Finfanfun.fi

Vapaa keskustelu => Saivartelija => Aiheen aloitti: zilah - 11.06.2010 22:14:42

Otsikko: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: zilah - 11.06.2010 22:14:42
Nonnih. Tällaisen topan polkaisin pystyyn, kun on pakko päästä ihkuttamaan omia suosikkinäyttelijöitä. HP-näyttelijöistä tällainen topic onkin, mutta tässä ei rajoituta pelkästään heihin, vaan tarkoitus on keskustella kaikista suosikeista ihan tasapuolisesti.


Ensiksi on sanottava, että olen aika lailla kallellaan britti-ja walesilaisnäyttelijöihin. Heitä on suosikkilistallani suuri osa, paria poikkeusta lukuun ottamatta.

Ja tästä lähtee:

Yksi niistä poikkeuksista on ihanainen Peter Facinelli. Twilightin nähtyäni olin aivan myyty. Hän on Carlislena aivan uskomaton, lämmin isällinen ja myötätuntoinen. Puhumattakaan ulkoisista avuista, jotka eivät ole vähäiset: Ne silmät ja ihana hymy sulattavat sydämen, seksikkään pehmeä ääni saa polvet veteliksi, ja se kroppa on juuri täydellinen: luja ja lihaksikas. Lisäksi Peterista saa todella symppiksen kuvan julkisuudessa. Hän on omistautunut aviomies ja isä, sekä on ystävällinen faneilleen. Puhumattakaan siitä, kuinka omistautunut hän on tekemään myös hyväntekeväisyystyötä. Kuinka kukaan voi olla rakastumatta tällaiseen...? *puneh*

Olen sittemmin nähnyt häneltä myös New Moonin sekä Supernovan. New Moonista pidin kokonaisuudessaan, mutta Supernova ei niin kolahtanut. Syy miksi tuon leffan hankin, oli se, että ihanainen Peter oli siinä ilman rihman kiertämää, ja kyllä häntä kelpasikin toki ihailla.  :D

*

Sitten seuraavaksi se toinen ei-britti Karl Urban, joka piti pitkään ykköspaikkaa sydämessäni, eikä hän vieläkään ole kärjestä kaukana. En ole häneltä nähnyt kuin 3 elokuvaa, eli Lotr-trilogian 2 jälkimmäistä leffaa sekä uusimman Star Trekin. Myös hän on paitsi komea ja seksikäs, myös loistava näyttelijä. Vaikkei se mies ikänään tekisi enää yhtään elokuvaa, mielipiteeni ei hänestä muuttuisi. Lotr-trilogian Éomerina hän teki sellaisen huippuroolin, ettei paremmasta väliä. Kukaan muu miesnäyttelijä ei ole hänen laillaan kyennyt ilmentämään yhtä lailla voimaa kuin haavoittuvuutta roolihahmossaan. Ihan uskomaton!

*

Ja sitten niihin britteihin ja walesilaisiin palatakseni...

Michael Sheen. Voisi sanoa, että olen aina tavallaan tiennyt hänestä, mutta lopullisesti hän kolahti juurikin Aron roolissa. Häntä on ikään kuin vaikea bongata, koska hänellä on uskomaton kyky kadota roolohahmoihinsa.

Olen paitsi bongaillut hänen haastattelujaan ja muita filminpätkiä Youtubesta, myös ostanut omakseni monia hänen leffojaan. Tässä nämä jotka tähän mennessä olen nähnyt: New Moon, The Queen, Frost/Nixon, The Damned United, Alice In Wonderland, Vetovoiman lait, Fantabulosa, Wilde, Underworld-trilogia ja Bright Young Things. Joka ainoa leffa on laatutyötä, ja saa minut rakastumaan häneen entistä enemmän. Lisäksi hän on ulkonäöltään kovasti mieleeni, vaikkei mitään ensirakastaja-tyyppiä olekaan. Hän on taitava ja persoonallinen näyttelijä, ja omana itsenään kerta kaikkiaan valloittava ja karismaattinen mies. Puhumattakaan siitä, että hänellä on niin seksikäs ääni, että se saa minut sulamaan.

*

Jeremy Brett. Ooh! Jeremy on kyllä sydäntäpakahduttavan ihana mies! Komea, taitava ja karismaattinen näyttelijä. Hänen pehmeän samettinen äänensä on ihan puhdasta seksiä sekä laulaessa että puhuessa. Minä ihan oikeasti sulan joka kerran kun kuuntelen hänen laulavan. Hänen muistettavin roolityönsä on ehdottomasti Granada-tuotantoyhtiön tuottama Sherlock Holmes-sarjan nimirooli. Omistan koko sarjan ja katson sitä säännöllisesti aina uudelleen koskaan kyllästymättä. My Fair Ladyssakin hän oli ihastuttava, mutta sitä kuvaa en enää katso, ihan periaatteesta. Hollywoodin korvattomat idiootit menivät ja dubbasivat Jeremyn upean lauluäänen, korvaten hänet huomattavasti huonommalla laulajalla. Lisäksi olen nähnyt häneltä Rebekka-elokuvan, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen leffa. Ja on muuten sanottava, että Jeremy vanheni todella upeasti. Toki hän nuorenakin oli komea, mutta Sherlock Holmesia tehdessään, siinä viisi-kuusikymppisenä, hän oli ehdottomasti parhaimmillaan.

Voin vain olla syvästi murheellinen siitä, että tämä upea näyttelijä on edesmennyt jo 15 vuotta sitten. Hänen kuolemansa oli todellinen menetys.

*

Sitten on ihan pakko mainita Stephen Fry ja Hugh Laurie. Yhdessähän nämä karismaattiset herrasmiehet loivat upean TV-sarjan Kyllä Jeeves tietää, joka on eräs henkilökohtaisia suosikkejani, mutta eivät heidän ansionsa siihen suinkaan lopu. Hugh Laurie on esiintynyt sittemmin House-tv-sarjassa nimiroolissa ja hänen suorituksensa kärttyisenä lääkärinä on kyllä vertaansa vailla. Mutta ehkä vielä enemmän olen rakastunut Stephen Fryn roolisuoritukseen elokuvassa Wilde. Hän on upea tuon väärinymmärretyn ja kompleksisen kirjailijan roolissa ja bonuksena näemme hänet suutelemassa kiihkeästi ihanaisen Michael Sheenin kanssa! *Huokaus*  :D

*

Uusin suosikkini on Colin Jeavons. Hän on tehnyt mittavan näyttelijänuran, mutta on käsittämättömän aliarvostettu. Hän on brittiläisen elokuva-ja tv-tuotannon luottomiehiä, jolta ei huonoa roolia ole nähty, mutta tunnetuin hän lienee Granada-Holmesien Komisario Lestradena. Jeavonsin Lestrade on monien kriitikkojen mielestä paras, mitä koskaan on Holmes-filmatisoinneissa nähty ja olen aivan samaa mieltä. Ja vaikkei mies ole ehkä ensirakastajaksi sopivaa tyyppiä, niin silti hän on söpö ja karismaattinen.

*

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä on pakko mainita Anthony Hopkins. Olen nähnyt häneltä paljonkin elokuvia, mm. Uhrilampaat, Pitkän päivän ilta, Talo jalavan varjossa, Varjojen maat... en edes jaksa muistaa kaikkia. Olkoonkin että miehellä on ikää, mutta se ei ole ainakaan vähentänyt hänen vetovoimaansa valkokankaalla. Komea mies ja aivan uskomattoman hyvä näyttelijä.

Että sellaista. Huomaa, että olen addiktoitunut.  :Dzilah

Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Vanamo - 11.06.2010 22:30:47
Kaikki lempinäyttelijäni, ainakin melkein, ovat näytellees myös Twilight-sagassa.

Ensimmäisenä taitaa minullekin tulla mieleen ihanainen Peter Facinelli.
Lainaus
Yksi niistä poikkeuksista on ihanainen Peter Facinelli. Twilightin nähtyäni olin aivan myyty. Hän on Carlislena aivan uskomaton, lämmin isällinen ja myötätuntoinen. Puhumattakaan ulkoisista avuista, jotka eivät ole vähäiset: Ne silmät ja ihana hymy sulattavat sydämen, seksikkään pehmeä ääni saa polvet veteliksi, ja se kroppa on juuri täydellinen: luja ja lihaksikas. Lisäksi Peterista saa todella symppiksen kuvan julkisuudessa. Hän on omistautunut aviomies ja isä, sekä on ystävällinen faneilleen. Puhumattakaan siitä, kuinka omistautunut hän on tekemään myös hyväntekeväisyystyötä. Kuinka kukaan voi olla rakastumatta tällaiseen...? *puneh*
Juuh, ei lisättävää.. <3

Myös Kristen Stewart on hyvä näyttelijä. Tosin minua ärsyttää sellainen pikkuseikka, että sekä Houkutuksessa, että Uusikuussa hänellä on lähes koko ajan suu sillä lailla hieman raollaan! En tiedä, miten huomioni on tuollaiseen seikkaan kiinnittynyt, mutta ärsyttävää se on, kyllä vaan... Ei sitä luulisi vaativatn poskilihaksilta liikaa töitä pitää suu edes joskus kiinni.  ;D

Robert Pattinsoniakin on pakko vähän ihkuttaa, vaikkei hän Twilightiin ehkä olekaan juuri se oikea näyttelijä ihanaiselle Edwardille. Kyllä hän roolin ihan hyvin on vetänyt, mutta jotenkin kuvittelen Eddien söpömmäksi (ei pahalla).  ;D

Ashley Greene ei ole minulle tuttu muuta kuin twilightistä Alicen roolista, mutta sen hän vetää mielestän niin hyvin, että voisin hänet yhdeksi lempinäyttelijöistäni mainita.

Dakota Fanningin on loistava näyttelijä, mitä muuta hänestä voisi sanoa? (:

Juuh, aika twilightpitoista, mutta syystä. (:
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Lady Dynamite - 11.06.2010 22:40:28
Voi, ihana topic!

Lainaus
Yksi niistä poikkeuksista on ihanainen Peter Facinelli. Twilightin  nähtyäni olin aivan myyty. Hän on Carlislena aivan uskomaton, lämmin isällinen ja myötätuntoinen.
Täytyy sanoa kyllä että täysin samaa mieltä tässä, PF oli täydellinen valinta Carlislelle, muutenkin mitä häntä olen videoista nähnyt "ulkomaailmassa", on hänessä silloinkin pientä hehkua ja lämpöä havaittavissa. Ulkonäöstä puhumattakaan, niin ..  ;)

Mulle näyttelijät ei niinkään merkitse yhtä paljoin kuin laulajat, en tunnista mikä on ns. huonoa näyttelemistä ja mikä hyvää, ellei se ole sitten ihan selvää. Ja tämän olen huomannut siitä, kun Kristen Stewart lienee mun ykköslemppari näyttelijänä, ja hänen taitojaan on kritisoitu niin hirveästi, etten kykene ymmärtämään sitä. Jos Kristen on niin paska, niin miksi minä en huomaa sitä ollenkaan? Olen muitakin leffoja häneltä nähnyt Twilightin ja Twilight-saga New Moonin lisäksi, kuten The Runaways, jossa hän veti kyllä pisteet kotiin ihan täydellisesti, upea esitys, Panic Room, In the Land of Women, joista jokaisesta esityksestä pidin erityisesti.

Ja seuraava on Twilight-maisemissa edelleen: Ashley Greene, jonka esityksien jälkeen on jäänyt melkein sanattomaksi. Summer's Blood olisi ollut tyhjä elokuva ilman Ashleyta, eikä vain siksi, että on niin pirun kaunis vaan siksi, että näyttely meni omasta mielestäni täysin nappiin, sai katsojan melkein itsekin tuntemaan pelkoa ja ahdistusta. Aluksi ajattelin hänestä "pelkkä malli", mutta kun hetken kulutti aikaansa seuraten naisen esityksiä, niin kyllä veti mielellään puheet takaisin.
Harmittavan harvassa elokuvassa näyttää olevan kunnolla pääosassa, joten Twilight-sagan ja Summer's Bloodin nähneenä mahtava näyttelijä.

Dakota Fanning pääsi myös hassusti top kolmoseen, The Runawaysin ja Twilightin perusteella. Hänellähän noita leffoja on ihan lapsi-iästä asti ja olen niitäkin nähnyt, mutta nämä ehkä suurimmat jutut häneltä. Eclipsen Janena Dakota pääsee kunnolla sisään hahmoonsa ja tulee kyllä selvästi ilmi ainakin niistä lyhyistä pätkistä mitä olen nähnyt. New Moon jäi melko vaisuksi esitykseksi minusta, mutta eipä Dakota päässyt kynsiään kunnolla näyttämäänkään muutaman ilmeen ja repliikin lisäksi.
The Runaways veti kyllä sanattomaksi Dakotan ja Kristenin kohdalla. Täytti suuret odotukset täälläpäin. :D

Miten niin Twilight-painotteista? Harry Potterista David Thewlis pääsee myös listoille, on ollut ehkä kauiten lempinäyttelijä-kastiin kuuluva henkilö, Remus Lupinin roolissa. Tonkshan hahmona pilas koko kirja- ja elokuvasarjan.

Gong Li oli ensimmäinen lempinäyttelijä-listan naisnäyttelijä ja samalla reissulla meni myös maailman kaunein nainen -listan kärkeen (jonka nyt omi kyllä Ashley Greene ja Kristen Stewart). ;D Hänen leffojansa oon nähnyt mm. Memoirs of a Geisha Hatsumomona, sekä Kultaisen kukan kirous.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Tuulevi-Hillevi - 11.06.2010 22:42:05
Hugh Laurie, nam. Tehnyt monta muutakin hyvää roolia, mutta yleensä ihmiset tuntevat niistä vain Housen, joka on kyllä absolutely aivan kärjessä! Ja Peter Facinelli, charmia riittää. Harmi, että suurin osa aivan ihanista näyttelijöistä on peräsin semmoisista randomileffoista, joita en yhtään muista... Esim. muistan vain hämärästi aiva syötävän suloisen pojan jostain leffasta, joka tuli joskus muutama vuosi sitten telkasta... mutta mitään muuta en muista k.o. filmistä, kuin kyseisen poitsun silmät  :D

Ja kaikki ihanat klassikot, Marilyn Monroe yms. Oi.

Nykyään valitaan Suomessa huonoja lapsirooleja. Esim Risto Räppääjä ja pakastaja-Elvi (kyllä vain, olen nähnyt sen ;D) oli melkoinen pettymys. Amerikasta olen nähnyt moniakin hyviä, tästä äkkiseltään nykäistynä Liliana Mumy veti oikein uskottavan roolin Mutta mitä tapahtui joulupukille? -leffoissa. Johtuneekohan sitten laajemmasta tarjonnasta?  :D

Ja Vanamon mainitseman Robert Pattinsonin kulmakarvoista käytiin vastikään laajanpuoleinen keskustelu tuolla Yleistopsussa  :D
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Penber - 15.06.2010 12:09:52
Sitten on ihan pakko mainita Stephen Fry ja Hugh Laurie. Yhdessähän nämä karismaattiset herrasmiehet loivat upean TV-sarjan Kyllä Jeeves tietää, joka on eräs henkilökohtaisia suosikkejani, mutta eivät heidän ansionsa siihen suinkaan lopu.

Pakko viilata pilkkua, mutta se on Kyllä Jeeves hoitaa, ei tietää ;--D.

Mutta enigeis. Mahtava sarja. Ja Stephen Fry on kyllä omassa lemppari näyttelijät TOP 5-listalla. Aivan varmasti. Jotenkin se, miten hyvin Fry osaa olla jokaisessa roolissaan vakuuttava. Ja silti sieltä sen kaiken takaa löytyy vielä se kuka hän itse on. Ja Fryn ääni on kanssa ihana. Siks voisin vaikka joskus hankkia Potter äänikirjoja enkuks nii pääsis vähä kuuntelee Stefua<3.

Hugh Lauriesta en valitettavasti enää nii pidä ): Meni sinne jenkkilään. Ihme petturi. House on menny nii oudoks ja tylsäsk sarjaks et huh. Tuleeee Laurieeee takaisin britteihi ja tee jotain hyvää ohjelmaa. Pliis.

Ja zilah taisikin sanoa kaikki ne kriteerit miksi itsekin oon ihan lovena Jeremy Brettiin. Ah, mikä mies! Ja viistoista vuotta on iha hiton pitkä aika. Olin vasta neljä ku mies meni ja heitti lusikan nurkkaan. Damn. Rakastan Brettin ääntä, hymyä, silmiä... Kaikkea! Ois iha kelkutin hienoa päästä sinne Memorial Walkiin, mikä järkätää tossa syksyllä tämän herran kunniaksi! n___n

Yleensä välttelen jenkkinäyttelijöitä. Ne vaan on niin.. No en tiedä. Ei vaan iske samalla tavalla ko britit... Mutta minulle on nyt tietenkin mennyt muodostumaan joku todella outo viha-rakkaus-suhde Robert Downey Jr:iin. Siis vasta kunnolla kiinnitin tossa uusimmassa Holmesissa tyyppiin huomiota ja koska minulle ainoa oikea Holmes on ikuisesti Brett niin ei iskenyt. Kuvotti pikemminkin. Olin koko ajan että "tyhmä Downey, meni ja pilas kaiken".. Sit katsoin Iron Man ykkösen ja tykkäsin. Jotai siinä tyypissä on. Ehkä se on se hulluus. En tiedä. Tai ne ruskeat silmät! *____*

Kaikilla noilla (Frylla, Brettillä ja Downeyllä) on kuulemma bipolaari 8'D. Voi jösses. Hakasadan sekopäihin.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Saasta - 16.06.2010 19:39:57
Nooo niiinan neuvosta olen nyt täällä sitten!!

Pikkuhiljaa ylitse kaiken on nousemassa James PJ Ransone. Who is made of awesome. Se on niin jumalattoman reppana ja söpö ja oh GODS kun kaikki sen roolit on semmosia olen tässä näin ja olen reppana. No paitsi sillonku se oli Ray-Ray ja sillon se oli niiiiiiiiiiiin. Oh. Tässä (http://www.youtube.com/watch?v=E7BtZMCUmmw) PJ kertoo siis siitä kun se näytteli Cpl. Josh Ray Personia ja voi luoja kuolen aina kun se sanoo ton "Yeah, a mission: across the magic line". Tästä viestistä tulee muuten vähän liian fangirl ehkä mut!

Tässä (http://www.youtube.com/watch?v=yKR30zKnIeA&feature=related) PJ esittää reppanaa josta muka kukaan ei tykkää. I love you PJ. Oh poor thing. Ainiin ei liity äskeiseen mitenkään mutta tässä (http://www.youtube.com/watch?v=udl71UTTh64) PJ laulaa. Ja on komeana kuvissa. Jameshan on siis myös malli!

Ja vielä kaiken lisäks sankari!!! Tässä (http://www.youtube.com/watch?v=ej9Ok36ACUc) PJ uutisissa. Se löys raiskarin itseteossa ja hakkasi sen <3 Oh my bb.

Rakastukaa. Katsokaa televisiosarjat Generation Kill ja The Wire (muistaakseni kakkoskausi). Etsikää YouTubesta käyttäjän SameKookySelf videoita, sillä on paljon eri PJ-klippejä. James (https://twitter.com/JamesRansone) Twitterissä.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Daala - 16.06.2010 19:41:43
Juups... Lempinäyttelijät... Menen vähän erilaisella linjalla kuin aiemmat. ;D

Ehkä se kuolattavin ja palvottavin näyttelijä on Max Ryan. Jooh, Death Race -leffassa häneen iskin silmäni (no, ok, roolihahmoon tavallaan, mutta enikeis...), ja sen jälkeen metsästelin muitakin leffoja - tietty Herrasmiesliigan nyt olin nähnyt, mutta sivuroolissa en niin ollut kiinnittänyt häneen huomiota. Aika huonosti noita Ryanin leffoja on tarjolla Suomessa, monet ovat indie-leffoja, jotka eivät tänne ole kantautuneet, mikä on sääli, sillä esim. Dark Moon Rising on hyvä ihmissusileffa!
Mutta joo, Max Ryan osaa näytellä hyvin, ja on törkeän hyvännäköinenkin vielä. :D

Sean Penn on myöskin ehdottomasti kärjessä. Kukaan tuskin voi kiistää hänen näyttelijäntaitojaan, jotka ovat aivan mielettömän hyvät roolissa kuin roolissa. Ei Pennkään mikään rumannäköinen tosiaankaan ole, mutta enempi hänen näyttelijänlahjoihinsa olen ihastunut kuin ulkonäköön. Leffoja olen nähnyt todella useita, niistä parhaimpina mieleen tulee ensiksi Menneisyyden ote, josta tuli Oscar-pystikin.

Naisnäyttelijöistä ehdottomasti parhaita ovat Cate Blanchett, Nicole Kidman sekä Helena Bonham Carter.
Cate Blanchett on loistava tulkitsemaan henkilöhahmoja laidasta laitaan, ja tekee sen todella hyvin! Hänellä on erittäin monipuolisia rooleja ollut, ja eipä niistä yksikään ole ollut pettymys. Ihan jo sen takia rispektit häntä kohtaan ovat korkealla, mutta muutenkin miellyttää kovasti.
Nicole Kidman on myöskin loistava näyttelijä ja äärettömän kaunis. Yllättävän monella on todella negatiivinen mielipide Kidmanista ilman sen kummempia perusteita, mikä on melko jännä juttu IMO. ::)
Helena Bonham Carter on myöskin hyvin erilaisiin roolihahmoihin sopiva näyttelijä ja mahtava persoona. Jostain syystä naisnäyttelijöiden kohdalla kiinnitän huomiota persoonaan muutoinkin kuin näyttelemisen osalta, kun taas miesnäyttelijöiden kohdalla se on lähes yhdentekevää. Liekö tuolla tekemistä oman sukupuoleni kanssa, kenties, etten mistään hirvittävästä nartusta voisi millään tykätä. ;D


Ehdottomasti mainitsemisen arvoisia ovat myös Edward Norton, Keanu Reeves, Kiefer Sutherland, Michael Sheen sekä Christopher Lee. Joku varmasti unohtui...

Michael Sheen. Voisi sanoa, että olen aina tavallaan tiennyt hänestä, mutta lopullisesti hän kolahti juurikin Aron roolissa. Häntä on ikään kuin vaikea bongata, koska hänellä on uskomaton kyky kadota roolohahmoihinsa.
Allekirjoitan joka sanan.


//Ah, gosh... Arvasin, että jotain unohtui. :-[

Tosiaan, Jason Isaacs, hitto soikoon! Damn it, vaikka Luciuksen roolissa ei näyttelisikään (tosin kieltäydyn ajattelemasta ketään muuta Luciuksena), olisi mitä luultavammin silti listalla. Hemmetti, aivan tolkuttoman hyviä roolisuorituksia roolissa kuin roolissa (Team Kapteeni Koukun rintakarvat <3). Onpahan tullut nähtyä erinäisiä elokuvia, joista parhaita ovat Potterit ja Patriot.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Srrith - 22.06.2010 01:57:03
Olen monta vuotta vastannut otsikon kysymykseen suoralta kädeltä "No Liam Neeson (http://cinemafique.files.wordpress.com/2009/06/liam-neeson-20080229-383996.jpg) tottakai!", joten mitä sitä vanhaa ja hyväksi todettua muuttamaan. :D Bongasin herran ensimmäistä kertaa Star Warsin ykkösepisodista, ja vaikka ihkutukseni taisikin silloin johtua ihan puhtaasti siitä että Qui-Gon on awesome, tuli väkisinkin huomattua, että hitto onhan tuo näyttelijäkin hieno mies. Seuraavaksi Neeson tuli vastaan Batman Beginsissä, ja silloin aivoissani naksahti lopullisesti. Laskin tässä päivänä muutamana, että sittemmin DVD-hyllyyni on kertynyt kymmenen elokuvaa (no, ostelen mokomia muutenkin aika holtittomasti, joten ei siitä voi ihan kokonaan Neesonia syyttää), joiden ostopäätökseen on vaikuttanut ratkaisevasti se, että tuo kyseinen pohjoisirlantilainen niissä näyttelee... Enkä oikein osaa edes sanoa, mikä Neesonissa niin viehättää. Ääni miehellä on kyllä jotain hyvin hyvin hyvin loistavaa (ah Aslan, kuunnelkaa Aslania <3), ja pakko myöntää, että miellyttää tuo silmää muutenkin. Roolisuorituksia ihailen toki myös - Schindlerin listan miespääosan Oscar-ehdokkuus on todellakin ansaittu.

Viime aikoina Russell Crowe (http://tulavido.files.wordpress.com/2009/09/russell-crowe-picture-3.jpg) on aiheuttanut yhä enenevissä määrin märkiä unia krhm, puhtaasti näyttelijäntaitoihin kohdistuvaa ihailua. Gladiaattori on ollut erottamaton osa suosikkielokuvini listaa ties kuinka kauan, ja no, eihän sitä voi katsoa kiinnittämättä huomiota siihen, että Crowe osaa asiansa - ja että silläkin on suoraan keskushermostossa tuntuva ääni, hrrr. Nyt aika vasta näin Master and Commander: Maailman laidalla -nimisen elokuvan, ja sanottakoon, että mies, joka näyttelee kapteeni Jack Aubreyta (Patrick O'Brian, siunaan sinua siitä että olet rikastuttanut elämääni loistavalla kirjasarjalla ja loistavilla hahmoilla!), voi tuolla roolisuorituksella saada minun suunnaltani joko loputonta jumalointia tai sitkeää dissausta, ja no, lienee aika selvää, kumpaan Crowen kohdalla päädyttiin. Hienosti mies sen roolin veti. Ja ainiin, sanokaa hei puhelimeni soittoäänelle (http://www.youtube.com/watch?v=X-DblXaqQMk)!

Alan Rickman (http://blogs.sfweekly.com/thesnitch/cmRICKMAN_ARTICLE_wideweb__470x375,2.jpg) ja Christopher Lee (http://img.listal.com/image/441617/600full-christopher-lee.jpg) ovat näyttelijöitä, joiden työskntelyä (vai tuotantoa?) ei tule varsinaisesti seurattua, mutta jota ei voi vastaan tullessa olla ihailematta. Puhun jälleen kerran äänistä, mutta molempia on siunattu erittäin mahtavalla sellaisella. Rickman on loistava niin ensimmäisessä Die Hardissa kuin Sweeney Toddissakin - unohtamatta suinkaan Pottereita - ja Rhapsody of Firen The Magic of the Wizard's Dreamia (http://www.youtube.com/watch?v=Z93SdirnzTw&feature=related) voi Leen ansiosta kuunnella loputtomasti.

Muita mainitsemisen arvoisia ihailun kohteita ovat Daniel Day-Lewis (http://www.harrysoflondon.com/manifesto/wp-content/uploads/2009/12/billthebutcher.jpg) (voi että tuota Gangs of New Yorkin roolisuoritusta!), Bruce Willis (http://hearingaiddocs.files.wordpress.com/2009/06/bruce-willis-photograph-c11796804.jpeg), Helena Bonham Carter (http://23.media.tumblr.com/6FtY0dTLil9hnv70P7cRk4x0o1_400.jpg) - yllätys, yllätys - Johnny Depp (http://2.bp.blogspot.com/_q53aOjwyvZY/SsulljJ-nxI/AAAAAAAAC5Q/srUMccbfuJE/s400/Johnny_Depp_6.jpg), Marilyn Monroe (http://www.poster.net/20th-century-fox/20th-century-fox-marilyn-monroe-2107409.jpg) sekä Ralph Fiennes (http://blog.5d.cn/user41/pinkaffein/upload/2009-04/ralph-fiennes-main2.jpg), joka jätti Schindlerin listan roolisuorituksellaan aika lähtemättömän vaikutuksen. Ja muitakin satunnaisesti kuolattuja löytyy toki, mutta luulen, että näpyttelisin tässä vielä ylihuomenna jos alkaisin kaikkia listaamaan. ;D Todettakoon näin lyhyesti, että maailmassa on joko liikaa hyviä näyttelijöitä tai sitten liian vähän aikaa, jotta ehtisi tutustua kaikkien töihin. Luultavasti vikana on tuo jälkimmäinen.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Penber - 16.07.2010 21:05:05
Hmm. Tulipas mieleen, että annatteko teidän suosikkinäyttelijöille (tai näyttelijöille ylipäätään) lempinimiä? :--D

Itse joskus, jos ei jaksa olla virallinen tai mitään, niin käytän näyttelijöistä keksimiä lempinimiä. Harvemmin tulisi käytettyä sellaista, joka on niin kuin virallisesti ko. henkilön lempinimi tai kutsumanimi. Jotkut, esim Hugh Laurien lempinimi on syntynyt ihan vahingossa. Nimittäin joku (en muista kuka) onnistui kerran typottamaan Laurien etunimen ja siitä lähtien mie ja kaveri ollaa sanottu Laurieta Huguksi :'D.

Stephen Fry on Stefu :'D. En tiedä miks. Se vaan kuulostaa niin suloiselta! n__n Ja Downey Jr on Dauni (tai Downi-klovni, mites se Felluska sen ilmaisikaan...). Koska sitä ei tartte kunnioittaa :'D. Ihme itseään täynnä oleva pikku kikkelimies.

Jeremy Brett on ainoo, jolle en yksinkertaisesti vaan VOI antaa mitää lempinimeä :O. Tiedä sit et miks.

Sit on jotai todella randomeita, kuten Tom Hanks, joka on yksinkertaisesti Tomppa Hänks... Jake Gyllenhaal on yllättäen Sillenhaal :'D... Ja. No eipäs tuu oikeestaa muuta mielee nyt. Jotain tällästä kuitenkin. Ois vaa kiva tietää, että tekeekö muut tätä... Vai olenko vain outo ;___;.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Cea - 17.07.2010 01:22:32
Lainaus
Yksi niistä poikkeuksista on ihanainen Peter Facinelli. Twilightin  nähtyäni olin aivan myyty. Hän on Carlislena aivan uskomaton, lämmin isällinen ja myötätuntoinen.
Olen täysin samaa mieltä. Paras mahdollinen valinta Carlisleksi. Ehdottomasti. Facinelli on myös näytellyt elokuvassa Mies ilman varjoa 2, jolloin tykkäsin miehestä myös. Lukeutuu suosikkinäyttelijöihini.

Lempparinäyttelijöihini lukeutuu Bruce Willis. Kun näin miehen 12-vuotiaana elokuvassa Unbreakable - särkymätön suorastaan hmm... ei, en rakastunut, vaan ööh... no, tykästyin, koska mielestäni mies näytteli roolinsa hyvin. En ole muihinkaan suorituksiin pettynyt ja lempparina on pysynyt. ;D

Tykkään myös Jennifer Anistonista, johon törmäsin ensimmäistä kertaa Frendit-sarjassa ja nainenhan on tullut siitä varsin tunnetuksi. Aniston näyttelee Marley & Me:ssä, joka lukeutuu yksiin suosikkielokuviini.

Audrey Tautou on yksi näyttelijä, josta myös tykkään (uskokaa pois, en todellakaan tykkää kovinkaan paljoa ranskalaisista näyttelijöistä tai muistakaan julkimoista). Nainen on näytellyt mm. Da vinci-koodissa, sekä Hinnasta viis-elokuvassa.

Kaiken lisäksi ah-niin-ihana Tom Felton (hih :D), johon olen korviani myöten rakastunut kröhöm... ei, en näe hänestä märkiä päiväunia. Vaikken ole törmännyt miehen näytelmäsuorituksiin muuten kuin Pottereissa, niin silti hän on yksi ehdoton lempparini. Mies on myös muusikko, jonka If thats all right with you-biisi on iPodin 25 soitetuimman biisin soittolistan kärkipuolella. ^^

Muita suosikkejani ovat mm. Brad Pitt, Angelina Jolie, Johnny Depp ja Keira Knightley. :)

Lainaus
Hmm. Tulipas mieleen, että annatteko teidän suosikkinäyttelijöille (tai näyttelijöille ylipäätään) lempinimiä? :--D
Ehh... kyllä niitä on muutamia tullut annettua. Esimerkiksi Tom Felton on Tomppa (tai The-Hotein-Miäs-4ever  :-[), Robert Pattinson on Pattipää tai/ja Pummi (anteeksi, jos loukkasin jonkun tunteita, se ei ollut tarkoitukseni, tämäkin on vain keksitty vitsi kaverini kanssa), sekä monia muita, joita en nyt satu muistamaan, mutta niitä sattuu olemaan monia. Nimeän myös muistakin julkkiksia lempinimillä oiiikein mielelläni. ;D
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Fell - 17.07.2010 09:32:11
Lainaus
Ja Downey Jr on Dauni (tai Downi-klovni, mites se Felluska sen ilmaisikaan...). Koska sitä ei tartte kunnioittaa :'D. Ihme itseään täynnä oleva pikku kikkelimies.
Kikkelimies :,3 Samaa mieltä! n___n

Yksikään yleistopassa kävijöistä tuskin yllättyy, kun sanon, että lempinäyttelijäni on aivan ehdottomasti Hugh Grant, tai Käntty, miten sen nyt haluaakaan sanoa n___n Käntty-nimi tuli ihan vaan ensimmäisenä Grant-nimestä mieleen, ei sillä ole sen kummempaa mielipideperää mulla. Grant on kaikkea muuta kuin käntty :,3 ♥

Joka tapauksessa kyseiseltä herralta oon katsonut suurimman osan elokuvista, ainakin uudemmat koska Grantin ulkonäkö paranee vanhetessaan :,D Etenkin ne silmäkulmien rypyt tehoavat tähän fanityttöön ♥ Lisäksi se näyttelee aina ihan mahtavissa rooleissa :,3

Fell fell in love ♥
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: R.H.E - 17.07.2010 17:52:08
Mulla on aika typistynyt maku; tunnetuista leffoista lähes kaikki  ;D

Mutta ykkönen, The Best ja ihanin on kyllä Ewan McGregor. Kerta kaikkiaan fantastinen näyttelijä! Kaikki leffat joissa olen hänet nähnyt ovat vakuuttaneet, varsinkin Ewanin osuus niissä. Moulin Rouge! on edelleen lempielokuvani kautta aikain, ja iloisin yllätys oli että hemmetti, Ewanillahan on upea ääni! Ja mitkä koiranpentuilmeet <3
Tutustuin kyseiseen näyttelijään elokuvassa Enkelit & Demonit (tai miten nyt menikään), jossa herra veti aivan nappisuorituksen pahiksena. Niin söpis ja kaikkea, mutta eräs kohta, jossa hän huutaa... awws ja kylmät väreet!
Ja sitten huvittavin, nimittäin homoleffa I love you Phillip Morris. Ei voi muuta kuin ihmetellä, että mikä tyyppi. Niin suloinen, vakuuttava ja iiihana! Ja mikä pokka, kun on toisessa pääroolissa ja vastanäyttelijänä Jim Carrey.

Sitten David Thewlis ja Peter Facinelli, nuo komeat ja ihanat herraset <3 Jälkimmäisen olen tosiaan bongannut vasta Twilighteista, mutta rakastan jo nyt hänen suorituksiaan-. Ja sitten toisin kuin joku täällä mainitsi, itse tykkään myös "Tonksista" eli Natalia Tenasta, joskin rooli vitos-Potterissa oli parempi kuin kutosessa. Mutta tykkään hänen huumorintajustaan  ;D
Sitten on vielä Ashley Greene ja Elizabeth Reaser, eli "Alice" ja "Esme". Ashley on aivan uskomattoman kaunis ja hyvä näyttelijä, ja tykkään myös Elistä, jonka tiedän mm. Twilightista ja Ex-Lististä.

Ja sitten on joitakin satunnaisia, jotka eivät nyt tule mieleen, mutta eiköhän tuossa ollut tärkeimmät.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Draconis Lupin - 17.07.2010 19:22:30
No tuota.. En tiedä hirveesti näyttelijöitä, (tai tiedän kyllä, muttei ne kovinkaan paljon kiinnosta) mutta jos pitää saa sanoa lempinäyttelijänsä, niin minulla se on ehdottomasti Garrett Hedlund.

Yleensä sanon Garrettia vain Garetiksi tai Garretiksi (en kyllä paljoakaan hänestä puhu, sillä ketään ei kiinnosta puhua siitä (koska kukaan ei tiedä siitä mitään (eikä kukan ole  vaivautunut ottamaan asiasta selvää..))), koska en aina jaksanut muistaa että että siinä on tupla-r ja -t..
 Garrett tunnetaan parhaiten varmaankin Troijasta, jossa tämä näytteli Patroclusta, Akilleuksen (Brad Pitt) ystävää ja oppipoikaa.
Itse tutustuin Garrettiin Eragon -elokuvan kautta noin.. kaksi vuotta sitten? Sen jälkeen olen nähnyt hänen elokuvistaan neljä ja niistä elokuvista omistan kolme. Mielestäni paras elokuva jossa Garet on ollut on ehdottomasti  Neljä Veljeä (Wikipedia)  Neljä veljeä (Four Brothers) on vuonna 2005 julkaistu yhdysvaltalainen elokuva. Sen ohjasi John Singleton ja pääosissa ovat Tyrese Gibson, Andre Benjamin, Mark Wahlberg ja Garrett Hedlund. Evelyn Mercer (Fionnula Flonagan) on äititeresamainen kaikkien rakastama pyhimys, joka on pitkän elämänsä aikana adoptoinut neljä toivottomilta tapauksilta vaikuttavaa poikaa. Bobby (Mark Wahlberg), Angel (Tyrese Gibson), Jeremiah (Andre Manjamin) ja Jack (Garrett Hedlund) ovat kaikki entisiä pikkuroistoja ja läheisiä kuin oikeat veljekset. Kun Evelyn kuolee lähikaupan ryöstön yhteydessä, palaavat kaikki neljä veljestä vanhaan kotikaupunkiinsa ja vannovat kostoa. Aikuisiksi varttuneet pojat alkavat selvittää äitinsä surmaa ja löytävät taustalta hieman isomman jutun.  En osaa sanoa miksi valitsin juuri tämän, mutta se nyt vaan sattuu olemaan paras.
Garet on myös 'vanhan' Tron elokuvan uudessa versiossa tai jatko-osassa, en ole oikein käsittänyt sitä.. (Tron 2.0 tai Tron legacy, miten haluatte) yhtenä päähenkilöistä (Sam Flynn). Aion ehdottoman varmasti mennä katsomaan sen, kunhan se tulee elokuvateattereihin :)

Mutta, nyt alkaa mennä vaikeaksi; minulla ei nimittäin oikeastaan ole muita näytteliöitä joiden tuotantoa seuraan.. Talvella kyllä katsoin lähes kaikki Kristen Stewartin elokuvat, ensimmäisenä The messengers. Hämmästyin, sillä oikeasti, Kristen osaa näytellä! Tuntui kuin olisin itse ollut siellä hänen seuranaan. Hämmästyttävää. En omista Kristenin muita elokuvia kuin Twilightit (pakko kyllä sanoa, että Kris ei todellakaan ole pannut niissä elokuvissa parastaan.. surullista..). Ajattelin kyllä hankkia The messengersin.. Ehkä..

Sisareni omistaa luultavasti kaikki Johnny Deppin elokuvat, joten häntäkin (Johnnya siis) on tultu seurailtua.. Eikä se ole paha asia, päinvastoin. Hyvin monet Deppin elokuvat joita olen nähnyt, ovat olleet hyviä, en osaa sanoa suosikkiani.

Ja toinen sisareni pitää hyvin paljon Jared Letosta (ja sen huomaa), joten tottakai se on vaikuttanut minuunkin. En ole kyllä niinkään paljon Laton elokuvia nähnyt, mutta pidin Urban Legendsista, kun se joskus televiisiosta tuli. Ja Lato on hyvännäköinen =)

Noniin, sitten sellaisia jotka ovat vaikuttaneet yhdessä jos toisessakin elokuvassa, mutta joista en ole paljoakaan tietoa jaksanut hankkia. Orlando Bloom, no kuka nyt ei siitä pitäis? Nojaa, oon nähnyt Lotrit ja Potcit, pakko sanoa että Legolaksen (vai Legolasin?) hahmo/suoritus oli parempi kuin Will Turnerin.. Ashley Greene, kaunis, tykkäsin Alicen pirteydestä ja roolisuorituksesta muutenkin. Taylor Lautner *kuolaa* no, ei oo oikeastaan mitenkään erityinen, mutta näytteli silti hyvin Twilightissa... Hmm.. Olisko vaihteeks muita kuin twilightteja? No, Jeremy Ironsin suorituksesta Eragonissa tykkäsin.. Sofia Verqarasta pidin Neljässä Veljessä..  Hitsi, melkein unohdin Brad Pittin! Kaikkien naisien päiväunien kohde (ei enää niin paljon kuin ennen, mutta paljon kuitenkin) Tykkäsin Interwiev with the Vampiresissa, Louis *teinisydämiä* ja moni muukin Bradin elokuva *lisää sydämiä*

Jaa, ehkä tää riittää jo.. Saatan ehkä tulla lisäämään jotain jos jotain muistuu mieleen..

Dra
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Mya Musta - 28.07.2010 03:35:57
Täähän onki kiva. :D

Suosikkinäyttelijäni on Johnny Depp ja mulla on itsellä öö 28 sen elokuvista tossa hyllyssä. Aika paha, myönnän. Eihän siitä taida enää puuttua kun 9? Ja sitten on tietysti myös sen sarjan 21 Jump Street 2 ekaa tuottaria. En tiedä oikeestaan millon menetin sydämeni tolle miehelle, mutta se oliki sitten aika nopee, koska joskus ala-asteella vielä sanoin, että hyi, vihaan Deppiä. mut sehän oliki sillon ku en ollu nähny yhtäkään sen leffoista. :D Deppillä on paljon todella hyviä elokuvia, vaikka mahtuu mukaan pari vähän oudompaakin.. Mutta kumminkin, parhaimmasta päästä on Blow, Saksikäsi Eetwartti ja Potcit näin tiivistettynä ja sitten tietty myös Burtonin kanssa tehdyt leffat.

Seuraavista en osaa sanoa järjestystä, koska ne on kaikki hyviä ja niitä tulee seurattua lähes yhtä paljon.
Eli Bruce Willis: KOMEA, hauska ja hyvä näyttelijä. Vanhentunu mun mielestäni kumminkin ihan kivasti, vaikka sitten kaljuuntukin. Kuitenkin yks niitä jotka pystyy silti näyttämään hyvältä kaljuna. On muuten varsin ihana esim. Moonlightingissa ja Armageddonissa. :'(
Ewan McGregor: Ihanaihanaihanaihana! Silmät <3 Ja osaa todellakin laulaa, melkein ihan pelästyin ku katoin Moulin Rougea :D ja sitte tietysti Star Wars I-III. Osaa näytellä tavallaan vanhaakin miestä, siis vaikkei Obi Wan nyt vielä niin vanha III olekaan, niin silti kuitenkin Ewan osaa näyttää semmosta eleganssia tai jotakin, mikä kuuluu semmoselle vanhemmalle miehelle. I love you Phillip Morrisia en pystynyt katsomaan loppuun, en tiedä mikä tuli, mutta en yhtään tykännyt, vaikken mikään homofobinen olekaan.
Russell Crowe: Niin tosiaan, osaa näytellä aivan mahdottoman hyvin. Ja on kyllä aikas hyvännäkönenkin ;) Lemppareita Russellilta on Kaunis mieli ja Gladiaattori, joka vielä uupuu omasta hyllystä, mutta kyllä mä sen sinne vielä metsästän. NAM.
Jackson Rathbone: Twilightista tuttu Jasper. Aivan mahtava ja osaa myös näytellä, mikä tuli kaikkein parhaiten esiin Eclipsessä, kun vihdoinkin annettiin vähän isompi rooli! Ja osaa myös laulaa, ettikää You Tubesta 100 Monkeys ;) Syyskuussa tulee teattereihin The Last Airbender 3D PAKKO nähdä. (Tähän perään sopii lisätä Ashley Greene)
Tom Felton: Aah... Se puhetapa ja ulkonäkö ja näyttelijäntaidot... Oon aika pahasti rakastunu :D Mutta tosiaan tuttu vaan Pottereista ikävä kyllä, pitää vielä löytää siltä jotain muutakin. Naminami.
Viggo Mortensen: Lotr-Aragorn. Itseasiassa yllätän jopa itseni tällä vähän. Mutta kun oikeasti mietin näitä, niin se vaan tuli mieleen. Osaa näytellä hyvin ja näyttää hyvältä parran kanssa, mutta ilman on vähän yh..
Alan Rickman: Ääni ja näyttelijänlahjat, eipä siinä muuta lisättävää.
Christopher Lee: Sama kuin edelliseen. (Ihmeen monissa Deppin leffoissa muuten, välillä sitä oikeen yllättyy :o)
Helena Bonham Carter: Pakko pistää tähän väliin, äärettömän hyvä näyttelijä.
Hugh Laurie: Oi <3 hauska ja hyvä näyttelijä ja mun mielestäni kyllä hyvännäkönenkin, ne silmät on ihan rakkaus. Housessa loistaa kyllä ihan yli kaiken. Toki silti kaipaa sitä aksenttia.........
Hugh Grant: Voi kyllä, voisin kuunnella sitä ääntä vaikka muutamia vuorokausia putkeen, eikä sekään vielä olis tarpeeks, se on vaan niin... Ihana. Ja on toki hyvännäkönenkin ja osaa ihan suht hyvin näytellä. Aaah, aksentti <3
Hayden Christensen: Pääsi yllättäin listalle Star Warsien ansiosta, pääsi kyllä ihan just siihen oikeeseen rooliin ja vetää sen kunnialla, varsinkin III kun siihen tulee mukaan se pimeä puoli. Ja se ulkonäkö ja se vartalo, sulan.
Ralph ja Joseph Fiennes: Ulkonäöt kohdillaan ja taitoa löytyy. Rakastunut Shakespeare ja olikos se Punainen lohikäärme?
Cate Blanchett: Äärettömän hyvä näyttelijä ja mun on pakko myöntää, että mä pelkään sitä :D siis varsinkin Lotr:ssa! Se on niin mahtava ja semmonen... pelottava.
Anthony Hopkins: Toinen pelottava, mutta loistava näyttelijä.


Lainaus
Hmm. Tulipas mieleen, että annatteko teidän suosikkinäyttelijöille (tai näyttelijöille ylipäätään) lempinimiä? :--D

Kyllähän joitakin tulee nimettyä, mutta ne on sitten lähinnä niitä näyttelijöitä, joista en pidä. Tom Cruise on Tomppa tai puutarhatonttu, Robert Pattinson on yksinkertaisesti Pattipoika (se nenä, mikä se on olevinaan??) Ja koska äidin lempinäyttelijä on Brad Pitt (EN tykkää yhtään(äiti: 'IIIHHHIHI, se on syntyny samana päivänä ku määää <3<3')) niin se on sitten vaan joku Präbbit, en tiiä milleen sen kirjottasin.

Jaa vähän venahti?
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Antelope - 28.07.2010 19:39:01
Päätin nyt sitten vähän kertoa tänne suosikkinäyttelijöitäni. :)

Ensinnäkin ihana Johnny Depp. Olen nähnyt monia hänen elokuviaan, mutta toisaalta en kuitenkaan montaa, kun vertaa siihen kuinka
monessa elokuvassa hän on näytellyt. Johnny on ihastutti minut muistaakseni Pirates of the Caribbeanissa loistavassa Jack Sparrown roolissa. ;D Yritän aina katsoa uusista elokuvista, että jos se Johnny siellä vaikka piipahtais, sillon olis pakko nähdä se, niin ihana hän on... ;D

Tom Felton on myös aivan valtavan ihana! En ensin yhtään tykännyt hänestä (en erityisemmin edes pitänyt hänen ulkonäöstään), kunnes siskoni huomautti kuinka hyvännäköinen hän oli. Silloin se tuli: "Herran jumala, Tom Feltonhan on ihana!" Hän näyttelee Dracoa loistavasti! Ihana Tom... Nam nam. :D Siskoni rakastaa Tomia myös, joten yhteinen puheenaihe löytää aina. ;D

Twilightista tykkään Ashley Greenestä. Hän oli heti se, joka kiinnosti minua. Pidän Alicesta paljon kirjoissa, joten kai minä sitten automaattisesti aloin seurata häntä, onko hän hyvä jne. Hyvä Alice hän on. :D

Emma Watson pääsee suosikkinäyttelijöihini myös, Pottereista johtuen. Emma on mielestäni todella nätti, itseasiassa kaunis ja esittää Hermionea todella hyvin. Kaikki täällä on varmaan kyllästynyt Potter-näyttelijöiden hehkuttamiseen, mutta jotkut heistä on vaan niin hyviä. :D

Siinä ne sitten oli, ei järin paljoo, kun katsoo teidän muiden valtavia luetteloja. ;D

Niin ja kyllähän minä jotain lempinimi annan. Tom Felton on esimerkiksi Tomppa ja Robert Pattinson Pattipää, koska en hänestä yhtää pidä. Siskoni tosin fanittaa häntä täysillä eikä voi ymmärtää miksi en pidä hänestä. Tyrkyttää jotain kuvia nenän eteen ja hokee: "Kato nyt! Eikö ookin ihana!" *pudistelee päätään*


Antelope
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Lady Dynamite - 28.07.2010 21:52:07
Lainaus
Yh, miten moni sanoo Pattinson. Mielipiteitä, eikä kenenkään tarvitse vetää hernettä nenään, mutta mun mielestä se näyttelee yhtä hyvin kuin näkkileipä. Ja rumakin vielä kaikenlisäksi. Vähän samaa voisin sanoa Stewartista. (Miksi mä muuten ylipäänsä puhun niistä, tässähän on kyse lempinäytteliöistä... No, asiaan.)
Tähän ei voi sanoa muutakuin, että ennenkun arvostelee jonkun näyttelijän taitoa, niin kannattaa katsoa muitakin heidän leffojaan. Stewart on mun ihan #1 suosikkinäyttelijä ikinä, kukaan muu ei ole säväyttänyt yhtä paljon, ja rehellisesti sanottuna yksi parhaista näyttelijöistä mitä tiedän. Mua ärsyttää tuo et jonkun ihmisen ulkonäköä JA näyttelytaitoa arvostellaan, eikä lopulta olla edes nähty kun yksi Twilight-sarja, jossa he vetävät yhdenlaista roolia, ja toisissa leffoissa rooli vaihtuu, eli heidän tapa näytellä vaihtuu myös. :D

Mä en pysty käsittään, miten joku sanoo Pattinsonia rumaks :D ei oo mun suosikkinäyttelijä tai mitään, mut mä en ymmärrä sitä, koska ainakin tällaselle, joka ei kasvoja helposti tunnista, Pattinson on persoonallisen näkönen ja vielä ihan perkeleen komistus. Mut jos ulkonäöstä aletaan puhumaan, niin en näe Tom Feltonin ulkonäössä juuri mitään kehuttavaa. Ennen se oli söötti poika mutta nykyään.... ei kiitos. Ei se ruma ole mutta...

Ja imo se, että Pattinsonia sanotaan huonoks näyttelijäks on pelkkä tapa. Noi sanoo, määkin sanon. Mielipideasia toki, mutta suurimmalta osalta menee kyllä tavan piikkiin :D samoin kuin Twilightin inhoaminen ja sitten kun itse lukee koko sarjan, niin sitten ollaankin että oho, olipa se hyvä. Tämä tapahtui mulle mm. HP:n tapauksessa...

Ja Kristeniä kun joku sanoo rumaksi ni kyllä meikä räjähtää. Siis oikeesti. Ihan törkeen hot ja kaunis ja aaag, en voi edes perustella :D kaunein nainen Ashley Greenen lisäksi, ehdottomasti ♥


Kellään muulla sellaista ykkössuosikkinäyttelijää, jonka fani on henkeen ja vereen?
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Milgia - 28.07.2010 23:30:07
Ihan kauheeta, miks ootte tehny tälläsen topicin?  ;D Olen ihan lovena periaatteessa brittiläisiin, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ^^

Peter Facinelli

Lainaus
Yksi niistä poikkeuksista on ihanainen Peter Facinelli. Twilightin  nähtyäni olin aivan myyty. Hän on Carlislena aivan uskomaton, lämmin isällinen ja myötätuntoinen. Puhumattakaan ulkoisista avuista, jotka eivät ole vähäiset: Ne silmät ja ihana hymy sulattavat sydämen, seksikkään pehmeä ääni saa polvet veteliksi, ja se kroppa on juuri täydellinen: luja ja lihaksikas. Lisäksi Peterista saa todella symppiksen kuvan julkisuudessa. Hän on omistautunut aviomies ja isä, sekä on ystävällinen faneilleen. Puhumattakaan siitä, kuinka omistautunut hän on tekemään myös hyväntekeväisyystyötä. Kuinka kukaan voi olla rakastumatta tällaiseen...? *puneh*
Just perfecto Carlisleksi ^^

Jeremy Brett
Lainaus
Ja zilah taisikin sanoa kaikki ne kriteerit miksi itsekin oon ihan lovena Jeremy Brettiin. Ah, mikä mies! Ja viistoista vuotta on iha hiton pitkä aika. Olin vasta neljä ku mies meni ja heitti lusikan nurkkaan. Damn. Rakastan Brettin ääntä, hymyä, silmiä... Kaikkea! Ois iha kelkutin hienoa päästä sinne Memorial Walkiin, mikä järkätää tossa syksyllä tämän herran kunniaksi! n___n
Komppaan niin!  Holmesina paras, aina!

Hugh Grant
Lainaus
Joka tapauksessa kyseiseltä herralta oon katsonut suurimman osan elokuvista, ainakin uudemmat koska Grantin ulkonäkö paranee vanhetessaan :,D Etenkin ne silmäkulmien rypyt tehoavat tähän fanityttöön ♥ Lisäksi se näyttelee aina ihan mahtavissa rooleissa :,3
Puhumattakaan sen takamuksesta :3 oikeesti, Grant on ensimmäisiä miesnäyttelijöitä johon olin ja olen yhä ihan lovena ^^ Rakastan Notting Hilliä ja Love Actuallya

Alan Rickman

Sulan jo nyt, kun vain mietin tämän karismaattisen komean herran ääntä ... aah, se on niin ihanan matala, voisin kuunnella sitä aina ja ikuisesti :3 Se vaan on niin lahjakaskin vielä...  Lempparini ehdottomasti Sense and Sensibilityssä

Jude Law
Mun uus rakkaus ^^ Ihana mies, ihanat pulisongit, silmät, hymy, kaikki... ja hyvä näyttelemäänkin vielä, eikä aksentissa ja äänessäkään mitään vikaa ole, näyttää julmetun hyvältä jokaisessa vaatteessa. Suosikkejani ovat Holiday ja Holmes

Nick BerryTodellinen ensirakkautteni näyttelijöistä, tämä herranen näytteli siis Heartbeat tv-sarjassa, srjan päähenkilöä Nick Rowania. Oikein ihana, karismaattinen ja niin komea ^^ Hiuspyörteisiin rakastuin :3

Gary Oldman
Grr... ihan mies, loistava näyttelijä, en minä osaa kehua näitä mitenkään erikoisesti. Pottereissa ainakin loistava Sirius,s anokaa vaan mitä tahdotte!

David Thewlis
Remus ^^ Ah, tykästyin tähän mieheen Pottereiden vuoksi, kukapa olisi parempi Remuksen rooliin kuin hän? Tästä jaksan käydä kädenvääntöä! On hän hyvä monissa muissakin leffoissa...

Colin Firth
Mies on niin komea ^^ Ja Britti :) Rakastan hänen tyyliään näytellä, no kuten kaikkien muidenkin :''D mm. Hän on aivan ihan Pride and Prejudicen Mr. Darcyna *kuolaus*

Jason Isaacs
Lainaus
Tosiaan, Jason Isaacs, hitto soikoon! Damn it, vaikka Luciuksen roolissa ei näyttelisikään (tosin kieltäydyn ajattelemasta ketään  muuta Luciuksena), olisi mitä luultavammin silti listalla. Hemmetti, aivan tolkuttoman hyviä roolisuorituksia roolissa kuin roolissa (Team Kapteeni Koukun rintakarvat <3). Onpahan tullut nähtyä erinäisiä elokuvia, joista parhaita ovat Potterit ja Patriot.
Giladraa komppaan täysillä, ihana mies hänkin.

Hugh Laurie
House, Kyllä Jeeves hoitaa ja kaikki tuollainen <3 ihana mies, huumorintaju ykkösluokkaa ja hän on loistava rooleissaan, missä harvoissa hänet olen nähnyt, mutta komea hän ainakin on t-paidoissa :3

John TravoltaMikä mies! Valitettavasti rumenee vanhetessaan :''D mutta siis aivan loistava laulaja ja tanssija, ainakin ollut, rakastan hänen Saturday Nigh Fever, Grease ja Staying Aliveelokuviaan.

Alec BaldwinPääsee perustelulistalle koska minä pelkäsin häntä aivan tajuttomasti ennen, johtuen siitä Cat in The Hat elokuvan roolista *kylmät väreet*, nyt olen päässyt pelkoni yli ja pidän häntä oikein mielenkiintoisena ja karismaattisena näyttelijänä.

Simon Baker
Ah lutunen mies, söpöt kiharat ja hyvä näyttelemään The Mentalist sarjan Patrick Janena. Ja hänen collegansa näyttelijänä ja sarjan hahmona, mikäs sen Rigsbyn näyttelijän nimi on? ÄÄks unohdin sen!

Sitten muita joita en perustele, Eric Dane, Patrick Dempsey, Marlon Brando, Duncan Bell, Johnny Depp, Jack Nicholson, Sean Connory. Tauno Palo ja Åke Lindman, jotka ovat kyllä Suomen parhaimmistoa, heidän äänensä ovat aivan ihanat.

Ah ja sitten naisnäyttelijät ^^

Helena Bonham- Carter
Mikä nainen, niin kaunis kuin mikä ja taitava näyttelijä. Bellatrixin roolissa aivan loistava! Olen katsonut useita hänen elokuviaan ja pidän hänen roolityöstään erittäin paljon.

Meryl Streep
Kaunis nainen hänkin, sekä erittäin taitava ha monipuolinen näyttelijä, sekä laulaja. Paholainen puketuu Pradaan ja Mamma Mia! The movie ovat suosikkejani. It's Complicated on myös erttäin hyvä.

Julie Walters
Ah, suosikkini :3 Tyksin kovasti hänen tavastaan näytellä, sekä myös ilmeisestä, ja siitä kuinka kaunis hän on vaikka, ikävuosia löytyy... rakastan hänen hymyryppyjään.

Julie Andrews
Mary Poppins and Sound of Music, ihania elokuvia, ja tämäkin leidi on aivan omaa luokkaansa, mikä lauluääni, hänen näyttelijäntaitonsakin ovat omaa luokkaansa, hänen roolinsa erilaisissa elokuvissa ovat hienoja ja harmi sinänsä että nykyisissä rooleissaan hän ei suostu enää laulamaan, lauloi kuulemma liikaa Poppinsissa ja Musicissa :(

Pidän siis hyvin monista näyttelijöistä, aivan varmasti myös unohdin tästä listasta jonkun tyypin. Hahaa pakko mainita vielä tähän että pidän David Burkesta erittäin kovasti Watsonina Granadan versiossa, vaikka Penaseni <3väittääkin että olen aivan yksin tämän mieltymykseni kanssa :''D

M
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Penber - 29.07.2010 11:30:02
Lainaus
Jude Law
Mun uus rakkaus ^^ Ihana mies, ihanat pulisongit, silmät, hymy, kaikki...

Colin Firth
Mies on niin komea ^^ Ja Britti :) Rakastan hänen tyyliään näytellä, no kuten kaikkien muidenkin :''D mm. Hän on aivan ihan Pride and Prejudicen Mr. Darcyna *kuolaus*

NAM! NAM! ja vielä kerran NAM! Kumpainenki on niin sellainen iso namupala että! Sellasta silmänruokaa oikee!<3 Kuuluvat kyllä itselleinki ehdottomasti suosikkeihin. Firth osaa olla sellane tosi sofistikoitunut ja hän sopiikin juuri sellaisiin rooleihin (Mr. Darcy). Ja Law on sitte sellanen iha renttumies, joka osaa myös olla ihana ja herkkis. AH!

Lainaus
Meryl Streep
Kaunis nainen hänkin, sekä erittäin taitava ha monipuolinen näyttelijä, sekä laulaja. Paholainen puketuu Pradaan ja Mamma Mia! The movie ovat suosikkejani. It's Complicated on myös erttäin hyvä.

Niin katos. En oo tainnu naisnäyttelijöitä mainita ollenkaa aikasemmi! :O Mut Streep on kyl yks ehdoton suosikki. Aivan mahtava missä tahansa roolissa onkaa! Ja noi mitä Milgia mainitsi on kyllä ehdottomasti tältä tädiltä parhaimpia. Pitänee alkaa keräilee lisää ja katsella hänen muita suorituksia ;--D. Mut toinen naislemppari on ehdottomasti Audrey Hepburn. Hän oikeastaan jotenki sellainen naisihanne minulla! Oon iha äijä häneen verrattuna! Kaunis, elegantti, ihana...

Lainaus
Kellään muulla sellaista ykkössuosikkinäyttelijää, jonka fani on henkeen ja vereen?

Jeremy Brett. Jeremy Brett. Jeremy Brett <3. En ookkaa herraa maininnu tässä topassa ku... Sata kertaa?
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Lady Dynamite - 29.07.2010 20:59:13
Hei, en mä suuttunut tai mitään, normikeskustelua tässä on, ei muuta. :D haluisin perusteluita tolle, et miten ne on huonoja näyttelijöitä? Miten ne näyttelee väärin? Mä en oo tätä koskaan oikeen ymmärtänyt, kun imo kaikki väittää sitä koska suurin osa Twi-inhoojista niin väittää. Tai siis esimerkkinä laulaminen, tyyliin Gagasta sanotaan ettei se osaa laulaa, mut tällaset jotka niin väittää, niin ei taida tietää yhtään mitään laulamisesta, kun niin menee väittämään. :D

KStewiltä oon luonnollisesti katsonut ihan törkeesti leffoja, ja munmielestä huippusuoritukset tuli The Messengersissä, Panic Roomissa, Speakissa ja ehdottomasti The Runawayssa ja noi nähtyäni mä todellakin ihmettelen, kuinka joku väittää ettei Kristen osaa näytellä. Siis ihmettelen, en hauku tai dissaa niitä jotka ei hänestä tykkää, ihmettelen vaan. :D esim mä en näe Johnny Deppissä mitään ihmeellistä, mut muiden mielestä aivan mahtava näyttelijä. Mun silmissä norminäyttelijä, kuten kaikki muutkin (suurinosa siis, kyllä huonouden tunnistaa).
Bellatrixin näyttelijä kyllä pisti ihan ihmetykseksi, et se teki nappisuorituksen jokasessa leffassa/leffa-pätkissä, jonka oon nähnyt.

Munmielestä arvostelu ulkonäöstä ei oo kovin fiksua juuri koskaan, oli sitten kyseessä sitten kuka tahansa. Tai siis en ymmärrä miten se kuuluu suosikkinäyttelijä-topaan, kun puhutaan näyttelemisestä, niin miten ulkonäkö liittyy näyttelemiseen? :D tottakai teinit sitä hehkuttaa, mut musta vähän tuntuu tästä:

Lainaus
Kyllähän ne näytellä osaa, en minä sitä kiellä, mutta mielestäni niitä hehkutetaan teinien keskuudessa hieman liikaa.

"liikaa faneja, mä en tykkää ja haukun ne siksi". En väitä että nottura tekis niin, koska enhän mä voi sellasta väittää kun on kyse mielipideasioista, mut tolta se tuntuu atm :D kylhän japaniakin inhottiin ja dissattiin, kun se oli (ja on edelleen) muoti-ilmiö/paljon pidetty maa jne, niin Pattinsonissa ja KStewissä vähän sama homma yleisesti.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Lady Dynamite - 29.07.2010 22:53:35
Pattinsonhan ei itseään pidä hyvännäköisenä, eli ei ole kyse siitä, etteikö he kestäisi sitä kritiikkiä, mielipide olikin minun :D

Lainaus
Nyt kun tulin miettineeksi, kyllähän se ihan hyvin näyttelee esim. The Runawayssa ja Speakissa. En minä silti vieläkään lempinäytteliöihini lue, mutta olen tässä lähinnä ihmetellyt teinien ihkutusta. Mikä niissä kahdessa on oikeasti niin ihmeenlistä, mun silmissäni ihan normaaleja hyviä näytteliöitä eikä sen kummempaa.
Ei niissä varmasti olekaan mitään ihmeellistä, paitsi suositun sarjan näyttelijöiksi päätyivät ja elävöittivät elokuvaksi koko sarjan, ja toivat kasvot hahmoille. Sama on Harry Potterissa ja taru sormusten herrassa ja muissa vastaavissa, missä on myös tavalliset näyttelijät, mutta suurissa ja "arvokkaissa" rooleissa. Ja mä kuulun niihin, jotka ihmettelee, että kuka ei voi pitää Pattinsonia komeana :D en vain älyä sitä, mutten kyllä osoittelekaan että mikset pidä, koska kyse on mielipideasiasta, mutta jos multa asiaa kysytään, niin tottakai sanon, että ihmettelen sitä kyllä. Yleisestikin Twilightin näyttelijät on kaikki sellasia, että en kyllä osaa sanoa suoraan että kuka heistä on miellyttävimmän näköinen :D

Lainaus
Mä en ole missään vaiheessa tietääkseni sanonut että ne olis huonoja tai näyttelis väärin
Sanoit tässä:
Lainaus
Mielipiteitä, eikä kenenkään tarvitse vetää hernettä nenään, mutta mun mielestä se näyttelee yhtä hyvin kuin näkkileipä.
Ja sitä mä just ihmettelin, kun Robert vetää ihan törkeen mahtavan roolin Edwardina, varsinkin epäilyksessä kun Edwardin luonne tulee viimeinkin kunnolla esille. :D
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Fell - 29.07.2010 23:02:08
Yleisestikin Twilightin näyttelijät on kaikki sellasia, että en kyllä osaa sanoa suoraan että kuka heistä on miellyttävimmän näköinen :D
KELLAN LUTZ! ♥ Hopeamitalisijalle Patz, pronssille Jackson Rathbone  n__n Naisista viis, mieskomeutta Cullenien tapaan ennemmin! :,D


Lainaus
Kellään muulla sellaista ykkössuosikkinäyttelijää, jonka fani on henkeen ja vereen?
Hugh Grant.
Mulla ei oikeastaan ole paljoakaan lempinäyttelijöitä, mutta Grant korvaa niiden puutteen täydellisesti - se asettaa riman niin korkealle, ettei mun tule katsottua samalla tavalla pelkän näyttelijän takia kenenkään muun leffoja :,D Mä pidän montaakin näyttelijää ulkonäöltään aika samoilla tasoilla kuin Grant (joka tosin on loppujen lopuksi kaikkein kuumin silmäkulmaryppyineen ♥), mutta näyttelijöinä mä en kiinnitä kehenkään muuhun niin paljoa huomiota :p Ihan ehdoton lempparini, Grant-fani oon varmaan hautaan saakka :,D ♥
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Mya Musta - 29.07.2010 23:38:05
Yleisestikin Twilightin näyttelijät on kaikki sellasia, että en kyllä osaa sanoa suoraan että kuka heistä on miellyttävimmän näköinen :D
KELLAN LUTZ! ♥ Hopeamitalisijalle Patz, pronssille Jackson Rathbone  n__n Naisista viis, mieskomeutta Cullenien tapaan ennemmin! :,D

Jackson Rathbone vetää selkeesti pisimmän korren ja osaa todellakin näytellä! Kattokaa vaikka netistä tai jostain Criminal Mindsin kuluvan kauden 20. jakso muistaakseni, Rathbone vierailee siinä. En muuten tykkää tai seuraa sarjaa ollenkaan, mutta pitihän se katsoa mimmoseen rooliin herra on laitettu ja miten pärjää ;) Ja oli kyllä muuten aivan mahtava!

Kellään muulla sellaista ykkössuosikkinäyttelijää, jonka fani on henkeen ja vereen?

Mullahan onkin justiinsa toi Johnny Depp, on aina pakko nähdä kaikki leffat missä se esiintyy ymsyms. Tietenkin komea, mutta oikeasti osaa todella myös näytellä. Ja on suhteellisen hyvä roolimalli mielestäni, eipä ainakaan ole otsikoissa esim. ryyppäämisen takia :)
Ja taitaa olla myös vähän Bruce Williskin kyllä semmonen, vaikkei ihan yhtä suuressa mittakaavassa, koska sen koko tuotantoa ei ole niin pakkomielle nähdä.

Ja toi Robert Pattinson asia... Musta se on ruma, ei voi mitään :D enkä nyt tällä halua loukata LD:tä tai ketään muutakaan, mutta mä en vaan tykkää ja mun on aina pakko ihmetellä sitä perunaa joka on sen nenän tilalla. Ja tosiaan se näytteleminen. Twilightiin olis varmasti löydetty parempikin pääkaksikko. KStew voi olla ihan hyvä joissakin muissa elokuvissa (en oo nähny muita), mutta Twilightiin se ei tosiaan oo panostanut, vaan se näytteleminen on jotenkin niin jäykkää ja vaivaantunutta ja todella epä-Bellamaista (oon lukenu kirjat muutamaan kertaan ja rakastan niitä, mutta oon tähän mennessä ollut pettynyt kahteen ekaan elokuvaan, epäilys menettelee ja olin tosi tyytyväinen ettei sitä oltu täysin murhattu, koska se on mun lempikirjani), kuten myös Pattipojan näytteleminen, se vasta jäykkä onkin! Nielassu jonkun ihmeen rautakangen.. Ja ne rintakarvat on melko järkyt, ykkösessä se oli sentään joutunut ajelemaan ne pois :D Ehkä jos Robbie vähän rentoutus, nii sitä voiski kattella... Aivan ja se ääni, se on liian hento/heikko/naisellinen Eddielle ;D Joo, pääsin taas suosikkiaiheeseeni, mutta en ehkä jatka enempää, koska tämä ei kuitenkaan kuulu tänne. Ja toivottavasti en tosiaan loukannut ketään aika jyrkillä mielipiteilläni. Ihmeekseni oon kuitenki huomannu tykkääväni Taylor Lautnerista jos se ketään helpottaa  ::)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Narina - 01.08.2010 23:14:37
Hmmm, ennen kuin uppoudun monologiini tuhansista lempinäyttelijöistäni, sanon kai nyt sitten minäkin sanasen noista Twilightin näyttelijöistä, joista ollaan jo jonkin verran puhuttu... :)

Eli siis henkilökohtaisesti inhoan Kristen Stewartia, vaikka kukas minä olen arvostelemaan - noita neitokaisen huippuroolisuoritusleffoiksi mainittuja elokuvia kun en ole nähnyt. (Ainoastaan Twilightin kolme ensimmäistä osaa, Zathura ja Operaatio luvaton vai mikä lie on tullut katsottua...) Jotenkin minuun ei vain iske se, että tytöllä on sama ilme koko ajan päällä ja se, miten tyttö puhuu koko ajan sellaisella samalla jännällä, tosi tunnistettavissa olevalla äänellä... Pidän Stewartia mielenkiintoisena ihmisenä ja inhoni perustuukin ehkä kaikkein varmimmin siihen, että kyseisen henkilön Bella-tulkinta on ihan syvältä... Kirjoissa kun Bella kuvataan helposti kiihtyväksi, punastelevaksi, eloisaksi ihmiseksi, kun taas Kristen näyttää New Moonissakin ilman Edwardia onnellisemmalta kuin Twilightissa silloin kun on Edwardin kanssa ja umpirakastunut... Oikeastaan näin äkkiseltään tulee ainoastaan mieleen Twilightin huvimajatanssikohtaus, jossa olen Stewartista pitänyt...

Ja mitä taas Robert Pattinsoniin tulee, rakastan hänen ilmeitään... :) Kyseisellä jätkällä on vaan ihan äärettömän ilmeikkäät kasvot! Onhan se muutenkin tosi omaperäisen näköinen sa sitä rataa, mutta ne ilmeet vaan on jotenkin söpöjä... :) Ja ennen kuin leimaan itseni ihan hirveäksi Pattinson-ihkuttajaksi, niin on pakko sanoa, että olen pettynyt jätkän näyttelijänkykyihin... Pistää vähän miettimään, että tykkäisivätköhän tytöt siitä läheskään yhtä paljoa, ellei jätkä olisi näytellyt Edwardina? Pidän Pattinsonia yhtenä niistä näyttelijöistä, jotka saavat aina samanlaisia rooleja ja mm. Remember Me:n nähtyäni minulle tuli sellainen olo että "voi elämä". Jotenkin olisi kivaa, jos näyttelijät pystyisivät oikeasti vetämään kameran edessä useammanlaistakin kuin yhtä roolia... Mutta joo, eihän Pattinson ole vielä kovin monessa leffassa ehtinyt näytelläkään... Ehkä se työskentely vielä tästä paranee.. :)

Lainaus
Lainaus
Mielipiteitä, eikä kenenkään tarvitse vetää hernettä nenään, mutta mun mielestä se näyttelee yhtä hyvin kuin näkkileipä.
Ja sitä mä just ihmettelin, kun Robert vetää ihan törkeen mahtavan roolin Edwardina, varsinkin epäilyksessä kun Edwardin luonne tulee viimeinkin kunnolla esille.


Siis ihan vielä oma kantani tähän: Mielestäni Pattinson on loistava valinta Edwardiksi. Jätkän pitää vain tehdä ihan hirveästi töitä, että se pääsee siitä Edward-imagosta eroon. En kuitenkaan menisi sanomaan, että Pattinson vetää "törkeän mahtavan roolin Edwardina" - varsinkaan, kun mielestäni Edwardin rooli oli käsikirjoitettu juuri Epäilykseen ihan hirmu tönköksi... Eli ehkä tuo joidenkin ihmisten näkemä näkkileipämäisyys Edwardissa johtuu juuri siitä, että Rosenberg ei osaa muuttaa kirjoja elokuvamuotoon? :)

*

Okei, vihdoinkin pääsen sitten topicin aiheeseen. XD

Oma, henkilökohtainen näyttelijäsuosikkini on Johnny Depp, jonka joku täällä onkin jo maininnut... Minulla ei ole mitään hullua fanitusta päällä tai mitään, mutta arvostan tyypin näyttelijäntaitoja ihan suunnattomasti. Mies on osannut ottaa hoidettavakseen niin omaperäisiä, outoja ja fantastisia rooleja, että tyypille ei kyllä varmana käy sillä tavoin, että kaksi hänen esittämäänsä henkilöhahmoa muistuttaisi jollakin tavoin toisiaan. Hulluus, ulkopuolisuus, omaperäisyys ja kahjous nyt tietysti ovat tekijöitä, jotka yhdistävät Deppin roolihenkilöitä, mutta jostakin syystä tuollaiset henkilöt sattuvat kiehtomaan minua. :) Ja se hulluuskin on yleensä eri asteista ja erilaista - henkilöiden persoonat, maailmat ja taustat ovat täysin erilaisia. Olen nähnyt miehen elokuvista Saksikäsi Edwardin, Finding Neverlandin, Liisan Ihmemaassa, Cry-Babyn, (Corpse Briden), alun Sweeney Toddista, Don Juan DeMacron, Jalin ja suklaatehtaan, kaikki Piratesit ja Pienen suklaapuodin, ja pakko kyllä sanoa, että roolit, joita hän on niissä vetänyt, ovat ainutlaatuisia, upeita ja yksinkertaisesti loistavia. (Osa tästä saattaa tosin johtua siitä, että aika monet noista ovat enemmän tai vähemmän fantasialeffoja, joissa Depp esittää jotakin fantasiaörkkiä, mutta onpahan mies sitten valinnut hienoja, omaperäisiä rooleja itselleen... C:)

Naisnäyttelijöistä on pakko mainita Helena Bonham-Carter, jonka näyttelijätyö Pottereissa, Liisassa Ihmemaassa, Apinoiden planeetassa, Sweeney Toddissa, (Corpse Bridessa) ja Jalissa ja suklaatehtaassa on ollut oikein omaperäistä, vahvaa ja sykähdyttävää. Bonham-Carterin roolisuoritukset ovat voimakkaita, toisistaan eroavia ja enemmän tai vähemmän hulluja, ja ne vain jotenkin kiehtovat... Erilainen näyttelijä ja hienot roolihenkilöiden tulkinnat... :)

Toinen brittinaisnäyttelijäsuosikkini on Kate Winslet, jonka Oscar-voittoleffa Lukija odottaa katsomistaan yöpöydälläni... Vaikka Winslett näyttää monissa rooleissaan samanlaiselta (=ihanan arkisen nätiltä), eikä hän ole näytellyt yhtä oudoissa elokuvissa kuin kaksi edellistä suosikkiani, pidän hänestä. Winsletin roolihenkilöt Tahrattomassa mielessä, Titanicissa, Finding Neverlandissä ja Järjessä ja tunteessa ovat niin erilaisia, ettei heitä voi sotkea toisiinsa (toisin kuin esim. äsken kritisoimani Pattinsonin, joka esittää ensimmäisessä elokuvassa väärinymmärrettyä vampyyria ja toisessa väärinymmärrettyä teiniä...). Kaikki edellisessä lauseessa luettelemani elokuvat sisältyvät elokuvien top 20 -listalleni, joten on ehkä aivan ymmärrettävää, että pidän näiden leffojen pääosassa loistavasta ihmisestä... :)

Brittinäyttelijöistä on mainittava vielä mahtava Ewan McGregor, johon rakastuin erityisesti Moulin Rouge!n nähtyäni... Kuka olisi uskonut, että Obi-Wan Kenobi osaa laulaa?! XD Kaveri vaan on yksinkertaisesti ihan äärettömän symppis... Ei ehkä kumminkaan päädy ihan kärkeen suosikkinäyttelijöideni listalla, mutta ihan äärettömän mahtava tyyppi joka tapauksessa...<3

Nuroemman sukupolven edustajista mainitsen kolme ihmistä (sattuvat muuten olemaan kaikki jenkkejä): Channing Tatum, Amanda Baynes ja Ed Westwick. Kaikki ovat ihan äärettömän lupaavia näyttelijöitä, vaikka ovatkin aika harvoissa leffoissa vasta ehtineetkin näytellä... Channing Tatumiin ja Amanda Baynesiin rakastuin erityisesti "She´s the Man"-leffan katsottuani.

Channing Tatumia ihastelin myös leffassa "Step Up" (elokuva on muuten täydellinen osoitus siitä, että Twilightin käsikirjoittaja Melissa Rosenberg oikeasti osaa käsikirjoittaa... New Moon ja Eclipce vaan jostakin syystä ovat ihan totaalisia floppeja...); jätkä tanssi ihan järkyttävän herkullisennäköisellä tavalla! Vähän häiritsee, kun jätkä on kasvattanut pidemmät hiukset itselleen esim. "Haikein terveisin"-leffaa varten (joka pitäisi muuten katsoa...), ja jostakin syystä tuntuu, etta Tatum jää myös historiaan "yhtä roolia" vetävänä henkilönä... Tällä hetkellä pidän kuitenkin jätkästä aika paljon... ;)

Amanda Baynesin leffoja taas olen nähnyt tuon mainitsemani lisäksi kaksi kappaletta, eli Hairspray on tullut katsottua ja samoin What a Girl Wants (tai jotain sinnepäin). Neitokainen on pirteä, energinen ja hupaisa, ja mielestäni erityisesti She´s the Manin pääroolin vedettyään Baynes jää historiaan (Minäkö melodramaattinen? En toki! XD).

Ja mitä taas Ed Westwickiin tulee, siitä ei edes puhuta... Jätkä on vakavassa vaarassa tulla myös aika "persoonattomaksi" näyttelijäksi, koska on niin persoonallinen (mikä logiikka?!), ja erityisesti Gossip Girlin Chuck Bassin roolia vedettyään, hänen on aika vaikea päästä eroon imagostaan... Olen tyypiltä katsonut leffat S.Darko ja 100 Feet, ja niiden tunnelma on ollut sellainen, että Ed Westwick on sopinut niiden näyttelijäkaartiin aika loistavasti... Westwickissä on kuitenkin joka tapauksessa jotakin ihan äärettömän herkullista ja jätkä sattuu olemaan ihan äärettömän suloinen, joten hänestä on vain ihan pakko pitää... XD

Lisäksi on pakko mainita ihan äärettömän hienona näyttelijänä Tobey Maguire, joka hämästyttää ilmiömäisen hienona Hämähäkkimiehenä kolmessa viimeisimmässä Spidenman-elokuvassa... Siinä on oikeasti ihminen, joka niin osaa näytellä ja sopii rooliinsa! Kaikki ne sen liikkeet ja ilmeet ja kaikki ja yksinkertaisesti vau! Mun rippipappini sanoi, että joidenkin näyttelijöiden pitäisi jättää näytteleminen yhden tähtiroolin jälkeen siihen (puhuttiin Taru Sormusten Herra -leffan näyttelijöistä erityisesti...), ja jos jonkun niin pitäisi tehdä, se on kyllä Maguire... Se vaan on niin Spiderman, ettei sitä voi kuvitella enää mihinkään toiseen rooliin... <3

Eipä tässä nyt sitten kai muuta sanomista ole... Vähän venyi tämä viesti, mutta mitäs siitä... XD Toivottavasti en onnistunut olemaan liian sekava... C:

- Narina
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Phanny - 21.08.2010 20:55:39
Oijoijoi mikä topic... Paljon puhetta Tvaikuista (hyihyi), tässä mun mielipiteitä:

Kristen Stewartia inhoan varsinkin juuri kyseisissä leffoissa. Varmaan tärkein syy Bellainhooni, joka lopulta johti koko sarjan inhoamiseen. Niin puiseva että huhhuh. Täytyy myöntää, etten Epäilystä ole nähnyt ihan vain säästääkseni itseäni pettymykseltä. Kaikki tytön ärsyttävät maneerit: silmien räpyttely, huulen pureminen jne eivät hevillä saa minua raahautumaan leffaan.

Tosin Kristenin puolesta täytyy sanoa, että Runaways-leffassa teki hyvän suorituksen. Kuitenkin Tvaikku-rooli on saanut hänet minun silmissäni menettämään uskottavuutensa näyttelijänä. Älkää tappako ;D

Robert Pattinsonin ihanuutta en ole koskaan tajunnut. En jotenkin usko, että syy hänen ihkuttamiseensa löytyy näyttelijästä itsestään, vaan ihan vain siitä Edwardin roolista. Ei vastaa hetkeäkään mielikuvaani Edwardista, paremmin rooliin olisivat sopineet vaikka Ian Somerhalder   ja Paul Wesley Vampire diariesista.

Sitten omia suosikkejani:

Jude Law on aivan upea.  Ihanat silmät ja hymy ja loistava näyttelijäkin... Suosikkileffani häneltä varmaan Päämääränä Cold Mountain.

James Deaniin rakastuin tänä kesänä jouduttuani viikoksi mökille, jonka videokokoelmaan sattui kuulumaan kaikki miehen leffat (kokonaista kolme, vau). Aivan upea näyttelijä edellä aikaansa ja traaginen kuolema :'( Hänestä olisi voinut tulla jotain niin suurta... Miehen leffoista suosikkini varmaan Eedenistä itään.

Ewan McGregor. Upea lauluääni, ihanat silmät ja hymy (vau, miten monipuolisia perusteita)... Teoriani mukaan on käytännössä mahdotonta katsoa Moulin Rouge ja olla rakastumatta Ewaniin. Kuitenkin pidän miehestä myös muissa elokuvissa, esim The ghost writerissa ja I love you Phillip Morrisissa (suloinen blondina <3). Tietenkään Star warseja unohtamatta ;D

Gerard Butlerista aloin pitää nähtyäni miehen Phantom of the Operassa (jonka kuukauden aikana katsoin 17 kertaa). Älyttömän hieno ääni hänelläkin :) Muista leffoista voisin mainita 300:in (This is SPARTAAA!!) ja Ps, I love youn.

Hugh Jackman. Tämä kuulostaa varmaan tosi tyhmältä, mutta aloin pitää hänestä vuoden 2009 Oscareiden jälkeen. Olen nähnyt avausbiisin aivan liian monta kertaa, että se olisi enää tervettä ;D Ja tietty se musikaalinumero...

Muita: Gregory Peck, Johnny Depp, Ben Barnes jne.

Naisista suosikkejani ovat Penelope Cruz, Kate Winslet, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor ja Natalie Portman.

Varmasti muitakin löytyy, mutta säästän näppäimistöä ja jätän tähän xD
-Miimii
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Verbal Jint - 27.08.2010 04:27:06
Oi voi voi. Tulee pitkä lista kirosanoilla höystettynä.

Ensimmäisenä minun on aivan pakko mainita sellainen italialais-irlantilaista alkuperää oleva jenkkinäyttelijämies kuin Zachary Quinto. Sen lisäksi, että se mies on aivan helvetin jumalaisen näkönen, jätkä osaa myös näytellä! Mulla on koneella varmaan sen kaikki tv-sarjavierailut (joita on jotain... 10?) ja So NoTORIous, joka on sarjana aivan helvetin paska, mutta Zach pelastaa sen aivan täysin näytellessään Tori Spellingin iranilaissyntyistä homoystävää. Mutta toki suurin syy hehkutukseeni on tv-sarja nimeltä Heroes. En luultavasti sitäkään sarjaa olisi kakkoskaudelta eteenpäin katsonut ellei Zacharyn hahmo olisi niin saakelin seksikäs (vähän dextermäinen tosin, mutta dexter on myös tosi smexy) ja niin saakelin hyvä. Ja ehdottomasti pakko mainita Zacharyn valkokangasdebyytti Star Trekin Spockina, oijoijoijoijoi sitä ihkutuksen määrää, en usko että haluatte kuulla (;

Okei, seuraavaksi täytyy mainita uusin näyttelijärakkauteni, irlantilainen Cillian Murphy. Aivan kaikkia leffoja en häneltäkään ole nähnyt vielä (edes Batman Beginsiä en ole kokonaan katsonut D: shame on me) mutta leffat kuten Red Eye (kaihdan Yölento-nimeä), Sunshine, 28 päivää myöhemmin ja Inception ovat kertoneet aivan tarpeeksi minulle siitä, että kyseessä on aivan liian aliarvostettu näyttelijä, jolla on kykyjä vaikka ja mihin. Nyt kun sais vielä katsottua Breakfast on Pluton niin voisin kuolla onnellisena.

Michael C. Hallin mainitsen lähinnä Dexterin ja Gamerin takia. Yhden jakson olen myös Mullan alla -sarjaa katsonut, ja täytyy ehdottomasti sekin sarja hankkia kokonaisuudessaan vielä. Mike on aivan tajuton Dexterissä sarjamurhaajana, en ole koskaan nähnyt mitään niin loistavaa. Anteeksi Zachary, mutta kyllä taitaa Mike viedä 6-0. Gamerissä hän on myös kovin ihana sekopää.

Alan Rickman minun on pakko mainita siitä syystä, että miehellä on a) aivan jumalainen ääni ja b) aivan jumalaiset näyttelijäntaidot. Die Hard on jotain niin legendaarista että oksat pois, Potterfilmatisoinneissa aivan täydellinen Snape (olkoonkin että vähän turhan vanha siihen hahmoon, mutta vitut siitä, täydellinen silti). Sweeney Todd myös vakuutti, sori vaan Deppi, Rickman vei kyllä mun silmissä estradin. (toisaalta en oo ikinä Johnny Deppistä pahemmin välittänyt. Loistava näyttelijä muttei oikein minkään näkönen mun silmissä)

Sitten pitää pari naistakin mainita, Helena Bonham-Carter nyt on itsestäänselvyys kaikilla loistavilla Burton-rooleillaan sekä Bellatrixinä (täydellisempää roolitusta siihenkin saa hakemalla hakea).

Mutta se johon aion taas keskittyä, on Alexa Vega. Pienempänä tuli katsottua Robert Rodriguezin lastenleffatrilogia Spy Kids moneen kertaan, mutta syy, miksi rakastuin täysin Alexaan, on Repo! The Genetic Opera, joka on ehkä 2000-luvun paras kauhuleffa + että se on scifiä ja musikaalia samassa. Lempigenret tuli siinä listattuna. Alexa tekee ehkä elämänsä parhaan roolin siinä leffassa Shilo Wallacena, ja ai perkele miten upea ääni sillä naisella on.

Gerard Butler on ollut kauan jo lempinäyttelijöitäni, voisin väittää, että ainakin 5 vuotta. Siitä asti kun Oopperan kummituksen ensimmäistä kertaa näin elokuvateatterissa. Harvemmin löytää miestä joka meinaa aiheuttaa orgasmin pelkällä lauluäänellään. Myös leffat kuten Ps. I Love You, Dracula 2000/2001 ja Gamer on lisännyt rakkauttani kyseiseen näyttelijään. Oikeasti, jumalainen mies.

Rhys Ifansiin tykästyin kovin nähtyäni ...ei, en Notting Hilliä, vaan Adam Sandlerin komedian nimeltä Little Nicky. I mean, c'mon, jos saatanan poika näyttäis Rhysilta, oisin jo Helvetissä. Mut ei sillä, Rhysilta oon muitakin loistavia ja vähemmän loistavia leffoja nähnyt kuten The Boat that Rocked (AHH<3), sekä Mies joka putosi taivaalta (oiskohan ollut ton niminen, tuli eräs yö telkkarista ja oli sit pakko valvoa ja kattoa se leffa koska Rhys). Eniten tässä odotankin marraskuuta kun Deathly Hallows pt 1 tulee elokuviin. Hän kun tosiaan näyttelee Ksenofilius Lovekivaa (;

Christopher Lee on ollut jo kauan lempinäyttelijöitäni. Ei ulkonäkönsä, vaan äänensä ja näyttelijäntaitojensa vuoksi. Toki hän oli nuorempana ihan komea, mutta ai jumankauta vanhoissa Hammerin Draculoissa hän tihkuu jotain käsittämätöntä seksiä, vaikkei hän oikein muuta tee kuin on vampyyrimainen. Jotain siinä silti on. Vanhempana hän on esiintynyt loistavasti mm. pienissä rooleissa Tim Burtonin leffoissa, uudemmissa Star Warseissa, sekä TSH:ssa, vaikka ne leffat ovatkin minun mielestäni niin jumalattoman tylsiä etten oo jaksanut kuin ykkösen katsoa puoliksi. Anteeksi kaikki TSH-fanit.

Tästä onki sitten pakko mainita toinenkin Dracula-näyttelijä, ehkä se legendaarisempi. Nimittäin Bela Lugosi. Tästä herrasta oonki jo useamman vuoden pitänyt kovasti, vaikka en nähnytkään 1931 tehtyä Draculaa kuin vasta parisen vuotta sitten. Hänen katseessaan on jotain uskomattoman vangitsevaa, vaikka leffan taskulamppuefektit silmien kohdalla ovatkin aika... hauskoja. Itselläni on hyllyssä neljä Belan leffaa, kyseinen Dracula (joka oikeasti on niin loppuunkulutettu ettei se keskeltä enää toimi D:), White Zombie ja kahden muun nimeä en edes enää muista.

Sitten päästään saksalaisiin/itävaltalaisiin lempinäyttelijöihini joihin lasken sellaiset ihmiset kuin Til Schweiger, August Diehl, Christoph Waltz, Gedeon Burkhard sekä Diane Kruger. Ensinnäkin, he kaikki näyttelevät Quentin Tarantinon uusimmassa elokuvassa Inglourious Basterds (kieltäydyn käyttämästä suomenkielistä nimeä edelleen), mutta Schweiger esimerkiksi oli kovin ihana King Arthurissa, August mm. Väärentäjässä ja Love in Thoughtsissa (näyttelee myös Angelina Jolien uusimmassa leffassa, Saltissa), Christophia en ole nähnyt IB:n lisäksi muualla kuin Poliisikoira Rexin eräässä -97 tehdyssä jaksossa sekä Green Hornetin trailerissa, puhumattakaan Der Humpinkista joka vei yöuneni kuukaudeksi. Dianen muistan National Treasure -leffasta (jossa tosin näytteli myös kaikkien aikojen inhokkinäyttelijäni Nicolas Cage -.-).
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Tiara - 27.08.2010 08:46:48
Kate Winslet on mielestäni yksi maailman loistavimmista näyttelijöistä.
Hän eläytyy hyvin rooliin ja muuttuu hetkessä aivan toiseksi ihmiseksi. Se on mahtavaa, miten hän on ensin esimerkiksi yksinhuoltajaäiti Finding Neverlandissa ja sitten yhtäkkiä uranainen The Holidayssa. Kate on oikeastaan ollut yksi idoleistani jo 9-vuotiaasta asti ja vieläkin minä ihailen hänen näyttelijänlahjojaan.

Nicole Kidman on myös aivan mahtava näyttelijä.
Hän oli aivan loistava Moulin Rougessa ja Lumotut sisaret elokuvassa, jossa hän esittää hieman villimpää siskoa.  Diamonds are a girls best friend - kohtaus on aivan mahtava, kiitos Nicolen!

Taylor Lautner on minun mielestäni juuri täydellinen Jacob ja hän todella osaa näytellä.  Epäilyksessä hänen näyttelijäntaitonsa olivat vain parantuneet ja minusta hän esittää esimerkiksi vihaista Jacobia täydellisesti. Hän todellakin varastaa ainakin minun huomioni Twilighteissa. Taylor oli hyvä myös Villi Tusina kakkosessa, vaikka hän olikin sivuroolissa, eikä hahmosta saanut paljon irti.
Lisäksi poika on tooodella söpö. :)

On toki vielä monia muitakin, kuten mahtava Helena Bonham-Carter, joka on enemmän kuin loistava Bellatrixin roolissaan. Muita hänen elokuviaan en ole nähnyt vielä, mutta uskon että hän on hyvä niissäkin.  Tom Feltonista tuskin voi sanoa muuta kuin että hänellä todella on näyttelijänlahjoja! Apua unohtuikohan joku...  ::)

Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: sprig - 27.08.2010 16:03:31
Muistattehan, että pelkkä listaus ei ole toivottavaa vaan näyttelijöistä saa myös keskustella.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Mya Musta - 27.08.2010 18:37:24
Nyt kun The Vampire Diaries on vihdoin rantautunut Suomeen, niin mitäs mieltä olette sarjan näyttelijöistä?

Itse tykkään ihan älyttömästi Damonista, eli Ian Somerhalderista, enkä voi millään uskoa, että mies on jo 31! Siis tietenkään se ei ole vanha, mutta kun se vaan näyttää suurinpiirtein joltain kaksvitoselta ja kaverit sanoo ihan samaa. Ja ne lihakset, huhhuh, pakko sanoa, että mies on nyt lisättävä omalle lempinäyttelijälistalleni, sillä kuitenkin kaiken sen ulkonäön taustaltas löytyy ihan helvetisti taitoa. Myös kun jotain haastatteluja on tullut katsottua tuubbarista, niin sillä on ihan älyttömän hyvä huumori ja se on älykäs ja... Nonnijuu. Ja kyllä, oon kohta katsonut koko ekan kauden netistä, ihan vaan Ianin takia :D Paul öö Wesleystä en niin kauheasti tykkää, siis on kai silläkin vaikka kuinka komeet lihakset, mutta mulle tulee niin mieleen Twilight, että ei oikeen... Ja sitten taas Elena, se näyttelee myös ihan hyvin, oliks sen näyttelijän nimi joku Nina? Ja Jeremy, Elenan pikkuveli on kovin hellyyttävä, siis semmonen sulonen, muttei ehkä yhtä kuuma kun vampyyrit. Nämä ovat minulla jääneet päälimmäisinä mieleen (tietysti), mitenkäs muilla? :) Onko joku muu kattonut netistä eteenpäin jaksoja?
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Niphredil - 28.08.2010 18:39:21
Lainaus
Jotenkin vaan ihmetyttää kun kaikki on sillee "iiiik johnny on niiiiin hottiss!!!!!", eikä sitten laisinkaan kiinnitetä huomiota siihen mitä se osaa. Okei, kyllähän se häiskä mielestäni näyttää hyvältä ja saahan sen ääneen sanoa, mutta näyttelijässä pitäisi noteerata muutakin. Minun mielestä.

Samaa mieltä, EpikFeil!

Ulkonäkö hämää paljon, ja sitten unohtuu se tärkein asia, näytteleminen. Siihen kuuluu muuntautumiskyky, ja jos aletaan vertaamaan esim. Pattinsonia, jonka roolit ovat olleet hyvin saman tyyppisiä kaikki ja Deppiä, joka veti Hatuntekijän, Gilbert Grapen ja Jack Sparrow'n täysin eri planeetoilta olevat roolit kaikki ilmiömäisen hyvin, lopputulos lienee selvä ja vertaaminen turhaa.  ;) (Ja mielipiteeni Pattinsonin ulkonäöstä ja aurasta jääköön arvailujen varaan; en halua vihaista Pattinson-fanilaumaa kannoilleni janoamaan kostoa... ;))

Omia ehdottomia suosikkejani ovat em. Johnny Depp ja  Helena Bomham Carter. Parhaita et voi sanoin kuvata, mutta etteköhän ihmiset ymmärrä mitä haen takaa.  :)

Tässä tärkeimmät.
With love & take car(e),

     Niph

P.S. Pakko mainita Alan Rickmanin upean syvä ääni ("Absolem...") ,vaikka en hänestä muuten erityisemmin pidä. (No, paha sanoa, en ole Potterien lisäksi häneltä nähnyt kuin leffan jossa näytteli eunukki-enkeliä... ;D) Kalkaroksen rooliin  :D hän eittämättä oli loistava, mutta tyyppi vaan jotenkin... on inha.

Sprig muokkasi lainauksen toimimaan.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Penber - 29.08.2010 11:09:20
Taylor Lautner on minun mielestäni juuri täydellinen Jacob ja hän todella osaa näytellä.  Epäilyksessä hänen näyttelijäntaitonsa olivat vain parantuneet ja minusta hän esittää esimerkiksi vihaista Jacobia täydellisesti. Hän todellakin varastaa ainakin minun huomioni Twilighteissa.Lisäksi poika on tooodella söpö. :)

Täysin samaa mieltä :--). Varsinki tuon söpöyden kanssa.

Michael C. Hallin mainitsen lähinnä Dexterin ja Gamerin takia. Yhden jakson olen myös Mullan alla -sarjaa katsonut, ja täytyy ehdottomasti sekin sarja hankkia kokonaisuudessaan vielä.

Oijoi! Hall on kyllä niin mahtava Dexterinä! Varsinki just sen takia, että ko. hahmo eroaa totaalisesti MA-sarjan Davidistä. Tuossa jos missä näkee tämän herran muuntautumiskyvyn. Nii ja todellakin suosittelen MA-sarjan katsomista enemmä ku yhden jakson voimin! Mielestäni Hall kehittää hahmoaan siinä uskomattoman hyvin :--). Davidin kehitystä ekasta jaksosta vikaan on todella mielenkiintoista seurata.

Ewan McGregor. Upea lauluääni, ihanat silmät ja hymy (vau, miten monipuolisia perusteita)... Teoriani mukaan on käytännössä mahdotonta katsoa Moulin Rouge ja olla rakastumatta Ewaniin. Kuitenkin pidän miehestä myös muissa elokuvissa, esim The ghost writerissa ja I love you Phillip Morrisissa (suloinen blondina <3). Tietenkään Star warseja unohtamatta ;D

Uusin rakkauteni, Ewan McGregor<3. Itse näin tosiaan hänet Moulin Rougessa ekan kerran ja aluksi en pitäny miehen äänestä, mut nyt tykkään siitä ihan hemmetisti! Ja varsinki tuo laulu! Ah! Miten ihana mies. Ton Haamukirjottajan haluisin itseki nähdä, iha vaa Ewanin takia :'D. Ja Phillip Morrisissa Ewan oli uskomattoman suloinen. Meinasin iha itkeä ;___;. Ja Obi-Wan Kenobiks just loistava. En osaa muutaku ihQttaa :'D.

Mut hei, mitä mieltä ihmiset on siitä, että ulkonäkö arvostellaan myös sen kaiken muun ohessa? Onko se jotenkin liian pinnallista? Pitäisikö näyttelijän arvostelu jättää vain näyttelemiseen sen tekniikoihin ja muuhun, sekä unohtaa tällaiset ulkoiset seikat?
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Santtu - 12.09.2010 12:51:55
Näyttelijä ei ole hyvä jos se on söpö. Piste.

Tarkoitit kai, että näyttelijä ei ole hyvä jos se on vain söpö? Nimittäin jos et tarkoittanut, olen eri mieltä kanssasi! ;D Näyttelijä voi olla hyvä vaikka se olisi söpö, otetaan nyt vaikka se kaikkien tuntema Johnny Depp. Se on übersöpökomea ja yks maailman lahjakkaimmista näyttelijöistä jonka tiedän! Ihanan muuntautumiskykyinen ja muutenkin.

No siis meikä fanittaa ihan tosissaan kolmea näyttelijää. Nimittäin Johnny Deppiä, Al Pacinoa ja Michael Madsenia. Kaikki on miehiä kyllä juu. En nyt mitään überpitkää selostusta jaksa jokaisesta kirjoittaa, koska on flunssa ja näin, mutte kuitenkin.

Johnny Depp nyt on todellakin yksi maailman lahjakkaimmista näyttelijöistä, jonka minä tiedän. Muuntautumiskykyinen niin ulkönäöllisesti, aksentillisesti (onkohan se edes sana!) sekä elekielellisesti (tuonkin sanan olemassaoloa epäilen, mutta flunssa ei auta aivotoimintaa), lahjakas, samaistuu helposti rooleihinsa ja valitsee kiinnostavia rooleja... ja onhan se komeakin. Lempiroolisuorituksiani ovat mm. Jack Sparrow, Saksikäsi Edward, Donnie Brasco, Ed Wood ja Sweeney Todd. Tietysti muutkin roolit ovat olleet mahtavia, mutta nuo ovat minusta parhaat.
Al Pacino sitten. Lahjakas näyttelijä, pukeutuu hyvin (sen ihanat puvut ja nam), mahtavat roolisuoritukset, mielenkiintoiset roolit, komea mies, ihana kun se suuttuu ja huutaa tyypeille, ihan kuin viini (paranee vanhetessaan - vaikkakaan minä en ole mikään viinien maistelija, ei edes ikä riitä, niin kyllä minä tykkään useimmista Pacinon uudemmista rooleista kuin vanhoista, vaikkakin Scarface ja Kummisetä on legendoja). Ja lempiroolisuorituksia on Michael Corleone, Tony Montana, Carlito Briganto, Frank Slade, Walter Burke ja Lefty Ruggiero. Harmi vain, että mies tuntuu melkein joka roolissaan kuolevan, heh heh.
Michael Madsen taas... ihana mies. Rakastuin tähän tyyppiin Reservoir Dogsin katsottuani, ihanat (hullut) roolivalinnat, mahtava ääni, hyvännäköinen (jokainen noista on hyvännäköinen!), mahtava näyttelijä... Blood Raynessa Madsenin heviletti oli kyllä jotain parhautta. Lempiroolisuorituksia Mr. Blonde, Budd ja Sonny Black (näitä on sen takia vähän, etten ole ehtinyt nähdä kovinkaan monta elokuvaa, mutta on niitä kyllä enemmän kuin kolme nähty!).

Minusta mainittavan arvoisia näyttelijöitä on myös Victor Rivers, Jim Carrey, Alan Rickman ja Richard Gere. Sori, aivotoiminta on nyt vähäinen enkä osaa oikein ottaa keskusteluun sen pahemmin, kun taas tervehdyn flunssasta niin tulen keskustelemaan tänne enemmänkin.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Lady Dynamite - 12.09.2010 14:12:47
Kyllä ulkonäkö liittyy näyttelemiseen tosi paljon. Siis ei sillä että pitäis olla kaunis, mutta kyllä sillä ulkonäöllä on usein väliä. Mun kertoma esimerkki on vaan yksi, mut mulla on tosi heikko kasvojentunnistus ja mua oikeasti raivostuttaa, kuinka niin useissa ohjelmissa ja elokuvissa käytetään näyttelijöitä, jotka ei oo persoonallisen näkösiä. Ei siinä mitään, ei kaikkien tarvis, muttakun ne ihmiset näyttää niin usein niin samanlaisilta (varsinkin miehet) että en mä niitä ikinä tunnista. Olis ees vähän eroavaisuuksia, ja sillälailla erinäköisiä etteivät näyttäisi ihan "tavallisilta". ;D Paitsi jos näyttelytyyli on persoonallinen ja erikoinen, niin siitäkin voi tunnistaa, mutta tosi harvoin on.
Varsinkin päänäyttelijän on munmielestä hyvä olla jollain tavalla erottuva. Ei välttämättä tosi kaunis, mut ulkonäössä jotain jolla eroaa massasta.

Ja mulle on myös tärkeetä että näyttelijä (tai ylipäätään julkkis) on persoonaltaan mukava, eikä sellanen pissipää (justinbiebercough). Mä en todellakaan halua tukea ja ihailla sellasta ihmistä, joka on inhottava muita kohtaan ja luulee itsestään liikoja. Henkisesti söpöä (Rob ja Kristen! ♥ ) näyttelijää on ihana seurata :D
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Angelika - 13.09.2010 21:53:40
Mya Musta ja witko komppaan teidän mielipiteitä, Ian Somerhalderia ei tosiaan millään uskois 31-vuotiaaksi. Se mies on luotu vampyyrin osaan, just tuo witkon mainitsema intensiivinen katse on jotain sellasta, mitä kaikilta ei löydy, yksi niistä mystisistä x-tekijöistä, jotka erottaa näyttelijän muista. Ianin kasvoissa on muutenkin jotain tosi kiehtovaa ja ne lihakset... Ja mies osaa kyllä näytellä, taitava tyyppi on ja mainitsinko jo uskomattoman ulkonäön? Haha, en osaa kuvitella Iania enää muussa kuin pahiksen roolissa, kiitos Vampyyripäiväkirjojen.  

Pakko mainita Johnny Depp, josta täällä on ollut myös puhetta, Johnny on tosiaan sellanen ikikomea tyyppi, ajatonta komeutta mielestäni. 46-vuotiaaksi en kyllä miestä suostuisi uskomaan millään, ellei se olisi ihan todistettu fakta. Ja lisäksi, kaikki hahmot on todella erikoisia ja Depp on sulautunut tosi moneksi, erilaiseksi hahmoksi. Esimerkiksi Jack Sparrown tavallaan humoristisenkin hahmon esittäminen onnistuu Johnnylta mahtavasti.

Joo, otanpa minäkin kantaa tähän näyttelijöiden ulkonäkö -kysymykseen. Kyllähän omaperäinen ja mieleenpainuva ulkonäkö on eduksi, vaikka ei klassisen komea tai kaunis olisikaan. Lady Dynamiteen yhdyn tässä, persoonallisuus ulkonäössä on todellakin hyödyksi näyttelijälle. Mutta, jos heppu on todella taitava, en usko, että ulkonäkö välttämättä paljoa painaa, sillä yleensä persoonallisen roolisuorituksen tekevästä näyttelijästä jää myös ulkonäkö mieleen. Ja tässäkin yhdyn jälleen Lady Dynamiteen, näyttelijän luonne kyllä myös vaikuttaa.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Lady Dynamite - 13.09.2010 22:03:21
Joo, otanpa minäkin kantaa tähän näyttelijöiden ulkonäkö -kysymykseen. Kyllähän omaperäinen ja mieleenpainuva ulkonäkö on eduksi, vaikka ei klassisen komea tai kaunis olisikaan. Lady Dynamiteen yhdyn tässä, persoonallisuus ulkonäössä on todellakin hyödyksi näyttelijälle. Mutta, jos heppu on todella taitava, en usko, että ulkonäkö välttämättä paljoa painaa, sillä yleensä persoonallisen roolisuorituksen tekevästä näyttelijästä jää myös ulkonäkö mieleen. Ja tässäkin yhdyn jälleen Lady Dynamiteen, näyttelijän luonne kyllä myös vaikuttaa.
Jep ja...no, ulkonäköhän on se johon ekana kiinnittää huomiota, joten kyllä jollain tasolla on oltava kiinnostavan näköinen että jaksaa seurata ja tutustua lähemmin siihen näyttelytaitoon, joka harvoin hyppää esille heti niinkuin ulkonäkö. ;D
Ja ei se, että on edes kaunis, mutta jos kauneudellaan uppoo massaan.. Minä esimerkiks oikeasti tykkään Robert Pattinsonista näyttelijänä ja ihmisenä, ja osasyy on se, että ulkonäkö on niin mieleenpainuva ja erikoinen, joka siis on mun tapauksessa tosi iso juttu, koska tosiaan en tunnista kasvoja ja vielä huonommin tunnistan miehiä toisistaan. Ja tää mies erottu ihan samantien!

Ja Kristen Stewart on ehdolla Oscareihin, Oscar-gurun antamien huhujen(ko) mukaan, kuulkaas. Welcome to The Rileys -leffan sivuosassa, vaikka Kristen on siinä kyllä melkolailla pääosassa.... ;D
i ♥ her
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Lizlego - 19.10.2010 13:17:39
Musta tuntuu, että se on kyllä toisinpäin. Karisma ja taito tekee näyttelijästä komean tai kauniin ja saa ihkuttamaan, muttei toisinpäin. Vaikka naama olisi kuinka lutuinen ja ihana, jos taito ja karisma puuttuu, se on ihan sama eikä tee lähtemätöntä vaikutusta tai aiheuta järjetöntä kuolausta.  Se on enemminkin tuskaa katsoa kivaa naamaa, jossa ei sitten muuta olekaan eikä se saa unohtamaan sitä, jos tyyppi tai tyttö ei osaa näytellä. Häikäisyn pitää tapahtua myös taidoilla ja taitojen täytyy istua elokuvan tai sarjan tai kohtaustason tunnelmaan.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Tikkis - 19.10.2010 14:19:10
Kyllä täytyy myöntää minunkin, että Johnny Depp ja edesmennyt Heath Ledger ovat kyllä aivan täysin vakuuttavia näyttelijöitä. Musta nämä kummatkin osaavat eläytyä rooliin kuin rooliin. Mun mielestä en oo koskaan pettynyt kummankaan suoritukseen missään leffassa. Täydet kunnioitukset vaan herroille, jotka todellakin osaavat eläytyä. Harmi, ettei Ledgerin upeaan tuotantoon saada enää jatkoa :<

Naisista on sitten vaikeampi sanoa, kun jotenkin en kiinnitä niihin niin paljoa huomiota. Kappas vain :D
Mutta mielestäni kyllä Jennifer Aniston on hyvä näyttelijä. Frendejä paljon seuranneena! Onhan se hyvä muissakin. The Break-Up oli surkea leffa, mutta päänäyttelijöiden suoritukset eivät siitä kyllä huonoa tehnyt vaan itse kirjoitus.

Mitä sitten tulee siihen, ketkä on mun suosikkeja ulkonäöllisesti niin munkin täytyy nolona myöntää, että Taylor Lautner on melko söpö. (Nyt jo hävettä, kun kerroin sen!) Ja sitten ihanaakin ihanampi Simon Baker, uuh!

Täällä oli kiivasta keskustelua Twilight- näyttelijöistä. Minusta Pattinsonissa ei ole vikaa. Mun mielestä se toimii Edwardina ihan hyvin. Oishan se jo ihan epäuskottavaa, jos leffaan saataisiin joku jumalaisen upea ilmestys, jota ei oikeasti voisi olla olemassakaan. Tärkeimpiä mulle siinä leffassa on kuitenkin eleet ja ilmeet, ja ne toimii! En itsekään pidä ulkonäöllisesti Pattinsonia mitenkään syötävänihanana, mutta rooli se on, mikä merkkaa.
Stewart taas ei mielestäni sovi rooliin. Ei siihen mielikuvaan, mikä mulla on Bellasta. En väitä, etteikö nainen osaisi näytellä. Siinä on vain jotain sellaisia piirteitä, mitkä saa vaan mun ihoni kananlihalle. En tiedä, onko sen sitten käsketty olla sellainen siinä roolissa, mutta joo. Siitä en kyllä jostain syystä pidä. Oon kyllä nähnyt vaan Panic Roomin tuon Twilightin lisäksi ja siinä hän kyllä oli mielestäni erittäin vakuuttava ja hyvä. Luulen kirjan vaikuttavan siis jonkin verran tuohon Bellan rooliin.

Tulipa muuten mieleen, että onko teidän mielestä näyttelijä vakuuttava näyttelijä joka alalla, jos siltä on nähty vain tietyn alan leffoja? Voisitteko esimerkiksi kuvitella Hugh Grantin olevan hyvä toimintasankari? Tai Brad Pittin huumorihemmo?
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Mya Musta - 19.10.2010 15:20:20
Voisitteko esimerkiksi kuvitella Hugh Grantin olevan hyvä toimintasankari? Tai Brad Pittin huumorihemmo?

Brad Pittillä taitaa itseasiassa olla muutama vähän humoristisempi leffa jonka ikäväkseni olen nähnyt :D Hugh Grant taas toimintasankarina.. Huhhuh, se vois olla jo aika paksua ;D Vaikka voishan sitä koittaa vaikka Danielin tilalle Bondiksi, ainakin olis paremman näkönen ;)

Mitä ihmiset ajattelette Jared Letosta? Tuleeko ekana mieleen bändi vai elokuvat? Kuinka monta leffaa ootte herralta nähneet? (Nyt kun tuntuu tää Leto-buumi olevan meneillään)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Beatrix Bones - 19.10.2010 16:03:42
Oma suosikkinäyttelijäni ylitse muiden on Johnny Depp. Mies osaa eläytyä aivan häikäisevästi omiin rooleihinsa, ja pidän erityisesti Jack Sparrow'n roolista, joten olen nähnyt Pirates of the Caribbean -elokuvista tähän mennessä ilmestyneet - ja neljättä odotan vesi kielellä. Olen myös nähnyt häneltä Jali ja suklaatehtaan, Sweeney Toddin, Cry Babyn sekä Saksikäsi Edwardin. Hänellä on sitä jotain uskomatonta karismaa ja taitoa mukautua eri rooleihin, tuoda niihin jotain uutta (eikä häntä uskoisi ikinä 46-vuotiaaksi ellei toisin tietäisi).

Pidän myös paljon Peter Facinellista, johon ihastuin ensimmäisen kerran katsoessani Twilight -elokuvaa. Hän on todella komea ja pystyy ylläpitämään Carlislen roolia todella hyvin, hän ikään kuin puhaltaa hahmoon kirjoissa kuvatun lempeän ja lämpimän luonteen. Lisäksi hänen roolinsa Nurse Jackie -TV-sarjassa on jotain niin... ihanaa. Hän on tuonut tohtori Cooperin hahmoon sitä huumoria, mille käyn aina nauramaan. Lisäksi hän näyttää aivan uskomattoman nuorelta, joltain kaksikymppiseltä (lähemmäs ehkä kolmekymmentä?) mutta anygays, hän on 37-vuotias. Niinpä niinpä. :D

Hugh Grant on myös kärjessä, ihan ainostaan Notting Hill -elokuvan roolisuorituksensa ansiosta. Ihastuin häneen todella, hänessä on jotain sellaista karismaa joka saa (ainakin minut) kiinnittämään katseeni suoraan häneen. Hän vain ottaa elokuvan ja roolinsa haltuunsa.

Yhden elokuvan perusteella olen myös ihastunut suunnattomasti Lucy Liuhun, jonka roolisuoritus Charlien enkelit -elokuvassa sai minut katsomaan myös elokuvan Shanghai Noon, joka on suoraan sanottuna hieman naurettava, mutta naisen roolisuoritus on siinä hyvä. :D

Sitten: Orlando Bloom, jossa on sitä jotakin! Lord of the Rings -elokuvissa hän ihastutti Legolasin roolissa; hän tosiaankin toi roolisuorituukseensa sitä tiettyä haltiamaisuutta ja sopi vain muutenkin niin lämminhenkisen, mutta myös nasevan Legolasin rooliin. Lisäksi hänen suorituksensa Will Turnerina Pirates of the Caribbean -elokuvissa oli aivan ihana! Hän pelasi hyvin yhteen Johnny Deppin kanssa ja rooli oli loistava myös ihan yksinäänkin tai Elizabethin kanssa, hän osasi eläytyä niin hienosti omaan rooliinsa ja sai puhallettua Williin merirosvon pojan henkeä. Lisäksi hän osasi ilmentää eri tunnetiloja aivan mahtavasti. Sydän itkee verta, kun hän ei jatka elokuvasarjassa. :( Lisäksi olen nähnyt Troija -elokuvan, jossa mies esittää Parista, enkä voi kuin ihailla miehen kykyä muuntautua roolista toiseen.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Mya Musta - 19.10.2010 21:05:30
Lainaus
Lainaus
Mitä ihmiset ajattelette Jared Letosta? Tuleeko ekana mieleen bändi vai elokuvat? Kuinka monta leffaa ootte herralta nähneet? (Nyt kun tuntuu tää Leto-buumi olevan meneillään)
Elokuvat. Aina ja ikuisesti. Vaikka se voittaisi miljoona Grammya, keksisi uuden lyömäsoittimen ja myisi enemmän levyjä kuin Michael Jackson, niin silti mä pitäisin sitä ensisijaisesti näyttelijänä. Joskus 90-luvun puolivälissä fanitin sitä ja Claire Danesia ihan täysillä Niin sanottu elämäni-sarjan takia ja sit kun Jared siirtyi vähitellen elokuviin, jatkoin sen uran seuraamista. Vaikka 30 Seconds To Mars onkin nykyään hirmuisen suosittu, niin silti mä jotenkin pidän sitä pelkkänä sivuprojektina ja toivon, et Jared palais vielä joskus aktiivisemmin elokuvien pariin. Se on nimittäin ihan lahjakas kaveri silläkin saralla. On 30STMkin ihan hyvä bändi, varsinkin kahdesta ekasta levystä tykkään (kolmannessa ne vaikutti olevan vähän hukassa itsensä kanssa).

Mä oon tutustunu Leton elokuviin vasta tässä ihan lähiaikoina, eka minkä näin oli itseasiassa Aleksanteri joskus pari vuotta sitte ja silti pidän sitä ehkä enemmän näyttelijänä :D Vaikka onki aika selvää että se on näyttelijä ja laulajakitaristi ihan tasapuolisesti ja keskittyy tällä hetkellä enemmän musiikkiin.. Vaikka onha nytte jossain kaupungeissa tullu teattereihin Mr. Nobody Jared Letolla varustettuna ;) (mutta ei tietenkään täällä....) Mä en oo vielä onnistunu saamaan käsiini noita kokonaisia albumeja, mutta ei ne mun mielestä mitenkään hukassa tunnu olevan kolmannella levyllä, ihan mahtavia biisejä :D Niinku ne aikasemmatki kyllä.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: kkid - 22.10.2010 20:46:28
Musta tuntuu, että se on kyllä toisinpäin. Karisma ja taito tekee näyttelijästä komean tai kauniin ja saa ihkuttamaan, muttei toisinpäin. Vaikka naama olisi kuinka lutuinen ja ihana, jos taito ja karisma puuttuu, se on ihan sama eikä tee lähtemätöntä vaikutusta tai aiheuta järjetöntä kuolausta.  Se on enemminkin tuskaa katsoa kivaa naamaa, jossa ei sitten muuta olekaan eikä se saa unohtamaan sitä, jos tyyppi tai tyttö ei osaa näytellä. Häikäisyn pitää tapahtua myös taidoilla ja taitojen täytyy istua elokuvan tai sarjan tai kohtaustason tunnelmaan.
Voi Liz, mä en vois olla enempää samaa mieltä! Jos nyt miettii esimerkiksi jotain Al Pacinoa tai Humphrey Bogartia, niin eihän niitä kumpaakaan voi hyvällä tahdollakaan sanoa komeaksi/söpöksi/hyvännäköiseksi/lutuiseksi, mutta hitto vie minkälainen määrä karismaa niissä kummassakin on! Molemmat herrasmiehet on sellaisia, että vetivätpä he minkä roolin tahansa, niin mulla menee aina kylmiäväreitä. Vastaavasti maailmassa on tukku sööttejä näyttelijöitä, joiden ihkutusta mä en vain kykene tajuamaan, kun niissä ei ole tippaakaan karismaa. Karisma ja ulkonäkö ei tietenkään sulje toisiaan pois, mutta pelkkä ulkonäkö harvemmin riittää.

Preach! Mua potuttaa kun vähemmän imartelevalla naamavärkillä varustetut näyttelijät, kuten Philip Seymour Hoffman ja Steve Buscemi, tuppaavat ihmisiltä unohtumaan. Kummatkin äijät ovat vetäneet huikeita roolisuorituksia, Hoffman Capotessa ja Buscemi Reservoir Dogsissa, mutta silti kaiken maailman zacefronit ja camerondiazit aina kiilaavat edelle. Oikeutta rumille!

Notta joo. Mulla ei kovin montaa ehdotonta suosikkia ole, sillä tykästyn näyttelijöihin aika hitaasti, mutta Marlon Brando on mainittava ihan ekana. Monille Brando tuo mieleen pumpulit poskissa mumisevan Vito Corleonen, mutta tyypin yli puoli vuosisataa kestäneeseen repertuaariin kuuluu aika monta muutakin hahmoa. Joku siinä Brandon yleisessä habituksessa ja järjettömän karismaattisessa sekä intohimoisessa tyylissä näytellä vaan vetoaa muhun, ja olen ollut herraan lääpälläni jo useamman vuoden ajan. Toisaalta silläkin saattaa olla jotain osuutta asiaan, että mä olen muutenkin heikkona vanhemman Hollywoodin miehiin. Välillä aina iskee armoton vitutus ja angsti kun äijä on ollut kuolleena jo useamman vuoden, enkä koskaan päässyt näkemään sitä läpilyöntiä mikä tuli The Wild Onen, Julius Caesarin ja The Young Lionsin myötä. Ah ja voih. Psst! Tänään Apocalypse Now Teemalta, katsokaa ihmeessä.

Toinen rakkauteni on Robert Downey Jr. Joo, RDJ:stä tykkääminen on ollut muodissa Sherlock Holmesista lähtien, mutta mä yritän boostata egoani ajattelemalla kuuluvani niihin spesiaaleihin ~alkuperäisfaneihin~. RDJ vakuutti meikäläisen rooleillaan Chaplinissa, Kiss Kiss Bang Bangissa, Zodiacissa sekä nyt myöhemmin Iron Maneissa ja Herlokki Solmusessa. Mä vaan rakastan sitä äijän vähän maanisen oloista ja höpöttävää tapaa näytellä. RDJ myös tuo kaikkiin hahmoihinsa sellaista tietynlaista hienovaraista komiikkaa, mikä ei ihan jokaiselta näyttelijänplantulta onnistu. En malta odottaa uutta Sherlock Holmesia ja Due Datea!

Lyhyemmin muista miesnäyttelijöistä mainitsemisen arvoisia ovat Edward Norton, Viggo Mortensen, Jake Gyllenhaal ja Colin Firth. Norton loisti Fight Clubissa ja American History X:ssä, Mortensenin muistan ikuisesti Aragornina ja Eastern Promisesin Nikolaina, ja Gyllenhaalin parhaisiin kuuluu upea Donnie Darko, Brokeback Mountain sekä (taas kerran) Zodiac. Firth on ollut kestosuosikki jo Love Actuallysta lähtien. ♥

Naisten puolelta lista on vähän lyhyempi, mutta Julianne Mooren aion vielä joskus viedä vihille. Bongasin aikoinaan neidin ensi kertaa Magnoliasta, ja olen siitä lähtien yrittänyt enemmän tai vähemmän seurata Mooren uraa. Punapäät on ihania. Natalie Portman ja uudempana tuttavuutena Christina Hendrickson jaksavat myös aina ihastuttaa.

Onko täällä muita vanhan Hollywoodin faneja? :)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Mort - 22.10.2010 22:32:32
Ah, ihana, ihana topic..

Täytynee aloittaa siitä herrasta, joka kaiken aloitti eli yllättäen Johnny Deppistä. Ensin tuli Päätön Ratsumies -elokuva ja seuraavaksi Jali ja suklaatehdas, jonka jälkeen olin myyty tämän herran komeudelle ja ennen kaikkea sille lahjakkuuden ja taidon määrälle. Näiden jälkeen alkoikin Depp-leffojen keräily ja vieläkin kaikkien näiden vuosien jälkeen Salainen Ikkuna on yksi suosikeistani koskaan. Oikeastaan kaikki näkemäni Deppin leffat ovat loistavia, mutta pakko antaa ylistystä Depp-Burton yhteistyölle - niissä on vain jotain taianomaista. :)

Seuraavana mainittakoon Alan Rickman. En vain pääse irti tästä miehestä. Se ääni - ei se varmaan kaipaa enempää selityksiä. Loistavia roolisuorituksia useammassakin leffassa - Severuksen rooli sopii/sopi herralle mainiosti.

Tähän väliin se tämän hetken suurin rakkauteni eli Matt Healy eli Emmerdale-sarjan Matthew King. Siis lyhyesti sanottuna, jos sellaisen miehen saisin kuin mitä Matt on, niin mä voisin elää elämäni onnellisena loppuun asti, vaikka niskaan sataisi minkalaista shittiä tahansa. Jokin tässä miehessä kolahtaa ja kovaa. Taitava näyttelijä, joka on vielä ilo silmällekin. :D

Neljäntenä otettakoon Sir Anthony Hopkins. Kaikki alkoi kun kaverini mainosti Dr. Lecteriä ja tuli katsottua Hannibal ja sen jälkeen sarjan muut osat. Hieno mies kerta kaikkiaan.

Lisäksi mainittakoon muutama näyttelijä, joiden edesottamuksia tulee seurattua. Alexander Skarsgård, joka tekee vaikuttavan roolisuorituksen True Bloodin Eric Northmanina, Stephen Moyer kuin myös loistava näyttelijä samasta sarjasta kuin edellä mainittu, Gary Sinise, jota ilman ei ole Csi:Ny:tä (sen verran tärkeä tuo mies sarjalle on) ja Hugh Laurie, kukapa voisi vastustaa?

Jos vielä pari naisnäyttelijää mainitsisin. Julianne Moore vakuutti minut roolisuorituksellaan Hannibalissa, muitakin hienoja roolisuorituksia löytyy ja Elizabeth Mitchell, joka muistetaan varmaan parhaiten LOST:sta Juliettina, mutta joka on nyt mukana maikkarin V-sarjassa.

Varmaan joku unohtu, mutta näillä voidaan elää jonkin aikaa.. :D
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Mya Musta - 22.10.2010 23:25:55
Lainaus
Täytynee aloittaa siitä herrasta, joka kaiken aloitti eli yllättäen Johnny Deppistä. Ensin tuli Päätön Ratsumies -elokuva ja seuraavaksi Jali ja suklaatehdas, jonka jälkeen olin myyty tämän herran komeudelle ja ennen kaikkea sille lahjakkuuden ja taidon määrälle. Näiden jälkeen alkoikin Depp-leffojen keräily ja vieläkin kaikkien näiden vuosien jälkeen Salainen Ikkuna on yksi suosikeistani koskaan. Oikeastaan kaikki näkemäni Deppin leffat ovat loistavia, mutta pakko antaa ylistystä Depp-Burton yhteistyölle - niissä on vain jotain taianomaista.

Ei tässä muuten mitään, mutta pakko toi oli lainata, kun se on ihan niinku mun suustani :D Tosin Jali on mulle nykyään vähän liian värikäs, tykkään enemmän synkistä leffoista, sama vika Liisassa, vaik se onki ihan mahtava. Ja Salainen Ikkuna on melkeinpä se paras, koska juoni on ihan mahti. Ja mitä mun näkemiin ja keräämiin Depp- leffoihin, mulla on lista täällä koneella ja jos nyt oikein muistan ku en jaksa avata sitä, niin näkemättä on 3, hyllyssä on 29 ja muuten nähtyjä sitten ilmeisesti 34. Tulee kauheen fanaattinen tai semmonen olo aina kun mietin tätä :D Mutta Depp on vaan hurmannu niin täydellisesti, että aina kun näkee Deppin leffan kaupassa, jota ei vielä oo omassa hyllyssä, niin täytyyhän se ostaa. Viimetteeks ostin just ton Salasen Ikkunan ku oon ollu niin epäonninen etten oo ennen löytäny sitä mistää ;D

(Lähden tästä johonki nyt mussuttamaan, jos vaiks kattoin Star Wars III loppuun.. Ewan ja Hayden on ehhaania siinä, ei välillä tiiä kumpaa kattos :D)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Penber - 23.10.2010 10:54:32
Musta tuntuu, että se on kyllä toisinpäin. Karisma ja taito tekee näyttelijästä komean tai kauniin ja saa ihkuttamaan, muttei toisinpäin. Vaikka naama olisi kuinka lutuinen ja ihana, jos taito ja karisma puuttuu, se on ihan sama eikä tee lähtemätöntä vaikutusta tai aiheuta järjetöntä kuolausta.

I agree.

En malta odottaa uutta Sherlock Holmesia ja Due Datea!

Oijoi! Due Date on niin PAKKO mennä kattomaan! Vaikutti vaan ihan liian hauskalta :b. Mut itselleni ei todellakaa kolahtanu RDJ Holmesina. Se vaan ei tehny siitä aitoa. Enemminkin ison vitsi. Mutta, koska olen saanut kuulla, että uudessa leffassa olisi mukana Stephen Fry... nii kai se sit prkl on vaa mentävä kattomaan! D:

Voisitteko esimerkiksi kuvitella Hugh Grantin olevan hyvä toimintasankari? Tai Brad Pittin huumorihemmo?

Pittin voisi ehkäpä jopa uskoa näkevän jossai vähä komediamaisessa... Mut Grant! Ei ikinä mikää toimintahemmo! Siis... ei se vaa jotenki toimis. Tai no mistäs sitä tietää. Tottumis kysymys tämähän vain on. Mutta nyt ku on nähny Grantia vaa jossai romanttisissa hömppäleffoissa nii on tosi vaikea kuvitella miestä toisenlaiseen rooliin/leffaan.

Mielestäni näyttelijä on silloin parhaimmillaan kun hän on tarpeeksi muuntautumiskykyinen! n__n Esim itse rakastan Fryta just sen takia, että silloin kun hän haluaa, hän osaa olla pelottava (oikeesti pelottava!) ja sit yllättäen hän onkin suloinen ja lutunen ja ja... Kaikkea :D. Fry osaa vetää myös parhaiten kaikki monologit. Ihihi<3.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: NosebleedNougat - 09.11.2010 02:47:07
Patricia Routledge on pitkäaikainen suosikkinäyttelijäni, enkä ole suosikimpaa vielä löytänyt. Hyacinth Bucketin roolissa aivan loistava, äärimmäisen hauska ja hänellä kyllä pokka pitää. Routledge osaa myös näytellä vakavammin, sarjassa Hetty ratkaisee ja elokuvassa Anybody's Nightmare hän teki upeat roolisuoritukset.

Rowan Atkinson, Stephen Fry ja Hugh Laurie ovat miesnäyttelijöiden parhaimmistoa. He kaikki on näytelleet komediasarjassa Musta Kyy, joka on brittikomedioiden aatelia ja parhaiten muistan heidät siitä. Niin ja Atkinsonin toki Nolojen tilanteiden miehestäkin, mutta pidän enemmän hänen vakavammasta tyylistään Kyyssä, nolomies on vähän turhan kekkula mun makuuni :D

Alan Rickmaniin ihastuin Pottereiden myötä ja rakastuin kun kävin katsoon Sweeney Toddin elokuvissa. Todella hyvä näyttelijä, varastaa Pottereissa ja Sweeneyssä koko shown ja jälkimmäisessä jää Deppikin varjoon. Alan on erittäin taitava ja päätinkin katsoo kaikki elokuvat joissa hän on kun varmasti saa surkeammastakin leffasta vähintään hyvän kun lisää Alanin siihen. Ja kuinka kenelläkään voi olla sellanen ääni?  :o

Timothy Spall, voiko hyvempää olla? Matohäntänä menettelee mutta suntio Bamfordina Spall on i-h-a-n-a. Aivan loistavan inhottavan kutkuttavan hyvä. Lahjakas mies on hän.

Johnny Depp, en vaan voi kun tykätä nähtyäni Sweeneyn ja Jali ja suklaatehtaan, olen erittäin vaikuttunut Deppin kyvyistä.

Angelina Jolie olisi muutenkin kaunis ja taitava näyttelijä mutta yhdeksi suosikikseni Jolie hyppäs kun esiintyi Lara Croftina. Kun itselläni on Tomb Raiderit pelattuna.

Suosikkinäyttelijäni todellakin ovat lähinnä brittikomedioista/sarjoista ja Pottereista ja Sweeneystä kuten huomata saattaa, mutta minkäs voin kun makuni ei ole kovin laaja  ;D

Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Peacock - 24.11.2010 17:57:04
Tom Feltonia täällä onkin jo hehkutettu samoilla sanoilla mitä mie hänestä sanoisin, mutta jos nopeasti häntä kuvailisin, niin Tom on kyllä yksi mahtavuuksista. Toivottavasti hänen uusin elokuva, muistaakseni kauhuleffa (jossa Tomin vastanäyttelijänä on Ashley Greene), tulisi myös Suomeen joko DVD'lle tai ihan elokuviin.
Emma Watson on kehittynyt huimasti näyttelijänä! Kun pari ensimmäistä Potter-elokuvaa tuli, niin olin niin pieni etten ajatellut loistavia näyttelijäsuorituksia vaan lähinnä että Hermione on Hermione eikä mikään Emma. Mutta nyt huomattavasti vanhempana olen alkanut kiinnittämään enemmän huomiota hänen taitoihinsa joita todellakin on. Mahtava näyttelijätär. :> En ole nähnyt Emmalta muuta kuin Potterit, mutta ehdottomasti haluaisin jossain vaiheessa nähdä The Ballet Shoesin ja tulevan The Week with Marilynin.
Miekin ilmoittaudun Jude Lawin fanittajakerhoon. :- D Ensimmäisen kerran hänet näin Sherlock Holmesissa, jonka takia sitten kiinnostuin hänestä. Olen nähnyt Judelta myös Cold Mountainin ja toki lisää hänen elokuviaan olisi kiva nähdä.
Miulle oli suuri hämmästys, ettei kukaan ollut vielä maininnut Elijah Woodia (tai sitten silmäni ovat varsin sokeat)! Pakko myöntää, etten ole häneltä nähnyt muuta kuin THS-trilogian... Mutta kukapa muukaan olisi soveltunut yhtä hyvin Frodoksi kuin hän? Haluaisin tietysti nähdä enemmänkin elokuvia, joissa hän on mukana, varsinkin nuoruusiän leffoja, vaikkapa Huckleberry Finnin seikkailut. :-------)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: jesper - 27.11.2010 01:47:07
Huhhuh, eikö kukaan ole vielä nimennyt maailman täydellisintä miestä? Okei, ymmärrän kyllä. Tai ainakin siksi, koska kaverinikin ovat haukkuneet pahimmillaan unelmieni miestä rumaksi perseleuaksi, tai muuten vain olleet täysin ymmärtämättömiä fantasiani suhteen...puhun siis ilmiömäisestimahtavastaihanasta Russell Crowesta. Kaikki tässä miehessä on kuin mulle tarkoitettu..ja oikeasti, tämän miehen ääni...menen aina kananlihalle kun kuulen sen  :D

Pienenä näyttelijäihastukseni olivat just sellaisia, että olin nähnyt kyseisen tyypin yhdessä leffassa ja olin ihan in love. Nyt voin sentään rehellisesti ja täydestä sydämestäni fanittaa Russelia, sillä olen nähnyt melkein koko miehen tuotannon..ja uusin leffa The Next Three Days tuli just leffoihin, ou jee!
Mutta siis, jos epäilette Russelia, katsokaa Gladiaattori. Mun jalat menee siitä ihan spagetiksi, toi on niin mun mies!  ;D (ihkutusta piisaa) Tai L.A Confidential, siinä Russell on nuorempi.

Russell on aina ykkönen, mutta leffafriikkinä mulla on moniamonia muitakin lemppareita.
Heath Ledger, jonka taidoista yllättyneenä meinaan aina pudota penkilta nähdessäni miehen leffan toisensa perään, joissa hän on aina kuin eri ihminen. Aivan ilmiömäistä. Verratkaa vaikka Yön ritaria ja Brokeback Mountainia.
 Rupert Grint on loistava, täydellinen Ron ja meinasin tosiaan tukehtua karkkeiheni kun näin punapään KV-leffassa, olihan se niin mahtava.
Joseph Gordon-Levitt, jos ette tiedä kyseistä miestä, katsokaa 500 days of Summer ja Inception niin tiedätte myös perusteluni tähän valinaan.
 Star Warseista (ah, ihanaa nörttirakkauttani) mieleen ikuisesti jäivät Harrison Ford ja Ewan McGregor, voi elämä kun nämä mäiskivät lasermiekoilla...voi kyllä olla myös, että näiden kavereiden kanssa kyse saattaa olla vain siitä, että rakastuin heidän esittämiinsä hahmoihin.
Leonardo DiCaprio, loistava jokaisessa leffassa minkä olen häneltä nähnyt. Osaa näytellä aivan briljantisti.
Nicholas Cage, rakastan häntä myös.

Kummasti muhun tuntuu vetoavan vähän vanhemmat miehet... ;D Ainoastaan Jooseppi ja Rupert on nuoria...nojaa, nämä kaikki luettelemani miehet ovat aivan erilaisia, mutta silti saan kaikista kylmiä väreitä, koska ne on vaan niin...niissä on sitä jotain.

Tasa-arvon nimissä voin kertoa myös ehkä ainoan lemppari naisnäyttelijäni (keskityn vähän liikaa miehiin). Emma Watson on vaan musta hoitanut hommansa kiitettävästi kaikissa leffoissa ja kenties jopa erinomaisesti tässä viimoisessa  :)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Mya Musta - 28.11.2010 00:00:37
Voisin kopioida tähän ton koko jesperin hehkutuksen Russell Crowesta. Se on vaan niin loistava ettei mitään rajaa. Okei, ehkä vähän paha sanoa ku oon nähny siltä ehkä vaan neljä leffaa, Gladiaattorin, Kaniin mielen, Cinderella Manin ja A Good Yearin. Se on kuitenki todella muuntautumiskykynen ja tahtosin nähdä Robin Hoodin just sen takia, että mua kiinnostaa kuinka se on onnistunu muuntautumaan siihen. Jokaseen noihin rooleihin se on sopinut mitä oon nähnyt ja just toi Gladiaattori saa kyllä jalat veteliks. Niin ja onhan se äänikin ihana. Ja mullekki on just yks kaveri Russelia haukkunut, mutta se sitten taas johtuu siitä että se muka haastaa riitaa kaikkien kanssa ja tää kaveri vaan tykkää ilkkua mua ku tykkään siitä -.- Ehkä se tappeleeki usein, mutta entä sitten?

Heath Ledger on kanssa tämmönen äärimmäisen muuntautumiskykynen. Ja tästähän sitten päästiinki sopivasti ihanan Brokeback Mountainin kautta Jake Gyllenhaaliin. Mun jälleen eräs kaverini on siihen ihan hulluna ja se jotenki onnistu tartuttamaan sen muhun. Ensteks lainasin siltä Brokebackin ja se riitti vakuuttamaan että Jake on hyvä näyttelijä. Sitte halusin nähdä siltä lisää leffoja ja nyt taidetaan olla siinä pisteessä että mäkin oon aika hulluna siihen :D Aika hyvin kun miettii että ennen se oli mun mielestä vaan tylsä tosi väsyneen näkönen käppyrä. ::)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Meleth - 13.12.2010 18:46:36
David Caruso iski minuun heti kun aloin katsomaan CSI Miamia ja siitä saakka olen pitänyt häntä hyvänä näyttelijänä. En oikein tykkää hänen elokuvista mutta Cold Around the Heart oli hyvä minusta.
Meinaan mennä sekaisin joka kerta, kun hän ottaa lasit ja laittaa ne takaisin ennen tunnarin pärähtämistä.. siinä on jotain <3

Sitten tulevat Ewan McGregor, Viggo Mortensen ja Alan Rickman.

Ewaniin tykästyin, kun näin Star Wars II elokuvan ja ei kai siinä muuta voi sanoa että se parta ja valomiekan heiluttaminen sai sydämeni sulamaan tälle herralle. Hän on tehnyt monta loistavaa elokuvaa Star Warsin lisäksi. Moulin Rougessa oli parasta varmaan se kun Ewan lauloi. Miun oli pakko hommata se soundtrack että voin kuunnella hänen lauluääntään.

Viggosta voin vain sanoa että oli loistava Aragorn ja komea. Kun katsoinkin TSH elokuvia tuntui että Aragorn on ihan oikeasti olemassa. Lisäksi pidän Higalgosta ja oli aika järkytys nähdä hänet jossain muussa elokuvassa kuin  TSH:ssa.  Viggokin osaa laulaa mikä todistettiin TSH kuninkaan paluussa.

Alan Rickman oli ensimmäinen mies näyttelijä josta aloin pitämään. Ensi kohtaaminen oli HP Salaisuuksien kammio elokuva ja siitä sitten järki ja tunteet mihin ihastuin ensi silmäyksellä.  Lisäksi hän oli loistava Die Heart elokuvassa.
Hieno mies.


Sitten on niitä muita joista pidän : Mark Harmon, David Wenham, Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal & David Boreanaz.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Zacharias - 30.12.2010 19:06:15
Uu! Joku mainitsikin jo Joseph Gordon-Levittin. Itse tykästyin tosi paljon, kun aikoinaan katselin 3rd rock from the sunia. Ja totta, aivan loistavaa roolityötä hän on tehnyt Inceptionissa. Joskin kaikista eniten rakastin häntä 500 days of Summerissa.

Toinen rakastettu näyttelijäni on Gaspard Ulliel. Hän jätti syvän vaikutuksen elokuvassa A Very Long Engagement (eli Pitkät kihlajaiset), jossa hän esittää tällaista haurasta rakastunutta nuorukaista. Aivan ihana ranskalainen elokuva, suosittelen sitä kaikille! Ja Gaspun arpi poskessa on vähintään karismaattisin asia ikinä.

Huipulla on kuitenkin Pottereistakin tuttu Tom Felton. Se mies osaa näytellä, aivan mielettömän hyvin vieläpä. Välittää tunnetta minuun ja onnistuu eläytymään rooleihinsa uskottavasti. Tulevaisuuden näyttelijä. Aika usein minulta kysytään, että mikä Tompassa niin viehättää. Ehkä se on se, että hän on jotenkin tavis, vaikka ansaitseekin paljon urallaan. Hän voisi olla se perinteinen jätkä naapurista, jolle kävi onnen kantamoinen, kun joku tajusi kuinka lahjakas hän on. Ja se on kunnioitettavaa (itsekin harrastan näyttelemistä, eikä suomalainen varmana koskaan tällaista kantamoista koe). Idk. Mutta jokin Tompan tyylissä viehättää, ja saa minut aina katsomaan hänen elokuviansa. Tai kuuntelemaan musiikkia, osaahan mies soittaa kitaraa (;

Muita loistavia näyttelijöitä: Adam Brody, Chris Colfer (nuoresta iästään huolimatta mielettömän hienoa työtä), Thomas Sangster, Joseph Dempsie, Jack O'Connel, Hannah Murray, Kristen Stewart (muissa, kuin Twilighteissa) ja Rupert Grint.

Moni muuten nosti täällä tapetille Johnny Deppin. Mielestäni hän on hyvä näyttelijä, mutta jotenkin... yliarvostettu. Kun ottaa huomioon, että hänen roolityönsä on aina samanlaista. Roolit samoja, saman ohjaajan elokuvissa, samaa samaa samaa. Minust Depp on hieman tylsä (: Mutta ansaitsee kyllä krediittiä, koska varsinkin nuorempina saadut roolit ovat hienosti tehtyjä.

Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Peeta - 11.01.2011 17:16:54
Ensimmäisenä heitän listaani Marion Cotillardin. Bongasin kyseisen ranskattaren ensimmäistä kertaa elokuvasta Jeux d'enfants (Love Me If You Dare), jonka olin valinnut katsottavaksi erästä koulutehtävääni varten, ja voi pojat, en kadu valintaani yhtään. Cotillard tekee nappisuorituksia kaikista rooleistaan ja häntä on kaikinpuolin ilo katsella. Loppusilauksena nainen puhuu hyvää englantia ihanalla aksentilla.

Olen korviani myöten rakastunut Ben Barnesiin. Narnia -elokuvien lisäksi olen nähnyt kyseisen miehen Dorian Gray -elokuvan pääosassa, sekä pienessä sivuosassa elokuvassa Tähtisumua. Ihan ensimmäiseksi minun täytyy kehua kyseisen miehen ulkonäköä. I mean woah. En ole eläessäni nähnyt niin kauniita silmiä, kuin tällä herralla. Näyttelemisen suhteen Barnes on aivan ykkönen. Dorian Gray -elokuvassa tuli sekin todistettua, kuinka yksi ja sama ihminen pystyy näyttelemään kahta aivan erilaista henkilöä, vieläpä uskottavasti.

Niinkuin monen muunkin lemppareihin kuuluva Tom Felton ansaitsee paikan myös minun suosikkieni joukosta. Itkin ensimmäistä kertaa katsoessani Pottereita tämän nuorukaisen ansiosta, kiitos vain. Mies osaa oikeasti näytellä, ja on ollut hirmuisen mielenkiintoista seurata kyseisen herran taitojen karttumista tässä vuosien varrella. Ei hän toki huono ollut ensimmäisessä HP -elokuvassa, mutta kyllähän meidän kaikkien täytyy myöntää, että Felton on oikeasti kasvanut ja parantunut huimasti alkuruutuun verrattaessa.

Misfitsin nähtyäni on pakko mainita Robert Sheehan. En tiedä onko herra luonteeltaan oikeasti sellainen, kuin roolihahmonsa Nathan, vai onko hän vain jumalattoman hyvä näyttelijäntyössään.

Muita mainitsemisen arvoisia ovat tietenkin Leonardo DiCaprio, Helena Bonham Carter, Andrew Garfield, Jim Sturgess, Emma Stone, Iwan Rheon sekä Johnny Depp.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Zacharias - 11.01.2011 18:02:53
Peeta Ei hyvä LUOJA! Joku muukin katsoo Misfitsiä! (: Robert Sheehan jäi listaltani, mutta ehdottomasti kuuluu sinne. Loistavaa työtä niin edellä mainitussa, kuin Cherrybombissakin.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Peeta - 11.01.2011 21:49:07
Peeta Ei hyvä LUOJA! Joku muukin katsoo Misfitsiä! (: Robert Sheehan jäi listaltani, mutta ehdottomasti kuuluu sinne. Loistavaa työtä niin edellä mainitussa, kuin Cherrybombissakin.

Menee vähän offiksi, mutta tottahan toki! Kakkoskausi mulla on kokonaan vielä katsomatta, mutta toivon mukaan saan vedettyä itseäni niskasta kiinni ja ladattua uudet jaksot koneelle.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Mya Musta - 12.01.2011 10:31:14
Lainaus
Ja oletteko nähneet sen jaarli-elokuvan?

The Libertinestä varmaan puhut. Ja se on tosi onnistunut leffa. Depp on siellä lopussa niin ruma että iljettää ja se näyttelee siinä tosi hyvin. Vähän ehkä liian.. perverssi (?) leffa mun makuuni, mutta kyllä sitä joskus kattelee. Muutenkin siinä on mukana muitakin mahtavia näyttelijöitä. Ja eikös se ole periaatteessa britti-leffa, vaikka Depp siellä rietasteleekin? Oon aina tykänny kattella brittiläisiä leffoja kun siellä on paljon tuttuja naamoja ja ihan huippuluokan näyttelijöitä samoissa leffoissa ja ne toimii, toisin kun Amerikkalaiset vastineet.

Ja sitten vois palautus atk:n nettisivun pariin? ;D
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: amorito - 12.01.2011 21:43:00
Lainaus
Hugh Grant taas toimintasankarina.. Huhhuh, se vois olla jo aika paksua ;D Vaikka voishan sitä koittaa vaikka Danielin tilalle Bondiksi, ainakin olis paremman näkönen ;)
:'DDD Oh no, aloin hetivälittömästi ajatella Grantia smokissa, menemässä baaritiskille tilaamaan martinia ja kun baarimikko sanoo vaikka että gini on loppu niin reaktiona on se perinteinen "...Right." Ja päälle vielä se hölmistynyt ilme joka sopii Notting Hilliin ja Love Actuallyyn mutta ei mihinkään muuhun. :')

Mutta joo, minusta Leonardo DiCaprio on petrannut uraansa viime vuosina, ja pääsee siksi minun listalleni. Joskus kymmenen vuotta sitten se olis voinut päästä ehkä ulkonäkölistalle mutta ei kykylistalle, mutta nyt... no, ehkä molempiin. :'D No ei, olihan Leolla jo takana Titanicin lisäksi muutakin, niin kuin vaikka Gilpert Grape. Kehitysvammaisen rooli on takuulla haastava, varsinkin niin nuorelle, mutta hyvin se vaan vetää.

Kate Winslet on myös ihana, niin näyttelijänä kuin asenteensa takia. Enkä tiiä yhtään sen roolia jossa se olisi näyttänyt paremmalta laihempana. <3 Go Kate!

Jake Gyllenhaal tekee niin hyviä kuin keskinkertaisiakin juttuja (ääriesimerkkeinä Brokeback ja Prince of Persia), mutta suosisin että herra valitsisi vielä joskus vähän "oudompiakin" juttuja, Donnie Darkon tyyliin.

Anthony Hopkinsia tuskin tarvitsee edes perustella? Hannibal, anyone? Ja vieläkin se vaan jaksaa tehdä töitä. En kestä mitä tapahtuu sitten kun se kuolee - jos kuolee, eihän sellainen mies saa tehdä niin :<

Ralph Fiennesiin pätee sama kuin Gyllikseen - Fiennesin parhaita ovat pääosat Spiderissa ja Englantilaisessa potilaassa, huonoimmasta päästä onkin sitten joku Unelmien Manhattan :')

Meryl Streep on luonnollisesti ihana myös; siinä on yksi nainen jonka leffoja katsoessani en koskaan muista ajatelleeni että "kylläpä Meryl tekee hyvää työtä" koska Meryl ON se hahmo. Ja ihailen ja hämmästelen valtavasti sitä, miten Meryl onnistuu pysyttelemään aina kuvaajilta piilossa silloin, kun ei ole promoamassa uutta leffaa.

Johnny Depp pääsee myös minun listalleni, edellä mainituista syistä: niin työteliäs mies ja niin monia loistorooleja, ja samoin kuin Merylin kohdalla, Deppistinkin leffoissa on usein se fiilis, että Depp on se hahmo, eikä vain niin että näyttelijä siinä tekee työtään.

Ei nyt oikein muuta tule ihan heti mieleen, mutta toki muitakin huippuja on :) Se vaan että en oikein noita nuoria näyttelijöitä osaa lempparilistalleni laittaa, ennen kuin olen nähnyt tarpeeksi monta leffaa, jotka sen monipuolisuuden osoittavat. En valitettavasti vain osaa arvostaa niitä, joilta ei ole vielä tullut kovin monipuolisia rooleja - vaikka voihan joskus olla niinkin, että se yksi ainut näkemäni leffa joltakulta riittää vakuuttamaan minut taidoista (Jared Leto Unelmien sielunmessussa! Aaaa!). Mutta kuinkahan monta "lupaavaa nousevaa tähteä" on ollut, jotka eivät sitten ole yhden megaroolin jälkeen tehneet paljon mitään tai jotka sitten jämähtävät samankaltaisiin rooleihin.

Ja allekirjoitan kkidin julistuksen oikeuden antamisesta rumille! :'D Rumalla kun voi olla karismaa sitäkin enemmän, karisma kun ei missään nimessä tarkoita samaa kuin komeus/kauneus. En osaa sanallisesti määritellä, mitä karisma tarkalleen on, mutta joillain sitä vaan on, ulkonäöstä riippumatta. Sitä vastoin joku Orlando Bloom ei tee minuun mitään vaikutusta, millään roolillaan. Minusta siinä ei ole oikein muuta kuin ne koiranpentusilmät ja vähän tyhjä ilme, anteeksi vaan. :')
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Audrina - 23.01.2011 12:01:11
Mä en ole oikeastaan koskaan ketään merkinnyt lempinäyttelijäksi; lukuun ottamatta Audrey Hepburn. Oon aina pitänyt Audreyn leffoista, ja kaikkee joten hänet voisin laittaa lempinäyttelijäkseni. Jotenkin pidän hänen olemuksestaan esim. yhdessä suosikkileffassani Aamiainen Tiffanyllä Hepburnin hahmo Holly Golightlynä, joka on jotenkin niin ihanan huolimaton, mutta temperamenttinen! Lempileffani kuitenkin häneltä on Sabrina, jossa hän on aristokraattisen perheen autonkuljettajan tytär, ja rakastuu perheen poikaan. Mutta joo mua voisi kutsua melkein vanhojen Audrey - leffojen faniksi! Ja yhtä asiaa en voi jättää mainitsematta: kaikissa Audrey - leffoissa on aivan valtavan ihania vaatteita! :D
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: sennamiila - 28.01.2011 15:40:11
Mun on vaikee mainita oikeastaan suosikkinäytelijää/-näyttelijöitä, koska tykkään oikeasti niin monista näyttelijöistä. Mutta yksi hieno esimerkki, joka ehkä kuitenkin on näyttelijälistallani sijalla yksi on Helena Bonham Carter. Rakastan hänen tapaansa näytellä ja muutenkin pidän hirvittävän paljon kyseisestä näyttelijästä. Hän oli huippu jo nuorempanakin, esimerkiksi ensimmäisessä pääroolissaan elokuvassa Hotelli Firenzessä (ikää löytyi 19 vuotta). Hän on tehnyt niin monia hienoja ja erilaisia rooleja, etten vain voi olla ihailematta häntä.

Toiseksi voisin mainita Emma Thompsonin. Mahtavien näyttelijäntaitojensa lisäksi hän on käsikirjoittanut monia hienoja elokuvia sekä näytellyt niissä itse, esimerkkinä vaikkapa ihanainen Järki ja Tunteet.

Okei, okei, onhan mun tässä tapauksessa pakko mainita myös Alan Rickman. Hänestä tuskin tarvitsee sanoa mitään erikoista, kaikki tietävät miehen olevan loistava näyttelijä :) Elokuva, joka on jäänyt häneltä parhaiten mieleeni lienee Robin Hood -Varkaiden ruhtinas

Ja sitten vielä mainitsen erään näyttelijättären nimeltä Embeth Davidtz. Hän teki minuun vaikutuksen elokuvassa Matilda ja myöhemmin varmisti paikkansa erittäin taitavana näyttelijänä Helen Hirschin roolissaan elokuvassa Schindlerin lista

Toki löytyisi pitkä lista mainittavia näyttelijöitä, mutten ala listaa kyllä tähän kasaamaan, tärkeimmät on nyt kirjoitettu
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: pumpkin - 08.02.2011 00:52:54
Nytpä pakko avautua lempinäyttelijästäni Johnny Deppistä. Tiedän, että kyseinen näyttelijä on se lemppari monelle, monelle muullekin ja häpeäkseni kerron häneen tykästyneeni vasta ensimmäisen PotC:n jälkeen. Hyllystä löytyy puolet hänen tuotannostaan. Julisteita ja fanikrääsää en sentään keräile.

Aluksi kyseessä oli minulle lähinnä teini-idoli. Komea, tummat silmät. Ristiverinen. Kiehtova rooli Jack Sparrowna. Nyttemmin tilanne on kääntynyt nurinkuriseksi. Sen sijaan, että unelmoin Deppistä sänkyni alla, olen harrastukseni cosplayn varjolla vääntänyt crossoveriksi ja Deppistä on tullut ennemminkin roolimalli ihmisenä arvoiltaan ja persoonaltaan. Jos näkisin hänet kadulla, eittämättä häkeltyisin, mutta olen pättänyt alentumasta kirkuvaksi/itkeväksi fanitytöksi. Minua ei myöskään nimmarit kiinnosta, sillä mitä tältä näyttelijältä on tarjottavana minulle, on hänen työnsä, jota voin mennä ostamaan kaupoista. Luen mielenkiinnolla hänen haastatteluitaan ja poimin mielelläni elämänohjeita tulevaisuuden varalle. Tiedän, että faniuteen kuuluu omistuksen halu ja jollain tavalla itsensä korostaminen, mutta totean yhä varmemmin, että olen päässyt samalle aaltopituudelle hänen ajatuksiensa kanssa. Se on myös syy hänen rauhaansa jättämiselle. Mitä fani voisi enempää toivoa? Jos pääsen työskentelemään hänen kanssaan, se on asia erikseen. (Puvustajaksi halajan.)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Garesu - 22.02.2011 17:26:54
Mun suosikkinäyttelijöiden lista on melko yksipuolinen sukupuolen suhteen. Suurin osa on miehiä. Yksi nainen taitaa löytyä joukosta. :D

Lainaus käyttäjältä: Fell
Mielestäni näyttelijä on silloin parhaimmillaan kun hän on tarpeeksi muuntautumiskykyinen! n__n

I agree! Tää onkin syy, miksi nämä näyttelijät on mun listalla. Jokainen niistä on näytellyt melko erilaisissa elokuvissa.

Ensinnäkin: Tom Hanks. Rakastuin tyyppiin kun katsoin Forrest Gumpin. Aivan US-KO-MA-TON roolisuoritus. Tom osaa muuttaa ääntään tosi vakuuttavasti. Lisäksi näytellä lukiolaista melkein nelikymppisenä. Melko pian tämän jälkeen katsoin Philadelphian ja olin yhä vakuuttuneempi. Molemmista elokuvista Tom voitti Oscarin - vieläpä perättäisinä vuosina - ja molemmat hän on ansainnut. Philadelphiassa rakastin sitä, kuinka vaivattomasti Tom näyttelee fyysisesti haurasta mutta mieleltään vankkaa miestä. Mutta myös muutkin Tomin elokuvat ansaitsevat huomiota: Pelastakaa sotamies Ryan, Cast Away, Terminaali (<3), Da Vinci - koodi, Enkelit ja demonit...

Heath Ledger. Hänet on taittu mainita täällä muutamaan kertaan, mutta mainitsen vielä kerran. Kun näin hänet ensimmäisen kerran Yön ritarissa, en ollut vielä ihan vakuuttunut. Toki ihailin sitä, miten radikaalisti Heath muutti äänensä ja olemuksensa, mutta vasta Brokeback Mountainissa olin myyty. Se, miten Heath muutti 19-vuotiaan naimisiin menossa olevan melko elämäniloisen pojan 39-vuotiaaksi kärsineeksi eronneeksi mieheksi, oli ihan uskomatonta katseltavaa. Myös se tapa, miten Heath esitti Ennisin kaipuuta Jackin luo, itketti. BM:n lisäksi muutkin Heathin elokuvat on ihania, kuten vaikkapa Casanova ja 10 things I hate about you.

Zoeey Deschanel. Ihanan outo näyttelijä! Tykkään varsinkin (500) Days of Summerissa ja Linnunradan käsikirja liftareissa. Zoeey on niin kiehtova, että sen leffat kiinnostaa lähes aina. Yes Manin rooli oli mukavan erilainen muihin verrattuna, sillä 500 DoS:ssa ja LKL:ssa sen roolihahmot oli jotenkin kylmiä, mutta Yes Manissa se oli lämmin, jopa mukava. Näiden lisäksi Zooeylla on aivan ihanat silmät!

Samuli Vauramo. Ah. Tarvitseeko muuta sanoa? Ihan mahtava Tyttö sinä olet tähdessä, Käskyssä ja Lieksa!ssa. Osoittaa tosi hienosti, että pystyy näyttelemään nykyaikaisesta räppäristä 1900-luvun alussa eläneeseen mieheen. + ihan superhypersöpö!

Aku Hirviniemi. Ai että tämä mies saa mut nauramaan! Mutta osaa näytellä myös melko vakavankin roolin, jos olette katsoneet Enon opetukset. Pääasiassa silti naurattaja, ja onnistuu siitä kerta toisensa jälkeen!

Muita suosikkinäyttelijöitäni ovat Jake Gyllenhaal, Nicholas Cage, Anthoy Hopkins, Ken Watanabe, Hugh Laurie... Muitakin varmasti on, mutta en vaan nyt muista!
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: Zacharias - 06.03.2011 10:49:15
Lainaus
En sano, että muissa rooleissa ei tunnetta olisi, mutta jotenkin tuntuu että Jackin rooli on alkanut hallita niitä muita. Ymmärrän, sitä kiinnytään roolinsa ja näin, mutta... No, Liisa Ihmemaassa:ssa se korostui vähän liikaakin. Rooli oli hieno, mutta yhteneväisyydet olivat niin huomattavia.

Juuri näin. Itselläni on Deppin arvo laskenut ihan silmissä viime vuosina, jolloin juuri tuo Epikin mainitsema tapa näytellä on alkanut hallita miestä. Samoin se liikaihkutus asiasta "Depp on komea. Depp on paras. Depp ei jätä ketään kylmäksi" tuntuu vievän vähän intoa edes fanittaa häntä. Ja siksi aion boikotoida uusinta Piratesiakin, koska ajatuksena neljäs leffa on jo silkkaa rahastusta ja tuleva kunnon yhden miehen show. Olkoonkin Penelope Cruz paikalla.

Mihin Deppin suosio perustuu. Itseäni on tämä aina mietityttänyt, ja kun täälläkin yli puolet ovat hänet pistäneet suosikikseen. Uskaltaako kukaan myöntää, että fanittaa koska kaikki fanittaa?

Ja itse voin myöntää, että syyllistyin joskus fanittamaan, kun kaikki fanitti. Tuntui meinaan siltä, että jokainen ihminen tässä universumissa on suuri Depp-fani. Ja jos sanoi oman mielipiteensä, niin kävi kohti turmiota. Mikä oli tietysti aivan typerää.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: pumpkin - 06.03.2011 21:11:36
Lainaus
Mihin Deppin suosio perustuu. --- Uskaltaako kukaan myöntää, että fanittaa koska kaikki fanittaa?
Joskus varhaisemmassa nuoruudessani fanitin juuri tuosta syystä. Tai en mä varsinaisesti fanittanut, mutta aina kun kysyttiin että "komein julkkis" ja "suosikkinäyttelijä", vastasin että Johnny Depp, koska en juuri tiennytkään muita ja se oli kiva Piraateissa. Nyttemmin kun olen tarkemmin tutustunut niin no... En mä oikeastaan fanita, koska mulle fanittaminen on sitä että haalitaan kuvia ja muuta materiaalia koneelle ja fantasioidaan, mutta kunnioitan kyllä, sillä hienon työnhän se on joka tapauksessa tehnyt. En vain enää oikein luota siihen, että hänellä on taitoja jäljellä muuhun, kuin Sparrowiin. Voisi kai katsoa Touristin, olkoonkin että minun korvaan kuulostaa himotylsältä.

Usko pois, mutta olen pyöritellyt kyseistä ajatusta monestikin mielessäni ja olen tullut joka kerta siihen lopputulokseen, että omalla kohdallani ihailu on aitoa. Kun minä tutustuin ensimmäistä kertaa hänen roolityöhönsä, hän ei ollut vielä minua ympäröivässä maailmassa joutunut aivan nykyisen kaltaiseen höykkyytykseen, enkä sen puoleen ymmärtänytkään hänestä roolejansa enempää. Kuten ehkä saattoi huomata, fanituksen kohteeni ovat melkoisen kapea-alaisia. Olen nimittäin nimenomaan erittäin kriittinen sitä kohtaan, mistä alan pitämään, varsinkin jos kyseinen nimi kuuluu joka kolmannen tai viidennen suusta, kun kysytään lempinäyttelijöitä. Sellaisia näytteljöitä voisivat olla esimerkiksi juurikin Alan Rickman, Helena Bonham-Carter, Natalie Portman ja monet muut starat, jotka näinä päivinä tuntuisivat olevan kaikkien huulilla.

Samoin minulle merkitsee elämän asenne ja suhtautuminen tähteyteen. Minun on tunnusteltava paljon, ennen kuin uskallan sanoa 'pidän'. Yleensä yleisvaikutelma kuitenkin antaa jo aika varmat vibat luonteen todellisesta laidasta. Asenteen suhteen yllätyksiä ovat tuoneet muun muassa ihastuttava komedienne Anne Hathaway, jota olen aina luullut bimboksi. Puhtaasti roolisuorituksen puolesta olen kerran kapsahtanut Kenneth Branaghiin Hamletissa, mutta kun puhutaan puhtaasti suosikkinäyttelijöistä, enempää en osaa sanoa, koska ainoa toinen rooli, jonka häneltä tunnen on Harry Potterissa ja Salaisuuksien kammiossa Gilderoy Lockheartina. Niin. Suosikkinäyttelijät varmaan voi valita ulkonäön perusteella, mutta minun kohdallani jokaisen nimen ääneen lausuminen merkitsee. Roolisuorituksista voidaan puhua asiana erikseen. Minusta on oikeasti hyvä, jos joku ei rajoita elokuvakatselmuksiaan vain muutamaan näyttelijään (niin kuin minulla on tapana tehdä). Koko elokuvan ytimestä saa paljon enemmän irti, kun rooleissa ei ole ennestään liian itselle merkityksellisiä näyttelijöitä. Jos onkin. niin kunnollinen täytyy minusta olla, että pystyy eriyttämään tuolloin kaksi eri henkilöä tai hahmoa toisistaan.

Pelkäänpä, että sama asia koskee myös Deppiä ja hänen roolisuorituksiaan. Olisiko hänen jokaisesta örähdyksestään ja mulkaisustaan Sparrowna tullut liiankin ikonisia? Kun tekee kerta toisensa jälkeen erikoisia rooleja, (jollaisista monet muut näyttelijät voisivat vain uneksia) luulen niiden piirteiden sekoittuvan toisiinsa sekä oikeasti että ihmisten päissä. Tosiaan, Mad Hatteristä puhuttaessa, voisin ehkä hiukan kommentoida, että vaikka suuri Sparrow -intoilija olenkin, en tietoisesti ensi kertaa katsellessa elokuvaa huomannut moisia yhtäläisyyksiä, koska olin uppoutunut Hatterin persoonaan, jonka itse näin yksinkertaisesti erinä. Herkkä, koiranpentumainen hahmo, joka on jäänyt vailla hoivaa vuosien ajan. Sparrow on taas sisäisten oikkujensa riivaama mies, joka ei suostu ottamaan vastuuta muista tai itsestään. Tietääkseni Sparrown tunnen yhtä hyvin, kuin omat taskuni, jos näin uskallan sanoa.

Touristia voisin kommentoida lyhyesti sen ylittävän keskinkertaiset odotukset kahdella asteella. Arvelinkin, että Depp ei suostuisi rooliin, joka ei sopisi edes jollain tapaa hänen intresseihinsä. Sen lisäksi elokuva oli yllättäen melkoisen hauska. Minä ainakin nauroin melkein joka väliin. Ehkä tajusin jotain enemmän, kuin vieressäni istuva kaveri.

Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi?
Kirjoitti: insatiable - 07.03.2011 01:25:47
Oon heikkona Brittinäyttelijöihin ollut aina. Huh. Eka näyttelijä johon rakastuin korvia myöten oli Tom Felton eikä se rakkaus ole sen jälkeen ainakaan pienentynyt. Huuh. Sen näytteleminen on jotain niin aitoa ja sydämestä tulevaa, että ehkä menetän aina sydämeni hänelle ja roolihahmolleen. En osaa sanoin kuvailla hänen mahtavuuttaan. Hän on jotain niin uniikkia ja ihmeellistä. Ja ihkutan lol. Mutta suoraan sydämestä puhun. Veikkaan, että Unrea ymmärtää, koska no.. :D

Hugh Grant on myös löytänyt tiensä mun sydämeen. Ensimmäinen elokuva, jonka häneltä näin oli Notting Hill ja siitä se lähti. Sen jälkeen on katsonut kaikki herran elokuvat - poikkeuksetta noin kymmenen kertaa. En saa hänestä tarpeekseni. Huh. Karismaa löytyy, ulkonäkökin on top ja sen tyyli on erehtymätön. En ole vielä onnistunut löytämään hänestä negatiivisia asioita. Heh.

Colin Firth, tämä britti on jotain niin lutuista ja suloista kaikessa mitä tekee. Whii. Reaktio oli kattoon hyppimistä, huutamista ja itkemistä, kun herra pokkasi nyt sitten miespääosan Oscarin. Olin ihan pilvessä melkeen, oikeesti! En osannut kuvitella, että hän saisi niin ison tunnustuksen roolistaan, vaikka mahtava onkin.

SJP on hyvin lähellä sydäntä hänkin. Tyylitaju, olemus ja elämänasenne on ihania. Kaunis ihminen, myös luonteeltaan. Whii. Tykästyin katsoessani Sex and the Citya. Joskin herääminen häntä kohtaan oli hyvin myöhäinen, näin verrattain. Toinen naisnäyttelijä, jota ihailen yli kaiken on jo edesmennyt Audrey Hepburn. Sanat ei riitä kuvailemaan, kuinka paljon arvostan hänen työtään ja näyttelijänlahjojaan sekä erehtymätöntä tyylitajuaan.

Nyt on noussut pinnalle sellaiset, kuin Jack O'Connel ja Jim Parsons. Varsinkin Jimiin olen aivan ihastunut. Se on niin Sheldon! Katsoin puoleentoista viikkoon the Big Bang theoryn jaksot ykkös kaudelta nelosen puoleen väliin - eli siihen asti kun nyt tullu - ja olen nyt ihan taivaissa :') Jackia olen ihaillut siis Skinsissä ja mielestäni hän vetää roolinsa aivan mahtavasti. Ei voisi olla parempaa Cookia.

+ Jussi Vatanen & Kari Ketonen, mmmmmm. Sydämeni sulaa heitä katsoessa. Vatasen löysin vasta Napapiirin Sankareista, mutta enivei se on silti aivan ihana. Ja Ketonen, no, Ketonen on Ketonen ja sillä sipuli. Näistä kahdesta herrasta on ihana ficata ! :')

Tykkään toki monista muistakin näyttelijöistä hurjasti, mutta tuossa nyt ehkä nuo päälimmäiset tällä hetkellä :)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Yulle - 14.11.2011 20:46:10
En oo varma oonko jo kirjottanu tänne, mutta eipä se kai haittaa, ku uskon, että makuni näyttelijöihin on vähän muuttunu.

Tim Roth


Noussut lempinäyttelijäkseni nähtyäni Reservoir Dogsin ja sun muut leffat, joissa hän on ollut. Mielestäni todella loistava näyttelijä. Harmi vaan, että hän ei ole kovin tunnettu eikä arvostettu näyttelijä. Ehkä aliarvostetuimpia näyttelijöitä, jota en yhtään tajua. Sillä mielestäni hänellä on loistavat näyttelijäntaidot. Hän on parhaimmillaan Rob Royssa, josta hän saikin Oscar-ehdokkuuden ja Reservoir Dogsissa. Suosittelen katselemaan miekkosen leffoja, jos et ole kuullutkaan/kuullut hänestä.

Heath Ledger

Mielestäni yksi parhaimmista näyttelijöistä, joka on koskaan elänyt. Vaikka hän onkin nuori ja ei ole hirveän monessa merkittävässä leffassa ollut, paitsi Brokeback Mountainissa ja Yön Ritarissa, niin minusta hän on todella loistava ja muuntautumiskykyinen näyttelijä. Hyvä esimerkki on Jokerin rooli Yön Ritarissa, sillä siinä ujosta ja hiljaisesta Heathista paljastui todella pelottava ja vakuuttava psykopaattimurhaaja. Valitettavasti Heath laittoi liikaa peliin Jokerin vakuuttavuuteen, sillä se koitui hänen kohtalokseen. Hän kuoli vuonna 2008 lääkkeiden yliannostukseen, joka johtui siitä, että Jokerin rooli vei hänen voimansa. Mielestäni se on niin väärin, kun niin nuori ja ihan helevetin loistavan näyttelijäntaidot omaava ihminen menee kuolemaan. Heathin kuoleman jälkeen saatu Oscar-palkinto Jokeri-roolista oli todella ansaittu. Rauha Heathyn sielulle <3

Steve Buscemi

Mielestäni todella karismaattinen näyttelijä. Parhaimmillaan Reservoir Dogsissa ja Fargossa. Yksi loistavimmista sivuosanäyttelijöistä, joita on ikinä ollut.

Ja muut lempinäyttelijäni: Jack Nicholson, Bruce Willis, Kevin Spacey, Jake Gyllenhaal, Christoph Waltz, Harvey Keitel, Michael Madsen, Leonardo DiCaprio, Johnny Depp.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Aapo - 14.11.2011 21:24:58
Oih mulla näitä riittää. Oikeasti.

Ensin on pakko mainita, että olen heikkona hyvännäiköisiin miehiin. Ne vain... Karismaa. Aah, mun heikkouteni.

Mainittakoon kärkipäässä ihana ihana Tom Felton, love from the first sight, täydellinen mies, ihana, komea, hyvä näyttelijä ja musiikintekijä. Tom vaan aina saa mussa aikaan pahemman luokan ihkutuskohtauksen. Rakastan sen tyyliä puhua, rakastan myös Tomin huumorintajua ja sitä, että se osaa nauraa itselleen. Esimerkiksi silloin, kun kyseinen herra oli Conan'O'Brienissä hän puhui fanfictionista aika avoimesti ja hekotteli H/D paritukselle sun muille(myös paljasti samalla lukeneensa fanficcausta!1) Tässä on mies, kenellä on asenne kohdallaan. Odotan Tomilta vielä jotain suurta (vielä jotain suurempaa, kuin ah niin ihana Draco Malfoy ♥)

Pahislinjalla jatketaan, Ralph Fiennes, Alan Rickman, Helena Bonham Carter ja Jason Isaacs ovat myös suuria suosikkejani (miten niin potteraiheisella mennään?) En vain voi sanoa muuta. Ihan mahtavia pahiksina! Upeita näyttelijöitä, varsinkin Bonham Carter on upea ja muuntautumiskykyinen näyttelijä. Kunnioitan suuresti.

Hatunnosto myös Evanna Lynchille, joka ei vain näyttele lunaa, vaan hän on Luna. En selittele enempää, minun ei tarvitse.

Muita näyttelijöitä, jotka iskevät lujaa ovat ulkomaalaisista Johnny Depp, Asher Book, Christian Coulson ja Mitch Hewer, suomalaisista haluan mainita Ville Virtasen, Aku Hirviniemen, Kari Ketosen, Riku Niemisen, HP.Björkmanin (jonka olen nähnyt näyttelemässä ihan livenä, kun olin avustamassa täällä pohjantähden alla- elokuvan kuvauksia, oli upeaa), Jussi Vatasen ja Pamela Tolan. Ei perusteluja, ainoastaan mahtavaa näyttelemistä.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Lokitar - 14.11.2011 21:40:47
Jaha, täällähän tuli Fubukille oikein sopiva aihe... elikkäs... *käärii hihojaan*

Miesnäyttelijöiden Top 3:

1. Johnny Depp: 36 37 elokuvaa (haha, voitin, Mya Musta xD), kaksi haastattelu-dvd:tä ja kaksi tuotantokautta hänen tekemäänsä 21 Jump Street-sarjaa... Joooooh, tilulei, tää jätkä vei sydämeni Pienen suklaapuodin myötä ja olin iloinen kun hän suostui johonkin nuoremmillekin suunnattuun, isomman budjetin leffaan eli Pirates of the Caribbeaniin, koska kukaan muu ei ole niin hyvä Jack Sparrow kuin Johnny Depp. Rakastan tän miehen omalaatuisia roolivalintoja ja halua tehdä aina jotain erilaista, koska hyvistäkin näyttelijöistä menee maku jos ne näyttelee jatkuvasti esim sankaria, kuten Orlando Bloom ja Brad Pitt. Ja mitä EpikFeilin epäilykseen tulee että Johnny ei osaa enää muuta ku Sparrown roolin - katso The Rum Diaries. Aivan uusi ja niin totaalisen friikki että luulis Johnnylta vielä uusia ulottuvuuksia löytyvän.

2. Gary Oldman: Vielä todella keskeneräinen keräilykohteeni, mutta Garyssa on vain sitä jotain... Voisin melkein nimittää häntä pimeyden prinssiksi, koska hänellä on tupannut olemaan melkoinen mieltymys pahisten rooleihin - ja mikäs siinä, äijähän on loistava esim Draculassa ja Leonissa. Onhan sitten näitä historiaan jääneiden ihmisten esittämisiäkin, kuten Sid Vicious ja Beethoven, eikä tuota kyllä pettymystä niissäkään :)

3. Colin Firth: Tämä on vielä melko uusi tuttavuus. Olen kyllä nähnyt Colinin Bridget Jones-päiväkirjoissa ja kuolaillut tätä, mutta Single Manin jälkeen tuntuu että mies on päässyt oikeuksiinsa. Ja voi luoja sen miehen aksenttia... <3

Paras kirjallisuuden hahmon eloon tuonut näyttelijä: Jeremy Brett. Ainoa oikea Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch on asia erikseen - sehän on nykyaikaan tuotu Holmes joten ei sitä lasketa)

Paras naisnäyttelijä: Keira Knightley, jonka olen, lällällää, tavannut Lontoossa livenä, käynyt katsomassa hänen teatteriesiintymisensä (se oli niiiiiin kaunis livenäkin...) ja saanut nimmarin tältä. Ah, The Dutchess, Pride & Prejudice, Atonement, Never Let Me go... tää nainen näyttelee just niin ihania rooleja mitä mäkin haluaisin ja tullut kyllä pitkän matkan päästäkseen siihen asemaan (muistan meinaan ala-asteikäisenä katselleeni häneltä Parempi Kuin Beckham-elokuvan johon olin aivan koukussa). Toivottavasti hän osaa arvostaa sitä elämää joka hänellä on koska mä voin olla muuten aika verisesti vihainen.


Suosikkeihini lukeutuu kyllä paljon muitakin, esim Anthony Hopkins, Matthew MacFadyen, Alan Rickman, Jason Isaacs, Viggo Mortensen, Tom Hanks, David Thewlis ja mitä kaikkia...
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Pahviprinsessa - 17.11.2011 13:02:34
No tuota noin, tällä hetkellä paras näyttelijä on uusin ihastukseni Tim Roth, ja totta on, kuten Yumisa tuolla jo sanoikin, että mies on aivan liian aliarvostettu. Löysin hänet parhaasta ohjelmasta for evah- Lie To Me-Paljastavat Valheet. Cal Lightmanin hahmo jo itsessään on sellainen paketti että huhhuh, mutta Rothin tulkinta herrasta pistää bonusta oikein kunnolla; se eläytyminen! Lisäksi olen katsonut (harmikseni vain yhden) leffan jossa hän esiintyi ja tähyilinkin sitten silmät ymmyrkäisinä kyseistä herraa:D

Niin ja Rickmaniaciksi tunnustaudun joten pakkohan maailmanhistorian sanoinkuvaamattomin mies mainittava; jumalainen Alan Rickman (Ja ei, en fanita koska muutkin fanittavat...sillä saan kuulla intoilustani aina) Ja koska olen kykenemätön julistamaan tarpeeksi Rickmanin nimeä ja kehumaan oikeutetusti, niin jätän aiheen sihen.

Ja aina aawuli ja nauramaan saaja maailman lutuisin miekkonen on Misha Collins. Supernaturalin Castielina tunnettu mies onkin mielettömän lahjakas ja muuntautumis kykyinen näyttelijä lahjakkuus, joka harrastaa ohjaamista myöskin... ja esiintymisiä eri sarjoissa ja leffoissahan riittää, mutta kylläkin vähän pienemmissä osissa. Supernaturalin kautta olen löytänyt myös Richard Speightin ja Mark Sheppardin

Lisäksi näitä miehiä riittää; Hugh Grant, Mathew Morrison,Mark Harmon,Peter Facinelli ja suomalaisista Aku Hirviniemi sekä (hitto, voiko tätä ees sanoa näytteliäksi?) Janne Kataja. Näitähän on vielä vaikka kuinka mutta katoma....

Tässä kun oli puhetta tuosta Depistä, niin sanon etten ikinä ole ollut kovinkaan innoissani hänestä, ei vain sytytä, vaikka miekkonen komea onkin:D

-lumi
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Yulle - 23.11.2011 16:21:32
No tuota noin, tällä hetkellä paras näyttelijä on uusin ihastukseni Tim Roth, ja totta on, kuten Yumisa tuolla jo sanoikin, että mies on aivan liian aliarvostettu. Löysin hänet parhaasta ohjelmasta for evah- Lie To Me-Paljastavat Valheet. Cal Lightmanin hahmo jo itsessään on sellainen paketti että huhhuh, mutta Rothin tulkinta herrasta pistää bonusta oikein kunnolla; se eläytyminen! Lisäksi olen katsonut (harmikseni vain yhden) leffan jossa hän esiintyi ja tähyilinkin sitten silmät ymmyrkäisinä kyseistä herraa:D
-lumi

Minun on pakko kysyttävä minkä kyseisen leffan olet nähnyt häneltä :D Itse olen nähnyt n. 10 leffaa, Lie To Me:n lisäksi. Ja kyllä noita Timin leffoja löytää myös Fin-Tv:stä (Deceiver & Virgin Territory ainakin). Ja  neloselta tulee perjantaina Reservoir Dogs, jossa hän näyttelee aika isoa osaa ja leffa muutenkin kuuluu elokuvahistorian parhaimmistoon ja lempileffoihini, että kannattaa vilkasta :>
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Limestone - 23.11.2011 19:42:18
No tuota noin, tällä hetkellä paras näyttelijä on uusin ihastukseni Tim Roth, ja totta on, kuten Yumisa tuolla jo sanoikin, että mies on aivan liian aliarvostettu. Löysin hänet parhaasta ohjelmasta for evah- Lie To Me-Paljastavat Valheet. Cal Lightmanin hahmo jo itsessään on sellainen paketti että huhhuh, mutta Rothin tulkinta herrasta pistää bonusta oikein kunnolla; se eläytyminen! Lisäksi olen katsonut (harmikseni vain yhden) leffan jossa hän esiintyi ja tähyilinkin sitten silmät ymmyrkäisinä kyseistä herraa:D
-lumi

Minun on pakko kysyttävä minkä kyseisen leffan olet nähnyt häneltä :D Itse olen nähnyt n. 10 leffaa, Lie To Me:n lisäksi. Ja kyllä noita Timin leffoja löytää myös Fin-Tv:stä (Deceiver & Virgin Territory ainakin). Ja  neloselta tulee perjantaina Reservoir Dogs, jossa hän näyttelee aika isoa osaa ja leffa muutenkin kuuluu elokuvahistorian parhaimmistoon ja lempileffoihini, että kannattaa vilkasta :>

Aah! Lisää Tim Roth- faneja!

Itsekin olen sen vajaan tusinan miekkosen leffoja nähnyt, jjep, tykkään. :3 Ja joo, tietäväinen olen Tarantinon leffojen esityksistä, Kill Bill:it tulevatkin seuraavaksi.
Tim on jotenkin niin omalaatuinen ettei siihen voi olla tykästymättä. <3

Olikos kukaan tietoinen että kyseinen Roth oli yksi vaihtoehdoista Kalkaroksen rooliin? Omasta mielestäni kuitenkin Rickman sopii paremmin Snapeks, ja Tim menikin Burtonin Apinoiden planeettaan.

kyllähänonavatarissani
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Yulle - 23.11.2011 20:53:08

Aah! Lisää Tim Roth- faneja!

Itsekin olen sen vajaan tusinan miekkosen leffoja nähnyt, jjep, tykkään. :3 Ja joo, tietäväinen olen Tarantinon leffojen esityksistä, Kill Bill:it tulevatkin seuraavaksi.
Tim on jotenkin niin omalaatuinen ettei siihen voi olla tykästymättä. <3

Olikos kukaan tietoinen että kyseinen Roth oli yksi vaihtoehdoista Kalkaroksen rooliin? Omasta mielestäni kuitenkin Rickman sopii paremmin Snapeks, ja Tim menikin Burtonin Apinoiden planeettaan.

kyllähänonavatarissani

Kyllä, minä olin tietoinen. Olisi kyl ollu mukavampi nähdä Tim Kalkaroksen roolissa enemmän kuin Apinoiden Planeetassa, mutta Rickman khyl sopii paremmin Kalkaroksen rooliin kuin Tim. Tim olisi kyllä tullut enemmän tunnetuksi Kalkaroksen roolista, koska HP:t on paljon menestyneempiä leffoja kuin Apinoiden Planeetta ja muutenkin Tim on niin harvinaisen epätunnettu nykynäyttelijöiden keskuudessa. Ja se on todella harmillista .. :<
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Antelope - 23.11.2011 22:59:17
Joo moi tulin uudestaan listamaan keskustelemaan, koska aika paljon on muuttunut näkemykseni tuosta edellisestä viestästäni... : D

Johnny Depp edelleenkin, ihan koska koska. Parhautta on, edelleenkin. :3 Ne näyttelijäntaidot oikeesti! Harmi vaan, että Jack Sparrow'n rooli vie aivan liikaa huomiota Deppin muilta rooleilta ja että hän on nykyään vähän "jumittunut" noihin samankaltaisiin huumorirooleihin. Mutta esimerkiksi Edward Saksikäsi on loistava esimerkki niistä näyttelijän taidoista ja siitä karismasta, mikä huokuu hänestä ulos. Eli siis monta sydäntä ansaitsee.

Heath Ledger, yksi sana. Jumala. Suosikkini kaikista. Jokeri, Ennis Del Mar, ne kaikki roolit mitä hän on ikinä näytellyt. Olen nähnyt osapuolin kaikki elokuvat, missä Heathini on näytellyt ja ihastuin häneen vissiin, yllätys yllätys, Brokeback mountainissa. Yön ritarin olin nähnyt jo sitä ennen ja hän oli loistava psykopaatti. Kykenee, tai siis kykeni : (, muuntautumaan kaikkiin rooleihin. Sydänsydänsydänsydänsydän, en ole fanityttö, en ole. :3 Heath oli ihanin kaikista, RIP.
(ähähä, ja Heath on btw ihana Lords of Dogtownissa.)

Robert De Niro, joo shfkadsj. Ihana on hänkin.

Al Pacino, koska mafialeffat on jotain niin parhautta ettei mitään rajaa. Loistava Michaelina Kummisedässä ja Hikinen iltapäivä on ihQ ja hihi. 70-luvun Al Pacino on paras. Älkää sanoko muuta, koska niin se vain on. Excellent.

Tietysti kaikki Pottereissa ja Twilighteissa esiintyvät on iki-ihania. Tom Felton, Helena Bonham Carter on hyvä näyttelijä muutenkin kun vain Pottereissa ja viime aikoina olen ihastunut kovin myös Jason Isaacsiin. Kellan Lutz, kuolakuolakuola, Jackson Rathbone on ihana myöskin jaja Ashley Greene. + kaikki Darren Criss, jumalauta se on ihana O__O ja Chris Colfer, joka on totaalinen äänijumala. Ja komppaan myös Mathew Morrisonin tapauksessa!

// lol, unhdin Viggo Mortensenin, joka jyrää Lotr:issa!
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Pahviprinsessa - 24.11.2011 11:04:01
Hitto Limestone, mä tähyilinkin tota avaasi jo aiemmin ihastuksissani!:D

Niin siis leffan nimestä ei hajuakaan, sillä katsoin sen joksus erittäin kauan sitten-hämärä muistikuva, että Rothilla on pitkät hiukset siinä ja hän on rutkasti nuorempi...
Mielettömän ärsyttävää,että Lie to Metä saa katsella enää reilut pari kuukautta, kun Fox pisti projektin jäihin ;( Kumminkin, en malta odottaa tuota Arbritagrea!

Jaa joo, oon kuullu tosta roolin pohdinnasta, mutta ei minusta roth olisi sopinut pelkästään sen takia, että herraa ei ole siunattu pituudella eikä sen puoleen yhtä makealla äänelläkään kuin Rickman... Adrien Brody (http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Adrien_Brody_2011_Shankbone.JPG) olisi sopinut ulkonäkönsä puolesta minusta ehkä myös Snapeksi, mutta herra on jenkki ja sitäpaitsi; DAA ALAN RICKMAN! ;P (asiasta poiketen...)

-lumi
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Limestone - 24.11.2011 13:32:13
Hitto Limestone, mä tähyilinkin tota avaasi jo aiemmin ihastuksissani!:D

Niin siis leffan nimestä ei hajuakaan, sillä katsoin sen joksus erittäin kauan sitten-hämärä muistikuva, että Rothilla on pitkät hiukset siinä ja hän on rutkasti nuorempi...
Mielettömän ärsyttävää,että Lie to Metä saa katsella enää reilut pari kuukautta, kun Fox pisti projektin jäihin ;( Kumminkin, en malta odottaa tuota Arbritagrea!

Eihän Rothilla tosiaankaan ollut peruukkia, kuten elokuvassa Rob Roy (http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/294135.1020.A.jpg) ? ^^
Kys. leffa tuli tämän kuun alussa tv2:selta ja poikahan sai vieläpä Oscar- ehdokkuuden! Mysteeriksi jää, miksei voittoa tullut ..

Ja joo, Arbritagrea odotan ja Foxia manailen. Kyllä jostain Absinthe Drinkers (http://www.listal.com/movie/the-absinthe-drinkers)- leffastakin puhutaan, jossa Tim olisi sivuroolissa.

JA Yulle, aamen ja kiitos, ihana avatarisi <3
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Yulle - 24.11.2011 20:16:21

Eihän Rothilla tosiaankaan ollut peruukkia, kuten elokuvassa Rob Roy (http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/294135.1020.A.jpg) ? ^^
Kys. leffa tuli tämän kuun alussa tv2:selta ja poikahan sai vieläpä Oscar- ehdokkuuden! Mysteeriksi jää, miksei voittoa tullut ..

Ja joo, Arbritagrea odotan ja Foxia manailen. Kyllä jostain Absinthe Drinkers (http://www.listal.com/movie/the-absinthe-drinkers)- leffastakin puhutaan, jossa Tim olisi sivuroolissa.

JA Yulle, aamen ja kiitos, ihana avatarisi <3

Hehe, kiitos ja myös tuo sinun kuvasi Timistä on aivan ihana ! <3 Kuuluu lemppari kuviini hänestä ;)

Mutta niin toivottavasti se on nyt varmaa, että Tim ottaa tuon roolin, sillä Timiä ei nykyään oikein näe leffoissa ja tuo leffa varmasti tulee Suomeenki ihan elokuvateattereihin.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: cooperaur - 12.12.2011 23:13:04
Eikä, nyt kyllä huijaatte - en oo muka vielä käyny ihkuttamassa tässä topassa? :D Varoitan heti alkuunsa että oon todellakin pahimman luokan ihkuttaja ja fanityttö, mut koitan pitää tän hillittynä.

En nyt oikeen tiedä ees mistä alottaisin - hämäännyn kun saa ees jossain määrin luvan vähän hehkuttaa lempinäyttelijöitään! :D

Noh, ehkä aloitan kuitenkin siitä number onesta, eli Alan Rickmanista. Rakastuin tohon mieheen joskus melkein kymmenen vuotta sitten kun näin Dogman ja samoihin aikoihin varmaan myös hokasin sen Pottereissa. Ja edelleen sen jumalattoman suuri pärstäkuva köllöttää tuolla kirjahyllyn päällä hämmentämässä kaikkia mun kämppääni tulevia vieraita. Herran leffoja on tullu katottua reilu parikymmentä ja kaikki mitä vaan on käsiin mahdollista saada on tarkoitus nähdä. ;D Ei Alania mun mielestä tarvitsisi sen kummemmin edes perustella, mutta sanottakoon nyt että hän on näyttelijänä ihan omaa luokkaansa, tajuttoman taitava ja kaikenlisäksi komea. Ja no tottakai se ääääääni. ;)

Toinen, omalla tavallaan ehkä jopa Alaniakin karismaattisempi ja ehdottoman lahjakas näyttelijä on Anthony Hopkins. Yksi nimi: Hannibal Lecter. Rakastan sitä hahmoa ja niitä leffoja, mutta etenkin sitä miten mahdottoman hyvin Anthony osaa näytellä sellaista hahmoa. Sanoinkuvaamattoman hienoa. Oon nähnyt tosi harvoja muita leffoja Anthonyltä - ehdotuksia mitä kannattaisi katsoa?

Seuraavaksi pakko sanoa Gary Oldman. Se ei iskeny muhun Pottereissa jotenkin vielä yhtään, mutta uudet Batmanit katteltuani hurahdin. Pahin Gary-huuma on onneksi ohi, siihen alkoi mennä lähipiirillä jo hermot, mutta useampi hänen elokuvansa tuli katseltua tuossa erittäin tiuhaan tahtiin yhdessä vaiheessa. Erittäin upea näyttelijä.

Garysta voidaankin siirtyä hänen toveriinsa Kiefer Sutherlandiin, joka oli varmaan mun aivan ensimmäinen todellinen ihkutuksen kohde ikinä. Katsoin aikoinaan 24:sta naama ruutuun liimaantuneena vain tuon miehen takia, ei hemmetti mulla oli joku vihkokin mihin olin kerännyt sen kuvia yms. Voi voi niitä aikoja. Nykyisin Kieferin ihastelu on jäänyt vähemmälle, mutta oli se niin suuri fanituksen kohde joskus aikoinaan etten voi jättää mainitsemattakaan. Mieleen on jäänyt erityisesti sellainen leffa kuin Cowboy Up, suosittelen ehdottomasti kaikille Kieferistä tykkääville. :>

Kyle MacLachlan on sellainen, joka mun on pakko mainita vielä erikseen. Sen rooli Dale Cooperina Twin Peaksissa on kuitenkin mun nickini innoittaja. Aivan mahtavaa, en osaisi kuvitella ketään muuta Cooperiksi, niin hyvin se vetää ja ai miten komeakin se on ollut etenkin nuorena.

En kehtaa rueta rustaamaan romaania kaikista miesnäyttelijöistä joista pidän, mutta mainitsen nimeltä nyt vielä David Thewlisin (erittäin hyvä näyttelijä, hitsi vie se sen läpimurtoleffa Naked), Ralph Fiennesin (Punaisessa lohikäärmeessä...mmm), Ewan McGregorin (no hei söppänä), Jude Lawn ja Christopher Walkenin (Max Zorin from 007 ja kuoleman katse<3).

Okei. Mun on pakko vielä sanoa Tom Lister ja Jeff Hordley, eli Emmerdalen Carl ja Cain. Riittää varmaan jos sanon että molemmat ovat seikkailleet viimeiset pari viikkoa mun unissani. :DD Avakin tietty kertoo jo aika paljon...

Naisnäyttelijöitäkin voisi tietty mainita, kröhöm. Elieli ainakin Helena Bonham Carter - mystisen ihana näyttelijä! Tykkään myös mm. Uma Thurmanista (Kill Billit!), Jodie Fosterista (Good evening, Clarice... ja Panic Room!), Sherilyn Fennistä (hurmaava Audrey Hornena Twin Peaksissa) ja myös Emma Watson on ihastuttanut mua Pottereissa.

Mutta jeps, siinä varmaan oli tilitystä taas kerrakseen, nyt pistän kyllä virtuaalisen leipäläpeni kiinni taas vähäksi aikaa.

/Fubuki, suurkiitokset ehdotuksista (taas ;D)! Tota Fracturea oon tainnut joskus hipelöidäkin leffavuokraamossa, muttei koskaan ole tullut lainattua. Nyt tiiän ens kerralla lainata. Toi toinen leffa kuulostaa hyvältä myös.

//luminary, joops, sekin tuli katteltua siinä pahimmassa hurmassa. En leffasta tykännyt muuten niin yhtään mut Gary oli sairaan hyvä (kuten aina) ja kieltämättä kyllä joo ehkä pikkuisen karmivakin. ;D Kaikista eniten tähän asti näkemästäni oon tykänny kuitenkin Garyn roolista Leonissa. Ai niin ja tietysti Draculassa!
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Lokitar - 12.12.2011 23:43:57
cooperaur, Anthonyn leffoja suosittelisin sellaisen kuin Fracture, jossa Anthony on (yllätys yllätys) murhaaja joka on liian ovela jäädäkseen kiinni vaimonsa murhayrityksestä. Kauhea poliisin ja murhaajan kissa-hiiri-leikki :) Ja yks lämminhenkisempi leffa jossa Anthony on hellyyttävä perheenisä, on Meet Joe Black, jossa on mukana myös Brad Pitt. Huumorilla höystetty draama ja juoni on aivan ihana <3

Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Pahviprinsessa - 13.12.2011 09:10:08
Eihän Rothilla tosiaankaan ollut peruukkia, kuten elokuvassa Rob Roy (http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/294135.1020.A.jpg) ? ^^
Kys. leffa tuli tämän kuun alussa tv2:selta ja poikahan sai vieläpä Oscar- ehdokkuuden! Mysteeriksi jää, miksei voittoa tullut ..

JOO! Siis tuo se on, mutta on leffan katsomisesta kyllä enemmän aikaa kuin kuukausi... Ja siinä tapauksessa illan ohjelmisto onkin tiedossa:D
(Yulle, jotenkin hajosin Rothin ilmeelle;D)

Ja cooperaur: Hihhii, oletko katsonut Red Riding Hoodia, missä Oldman on minusta jotenkin erityisen mahtava? Roolikin on niin kertakaikkisen makia, ja Oldman vetää sen niin ihastuttavasti ja melko karmivasti? Siis mulla pelotti se Isä Solomon, oon huono kattoon pikkusenkin pelottavia elokuvia :D ( Ja noh btw - ah, Rickman, ah)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Mort - 31.03.2012 17:57:32
cooperaur, Anthonyn leffoja suosittelisin sellaisen kuin Fracture, jossa Anthony on (yllätys yllätys) murhaaja joka on liian ovela jäädäkseen kiinni vaimonsa murhayrityksestä. Kauhea poliisin ja murhaajan kissa-hiiri-leikki :) Ja yks lämminhenkisempi leffa jossa Anthony on hellyyttävä perheenisä, on Meet Joe Black, jossa on mukana myös Brad Pitt. Huumorilla höystetty draama ja juoni on aivan ihana <3

Komppaan täysin - molemmat todellakin kannattaa katsoa. Zorron naamion katsoin itse vain Anthonyn takia ja tekee mielettömän hienon roolin siinäkin. Ja jos nyt mainitsisin vielä Vuodet Picasson kanssa - en osaa määritellä, mikä tässä vetosi minuun, mutta suosittelen kovasti katsomaan. :)

Täytynee jatkaa tuota vanhaa listaani parilla, uudella nimellä.

Eli se tärkein Armi Toivanen. Vakuutti Putouksesssa mukana ollessaan miut taidoillaan täysin - eikä vain Hefnerinä vaan myös omana itsenään. Totta kai oli hieman stalkkailtava hänen aiempia töitään ja sieltä muun muassa löytyi lyhyt esiintyminen Tappajan näköisessä miehessä. Armi tuli nähtyä Filmihallilla erään ohjelman kuvauksissa ja vaikuttaa aivan järjettömän symppikseltä ihmiseltä. Ensi vuotta ja 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan, jossa Armilla on pääosa, ensi-iltaa odotellessa.

Toisena sitten mainittava Iina Kuustonen. Aivan ihana ja loistava näyttelijä, joka on kyllä saanut näyttää taitonsa Putouksen ja Helsingin herran avulla. Ja niitä taitojahan tältä naiselta löytyy. Oon aivan ihastunut Iinan hymyyn ja nauruun. Myös myönnettävä on, että odotan hirmusti sitä päivää, että Iina ilmoittaa levyttävänsä myös omana itsenäänkin - JP:ltähän levy on toukokuussa tulossa. :D
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Cheo - 27.05.2012 23:11:18
Mun suosikkinäyttelijä on varmaan Helena Bonham Carter. Missä tahansa hän esiintyykään, on se sitten sivuosa tai pääosa tai mitä tahansa niin hän on aina niin... ihana ;D Ja mitä tahansa hän tekeekin hän tekee sen helvetin hyvin. Kiinnostuin hänestä erityisesti kun hän näytteli Pottereista ja Helenalla on varmasti paljon tekemistä sen kanssa että pidän Bellatrixista niin paljon. On Bella kirjoissakin mielenkiintoinen mielipuoli mutta mielestäni Helena toi hahmoon jotain enemmän. Muutenkin mitä olen nähnyt hänen haastattelujaan niin hän vaikuttaa todella mukavalta ja erilaiselta näyttelijältä, hän ei ole mikään kliseinen Hollywood-stara.

Ja elokuvissa luotan muuten Helenan, Tim Burtonin ja Johnny Deppin kolmiyhteyteen. Ja Johnnystä tykkään kanssa tosi paljon, kukapa ei pitäisi?

Lily Loveless ja Kathryn Prescott ovat sitten sellaisia näyttelijöitä joihin minulla on oikeasti addiktio :D Skins on ehdoton lempisarjani ja Naomily yksi lempiparituksiani niin on selvää että näyttelijöiden ihkutus tulee siinä samassa. Tykkään myös muista Skins- näyttelijöistä mutta heistä erityisesti ja olen katsonut Youtubesta varmaan kaikki heidän haastattelunsa. Varsinkin Lily on hirveän hauska ja kaikkea ja Kat on loistava vastapaino hänelle. Kaikkien Skins-näyttelijöiden haastattelujen katsominen on hauskaa ja varsinkin jos he parodioivat toisiaan. Esim. Kathrynille vinoillaan siitä kuinka hän sanoo 'like' koko ajan. Hauskaa!

Yleensäkin ottaen tykkään erityisesti brittinäyttelijöistä. Erityinen paikka sydämessäni on myös Winona Ryderillä, Jennifer Lawrencellä ja Jodie Fosterilla. Ihastuin Jodien aksenttiin Uhrilampaissa ja sen takia varmaan tykkään hänestä niin paljon. Suomalaisista näyttelijöistä Putous-näyttelijät ovat suosikkejani, etupäässä Krista Kosonen ja Aku Hirviniemi.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Rosmariini - 04.06.2012 23:34:17
Olen näyttelijöiden suhteen oikeastaan tosi liberaali - en oikein vihaa enkä rakasta ketään erityisesti. Kyseessä voi olla sekin, että tykkään yleensä yksittäisistä roolisuorituksista itse näyttelijöitä enemmän, mutta esim. Johnny Depp, Logan Lerman ja Evan Peters onnistuvat pääsemään suosikkeihini lähes joka kerta rooleista riippumatta. Fanityttönä koen velvollisuudekseni myös sen, että minulla on lista hyvännäköisistä näyttelijöistä, joiden leffoja en ole järin nähnyt, mutta joiden näkeminen esim. gifeissä tai elokuvapostereissa saa niskakarvat nousemaan pystyyn, esim. Michael Fassbender ja Ben Barnes.

Aika harvoin kuitenkaan ihastun näyttelijään tämän itsensä vuoksi. Tom Hiddlestonin kanssa kävi toisin :__D Hiddleston on kaikista tunnetuin roolistaan Lokina Marvel-elokuvissa, mutta näytteli mm. Midnight In Parisissa, Deep Blue Seassa ja War Horsessa. :) En nyt varsinaisesti pidä itseäni 'hiddlestonerina' - koska äärimmäisyyksiin menevä fanityttöily on pelottavaa - mutta arvostan Hiddlestonia todella paljon sekä näyttelijänä että itsenään. Erityisesti pidän hänestä, koska hän paneutuu rooleihinsa todella syvällisesti, ja ehkä puolet koko Loki-fandomista tulee itse Tom Hiddlestonin puolelta :D Arvostan todella paljon syvällistä ymmärrystä joka hänellä on esittämiään henkilöhahmojaan kohtaan, sillä mitä paremmin ymmärtää sitä, mitä yrittää roolinsa avulla sanoa, sitä lähempänä on täydellisyyttä. Lisäksi Hiddleston osaa kuulostaa tsemppaavalta ja optimistiselta missä tahansa mitä hän sanoo, and that's not even all about it. Ja kuka nyt ei rakastaisi tätä komeaa, hurmaavaa, brittiaksentillaan lurittelevaa näyttelijää?

(Seriously, keskustelin eilen kaverini kanssa siitä, mitä tekisin jos näkisin Tom Hiddlestonin livenä, ja fyysinen reaktioni pelkälle ajatukselle oli hyperventilointi ja monta oktaavia kohonnut äänenala. YOU RUINED MY LIFE, HIDDLESTON.)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Ivory Cutter - 05.06.2012 00:24:47
No niin... siis...
Alan Rickman. Tarviiko sitä edes perustella? Näyttelee aina erinomaisesti, mutta parhaiten Kalkaroksen roolin. Täydellinen. Ikäisekseen hyvännäköinen. Ja se ääni.
Keith-Lee Castleon brittiläinen näyttelijä televisiosarjoissa. Olen nähnyt hänet vain Teinidraculassa kreivinä ja on roolissaan aivan mahtava. Kaikki ne eleet ja ilmeet, puhetapa ja erilaiset äänensävyt... siis kaikki! Eikä ruma ole hänkään, ainakaan minun mielstäni :) . Jos olette katsoneet sarjaa, tiedätte kyllä mitä tarkoitan.
Johnny Depp ei ole minua säväyttänyt kovinkaan monessa roolissa, mutta hän on Jack Sparrow'na aivan ilmiömäinen. Vaikkei hän muuten kovin upeita roolisuorituksia ole mielestäni tehnyt, tuo kyseinen merirosvo nostaa hänet yhdeksi suosikeistani.
Jensen Ackles ja Misha Collins Supernaturalin Dean ja Castiel... Todella lahjakkaita. Jensen on samaan aikaan tosi hauska ja aggressiivinen... Misha osaa vetää Castielin hiukan eksyneen enkelin roolin... no, tosi hyvin.
Liam Neeson on esimerkiksi Qui-Gon Jinn ensimmäisessä Star Wars elokuvassa. Lisäksi arvostukseni häntä kohtaan on noussut saatuani selville, että hän ääninäyttelee Fallout 3 - pelissä päähenkilön isää. Pelissä jotenkin kiinnyin hahmoon, sillä hän oli jotenkin tosi lämpimän ja välittävän oloinen. Siis hyvää näyttelijän työtä.
Naisia listassani ei jostakin syystä vielä ole, minulle monet naisnäyttelijät on aina vaan jotenkin samankaltaisia, eivät jää mieleen... Paitsi Helena Bonham Carter on aivan tajunnanräjäyttävän hyvä Bellatrix. Aivan mielipuolinen roolissaan, hänestä ei voi olla pitämättä.
Hmm... että tämmöinen lista. :)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Pahviprinsessa - 09.06.2012 23:49:02
Ivory Cutter: Misha mainittu<3 Niin siis, jos pidit Mishasta Castielinä, kannattaa ehdottomasti katsoa sellainen hieno teos kuin Carla (2006), jossa Misha esittää  toisessa pääroolissa hyväksikäyttäjä-murhaajaa. Netistä melko vaikea löytää, eikä ole kerännyt pahemmin julkisuutta, mutta täytyy sanoa, että on melko aliarvostettu...(en tiedä, että kuinka pitkälle olet SPN:ää seurannut, joten pysyn muutoin hiljaa:D)

StrokeofGenius: Listasit monet ihanuudet tuossa ja olen monessa asiassa todellakin kanssasi samaa mieltä, mutta kysymykseesi vastaten; Tim Roth. Olen Lie to Me- Paljastavien Valheiden (kakkoskausi pyörii jälleen maikkarilla) jälkeen katsonut muitakin herran tuotoksia, kuten Reservoir Dogsin. No, siinä ei ollut niin paha tökkiminen, mutta monet muut, kuten Funny Games, olivat hieman hassun oloista katseltavaa.
Lisäksi olin kuolla nauruun, kun aiemmin mainitsemani Misha Collins tuli vastaan NCIS:sä ihme hamppuna:D Ja myös hämmennyksestä kun Jimmy Beaver avasi oven Lie to Me:ssa eräänä Gussina... Ei ollut ihan Bobby Singerimäinen, rilllit kolahti jotenki hauskasti^^.
Kuitenkin esim. Alan Rickmanin näkeminen vaikkapa Love Actuallyssa oli minusta vain hilpeää - johtunee varmaan miehen loistokkaasta uudistumis-repertuaarista:D
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Yulle - 27.06.2012 04:13:57
Näyttelijämaku on muuttunut viime postauksesta joten laitanpa ne uudelleen.

Aina ja ikuisesti Tim Roth pysyy ykkösenä. Jokin siinä miekkosessa kiehtoo mua. Edward Nortonista on noussut mulle yhdeksi lempinäyttelijöistä. En ennen välittänyt hänestä pahemmin, mutta nykyään olen tajunnut kuinka mahtava tyyppi ja näyttelijä hän on.

Minuun on iskenyt tänä vuonna klassikkoelokuvaihkutus. Olen aivan rakastunut Chaplinin elokuviin ja etenkin häneen (hrrrrhrrruuaivaihana<3). Myös Humphrey Bogartin leffat tullut kaluttua läpi.
Naisista Audrey Hepburn ja Lauren Bacall ovat nousseet suosikeiksi.

Vanhoja lempinäyttelijöitä edelleen Buscemin Stevie, Al Pacino, Jack Nicholson, Jake Gyllenhaal, Johnny Depp, Kevin Spacey, Robert De Niro. Uusimpia sitte ovat Benicio Del Toro, Christopher Walken.

Aika tynkä postaus, mutta kun jakselen kirjoitan hieman rakentavampaa.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: AudreyElisabet - 17.07.2012 05:35:28
Cillian, Cillian, Cillian, Cillian, Cillian ♥

Aaaaahh... ihastuin tähän herraseen jo ihan pienenä, kun näin 28 Days Later elokuvan. En tosin yhtään tiennyt vielä siihen aikaan tai monta vuotta sen jälkeenkään, että kuka kyseinen näyttelijä on. Tiesin vain, että hän oli hyvännäköinen ja tykkäsin katsella tuon elokuvan aina, kun se tuli telkusta ja se on vähän kuin aina ollut mun yksi lempielokuva. :)

Näin hänet sitten seuraavan kerran muistaakseni Red Eye elokuvassa ja ihastuin häneen ns. "uudelleen", koska en vielä tiennyt, että kyse on samasta ihmisestä. No, sitten kun opin, että kyse on samasta miehestä, niin vähän kuin ihastuin häneen peruuttamattomasti ja nyt hän on mun lempinäyttelijä! Ja aikeinani on keräillä jokainen hänen elokuva. ♥

Kaikki se karisma ja ainutlaatuisuus! Hän on aivan mielettömän upea mies, häntä on helppo rakastaa..... ja ne silmät, hurrr, kylmiä väreitä! No, ehkä en ihkuta häntä enää enempää. ;D

hän on vaan niin mun elämän rakkaus. ♥ Hänen parhaat elokuvat ovat ainakin Breakfast on Pluto, Batman Begins, Red Eye, Inception, 28 Days Later, Retreat, ja ah, niitä on niin monta! Kaikki ovat omalla tavallaan uniikkeja ja vaikuttavia.

Mutta Dr. Jonathan Crane/Scarecrow on edelleen jotain ylitsepääsemätöntä. ♥ Batman elokuvat ylipäänsä, ah! Ja Cillian vielä pahiksena... mmm.<3 En ehkä kestä.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: thefirenationattacked - 23.08.2012 13:59:56
Itse en oikeen ikinä innostu näyttelijöistä, vaan ne on aina ne hahmot joihin rakastun, ja vaikka tietäisin näyttelijän oikean nimen, niin jos nään tyypin jossain toisessa roolissa, esim Matthew Perry, oi ihana mies, nii se automaattinen reaktio on aina "OMG, CHANDLER!!!"

Mutta on mulla silti mun golden duo Johnny Depp ja Helena Bonham Carter, jotka osaa sulautuu niin hyvin jokaiseen rooliin, etten automaattisesti hoe että tuo on Jack ja tuo on Bellatrix. Ihania ihmisiä nämä kaksi, ja massasta poikkeavia, siinä on mun roolimallit. Ne on niin lahjakkaita ja persoonallisia että mua fyysisesti sattuu, jos mietin liian kauan, kuinka en ikinä pääse tapaamaan näitä täydellisiä ihmisiä  :'(

Joku jossain foorumilla sano fiksusti, että Tim Burtonin pitäis tehä leffa, jossa Johnny näyttelee kaikki roolit, ja nyt mun unelma on joku päivä nähdä tämä leffa  ;D

Ja Starkidin Jaime Lynn Beatty = lahjakkuus. Älyttömän hauska tyyppi ja hyvä näyttelemään ja ääni on ku enkelin, ja sama pätee Dylan Saundersiin. Mä osaan kuvitella nää kaks Hollywoodiin joku päivä, ainaki Broadwaylle.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Pahviprinsessa - 03.09.2012 10:27:53
Uaah, mistä näitä miehiä oikein tulee?

Tässä jokunen aika sitten (okei, no melkein puoli vuotta, mutta...) sain kamalan ihania sydämmentykytysten aiheita, kun Robert Downey Jr. pongahti taas estradille Kakkos- sherlockin, Iron Manien ja nyt Avengerien yhteydessä. Tuituitui ahhh, kun on ihuna ja hemmetin seksikäs hupiveikko! Ja se näyttelykyvykkyys sekä vartaloh... Kaikin puolin oiva ukko, siis<3

Lisäksi, sain viimeinkin ystävilleni perille David Tennantin ihanuuden kokonaisvaltaisuutta, kun Doctor Who pyöri Ylellä tuossa taannoin. Ja perään vielä Twenty twelve, Tennant kertojana sekä Einstein and Eddington jossa mies heiluu myös<3

Plus Jack Davenport Smashissa on nyt kyllä myöskin nostamalla rytmejä rinnassa:D Paaaaaljon paremman näköinen siinä kuin POTC:ssa, ja ahh, mikä luikerohahmo<3

Mutta kyllä ne aikaisemmatkin ihanuuden on vieläki yhtä mahtavia;D

-lumi
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Miusamo - 03.09.2012 11:44:29
Apua, näitä on liikaaa!!!

 TOP10:n listan ykkösenä on ehdottomasti Tom Felton. Ensimmäisissä Pottereissa en Tomista paljoa piitannut, mutta kuudennen jälkeen olin aivan myyty. Mahtava, täydellinen suoritus Tomilta!

 Johnny Depp, täydellinen suoritus Pirates of the Carribbean - Vierailla vesillä. Mahtava näyttelijä muutenkin.

 Leonardo DiCaprio, Titanic, Titanic, Titanic... Moi. Sulin DiCapriolle tässä leffassa. Ei hassumpaa myöskään Romeossa ja Juliassa.

 Peter Facinelli, Houkutus, Uusikuu, Epäilys, Aamunkoi osa 1, Facinellin pitäis olla Hollywoodin kuumin miesvampyyri eikä mikään Pattinsson!

 Gary Oldman, Tarviiko edes sanoa? Upea suoritus Feeniksin killassa riittänee.

 Ben Barnes, Prinssi Kaspian ja minä olen myyty. Onhan se joo Prinssi Kaspianissa melko... sanotaanko, lapsellisen näkönen, mutta paljon upeampi Kaspianin matka maailman ääriin elokuvassa, vaikka tykkäsin Barnesista näyttelemisen perusteella paljon enemmän Prinssi Kaspianissa.

 William Moseley, nyt kun tähän Narniaan nyt mennään, niin vedetään Peterkin mukaan kehään. Tykkäsin Peteristä eniten Prinssi Kaspianissa, vaikka näyttelee  Moseley Velhossa ja leijonassaki upeasti.

 Skandar Keynes, Edmund, moi. Eniten tykkään Keynesistä Kaspianin matka maailman ääriin elokuvassa, vaikka toki kaksi aiempaakin Narniaa (Velho ja Leijona ja Prinssi Kaspian) suju Keynesiltä mahtavasti.

 Logan Lerman, Mahtava suoritus Percy Jacksonissa!

 Jake Abel, Sama kuin edellisessä. Rakastan pahiksia. Etenkin niitä jotka on ensi hyviksiä mut vaihtaa puolta toiselle ja Abel näytteli osansa niin hyvin, että tuli kylmät väreet.

Chirs Pine, sulin totaalisesti kun näin tämän komistuksen Prinsessapäiväkirjat kakkosessa. Ja muutenkin Pine näytteli osansa hyvin, awwsss.

 Jeremy Sumpter, Upea suoritus Peter Panissa! Sumpterilla on mahtavat näyttelijälahjat ja hänen pitäisi näytellä monessa muussakin elokuvassa.

 Jason Isaacs, Upea suoritus häneltäkin. Sekä kaikissa Pottereissa että Peter Panissa. Tykkään kyllä älyttömän paljon tästä miehestä ja hänen näyttelijälahjoistaan.

 Josh Hutcherson, Nälkäpeli ja Peeta Mellark. En sano muuta.

 Taylor Lautner, Se susimies! Rakastan Lautneria eritysesti Aamunkoi osa ykkösessä, saa nähdä ylittääkö vai alittaako Lautner odotukset kakkososassa.

 Ja tässä oli vasta ne miehet. Naiset seuraavaksi.

 Kate Winslet, Mahtava suoritus Titanicissa.

 Emma Watson, Tykkään, tykkään, tykkään. Eniten Emmasta tykkään kyllä Kuoleman varjelukset osa kakkosessa.

 Helena Bonham Carter, Pahikset kehiin! Helena näyttelee aivan mahtavasti Pottereissa, Feeniksin killassa tuli pienet kylmät väreet sen Azkabanin karkaamisen kohdalla, jossa Helena nauraa. (Pahis!naurut xD)

 Kristen Stewart, Tiedän tiedän, mutta musta Kristen näyttelee Bellaa ihan mahtavasti.
 
 Mites mites noita miehiä on nyt kummasti paljon enemmän............  ::) :o ::) :D
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Varjuska - 03.09.2012 13:09:33
Tuskin edes muistan kaikkia suosikkeja, mutta yritetään.

Ikisuosikkeihini kuuluu (yllätys yllätys) ainakin Johnny Depp, mies kun osaa hoitaa joka roolinsa hämmentävän taidokkaasti. Kukaan ei näyttele hullua neroa kuin hän. Lisäksi edesmennyt Heath Ledger on tehnyt hienoja elokuvia. Jollain tapaa hän mielestäni muistuttaa etäisesti Deppiä, mikä on varmaan osasyy siihen, miksi hänestä pidän. Brittinäyttelijöiden joukosta ehdottomien suosikkien joukkoon listautuu suoraan ainakin kaksi miestä. David Tennant, koska 10th Doctor = rakkaus. Ja voi herranjestas, Tennantilla on vieläpä niin veistoksellinen nenäkin! Toinen ihailemani brittinäyttelijä on Colin Firth.

Aika miespainotteiselta näyttää. Naisista mieleeni tulevat ainakin Cate Blanchett, joka on mielestäni sekä monipuolinen että kauniskasvoinen näyttelijätär sekä suunnattoman karismaattinen ja klassisen naisellinen Meryl Streep.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Varjuska - 03.09.2012 16:26:50
Naisista mieleeni tulevat ainakin Cate Blanchett, joka on mielestäni sekä monipuolinen että kauniskasvoinen näyttelijätär sekä suunnattoman karismaattinen ja klassisen naisellinen Meryl Streep.

Onko yleissivistyksessäni aukko, jos en ole Blanchettin roolituksia nähnyt?

Cate Blanchett on näytellyt lukuisissa leffoissa ja saanut kyllä paljon tunnustustakin, joten ehkä pienoinen aukko yleissivistyksestäsi löytyy : P Esimerkiksi Taru Sormusten Herrasta -trilogian leffasovituksessa hän näytteli haltiakuningatar Galadrielia. Lisäksi hänet voi nähdä mm. näissä elokuvissa: Elisabet, Lentäjä, Paljastavat merkinnät, Babel, I'm Not There, Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta sekä Benjamin Buttomin uskomaton elämä : )
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Skottiruutuinen_aamutakki - 03.09.2012 17:01:43
Naisista mieleeni tulevat ainakin Cate Blanchett, joka on mielestäni sekä monipuolinen että kauniskasvoinen näyttelijätär sekä suunnattoman karismaattinen ja klassisen naisellinen Meryl Streep.

Onko yleissivistyksessäni aukko, jos en ole Blanchettin roolituksia nähnyt? Streep ainakin on Hollywoodin huippukaartia: monitalentti, jolta en ole nähnyt yhtään epäonnistunutta roolitusta. Hänen repertuaarissaan on kyllä kaikkea aina huolehtivasta yksinhuoltajaäidistä tiukkaan toimittajaan ja konservatiivisesta leskestä syöpää sairastavaa ystäväänsä hoitavaan lesboon. Vinkatkaas, onko hänellä yhtään selkeästi pahisroolia?  :D

En mäkään ainakaan tietosesti ole katsonut yhtään Blanchettin leffaa... :D [//EDIT. olinpa näköjään sittenkin...] Onhan Streep näytellyt jotain sellaisia "puolipahiksia", Kramer vs. Kramerin äiti, joka hyppää ihan puskista pitkästä aikaa vaatimaan poikansa huoltajuutta, Paholainen pukeutuu Pradan muotipäätoimittaja ja Margaret Thatcher Rautarouvassa, mutta ihan sellaista "täyspahis"-roolia ei kyllä tule mieleen. Upeita rooleja nuo kaikki, hyvä vaan kun eivät ole sellaisia yksinkertaisia mustia musta-valkotyylistä, vaan hahmot ovat paljon monipuolisempia. Mut joo, Meryl Streep ♥ Onko mitään aksenttia, jota se nainen ei handlaisi? Streep on mun ihan ykköslempparinäyttelijöitä. Fanityttöilen about jokasta leffaa missä hän on... (Sofien valinta, Hiljaiset sillat, Julie & Julia, Kramer vs. Kramer, Mammia Mia <33)

--Ja elokuvissa luotan muuten Helenan, Tim Burtonin ja Johnny Deppin kolmiyhteyteen. Ja Johnnystä tykkään kanssa tosi paljon, kukapa ei pitäisi?

Veit jalat suustani. Burton on mahtava ohjaaja, ja Depp ja Bonham Carter, voi luoja! ♥ Depp Jack Sparrow'na on jotain mahdottoman upeaa ja hulvatonta. Ihanaa, kun tota kaksikkoa näkee niin usein samoissa leffoissa. Mahtavia näyttelijöitä (+ rakastan Bonham Carterin hiuksia :D).

Maggie Smith on yks, jota ei voi jättää mainitsematta, kun puhutaan mahtavista näyttelijöistä. Smith on niin mun McGarmiwani! Tykkään hänestä hirveästi myös muissa leffoissa, mut melkein parhaimmillaan hän on kyllä telkkarin puolella Downton Abbeyn Violet Crawleyna.

Alan Rickmania äänineen ei voi olla mainitsematta, Julie Walters on loistava, Colin Firth oujee... Aijoo ja se Stanley Tucci (mahdetaankohan herran nimi kirjottaa tolleen?) on kanssa mahtava. Uma Thurman on mahtava Kill Billeissä ja vähän erilaista puolta hänestä nähdään Oikeanlaista kemiaa -nimisessä leffassa, jossa myös Meryl Streep on terapeutoimassa. Jos mä päätän viestin tähän, kuinkahan monta hyvää unohdin mainita?
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Gil Galad - 03.09.2012 20:22:08
Benjaminissa Cate näytteli sitä Benjaminin vaimoa.

Hyviä näyttelijöitä joiden elokuvia katon ovat:

Chris Hemsworth näytteli Thoria THORissa ja Avengerissa, oli hyvä ja mitkä lihakset. Toinen missä olen nähnyt Chisin oli Lumikki ja Metsästäjä tässäkin hän oli hyvä
Tom Hiddleston vaikka olenkin nähnyt hänet vain Lokina pakko sanoa että oli kyllä hyvä roolisuoritus kummasakin Thorissa että Avengerissa.
Johnny Depp on kans hyvä ja kauheen monipuolinen näytelijä jos ajattelee mitä kaikkee on näytelly.
Ewan McGregor ahh Star Warsien Obi-Wan.
Liam Neeson se ääni, näyttelijänäkin herra on hyvä, parempaa ääntä Aslanille Narnioihin ei olisi voinut kuvitella. Muitakin hyviä on.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Ivory Cutter - 03.09.2012 20:43:52

Ewan McGregor ahh Star Warsien Obi-Wan.
Liam Neeson se ääni, näyttelijänäkin herra on hyvä, parempaa ääntä Aslanille Narnioihin ei olisi voinut kuvitella. Muitakin hyviä on.

Mä jo tuolla aiemmin ehdeinkin jo hehkuttamaan tuota Neesonin ääninäyttelyä. Kiva, kun joku muukin tykkää! :)
Ewan McGregorin taisin unohtaa mainita, mutta joo-o, Obi-Wan on kova  ;D Hyvä Ewan!
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Varjuska - 03.09.2012 21:47:28
Tjaa, olen näköjään puusilmä. Olenhan toki nähnyt TSH:t ja jopa tykkäsin Galadrielista kovasti. Ketä hän Benjamin Buttonin Uskomattomassa Elämässä näytteli? Sitä Benjaminin vaimoketta vai äitiä vai sitä venäläistä rouvaa? Äsh, olen huono yhdistämään rooleja ja näyttelijöitä. Indiana Joneseistakaan ei oikeastaan jäänyt ketään mieleen paitsi Harrison Ford.  :D
Kyllähän ne haltiakorvat ja hopeakaapu jne. saattavat hämätä : ) Buttonissa Blanchett näytteli juurikin Benjaminin naisystävää (nehän ei koskaan menneet naimisin jos tarkkoja ollaan) En ole muistaakseni nähnyt tuota kyseistä Intiaani Joonasta, joten sen osalta en tiedä hänen roolistaan mitään.

Viikonloppuna tuli muuten viimeksi TV:stä Cate Blanchett -leffa nimeltä Kadoksissa. Tykkäsin siinäkin paljon Blanchettin roolisuorituksesta ja tykkäsin leffasta ylipäänsä, koska intiaaneja B--)
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Gil Galad - 03.09.2012 22:58:15
Viimesimmässä Indiana Jonesissa Cate Blanchett esitti venäläistä upseeria. Catella oli siinä musta polkkatukka ja puhu kauhean kuulosella "venäläis"aksentilla. Periaatteesa Cate oli elokuvan pahis.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: TrueTre - 04.10.2012 12:47:21
Ja Starkidin Jaime Lynn Beatty = lahjakkuus. Älyttömän hauska tyyppi ja hyvä näyttelemään ja ääni on ku enkelin, ja sama pätee Dylan Saundersiin. Mä osaan kuvitella nää kaks Hollywoodiin joku päivä, ainaki Broadwaylle.
Samaa mieltä! Myös Starkidin Brian Holden on mahtava, lahjakas tyyppi joka on ollut suosikkejani ihan alusta alkaen. Ja Joe Moses ja Joe Walker jajaja... Ai niin! Holy Musical Batmanissa Sweet Toothia esittänyt Jeff Blim. Hän teki hahmosta uskomattoman! Sitä näytelijänsuoritusta ei voi sanoin kuvailla. Oikeasti.
Myös David Tennant on mahtava näyttelijä. Pidin hänen roolisuorituksestaan jo Liekehtivässä Pikarissa, mutta Doctor Whossa hän on loistava.
Alan Rickman. Rakastin hänen roolisuoritustaan kaikissa Pottereissa.
Ja mainitakseni tässä pari naistakin, niin juuri esimerkiksi Cate Blanchett teki hienoa työtä Taru Sormusten Herrasta leffoissa.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Ulwoja - 26.10.2012 14:59:57
Aku Hirviniemi on pitkään ollut lempinäyttelijäni. Komea, hauska ja häntä on ihana parittaa erityisesti Rikun kanssa.
Riku Nieminen on aivan loistava, ujomman oloinen tyyppi. Vihaan ainoastaan hänen nykyistä tukkaansa. Onneksi mies käyttää hattua Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa.
Eero Ritala on aivan ihana. Suloinen!
Kari Hietalahti on myös aivan loistava tyyppi kerta kaikkiaan.
Jim Carrey on myös aivan ihana, vaikka vanhempi, ulkomaalainen mies onkin.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: sienna - 30.12.2012 04:16:43
Oon tehny itelleni aivan uuden löydön, nimittäin Ezra Millerin. Kattelin muutama kuukausi sitten We Need To Talk About Kevin -nimisen pätkän ja olin aivan ällikällä lyöty. Nyt sitten lomalla sain viimein aikaiseksi katsoa The Perks Of Being A Wallflower ja taas sama juttu. Lopulta tsiigailin kaikki Ezran tekemät elokuvat läpi ja en voi muuta kuin ihailla herran suorituksia jokaisessa. Lempinäyttelijöiden listalle Joseph Gordon-Levittin seuraan siis.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Clearwater - 09.01.2013 21:28:03
Tunnen itseni jotenkin hassuksi, kun lempinäyttelijöideni listalta ei löydy kuin yksi nainen ja kaikki muut ovat miehiä. Toki jotkut muutkin naisnäyttelijät ovat ihan hyviä, mutta heidän yläpuolelleen yltävät nämä muutamat miesnäyttelijät (muutamat? listani riittäisi varmaan Australiaan asti), joita on aivan törkeän paljon ja niitä tulee ja menee vähän väliä. Olen tällainen pikkuinen fanityttö, joka ei osaa kuin rakastua. Yritän supistaa tämän listan muutamasta kertomiseen, kunnes sitten lisään muutaman maininnan joistakin muista:

Ensimmäisenä voisin mainita hänet, jonka olemassaolosta minä en henkilökohtaisesti edes tiennyt muutama vuosi takaperin (mikä on jopa noloa, koska... lukekaa itse) ja hänen nimensä on Orlando Bloom. Minä rakastuin täysin omana pienenä itsenäni Legolasiin, kun katsoin Sormuksen ritarit -elokuvan ensimmäisen kerran elokuussa 2011, kun se tuli tv:stä (oikeastaan katsoin sen erään näyttelijän takia, Dominic Monaghanin, jonka olin nähnyt mm. Lostissa), ja siitä asti olen ollut aivan sidoksissa hänen silmiinsä. Miten ihmisellä voi olla sellaiset silmät? Ja Will Turner POTC-elokuvissa, rakastan häntäkin. Kun kaverini saivat selville rakkauteni Orlandoa kohtaan, ensimmäiset olivat tyrkyttämässä minulle Pirates of the Caribbeania, enkä minä voinut kieltäytyä. Olen nähnyt myös elokuvan Isku Mogadishuun, jossa Orlandolla on pieni osa - ja voin sanoa, että se elokuva kyllä nostattaa kyyneleet silmiini. Ja 2011 vuoden versio Kolmesta muskettisoturista, siellä on kaikkein komein Buckinghamin herttua, jonka olen koskaan nähnyt.

Toinen, jonka nimen olen muutenkin aiemmin huomannut, jonka mainitsen on tämä oikein hurmaava Peter Facinelli. En voi muuta sanoa kuin, että Carlisle on ehdottomasti suosikkini Twilightissa (niin kummalta, kun se tuntuukin kaikkien Edward-hehkutusten keskellä). Peterin äänihän se ensimmäisenä minut naulitsi ja seuraavaksi ne komeat silmät ja tyynet, komeat kasvot. Ja Nurse Jackie -sarja kyllä vetää hymyn huulilleni ihan väkisin :') Peter on siinä niin suloinen. Enkä minäkään halua uskoa, että herra täyttää pian 40!

Ja pitää tässä vielä mainita täällä kotona aika useinkin mainittava nimi, nimittäin Tom Cruise. Sekä minun, että äitini suosikkinäyttelijöiden listassa kärkisijoilla, enkä minä osaa eritellä siihen mitään syytä. Älkää vaatiko sitä, sitä ei vain ole. Tom vain kolahti heti ensimmäisellä kerralla (ja elokuvahan oli Maailmojen sota). Turha minun on alkaa enää Tomista mitään selittää, kun.. Ymmärrätte varmaan :')

Ja Luke Evans! Minä meinasin hänet ihan unohtaa kaikkien muiden keskellä! Mikä komistus ja osaa vielä laulaakin, herranen aika, minä olin ihan myyty. Kuka olisi parempi Aramiksena kuin Luke? Sulan, kun kuulenkin hänen matalan, aavistuksen karhean äänensä.

Heath Ledger on ollut sellainen, jota pitkään olen arvostanut. Ensimmäinen elokuva, jonka häneltä näin, oli Ritarin tarina, eikä siihen kikkarapäähän voinut kuin rakastua. Arvostan häntä ja kunnioitan täysin hänen muistoaan.

Voisinkos tässä samassa mainita sitten vaikka muutaman: Viggo Mortensen, Richard Armitage, Ian Somerhalder, Mark Harmon ja Benedict Cumberbatch. Viggo jyräsi täysillä LotR-elokuvissa, Aragornina mitä parhain (meinasin kirjoittaa, että mikä unelma) ja onpa hänen roolisuorituksiaan tullut seurattua muissakin elokuvissa. Richard Armitage nyt vain iski Hobitissa, syystä että... Se ääni. Se suorastaan vetää puoleensa. Ja BBC:n Robin Hoodissa herra on myös ja awh. Ja mitä tulee herra Somerhalderiin, Damon Salvatore on aivan mahtava. Ja Boone Carlyle sarjassa Lost oli ehkä söpöintä hetkiin. Ja Mark Harmon NCIS Rikostutkijoiden Gibbsinä: huolisin sellaisen miehen tänne meille koska vain. Millainen energia, se turvallisuus joka hänestä hohkaa ruudunkin läpi ja voi elämä. Ja täytyy nyt mainita Benedict Cumberbatch, joka iski Sherlockina ihan totaalisesti lävitseni. Ja tänne kastiin kuuluu myös lahjakas Martin Freeman, joka John Watsonina on mitä parhain ja kuin ilmetty Bilbo Reppuli.

Ja tästä päästään siihen listani ainoaan naisnäyttelijään, joka on nimeltään Cate Blanchett. Galadriel on yksi suosikeistani LotR-elokuvissa, vaikka jollain tavalla hän on pelottava. Ja Elisabet-elokuva on myös hyvä ja Cate on hyvä siinä roolissa. Tarkoitus olisi tässä lähipäivinä katsoa tuo Lentäjä. Ja tykkäsin myös elokuvasta Kadoksissa.

Eipä tässä, on niitä listassa muitakin, mutta ajattelin mainita heidät ainakin. Vähän sekavaa, mutta eihän tästä voi kuin sekaisin mennä.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Zacharias - 11.01.2013 16:44:57
Oon tehny itelleni aivan uuden löydön, nimittäin Ezra Millerin. Kattelin muutama kuukausi sitten We Need To Talk About Kevin -nimisen pätkän ja olin aivan ällikällä lyöty. Nyt sitten lomalla sain viimein aikaiseksi katsoa The Perks Of Being A Wallflower ja taas sama juttu. Lopulta tsiigailin kaikki Ezran tekemät elokuvat läpi ja en voi muuta kuin ihailla herran suorituksia jokaisessa. Lempinäyttelijöiden listalle Joseph Gordon-Levittin seuraan siis.

Ah, listasit juuri miun kaksi ykkösnimeä! Ezra on ihan mieletön nuori lupaus, kunhan vain muistaa pitää jalkansa maassa edes joten kuten sen kaiken taiteellisen sekoilun keskellä. Suosittelen näin kaikille Ezra-tietämättömille kattoon Another happy dayn, jossa Ezzu vetää upeaa roolityötä. Ja City Island oli kans ihan mielettömän hauska. Ite en niin perustanut Beware the Gonzosta, mutta jos sen haluaa katsoa, niin Ezran aka Gonzon hiukset on aika hienot, hah.

Mutta hienoa että ihmiset alkaa löytää herra Milleriä, Ezra ansaitsee kuuluvuutta!

Ja tosiaan JGL on kyllä ehdoton suosikkinäyttelijä. Oon jo pitkään miettinyt, että kuka oikeasti ansaitsee sen ykköspaikan ja Joe on jotain uskomatonta. Se sen tapa eläytyä jokaiseen eri rooliinsa on ammattitaitoista ja mm. Mysterious Skin on yksi lemppareitani nimenomaan sen katsojaa koskettavan tyylin takia. Plus oon huomannut, että hyllyyn on kerääntynyt jo pitkä lista miehen elokuvia. En tiedä miten JGL ne leffansa valitsee, mutta tähän mennessä ei ole tultu törmättyä kuin yhteen sellaiseen vähemmän kiinnostavaan (Premium Rush taisi olla nimeltään?)

Niin ja naisnäyttelijöistä vielä Jennifer flawless Lawrence. Tästä tuskin tarvitsee sanoa enempää kuin esim. Winter's Bone.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: sienna - 11.01.2013 19:57:36
Mutta hienoa että ihmiset alkaa löytää herra Milleriä, Ezra ansaitsee kuuluvuutta!

Agreed! Yllätyin ihan hippasen, kun kuulin Ezran oikean iän. Eihän ikä tietenkään oo mikään taitojen mitta, mutta herran roolit on olleet jotenkin niin vaativia ja suoritukset loppuunvietyjä, että oisin odottanut niiden takana olevan paljon enemmän kokemusta. Samoin kaikista haastatteluista ja artikkeleista Ezrasta välittyy jotenkin tosi henkisesti kypsä kuva verrattuna moniin muihin, jopa paljon vanhempiin näyttelijöihin. Naurahdin tolle sun ilmaukselle "taiteellinen sekoilu", niin osuvaa, enkä ite ois osannu sanoa yhtään paremmin. ;D

Ja tosiaan JGL on kyllä ehdoton suosikkinäyttelijä. Oon jo pitkään miettinyt, että kuka oikeasti ansaitsee sen ykköspaikan ja Joe on jotain uskomatonta. Se sen tapa eläytyä jokaiseen eri rooliinsa on ammattitaitoista ja mm. Mysterious Skin on yksi lemppareitani nimenomaan sen katsojaa koskettavan tyylin takia. Plus oon huomannut, että hyllyyn on kerääntynyt jo pitkä lista miehen elokuvia. En tiedä miten JGL ne leffansa valitsee, mutta tähän mennessä ei ole tultu törmättyä kuin yhteen sellaiseen vähemmän kiinnostavaan (Premium Rush taisi olla nimeltään?)

Niin ja naisnäyttelijöistä vielä Jennifer flawless Lawrence. Tästä tuskin tarvitsee sanoa enempää kuin esim. Winter's Bone.

Mullakin tää JGL (kiitos, kun näytit mulle tuon lempinimen, nopeuttaa tätä miehen taitojen hehkuttamista tulevaisuudessa!)-fanius valkeni pikkuhiljaa. Oon jo kauan ihaillu miekkosen monia roolisuorituksia, mutta vasta vähän aikaa sitten oikeasti tajusin, että hei, tämähän on sitä mahtavinta. Ootan vaan, että Lincoln tulisi jo Suomessakin elokuvateattereihin, että sen pääsisi katsomaan. Aihe kiinnostaa mua näin historianörttinä muutenkin, mutta että vielä noilla näyttelijöillä!

Lisättäköön vielä lopuksi, että Jennifer Lawrence on kyllä varmaan yks niitä most-down-to-earth julkkiksia. Alunperin kiinnitinkin huomiota neitokaiseen nimenomaan tumblrin gifsettien takia, joissa aina tuntui näkyvän jotain suloisia toilailuja. :-D Jenniderp. Niin paljoa en oo kuitenkaan hänen suorituksiaan nähnyt, että pystyisin kauheasti mitään sanomaan, mutta ehkä tuosta Winter's Bonesta on ainakin hyvä aloittaa!
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Zacharias - 11.01.2013 20:06:24
Lainaus
Ootan vaan, että Lincoln tulisi jo Suomessakin elokuvateattereihin, että sen pääsisi katsomaan. Aihe kiinnostaa mua näin historianörttinä muutenkin, mutta että vielä noilla näyttelijöillä!

Ehdottomasti! Vielä, kun siihen lisätään että mukana on myös Lee Pace, jonka the Fall on ehkä yksi nerokkaimpia roolisuorituksia ikinä, niin odotan tuota jo kovasti.

Lainaus
Agreed! Yllätyin ihan hippasen, kun kuulin Ezran oikean iän. Eihän ikä tietenkään oo mikään taitojen mitta, mutta herran roolit on olleet jotenkin niin vaativia ja suoritukset loppuunvietyjä, että oisin odottanut niiden takana olevan paljon enemmän kokemusta.

Joo, ja Ezran nykyinen ulkomuoto on myös vähän harhaanjohtavaa, haha. Ja olen aivan samaa mieltä siinä, että Ezran taidokkuus ja panostus rooleihinsa on hyvin kokenutta ja suuhteellisen pitkähän tuo työlista on jos imdb:tä selaa. Oon kans huomannut, että Ezran haastatteluissa on tiettyä pikkuvanhuutta ja hemmetin paljon sivistyssanoja. Toisaalta Ezzu on kyl aika kova poltteleen pilveä, että tiedä sitten juontaako sieltä juurensa (; tykkään kuitenkin Ezran asenteesta ja mielipiteistä. Välillä täysin sekoa settiä, mutta siellä joukossa on oikeasti niin fiksuja lausahduksia, että sitä hämmästyy aina uudelleen ja uudelleen.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Räntsäke - 24.09.2014 19:59:16
Mulla ei ole ikinä ollut suosikkinäyttelijää, en jotenki osaa kiintyä niihin sillä tavalla. Toki on sellaisa, joista pidän ja joista en pidä. Mut on kyllä pakko nostaa erikseen esille Orlando Bloom. Miksi hän? Okei, nyt kuulostan tosi pinnalliselta ja tyhjäpäiseltä, mut iha sama: Se. On. Vaan. Niin. Syötävän. Hyvännäkönen.
(Joo sanokaa vaan tyhjäpääski...)
Mie (M) ja kaverini (K) keskustelimme hänestä kerran...
M: Orlando Bloom on ihan järkyttävän hyvännäkönen!!!
K: Nii on! Vitsi ne sen vatsalihakset.... <3
M: Ai onko sillä sellasetki? Mä en oo saanu silmiäni irti sen kasvoista.... Ja silmistä.... ö.ö

Mut hän ei ole "suosikkinäyttelijäni" nimenomaan siksi, että tykkään siitä tasan sen ulkokuoren takia.
Ja nyt, jotta en kuulostaisi liian pinnalliselta ja tyhjäpäiseltä hölmöltä, listaan niitä muita näyttelijöitä, joita ihailen.
Alan Rickman pitää nostaa esille... Tom Felton, Johnny Depp, Meryl Streep... Ja suomalaisia unohtamatta mainitsen pitäväni Jasper Pääkkösestä. Siinäpä muutamia maininnan arvoisia, jotka eivät ole listalla ulkonäkösyistä.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Natura Morta - 08.03.2016 12:06:10
Yks mun suosikkinäyttelijä on Jamie Bell. Oonki yrittänyt kattoo kaikki leffat missä hän näyttelee, harmikseni en oo vaan löytänyt kaikkii mistään.
Eka leffa, jossa tutustuin häneen (ja myöskin rakastuin) tais olla Jumper, sillon tykästyin myös tuohon leffaan. Nykyään pidän kyseistä leffaa semi huonona, mutta katon sen silti aina kun tulee, koska Jamie. Nyt silti, tänä- tai ensi vuonna on ilmeisesti tulossa Jumperiin kakkos osa ja se on pakko nähdä, vaikkei eka olekaan kaksinen.
Leffoja, joista tykkään ja joissa Jamie näyttelee on esimerkiksi Billy Elliot, Jamien eka leffa, ja King Kong (2005).

Muita näyttelijöitä en osaa nyt ainakaan määritellä suosikeiksi, vaikka monista pidänkin.
Otsikko: Vs: Suosikkinäyttelijäsi? || keskustelua suosikkinäyttelijöistä
Kirjoitti: Clearwater - 10.03.2016 16:07:50
Mulla tulee näitä kausia, kun joku näyttelijä on ylitse muiden ja tämä kyseinen vaihtuu sitten ajan mittaan. Nyt on kuitenkin jollain ihmeen ilveellä käynyt niin, että koko lähes armeijan mittoihin kasvaneen suosikkinäyttelijälistani jyräsi kokonaan ja kärkeen nousi viime keväänä Chris Evans. Jotain vain tapahtui. Olin aikaisemmin nähnyt esimerkiksi Avengersin, mutta jotenkin sen jatko-osa Age of Ultron, siitä huolimatta että elokuvaa on haukuttu, sai jotain aikaan. Pidin Chrisin näyttelemisestä elokuvassa, voisi kai sanoa sen pistäneen silmään enemmän kuin ensimmäisessä. Tai sitten olin vain myynyt sydämeni Marvelille syvemmin kuin ensimmäisen kerran Avengersin katsottuani. Sen jälkeen en edes muista minkä Chrisin elokuvista katsoin, saattoi hyvinkin olla Push. Mutta nyt, kun kyseisen herran lähes koko filmografia on tullut kahlattua läpi, voin sanoa, että kyseessä on hyvin lahjakas näyttelijä ja ulkonäköhän se aina plussaa on. Sen lisäksi Chrisin ajatusmaailma vastaa tosi paljon omaani. Evans on pitkälti siitä asti, kun hänet ns. "huomasin" ollut suurin inspiraationi, sankarini ja esikuvani. Kunnioitan häntä ihan hirveästi ihmisenä ja näyttelijänä.
Naisnäyttelijöitä listalleni ei kauheasti ole päätynyt, mutta Scarlett Johansson ja Cate Blanchett ovat tulleet jäädäkseen. Muistan, kun joskus kirjoitin tähän topiciin ja pitkälti nyt ovat suosikkinäyttelijäni muuttuneet. Tom Cruise on ollut suosikkejani ihan pikkutytöstä asti ja tuntuu välillä jopa vähän hölmöltä ajatella, että olen noin puolet elämästäni fanittanut häntä. Liam Neeson, Jeremy Renner, Henry Cavill, Thomas Brodie-Sangster, Norman Reedus, Sebastian Stan ja Aidan Turner myös näin muutaman mainitakseni. Kannan heitä eräällä lailla mukanani ja he ovat sellaisia, joiden elokuviin ja muihin roolisuorituksiin olen tutustunut enemmän. Maailma on pullollaan hyviä näyttelijöitä ja on vaikea valita omaa suosikkia ilman, että lista venyisi liikaa. Tosin voiko se ikinä venyäkään liikaa?