jonnekin ravintolaan. Mie lähdin syömään miun kaverin ja Dracon kanssa. Sitten siinä ruokapöydässä ajattelin, että nyt olisi loistava tilaisuus kertoa Dracolle miun tunteista mutta Draco ehätti ensin ja sanoi, kuinka rakastunut olikaan miun kaveriin. Ei ollut mikään kovin miellyttävä uni. :<

Kai mie olen myös nähnyt unia itse Harry Potter castista ja kuinka olen heidät tavannut, mutta ne eivät ole jääneet niin selvästi mieleen. Yhdessä unessa kuitenkin muistan shoppailleeni Emma Watsonin kanssa. (:
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Scaramouche - 09.05.2011 18:48:53
Isosiskoni 18v ilahdutti minua eilen kertomalla unestaan, jossa oli Harry Potter. :D Kaikkein hauskinta tässä on varmaan se että sama sisko aina valittaa mulle että oon riippuvainen Potter-fandomista ja Finistä. Ja en ite oo kuitenkaan koskaan nähnyt Potter-unia!
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Vergessen Kind - 15.05.2011 00:25:17
Haha unet on hieno asia. :--D Potterista on jotenkin tosi mukava yleensä nähdä unta, kun on jossain ihan muualla kuin omassa elämässään. Jotenkin kiehtoo, että pääsee taikomaan ja kaikkea mukavaa.

Omista unistani selkeimmin muistan kuitenkin vain yhden.
Pakenin jotain prätkäjengiä, joka halusi tappaa minut. Kuitenkin olin huolissani, koska siis jostain syystä mun ystäväni, MCR'n Gerard Way (en tajua, se vain oli mun tosi hyvä kaveri siinä) oli liittynyt siihen ja senki päämääränä oli tappaa mut. Juoksin entiselle ala-asteelleni ja ne seurasivat minua sinne, niin yhtäkkiä paikalla olikin Harry ja Hermione koulun liikuntasalissa. Harry alkoi jotain riehumaan siinä ja Hermione selitti minulle, kuinka Harry voi muuttua väliaikaisesti lohikäärmeeksi, joka karkoittaa prätkäjengin. Meidän piti pyörähtää 20 kertaa ympäri ja joka kerralla heittää jokin kolikontapainen semmoiseen kippoon. Me siinä sitten pyörittiin Hermionen kanssa ja Harry aina muuttui hetkeksi lohikäärmeeksi. Lopulta me saatiin se onnistumaan kunnolla ja Harry pysyi niin kauan lohikäärmeenä, että se murhanhimoinen prätkäjengi lähti pakoon. Ja minä sain minun ystäväni Gerardin takaisin. :'D Käsittämätöntä.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: piparminttu - 17.05.2011 12:03:32
Itseasiassa näin juuri tänäyönä unta :D (saattaa johtua siitä, että eilen tuli katsottua harry potter leffoja sun muuta)

En muista koko unta, mutta aluksi olin sivustakatsoja ja olimme laiturilla Harryn, Hermionen ja Ronin kanssa, Harry soitti kitaraa ja kaikki lauloivat jotain ja kalastivat. Sitten olimme hotellilla ja olinkin yhtäkkiä Ron ja tutkin jääkaappia etsien syötävää, olimme lähdössä jonnekkin matkalle. Jääkaapissa oli suklaakakku jossa oli pinkki ruusu (ei aito) ja suunnittelimme syövän sen huomenna. Lopulta avasin hotellihuoneen oven ja kurkistin ulos ja olinkin yhtäkkiä draco malfoy kaikessa angstissaan (liittyen puoliveriseenprinssiin ja tehtävään), draco istui hotellin sängyllä ja kaikkialla kaikui voldun sanat 'haluan draco malfoyn'. Draco kuunteli, kuinka jollekkin oppilaalle laulettiin syntymäpäivälaulua ja hänen oveensa koputettiin pian sen jälkeen ja meni avaamaan, oven takana oli fenrir joka toivotti hyvää synttäriä. Draco oli hetken hiljaa ja kysyi 'mistä sinä tiesit?' ja fenrir vastasi 'Dumledorella on lista oppilaista' tjn. Harry salakuunteli tätä viereisessä huoneessa. Draco meni takaisin huoneeseen itkemään kohtaloaan (ja synttäreitään,jota kukaan paitsi fenrir ei ollut muistanut) ja olinkin taas Harry ja mietin, pitäisikö se suklaakakun pala antaa draksulle lahjaksi. Lopulta uni päättyi siihen, kun harry meni dracon ovelle, koputti ja halasi sitten dracoa onnitellessaan tätä ja antoi kakun palasen ja meni sitten omaan huoneeseensa pakkaamaan. Draco jäi hetken ovelle seisomaan, kunnes meni sängyllensä ja mietti oliko kakunpala myrkytetty. Hän kuitenkin alkoi syömään sitä välittämättä kuolisiko myrkkyyn jos sitä olisi tai ei.
Awws. Oli siinä unessa jotain muutakin, mutta harmittaa kun heräsin liian aikaisin ja uni jäi liian lyhyeksi.
Pitänee ensiyönäkin ennen nukkumaanmenoa katsella pottereita :D Toisaalta oli ahdistavaa olla dracona kun ahdisti siinä unessa xD
///
Toisaalta, olen useasti aiemminkin nähnyt unia pottereista ja vähän kaikesta.

Viimeksi taisi olla, että draco malfoy (niissä samoissa tummissa vaatteissa mitä puoliverisessä) kulki jossain, oli kunnon action päällä ja hän tappoi ihmisiä sauvallaan. Ihmettelin unessakin jo, että 'wtf tapahtuu' kun hänellä oli kuitenkin taikasauva kädessä, mutta hän ei loitsunut vaan lävisti ihmisiä sillä silleen jännästi.
Siis työnsi sen mahaan ja nosti sitten päähän asti, halkaisten ihmiset siis.
Veri lensi ja oli hauska uni vaikka vähän ihmetyttikin.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Violetu - 17.06.2011 12:36:39
Viime yönä näin unta taisi olla uudesta Potterleffasta(?).
Malfoy Manor joutui joko maanjäristyksen tai hyökkäyksen kohteeksi, mutta joka tapauksessa kiviseinät tärisivät ja kirjat tippuivat hyllystä ja ainakin Draco hautautui niiden alle kokonaan, Narcissa varmaan myös. Kirjat ja esineet tippuivat silleen jotenkin oudon tetrismäisesti siisteihin pinoihin/kasoihin :D
Jossain vaiheessa Arthur Weasley ja James Potter(?) olivat köyttäneet Luciuksen tuoliin ja paljastui, että Ron ja Draco ovat keskenään velipuolia (tässä kohtaa muistan ajatelleeni: "slasharit innostuu" :'D)
Harry ja Hermione olivat lähteneet jonnekin pakomatkalle ja päätyivät kävelemään ruohikkoista rinnettä Lunan kotiin.
Siellä taisi olla jotkut pienen piirin kotibileet ja Harry päätyi näyttelemään Lunan poikaystävää, ettei paljastuisi Valituksi.

Aamulla oli vähän WTF?-olo, mutta ainakin niissä järistyskohtauksissa oli niin intensiivinen tunnelataus, että aiheesta voisi yrittää väsätä kenties jotain ficciä...
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Julma-Nala - 17.06.2011 13:54:31
Mä nään aivan sairaan usein unia, joissa Pimeyden Lordi tappaa mut (Tom Riddle tai aikuinen Pimeyden Lordi, se ja sama, kuolen kummiski). Tai sit oon kuolonsyöjä ja kuolen jossain Tyliksen taistelussa tyyliin heittäytymällä avadan eteen ku joku yrittää tappaa Mestarin. Se mikä niis unissa on ärsyttävää, on, että oon joka kerta aivan sairaan ylpeä sillä hetkellä kun kuolen, eli herään. Päässä pyörähtää aina joku "Mestarin puolesta" tms. ja sit oonki jo vainaa.

Kerran näin ehkä typerimmän Potter-unen ikinä. Se alkoi jotenkin niin, että olin koulussa, kun kuolonsyöjät hyökkäsi sinne kuin joku ihme SWAT-team, ja seuraava mitä tajusin, oli, kun mua raahattiin Pimeyden Lordin eteen. Sitten musta erinäisten outojen vaiheiden läpi (joihin liittyi muun muassa veren nuolemista haavoista... wtf) tuli joku luottokuolonsyöjä, joka osasi tehdä erivärisiä pimeyden piirtoja taivaalle. Tyyliin, jos kaikki oli hyvin, niin vihreä, jos Kilta hyökkäsi, punainen, jos epähuomiossa ajattelin olevani pihkassa Mestariin, nii eiköhän taivaalle jo pelmahtanut pinkki piirto :D Pimeyden Lordi ei tykännyt siitä yhtään.

Sitten me päädyttiin lappiin keskellä talvea, ei aavistustakaan miksi tai miten, mut siihen liittyi jotenkin Muumit, joiden vene me oltiin pöllitty ja taiottu lentämään. Sit kesken kaiken se vene muuttui lumesta tehdyksi ja hajosi isoina kiekkoina, eli että kokasta lähti ensin ohut viipale, sitten isompi jne, ja lopulta koko laiva romahti. Mä ja Pimeyden Lordi oltiin ainoat, jotka jäi henkiin, ja oltiin jumissa jossain paikassa, missä taiat ei toimineet. Koska tietty mun piti kuolla herätäkseni, niin Pimeyden Lordi tappoi mut jästityylillä saadakseen itselleen ruokaa. Tai niin mä käsitin, että se aikoi syödä mun ruumiin. Herätessäni olin taas ylpeä siitä, että olin kuollut Mestari hyväksi :P Nauroin sille unelle varmaan viikon aina kun muistin sen.

~Nala~
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Resonanssi - 18.06.2011 20:40:50
Haha, hyvä Nala, ton mäkin haluisin nähdä ;D

Näin kerran unta, että pakoilin mun entisten luokkalaisten kanssa jossakin salakäytävässä (siellä oli penkkejä ja sohva) Voldemortia, jonka piti tulla murhaamaan meidät.

Odotettiin ja odotettiin mutta sitä ei kuulunut ja kun Voldemort lopulta tuli, niin mun edessä seisoi hymyilevä Seamus Finnigan, joka tarjosi viinirypäleitä ;D

Mä vaan selitin Seamusille, että eikös pitäisi paeta, kun ollaan kuolemavaarassa, mutta Seamus pakotti mut ottamaan viinirypäleen eikä välittänyt mitään :D

Sitten kun Voldemort alkoi kedavrata porukkaa, niin Seamus ilmiinty kaikkien kanssa jonnekkin, en muista minne ::)
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Tiuku - 22.06.2011 23:01:54
Täälläkin noita Potter-unia esiintyy aika paljon (kiitos Finin, ja yöllisten potterficcien lukemisen <3 ), mutta muistan ne vaan hetken, ellen ole kirjoittanut niitä muistiin. Mutta yksi parhaiten muistetuista..:

Olin pienessä karkkikaupassa Harrynä Dracon kanssa. Jotenkin tiesin että olitiin yhdessä tai jotain.. Draco päätti ottaa itselleen sellasen Fazerin lumipantteri mix-pussin. Yhtäkkiä Draco lyyhisty lattialle alkaen itkeä ja samalla huutaen jotain tällaista " Ei se toimi! Yhtälössä ei ole järkeä! Se on mahdollinen, mutta se ei vaan toimi! " Olin Harrynä ihan ihmeissäni ja huolissani, ja yritin auttaa Dracoa ylös, mutta se vaan huusi ja itki Yhtälön mahdollisuudesta, mutta mahdottomuudesta (ei mitään tietoa mistä yhtälöstä puhuttiin.) Jotenkin mystisesti olin siirtynyt pieneen ovettomaan huoneeseen siellä karkkikaupassa, ja kun kurkkasin sieltä oviaukosta, näin Dracon ryömivän/konttaavan kohti pelottavasti. Sitte se saavutti mut ja tarrasi vaatteista kiinni.

Että tällaista tänään.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: hymykuoppa - 22.06.2011 23:05:56
mie näin tuosa viime viikolla unta Pottereista! :D Jestas että olin aamulla järkyttyny. :D Mutta tosiaan, asiaan..

Unessani olin ilmeisesti töissä elokuvan kuvauksissa. Olin keittiöapulainen, eli tein ruokaa ja tarjoilin sitä näyttelijöille, jotka kulkivat toki leffoissa nähtävissä viitoissaan etc siellä. No jostain syystä Tom Feltonilla oli nuo vaatteet päällään vielä myöhään illalla kun näin hänet. Istuin oman asuntovaununi portaalla väkertävämmä itkua kun joku näyttelijä oli haukkunut minua, että olin vain ihailemassa siellä heitä ja olin vain sairaalloinen fani (vituut. :D) No Tom saapui luokseni Draco Malfoyna ja kohteliaasti kysyi, olinko kunnossa. No nyyhkytin siinä että olin ja kysyin haluaisiko Draco lukea lehteä (joo? :D) No halusihan hän. Annoin hänelle sitten Karjalaisen kouraan ja sen luettuaan juttu menikin K-18 suuntaan..

Että tervettä ja sellasta. :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Peacock - 23.06.2011 14:40:08
Mie näin jälleen kerran taas Pottereista unta. Oli ilmeisesti menossa tää Tylypahkan taistelu, mutta se tapahtuikin ihan toisessa paikassa ja ihan eri tavalla - nimittäin lipunryöstönä hyvikset vastaan kuolonsyöjät vanhan kouluni alakentällä!

Tosiaan, lipunryöstössä ensiksi kuolonsyöjät rökittivät meidät hyvikset melkein 6-0, kunnes joku vihainen hyvisjoukko kaappasi Bellatrixin ja potki häntä persuksille. Mie muistan huutaneeni siinä kohdassa että "kick her ass!" vaikka kuinka monta kertaa. :'- D

Tämän jälkeen lipunryöstöstä tuli erittäin tasavertaista, joten se päätettiin vaihtaa tietokilpailuun. Siinäkin kaikkien yllätykseksi oli hirmu tasaväkistä, joten mie nopeasti repäisin kysymyksen, että selitä mitä eroa on susikoiralla ja koirasudella. Sitten kuolonsyöjistä joku alkoi vain luetella kaikenlaisia susikoiran säkäkorkeuksia, nukkumisasentoja, kielen väriä ja turkin laatua. Ja lopuksi tästä kysymyksestä tuli hirveä tappelu eikä se edennyt mihinkään.

Weirrrddd.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: hymykuoppa - 23.06.2011 14:47:54
Mie näin jälleen kerran taas Pottereista unta. Oli ilmeisesti menossa tää Tylypahkan taistelu, mutta se tapahtuikin ihan toisessa paikassa ja ihan eri tavalla - nimittäin lipunryöstönä hyvikset vastaan kuolonsyöjät vanhan kouluni alakentällä!
Hahah, asiaa! :D

Meikä näki taas viimeyönä unta Pottereista (mitennii leffamaratoni ja ficit vaikuttaa? :o)
oltiin nimittäi meijän vanhalla koulussa kanssa, juurikin alakentällä. Siellä on sellainen narukaruselli, jossa roikutaan kiinni, you know? Anyway, minä ja joku kaverini ilmeisesti pyörittiin siinä ja Draco pyöri perässämme yrittäen saada meitä kiinni. Oli nimittäi jäpikkä aika vahva, kun toisessa kädessä hänellä oli sauva ja roikkui toisella kädellään koko painollaan siinä kapulassa. Siinä karusellissa on neljä narua. Minä olin ensimäisessä, kaverini heti minua  seuraavassa. Hänen ja Dracon välissä oli yksi naru, eli itse roikuin Dracon perässä. Ja poika sai saatana minut kiinni eikä kaverinia!! Arvatkaa vaan harmittiko. :( Luojan kiitos en muista pämähtikö siitä avada tai jokin muu vittumaine kirous.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Hermione Granger - 23.06.2011 14:49:29
Hmm.. Olen nähnyt muutamiakin Potter-unia, mutta selkeimmin on jäänyt mieleeni tämä.

Uni oli aika lyhyt, eikä siinä tapahtunut mitään kovinkaan erikoista. Muistan vain, että oli kylmä talvi ja olin perheeni kanssa pihallamme. Sitten kuolonsyöjät hyökkäsivät sinne syystä tai toisesta. Mieleeni ei jäänyt muuta kuin, että kuolonsyöjien joukossa oli Lucius Malfoy. En muista siitä mitään muuta, kuin että  taikoessani minun piti selittää kuolonsyöjille, että mitä mistäkin loitsusta tapahtui. Esimerkiksi langetin Luciukseen muistaakseni tainnutu-loitsun ja sanoin sitten: "Sinun pitää nyt pyörtyä." Ja Lucius teeskenteli pyörtyvänsä.  ;D

Oli se aika sekava uni...

Hermione
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Skoda Octavia - 23.06.2011 15:02:52
Näin kerran unta (joskus kolmisen vuotta sitten, ehkäpä?), että Ginny ja Harry tuli meidän luokalle. Ginnyllä oli pakkomielle juustoon ja Harry mainosti koulun myyjäisiä takassa. En kyllä yhtään muista, mitä muuta siinä tapahtui :P
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Valery - 13.07.2011 23:41:59
Mun unen voi tiivistää kolmeen sanaan: olin raskaana Dracolle :D Kauheesti en unesta enää muista, mutta Ginny oli mun paras kaveri ja sekin paksuna. Lunakin tais vilahtaa jossain vaiheessa. :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: hymykuoppa - 14.07.2011 10:24:47
Oho. Näin muuten unta että tapoin Harry Potterin. Hups?  ;D Otanko vaikutteita taas siitä kun on kirjan lukeminen menossa ja vitutus on jotai eeppistä? Avadaa en tosin käyttäny, vaan jotain veitseä.. veistä, en puukkoa tai miekkää. :D hyvin tuo tuntu tuollakin kuolevan.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Valery - 17.07.2011 09:23:45
Ah, jälleen Dracopainoitteinen uni <3 Johtuuko sitten siitä, että käytiin eilen kattomassa pt2..

Mutta asiaan. Leikittiin jotain ihme tramppaleikkiä (wtf) ja paikalla oli jotain mun kavereita joita en tuntenu. Siin hypittiin trampalla ympyrää ja kun musiikki lakkas, ni piti halata edessäolevaa.
Seuraavana päivänä oltiin kokoonnuttu trampan viereen kun Draco tulee hiukka myöhäs. Hän kiertelee kaikkien ohi mun taakse ja kääntää mut. DRACO SUUTELI MUA ! kihh. Vaikka mun ensisuudelma tapahtuikin unessa, se oli _täydellinen_. No, tyypit sit huuteli jotain et "jotain rajaa" ja "hommatkaa huone".

Yht'äkkiä kävelin yksin kadulla ja rupesin miettimään et missä meijän piti Dracon kanssa tavata. Sit paikka vaihtu mun mummin takapihalle, jossa mun kaverit oli. Stressasin siitä, että kohta pitäis lähteä kouluun, enkä oo nähny Dracoa. Mietin sitte et jos olin sössiny koko jutun. Ja sit mä prkl heräsin ! Jäi mun ja Dracon kohtalo vähä auki mutta ah, oon vieläkin vähä vaaleanpunaisten sydänlasien takana (:
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: hymykuoppa - 17.07.2011 10:59:15
Ahih, luin eilen tuon seitsemännen kirjan loppuun, ja unet olivat toki sitä luokkaa, kun saatoin kirjan loppuun vähän ennen kolmea aamulla. Draco, Draco, Draco ja Hermione, what the fuck? :D Mutta asiaan.

 Siis monia sekalaisia unia Pottereista, mutta mieleeni sain säilöttyä sen, missä seurasin Harryn kannoilla, kun hän juoksi kelmien kartan kanssa, hän kamppaili Dracoa vastaan löytääkseen esineitä, jotka heidän oli määrä palauttaa Hermionelle. No Harry onnistui kuin onnistuikin palauttamaan viimeisen esineen ensimmäisenä. Kun tuli aika kadota paikalta, Hermione muutti Harryn piirakaksi ja laittoi kylmälaukkuun. Ronista hän teki maitotölkin, ja Dracosta marjapiirakan, jotka hän laittoi laukkuun. Marjapiiraan päälle hän kirjoitti Dramione ja kaikkoontui laukun kanssa. Mitähän tästä pitäisi ajatella? :D

Lainaus
Hän kiertelee kaikkien ohi mun taakse ja kääntää mut. DRACO SUUTELI MUA ! kihh. Vaikka mun ensisuudelma tapahtuikin unessa, se oli _täydellinen_. No, tyypit sit huuteli jotain et "jotain rajaa" ja "hommatkaa huone".
Oooi, suloista. :)
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: leipä - 18.07.2011 10:25:31
Ah hienoja unia teillä! Mulla on ollu aika negatiivisia mun potter unet :-( Oon nähny ainaki kolme unta missä voldemort on vallottanu meijän kaupungin ja mun (ja joittenki randomien liittolaisten) on pitäny piileskellä kaikissa puskissa ym ja päästä paikasta A paikkaan B :--) Paitsi kerran olin taas joittenki randomien kanssa jossain maalaiskartanossa missä voldemort vainos meitä ja menin piiloon sellaseen valtavaan tyynykasaan....? Hassua että näissä on aina ollu pelkkä volde eikä mitään kuolonsyöjälaumaa perässä :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: majoram - 24.07.2011 16:26:35
Mun paras(tai pahin XD) potteruni oli se, et Kalkaros oli meidän yläkerran kylppärissä. Sillä oli päällä vaan sydänkuvioiset kalsarit ja se pesi hampaitaan mun hammasharjalla... Lisäksi Kalkkiksella oli unessa ihan helvetin karvanen selkä o_0

Aamulla oli sitten pieniä vaikeuksia harjata hampaita sillä "samalla" harjalla ;D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Swiper3 - 24.07.2011 20:33:54
Onpas teillä ollut mielenkiintoisia unia :) Omani eivät ole ollenkaan noin mielenkiintoisia, lähinnä sellaisia perus "oletkin noita, osaat taikoa"-unia.

Yksi uni on kuitenkin jäänyt selkeämmin mieleen: Olin Tylypahkassa taikajuomatunnilla ja piti sitten valmistaa joku liemi (en enää muista, että mikä) joka meni tietenkin aivan pieleen. Yllättäen sain sitten Kalkaroksen vihat niskaani :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Tiara - 27.07.2011 00:44:49
Jänniä unia teillä. (: Ihana tuo Valeryn uni. <3

Mä ite oon nähny yleensä semmosia unia missä Voldemort on jahdannut mua ja oon sitte paennu sitä vessaan lukkojen taakse. Yks uni oli aika karmiva kun oli yö ja mä hiippailin meiän pihalla ja Voldemort etsi mua koska mä olin Harryn ystävä ja sitten näin Matohännän meidän roskiskatoksella ja se katto mua sillee pelottavasti. Sit siihen tuli Voldemortkin ja mä lähin kauheessa paniikissa juoksemaan kotiin.

Sitten yhessä unessa Harrylla oli synttärit ja se istu harmistuneena kielletyssä metsässä jossain autossa kun kukaan ei muistanu sen synttäreitä ja yhtäkkii Draco ilmesty siihen, suuteli sitä ja sano hyvää syntymäpäivää. :D

Sitten loput unet on ollu semmosia missä oon ite ollu noitana Tylypahkassa tai oon jotenkin päässy kattoon Potter leffoja yhdessä näyttelijöiden kanssa. Yhessä unessa olin Emma Watsonin ystävä. Mut ne unet on aika hataria. :D Nii ja tää on järkky, yhessä unessa Harry oli ihastunu Bellatrixiin ja niil oli semmone k18 suhde... :s Onneks en muista siitä unesta paljoo mitään. :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: J - 27.07.2011 02:46:27
Teillä on kyllä mielenkiintoisia unia, itsellä aika tylsiä. Muistan vaan pari Potter -aiheista unta edes joten kuten. Ensimmäisessä unessa olin Harryn ja kiltalaisten kanssa serkkujeni talossa, ja Harry piti salakuljettaa pois ja hänet kai ahdettiin johonkin laatikkoon ja taistelimme siellä. Toisessa unessa oli parin ystäväni kanssa pakomatkalla silloista ihastustani ja Kalkarosta, jotka halusivat saada haltuunsa jonkin esineen joka minulla oli.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: suklaaponi - 27.07.2011 15:26:13
Onpa teillä ollut jänniä unia. Itse oon tainnu nähhä vaan kerran Pottereista unta, eikä sekään kovin jännää ollut, hupaisaa vaan. Siinä Harrylla oli formspring ja kysyin siltä jotain, että tykkääkö se oikeasti Dracosta. :D En oikein tiiä, mistä toi tuli ku en ees oo mikään kauhee H/D-fani. ;D Vastausta en kyllä kerennyt saamaan. :(
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Sateenkaarimonni - 27.07.2011 18:45:27
Mun paras(tai pahin XD) potteruni oli se, et Kalkaros oli meidän yläkerran kylppärissä. Sillä oli päällä vaan sydänkuvioiset kalsarit ja se pesi hampaitaan mun hammasharjalla... Lisäksi Kalkkiksella oli unessa ihan helvetin karvanen selkä o_0
Meinasin revetä. ♥ Ihana!

Ite oon nähny parisen unta Pottereihin liittyen, mutten edes oikein muista, mitä joissain tapahtui... Kahdessa kuuluin huispausjoukkueeseen ja matsi oli alkamassa. Toisessa lintsasin tunnilta ottelun takia yhen kanssapelaajan painostuksesta, toisessa taas etin hysteerisenä pukuhuonetta ja luutaani (jota en ilmeisesti löytänyt ollenkaan, vaan minun käskettiin ostaa uusi kentältä). Kummassakaan en ehtinyt luudan selkään, olisin halunnut tuntea, miltä unessa lentäminen tuntuu. :(

Yhdessä unessa lensin kuitenkin ehkä metrin luudalla, parempi kuin ei mitään. :D Uni oli hirveän sekava, mutta loppupuolella olin ilmeisesti jotenkin löytänyt Harryn huoneen ja sieltä lapun, jossa käskettiin viedä joku viesti kuumailmapalloon. Viesti oli oikeasti Pimennolta ja jotenkin tiesin, että ansa, mutta kilttinä tyttönä aloin miettiä, miten pääsisin Harryn sijasta viemään viestin sinne lentävään kuumailmapalloon. Siitä vaan harjoittelemaan lentämistä!

Kerran taas olin jossain ihme kioskissa myyjänä ja Harry, Ron ja Hermione pyöri siellä. Pomoni, tai kuka lienikään, ilmeisesti juoni jotain kolmikkoa vastaan ja jos oikein muistan, se aikoi jopa murhata yhden niistä ja se ahdisti mua hirveästi... En fiksuna kuitenkaan vihjannut mitään juonien kohteille.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Evelyn - 01.08.2011 17:34:30
Ah, Potter-unet on parhaita! Harmittavan usein niitä kuitenkin näen, hmph.

Viime yönä näin kuitenkin pitkästä aikaa, mutta oli kyllä kaukana niistä ihanan miellyttävistä ja/tai jännittävistä unista, joita nyt mielummin näkisi. Kaiken kukkuraksi unessa oli Malfoyn perhe, joka suuresti ihmetytti etenkin sen takia, etten oikeastaan paljon koskaan ole ollut kehenkään niistä kovin kiintynyt.

No, anyhow.

Olin kirkossa (joo, olen kesätöissä kirkossa, epäilen tällä olleen jotain vaikutusta paikkaan) oman perheeni ja Malfoyn perheen kanssa. Paikalla oli myös valokuvaaja, joka halusi ottaa upeita perhepotretteja, mutta oli sydänjuuriaan järkyttynyt kun tajusi, että minun perheessä on viisi henkilöä ja Malfoyn perheessä vain kolme. Se kuulemma toi kuviin aiheetonta epätasapainoa. Hetken aikaa kuvaaja pyöri neuvottomana kunnes päätti, että minähän voisin esiintyä Malfoyn perheen jäsenenä!

En ollut lainkaan vaikuttunut ideasta ja ilmaisinkin sen ääneen, mutta valituksiani ei otettu kuuleviin korviin. Lucius oli innoissaan ja hämäristä pakoyrityksistäni huolimatta löysin itseni poseeraamasta alttarilla Luciuksen kainalossa, toisella puolella Draco ja Luciuksen toisella puolella Narcissa. Ilmaisin mielipiteeni tästä järjestelmästä näyttämällä pitkää naamaa ja suututin kuvaajankin siinä samalla.

Lucius oli kuitenkin niin innoissaan, että ravisteli mua kuin jotain räsynukkea ja kuvaajalla oli palaa käämit kun sen kuvista tuli tärähtäneitä.

Perhepotrettien jälkeen alttarille raahattiin pitkä penkki, johon meidän piti istua odottamaan valokuvauksen seuraavaa vaihetta. En edes tiedä mikä tilaisuus se oli, mutta mulla oli joka tapauksessa päällä hame ja korkeimmat korot, jotka omistan. Sipsutin sitten penkin päähän istumaan, murjottavan Dracon viereen.

En tiedä oliko minun saapumiseni se viimeinen ärsyke vai oliko Draco vain odottanut sopivaa kohdetta, mutta kun olin muutaman sekunnin ehtinyt istua sen vieressä, se tuuppasi minua niin kovakouraisesti, että kupsahdin penkiltä alas ja pyörin samalla myös alttarin portaat alas kirkon lattialle.

Suutuin tietenkin moisesta kohtelusta ja marssin ulos kirkosta jättäen valokuvaajan huutamaan perääni (kuvaaminen oli näet kesken).

Marssin kiukuspäissäni ulos vesisateeseen ja lähdin talsimaan 10cm koroissani mutaisella ja vetisellä nurmikolla. Lopulta vain istuin maassa kastuneena, mutaisena ja äkäisenä huutamassa maailmalle, miten paljon vihaankaan Draco Malfoyta.

Yhyy ei ainakaan Malfoyden osakkeet nousseet tämän unen myötä :>
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Antelope - 04.08.2011 14:14:33
Hihi, vielä kysyt!

Olen nähnyt aika usein unia Pottereista. Näen usein Voldusta, joka jahtaa minua. Mutta ei minua pelota unessa, koska Voldu on vaan ihku. ♥ : D

Ja näin kerran unta, että olin vanhan kouluni pihalla (missä olin luokat 1.-4) ja nukuin pihalla yön yli. Yhtäkkiä McGarmiwa juoksee koulun sisältä huutaen: "Basiliski on irti, basiliski on irti!" Basiliski kiemurteli ympäri pihaa ja kangisti siskoni, joka oli myös koululla. Uni loppui siihen, että basiliski oli juuri saavuttamassa minua.

Hirnyrkeistäkin on tullut uneksittua...


Antelope ♥
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: hymykuoppa - 04.08.2011 14:20:13
Mä oon nähnyt monesti samaa painajaista, mun pitää ylittää joku korkea silta, jonka alla on pelkkää tyhjyyttä. Aina mä meinaan pudota, aina en edes uskalla lähteä sitä ylittämään. Viime yönä oli sama juttu, nyt jäin rannalle ruikuttamaan, koska mua pelotti. Mutta aamulla tajusin, että se oli se Tylypahkan silta (on aina ollut), se kiemurteleva ja hauraan näköinen. Ilmankos mua aina pelottaa siitä unessa. Sehän romahtaa saatana heti kun sille astuu!

Kerran kuljin sen yli, kaaduin ja olin pudota sinne tyhjyyteen. No yritin ottaa kaiteista kiinni, mutta siinä ei ollut mitään kaiteita! Sitten se koko helvetin silta teki jonkun ihme zädääm-hypyn ja mä putosin :(
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Eririn - 04.08.2011 15:40:54
Kaikkien aikojen paras Potter-uneni oli joskus... huhtikuussa? No, joka tapauksessa Harry ja Percy Jackson kilpailivat siitä, kumpi päästää Edward Cullenin ekana päiviltä. En muista kumpi voitti, mutta sain aiheen ficciin, jolla päätin juuri äsken kiusata ihmisiä myös täällä. (Tosin Edwardia emme tule näkemään.)
Mutta joo, kun heräsin ko. unesta, olo oli vähän että mitä hemmettiä ja sitten aloin hihittää.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Potter4ever - 04.08.2011 18:39:38
Näin viimeyönä unta, jossa olin Feeniksin killan salaisessa piilopaikassa. Piilopaikka muistutti kirjastoa; suuri sali täynnä hyllyjä sekä pöytiä ja tuoleja. Paikassa ei ollut yhtään valoa päällä. Joku sanoi, että sytyttäkää valot. Sitten Kalkaros alkoi juoksemaan ympäri salia, painellen valonkatkaisijoita. Minä tietysti lähdin juoksemaan perään. Kalkaros suuttui minulle ja ärjäisi: - Mitä nyt?! Minä tökkäsin häntä keskelle mahaa ja sanoin: - Hippa!
Yhtäkkiä minun pitikin mennä vaijerilla Kotikoloon.  Pääsin ovelle ja koputin siihen. Percy tuli minua vastaan. Joku selosti minulle, että pitää olla samaa mieltä Percyn kanssa, jotta pääsisin sisälle. Percy sitten selosti jotain joulusta ja lahjoista. Sanoin: - Olen samaa mieltä kanssasi. Pääsin sisälle ja uni loppui siihen.

Että tällaista minulla. Suosikkini oli tuo hippakohtaus, varsinkin Kalkaroksen ilme tökkäisyni jälkeen.  ;D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: FakeLove - 04.08.2011 18:56:25
Mä näin viime yönä unta, että ne Kaapparit jahtas mua, kaaduin maahan ja ne tuli siihen, kiljuin "Sirius, auta!" -> Sirius (:-*) hyppäs sinne sivaltamaan kurkkuja auki puukolla ja pääsin pakoon. Koko unen pakoilin niitä ja välillä oli vanhemmat harhauttamassa ym. Lopussa hypin meiän pihan aidan yli ja aitoja tuli vaan lisää ja sit heräsinkin.

Ja Siriushan oli tossa mun kummisetä <3 Tahon nähä unta  :D

// Möh möh, viime yönä ei sitten tullut Severusta :'( Gary Oldmanhan se taas siellä, mut nyt ihan omana ittenään, siis aika lailla Alanin näköisenä. Kaksi pientä ohjattavaa lentokonetta laskeutu meiän mansikkapelloille ja sieltä tuli ulos 3 miestä ja pari naista. Juostiin sinne jonkun tyypin kanssa kysymään mitä kävi. NE PUHU SUOMEA! :o :o Sitten Gary ja miehet meni tupakalle ja mä seisoskelin niitten vieressä. Sit mut herätettiin ;_; perkele
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Suttura - 06.08.2011 22:49:13
AAA ensin näitä lukiessa mietin miksen mä näe näin hauskoja unia pottereista, mutta sitten muistin! Ei apua hahah... Tämän unen näkemisestä on jo ainakin pari vuotta mutta muistan sen selvästi, koska aina säännöllisin väliajoin nauran tälle:D

Oli lopputaistelu, mutta se ei tapahtunut Tylypahkassa vaan jonkun (ei mitään muistikuvaa kenen..) taiteilijan ateljeessa... Olin Harry ja taistelin Dracoa vastaan ja tapoin hänet. Ja siinä samassa hetkessä kun Draco kuoli ja muuttui epämääräiseksi nestelammikoksi (öö?) tajusin kuinka olin aina rakastanut häntä jne. (perus HD fani kun olen;D) Keräsin Dracon rippeet johonkin astiaan ja menin kaatamaan niitä kompostiin (herkkää) ja samaan aikaan kompostille tuli Seamus (tai Dean tai joku.. en muista) samanlainen astia täynnä nestettä kädessään, koska hänkin oli tappanut jonkun. Seamus ehdotti, että kaataisimme nesteet kompostiin yhtä aikaa, mutta minäpä huusin dramaattisesti "EI NE SEKOTTUU!!" Kaikki oli kamalan traagista ja ajattelin lähteä kotiin, koska hei eihän valittua nyt lopputaistelussa tarvita. Muistan ajatelleeni jotain sen suuntaista, että "Tappakoot Voldemortin keskenään." Päästyäni kotiin ja itkeskeltyäni hetken, Draco yhtäkkiä palasi aaveena ja Harry ja Draco olivat juuuuuuuuuri suutelemassa - kun kaverini herätti minut. Kaveri sai kuulla kunniansa: DDD Eipäs enää herättele kesken HD-unien!
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: FakeLove - 07.08.2011 12:14:51
Hahaa, näin unta että taistelin Volden kanssa :D

Leijailin ympäri meiän mummon pihamaata Volden tullessa perässä med kiroukset. Noh, oltiin yhellä katolla ja sain jotenki sen sauvan, taitoin sen katkia ja Volde hävisi. Heh, sitte menin (koulu)junaan ja näin kaverit. Tokasin "Voldemort on kuollut" ja alko kauhee supina. Sit siitä kai tehtiin kirja tjn en muista sitä kunnolla :< Ja kaveri lahjo mut jollain ihme korteilla (jotka tuli pääsiäismunista) kertomaan sen tarinan.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: ellastina - 07.08.2011 17:59:04
Just viimeyönä näin unta, että istuin mäkkärissä mun siskon, Harryn ja Dracon kaa. Muistan viel vaan sit sen et Draco imi ranskalaisii hassusti :DD
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: I!kku - 10.08.2011 15:26:01
Muhaha näimpäs viime yönä unta Kuoleman Varjelusten lopputaistelust, mut tapahtumapaikka oliki salaperäisyyksien osaston se holvikaarihuone joka oli täynnä kahvilapöytii ja sateenvarjoi (TÄH?). No siinä mä sit taistelin Ronin, Harryn ja Hermionen kaa kuolareit vastaa ja yhtäkkii sanottii et tuli joku erätauko. Kaikki tyypit lähti sellasee isoon huoneesee joka näytti pankkiholvilta ja se oli täynnä tietokoneita. Istuin Lunan vieree ja se sano et Voldu oli antanu luvan tehä koneil mitä vaa viel ku oltii elos. Sitte yritin kuunnella musaa juutuupist mut siel ei ollu mitää muuta ku antti tuiskua ja sekös ketutti. Koneet katos ja taistelu rupes jatkuu. Siin vaihees huomasin et unohin miten kaikki loitsut meni ja rupesin huutelee kaikkea randomia PÄZÄM ankeuttajia päin ja se toimi. Lopussa tapeltiin Voldemortia vastaan tuolipinon päältä ja eka joka tippu kuolis. En saanu selville lopputulosta kun mun ilkee pikkuveli tuli huoneesee hakee läppärin laturia ja herätti mut ;( (Sai kuulla kunniansa sen jälkee MUHAHA)

Että tällasta täällä. :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Penber - 13.08.2011 12:25:25
Pottereista on oikeesti vaa nii läppä nähdä unta :'D.

Kerran näin unta olevani Harry Potter ja miun oli määrä mennä kohtaamaan Voldemort. Kuitenkin sitä ennen olin jossain missä oli muita opiskelijoita ja ennen kuin pääsin jatkamaan matkaani minun tuli tehdä joku outo koe O___O. Se oli sellane, et miu ja jonku toisen oppilaan piti eka riisua omat vaatteet ja laittaa sen toisen vaatteet päällemme. Voittaja oli se, joka oli eka valmis. No mie onneks voitin ja sain jatkaa matkaa. Vähän ajan päästä miuta tuli vastaan Ron, joka antoi mulle 20 euron seleteilä ison tukun. No siitä sitten miu piti mennä johonki labyrinttiin, jonka päässä kohtaisin Voldun. Loppua en muista, mutta matkallani kohtasin Siriuksen.

Viime yönä näin taas unta Pottereista :D. Siinä oli Harry, Ron ja Hermione ja tää oli kai jotenki videopelin tyyppinen. Ainaki jossai kohti meidän piti ylittää silta ennen ku se romahti. Siellä sillalla makasi Ginny (Cos-ikäisenä!) ja seki piti pelastaa. No en kyl muista mite siinä kävi, mut meidän sankarit jatko sellaiseen vanhaan kartanoon, jossa piti päästä jostai aaveista eroon jollain korteilla. En muista ihan tarkkaan kaikkea, mutta yhdessä kohtaa olin Ron ja taioin jolleki miehelle erektion, jotta pääsisin siitä eroon :'DDD.

Oon muistaakseni nähny muitaki Potter-unia, mut nyt en muista niitä.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Aiqsu - 13.08.2011 15:24:39
Voi kamala, näin tässä yhtenä yönä ihan liian todentuntuisen unen Pottereista.
Itse katselin tapahtumia Harryn näkökulmasta, ja seiskakirjan tapahtumissa mentiin - jostain syystä olin kuitenkin Ronin ja Hermionen kanssa Tylypahkassa, ja meille luvattiin jotain, että päästään vapaaksi jos joku menee sellaiseen vihreään kammottavaan telttaan, joka oli pystytetty Tylypahkan pihalle (jostain syystä Tylypahka ja sen piha näyttivät ihan entiseltä koulutani, mutta mene ja tiedä...). Hermionehan sinne sitten meni, ja Ronin kanssa siinä sitten seisoskeltiin, kunnes yhtäkkiä minun (=Harryn) päähän pälkähti kamala tieto siitä, että siellä teltassa tapahtui jotain kamalaa. Siihen liittyi jotenkin se Borgin & Burkesilla ollut kunnian käsi, josta oli jotenkin tullut kamala kidutusväline, mutta joka tapauksessa teltasta alkoi kuulua hirvittävää kirkunaa ja Ronin kanssa mentiin sitten kiskomaan Hermione sieltä ulos - vissiin juuri ajoissa, sillä kuolonsyöjät olivat aikoneet tappaa sen ja jotain. Me sitten hypättiin minun hopeanväriseen pikku pösöön ja hurautettiin menemään moottoritielle - minä ajoin ja itkevä Hermione istui pelkääjän paikalla Ronin sylissä. (pieni sisäinen Romionettajani tykkää<3) Neiti kuitenkin toipui siinä matkan aikana, käytiin kaupassakin (minä olin näkymättömyysviitan alla, Hermione yritti valkata mahdollisimman halpoja & terveellisiä ruokia ja Ron heitteli kärryyn valtavia kasoja sipsipusseja, saaden Hermionen valittamaan ;D).
Jotain selkkausta niistä ostoskärrysitäkin tuli, mutta en enää muista mitä. Seuraavaksi suunnattiin Turkuun (hyvä on, nyt menee oudoksi) ja ajettiin johonkin ihme hotelliin, missä pohdittiin montakohan tähteä hotellilla on - kuitenkaan siellä ei ollut paikkoja, joten harkittiin majoittuvamme siellä asuvien serkkujeni luo vähäksi aikaa (joo, ehkä Harrylla on salaisia serkkuja Turussa :'D).  Tiedossa kuitekin oli, että tulisimme roadtrippaamaan ympäri kylää vielä pidemmän aikaa. Siitä sitten heräsin ja voi sitä tuskaa ja hampaiden kiristystä kun tajusin että se ei ollut ollut totta - oli sen verran todentuntuinen uni :'D Itkin ehkä vartin ja sitten pakotin itseni myöntämään, että kirjan hahmot eivät elä muualla kuin kieroutuneessa päässäni. Nyyh.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Wild Child - 30.12.2011 23:23:24
Musta tulee isona unitutkija: ihan törkeen mielenkiintonen aihe! ;)

Aina ekana tulee potter-unista mieleen viimekesäinen:
Olin eräällä mökillä, missä käymme joskus kesäisin perheen kanssa. Juu, siinä oli "järvi ihan rannassa" ja järvessä oli saari tai muutama.

Paikalla oli ihan sikana Potter-tyyppejä. Minä olin raskaana. Kaikki luuli että se oli Harryn (ja etenkin Molly oli silleen, "että kyllähän minä tiesin"), vaikka mä kuinka huusin, itkin ja raivosin, että uskokaa nyt että se on Remuksen. (:D)
Muistan, kun katoin Remukseen katseella "auta nyt mua". Mutta se vaan katto mua silleen surumielisesti ja puisteli päätään. Olin vähän kai niin kuin Tonks siinä unessa mutta kuitenkin minä.

Sitten siinä samassa unessa oli joku kisan tapainen, että kuka pääsee nopeiten vastapäiseen saareen. Kaikilla oli jotain ihan ihme vempeleitä siellä järvessä. Jättikumiankkaveneitä muunmuassa. :D Minä pistin räpylät jalkaan ja olin vissiin nopein. Se maha oli aerodynaaminen. ;)
   Saaressa Molly jatkoi mun kiduttamista, vaikka Harrykin tuli siihen puolustamaan mua ja itseään.

W

p.s: Muistan ikuisesti, mun olimme joskus kauan sitten mummolassa ja pikkuveljelläni oli kuumetta. Hän "heräsi" keskellä yötä ja sanoi mummille: "iskä, iskä; mä näin Härri Potterin". Love u, bro. <3
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Hermione Granger - 31.12.2011 15:34:17
Joo, tuli lisää Potterunia mieleen, joten piti tulla tänne niistä kertoilemaan.

Olen nähnyt kaksi erillaista luudallalentounta. Toinen oli sellainen, missä johdin jotain luutaretkiryhmää ja lentelimme talomme ympärillä. Toisessa taas lentelin yksin pihallamme ja törmäsin naapuriemme autoon... Sen jälkeen vielä lensin päin kivimuuria.  ;D

Hermione
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Kosmik - 07.01.2012 01:55:19
Siis aivan ihana topicci, miten kummassa löysin tän vasta nyt. :'D Ihana lukea teidän muiden unia, joskin noi raskausunet on musta tosi karmivia. :o

Mua hämää se, et näin tässä joku aika sitten Potter-unta, vaikka en ollut pahemmin mitään Potteriin viittaavaa tehnyt/lukenut/katsonut. Se tuli ihan puskista ja olin herättyäni ihan et hä? :'D

Mutta itse uneen. Muistan olleeni itse Harry ja jostakin syystä jouduin nuoremman pikkuveljeni kanssa pakenemaan Voldemortia ihan tosissaan. Koko ajan oli sellanen kuolemanpelko ja ahdistus päällä. Oltiin veljen kaa jossain kadulla juoksemassa ja Voldemort seisoi siellä kadun toisessa päässä. Pelotti ihan saakelisti pikkuveljen puolesta, kun se ei osannut vielä ilmiintyä. Yritin opettaa sitä kertomalla, miten se tapahtuu, mut loppujen lopuks sit se ilmiinty jotenkin mun kanssa kaksistaan just ennen ku se Voldemort pääsi meihin käsiksi.

No me päästiin kotiin, oli ihan pimeetä ja äkkiä olinkin yksin. Pikkuveli oli häipynyt unesta siis. Muistan olleeni omassa huoneessani pimeyden keskellä, hiippailin alakertaan ja totesin, että  Voldemort nukkui olohuoneen sohvalla. :'D Se kuorsas ihan saakelin äänekkäästi ja hiippailin peloissani takas huoneeseeni. Jotenkin mä varmaan sain kolautettua itseni ja se hirvee kuorsaaminen lakkas. Mä olin silleen, et toivottavasti se ei tuu tänne (huoneeseeni). Pelkäsin ihan pirusti, et se tulee ja tappaa mut. Mutta tulihan se sit sinne mun huoneeseen sellanen levee hymy naamalla. Heti ku näin sen, niin se kuolemanpelko loppu. Sit sanoin vaan, et "No, tää oli sit tässä." Voldemort vastas jotain: "No niinhän se taitaa olla." Istuin alas lattialle selkä seinää vasten ja Voldemort istui ihan mun viereen. Oltiin siinä hetki ihan hiljaa ja sit se (Voldemort siis) vetäs jostain esiin kaljapullon ja kysy, et kelpaisko mulle ryyppy. :'D Se kai päätty sit ryyppybileisiin ja jäin Harryna ihan eloon, vaikka olin eka paennut Voldua ihan tosissani. Ihana loppu niin pelottavalle unelle. <3
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Sokerisiipi - 07.01.2012 10:42:58
Unet on loistavia :D

Vähän aikaa sitten meikäläinen näki unta Kelmeistä. Siinä Jamesilla oli ongelma makean syönnin kanssa, kun se sai sen näyttämään nuoremmalta eikä se oikein iskenyt Lilyyn. Sitten Harry, joka ilmeisesti halusi turvata olemassaolonsa, kehotti Jamesia syömään enemmän suolaa, niin sitten siitä tulisi kypsemmän näköinen. Tämän tehtyään Harry häipyi jonnekin hetkeksi, mutta tuli sitten myöhemmin takaisin. Paljastui, että James oli hieman liioitellut suolan käyttöään eikä kukaan (ei edes Sirius) halunnut olla enää sen kaveri, kun se näytti joltakin nelikymppiseltä, vaikka se olikin 17 :D Siellä se sitten maleksi yksin käytävillä surkean näköisenä, ihan ulkopuolisena. Harry sitten alkoi vähentää Jamesin suolan käyttöä ja ne istu jossakin huoneessa ja Harry tarjosi Jamesille tomaatteja ja James ihmetteli:
"Onpa nämä makeita!"
Sitten Jamesilla oli joku ihme tapa laittaa leivälle lisukkeet ja voidella ne vasta sitten. Harry nappas semmosen leivän pois ja ojensi sille ilman voita olevan leivän, jossa oli taas niitä tomaatteja xD Ja James oli ihan O__O
Mutta se alkoi kuitenkin toimia! James nuortui silmissä ja sillä alko taas olla mahdollisuuksia Lilyn suhteen ;)
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Luci - 09.01.2012 13:09:30
Näköjään unet siitä että pakenee Voldemortia on tosi yleisiä.

Mun lapsuudessani (heti ykköskirjan ilmestymisen jälkeen) mua vainos  sama uni monina öinä. Se oli ihan hillitön painajainen, missä juoksin pimeällä hautausmaalla Voldemortia pakoon. Unessa Volgemortilla oli semmoinen ankeuttajakaapu homma yllään, enkä koskaan nähnyt, sen naamaa. Heräsin aina, kun Voldemort sai mut kiinni.

Nyt paljon vanhempana näin tuon unen jälleen - erona vain se, että Voldemort juoksi perässäni alasti. Eipä enää se uni ole kauheasti pelottanut sen jälkeen, kun on nähnyt Voldemortin juoksemassa lerssi hiiluen.

Tähän topaan kumminkin eksyin viimeyön takia. Uneni oli tottakai Potter-aiheinen ja suoraan sanottuna meinasin tikahtua nauruun herätessäni. Olin luihuisen tuvassa juhlimassa jostain kumman syystä Ernie McMillanin synttäreitä ja paikalla oli koko kirjasarjan kerma - Harryn jengistä luihuisten kautta Kiltaan ja Kuolonsyöjiin. Vain Voldemort uupui. Onneksi, sillä Lucius oli pukeutunut Hawaii-tyyliseen asuun, minkä kruunasi vaaleanpunainen Hello Kitty juhlahattu. Jostain syystä hengailin miehen kanssa koko illan ja yön tullessa luulin jo pääseväni herran ah-niin-ihanan hulahameen alle. Makuuhuoneen puolella sain kuitenkin selville, ettei mies halunnut minusta mitään muuta, kuin, että toimisin pappina ja vihkisin hänet ja Dobbyn. Pettyneenä kaivoin jonkun Tylypahkalaisen yöpöydän laatikosta Raamatun ja vihin nuorenparin.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Jeeetu - 15.01.2012 20:20:31
Mä oon nähny monia unia Pottereista mutta tällä hetkellä muistan kaksi:

Kalkaroksella oli pandapehmolelu taikajuomaluokan seinällä. Ja minä olin siellä luokassa.

Toisessa unessa olin Ronin, Hermionen ja Harryn kanssa jossain paikassa, missä oli autoja. Ja me opeteltiin jotain niihin liittyvää. Se oli oppitunti.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: azza - 29.01.2012 02:51:46
Kannattaa lukea tätä topicia yöllä, ja tirskua yksin, niin että viereisissä huoneessa oleva veli kuulee...
Tiedän nähneeni monta Potter-unta, mutta valitetavasti muistan vain yhden. :( Tän unen näin jokus viime kesänä.
Olin mammani mökillä Harryn, Ronin, Dracon, Lunan ja Ginnyn kanssa ja minä, Luna ja Ginny oltiin menossa uimaan ja pojat sitten yritti kurkkia kun vaihdettiin vaatteita. Luna ja Ginny siinä sitten vaan tirsku, joten minä rohkeana tyttönä menin sitten raivoamaan niille pojille alusvaatteillani, eikä ne kauheasti kuunnellut, vaan katteli mua. Rupes sitten sellanen vituttaan ja menin vaihtamaan ne uikkarit ja menin uimaan. Yht'äkkiä siellä olikin ihan sairaasti porukkaa muunmuassa silloinen luokkani ja joitakin muita. Hyppäsin sinne veteen ja uin hetken, kunnes jättiläiskalmari alkoi kutittamaan mun jalkapohjia. Potkasin siltä tajun kankaalle ja uin takaisin rantaan. Menin sitten saunaan Lunan ja Ginnyn kanssa ja kun tultiin sieltä pois, niin Draco ja Harry oli päättänyt loitsia koko paikan näyttämään suoraa jostain kauhuleffasta revityltä. Ginny ja Luna ei uskaltanut tulla pois sieltä saunasta, joten minä taas menin huutamaan niille pojille.
Sitten olikin talvi, ja mä työnsin sellasta isoo roskista ympäri juosten Vanajaa (anyone knows? :D) mikrosortseissa ja napapaidassa. Se roskis meinas koko ajan mennä jonnekki puskaan, mutta mä en saanu kaataa sitä tai jättää minnekkään, vaan mun piti viedä se jonnekkin. Sitten mä tulin sellasseelle isolle aukiolle, jossa McGarmiva sano, mihin suuntaan mun piti jatkaa. Minä sitten juoksin sen roskiksen kanssa siihen suuntaan ja tulin sellasseelle huolto asemalle ja vein sen roskiksen sinne muiden roskisten viereen. Sitten sieltä roskiksesta pomppas Draco ja kiitti kyydistä ja lähti juoksemaan jonnekkin. :D
Että tämmöstä. Kun heräsin olin ihan "ei helvetti!" ;D Oli meinaan jotain niin randomia! Ja jos joku miettii mikä on Vanaja niin se on järvi. Sellanen suht' iso. :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Liinalotta - 04.02.2012 13:38:45
Hei, vitsi miten siistejä uneja kaikilla on ollut! :--D Itse olen nähnyt neljä unta, mutta muistan vain kolme.. ehkäpä se neljäs palaa muistiin jossain vaiheessa?
kuitenkin. Ihka ensimmäinen uneni oli se, kun olin Tylypahkan mailla kiertelemässä yksikseni paikkoja. Olin Korpinkynnessä, mulla oli sellanen viitta päällä. Sitten yhtäkkiä joku veti mut syrjään.. Ja vetäjänä oli itse Harry. Se oli Dracon kanssa (joka näytti vähän tylsistyneeltä), ja ne pyys mua kimppakivaan! :--DD Muistan, kun sanoin kyllä, mutta sitten heräsin..

Loput kaksi on aika lyhyitä. Toisessa olin Hermionen kanssa jossain huittalassa ("pelastamassa maailmaa"? taisin tuurata Harrya), jossain tulivuoren sisällä. Laava oli purkautumassa suoraan meitä kohti, mut Hermione käski mua tekee loitsun johonkin tiettyyn kohtaan, että se laava ei purkautuis. Tein sen loitsun väärään kohtaan, ja laava alkoi virrata.. :--p Ton unen näin ennen/jälkeen Pottermaratonin. :--DD
Vika uni oli sellanen, että pelastin jotain vauvoja (jotka olikin jotain leluja?) jostain hotellista. mukana oli törkeesti tyyppejä muistakin fandomeista, mut muistan et Harry oli ainakin mukana. Meidät nähtiin, ja sit Harry piiloutu jonnekin portaiden alle, mä eri paikkaan. soitin harrylle, mut koska sillä ei ollut kännykkä äänettömällä, niin se jäi kiinni. o__o mulle tuli hirveen paha mieli sen jälkeen.

//hah, viime yönä tuli nähtyä uus uni+muistin sen edellisen unen! :--D kerron nyt tuoreimman ekana, koska se on paljon lyhyempi se toinen.
siinä unessa mun kaverit (ne on kaksosia) raahas Harrya jonnekin paikasta x paikkaan y. Taidettiin muuten olla kirjastossa. Harry-parka, näytti ihan hätääntyneeltä. ): Mut joo. Sitten se uni loppu.

Sitten se uni jonka näin useita viikkoja aikasemmin (btw, tässä unessa oli sitten Feltcliffe): olin koirani kanssa lenkillä. yhtäkkiä mun kännykkään tuli viesti, että FELTON+RADCLIFFE on meidän pikkukylällä, vielä kävelemässä luonnossa, sinne missä olin ite kävelemässä! Sanoin koiralle innostuneena, että etsi ne kaks. Koira nuuski hetken, lähti vetämään mua yhtä mäkeä ylös. Mä juoksin henki hieverissä sen mäen ylös, ja siinä ne molemmat oli, pussaillen toisiaan. Mä olin silleen joo.. Ja aloin puhua ihan törkeen hyvää englantia! No, kuitenkin, lähdettiin jatkamaan lenkkiä sitten. Molemmat roikku mun mukana, ja Tom kertoi (ilokseni) Dracon vuorosanoja, ja mä nauroin niille.
Yhtäkkiä oltiinkin jossain teatterissa Tomin kanssa, ja Daniel oli mennyt jonnekin muualle. ö__ö En ees kyllä miettinyt minne se meni. Trollailtiin teatterilla, kukaan ei tajunnut että Tom on se näyttelijä. :--D Kuitenkin, sitten mentiin leffasaliin, en tiiä mitä leffaa mentiin kattoo, MUT SIELLÄ OLI TÖRKEESTI POTTERKAMAA! o__o mä olin silleen WUT, Tom sitten osti mulle jotain siitä. :--p Samassa sitten Matthewkin liittyi meidän seuraan. Ja siihen se uni päättyi. ;--D ...tuntu ihan todelta se uni. Itkin melkein kun heräsin.. ):
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Räjähtävä_näpäys - 05.02.2012 12:35:18
Repesin aika monien unille itsekseni :D

Mutta eilen illalla lueskelin jo näitä teidä unianne ja lisäksi luin puoliveristä prinssiä päälle nii mitäpä muuta siitä syntyykään kuin potter unia :b Se ei ollut kyllä mikään ihmeelinen mutta siinä mä olin Harry ja mä olin tullu just pois Lontoosta Ronin kanssa ja me käveltiin jotaki siltaa pitkin Kotikoloon päin. Sit Ron sano et tos purossa jonka yli me kuljettiin, löyty joskus kultaa. No sitten mä olin ihan innoissani et ruvetaan ehtimään ja mä löysin sit sieltä ihan kultakolikoita ja mä lahjotin ne Weasleylle ja Molly oli ihan innoissaan.

Joskus näin potter unta jossa olin myös Harry ja mä tapelin Voldemortin kanssa ja huusin kokoajan kedavraa ja taisin mennä sitä yhessä vaiheessa puuhun piiloon :D Sitte voldu menetti voimansa taas mut sillä oli viel hirnyrkkejä jäljellä niin se ei ihan kokonaan kuollu.

Sitten joskus pienenä näin painajaista jossa olin pimeessä vessassa ja oveen koputettiin. Sitten ku avasin oven nii siellä oli Dobby ja se puras mult sormen poikki!

Nään usein unia Dracosta (miksiköhän? ;D) mut yks on jääny erityisesti mieleen. Siinä Draco oli tulossa vierailemaan meidän koululle vessojen lähelle. Minä olin ihan innoissani ja hypin sinne kieli ulkona tasajalkaa sen luo eikä sinne tullu ketään muita. Siellä se luihuisprissi sitten hymyili mulle mut mä en kunnolla pytyny puhumaan sen kanssa kun se puhu enkkuu ja oon siinä ihan surkee ;( Mutta silti se oli hyvä uni!Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Sokerisiipi - 20.02.2012 22:50:59
Näin aika hauskan unen viime kuussa :D

Olin Harry ja metsästin hirnyrkkejä, jotka olivat jonkinlaisia pieniä rautapalloja, ja minun piti luonnollisesti ottaa selvää Voldemortin menneisyydestä ja tapasinkin otollisen henkilön kertomaan asioista, nimittäin Voldemortin veljen. Tämä "veli" tosin oli n. mun ikäinen vaaleahiuksinen teinipoika, joka haaveili isona rakentavansa siltoja. Tämä poika kertoi mulle, että kun Voldemortista alkoi tulla paha, hän alkoi kännätä ja käydä naisissa. Sitten poika hieman uhitellen kertoi rakentavansa sillan (siis ihan oikean sillan), jonne Voldemort ei voisi tulla. Poika tuntui olevan kovinkin vakuuttunut siitä, että tämä pännisi Voldemortia kovastikin sitten tulevaisuudessa.

Oli olo taas aika "mitä ihmettä tuli taas nähtyä", kun heräsin, mutta eniten nauratti noi Voldemortin "pahuuden" merkit. :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Varjuska - 22.02.2012 09:41:15
Sit yhessä vaiheessa Lucius tuli mua kohti lumiauralla ja olin ihan umpikujassa.
:D Meinasin purskahtaa hihitykseen täällä keskellä koulua... Lucius ja lumiaura, voin vain kuvitella.

Olen itse varmasti nähnyt lukuisia Potter-aiheisia unia, mutta yksityiskohtaisesti en niitä enää muista. Aika monessa varmaan olen paennut koomisesti jotain kuolonsyöjää, Tylypahkassakin olen tainnut piipahtaa toisinaan. Monessa unessa on muistaakseni käynyt myös niin, että olen loitsinut omalla taikasauvallani ja sitten se lakkaakin toimimasta (joskus tähän ovat liittyneet juuri nuo kuolonsyöjät), ja huidon sitä keppiä ihan turhautuneena, kun mitään ei tapahdu. Vähän sama juttu kuin lentämisunien (tai muiden unien, jotka liittyvät yliluonnollisiin kykyihin) kanssa; kun tajuaa, että osaa jotain siistiä niin sitten ei yhtäkkiä enää osaakaan :p
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Suojelusperkele - 08.04.2012 21:07:52
Noh, tästä unesta nyt on aikaa (2010.4.1) mutta kerron sen nyt kuitenkin.

Alku oli aika tylsä, olin vaan sellaisen hiekkasärkän päällä ja yritin lentää, mutta hyppäsinkin vaan suuren hypyn särkältä alas. Maisema vaihtui ja olin semmoisessa pienessä kaakeloidussa huoneessa vihreähkön, pehmeän maton päällä jota käytetään liikunnassa jne. Päälläni oli Tylypahkan koulupuku, mutta vaan housujen kera. Oven edessä oli semmoinen jännä verho, jonka läpi sitten näin Kalkaroksen! Hän oli aika äksy ja huusi mulle "Get off from my yoga-matt!" Ilmeisesti hän harrastaa joogaa. :D Hyppäsin sitten siitä maton päältä ja Kalkkis veti mut jonnekkin isompaan huoneeseen. Ilmeisesti hän oli ollut niin vihoissaan kun olin sotkenut sen maton hiekkaisilla kengillä, niin Seve alkoi sitten lätkimään minua! :< Ja vinkkinä että ei kasvoihin. Mutta se oli aika realistinen, piti ihan hieroa lätkinnän kohdetta sitten kun heräsin.

Yhdessä unessa Voldy opetti miten pallo saadaan vierimään ylämäkeä. Hänellä oli semmoinen hieno lippis ja silmälasit. :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: MiNi - 16.04.2012 19:37:09
Minä oon muistaakseni nähny ainakin kaks kertaa unta potterist

1.10.2011 Lauantai

Näin unta, että olin jossain huoneessa Kelmien kanssa. Huoneessa, jossa oli muistin tyhjennys kaasua. Remus esitelmöi siitä. Ensin Sirius pyörtyi ja melkein heti perään minä. Se oli ihanan vapaa tunne. Kaikki huolet ja murheet katos. Millään ei ollut enään mitään väliä. Ja sitten mä heräsin.

(Tämä ei varsinaisesti oo potter uni, mut se on tavallaan  ;D)

9.10.2011 Sunnuntai

Näin unta, että olin isovanhempieni luona. Se talo oli Tylypahka. Siinä oli kolme kerrosta. Ensin yritin opiskella Kelmiksi, mutta onnistuin rikkomaan vain kaapin ( ;D) Sitten tuli opo ja meidän luokan pojat. Ne juoksi pakoon äidinkielen opettajaa (joka on oikeasti kiltti) Minä lähdin niitten mukaan. Sit se äikänope jäi jälkeen. Kysyin opolta:
"Mihin se jäi?"
opo: "Se meni kolmannen kerroksen kaapin kautta salareittiin", jättäydyin jälkeen muista ja menin sinne kaappiin. Siellä oli vaatteita ja sellainen Taikaviitta nappi. Painoin sitä ja mä heräsin.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Welmasein - 17.04.2012 19:35:49
Minoon nähny unta että me seurusteltii Dracon kanssa, oon kirjottamassa siitä yhtä tekstiäkii.
Mä näin sen unen muutama vuos sitten, on siitä jo aikaa.

Eli siis: Me seurusteltii Dracon kanssa ja ku me oltii käymässä meillä kotona, pihalla kulki Bratt Pitt jonku toooosi ison aseen kanssa, ehkä se oli joku sinko. Vähänkö se oli jännä ja ihana!

Ja sit monesti oon myös nähny sellasta unta, missä oon lukenu Potteria ja kohta se on jotain niin randomia, mitä ne sannoo. Niissä unissa on vaa se huono puoli, että ku se menee ihan sekopäiseks, tietää että näkee unta ja herää. Se ei oo ollenkaa kivaa.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Chyilly - 04.07.2012 21:24:16
Hahaha, miks mä en ikinä ole nähnyt unta, jossa meen karkuun kuolonsyöjiä tms :D Yleensä mä näen sellasia unia, että oon joko linnuks muuttuva animaagi tai pelaan huispausta.

Mun viimesin potteruni oli kyllä liian lyhyt. Mua ihan harmitti herätä, kun äiti tuli jostain asiasta kyselemään. Siitä ois voinu tulla mahtava uni. Kuitenkin, mä olin Tylypahkassa tekemässä jotain Ronin kanssa ja sit jostain siihen ilmesty Fred ja George. No me kysyttiin kaksosilta, et mikä niiden lempi salakäytävä on ja sit ne lähti näyttää sitä. Mä taisin siinä matkalla viitata yhteen peiliin, että tossa on hieno. No mut, minä ja Fred jäätiin vähän kauemmaks, kun George lähti juttelemaan jollekin professorille ja Ron meni vähän matkan päähän siitä professorista. Mä kysäsin siinä vaiheessa Frediltä, et mitä ne tekee, mut Fred vaan kohautti harteitaan. Sit mulle tuli sellanen fiilis, et ne tarvii jotenkin sitä professoria päästäkseen sinne salakäytävään. Merkkinä oli, että George puhui jostain tietystä aiheesta professorille ja samalla Ron heittäs sitä paperilennokilla päähän. Ron kerkes just heittää sen lennokin professoria kohden, mutta sit se himputin äiti tuli kyselemään jostain jotain :D Mä oisin niin halunnut nähdä sen salakäytävän.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Neiti Sarvihaara - 18.07.2012 10:27:26
Lempileffojani ovat Potterit ja Titanic ja uni niiden sekoituksesta oli kyllä aika hupaisa...

Aluksi juoksin Tylypahkan käytävällä ja etsin Ronia ja Hermionea. Sitten näin heidät ja hyppäsin Hermionen kaulaan. Ron kysy siinä jotain että: "Harry, mitä hittoo sä teet? Eiks Hermionen pitäis halata sua tollai?" Sitten oltiin jossain Titanicin ruokasalilta näyttävässä paikassa ja Hermione yritti opetaa minulle miten kuplapääloitsu tehdään (koska Tylypahka on uppoamassa Atlantille Volden takia(??)). Siinä taikasauva laitettiin suuhun ja sanottiin "Kuplias tulios." ja suuhun tuli semmonen ihme kupla. Lopuksi me oltiin jossain tornissa ja sitten mun isä ja Kalkaros pelasti Tylypahkan uppoamiselta.

Näin tän unen joskus pari viikkoa sitten... Sorry, en muista tätä kunnolla.

-Neiti Sarvihaara
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Marry^ - 18.07.2012 10:49:03
Ensimmäinen ja tähän mennessä ainut Pottermaailmaan liittyvä pisin uneni liittyi viimeisimpään kirjaan/elokuvaan. Unessa olin aluksi omassa huoneessani lukemassa viimeisintä Potter kirjaa, kun se yhtäkkiä imaisi minut sisäänsä niin kuin Voldemortin päiväkirja Harryn. (Näen usein unia joissa sinkoudun kirjojen maailmaan juuri tuolla tavalla)

Ilmiinnyn johonkin puuhun ja kuulin alapuoleltani huutoa, kirkumista ja kuolonsyöjien naurua. Meneillään taisi olla hääjuhla. Näin ylhäältä puusta kuinka punatukkainen mies juoksi ohitseni ja päästin siinä sitten jonkinlaisen ääneen. No mieshän tietysti teki samantien täyskäännöksen, vaikka kuolonsyöjät olivat tulossa tappamaan sen. Tuijotimme toisiamme hetken aikaa ja sitten punatukkainen huusi minulle, että mistä minä ilmiinnyin. (Tajusin aika nopeasti, että kyseinen henkilö oli toinen kaksosista eli Fred)  Pienen selkkauksen jälkeen tulin alas puusta ja Fred ilmiinnytti meidät turvaan. Muuten uni jatkui samalla kaavalla kuin kirjakin, mutta Lunan sijaan Voldemort kidnappasikin minut piilopaikkaansa. Jästinä olin avuton enkä voinut puollustaa itseäni, mutta Fred kuitenkin pelasti minut lopulta. Kamalin kohta unessa oli loppu, jossa Fredin oli tarkoitus kuolla. Minä kuitenkin uhrasin itseni hänen vuokseen ja jäin asustelemaan haamuna Tylypahkaan. Muistan sen onnen tunteen, kun tajusin voivani pelastaa suosikkihahmoni.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: nnora - 22.07.2012 19:56:49
Näin unta, missä olin jossain kellarisokkelossa missä oli likaista ja roskia ja kylmänkosteaa. Siellä oli kuitenkin jossain takka ja takanreunuksella hormipulveria(:--D), ja siinä vaiheessa olin Hermione ja olin Ginnyn kanssa siellä. Kuolonsyöjät olivat jahtaamassa meitä ja nappasin just hormipulveria ja yritin sanoa minne haluan ja astuin takkaankin(missä ei ollut liekkejä), mutta en päässyt minnekään, sitten otin lisää hormipulveria ja kokeilin uudestaan, varmemmin ja vahvemmalla äänellä ym. ja sitten päädyin Ginnyn kanssa keskelle suurta salia, ja siellä oli kaikki oppilaat silloin ja oltiin tosi likaisia ja rähjääntyneitä. Istuttiin kai vain jonnekin pöytään(porukka kyttäsi, mutta unessa ei näkynyt kasvoja, tiedän vain, että ne kyttäsi :D) ja mulla oli taikasauva, jolla yritin loitsia puhdistusloitsua("kuuraannu", mutta musta tuntuu että käyttämäni loitsu oli "kuuraus" tjsp.) ja toisella yrittämällä se onnistui ja opin, että loitsiessa pitää olla vahva ja sellainen varma ja keskittynyt ym.

Olisin mieluusti ensi yönkin Potter-unessa! :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Soni - 22.07.2012 22:09:17
Mulla on näitä Potter unia aivan mielettömästi varastossa. Olen vielä hyvä muistamaan uneni, olen aina ollut, ja näin iän myötä osaan jopa hallita monia uniani. Mun unet on kyllä sitten ylensä varsin outoja jopa unien mittapuulla, mutta nää Potter unet jotka muistan kaikista parhaiten tekee musta poikkeuksellisen paljon järkeä omiksi unikseni.

Eli ensimmäinen unibuumini alkoi muutamia vuosia sitten sillä, että näin unta jossa olin vuorotellen Harry,Draco ja itseni. Aluksi ajoin autoa ja pojat istuivat takapenkillä nahistellen ja mulkoillen toisiaan ja kysellen että koska ollaan perillä. Ajoin umpikujaan ja äitini juoksi auton perään ja mun piti päästä se ajamaan. Sitten olinkin yhtäkkiä vuoron perään kumpikin pojista eli kävin loukkaavaa keskustelua itseni kanssa vaihtaen aina näkökulmaa sen mukaan kumman vuoro oli potkaista toista. Äitini lähti ajamaan hurjaa vautia sellaista oikein mutaista polkua pitkin, kohti violettia kartanoa. Sitten puhelimeni alkoi soida ja samalla kun vastasin siihen heräsin, mutta kuulin vielä äidin sanat "Se on varmasti Lucius Malfoy, hän haluaa autonsa takaisin". Tajusin siinä sekunnin sadasosassa, että tosiaan, mehän ollaan tässä kokoajan ajettu ruumisautoa ja siksi sillä äidillä oli niin kiire sinne kartanolle. Avasin silmäni, painoin vastausluuria puhelimestani ja sanoin "Niin". Kummastelin että miksei se Lucius sano mitään ja katsoin puhelimen näyttöä, joka oli ihan musta ja sitten ympärilleni oivaltaakseni vihdoin että olin hereillä.
Herätyskelloni hälytysääni oli tuohon aikaan soittoääneni juuri siksi että unen läpi sen tunnistaisin ja heräisin koska kuvittelisin jonkun soittavan. Eikä ollut ensimmäinen tai viimeinen kerta kun vastasin herätyskellooni seuraavina viikoina kuvitellen että Lucius Malfoy yrittää soittaa minulle.

Toinen pitkä Potter unien putki tapahtui 2010 jouluna kun työstin astarsille syntymäpäivälahjaksi ficcejä. Halusin tuohon aikaan vaikuttaa unieni hallintaan ja kirjasin niistä mahdollisimman paljon ylös heti herättyäni. Muutama helmi on sieltäkin jääny käteen.

10.12.2010 Löytyy uni jossa olin Harry Potter, mutta silti nainen. Unen edetessä pidemmälle minusta tuli taas itseni mutta aluksi olin tosiaan Harry. Olin lukenut SamVimesilta ficin jossa Sirius on luonut itsestään vahingossa hirnyrkin ja samassa hengessä Sirius oli hirnyrkkimäisenä elossa ja mukana unessa. Jotenkin tämä astraali/hirnyrkki Sirius oli mennyt lävitseni ja siten sitonut meidät yhteen. Sirius tarvitsi kuitenkin minulta luvan,tai, luovutin osittaisesti oikeuteni Siriukseen ja sen hirnyrkkiin jotta se pääsi vapaasti liikkumaan ja auttamaan Harrya, koska sitten se saattoi lähettää suojeliuksella kopioita itsestään ympärinsä. Jossain vaiheessa rakastuimme, mutta Sirius muuttui koiraksi koska meillä ei ollut enää kauan aikaa yhdessä. Sen naama/astraalimuoto oli kännykässäni ja kertoi sitä kautta minulle jotain koskettavaa. Olen kirjoittanut "luultavasti miten kuoli ja kuinka astraalimuotoja voi liikuttaa". Niiin, kun aloin jotenkin ennakoida sitä että olin heräämässä niin heitimme Siriuksen kanssa hellät hyvästit ja lupasimme vielä kohtaavamme ja heräsin.

16.12.2010. Löytyy lyhyt mutta vieläkin verkkokalvoilla vahva uni, seurasin sivusta, ehkä Dracona kuinka Harylle keskusteltiin/se keskusteli pelkillä loukkauksilla. Muistan keskittyneeni hirveästi koska oli niin vaikea puhua pelkillä loukkauksilla. Sitten Harrystä tuli Dracon orja( tässä olen viimeistään sivusta katsoja) ja Draco aloitti näillä loukkauskeskusteluilla käännyttämään siitä luihuista ja onnistuikin siinä. Koko sen ajan Kalkaros ja muut oppilaat seisoi siinä vieressä ja Kalkaros kannusti Dracoa. Niin, ne oli kokoajan siinä aulassa ennen Suurta salia.

10.1.2011. On yksi mieleenpainuvimmista unistani heti tuon Luciuksen auton jälkeen: Olin Harry ja serkkuni oli tullut kuristajakasvin puremaksi jolloin hänestäkin oli tullut kuristajakasvi. Kirjoittamani perusteella uni  on alkanut ihmisten puremisella ja muuttumisella. Sitten Ron alkoi tapella tämän muuttuneen serkkunin kanssa.
  Olimme talon edessä joka oli loivalla rinteellä ja se oli hirsimäinen. Lähdin ilmeisesti paikalta hetkeksi ihastelemaan taloa muistaakseni) ja kun tulin takaisin ne olivat tappaneet toisensa. Tai niin se oli aluksi. Kirosin sen talon jota käytetiinkin kouluna, ja sen kirouksen oli tarkoitus peittyä kolmena päivänä hyönteisiin jotka söis sen ja se katoais, tälleen Mooses ja vitsaukset tyylisesti. No, ne hyönteiset oli hämähäkkejä joita alko kiipeämään aivan kaikkialla, jopa mun päällä, että ne yritti syödä mutkin joten pakenin seuraavalle talolle, mutta ne vaan seuras mua.
  En muista kumpi talo oli kyseessä, mutta siihen alkoi lennellä rapuja, kaloja ja muita äyriäisiä roikkumaan peitoksi. Musta Ron oli jotenkin sen takana sillä sanoin sille: "Haluatko ---- kaiken Hermionen uhraaman hien teidän vuoksenne." Ajatus oli että Ron ei kunnioittanut ja tuntunut muistavan mitä Hermione oli tehnyt sen ja minun hyväksi. Me alettiin riiteleen ja pelästyin sitä niin että lähdin sitä piiloon. Sitten se eka talo alkoi maalautua verellä.
  "Liian aitoa ollakseen maalia, liian paksua ollakseen ketsuppia" ajatelin ja seurasin että mistä se veri sinkosi ja Ron seisoi sen talon edessä, piiloni toisella puolella, ihan punainen tausta selkänsä takana ja käsillänsä ohjaili verivirtaa letkusta ja sen jalka pumppas sellasta pedaalia jotta se sai siihen letkuun painetta ja enemmän verta. Koko sen ajan se hymyili silleen maanisesti ja nauro. Seurasin sitä putkea mummolani kylmahuoneen luokse, missä isäni ja tätini pitivät vahtia. Se kylmähuoneen ovi johtikin kellariin ja tätini lähti innoissaan viemään minua sisään mutisten samalla " Kelvoista pikku perseistä, maukaasta ja hyvästä verestä, hyvästä saaliista".

Onneksi herätyskello soi siinä vaiheessa.

Ton jälkeen olen ajatellut Ronia aivan uudella respektillä ja voin lohdutta teitä että seuraavana yönä Ron oli ilmeisesti alku-unesta sankari, mutta loppu-uni ei ollut Potter aiheinen. Kerron ne viimeisimmät uneni joku toinen kerta, ettei tule aivan romaania tästä mun viestistä ;)
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: MiNi - 25.07.2012 17:27:34
Vastailen kiinostaviin kysymyksiin ^^

Lainaus
Puhutteko ikinä kavereiden kanssa Potteriin liittyvistä unistanne?
alla olevasta unesta puhuin eilen kaikille, jotka vaan halusi kuulla :D. Tykkään ite kuunnella ja kertoa Potterunista :)

Lainaus
Minkälaista kommenttia heiltä on tullut niihin liittyen?
Yleensä sitä, että uneni ovat hulluja ja outoja. Ja niissä ei ole päätä eikä häntää. Se on kyllä harvinaisen totta.

Lainaus
Entä miten usein Potterit liittyvät uniinne, esiintyykö sarjasta tuttuja hahmoja ihan muuten vaan unissanne tuttujen joukossa vai onko sitten kerralla koko unen porukka Pottereista?
Minä rakastan unia. Potterunia varsinkin, mutta niitä en usein näe :(. Yleensä uneni on sekoitus kaikkea. Ihan randomisti.

Lainaus
Osaatteko taikoa Potter-unissanne, ja jos osaatte niin miten?
En ikinä ehdi taikoa. Juoksen aina pakoon unissani. Se on varmaan jotain maailman pelkoa ja unessani kaikki ovat minua vastaan.

Soni, olen hirmu kateellinen kun olet nähnyt monta unta Potterista ja niin hyviä! Varsinkin tuo eka auto uni :D. Miten te yleensä näette unta Pottereista? Elokuvan, ficin tai kirjan jälkeen?^

Näin outoa unta toissa yönä o_O Itse asiassa se oli aika normaali unekseni.

Oli joku talo. Draco ja Narcissa meni jollekkin valkosen seinän luokse ja katosi. Menin siihen sitten seinän luokse ja siinä oli nappeja. Kun tiettyä painoi, niin ilmestyi hissi. Menin hissiin ja se vei alempaan kerrokseen. Yritin karata ulos, mutta ne näki siellä.

Ulkona menin jonkun pensaan taakse. Sitten koira hyökkäs mun kimppuun ja konttasin sitä karkuun toiseen pensaan taakse. Sitten Morgana näki minut ja se huomasi, että tiedän sen osaavan taikoa.Lähdin juoksemaan Morganaa ja sitä koiraa pakoon. Sitten mun kädessä oli jotain haavojakin. Se koira muuttui ihmiseksi ja sanoi että ymmärtää mun ahdingon ja ei enään jahtaa minua. Anelin koiralta (joka oli kyllä ihminen), että tämä tappaisi minut. En halunnut kuolla Morganan tappamana. Sitten Morgana otti jonkun rievun ja laittoi siihen jotain taikalientä ja heitti sillä minua. Se osui mun käsivarteen. Se muuttui vihreäksi ja rupesi pyörryttämään. Morgana sanoi että minä kuolen pian. Sitten heitin sen rievun Morganan päälle ja juoksin takapihalle.

Takapihalla oli Voldem... Siis Tiedät-kai-kuka ja minä muutuin Harryksi. Sitten Voldemo... Hän-joka-jääköön-nimeämättä käski kuolonsyöjiä, joilla oli vihreät viikatteet, vangita minut, että voisi tappaa minut. Minä sanoin, että en halua kuolla näin lähellä taloa. Ja kuolonsyöjät johdattivat minut trampoliinin ali niitylle. Sitten Ron ilmestyi viereeni. Vol... Siis Hän-jonka-nimeä-ei-mainita. Tyhmää pelätä nimeä, joten kestäkää nyt sitä että kutsun häntä Voldemortiksi. Voldemort sanoi, että äitini (tarkoitti tietenkin Lilyä) enään voisi pelastaa minua. Samalla kun Voldemort sanoi tappokirousta pyysin mielessäni, että isä, tule pelastamaan (tarkoitin Jamesia) sitten tuli kohtaus, kun James heräsi siellä raunioissa (mitä se edes siellä teki? Sen pitäisi olla haudassa). Sitten tappokirous osui Jamesiin (sniif :'( ). Sitten Voldemort yritti uudestaan ja sitten keksin jotain, niin se ei toiminut. voldemort yritti vielä kolmannen kerran ja mietin Lunan (enpäs osaa kirjoittaa sitä nimeä, mutta ne vaunujen vetäjät, jotka on "näkymättömiä") ja me muutuimme "näkymättömiksi" ja loitsu meni ohi. Voldemort luovutti ja minä heräsin :'D


Kysyn tässä nyt vielä yhden kysymyksen. Ovatko Potter unenne pelottavia, hauskoja, romanttisia vai vähän kaikkea sekaisin? Minun Potter uneni olivat ennen pelottavia, koska pelkäsin niitä Viisasten kiven katsottuani. Inhosin Pottersarjaa. Sitten luin kirjat ja katsoin loput elokuvat ja siitä lahtien olen rakastanut niitä pelottavia uniakin. Esim. tuo yllä oleva oli ihanan humoristinen lopussa :'D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: marrru - 28.07.2012 00:14:25
Tässä jokin aikaa sitten näin unta, että olin Tylypahkan sodassa. Sain jostain Rohkeikon miekan ja tapoin sillä ihmisiä, koska taas kerran en jotenki osannu taikoo. Tai siis, mulla oli taikasauva ja yritin useestikki taikoo, mut ikinä ei tapahtunut mitään. Aina sama juttu, joka ainoassa Potter-aiheisessa unessa.
Kyseisessä unessa oli paljon muutaki, mut se on liian sekavaa tänne kirjotettavaks. :D

Sitten yks toinen uni oli semmonen, että jouduin Harryn ja Hermionen kanssa Hermionen mummolle, joka asu jossain ihan pienessä asunnossa Lontoossa. Siellä me sit oltiin piilossa kuolonsyöjiä, jotka oli hetkee aiemmi hyökänny.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Soni - 28.07.2012 02:12:33
Puhutteko ikinä kavereiden kanssa Potteriin liittyvistä unistanne? Minkälaista kommenttia heiltä on tullut niihin liittyen?

Puhuan aina unistani kaikkien kanssa, varsinkin astarsin. Saan kaikkiin uniini aina huvittuneita kommentteja ja usein hämmästellään sitä kuinka yksityiskohtaisesti pystyn muistamaan ne, olise Potte runi tai ei.

Nauroin MiNi noille uniesi viikatteille xD olisi paljon siistimpiä olleet ne Kuolarit jos niillä olisi ollut tuollaiset. Ja voin hyvinkin kokemuksella uskoa että rauhallinen unihan tuo oli, tuohan oli tosi looginen ja hyvä juoni.

En ole koskaan nähnyt Potter unta, jossa osaisin taikoa! Olen ollut mukana kaikenlaisessa, mutta koskaan en ole uneksinut että minulla olisi sauva kädessäni tai että minun sen hetkiseen rooliini kuuluisi se että taikoisin. Sellainen uni olisi kiva nähdä ja olen viime päivinä nyt yrittänyt vaikutta tähän kuvittelemalla itseäni potterversumiin, mutta ei ole onnistanut.

Useampikin on maininnut näkevänsä unta Kuolonsyöjistä ja näitä pakoon juoksemisesta. En ole mielestäni koskaan nähnyt sellaisia unia, ei ole ainakaan jäänyt tietoiseen mieleen. Potter uneni liittyvät usein unimaailmaani ja uneni harvoi liittyvät valmiisiin konteksteihin, kuten että Kuolonsyöjät=paha=pelkää tai olisin jossain kirjasarjan/elokuvan valmiissa kohtauksessa.

Osaatteko sanoa/arvata miksi teillä on näin? Unien tarkoitushan on valmistaa valveella oleviin tapahtumiin, painajaisissa pelkotiloja voidaan käsitellä ja käännellä turvallisessa ympäristössä, mutta osaatteko sanoa miksi juuri Kuolonsyöjät ja Voldemort?
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: MiNi - 28.07.2012 19:31:04
Nauroin MiNi noille uniesi viikatteille xD olisi paljon siistimpiä olleet ne Kuolarit jos niillä olisi ollut tuollaiset. Ja voin hyvinkin kokemuksella uskoa että rauhallinen unihan tuo oli, tuohan oli tosi looginen ja hyvä juoni.

Tuossa unessa tosiaan oli järkeä. Itse asiassa ne viikatteet oli hienoja. Tuhersin kuvan siitä ;D kuva (http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/292906_263569790423243_200235395_n.jpg). Juu n oo mestari piirtäjä ja sen ei oo tarkotus olla taideteos, mut tommonen se suunnilleen oli :). Tollaset yli suuret vihreet viikatteet :'D

En ole koskaan nähnyt Potter unta, jossa osaisin taikoa! Olen ollut mukana kaikenlaisessa, mutta koskaan en ole uneksinut että minulla olisi sauva kädessäni tai että minun sen hetkiseen rooliini kuuluisi se että taikoisin. Sellainen uni olisi kiva nähdä ja olen viime päivinä nyt yrittänyt vaikutta tähän kuvittelemalla itseäni potterversumiin, mutta ei ole onnistanut.

Useampikin on maininnut näkevänsä unta Kuolonsyöjistä ja näitä pakoon juoksemisesta. En ole mielestäni koskaan nähnyt sellaisia unia, ei ole ainakaan jäänyt tietoiseen mieleen. Potter uneni liittyvät usein unimaailmaani ja uneni harvoi liittyvät valmiisiin konteksteihin, kuten että Kuolonsyöjät=paha=pelkää tai olisin jossain kirjasarjan/elokuvan valmiissa kohtauksessa.

Jokainen uneni on sellainen, että kaikki jahtaavat minua. Minä en ehdi muutakuin juosta. En siis ikinä ehdi saada edes taikasauvaa tai haluta. Ehdin vain juosta karkuun kaikkia ihmisiä ja jäädä kiinni. Maailman pakoa se voisi tarkoittaa. Juoksen karkuun maailmaa, koska se ahdistaa ja talloo päälle.

Kuten jo sanoin juoksen karkuun kaikkia. Harry Potteriakin, koska siinä unessa olisin ollut kuolonsyöjä, joka on pettänyt muut ja kuolonsyöjät jahtaavat minua, jotta en ehtisi kertoa salaisia tietoja ja kiltalaiset ei halua minua, kun olen kuolonsyöjä. Mutta tälläistä unta ei siis ole ollut :D.

Chelsey, sulla oli mahtava uni! Sinun ei tarvinnut pärjätä yksin ^^ katsos itse joudun aina pärjäämään yksin unissani. Tekis mieli nähdä taas Potter uni :). Tuossa viime unessa en edes juossut koko ajan. Ehdin jopa melkein kuolla n_n
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Lily02 - 07.07.2013 17:38:34
Oon nähny kaksi kertaa saman unen:

Olen katsellut vierestä, kun Voldemort murhaa Lilyn!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ja uni on tullut aina, kun olen lukenut KV, s.375-378
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Elliellie - 20.07.2013 23:05:10
Ainoa jonka mä tähän hätään muistan oli se, jossa mä olin kai Tylypahkassa jossain judo-ryhmässä...

Uni siis niiltä ajoilta kun velä harrastin judoa (eli siis aika pitkä aika siitä on, siks en muista)
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: pringles - 18.12.2015 19:24:45
Potterunet♥

Eli siis mä olin Hermione ja olin Oulunkylän juna-asemalla jossa oli salakäytävä jota pitkin mä kuljin ja päädyin Rääkyvään Röttelöön jossa Fred ja George anto mulle tehtävän pelastaa maailma. Sitten ne muuttu joiksikin papparaisiksi (ikälinja liekehtivässsä pikarissa) ja mä lähdin ostarille jossa mä muutuin Percy Jacksoniksi ja tapoin Aku Ankan. Ja sitten vihollislauma jahtasi mua ja mä ammuin sormestani sinisiä hätäraketteja.
Että sellainen uni. Mä heräsin just kun olin hyppäämässä tynnyriin.

Sitten näin joskus sellaista unta että olin Tylypahkassa siellä aulassa jossa on ulko-ovet ja sitten menin sisään siivouskomeroon jossa oli portaali josta tietenkin menin. Sitten olinkin yhtäkkiä sellaisessa jännässä temppelissä ja siellä oli (taas) papparais-Fred joka opetti minulle Taekwondoa. Näin tämän unen siis kaksi kertaa!
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: neaemilia - 20.12.2015 14:06:43

Mä näin tänään unta, että Voldu oli miun vanhassa koulussa ja etti Harrya. Sitten jostain syystä pikkulapset yritti hyppiä reunojen yli, ja Harry pelasti jonkun kaksvuotiaanlikan. Sitten Voldu ja Harry kävi päänsisällä tän tyylisen keskustelun:
"Potter. Tule alakerrokseen."
"Saako käyttää hissiä?"
"Käytä vain."

Sit Harry meni hissiin sen pikkulikan kanssa ja Voldu oli siinä sillee kukkuu kun hissin ovi avautu. Sitten Harry heitti sen tytön sylistään jonnekkin, ja tajus et perkele mulla ei oo sauvaa. Sitten se pyys Voldulta apua ja yhessä rupes ettii Harryn sauvaa?

Sitten yhtäkkiä Voldemort katto telkkaria meidän mummin sohvalta. Sitten se oli ilmeisesti tappanut mun muut perheenjäsenet ja mie vaan venasin, että se Avada Kedavrais mut. No sitten se tapahtu, mut en kuollu. Nousin vaa ylös. Sit sama toistu ehkä kymmenen kertaa, ja lopulta mä totesin äkäisenä että: "ET SIE OSAA EES JÄSTIÄ TAPPAAA"

ja sit yhtäkkiä olin luistelutreeneissä. Siellä kaukalon reunoilla oli kaupanhylly. Sit Voldemort oli valmentaja ja käski meidän tehä kaikkee piruetteja ja hyppyjä. Sit mentii kaukalon reunalle syömää vanukasta, ja mä yritin juoruilla et: "Melkee unohin et Voldu on pahis", mut mua nuoremmat kersat käski mun pitää turpani kiinni. Sit frozenista se Kristoff yritti pölliä Voldun kädessä olevia shortseja ja paitoja, joissa oli kuvia Dumbledoresta alasti poseeramassa. Sit tästähän Voldu suuttu ja sito Kristofin omaan poroonsa kiinni.


Et pisteet teille, joilla on joku logiikka teidä unissa.  ;D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Fírinne - 21.02.2016 21:55:53
Mahtavia unia olette nähneet.
Itsekin olen nähnyt joitain Potter-unia. Ei ne kummoisia ole olleet ja ne on ollut todella lyhyitä. Joskus oli joku uni, että tapasin joitain näyttelijöitä, mutta en muista, että ketä. Olisiko ollut Phelpsin kaksoset.  Olin jossain ja ne tuli ihan randomisti vaan juttelemaan ja minä vedin sisäisesti sydänkohtausta. Harmi etten oikeasti ole nähnyt niitä. Ehkä joskus.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: ibi - 22.02.2016 11:29:27
Siitä on nyt pari viikkoa, kun näin unta että Draco Malfoy oli mun poikaystävä. Sitten oltiin jossain toinen maailmansota tunnelmissa ja mentiin pommisuojaankin. Toisaalta osasin itse vissiin taikoakin. En oikein edes muista mitä tapahtui tässä unessa, mutta sen myötä vaihdoin tämän nykyisen Draco Malfoy avatarinkin. Ainiin siis pussasin tietty Dracoa tässä unessa! ;)
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: pringles - 28.03.2016 00:57:18
Mun uusin uni:

Olin Ron Weasley, ja Harry yritti opettaa minua lentämään. Me olimme My little pony-hahmoja, mä olin Twily ja Harry oli Dashie. Eli siis Dashie/Harry yritti opettaa minä/Ron/Twilyä lentämään sellaisilla jättisiivillä. No mä onnistuin vaan levitoimaan senttimetrin korkeudessa. Sitten Harry/Dashie laittoi minuun jonkun loitsun, että aloin lentämään ihan hiiirrveeen kovaa vauhtia.
Thö end.

Opin tästä unesta sen, että unessa on mahdotonta lentää "hitaasti", voi vain levitoida hirrveen rasittavalla tavalla tai sitten syöksyä miljoonan kilometrin tuntivauhtia.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: pistoolisankari - 28.03.2016 22:58:10
Mhm, Volde oli tulossa tuhoamaan kouluani, joka oli yhdistelmää oikeaa, nykyistä kouluani, kahta edellistä kouluani, isäni kämppää ja mummolaani. Luokissa pulpetit oli pinottu takaosiin päällekkäin. Yritin varoittaa muita erään irl-ystäväni sekä Weasleyn kaksosten kanssa, mutta meitä ei kuunneltu. Vitosluokan opettajani (<3) sanoi että hätää ei ole, joten minä ja jengini suivaannuimme ja menimme kiipeilemään pulpeteille.

No, pian Volde kuitenkin näytti nätin naamataulunsa ja pakenimme koulusta. Yllätykseksemme muutkin onnistuivat pakenemaan ajoissa, ja koko koulun yhteiseen ryhmächattiin tuli paljon viestejä tyyliin ''Vollu pamautti koko koulun, mut me selvittiin <3333''. Koko uni oli ''toteutettu'' samaan tyyliin kuin Angela Anakonda-ohjelma.

Lisäksi olen nähnyt kaverini-ja-minä-opiskelemassa-Tylypahkassa-unen ja unen, jossa Harry ja Draco harjoittivat huumeiden salakuljetusta.
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: pringles - 04.04.2016 23:00:46
Ja nyt kun muistan niin uusi uni!

Oon siis tosi monta kertaa nähny unta että mä ja mun pikkusisko juostaan valonnopeudella kuolareita pakoon♥ viimeisimmässä tälläisessä unessa juoksimme jossain metsässä ja voldu muutti kuolarit susiksi ja mä ja mun sisko juostiin Malfoyn kartanoon jossa oli partioleiri (logiikkaa)

Usein mun unissa vaan sekoittuu monet eri kirjat:-(
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Roxanne_ - 26.04.2016 13:57:00
 Hih, näin kerran unta, että minun piti tappaa Voldemort. Menin siis mummolani olohuoneeseen taikasauvan kanssa, ja siellä se pimeyden lordi sitten olikin. Hyökkäsin ja yritin monta kertaa saada aikaiseksi tappokirouksen, mutten onnistunut, joten heitin taikasauvan pois käsistäni ja marssin suuttuneena pois XD. Kotona äitini raivosi minulle siitä, että jätin kuulemma koko homman nyt vain Harry Potterin hoidettavaksi...
 Olen muuten useamminkin nähnyt unia, joissa taistelen/minun täytyy tuhota Voldemort, miksiköhän ihmeessä :D

 Toisen kerran näin unta, että olin tehnyt jonkun pienen, aika ilkeän pilan Fredin ja Georgen kanssa. Molly Weasley oli suuttunut siitä, joten juoksimme häntä karkuun pitkin jotain ostoskeskusta käsi kädessä :D Jossain vaiheessa totesin, että he hidastavat minua liikaa ja lähdin yksin piiloon johonkin puiseen vessakoppiin, josta poistuin juuri väärällä hetkellä eli silloin, kun Molly kulki ohi. Karkuun juokseminen jatkui entisen kouluni pihalla  jossa pikkusiskonisai minut lopulta kiinni ja jouduimme kaikki kolme (minä, Fred, George) arestiin.

 Ja kerran näin unta, jossa suutelin Draco Malfoyta. Muuta e  siitä unesta oikein muista, se oli aika sekava, mutta jossain vaiheessa päädyimme vain luutakomeroon ja siinä kävi niin :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: LilyLiljaPotter - 15.06.2016 11:15:52
Mä olen nähnyt ehk 5 -6 Potter unta  :D eka oli,että menin kirjastoon lainaa kaikki Harry Potter kirjat ja oheiskirjat esim Huispaus kautta aikojen jne jne jne...  No,sit ku mä lähi sielt nii täysikuu nousi taivaalle ja mä lähin kävelee kotiin  ??? Olin päässy tien toiselle puolelle ja sit sinne tuli ihmissusia :o sit mä lähin juoksee iha täysii takas kirjastoon ja kun mä pääsin sinne,nii kirjastonhoitaja oli sulkemassa ovea ja sit seki huoms ne ihmissudet ja me juostiin sinne sisään. Sitten siellä oli Remus Lupin ja sitten Se muuttui ihmissudeks ja sit Se tappo kirjastonhoitajan ja puri mua  :'(  ett sillein...
sit mä heräsin ja olin kauhuissani ja menin eka peilin eteen ja katoin onko purema jälkiä. Sitten vaan tajusin ett Se oli unta
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Huurre - 14.07.2016 12:30:03
Tästä nyt on jo jonkun aikaan, mut tuun muistaa tän varmaan vielä kauan. Taisin just tyyliin käynyt ottaa pimeänpiirron, jonka takii tän varmaan näinkin tai ainakin osasyynä.

Mä menin jostain syystä Voldemortin (ja se oli tämän ficin (http://www.finfanfun.fi/index.php?topic=21241.0) (K15) Voldemort) puheille. Noo, kaipa siinä oli kyse mun rakastajasta, koska Voldemort alko arvuuttelee, kehen oon iskenyt silmäni. Lopulta se totesi, että sen on pakko olla Draco, ihan pakko. Mä siinä pyörittelin silmieni ja naureskelin ajatukselle, koska se oli jotenkin niin koominen. Sit herra kysy, että kenet mä sit haluan ja just siinä kohtaa, kun olin sanomassa, että hänet ittensä, niin mä heräsin. Ärsytti ja muuten paljon ärsyttikin, koska oisin halunnut tietää, että miten Voldemort siihen reagoi ja miten se ois jatkunut. Oon kyllä jatkanut sitä mun mielenkiintosilla kuvitelmilla :---D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: pringles - 15.07.2016 00:23:21
Ja pitkä selostus tulossa!

Eli siis olin viemässä mun serkulle kukkia synttärilahjaksi koska en ehtisi hänen synttärijuhlilleen ruotsinmatkan takia (mikä on muuten oikeasti totta) ja kun tulin sinne, ketään ei ollut paikalla, joten vaan jätin kukat portaille. Seuraavana päivänä iskä lähetti mut viemään kukkia uudestaan, ja kun tulin sinne paikalle, joka oli muuten hieno, valkoinen kartano, mun pikkusisko oli siellä myös kukkien kanssa! Sitten me mentiin sisään sinne taloon, ja hälytettiin Feeniksin kilta paikalle. (?) Kiltaan kuului myös mun isoäitipuoli, ja yhdessä me pääteltiin, että ne serkut oli lähtenyt etelänmatkalle.

Sitten mä menin mun asuntoon, joka oli joku opiskelija-asuntokerrostalo, ja rappukäytävässä tapasin 2-vuotiaan pikkuvanhan pojan, joka halus tulla mun asuntoon puhumaan jostain, ja kun mä käskin sitä menemään omaan asuntoonsa (se asui yksin?) Ja se uhkas herättää mun naapurissa asuvan naisen, jos ei pääsis, ja mä en jostain syystä halunnut, että se nainen herää. No, päästin pojan sisään ja se kertoi että se nainen ja joku muu samassa talossa asuva nainen olivat lesboja, ja terroristiliigan johtajia., ja aikoivat räjäyttää Feeniksin killan päämajan.

Olinkin yhtäkkiä Killan päämajassa, joka oli punainen hirsimökki, jossa oli olohuone, keittiö ja muutama makuuhuone. Menin omasta huoneestani olohuoneeseen, jossa seisoi kaksi maastopukuihin pukeutunutta ninjaa, joilla oli yksi kranaatti. Ne vetivät sokan irti, heittivät kranaatin ikkunasta ja hyppäsivät ulos. Minä juoksin huoneeseeni ja päätin pelstaa huoneesta lakanat ja pehmolelut. Juoksin ulos ja tajusin pehmolelujen unohtuneen, ja samalla hetkellä puutarhasta takapihalta kuului räjähdys. No,  mä juoksin sinne ja näin kraatterin jossa lojui muovinen tekojalka. Sitten menin sinne keittiöön ja istuin tuolille itkemään, että ne terroristit oli räjäyttäny ittensä ja kukkapenkin:'(. Nojaa.

Olinkin yhtäkkiä koulun eteisessä, jossa selitin tätä unta Annabeth Chaselle. Menin luokkaan, ja ope käski minun jakaa vihkot kaikkien pulpeteille, jonka tein. Sitten koululuokkamme nousi jossain stadionilla portaita ylös ja portaissa lojui barrikadina Korppitassun vihko, ja kaikki olivat minulle vihaisia siitä, että olin tuonut vihkon sinne, vaikka en ollut tehnyt mitään.

Ja seuraavaksi sitten etsin Feeniksin Killan kanssa niitä lesboterroristinaisia, jotka oli käskenyt niiden maastopukuninjojen räjäyttää ittensä.

Hyvä minä!
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Torsa Tiistai - 17.09.2016 22:45:17
kerran näin sellasta unta että lensin luudalla ja sitten harry hermione ja kalapäinen ron (en tiiä miten tiedin et se oli ron) tuli siihen lentämään mukaan mutta niillä oli ne näkymättömät hepat tai ne jotka nnäkee ku on nähny kuoleman ja ne kiusas että miks lennät luudalla ja sit sanoin et ei sitte ja hyooäsin lohikäärmeen selkään ja sitte se lohikäärme poltti ne poroks (no ei poroks mut tappo :)) sit lensin tylypahkaan ja laskeuduin dumbledoren huoneeseen siellä ei ollu kattoo jostain syystä ja dumbledore kilu kun pikkulapsi koska se oli vaihtamassa vaatteita :D mä juoksin pois ja törmässin hagridiin joka oli tulossa tapaa dumbledorea ja sen parrassa oli kukkia ja se sano että on pyytämässä dumbledorea tanssiaisiin. lähin pois ja murjottava myrtti seuras mua jostain syystä kunnes se muutuki harryks ja syytti mua siitä ku se oli kuollu mutta en tykkää harrystä joten mua ei haitannu ja kirostin purkan sen suuhun niiku lupin oli joskus kai riesulle tehny, ja juoksin pakoon. sitte olinki susuressa salissa ja mun yks kaveri oli siellä mukana ja se tanssi pöydällä koska se halus kokeilla kuinka kauas se pystyy potkimaan laseja ilman et ne menee rikki ja yks niistä osu lipetitiä päähän ja se pyörty ja sitte yksisarvis-voldemort lennähti alas taulusta ja sano ei saa lipetit on kiva tyyppi ja onnitteli mua siitä että olin tappanu harru potterin ja sit meni takas tauluun. sit ku ihmiset kuuli et olin tappanu harry potterin ne piti voitonjuhlat ja kaikki kutsuttiin jopa harryn vanhemmat ja neki tanssi siellä haamu-harryn kanssa, sitte se mun kaveri sano että voldemort tuu tänne juhlii me kaivataan sua ja voldemort tuli juhlii ja se tanssi tangoa eka sen mun kaverin kaa ja sit haamuharryn kaa. sitte piti mennä nukkumaan mutta mä ja mun kaveri livahdettiin karkuun ja heiteltin haamuharryn pään läpi kirjoja riesun kanssa ja voldemort autto meitä piiloutumaan opettajilta. sit se mun kaveri pyys voldemortia vaimokseen ja sano et mä voisin toimii pappina koska osaan pitää puheita ja voldmort suostu ja sit me jo pidettiin uudet juhlat, hääjuhlat voldelle ja mun kaverille ja harryki oli siellä haamuna paikalal ja dumbledore oliki pappi ja mä viskoin kukkia kaikkien päälle.
sitte heräsin :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: LilyLiljaPotter - 17.09.2016 23:51:09
Viime öinen uneni oli aika outo . Näin semmosta Harry Potter unta, että Olin kaupassa ??? Ja sitten mä näin Remuksen Ja Tonksin jotka alko huutaa jästeille,että kaikkien pitää juosta pakoon niitten selän taa koska sinne oli tulossa Pimeyden Lordi ??? Sit Remus anto mulle taikasauvan ja näytti miten sitä käytetään  ??? Sitten kuolonsyöjat tuli sinne PINKEISSÄ KAAVUISSA! JA VOLDEMORT HUUSI ETTÄ SE RAKASTAA TONKSIA! sitten mä *vahingossa* tapoin Voldemortin ja sitten kuolonsyöjät alko tanssii Hip Hoppia ???  sen jälkeen Belladrix  yritti tappaa mut ja sit meidän R.I.P kissa meni siihe etee  ???  Sitte Belladrix kuoli ja Tonks  kysy multa haluunko mä olla niitten tulevan lapsen kummitädiks??? Kun mä aioin vastata , että -Tottahan toki!  Niin Severus Kalkaros tappo mut ??? Sit mä heräsin  :) Herätessä oli sitten semmonen Mitä ihmettä olo ja nauroin vedet silmissä ja Kirosin Severuksen  Pippurimaahan tai toiseen galagsiin :) Että tälleen. Hyvä minä.  :D
Otsikko: Vs: Unia Pottereista
Kirjoitti: Kuolonsyöjäprinsessa - 18.09.2016 00:02:10
Mä näin joskus unta, että olin Luciuksen ja Narcissan tytär (Dracon kaksoissisar) ja sitte olin Luciuksen ylpeydenaihe, sellanen "isin tyttö" ja jotain ;D Pansy Parkinson oli mun paras kaveri ja hengailtiin aina Dracon ja Blaisen kanssa, mutta sitten mä suutuin Dracolle, koska se oli ihastunut Harry Potteriin ja Pansy oli ihastunut Hermioneen ja Blaise Seamukseen ;D Menin valittamaan Voldemortille siitä ja päädyttiin suutelemaan sen kanssa, mutta Bellatrix tuli sinne ja kidutti mua :D Tämän jälkeen palasin kouluun ja haistatin vitut kaikille ja lähdin kotiin. Menin naimisiin Voldemortin kanssa ja Lucius ja Narcissa oli tosi ylpeitä musta. Draco potkastiin pihalle, koska se rakasti Potteria :D Myöhemmin mä sain Voldemortin lapsen ja Bellatrixistä tuli sen kummitäti, koska me oltiin yhtäkkiä bestiksii ja pidettiin yökyliä, joissa me haukuttiin kuraverisiä ja verenpettureita ;D ;D (joo, olen kaksikymmentäviisi vuotias...)